Home » Archief » Witte homohaat bestaat niet


[03.08.2021]

Witte homohaat bestaat niet

Peter Breedveld


Illustratie: Anders Zorn

Domrechts kraait alweer twee weken victorie met een Amsterdams onderzoeksrapport dat door de GroenLinkse wethouder Rutger Groot Wassink onder de pet was gehouden, omdat eruit zou blijken dat bijna alle anti-homogeweld voor rekening komt van allochtone jongeren. Paginagroot opiniestuk van Annabel Nanninga in De Telegraaf: “Wegkijkers! Allochtonen zijn de olifant in de kamer!” Rick Veelo: “Amsterdam kan de werkelijkheid niet aan!” Elsevier Weekblad wrijft Femke Halsema in dat ze pas onlangs nog had gezegd dat het een illusie is dat anti-homogeweld zich rond één groep concentreert. De mishandeling van de veertienjarige Frédérique was de kers op de taart: ook weer Marokkaanse daders. Wie er ook altijd geweldig plezier heeft als mensen het slachtoffer worden van (dodelijk) geweld, omdat het ongelijk van de linkse deugmensen dan wordt bewezen: de racistische pleurislijer Arthur van Amerongen.

Ja, ze hadden het altijd al gezegd: het zijn de Marokkanen. Het zijn altijd de Marokkanen: diefstal, moord, terreur en geweld tegen lhbti-plussers: Marokkanen, Marokkanen, Marokkanen. Maar niemand heeft het erover, iedereen kijkt weg, het is onbespreekbaar. Nooit benoemt iemand eens het Marokkanenprobleem.

Subjectieve ervaringen

Maar ik heb het rapport gelezen (het staat hier) en ik ben niet onder de indruk, om het zacht uit te drukken. De onderzoekers hebben oudere rapporten gelezen, met politie en hulpverleners gesproken en vijftien slachtoffers van anti-lhbti-geweld geïnterviewd over hun subjectieve ervaringen, met als doel “het perspectief van de geïnterviewde op te
tekenen, en niet zozeer een feitenrelaas te vergaren.” Ze schrijven zelf al niet de pretentie te hebben “een representatieve weergave te geven.” Er is niet met daders gesproken. De mensen die zijn geïnterviewd, zijn bij de onderzoekers terechtgekomen via het zogenaamde ‘snow-ball-effect’: ze hebben de onderzoekers naar elkaar doorverwezen.

Vijftien slachtoffers, waarvan een deel zegt “ik wil niet discrimineren, maar het waren Marokkanen.” Er zitten er ook een aantal bij die door andere lhbti-plussers worden gedscrimineerd, bijvoorbeeld omdat ze biseksueel zijn, maar daar schrijven de onderzoekers dan bij dat “dat eerder onbegrip of onwetendheid is dan het daadwerkelijk afkeuren van seksuele- of genderidentiteiten.” Maar ho, wacht, waarom belagen die jonge Marokkanen dan lhbti-plussers, is dat niet uit onbegrip en onwetendheid? Spelen hun Marokkaanse genen een rol? O, daar hebben we al een verklaring van een UvA-onderzoeker: “Het is algemeen bekend dat de islam op zeer gespannen voet staat met homoseksualiteit en seksuele diversiteit in het algemeen.”

Ja, die islam. Heeft ook nooit iemand het over. Terwijl er toch heel veel moslims die homofobe Nashville-verklaring hebben ondertekend. O, fuck, dat waren christenen. Ja, maar dan is het iets anders. Dan is het onwetendheid en onbegrip.

Tolerant en beschaafd

Flikker toch op. Er wordt niet weggekeken van geweld tegen homo’s door allochtonen, niet door Rechts en ook niet door Links. Wat Links niet doet, althans, iemand als Groot Wassink niet, iemand als Lodewijk Asscher wel, is achteroverleunen in zelfgenoegzaamheid en lekker wijzen: het zijn die kutallochtonen, wij zijn tolerant en beschaafd. Halsema heeft gelijk: dat is een illusie. Witte, seculiere Nederlanders zijn niet minder homo- en transfoob dan allochtonen.

Maar waar wél van wordt weggekeken, is autochtone homohaat. Autochtonen kunnen in het openbaar lhbti-plussers intimideren, bedreigen en verrotschelden zonder dat iemand dat registreert als geweld tegen lhbti-plussers. Of áls dat wel gebeurt, zoals in dat Amsterdamse rapport, dan schrijven de onderzoekers in een bijzinnetje dat dat wat anders is. “Onbegrip.”

Wordt in een rapport over anti-homogeweld ooit verwezen naar de virulente anti-homohaat van Johan Derksen en zijn makkers in dat voetbaalpraatprogramma van hem? Wordt ooit het geweld tegen homo’s door GeenStijl benoemd? De hoofdredacteur van GeenStijl, Marck Burema, bestond het om een homo uit te schelden voor “smerige kutnicht“, nadat die door een GeenStijl-reporter werd gedwongen met een vrouw te zoenen. Boos over die publieke vernedering spuugde hij die verslaggever in zijn gezicht en heel Nederland was toen dáár verontwaardigd over. Op GeenStijl gingen de reaguurders tekeer: ‘lage, smerige, nichtenstreek’, ‘die had van mij zo’n trap tussen ze poten gekregen, dat hij het eerste half jaar zijn vriend niet met zijn pikkie anaal kon verwennen’, ‘agressieve spuughomo’, ‘gore kudt nicht’, ‘is Tom al naar de GGD geweest voor een Soa test?’ ‘mag ik nu eindelijk schrijven dat er wel degelijk iets mis is met homosexuelen?’

Witte hufters

Wanneer zien we dit geweld ooit aan de kaak gesteld in de media, of door de politiek? Never ever. Domrechts wijst naar allochtonen, maar zowat alle autochtone homohaat komt daar vandaan. Toen historicus Thomas von der Dunk zijn linkse meningen regelmatig in de Volkskrant publiceerde, was het constant raak. Martien Pennings, voormalig Trouw-medewerker en klankbord van de zelfingebeelde Gandalf van VrijLinks (= DomRechts) Eddy Terstall schreef aan Von der Dunk:

“Eerst maar eens een zijdelingse vraag aan Von der Dunk: ik meen dat ik Spong ooit heb zien schrijven dat hij een tijdje de gewoonte heeft gehad om zich naar parkeerplaatsen in het oosten des lands te begeven om zich daar op parkeerplaatsen over de motorkap te laten leggen en in zijn reet te laten neuken door ruwe Oost-Europese types op doorreis. Jij verkeert in die kringen, Von der Dunk, weet jij daar iets van? Heb ik dat goed onthouden?”

Of laten we het hebben over de homofobe verwensingen aan het adres van D66’er Rob Jetten. Echt geen jonge Marokkanen, hoor, die dat doen. Witte hufters van alle leeftijden. Knuffelhooligan Henk Bres ging vroeger altijd potenrammen in de Schevenings Bosjes. Stond zijn carrière als media-troglodiet niet in de weg. Anti-lhbti-geweld is alleen maar een probleem als de daders allochtonen zijn.

Kankerhomo

Nu wil ik best geloven dat als je echt serieus onderzoek doet, er veel jonge allochtonen in beeld komen. Maar dat komt niet door hun geloof of Mediterrane macho-cultuur, ze zijn nou eenmaal vaker lid van de onderklasse (oorzaak: discriminatie) en de onderklasse is altijd, overal, in alle tijden wat rauwer en directer. In de midden- en bovenklasse is ook lhbti-plusfobie en toxische mannelijkheid, maar dat uit zich allemaal wat subtieler en stiekemer door middel van pesten, uitsluiten. In arbeiderswijken krijg je eerder een “kankerhomo” naar je hoofd.

Wil je daar vanaf? Dan moet je de onderklasse afschaffen. Met scholing, betere beloningen, respect. Niet met verdere marginalisering van allochtonen. Met nog meer discriminatie en racisme.

Wil je van homofobie af? Dan moet je Johan Derksen van de televisie halen en de redactie van GeenStijl oppakken. Lhbti-plus-haat in de media snoeihard afstraffen. Dáár wordt dat genormaliseerd.

En in Godsnaam, Rutger Groot Wassink, dat rapport had in februari meteen door de papierversnipperaar gemoeten.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland, dagelijks belaagd door domrechtse fascisten, domlinkse wokies, rancuneuze politici, klikspanen, psycho’s, agressieve imbecielen, lockdownfetisjisten, obsessievelingen, het openbaar ministerie, de politie, noem maar op. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 03.08.2021 @ 09:45

[Home]
 

1 Reactie

op 03 08 2021 at 09:45 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS