Home » Archief » Bedreigd


[03.10.2013]

Bedreigd

Peter Breedveld

namio9
Illustratie: Namio Harukawa

Een godsdienstfanaticus hoopt dat Ayaan Hirsi Ali, Ehsan Jami en Afshin Ellian door God zal worden gestraft en nu staat in alle kranten en bladen dat Afshin Ellian wordt bedreigd. De politie en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid zijn op de hoogte gebracht en half Nederland jankt weer over de terreur van de islam.

Dat mag je dus al niet eens meer als gelovige, tegenwoordig: je erop verheugen dat tenminste in het hiernamaals een heet vuurtje wordt gestookt voor de mensen aan wie je een hekel hebt. ‘Vanuit radicale moslims gezien is dat een oproep’, weet Ellian. Eerder al heb ik gewezen op de hysterie in Nederland die losbarst als een moslim waarschuwt voor de toorn van God.

Verdelgd als mosliminsect

Ellian wordt helemaal niet bedreigd, maar Hassnae wordt wel echt bedreigd. Ze moet van de islamcritici worden verdelgd als een mosliminsect en ik heb pas nog uitgebreid verslag gedaan van de zeer ernstige dreigementen van Robert van den Engel, die haar wil laten verkrachten, die oproept mij een nekschot te geven en die Hassnae vorige week stond op te wachten op Schiphol.

Oproepen om Hassnae te vermoorden zie ik bijna dagelijks op het Internet. Soms krijgen ze een plek op de website Domrechts, waar een fraaie bloemlezing te zien is van wat onze islamcritici zoal uitkramen. Kijk, hier wordt Petra Stienen bedreigd. Hebt u er iets over in de krant gelezen? Kijk dan toch: ‘Het zou mooi zijn als die hoerenloper van jou wordt afgeknalt!’. Maar Jeroen Pauw zul je over deze taalvirtuozen niet horen, hoor. Carel Brendel ook niet. Elma Drayer ook niet. Jonathan van het Reve ook niet.

De hypocrisie, de selectieve verontwaardiging en de expliciete Marokkanen/moslimhaat die hier uit spreekt, vind ik misselijkmakend.

Ongepast en inflatoir

Je maag keert ervan om. Tenminste, míjn maag. Yoeri Albrecht lijkt het normaal te vinden, want die zegt pas wat als Afshin Ellian wordt ‘bedreigd’ (excuses, ‘bedreigt’). Iedereen wordt pas wakker als een moslim een islamcriticus een grote bek geeft. Niemand is geïnteresseerd als Hassnae wordt bedreigd, of Stienen, of ik, of Elatik. Pas als Elatik iets terugzegt, dan spreekt iedereen er schande van. Dan stoot ook Pieter Hilhorst nog even een dolk in haar rug.

Wereldverbeteraars zijn de eersten die je moet mijden als je in je eentje tegenover een Domrechtse muur van blinde haat staat. Zij zijn degenen die je uitleveren aan je beulen, hun handen wrijvend en hun lippen likkend. Mispelend dat je reactie ‘ongepast’ is, of ‘inflatoir’.

Staatsgevaarlijke cultuurverraders

Laatst werd Hassnae op Twitter bestempeld als ‘staatsgevaarlijk’. Dergelijke kwalificaties vallen haar vaker ten deel. Petra Stienen stond eind vorig jaar bovenaan een lijstje van ‘Cultuurverraders‘, samengesteld door Marck Burema, de hoofdredacteur van GeenStijl. ‘Vanuit radicale islamofoben gezien zijn dat oproepen.’

De ijzingwekkende gedachte bekruipt mij dat niet alleen het domrechtse geteisem op Internet zou juichen als één van ons zou worden vermoord. Ik vermoed dat heel veel mensen, die zichzelf heel fatsoenlijk achten, het helemaal niet erg zouden vinden als onze grote bekken voorgoed het zwijgen werd opgelegd.

Steun Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 03.10.2013 @ 06:50

[Home]
 

28 Reacties

op 03 10 2013 at 10:00 schreef Arjan030:

Pfff echt, wordt vervloeken ook al als een serieuze bedreiging gezien? Ik ken mensen die worden gestalkt, bedreigd en daadwerkelijk niet zonder dubbelcheck de deur uit kunnen omdat de stalker in kwestie al wel vaker voor de deur heeft gestaan, en dan kan de politie niks doen. Maar een geestelijke die een religieuze variant op ‘ krijg de kolere’ uitspreekt is blijkbaar wel reden tot paniek… De verhoudingen zijn compleet zoek in Nederland…

op 03 10 2013 at 10:03 schreef Sasha berkman:

Gelukkig zijn die zieke hufters over het algemeen laffe toetsenbord helden.

op 03 10 2013 at 10:49 schreef MNb:

Ellian: “Wat gaan we doen met het grote aantal jihadisten in België en Nederland? Wachten tot zij een strafbaar feit hebben gepleegd?”
Ome Geert weet het wel, toch? Deporteren die handel!

“Wereldverbeteraars zijn de eersten die je moet mijden”
Dat is onaardig van je. Ik ben nl. ook een wereldverbeteraar, al minstens vanaf mijn 12e.

op 03 10 2013 at 13:30 schreef Max:

Tja,bedreiging is natuurlijk veel erger als die van een moslim komt,dan is het groot nieuws,maar bedreigingen gedaan door autochtone Nederlanders is natuurlijk heel normaal,dan moet je een beetje eelt op je ziel kweken terwijl die bedreigingen intussen veel verder gaan dan men wil zien….dagelijks op fora worden linkse mensen bedreigd en mensen die hun vraagtekens zetten bij domrechts….voor hen geldt geen vrijheid van meningsuiting,met gerichte acties en dreigingen wordt hen de mond gesnoerd,angst aangejaagd,domrechts mag dreigen wat ze willen elke dag opnieuw,we zien het elke dag en zijn er stekeblind voor.

op 03 10 2013 at 15:35 schreef Ralph van der Geest:

Is de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid al bij jou en Hassnae langs geweest om te bespreken hoe jullie vanaf vandaag voortaan zonder enige dreiging kunnen schrijven wat jullie willen en door het leven te gaan zoals jullie het verkiezen?
Ik vrees dat ik het antwoord al bij voorbaat weet…

op 03 10 2013 at 16:39 schreef babs:

Ralph,
Die coördinator is ook niet bij Elsevier langs geweest. Ze hebben de coördinator een mailtje gestuurd en nu is hij dus op de hoogte. Meer staat er niet. Er wordt vanalles gesuggereerd, maar er staat niks.

op 03 10 2013 at 17:25 schreef laarmans:

Goor-rechts is zo hypocriet als de neten. Toen Fortuyn werd vermoord,krijste het volk dat de moord werd voorbereid door linkse politici, waarna de kogel van links kwam.

Het rechtse twittervolk doet nu precies hetzelfde. Iedereen die het met hun standpunten niet eens is en niet meehuilt met de hyena’s wordt bedreigd en virtueel gestalkt.Zo wordt het bedje opgemaakt. Eerst verdachtmakingen, dan stalken en wanneer je dan nog niet bent monddood gemaakt, volgen de bedreigingen en daarna… pief,paf,poef.
Wanneer worden mensen wijzer en slaan de geschiedenisboekjes open over het pre-tijdperk Tweede Wereldoorlog.Toen zag men hetzelfde procede.Demoniseren,buitensluiten,bedreigen…de rest is bekend.

op 03 10 2013 at 18:32 schreef dewanand:

hehehehe Wieroe en ik zijn toch zo blij dat wij in ons dichtgetimmerde betonnen hok op de vierde verdieping absoluut vrij zijn. Wieroe kan lekker alle muizen hier afmaken, martelen, bedreigen, vervloeken, en zelfs opeten, hahahahaha zo vrij is een hollandse hindoe kat die lekker meeschrijft en meedenkt en die mij allerlei onmenselijke ideeen influisterde die dus opgeschreven zijn door mijn bruine apenhandjes.

bekeer je tot het hindoe katten geloof van de toekomst en proef nu alvast de smaak van de hogere beschaving in het dierenrijk.

Ik snap echt niet wat mensen nou fout vinden van Hasnae hier, kijk als men ook nog haar veroordeeld en haat dan weet ik het ook niet meer, een hoger integratie en assimilatie niveau in Nederland dan Hasnae heeft bereikt kan niet in theorie, en zij is zo perfect als Marokkilander, volgens onze integratie theorieen. Ik wil dit met haar bespreken en onderzoeken dus zeg haar om mij te mailen aub.

is echt onze fout als niet ariers om hier te willen kamperen op vijandelijk gebied.

dewanand en wieroe
hindoe fundamentalisten

op 03 10 2013 at 21:52 schreef Ralph van der Geest:

Beste Babs, dat had die NCTV-meneer of mevrouw wel moeten doen. Bedankt overigens voor je reactie. Als er mensen zijn in Nederland die moeten vrezen voor hun leven vanwege regelrechte terreur dan is het niet een kletsmajoor als Afshin Ellian die tot dezelfde gevestigde orde behoort als domrechts en er een vurig apologeet van is maar zijn het Peter en Hassnae.
Vandaar mijn vraag.
Voor het geval het je interesseert, hier wat uitgebreider hoe ik erover denk:

http://www.krapuul.nl/samenleving/125107/ene-bedreiging/#sthash.3Ir0z8g2.dpbs

op 04 10 2013 at 01:29 schreef Joris:

‘Fra Alberigo bedreigd door radicale katholiek Dante.’

‘(Florence, 1300) – De riddermonnik Fra Alberigo overweegt aangifte te doen van bedreiging tegen de schrijver Dante Alighieri. In een nog te verschijnen boek heeft Dante de monnik afgebeeld in de derde ring van de negende cirkel van de hel, waar hij eeuwig vastgevroren zit in het ijs.’

op 04 10 2013 at 08:35 schreef Gerry:

Fijn, we gaan nu ook al uitmaken of de bedreigingen van een ander echt zijn of flauwekul.

op 04 10 2013 at 08:38 schreef Peter:

Hopen dat iemand naar de hel gaat is geen bedreiging. Punt.

op 04 10 2013 at 09:49 schreef Jan Fré Boven:

Als men door God wordt gestraft, hoeft men zich waarschijnlijk bij leven nog niet zo heel veel zorgen te maken (en ook na de dood is dit nog maar de vraag). Als er mensen zijn die menen dit uit naam van God te moeten doen, dan wordt het een ander verhaal. Die mensen hebben trouwens ook niet zo heel veel vertrouwen in God dat hij/zij/het het zelf wel kan.

op 04 10 2013 at 10:14 schreef Ralph van der Geest:

Wie met NSB-en nazi symbolen over straat loopt of in het parlement zit, draagt de boodschap uit bereid te zijn iedereen te vergassen die niet in zijn wereldbeeld past. Degenen die dat soort dreigementen uiten, trachten weg te poetsen, goed te praten of te bagatelliseren zijn pas echt bedreigend.
Daarom is kast-PVV’er Fennema in de Volkskrant net als zijn nazi-vrienden bedreigend…
En dat soort dreigementen, Gerry, vind ik geen flauwekul. Die neem ik bloedserieus.
De stampij die die andere kast-PVV’er, Ellian, gemaakt heeft over iemand die ‘poep’ naar hem riep of twitterde…dat vind ik flauwekul.
Het is alleen heel ernstig vvanwege het feit dat Ellian het heeft aangegrepen om de hetze tegen islamitische medeburgers nog maar eens flink aan te wakkeren met medewerking van rioolblaadje Elsevier en een aantal andere schotschriften.

op 04 10 2013 at 11:26 schreef dewanand:

namaste Ralph van der Geest,

Leuk wat je schrijft, bruine hihdoe logica werkt wat anders. Als een blanke man op straat zou lopen in nederland met een bordje: ‘Maak Nederland Hindoevrij’ dan zou hij aanbeden worden door hindoestanen als een godheid en verlosser, en als je dit niet wil geloven dan mag je de story van Mohandas Gandhi maar beter onderzoeker. Een grotere vernietiger van Hindoes was er niet sinds de Britten het oude Indiv bevrijdden en die lagere en inferieure, wilde zwarten daar leerden wat beschaving is.

Neem de proef op de som en doe dit zelf.

Hindoes houden van zelfvernietiging en ze zijn erg sadomasochistisch dus als je van religieuze SM houdt, neem een Hindoemeid.

Elke echte Hindoe moet de dag beginnen met een roti met rattengif als stevig ontbijt en die vieze smaak wegspoelen met zuivere, zwarte oerHollandse koffie, ok ok die koffieboontjes waren wel Afrikaans maar die zijn snel geassimileerd en gegermaniseerd in Hollandse fabrieken. Zoiets deed Peter met arme Hassnae maar men vindt het niet goed genoeg in Nederland.

dewanand

op 04 10 2013 at 14:08 schreef cRR Kampen:

Wel wel, dus zo klinkt een bedreiging. Ik heb Ellian niet gehoord (ja, dat zal wel aan mij liggen) re bedreigingen als deze:

“Als iemand kanker verdient is ’t Paul Rosenmöller, de hopman van politiekcorrect Nederland; mogen de cellen in zijn hoofd zich tot een juichende tumor vormen, en laat ons dan beluisteren of er enig verschil is in meneers gekwebbel vergeleken met wat er uit kwam voor die Blijde Boodschap.
Laat ons pissen op zijn graf.
Oplichter.”

Niet dat deze dreiger om deze reden uit de weg is geruimd, daar niet van. Hij werd uit de weg geruimd mede dankzij het sfeertje dat hijzelf, Fortuyn en Ellian hebben helpen bouwen.

Maiwand Al Afghani heeft deze week in één dag honderden, zo niet duizenden bedreigingen mogen ontvangen. Echte bedreigingen, náást een wereld aan verwensingen.

op 04 10 2013 at 14:16 schreef Thomas E:

Helaas is dit een cultuur die ontstaat ‘omdat het mag’. Roep gerust in de Tweede Kamer dat moslima’s met kopvodden rondlopen, want het mag. Vergelijk de Koran met Mein Kampf, het mag. Naakte Beatrix en Willem Alexander tussen de papoea’s, het mag. God met een ezel vergelijken, het mag. Je leraar een lul noemen, het mag. Iemands adres publiceren? Het mag. Je kinderen gillend in een restaurant laten rennen, het mag. Homo’s strontaanstampers noemen, het mag. En waarom zou je het dan laten, als het mag? Als er geen grenzen zijn kun je ze ook niet overschrijden. Toch? Hoe grof, ordinair en ongeremd kunnen we als poldermens worden. Wédden dat het altijd nog grover kan?

op 04 10 2013 at 15:12 schreef Gerry:

Ralf op het moment dat die ‘vrome uitspraak’ komt van iemand die zich in Afghanistan bij de Taliban met wapens heeft laten fotograferen wordt het wat mij betreft toch een stukje enger. Ook al komt hij ook bij de andere kant. Dat iemand dat eng en bedreigend vind kan ik prima plaatsen.
Dat heel veel andere enge en dreigende dingen niet opgepakt worden, kan ik al heel, heel lang niet plaatsen. Dat het OM het zo laat afweten, ik begrijp het niet, maar inmiddels cynisch geworden verbaast het me ook niet. Ook Justitie is onderhevig aan mode. En er valt heel veel buiten de mode.

op 04 10 2013 at 16:20 schreef Leo Schmit:

off topic, maar on ‘illustratie’, heb ik een vraag: Is Namio een vrouw?

op 04 10 2013 at 16:49 schreef laarmans:

Achtung naakte fronters. Volgens visstickbakker Cpt. Iglo op Opinieleiders zijn anti-zionisten nog veel erger en gevaarlijker dan antisemieten, die zijn alleen maar dom en bevooroordeeld.Links in het beklaagdenbankje dus.

op 04 10 2013 at 16:49 schreef Peter:

Nee, Namio heeft een piemel.

op 04 10 2013 at 17:23 schreef babs:

Dat iemand iets bedreigend vindt wil niet zeggen dat het een bedreiging is.

Dreigen iemand dood te bidden is geen bedreiging en al helemaal niet als de ‘bedreigde’ zegt atheist te zijn.

op 04 10 2013 at 19:51 schreef vander F:

@babs,
inderdaad, t’is tot op zekere hoogte maar wat je zelf bedreigend vindt,
grefo kinderen wensten mij vroeger altijd de hel in,
deed mij niks, andersom is het echter een flinke ‘aanslag’.
Net als dat zwartepieten gelul, ik heb zwarte piet nooit met een neger geassocieerd, lijkt er niet eens op, nog nooit een pikzwarte gast met knalrooie lippen zien rondlopen, jij wel?
Maar goed, andere mensen blijkbaar wel, het zij zo.

De rotzooi die Breedveld soms naar z’n hoofd geslingerd krijgt is andere koek, al zal 99,99% volstrekte onzin en makkelijk tiepen zijn, via een toetsenbord schelden is wel zo veilig, iemand recht in z’n bek uitschelden/bedreigen wat anders, weet je tenminste waar je aan toe bent met risico op een ros voor je muil.

Ik begin me wel ernstig aan te ergeren aan dat makkelijke virtuele gescheld, persoonlijke schaamte verdwijnt totaal online maar ik heb geen idee wat er aan te doen,
zonder de vrije expressie de nek om te draaien.

op 04 10 2013 at 20:50 schreef MNb:

Oh ja, Babs, is Ellian een atheïst? Dat bewijst dan maar weer eens dat je met atheïsme alle kanten op kunt, ook die van het ongezond verstand.

op 05 10 2013 at 02:53 schreef Katsu:

Haha Denawand is echt grappig wat schrijfstijl betreft, dat is een zeldzaam fenomeen. We moeten wel goed het landbouwgif opbergen voor de hindoemeid. Er zijn hier zelfs geluiden te horen om het daarom maar helemaal te verbieden. Ik vertel je denk ik niks nieuws. Maar om even op het onderwerp te komen: Elian wordt betaald om bedreigt te worden, dat is toch duidelijk. Als dat dan weer gelukt is schijt hij vast wel eens in z’n broek. Zwaar beroep heeft die man, mijn oprechte respect heeft hij ook. Hij heeft alleen dom publiek.

op 05 10 2013 at 08:55 schreef Ralph van der Geest:

Gerry, dank voor je reactie. Ellian stelt zich aan. Het is gewoonte van extreem rechts om huilie huilie te doen en ‘poep’ roepen tot epische proporties op te blazen. Het bedreigende is dat Ellian dat willens en wetens doet om een hele bevolkingsgroep van honderdduizenden mensen in ‘dit prachtige land waar niet je afkomst maar je toekomst telt’ (en dat een twee maanden oude baby er niet bij vindt horen en naar Afghanistan schopt) te criminaliseren.
Dát is het bedreigende. Ellian is de bedreiger en niet die ‘poep’
roeper, ook al stond die met een kanon op de foto.

op 05 10 2013 at 10:34 schreef Esther:

Doodmoe van die selectieve verontwaardiging.

op 07 10 2013 at 08:05 schreef Gerry:

Ralph, uitspraken als ‘huilie doen,’ vind ik walgelijk. Het is de pesttaal van het schoolplein, denigrerend en bedoeld om de tegenstander de mond te snoeren. Persoonlijk denk ik dat een vluchteling uit Iran, die weet hoe de politieke Islam werkt echt beter weet hoe bedreiging daar werkt dan jij, Peter, of andere reageerders hier. Tenzij iemand expert is natuurlijk. Maar zelfs ik als leek kan zien dat een dergelijke mail van iemand die zich lachend laat fotograferen met wapens waar zoveel bloed aan kleeft. Van mensen die meisjeskinderen vermoorden omdat ze het wagen naar school te gaan, iets is om verdraaid serieus te nemen. De reacties hierop doen me denken aan de column van Piet Grijs, jaren geleden inmiddels, over Samir A, die zomaar vervolgd werd omdat hij plattegronden van Schiphol wou tekenenen. Blij dat dit soort naïviteit geen gemeengoed meer is.
Nou de andere kant: Vanwege de mode moet het OM dit zichtbaar serieus nemen, anders krijgen ze de goegemeente over zich heen. Met andere bedreigingen lopen ze dat risico niet. Dus wat ze daar doen is wat ze normaal doen. Niks tenzij er iets gebeurd is. En voor ze iets als serieus zien kan het heel ver gaan.
Dat heb ik van zeer dichtbij ‘mogen’ meemaken. Maandelange nachtelijke telefoontjes en aanbellen zijn in dit geval nooit aanleiding geweest voor het OM om zelfs maar te willen kijken wie er achter zat. Iets dat met één uitdraai van KPN voor elkaar was geweest. Was niet de moeite waard. Jammer voor de alleenstaande bejaarde mevrouw, die wèl te horen kreeg dat als ze haar verdenkingen uit zou spreken, – het is begonnen nadat ze haar huis door een andere makelaar te koop liet zetten dan door de klootzak die al begon met azen nadat mijn vader net overleden was en die ‘toevallig’ heel dichtbij woonde – zìj strafbaar was. Want zonder bewijs was het laster. Mijn moeder is een paar maanden daarna gestorven na een operatie, hart kon het niet meer aan en ik kan niet van me afzetten dat de stress van dat laatste half jaar zwaar meegespeeld heeft. Het was kort voor de aanslagen op de rechtbank van Holleeder. Een aanslag op de rechtsstaat werd er gezegd op het nieuws. Welke rechtsstaat? was het enige dat ik kon denken. Peter, tot het OM gevaar ziet, heb je niks te verwachten. Bouw een dossier op, laat de stijgende lijn zien, da’s het enige wat je kunt doen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS