Home » Archief » Witte mensen doen niet aan terrorisme


[09.04.2018]

Witte mensen doen niet aan terrorisme

Peter Breedveld


Illustratie: David Hettinger.

De kurk ging iets te snel van de fles, afgelopen zaterdag, toen bekend werd dat in Münster iemand met een bestelbusje op een terras vol mensen was ingereden, met twee doden en veel gewonden als gevolg. De Amsterdamse lijsttrekker van het Forum voor Democratie, Annabel Nanninga, die al heel lang wacht op een aanslag, liefst op de Joodse gemeenschap, verzuchtte dat het ‘ze’ dan toch was gelukt, de mislukte politicus maar succesvol aanrander Jan Roos ging alweer los op Alexander Pechtold, die van Roos de grenzen moet dichtgooien en vuilnisbakkenvorser cum rechterbeuker cum verkrachtingsdreigert en ook mislukte politicus Jan Dijkgraaf betreurde het dat er maar drie doden waren.

Helaas pindakaas, de dader was een witte man die Jens heette. Geen ‘migratieachtergrond’ en dus, schreef de NOS, geen terreur. Teletekst, dat al sprak van een ’terreurdaad’, haalde dat woord schielijk weg toen bekend werd dat de dader wit was.

Policor fatsoenspolitie

Dat Jens banden had met rechtse extremisten, zoals sommige media meldden, kon blijkbaar op geen enkele manier een aanwijzing zijn dat het misschien wel een terreurdaad betrof, en niet de eerste door rechtsextremisten ook. Dat Anders Breivik zich liet inspireren door Geert Wilders, daarover mag niet worden gesproken en ook de extreemrechtse ideeën van Tristan van der Vlis (“dáárom PVV!”), die dood en verderf zaaide in een winkelcentrum in Alphen aan de Rijn, en van massamoordenaar Karst Tates, die in Apeldoorn op Koninginnedag op een meningte mensen inreed, wordt nadrukkelijk gezwegen. De serie moorden door een neonazistische terreurgroep in Duitsland, in de media fijntjes aangeduid als de “Dönermoorden” vanwege de Turkse afkomst van een aantal slachtoffers, is lange tijd onopgelost gebleven omdat je van de policor fatsoenspolitie niet mocht zeggen dat die het werk was van extreemrechts en het bewijs daarvoor door de autoriteiten zelfs werd vernietigd.

Is de dader bruin, dan is het terreur, is-ie wit, dan moeten alle aanwijzingen worden gewist die de diagnose ‘verwarde man’ in de weg staan. Jens had ook een AK47 in huis, dus hij was wel een extreem verwarde man.

Poezen en oude vrouwtjes

Nu lijkt Jens inderdaad een zwaar psychiatrisch geval te zijn geweest, die in een brief van negentig kantjes zijn zelfmoord had aangekondigd, maar het gore racisme van de media stáát: geen migratieachtergrond, dus geen terreur; witte man, dus geen terreurdaad. Witte mensen plegen geen terreur, alleen wanhoopsdaden, in verwarde toestand. De komende dagen zullen we lezen hoe lief Jens was voor poezen en oude vrouwtjes. Die banden met extreemrechts, ach, welk witte man heeft die nou niet? Alleen Peter Breedveld niet, maar die moet dan ook kapot. Kijk, daar hobbelen ze allemaal weer met een grote stijve lul achter de Russische fascist Aleksandr Doegin aan.

Was Jens een moslim geweest met banden met extremistische moslims, dan hadden we daar nog maanden over gelezen, brief van 90 kantjes of niet. Een moslim met een AK47 in huis? No way dat de Volkskrant zou ‘vergeten’ dat te melden. Hell, toen er vorig jaar een suikerzieke Marokkaan zonder AK47 in huis, zonder banden met extremistische wat dan ook, een ongeluk veroorzaakte omdat hij onwel werd, waren de rechtse media na twee uitgebreide politie-onderzoeken nog niet overtuigd dat hier geen terroristische aanslag onder het tapijt werd geveegd.

Racistisch beest

Jens is alweer vergeten door Domrechts; dat loopt nu, onder aanvoering van racist Joost Niemöller, populaire radiogast en genomineerd voor een prestigieuze boekenprijs, alweer te balken over een islamitische aanslag in Berlijn, die verijdeld zou zijn. Het racistische beest moet worden gevoed en de media zorgen wel dat de aanvoer van vers voeder ononderbroken blijft.

 

Become a Patron!

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 09.04.2018 @ 05:53

[Home]
 

1 Reactie

op 09 04 2018 at 05:55 schreef Peter:

Iets te siegheilen? Leesfrontaalnaakt@gmail.com

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS