Home » Archief » Slaapmuts


[27.01.2009]

Slaapmuts

Bert Brussen

hafsia20 (52k image)
Hafsia Herzi

Het was in de kibboets, waar ik werkte uit zuiver ideologisch zionistisch joods christelijk marxistisch traditioneel bezettingsdenken, dat ik Myrthe Hilkens, dat prachtige wezen, die krachtige vrouw die het lot van alle joden op aarde op haar schouders zou kunnen nemen als ze dat zou willen en in haar eentje de vijanden van Israël zou kunnen vermorzelen, die schitterende moeder van zonen en dochters talrijk als het zand in de Sinaï, voor het eerst kuste. Ik zag haar, zij stond voorgebakken matses te sorteren terwijl ik bezig was met de assemblage van gepantserde bulldozers, wist dat ze me wilde, gaf haar een telefoonkaart en bracht mijn lippen tot aan haar lippen.

Haar lippen waren zacht als een derderangs Breezer, haar tong was stevig maar even geoefend als de kut van Ingeborg Beugel, haar handen die direct de enorme (en als ik zeg enorme bedoel ik ook echt enorme) bobbel in mijn spijkerbroek beroerden voelden aan als duizend negerhandjes in een kelderbox. Myrthe Hilkens en ik; het was echte liefde.

Eenmaal teruggekeerd in Nederland kwam al snel de klad in onze relatie. Myrthe leek steeds meer aandacht te hebben voor negers met gouden kettingen die rapten over “yo pussy whore fuck de motherfucking police yo bitch slap my pimp in the ghetto pusypusypusy” en wilde alleen nog maar seks met me als we onze slaapkamer ombouwden tot Bijlmerkelderbox en ik haar minstens zes keer anaal nam terwijl ik schreeuwde: “Ik ben een elftal negers! Ik ben een elftal negers!”.

Hoe goed ik ook was in het imiteren van elftallen negers (of, want ook dat was een fetisj van Myrthe, het voorbinden van een besneden Leondewinterpeen om haar daarmee fluks te swaffelen), ik voelde mij toch wat leeg bij al deze excessieve lustbeleving. Ik miste eigenlijk een stukje liefde. Relaties zijn namelijk meer dan seks alleen. Een relatie is ook een rugzakje met warmte, een gevoel wat je niet uit kunt leggen, een soort inparkeren met inparkeersensoren.

Een relatie moet behalve dagelijkse golden shower-parties en bukakkefestijnen met het plaatselijke Oranjecomité ook een soort sudokupuzzel zijn. Een stukje Nordic Walking, een snufje koken met Janneke Vreugdenhil, peper, zout, Kluun en de Happinezz op de salontafel. Dat is echte liefde. Een relatie zonder geloof in astrologie maar met condooms is geen relatie.

Op een goede dag zat er niets anders op dan Myrthe, mijn Myrthe, die lieve, prachtige, krachtige, mooie, geile, Marlboro-light rokende en naar meer aandacht dan publicaties in De Pers hunkerende vrouw, moeder van Israëls zonen, hoedster van het zionisme en het reformatorische gedachtegoed, te vertellen hoe ik er over dacht.

“Myrthe” zei ik “Myrthe, Myrthe, ik voel dat onze relatie in een diep dal zit. Ik voel geen liefde meer maar beleef onze relatie nu alleen nog maar als een aaneenschakeling van Aaf Brandt Corstius-columns. Een zouteloos, bescheten, humorloos, braaf en naar Gijs Groenteman riekend geheel. Myrthe, Myrthe, Myrthe, wat begon als een stormachtige relatie, wat leek op een eeuwige liefde met de intensiteit van Arnon Grunberg-columns in de Vpro-gids, is verwaterd tot een homeopathisch geneesmiddel. En daar gelooft heden ten dage natuurlijk niemand meer in omdat iedereen wel zo zoetjes aan weet dat homeopathie pure kwakzalverij is. Het lijkt mij dus het beste een punt te zetten achter onze relatie, Myrthe”. Een zilte traan glinsterde in mijn ooghoek. Ik heb het nooit makkelijk gevonden om over Aaf Brandt Corstius te praten en tegelijkertijd aan seks met de zoon van Hanneke Groenteman te denken. Ook ik ben maar een gevoelige jongen.

Myrthe keek me glazig aan. Ze tastte naar haar pakje Marlboro Light (ik had haar al vaak gezegd dat het best een beetje triest was om te roken en tegelijkertijd op Rouvoet-niveau het land te willen moraliseren, maar dat vond ze belachelijk. “Het gaat om de argumenten, niet om wat ik zelf doe!”, schreeuwde ze dan. “Welke argumenten precies?” vroeg ik dan maar ik kreeg steevast het antwoord: “Sommige vormen van porno moeten gewoon verboden worden. Punt uit!”), stak een sigaret op, blies de rook met overdreven agressie weer uit en zei: “Ik heb een exclusief contract met de EO getekend. Ik mag helaas geen relaties beëindigen en ik mag niet in televisieprogramma’s van andere omroepen verschijnen, anders ben ik mijn gezaghebbende positie als sidekick bij Knevel en van den Brink en Knevel’s zelotentalkshow kwijt.” O.

“O”, zei ik. “Wat ben je toch karakterloos. Altijd maar weer overal aan toegeven. Net als die keer dat die journalist die je nog nooit eerder had gezien ‘wij gaan vanavond neuken’ tegen je zei waarop jij aan het einde van de avond inderdaad met hem mee ging. Zeg toch gewoon eens nee. Zoen ook eens met me zonder dat we eerst onze tanden hebben gepoetst. Laat het sperma toch eens langer dan tien seconden in je kut zitten nadat ik ben klaargekomen. Zeg gewoon dat contract bij de fascistoïde Jezus-omroep die aan het censureren van wetenschappelijke feiten over de soortvorming van planten en dieren doet op en maak het met me uit. Ja? Ok? OK!”.

Vijf minuten later lagen we in bed. Ik in mijn Kluun-kostuum, zij in een luier met een speen in haar mond. Vlak voordat ik ging komen fluisterde ik wat grappen over chemokuren, vreemdgaan, wannabe hip zijn in Amsterdam-Zuid en geld verdienen aan de gruweldood in haar oor en kwam ook zij gillend klaar. Tien seconden later, ze had net mijn sperma uit haar vagijn gespoeld, stond ik op, liep haar huisje van peperkoek en marsepein uit en belde mijn bitch of ze mij wilde komen halen.

Mildred Roethof en ik, wij wonen nu alweer maanden samen op de Antillen. En eerlijk, het is hier één groot McSex-paradijs. Mildred kan er geen genoeg van krijgen en vraagt werkelijk aan elke Antilliaan of hij even “ik deed het voor het eerst op mijn negende in een kelderbox” wil zeggen. Ik mis Myrthe. Ik ervaar een leegte. Ik heb het nummer van Aaf Brandt Cortius. En van Sylvia Witteman. De toekomst lacht mij toe.

Bert Brussen is schrijver, journalist en columnist en de uitvinder van de Eerste Wet van Lucas. Kort gezegd houdt die wet in dat tachtig procent van de reaguurders op websites mongool is. Deze tekst is eerder gepubliceerd op de site van Propria Cures.

Bert Brussen, 27.01.2009 @ 10:54

[Home]
 

15 Reacties

op 27 01 2009 at 12:54 schreef Ivo:

Hihihi…

op 27 01 2009 at 13:16 schreef dick jansen:

Zou je wel willen, hè…;-)

op 27 01 2009 at 13:23 schreef KvdW:

Dat kind in die Roethof-docu was toch pas 7?! Elke kinderarts kan je vertellen dat ‘het’ dan nog niet lukt.

op 27 01 2009 at 13:59 schreef herrie mulles:

"Bert Brussen is schrijver, journalist en columnist en de uitvinder van de Eerste Wet van Lucas"
Misschien ook nog:
choreograaf,theatermaker,cineast,filosoof,schilder,beeldhouwer,cabaretier,geinponem en satiricus.
Helaas voorlopig even werkeloos.
Advies:stop met schrijven Bert ,je kan het niet.
Doe het je brave ouders niet aan.

op 27 01 2009 at 14:23 schreef Bert Brussen:

@herrie mulles: maar…maar…maar…Ik verdien er mijn brood mee!? Wat moet ik dan tegen mijn opdrachtgevers zeggen??

(/hapmodus)

@KvdW: later bleek dan ook dat hij het verzonnen had om stoer te doen. Zoiets.

op 27 01 2009 at 14:30 schreef Parkiet:

Meneer Herrie Mulles, wilt u ons een lol doen en voortaan normaal gebruik maken van leestekens?

Zeker als u over anderen klaagt is het wel zo leuk zelf in staat te zijn leesbaar te schrijven.

Hier wat tips:

– Zinnen eindigen met een punt.
– Na een komma komt een spatie.
– Tussen woorden hoort ook een spatie.
– De spatie komt na de komma, niet voor de komma.
– Gebruik harde returns met mate.
– Na een dubbele punt komt een spatie.

Dat houdt de boel wel zo leesbaar.

Alvast bedankt. Ook namens de hoofdredactie.

op 27 01 2009 at 15:40 schreef hj:

KvdW: Dat kind in die Roethof-docu was toch pas 7?! Elke kinderarts kan je vertellen dat ‘het’ dan nog niet lukt.

Probeer dat maar eens uit te leggen aan Afrikanen die geloven dat ze zo van hun HIV-besmetting afkomen.

op 27 01 2009 at 16:07 schreef KvdW:

@hj Mee eens. Ik verklaar mij nader: 7-jarige beweert sex te hebben gehad. Tweede definitie van ‘Sex’ in vDale: seksuele gemeenschap: ~ hebben met iem.

Bij mijn weten kan een 7-jarig meisje niet zwanger worden (pas vanaf een jaar of 9) en krijgt een 7-jarig jongetje geen erectie laat staan zaadlozing (exacte leeftijd zal ik navragen bij de lokale pedofiel).

@Bert Blijf publiceren! Om met de volksschrijver te spreken: ‘Mullis is vullis.’

op 27 01 2009 at 16:11 schreef Peter:

en krijgt een 7-jarig jongetje geen erectie

0-jarige jongetjes hebben al erecties. Hoef je niet aan de lokale pedofiel te vragen, elke moeder en betrokken vader kan je dat vertellen.

op 27 01 2009 at 16:21 schreef Borrelpraat:

Gepantserde IDF-bulldozers zijn cool! Die blazen als de grote boze wolf in één zucht de rommelige huisjes van de biggetjes omver… hehe… Tot aan die bulldozers was het verhaal wel oké, maar daarna… gaap…

op 27 01 2009 at 17:39 schreef Bert Brussen:

Mullis, da’s vullis.
Brussen, da’s pas eh…leven…dussssss.

op 27 01 2009 at 20:27 schreef José:

Bert, hou op, ik val van mijn stoel van het lachen.
Trouwens, mannen die OMG roepen zijn homo.

op 29 01 2009 at 12:49 schreef Huub:

Na het lezen over sex in een Kluun-kostuum wil ik nooit meer sex.

op 31 01 2009 at 12:50 schreef Je vriend Geert:

@herrie mulles: maar…maar…maar…Ik verdien er mijn brood mee!? Wat moet ik dan tegen mijn opdrachtgevers zeggen??

Wat dacht je van:

‘Beste meneer van de sociale dienst, ik solliciteer mij de pestpokken, maar niemand wil mij hebben. Schrijven is een vak, zeggen ze overal, maar daar ben ik het helemaal niet mee eens. Ik kan het namelijk ook. Echt!’

op 26 02 2012 at 19:16 schreef Dani:

Eerste wet van Lucas?? Wet van pareto bedoel je toch?

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS