Home » Archief » Antiseptische seks


[11.11.2008]

Antiseptische seks

Peter Breedveld

Vin10 (40k image)

Het is opvallend dat de mensen, die zich ongevraagd met ons seksleven komen bemoeien, vaak zelf een nogal verknipte verhouding met seks hebben: priesters, nonnen, mannenbroeders. Maar zo gestoord als de hel en verdoemenis predikende Myrthe Hilkens heb je ze toch niet veel. Hoop ik dan maar. Opinieblad HP/De Tijd had op 3 oktober een even ontluisterend als vermakelijk artikel waarin Hilkens zich laat kennen als een makkelijk te schokken, preutse, totáál humorloze schooljuffrouw met extreme smetvrees.

Hilkens was door journaliste Astrid Theunissen uitgenodigd om met de feministische arts-filosoof Marli Huijer en schrijfster Renske de Greef te praten over het boek Vochtige Streken, op deze site door Hassnae Bouazza zeer smakelijk besproken. Resultaat is een verbijsterend Kammerspiel waarin Myrthe Hilkens bekent niet te zoenen voordat ze haar tanden heeft gepoetst (“Ik vind twee mentholbekkies eigenlijk wel het lekkerst”) en na het ‘seksen’ meteen onder de douche te springen om elk spoortje lichaamssap, elk geurtje van en uit haar te schrobben en te spoelen. Ze gruwt en walgt van de onbeschaamde Marli Huijer (wat een heerlijk mens!) die expres niet douchet na de seks, om de ander te blijven ruiken en nog even na te genieten. Soms loopt er een uur na een vrijpartij nog een golf sperma uit haar. “Dan heb je een vlek in je broek, tja…”

Hilkens moet er niet aan denken dat er sperma uit haar zou lopen. “Dat kun je toch niet voorkomen?” zegt Huijer verbaasd. De Greef vraagt Hilkens of ze wel eens aan haar handen snuffelt na de seks. Hilkens: “Nee.” Huijer, die je door de tekst heen als het ware een wenkbrauw ziet optrekken, vraagt of Hilkens dan nooit een vinger in haar “kut” steekt om te ruiken of ze gezond is. Overbodige vraag, uiteraard. Hilkens is zelfs niet zo met haar lichaam bezig, zegt ze, behalve als ze pijn heeft of als iets niet werkt.

Sapperdeflap! De predikster die anderen voortdurend de les leest over hun seksualiteit, is niet zo met haar lichaam bezig! Tijdens het gesprek maakt ze een karikatuur van de standpunten van Marli Huijer, door te sneren over het aanbidden van tampons en dat ze niet hoeft te weten hoe haar baarmoedermond eruit ziet om een prettig seksleven te hebben en zo (wel begint ze voor de zoveelste keer over haar clitoris, waar mannen volgens haar en tot haar grote chagrijn geen weg mee weten). Bokkig ketst ze zo elk argument van Huijer af, die haar probeert duidelijk te maken dat lichamelijkheid bij de seks hóórt, en dat Hilkens’ paulusiaanse hygiëneobsessie fnuikend is voor een gezond seksleven.

Ironisch toch, dat de vrouw die ageert tegen de plastic schoonheidsidealen van de cosmetica-industrie, zelf zweert bij antiseptische seks zonder enige geur of smaak. Doris Day-seks.

Héél lang geleden, toen Dick Matena nog goede strips maakte, verzon hij het personage Lazarus Stone, een huurmoordenaar die het met seksrobots doet, omdat die schoon zijn en geen natuurlijke geurtjes afscheiden. Stone geniet van het zachte gepiep van hun geoliede scharnieren. Ontwikkel een mannelijke versie van zo’n robot voor Myrthe Hilkens (programmeer ‘m zo dat-ie haar clitoris feilloos en op 1001 manieren weet te beroeren), geef haar vrijer (arme jongen!) een vrouw van warm, geurend vlees en bloed, en laat ons verlost wezen van het dwangmatige gepreek van deze neuroot.

Peter Breedvelds muze Hassnae Bouazza verdedigt op 10 december in het OpZij Café tegenover Myrthe Hilkens de waarden van de Seksuele Revolutie.

Algemeen, 11.11.2008 @ 11:42

[Home]
 

34 Reacties

op 11 11 2008 at 12:30 schreef Vantussen:

De natuur heeft zich al sinds microbenheugenis zonder hygiëne en kunstmatige geurstoffen weten te redden.

op 11 11 2008 at 14:11 schreef René van Densen:

Soms zegt een plaatje meer dan 569 woorden, Peter. ;)
Alles aan deze foto is geweldig in het licht van je bovenstaande artikel:

op 11 11 2008 at 15:07 schreef Peter:

Ik zie een frisse, gezonde, Hollandse meid. Als ik niet beter wist, zou ik zeggen dat het er zo één was die na de seks aan haar handen snuffelt en haar minnaar desnoods zelf wijst op haar liefdespareltje en wat daar allemaal mee mogelijk is. Benieuwd wat jij hiervan maakt, René.

op 11 11 2008 at 17:37 schreef Bert Brussen:

Deze foto gecombineerd met het bovenstaande vrhaal maakt mij verdrietig. Het lijkt mij een verward meisje, opgesloten in zichzelf die gebukt gat onder haar neuroses en dwanghandelingen. Iemand die zichzelf knecht en beknot en zich niet bewust is van haar eigen pathologische mankementen.

op 11 11 2008 at 18:13 schreef Hosseyn:

Toch vermag, mits op de juiste wijze benaderd, zelfs de meest vasthoudende oester nog haar pareltje prijs te geven.

op 11 11 2008 at 19:38 schreef vander F:

Ik heb dat artikel gelezen, hilarisch.
Zuster Hilkens weet helemaal niet wat sex is, vindt eigenlijk best wel vies, zeker haar eigen kut.
Bij deze tante kun je gepassioneerde sex wel vergeten, viesbah sperma en andere spetterende vochten.
Die mag je ook niet beffen, wedden?
Misschien wanneer ze haar vrouwelijkheid met heet water vaginaal gedoucht heeft en de boel tot rauwe biefstuk heeft schoongeschrobt je er een vinger op mag leggen (wel eerst je handjes wassen!)

Afijn, smetvrees.
kijk eens wat wikipedia hier over zegt:

"Oorzaken

Er zijn verschillende oorzaken die smetvrees kunnen veroorzaken:

* Obsessie voor perfectie;
* Traumatische ervaringen;
* Opeenstapeling van extreme gebeurtenissen;
* Bijzondere gevoeligheid voor bijgeloof."

Zuster Hilkens moet zich toch aardig in dat rijtje kunnen vinden lijkt me zo.

op 11 11 2008 at 19:43 schreef Bert Brussen:

Een parel die niet stinkt, is geen echte parel.

op 11 11 2008 at 20:37 schreef Teun:

dat soort type mensen zien we hier ook. Komt uit het westen van het land omdat ze meer natuur en groen willen. Gaan ze klagen en kankeren over ‘stank’ van boerenbedrijven en in sommige gevallen zelfs procederen, flikker toch op….

op 11 11 2008 at 21:12 schreef Frank:

Hm, ik denk dat ze op een ontvankelijke leeftijd net iets te vaak heeft gehoord dat alles wat met je plassertje te maken heeft vies is, en sex wel het allervieste. Ze zal in haar leven heus wel eens gepijpt hebben maar ik denk niet dat ze geslikt heeft. Arm kind.

op 11 11 2008 at 21:46 schreef Peter:

Heb jij wel geslikt, Frank?

Teun, ik heb daarover gehoord, stadsmensen die op het platteland gaan wonen en dan de oorspronkelijke bewoners voor de rechter slepen. Maar dat doen jullie dan toch niet goed. Waar is de tijd dat dorpelingen met fakkels en hooivorken het huis van een indringer belegerden? En anders kun je altijd nog het karkas van hun hond voor de deur hangen, of een brandend kruis in de tuin zetten.

Jullie zijn veels te soft geworden, daar op het platteland.

op 11 11 2008 at 22:30 schreef Hosseyn:

Myrthe lijkt me juist een benepen plattelandsmeisje. Een stedeling die de stad verlaat voelt zich al snel een Rubinstein in het land der mondharmonicaspelers. Doorgaans kent men er slechts één standje en is oraal de naam van een b-tandpasta. Nog geen twintig jaar geleden werden meisjes met korte rokjes op de markt in Tukkersland toegesist dat ze hoeren waren. (door brave dorpelingen, niet door marokkanen) En wie weet nu nog, want op ’t platteland verandert niet veel.

op 11 11 2008 at 22:33 schreef philippine:

Van Doris Day is bekend dat ze een wild sexleven had, ondanks het feit dat ze oa. met Rock Hudson, een homosexueel die aan aids is gestorven, een dierbare vriend van haar, suksesvolle films draaide als the girl nextdoor, een immage waar ze goed geld mee heeft verdiend en dat ze in andere movies gelukkig ook nooit heeft hoeven afleggen. Tsja.

op 11 11 2008 at 23:06 schreef Tarak:

"Resultaat is een verbijsterend Kammerspiel waarin Myrthe Hilkens bekent niet te zoenen voordat ze haar tanden heeft gepoetst (“Ik vind twee mentholbekkies eigenlijk wel het lekkerst")"

Dit vond ik nog wel herkenbaar! Soms weleens de kamer uitgeslopen als ik als eerste wakker was om in de vroege ochtend m’n tanden te poetsen en dan weer naast ‘m gaan liggen. Waarom? Een vorm van perfectionisme of zo?

Het interview heb ik ook gelezen, vond het wel meevallen. Ze was wel de meest tuttige, maar daar was ze door HP natuurlijk ook voor uitgekozen. En op een vraag of je weleens een vinger in je kut steekt om te ruiken of je gezond bent, vind ik het logisch dat je ontkennend antwoord. Dat is echt TMI, met het antwoord doe je echt niemand een plezier.

Zou zelfs nog een voorbesproken vraag kunnen zijn om Hilkens uit de tent te lokken.

op 11 11 2008 at 23:32 schreef vander F:

*Ondertussen in Staphorst*

http://www.kisteman.nl/?page=fotoalbums

op 12 11 2008 at 17:25 schreef Jan van Dijk:

Zo, Peter,
Vindt je het niet benauwend dat alleen maar mannetjes die van ouderwets ranzig ongewassen vies houden hier reageren?

op 12 11 2008 at 18:42 schreef Peter:

Nee.

op 12 11 2008 at 19:11 schreef Jur:

Ik hou van gewassen lichamen. Maar het moet niet plastisch en traumatisch obsessief worden zoals die overigens prima uitziende blonde deerne beweert in haar betoogjes vol angst voor het lichamelijke.

Échte lust, échte passie heeft als basis een niet uit te leggen hang naar elkaar, een enorme drang naar intimiteit en geen lichaamsgeur, mond odor of alcohollucht kan je weerhouden van die zin in elkaar. Sterker nog doe mij maar een smoel vol dranklucht. Lekker spannend.

op 12 11 2008 at 19:22 schreef Tjerk:

Myrthe Hilkens genezen van haar seksuele smetvrees lijkt me een klusje voor Goatboy:

op 12 11 2008 at 20:07 schreef Hosseyn:

Inmiddels, vergeet het ‘seksuele moraaldebat’ wordt de Nederlandse politiek geteisterd door een snel aanzwellende crisis die zijn weerga niet kent: Na de holocaust, de politioele acties en het Srebrenica-debâcle is daar Rattapla gate. Marianne Thieme, miljoenen staan er achter je!

op 12 11 2008 at 20:07 schreef Peter:

Rataplan? De hond uit Lucky Luke? Vertel!

op 12 11 2008 at 20:08 schreef Hosseyn:

Rattaplan met een n. De idioten weten niet eens dat het Rataplan moet zijn.

op 12 11 2008 at 20:33 schreef Hosseyn:

Lees even de koppen van de online telegraaf. In Uruzgan heeft een luitenant een hond doodgeschoten. Kamervragen! Dit is al een paar dagen wereldnieuws. We hebben een nieuw Srebrenica! Dominomus!

By the way: wist je dat de originele Dominomus opgezet is en tentoon wordt gesteld in NATURALIS? Je weet wel, die mus die werd neergeschoten in de week dat die asielzoekers verbrandden op Schiphol, maar heel Nederland stond op zijn kop vanwege de mus….

op 12 11 2008 at 20:38 schreef Hosseyn:

Die hond was geboren bij onze jongens, die hadden er een mascotte van gemaakt. Hond loopt ze overal na. Zij schenken hem aan Afghaanse controlepost. Maar hond vermagert sterk, want Afghanen hebben wellicht net zoveel op met honden als andere moslims, ergo, een luitenant schiet Rataplan dood. Nou, die zal wel voor de krijgsraad komen. Degradatie. Executie. Tortuur op Guantanamo Bay. (het kan nog net, voor Obama de tent sluit)

op 12 11 2008 at 21:19 schreef Peter:

Godverdomme, disciplinaire maatregelen tegen militairen die hun leven wagen voor.. ja, voor wat, eigenlijk? Nou ja, die hun leven wagen voor maanzieken als Marianne Thieme?! Stenig dat mens!

op 12 11 2008 at 21:23 schreef Peter:

En on-topic: nieuwe column van Hassnae op de site van deBuren.

op 13 11 2008 at 07:23 schreef Peter:

Wat een vreemd argument.

op 13 11 2008 at 12:20 schreef Tarak:

Dat het doodschieten van één hond op nota bene niet Nederlands grondgebied tot kamervragen in Nederland leidt beschouw ik als een dieptepunt voor de Tweede Kamer.

Wat is het volgende? Kamervragen over echtelijke ruzies? Ambtenaar geschorst omdat ‘ie "kutwijf" tegen z’n vrouw zei tijdens een ruzie, en wat vindt de minister van Binnenlandse Zaken daar nu eigenlijk van?

op 13 11 2008 at 12:24 schreef Tarak:

@Peter

Door zo’n anti-seksuele foto van Hedy D’Ancona te plaatsen bij een column over seksualisering van de maatschappij, wordt het onderwerp natuurlijk direct al in het belachelijke getrokken. Die foto dooft elke lust.

op 14 11 2008 at 01:56 schreef Syarikat:

Ik las tot mijn verbazing dat Myrthe Hilkens ‘muziekjournalist’ is. Kan me niet herinneren ooit iets van haar gezien te hebben dat met muziek te maken heeft.

op 14 11 2008 at 09:14 schreef Peter:

Hilkens dringt zich op aan de Nederlandse hiphop- en rapscene, waar de meningen over haar ook niet onverdeeld positief zijn, omdat ze er op dezelfde manier te werk gaat als met dat seksdebat. Ze heeft een mening (iets deugt er niet) en vervolgens snijdt en kneedt ze de antwoorden van de door haar geïnterviewde artiesten en producers zo dat ze die mening bevestigen.

En daar worden de geïnterviewden dan weer boos om.

op 14 11 2008 at 11:41 schreef knutsel:

Toch zou ik haar doen.

op 14 11 2008 at 12:46 schreef Peter:

Maar ik denk zij jou niet.

op 14 11 2008 at 15:33 schreef knutsel:

Eén keer is ook meer dan genoeg.

op 18 11 2008 at 18:16 schreef Jimmy:

GeenStijl heeft zojuist een blog geschreven over de documentaire Sex Sells.

Het bleek een hoax. Zoals de meeste mensen op dit forum al dachten. En dan te bedenken dat Rouvoet overheidsbeleid op zulke onzin baseert.

Triest.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS