Home » Archief » Afschuw in de Kamer


[01.06.2022]

Afschuw in de Kamer

Peter Breedveld


Scène uit The Blue Lagoon (Randal Kleiser, 1980).

“Afschuw in de Kamer”, kopt De Telegraaf. Dan moet er wel heel wat ergs zijn gebeurd, want het zijn daar geen tere zieltjes. Geen wenkbrauw wordt er opgetrokken als Geert Wilders vluchtelingen uitscheldt voor hyena’s, niemand schrikt als Gidi Markuszower blèrt over “gelukszoekers uit Afrika en achterlijke Midden-Oosterse zandbaklanden.” Kamerleden met NSB-speldjes hebben we ook al gezien, ze zullen nu toch niet echt een nazivlag naar binnen hebben gedragen? Of het hoge woord er eindelijk hebben uitgegooid en hebben gepleit voor deportatie van alle niet-westerse allochtonen?

Nope, een D66’er heeft gezegd dat de PVV de extreemrechtse omvolkingstheorie aanhangt. En dat is gewoon waar. PVV-Kamerlid Emiel van Dijk zei in september 2020 in de Kamer dat de EU een “omvolkingspact” heeft gesloten en de Europese grenzen “wagenwijd” openzet. “Ze komen hun cultuur aan ons opdringen”, zei hij.

Islamitische barbaren

PVV’er Martin Bosma beschuldigde omroep KRO-NCRV er in 2018 van “omvolking” te propageren, een term die hij al minstens sinds 2016 gebruikt. Wilders ook. De PVV hangt de omvolkingstheorie aan, geen twijfel mogelijk. En de omvolkingstheorie is extreemrechts. Anders Breivik die 80 linkse kinderen doodschoot, Breton Tarrant, die de bezoekers van een moskee uitmoordde in Christchurch, Payton Gendron die pas onlangs in New York tien zwarte mensen doodschoot, ze deden het allemaal vanwege de omvolkingstheorie, die stelt dat onze witte beschaving overgenomen wordt door de bruine, zwarte, islamitische barbaren.

De omvolkingstheorie wordt verspreid door de PVV, het FvD, De Telegraaf, GeenStijl en onlangs wijdde Ongehoord Nederland er een uitzending aan.

Dit zijn feiten, maar toen Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma die benoemde, begon Bosma te krijsen dat hij “een nazivergelijking” maakte. En daar kwamen ze aanrennen hoor, de huisantisemiet van het FvD en het grobbekuiken van Boer’n, Burgers en Buut’nluu, om schande te spreken van de nazivergelijking. “Het is verbóden om in de Kamer nazivergelijkingen te maken”, piepte Freek Jansen. Dat is Holocaust-relativeerder Freek Jansen, die zo gefascineerd is door het Derde Rijk en het verdienmodel van Adolf Hitler. Die de omvolkingstheorie aanhangt, jawel. Die Wodan aanroept. Freek Jansen van het Forum voor Democratie, die zo voor de vrijheid van meningsuiting en het benoemen van feiten is. Gekwetst omdat Sjoerdsma zegt dat zijn nazi-vriendjes van de PVV een extreemrechtse omvolkingstheorie aanhangen. Je mag tegenwoordig niks meer zeggen van de nazi-wokies.

Er zijn grenzen aan de vrijheid van meningsuiting! Je mag niet zeggen dat de PVV de extreemrechtse omvolkingstheorie aanhangt, ook al is dat waar, want dat is een nazivergelijking!

Doorweekt theebiscuitje

Alleen, Sjoerdsma had het helemaal niet over nazi’s. Het zijn Bosma en Jansen die het over nazi’s hebben en het Grobbekuiken dat daar opvliegers van krijgt. Bosma en Jansen zijn kennelijk tot het inzicht gekomen dat de omvolkingstheorie een nazi-theorie is, (en Bosma dat Hitler inderdaad extreemrechts was, terwijl hij altijd heeft beweerd dat Hitler links was) en daar hebben ze gelijk in. En tja, als je eraan herinnerd wordt dat jij die theorie aanhangt en verspreidt, moet je niet op de boodschapper gaan schieten. Nu lijken ze een beetje op Hitler die schreeuwt dat hij zich niet voor nazi laat uitmaken.

En kan die Kamervoorzitter niet weg? Wat ben je voor dweil als je wel toestaat dat Wilders vluchtelingen voor hyena’s uitmaakt maar ingrijpt omdat Sjoerdsma erop wijst dat de PVV een extreemrechtse omvolkingstheorie aanhangt? Dat je je zo gretig door dat nazischorem laat intimideren dat je mensen die de waarheid spreken de mond snoert en de rode loper uitrolt voor mensen die nazitheorieën staan uit te boeren? Wat ben je dan voor doorweekt theebiscuitje, voor doorgekookte bloemkool, voor volgesnoten zakdoek, voor uitgekauwde zwezerik?

Sjoerd Sjoerdsma heeft niks verkeerds gedaan. Hij heeft gewoon gelijk. Moi, je suis Sjoerd Sjoerdsma, hoe belachelijk die naam ook is.

Nazis raus.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 01.06.2022 @ 16:35

[Home]
 

1 Reactie

op 01 06 2022 at 16:36 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS