Home » Archief » Anita Borst is een held


[03.02.2017]

Anita Borst is een held

Peter Breedveld


Chieko Matsubara

Regelmatig wordt er een verslaggever van Powned voor zijn of haar bek geslagen. Dat is niet vreemd. Powned bedrijft namelijk geen journalistiek. Powned zoekt ruzie.

De verslaggevers van Powned stellen nooit vragen. Ze vuren verwijten op je af, stellen je in staat van beschuldiging en eisen dat je verantwoording aflegt voor de draaiende camera. Een verneukeratieve montage en hoppa, de vernedering voor het oog der natie is compleet. Als je niet meewerkt, versperren ze je de weg, gaan ze aan je sjorren of staan ze net zolang voor je deur totdat je gek wordt en iets stoms doet.

De verslaggever krijgt dan een mep of een duw en dat is precies wat Powned wil. Dat maakt daar een enorme heisa over, de media schreeuwen vervolgens moord en brand over ‘persbreidel’ en dat journalisten gewoon hun werk moeten kunnen doen en al dat gezeik. Thomas Bruning van de journalistenvakbond NVJ blaast altijd klakkeloos zijn partijtje mee.

Grote beweging

In het geval van Anita Borst, de moeder die eergisteren op een demonstratie tegen Trump een Powned-verslaggever een mep verkocht, gaat het anders. Tuurlijk, er wordt veel stemming gemaakt door Powned en GeenStijl, die gezamenlijk de Roze Khmer vormen, maar de NVJ zwijgt, Thomas Bruning houdt voor de verandering zijn grote mond en op Twitter tekent zich zelfs een grote beweging af die het voor Anita Borst opneemt, onder de hashtag #StandwithAnita.

Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen. Mensen hebben er eindelijk genoeg van dat een bende schorem onder het mom van journalistiek iedereen intimideert die niet gezellig meedoet met de verhuftering van de gevestigde orde. De fatsoensrakkertjes die huilen dat je “geen mensen mag meppen omdat je het niet met ze eens bent”, worden overstemd door degenen die zien wat er echt is gebeurd op het Malieveld. De beelden liegen niet: een verslaggever benadert een vrouw met een kind op haar arm en één aan haar zij (hij wilde een punt maken van die kinderen, iets wat je niet bij één van hen moet doen, want dan slaat het hele fascistenzootje inclusief Miko Flohr weer aan het brullen), die zegt vier keer niet te willen meewerken, de verslaggever wordt steeds opdringeriger en zuigeriger, accepteert geen ‘nee’, blijft treiteren en krijgt dan zijn verdiende loon. En wat mij betreft kwam hij er te makkelijk vanaf.

Werkloze hippies

Die demonstratie tegen Trump was al op voorhand door Rechts verboten. Wilders schold de deelnemers uit voor werkloze hippies, RTL beschuldigde ze ervan aan een psychose te lijden en Powned kwam de deelnemers daarop straffen door ze te intimideren en te vernederen. Alleen was er nu iemand die zei: “Not this time, motherfuckers“.

Anita Borst is een held.

Ze schreef een stuk op haar blog waarin ze zich verantwoordde en Marck Burema alias Pritt, de hoofdredacteur van GeenStijl, die behalve een racistische, antisemitische fascist ook één van de lafste, geniepigste, meest achterbakse hufters van het land is, stuurde daarop zijn hordes op haar af en Borst zag zich genoodzaakt haar Twitter-account af te sluiten en haar blog uit de lucht te halen.

Wil je het over geweld hebben? Dit is geweld. Mensen intimideren, bedreigen, kapotmaken vanwege hun mening. Duizend keer gewelddadiger dan dat veegje dat die lul van Powned van Borst kreeg.

Puur fascisme

Ik weet hoe het is, ik heb het ook meegemaakt. De zinderende haat, de overweldigende hoeveelheid ervan, de ijzingwekkende bedreigingen, het grove gescheld, het is intimiderend en beangstigend. Je wilt even van de wereld af. Dit is puur fascisme.

Op Twitter worden inmiddels haar persoonlijke gegevens verspreid. Ik wil met name de aandacht vestigen op de hufter @DennisLeiden, die zelf veilig anoniem blijft en probeert Borst kapot te maken door haar foto (voorzien van Hitler-snor) de naam van haar werkgever en haar adres te verspreiden. Je bent een laffe schijtluis, Dennis.

Ook nog even over de weerzinwekkende hypocrisie van de Roze Khmer, die ik al zo vaak heb aangekaart. Toen vorig jaar ‘treitervlogger‘ Ismaïl Ilgun (die niks anders doet dan Powned, alleen zonder staatssubsidie) werd mishandeld, vonden ze het op GeenStijl prachtig. Niemand jankte toen over ‘persbreidel’ en dat je journalisten hun werk moet laten doen. Thomas Bruning hield toen zijn grote mond.

En toen GeenStijl-medewerker Jan Roos, trouwens ook een vrouwenaanrander, een paar kinderen bedreigde met een kapmes, dreigend hun “kankerkoppen af te hakken”, werd hij door de Roze Khmer zelfs tot slachtoffer gebombardeerd!

PVV’er Fabian, die met zijn jonge dochter op de arm een groep vrouwen verkrachting toewenste, werd daarna door Powned vereerd als een held. Gingen ze naar zijn huis, laten zien wat een lieve vader hij was, en zo’n liefhebbende echtgenoot.

Met je ‘pedagogisch verantwoord‘.

Consequenties aanvaarden

Het moet er maar eens in dat journalisten geen recht hebben op een antwoord van elke willekeurige burger die ze aanspreken. Nee is godverdomme nee. Als burger niet wil, moet je dat respecteren en ophoeren. Doe je dat niet, moet je niet janken en de consequenties aanvaarden.

Tijd om een streep te trekken en massaal “nee” te zeggen tegen het fascistische schorem van Powned en Geenstijl.

En onthou straks in het stemhokje dat het de PvdA is die deze haatgnomen op ons heeft losgelaten. Powned is een cadeautje van Ronald Plasterk, die daarvoor een fatsoenlijke linkse omroep offerde. Niet raar, want de PvdA houdt wel van dit soort intimidatieprakrijken. Lodewijk Asscher flikte het bij mij door samen te spannen met een obsessieve anonieme Twitter-troll (wel mooi mislukt hè, Lodewijk?) en vorige week deed Ahmed Marcouch het met Farid Azarkan door hem te beschuldigen van jodenhaat.

Andersdenkenden de mond snoeren

Wie zeikt over ‘persbreidel’ moet ook zijn mond opentrekken over deze valse intimidatiepraktijken, die geen ander doel hebben dan een andersdenkende de mond te snoeren.

Mooi dat nu eindelijk het grote publiek dit ook ziet.

Streng verboten door Bas Taart de Hypocriete Jankmuil, maar ik doe het toch: Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, Roze Khmer, 03.02.2017 @ 10:59

[Home]
 

39 Reacties

op 03 02 2017 at 11:12 schreef Vincent:

Het is ook echt nauwelijks geweld te noemen, zo’n tikkie. Als ik dat gifje op G+ bekijk krijg ik zelfs de indruk dat ze de schouder van de vlogger raakt en hij, als een voetballer, meteen naar zijn gezicht grijpt. Maar ik kan me vergissen.

Als je niet in absoluten denkt, maar in termen van proportionaliteit, staat ze echt wel binnen haar recht.

GeenStijl zou er goed aan doen dat ook te herkennen. Overlast op straat moet toch keihard aangepakt worden? Dan is dit zetje alvast een begin.

op 03 02 2017 at 11:21 schreef Daan:

Alles om te scoren en advertentie ruimte te verkopen. Zonder enige schroom, diegenen eruit pikken die een makkelijk slachtoffer zijn en ze neerhalen. Hoe je al mens je zo kan verlagen en nog fatsoenlijk kan slapen is mij een raadsel. Maar gok dat Dennis zich op dit soort treiterbeelden in slaap rukt..

op 03 02 2017 at 11:35 schreef Martijn:

Die fatsoensrukkers van Geenstijl/Powned zijn op zich tegen demonstraties en zullen er alles aan doen om ze zo triest mogelijk uit de verf te laten komen, van links tot rechts. Zoals Def P zo mooi zei: ik praat niet met jullie want je weet nooit wat je dan gaat zeggen op tv.

Niet dat het prijzenswaardig is, het is slechts een observatie. En inconsistent met hun grote muil over Vrijheid van Meningsuiting en al die andere Grote Woorden waar ze hun puberale ranzigheid in willen verpakken.

Een opvoedende tik was weer dik verdiend. Niet echt leerzaam maar het geeft wel voldoening.

op 03 02 2017 at 12:12 schreef machiel:

De verklaring dat dit keer meer mensen de kant van Anita Borst kiezen ligt denk ik bij het feit dat er kinderen bij betrokken zijn. Die PowNed klootzak probeert het punt te maken dat kinderen niet op een demonstratie horen (???), maar hij loopt zelf een vrouw met kind te treiteren en filmen. Zelfs de grootste goedprater en wegkijker ziet nog wel dat dit ver over de grens is.

op 03 02 2017 at 12:12 schreef Anita Borst:

Dankjewel. For real. Ik ben echt blij om dit te lezen. En nu kruip ik nog even terug onder mijn steen om mezelf weer aan elkaar te plakken. You rock!

op 03 02 2017 at 12:41 schreef babs:

Echt, Anita, je had het niet beter kunnen doen! Sterkte!

op 03 02 2017 at 13:19 schreef Abdel:

Als je uit mijn buurt komt en je gaat janken na zo’n aai, van een moeder, dan wordt je voor de rest van je leven verbannen. En terecht. Laf mietje

op 03 02 2017 at 14:48 schreef Daan:

Het is idd extreem moeilijk om tegenwoordig NIET op TV te komen. Voor je het weet glij je af tot het bedenkelijke niveau van BN’er of – nog erger – media-persoon.

Inmiddels is 75% van de bevolking wel in eoa medium verschenen. Het is een grote kakofonie van door elkaar kakelende en oudehoererende emptyheads. Tussen al dat gelul door is het zachte introverte gemurmel van het genie niet meer te horen. Wat dat betreft komt de wereldontwikkeling krakend tot stilstand. Slechts zij die erbij horen en de gebaande paden bewandelen komen in beeld. Die paden worden dieper en dieper. Totdat je touw en pikhouweel nodig hebt om er nog uit te komen.

O wat een genot was dat toen ik 10 jaar geleden mn TV op straat flikkerde.

op 03 02 2017 at 16:02 schreef Chakir:

Diep en diep respect voor mevrouw Borst. Filmpje net gezien, die gereformeerde jongen die daarna zogenaamd opkomt voor de verslaggever is meelijwekkend. Mevrouw Borst: TOP!

op 03 02 2017 at 16:27 schreef herman van der helm:

Anita ruimt slecht de ziekteverwekkende vliegen binnen haar aura op. Soms is een harde hand nodig om dit te bewerkstelligen.

op 03 02 2017 at 17:11 schreef MNb:

Mevrouw Borst, het enige dat ik jammer vind is dat u hem niet een tweede mep hebt gegeven – namens mij. Uw stukje is duidelijk. “Nee, ik wil niet op televisie.” In een normaal land heet wat u gedaan hebt zelfverdediging.

op 03 02 2017 at 18:44 schreef sum:

Uiteraard is Anita een held. Zo een verslaggever van powned moet je hoeken. En die zio-nazi @pritt idem

op 03 02 2017 at 20:50 schreef Gerard Matthijssen:

Anita Borst heeft zich nog ingehouden. Ik kan me voorstellen dat zij dat heeft gedaan voor haar kinderen. Een gebroken kaak is het minste wat dat POWNED-schorem verdiend had. Ze had ook wat meer hulp van mededemonstranten kunnen krijgen.

op 03 02 2017 at 22:20 schreef Sander:

Wie je ook interviewt de nos powned. Hard van Nederland. Maakt niet uit. Je houd je handen thuis. Ik ben benieuwd wat het strafrecht hiervan zegt.Als iedereen daar om zich heen gaat slaan word het een zooitje.

op 03 02 2017 at 22:48 schreef sjonie:

“Anita ruimt slecht de ziekteverwekkende vliegen binnen haar aura op. Soms is een harde hand nodig om dit te bewerkstelligen.”

Action t4 kan weer van stal gehaald worden dus.

op 03 02 2017 at 23:08 schreef Flip:

Ik ben opgevoed met de norm dat je geen geweld gebruikt maar woorden. Als je naar een demonstratie gaat, doe je dat om je punt naar voren te brengen. Als je de gelegenheid krijgt je standpunten in een interview kenbaar te maken, dan zou je die met beide handen aan moeten grijpen. De reactie van Anita Borst kan ik absoluut niet begrijpen en vind ik eerlijk gezegd zelfs bijzonder kwalijk. Je blijft met je handen van andere mensen af en dat telt nog zwaarder als die mensen hulpverleners of pers zijn. Links, rechts, eens of oneens is niet relevant.

Wat mij nog meer choqueert is dat iedereen hier geweld maar goed zit te praten. Het lijkt wel een AFA bijeenkomst. “Geweld is fout behalve als het tegen mensen gebruikt wordt die anders denken dan wij”

op 03 02 2017 at 23:27 schreef MNb:

Psssst Sander ….. volgens mij moet men eerst toestemming geven om geinterviewd te worden. Heeft mevrouw Borst niet gegeven. Wat zou het strafrecht daarvan zeggen?

op 04 02 2017 at 00:05 schreef dewanand:

============== [wfor1340:100]

N1. REF Cit Peter Breedveld:

‘Tijd om een streep te trekken en massaal “nee” te zeggen tegen het fascistische schorem van Powned en Geenstijl.’

N2. Nee Peter, nee, Nederland is een te volle mensapentoop, reken maar zelf na. De biotopen analyses verklaren alles, mensapen gedrag is fundamenteel hetzelfde, en geworteld in de Maslov behoeften piramide.

N3. De biologische wetmatigheden zijn het echte probleem nu in de zieke Multikukeluku, en de vraag is hoe wij dit nou intelligent en zonder al te veel leed en bloedvergieten kunnen oplossen, voordat de tijdbom boem doet en het te laat zal zijn.

N4. Powned, geenstijl, pvv, leger des peils, enz zijn slechts symptomen van een dieperliggend probleem in de Hollandtoop nu, en hier moet aan gesleuteld worden, miaauwt Wieroe nu. Omvolking is een pijnlijk en traumatisch proces voor alle inheemse blanken in Nederland, dus doordenken hoe wat waarom…

op 04 02 2017 at 00:28 schreef Erik van Sanderen:

Peter Breedveld, je hebt zelf niet eens in de gaten hoe fascistisch je zelf bent. Ik zie een en al haat in dit artikel en andere artikelen van jou.

op 04 02 2017 at 00:55 schreef Peter:

De nieuwe trope van Domrechts, tegenstanders “haat” verwijten. Dus als je moslims vergassen maar niks vindt: “je kunt alleen maar háten!”

op 04 02 2017 at 01:44 schreef Robin:

“Ik ben opgevoed met de norm dat je geen geweld gebruikt maar woorden.”

“Als iedereen daar om zich heen gaat slaan word het een zooitje.”

Precies!

Woorden of een scherpe pen en zelfbeheersing, meer heb je niet nodig, om je punt(en) duidelijk te maken.

op 04 02 2017 at 01:49 schreef Adriaen Beyer:

@Flip

Volledig eens.
Het gebruik van geweld tegen andersdenkenden valt buiten elk kader van beschaving.
En de manier waarop het wordt goedgepraat
geeft een ontluisterend inkijkje in de menselijke natuur.

op 04 02 2017 at 02:48 schreef Sasha Berkman:

Ik ben benieuwd naar de mening van Flip en andere pownedapogaleten over het geweld van het joodse verzet in de concentratiekampen in wo2. Dit was pure zelfverdediging. Flip is een huichelachtige advocaat van Goebels.

op 04 02 2017 at 09:25 schreef Adriaen Beyer:

@Sascha Berkman

Uitstekende vergelijking.
Mevrouw Borst werd onmiskenbaar door de reporter met een verschrikkelijk levenseinde bedreigt.

op 04 02 2017 at 10:05 schreef Peter:

Blij te horen, Adriaen, Flip en Robin, dat jullie van die vreedzame heilige boontjes zijn, die geweld verafschuwen.

Alleen is er geen flikker van waar. Je hield je bek toen Jan Roos een groep kinderen bedreigde met een kapmes, omdat ze hem vragen wilden stellen, je lachte mee met de hele GeenStijl-meute toen ’treitervlogger’ Ismaïl Ilgun klappen kreeg, vanwege het met een draaiende camera lastigvallen van mensen, en het zou me niet verbazen als jullie gewoon gezellig met PVV’er Fabian hebben meegescandeerd, toen die met een kind op z’n arm riep dat vrouwen met een hem onwelgevallige mening verkracht moeten worden.

Jullie zijn dus een stel vieze vuile hypocrieten.

Voorts gaan jullie, en dat doet Domrechts nooit, niet in op mijn argumenten. Je staat gewoon als een automaat je riedeltje af te draaien dat geweld altijd verkeerd is, zonder het te menen, want een racistische fascist als Jan Roos mag van jullie wel geweld gebruiken. Daar zei je niks van.

Dat het Powned is, dat geweld gebruikt door mensen lastig te vallen, ze te intimideren en aan ze te zitten terwijl ze expliciet zeggen dat niet te willen, daar ga je niet op in. Dat GeenStijl nu een vrouw aan het intimideren is met waarschijnlijk duizenden bedreigingen en grove verwensingen als gevolg, dat interesseert jullie geen hol. Dat die vrouw vier keer heeft gewaarschuwd en dat die etterbak van Powned niet van wijken wilde weten en zelfs opdringeriger werd, dat kan jullie niks schelen.

Integendeel, je framet die vrouw en liegt dat ze ‘geweld tegen andersdenkenden’ gebruikt. Je vindt dat ze maar gebruik moet maken van een ‘scherpe pen’. O ja? Had ze hem daar een straf briefje moeten schrijven?

Neen. Die vrouw werd daar belaagd door een facistoïde hork. Ze verweerde zichzelf. Zou iedereen moeten doen. Zou iedereen moeten mogen doen. Nee is nee. Wie zegt dat ze fout zit, is dus vóór het belagen van vrouwen op straat. Behalve door mannen met een tintje, ongetwijfeld.

En voor jullie bavianen geldt voortaan de regel: geen argumenten, niet ingaan op de inhoud, dan wordt je reactie niet meer geplaatst.

op 04 02 2017 at 10:09 schreef MNb:

Als Adriaen de moeite had genomen – maar sinds wanneer neemt rabiaat rechts ooit enige moeite? – om het stukje van Anita te lezen dan had hij geweten dat ze zich en haar kinderen inderdaad bedreigd voelde. Stelletje sukkels bij elkaar.

op 04 02 2017 at 11:29 schreef Pyt van der Galiën:

Dit was natuurlijk geen poging tot een interview. Het was een poging iemand die zich slecht kon verweren te provoceren in de hoop daar een hetzerig itempje over te kunnen maken. Waarom zou iemand mee moeten werken aan een poging van derden haar/hem te vernederen? Weglopen heeft geen, want dan wordt je gewoon achtervolgd. Anita heeft het enige gedaan wat ze kón doen: de betreffende verslaggever een tikje verkopen. Het enige wat me spijt is dat één van de omstanders niet een ferme kopstoot heeft uitgedeeld.

op 04 02 2017 at 12:00 schreef Chakir:

“Ik ben opgevoed met de norm dat je geen geweld gebruikt, maar woorden”. Hahahahaha! Grapjas en hypocriete zak hooi, Flip. Woorden die door je ziel snijden zijn gewelddadiger dan zo’n klein klapje (meer dan dat was het nl echt niet). Vraag dat maar aan de nabestaanden van kids die zelfmoord hebben gepleegd omdat ze zijn gepest.

op 04 02 2017 at 14:35 schreef Robin:

Peter Breedveld schreef: “Neen. Die vrouw werd daar belaagd door een facistoïde hork. Ze verweerde zichzelf. Zou iedereen moeten doen. Zou iedereen moeten mogen doen.”

Dus bij iets soortgelijks van een Powned verslaggever in de toekomst, is het (dus) voortaan toegestaan om opvoedende tikken uit te delen, de harde hand te gebruiken,niet een keer meppen maar minstens twee keer, flink te hoeken, liefst een gebroken kaak te bezorgen ect…!?

Sasha Berkman schreef “Ik ben benieuwd naar de mening van Flip en andere pownedapogaleten over het geweld van het joodse verzet in de concentratiekampen in wo2.”

Ja hoor, weer zo’n lekkere vergelijking van Berkman.
De nazi’s liepen zeker met microfoontjes door het getto van Warchau, om alleen maar reportages te maken.

op 04 02 2017 at 14:40 schreef Peter:

Oké, hier zien we Robin weer op z’n best. En het verklaart meteen waarom dit Robins laatste reactie is.

Wat gebeurde er? Een verslaggever van Powned belaagde een vrouw, werd steeds opdringeriger, accepteerde geen nee, ging treiteren. De vrouw verweert zich en geeft hem een veegje over zijn gezicht.

Ik zeg dat iedereen dit zou moeten mogen doen.

Robin maakt daarvan:

het (dus) voortaan toegestaan om opvoedende tikken uit te delen, de harde hand te gebruiken,niet een keer meppen maar minstens twee keer, flink te hoeken, liefst een gebroken kaak te bezorgen ect…!?

Dit is dus wat Domrechts altijd doet. En let wel, dit is niet een beetje overdrijven, dit is doelbewust framen, met het doel mensen tegen mij op te zetten en me de mond te snoeren.

Robin is een fascistische troll. Dag, Robin.

op 04 02 2017 at 16:22 schreef jan wit:

ja hoor, heel normaal om de middelvinger op te steken… aso vrouw

op 04 02 2017 at 16:58 schreef Sasha Berkman:

Altijd triest die lieden die hoogst persoonlijk de normen wensen te bepalen wanneer geweld wel gerechtvaardigd is terwijl ze het door en door fascistische karakter van powned niet willen zien en ze journalisten noemen.

op 04 02 2017 at 19:44 schreef MarcodeB:

Vollexig eens, Peter
Het boeiende is de ook de toemeloze dubbele moraal. Trump en le Pen hebben recent jouranlisten die een kritische vraag stelden op hun PERSCONFERENTIES er hardhandig uitgewerkt. Daar zou de opwinding over moeten gaan. De self-obsessed sukkels van powned en tpo maken zich boos over een onbekende vrouw met een kind op de arm die na een pàar keer nee zeggen een grens trekt.
De crux zou mi moeten zijn: Powned voldoet niet aan de minimale eisen die je aan journalistiek zou stellen. Daarmee vervalt ook de bijzondere status die een echte journalist wel heeft

op 05 02 2017 at 00:02 schreef MNb:

Hmmmm ….. mevrouw Borst is niet de eerste. Voor zover ik me kan herinneren zijn Kinneging en Olaf nooit vervolgd. Blijkbaar is zelfs het OM te slim om dat te proberen. Neuh, mevrouw Borst heeft niets strafbaars begaan.
Maar rabiaat rechts vertrouwt natuurlijk liever op het Gezonde Volksbevinden.

op 05 02 2017 at 01:34 schreef Sasha Berkman:

Wat Marco zegt!

op 05 02 2017 at 02:49 schreef Anoniem:

powned journalisten noemen is als Goebels minister van informatie noemen Of zoiets

op 05 02 2017 at 11:43 schreef babs:

De ‘verzet is altijd slecht’-clan minachting ik nog meer als Roos, Powned, Duk en dergelijke.

op 06 02 2017 at 15:06 schreef Robbert:

Het is niet toevallig dat Flip zijn grote idool Wilders citeert met zijn AFA bijeenkomst. En als je hem er mee confronteert ontkennen dat ie Wilders geweldig vindt (maar wel al 2x PVV gestemd) Schijnheilig gedoe is het.

op 07 02 2017 at 01:24 schreef Sasha Berkman:

Jesuis AFA

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS