Home » Archief » Benoemen en vergelden


[23.03.2016]

Benoemen en vergelden

Peter Breedveld

cr16
Illustratie: Norman Lindsay

Vast ritueel na elke aanslag door moslimextremisten is de nationale verontwaardiging over juichende moslimkinderen. Dat begon met 9/11, toen een groep lawaaiige Mocro’s in Ede via CNN de hele wereld overging omdat er zou zijn gejuicht en dat was gisteren natuurlijk niet anders. Een inwoner van Breda die later yogaleraar bleek te zijn, beklaagde zich over juichende moslimkinderen in de klas, de media doken erop en er bleek weer niks van waar te zijn.

Daarna was er een meisje dat tweette dat er in haar klas verheugd was gereageerd op de aanslagen in Brussel. Ze schermde meteen daarop haar Twitter-account af, wil geen commentaar meer geven, niet zeggen welke school, maar dat is voor het Nederlandse journaille genoeg voor een potje hysterische stemmingmakerij, waarbij de grote bakkes van stoomwalzen Nausicaa Marbe en Sylvia Witteman uiteraard niet mogen ontbreken.

Journalistieke integriteit

Journalistiek van het niveau “Dat hep op Facebook gestaan“. Je zegt er wat van en meteen duikt er een journalist van EénVandaag in je nek. Jij moet van hem alle scholen checken om te bewijzen dat er niet gejuicht is, anders is het gewoon waar. ‘Keulen‘ heeft het laatste restje journalistieke integriteit voorgoed uit de weg geruimd, de journalist laat zijn fantasie de vrije loop en het is aan de lezer om zijn verhaal kapot te checken. “Eén bron is géén bron”, probeer ik nog, waarop iemand van Vrij Nederland me toebijt dat ze me nog kende van toen ik ‘normaal was’ en de EénVandaag-journalist verzekert dat hij bij haar mag onderduiken.

Sheesh!

Terwijl, als je nou blije mensen wilt zien na een bloedige aanslag in het Westen, check dan eens bij je collega’s en bij de politici die je zo bewondert. Annabel Nanninga, door de EO regelmatig voor de camera gehaald als ‘islamexpert’ kwam meteen na het nieuws uit Brussel gillend klaar. Ze maakte er al eerder geen geheim van dat een aanslag haar niet onwelkom zou zijn, liefst op Hollandse bodem, liefst op joden, om al dat policor tuig eens flink op de neus te laten kijken. Bart Nijman, bekend van GeenStijl en GeenPeil, leek zijn geluk ook niet op te kunnen. Het Katholiek Nieuwsblad meldt dat “De islam Gods gesel wordt voor het ongeloof van Europa”. Mag je niks van zeggen, komt een medewerker van dat blad je uitschelden voor ‘policor rat‘. Wauw.

Ongepaste reacties

Net als bij de vorige aanslag (ik heb het natuurlijk over Parijs, niet over Ankara, want dat interesseert echt helemaal niemand in West-Europa) zal het leed van de slachtoffers en hun nabestaanden mijn landgenoten boeien. Meteen wordt altijd de jacht geopend op ongepaste reacties. Wijkagenten roepen op het te melden als je iemand ziet die niet ‘vol afschuw‘ reageert op de aanslagen. ‘Verdedigend’ reageren mag ook niet van de politie. Sofort melden.

Moslims kennen de drill natuurlijk inmiddels wel, dus ze haasten zich om de aanslagen nadrukkelijk te veroordelen. Maakt geen reet uit, joh. Wel veroordelen, niet veroordelen, je bent hoe dan ook de lul. ‘Waarom veroordelen als het allemaal toch NIETS met islam te maken heeft?’, aldus Bart Schut, die alle voorgaande keren brulde waar toch die moslims bleven die afstand namen. Het orakel van De Wereld Draait Door, Sywert van der Linden, heeft evenmin boodschap aan moslims die verklaren dat aanslagen in strijd zijn met de islam. Want die stellen hun koran blijkbaar boven de wet.

Dit is waarom Hassnae het verdomt om afstand te nemen van wat dan ook. Het is ook nogal pervers om loyaliteit te eisen van mensen die je een dag eerder nog druk aan het buitensluiten was met je stemmingmakerij tegen hoofddoekjes. Harteloze commentaren op verdrinkende vluchtelingen omdat het moslims zijn? Ze uitschelden voor ‘dobbernegers‘? Geen wijkagent die ernaar kraait, hoor.

Preventief vastzetten

Ik kijk en luister nooit naar Nederlandse nieuwsprogramma’s en een rondje op Twitter bevestigt waarom ik daar gelijk in heb: moslims die geen commentaar willen geven voor een NOS-camera? Steunen de terroristen! Een goede vriend noemt de verslaggeving van de NPO op Radio 1 ‘Dr Phil rampenradio-ellende‘. En wie nodigt Jeroen Pauw uit om commentaar te geven op de aanslagen? De doorgesnoven brulaap Arnold Karskens, die daar pleit voor het preventief vastzetten van oorlogsvluchtelingen. Zelfs de met een teflonhuid begiftigde Sheila Sitalsing trok dat niet.

Het schijnt dat de Belgische nieuwsprogramma’s hun kalme waardigheid wél wisten te behouden. Kijk, de Belgische pers die oproept tot saamhorigheid, in Nederland durfde alleen de koning dat, min of meer op hetzelfde moment dat Rutte het afgeragde stokpaardje over ‘onze manier van leven’ aan het uitwonen was. Onze manier van leven: verplicht op Tweede Paasdag naar de meubelboulevard. Zei ik het niet eergisteren nog, dat een clown als Rutte ons koningshuis noodzakelijk maakt?

Rouwen en beschouwen

Het verschil tussen België en Nederland werd gisteren perfect verwoord door Nadia Bouras: ‘Belgen willen rouwen en beschouwen, Nederlanders willen benoemen en vergelden.’

Rest mij nog de Nederlandse moslims een hart onder de riem te steken: ik hou van jullie en we laten ons niet kisten door de vreemde congsi van ISIS en extreemrechts. Don’t let de bastards grind you down.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 23.03.2016 @ 09:06

[Home]
 

67 Reacties

op 23 03 2016 at 09:41 schreef Anton:

Rouwen, beschouwen, benoemen en vergelden. Het is allevier nodig. De Vlaams-Marokkaanse journaliste Hind Fraihi zag dit 10 jaar geleden al aankomen maar naar haar waarschuwingen werd niet geluisterd.

Als de aanslagen van gisteren in Belgie het resultaat zijn van onze kop in het zand te steken moeten we daar misschien mee stoppen.

op 23 03 2016 at 10:34 schreef NRosa:

Misschien moeten we eerst eens stoppen met bombarderen, lijkt me meer opschieten.

op 23 03 2016 at 10:44 schreef jos:

Ja, Anton. Het is opvallend dat de afgelopen vijftien jaar nooit over radicalisering is gesproken, dat jihadisme niet aan bod komt in media en politiek, dat dit probleem totaal niet op de agenda staat. De politieke beweging die dit als enige issue heeft wordt volkomen genegeerd door de media en krijgt geen voet aan de grond in ons parlement en in gemeenteraden.

“Kop in het zand”. Waar halen dit soort types toch het gore lef vandaan om zoiets te beweren ?

op 23 03 2016 at 10:45 schreef frans:

Peter kan zijn hoofd nog steeds niet uit het zand krijgen .Te diep erin ?

op 23 03 2016 at 10:49 schreef MNb:

“Het schijnt dat de Belgische nieuwsprogramma’s hun kalme waardigheid wél wisten te behouden.”
Iig De Morgen. Een paar koppen:

Terreurexpert: onze bommen geven IS een motief
Moslims wereldwijd veroordelen aanslagen Brussel scherp
‘Onvermijdelijk’ en ‘geen toeval”: buitenlandse media zijn kritisch voor ons land
Veilig oorlog voeren vanuit een F-16 vele kilometers van hier is onmogelijk
Hoe zorgen we dat deze aanslagen onze samenleving niet onderuit halen?

op 23 03 2016 at 11:36 schreef william55:

Jij bent totaal van het patje peter.
Elke dag worden oudere m/v beroofd, in elkaar geslagen of verkracht. ja, je gelooft het niet.
En nee, het zijn geen lichtgetinte oma’s of opa’s. Altijd die racistische blanke sic.
Hoeveel moslimterroristen vindt jij
acceptabel ? Hoeveel doden ?
En kom niet met jij en zij en christenhond of ira. Oh en joden natuurlijk.
Islam is als een kwaadaardig gezwel dus laten we dat eens benoenem.
Te beginnen hier op deze haatblog.

op 23 03 2016 at 12:22 schreef Murat:

Prachtige conclusie Peter. Respect.

op 23 03 2016 at 12:24 schreef Mart uit Limburg:

Hulde Peter, die ga ik delen, dank je

op 23 03 2016 at 12:32 schreef NRosa:

Elke dag worden mensen in oa Syrië platgebombardeerd en nee dat zijn geen ‘witte’ mensen. Wij doen daar dmv de NAVO vrolijk aan mee. En al die verkrachtingen, berovingen en matpartijen, gericht tegen de oudere, heeft u daar cijfers van? En kom alstjeblieft niet aan met ‘dat staat allemaal op feestboek.

op 23 03 2016 at 13:15 schreef Dennis:

@Jos

Ik geloof niet dat Anton het over Nederland heeft.

op 23 03 2016 at 14:09 schreef Mario:

Roeptoetertjes als william55, altijd lachen.

op 23 03 2016 at 14:45 schreef Sasha Berkman:

William: haatblog? Het is genuanceerd en dat haat jij waarschijnlijk, dus inderdaad dit is in jou perceptie een haatblog. Wat ik zeker weet dat mensen zoals jij de kernoorzaak van de huidige problemen zijn. Jullie smerige racistische haatzaaierij en wegkijkerij voor de westerse misdaden in het middenoosten. Gingen jullie allemaal maar dood! Stelletje nazis, jullie worden nog ons ongeluk.

op 23 03 2016 at 14:53 schreef Gaz Typari:

Wat een ongelooflijke randdebiel is die Lammert de Bruin zeg. Daar gaat je bloed toch van koken? De bewijslast omkeren. Zeg Lammert, de Avrotros is verantwoordelijk voor de holocaust. Niet waar? Bel alle nabestaanden maar na of dat inderdaad niet zo is. Dwaas..

op 23 03 2016 at 15:17 schreef hermann:

er worden dagelijks witte kindjes verkracht door 55 jarige witte mannen.. sommige witte mannen van 55 heten William

op 23 03 2016 at 17:00 schreef Thomas E:

Hier in Europa hebben wij nog de luxe dat we een minuut stilte kunnen houden en samen kunnen gedenken. In Syrië zijn ze blij als ze het vege lijf kunnen redden en hun familie kunnen terugvinden, elke dag opnieuw.

op 23 03 2016 at 18:18 schreef Hans Naaktloper:

Peter, heel nauwkeurig beschrijf je hier de radicalisering, van rechts nederland welteverstaan, en dat blijkt ook weer uit sommige afschuwelijke reacties. Mij viel ook meteen op welke accentverschillen er waren in de verslaggeving tussen Belgische en Nederlandse media. Echt zorgwekkend.

Ga alsjeblieft door met deze blog. Ook al zijn wij op het oog minder talrijk, hopelijk zal het gewicht van onze redenatiekunst opwegen tegen zoveel redeloze haat.

Alle goeds voor jou en de jouwen.

op 23 03 2016 at 18:26 schreef sjonnie:

Peter, zou je zo vriendelijk willen zij het woord moslimextremisten te vervangen voor extremisten?

Volgens mij is het gewoon dom tuig.

op 23 03 2016 at 18:57 schreef william55:

Sasha Berkman: Noem mij geen nazi, ga bij Obama klagen de rat die het midden-oosten verder in vlam zet.
Hermann: Waarom denk jij dat ik moslim ben?

op 23 03 2016 at 19:35 schreef Ralph van der Geest:

Wel William 55, ik vind één van jouw stemmingmakende, van haat en domheid doortrokken soort al volkomen onacceptabel.
Sylvia Witteman is overigens die racistische muts die te dom is om te poepen en daarom af en toe in dat vod van haar man Philippe Remarque mag schijten, de Volkskrant. Dus: opzeggen het abonnement op dat vod als u dat nog niet gedaan hebt.
@Jos (10.44), goed gezegd!

op 23 03 2016 at 20:29 schreef Pyt van der Galiën:

Ik vond de reacties over het algemeen vrij voorspelbaar en niet erg interessant – je weet wel zo ongeveer wat domrechts gaat roepen – met uitzondering van de tweets van de agentjes waar je naar linkt. Het verwijzen naar Orwell is inmiddels al net zo voorspelbaar als de Godwins van Geert’s sociopathische aanhang, maar dit komt toch wel verdomd dicht in de buurt van de Thought Police.

op 23 03 2016 at 20:47 schreef Sasha Berkman:

Wat Pyt zegt, een hele enge ontwikkeling. Agenten die hengelen in de buurt naar afwijkende meningen.

op 23 03 2016 at 23:22 schreef domoor:

wanneer zal men aandringen tot de oprichting van een Molenbeekse moslimraad.

uit het verleden is gebleken dat zo’n raad de bezorgde burger kan geruststellen.
want ik hoorde laatst dat iedereen let wel iedereen in die wijk op de hoogte was en het verbergen van de grootste terrorist van Europa. er zijn heel veel geruchten die dat kunnen beamen. en we weten toch dat waar rook is vuur moet zijn. nou wie is er voor om de grenzen van Molenbeek hermetisch af te sluiten en een wijkraad in te stellen.

op 24 03 2016 at 07:59 schreef Egbert:

domoor: want ik hoorde laatst dat iedereen op de hoogte was

er zijn heel veel geruchten die dat kunnen beamen.

waar rook is vuur moet zijn.

nou wie is er voor om de grenzen van Molenbeek hermetisch af te sluiten

en een wijkraad in te stellen.

uit het verleden is gebleken dat zo’n raad de bezorgde burger kan geruststellen.

Wat een troll.

op 24 03 2016 at 09:30 schreef Murat:

Inderdaad Egbert.

Die laatste post doet me zeer aan je twijfelen Domoor. Jammer.

op 24 03 2016 at 10:11 schreef domoor:

geef cynisme de ruimte hier heren

er ligt heel arsenaal aan instrumenten ter beschikking om je boodschap te kracht bij te zetten. daar behoort ook sarcasme, polemiek, humor, fatalisme en cynisme bij.

waga murat Allahieouan

beslama ahliek

en voor de berbers onder ons

ekesh thin amdoker

Egbert … heb vertrouwen in de mens

op 24 03 2016 at 11:26 schreef Egbert:

domoor wil een wijk afsluiten en een religieuze Raad instellen, om bezorgde burgers gerust te stellen. Ik zou zeggen: dan Asscher voorzitter maken.

op 24 03 2016 at 11:47 schreef Murat:

Domoor ik ben half Nederlands, half Berber ;-)

op 24 03 2016 at 12:06 schreef MNb:

Let op de Wet van Poe, domoor.

https://en.wikipedia.org/wiki/Poe%27s_law

op 24 03 2016 at 12:15 schreef Peter:

Vrijheid van meningsuiting is heel mooi en alles, maar ik neem hier nadrukkelijk afstand van want ik wil niet weer in een stukje van Asscher.

Maar serieus, ik vind die verwijzingen naar Asschers opa echt niet smakelijk. Beoordeel de man op zijn eigen daden en uitspraken.

op 24 03 2016 at 14:07 schreef domoor:

ach Egbert ik kan het in jouw ogen toch nooit goed doen.

murat dan versta je op z’n minst de helft. even goed als de meeste Berberkinderen in Nederland.

Peter,

op nu.nl stond een stukje dat verwees naar een TPO stuk over een duistere element van de islam en hoe dat in relatie staat met de bewoners van Molenbeek. ik verwees niet naar Asscher z’n opa maar wel naar de Amsterdamse joodse raad. dezelfe hetze jegens de Molenbeekse gemeenschap heeft alles in zich om dat soort parallellen te kunnen trekken.
het laatste wat personen uit de Molenbeekse wijk zouden moeten doen is een wijkraad instellen om als vertegenwoordiging van de wijk te opereren want dan hebben ze jullie en op langer termijn mij ook waar ze ons willen hebben. collectief verantwoording dragen voor gedragingen van individuen.

op 24 03 2016 at 16:00 schreef Egbert:

Haal maar weg hoor. Verandert niks aan geniepig domoortje.

op 24 03 2016 at 16:46 schreef domoor:

Egbert wil je aub niet verwijzen naar Asscher. zijn opa had met alle waarschijnlijkheid ingestemd onder immense druk zo’n raad samen te stellen om voor zijn moverende redenen. hij kon ook niet bevroeden dat hetgeen zich zou voltrekken wat er nu in geschiedenisboekjes staat.

des te meer reden om te leren van de fouten uit het verleden. in mijn vorige reactie verwees ik inderdaad naar de Amsterdamse joodse raad. op nu.nl werd er gerefereerd aan een stuk van tpo.nl waarin wordt gesuggereerd dat de islam een duister element met zich meedraagt. een soort omerta van de geloofsgenoten. dus die bewoners zouden medeschuldig zijn voor de oorlogsdaden gepleegd in Brussel.
het laatste wat er zou moeten gebeuren is dat er een wijk/stadsraad van in Brussel wonende moslims geformeerd wordt om de islamitische gemeenschap in die wijk/stad te vertegenwoordigen. dat is precies wat ze willen. ons als schapen bijeen drijven en het collectief verantwoordelijk stellen voor gedragingen van individuen. daarom nemen moslims ook geen afstand. wij zijn niet verantwoordelijk voor oorlogsdaden waar wij zelf niet aan deelnemen.

op 24 03 2016 at 17:38 schreef Olav Meijer:

Pittig, goed commentaar.

Citaat:
“Net als bij de vorige aanslag (ik heb het natuurlijk over Parijs, niet over Ankara, want dat interesseert echt helemaal niemand in West-Europa) zal het leed van de slachtoffers en hun nabestaanden mijn landgenoten boeien.”

Ik neem aan dat bedoeld wordt: “Evenmin als…..” Of wordt “boeien” hier gebruikt in de zin van de kreet: “boeie!”. Dat zou dan wel verwarrend zijn.

op 24 03 2016 at 21:26 schreef Peter:

“Boeie!” inderdaad.

op 24 03 2016 at 23:06 schreef boris:

De hysterische reacties, onveranderlijk van verblind linkse snit, op william55 bewijzen zijn gelijk.

op 25 03 2016 at 08:29 schreef Peter:

O ja, Boris? Hoezo dan?

op 25 03 2016 at 09:29 schreef babs:

Domoor deugt. Je ziet het echt verkeerd Egbert.

op 25 03 2016 at 09:56 schreef Murat:

Eens met babs dat domoor OK is.

op 25 03 2016 at 10:55 schreef Gaz Typari:

Boris, de enige hysterische reactie op dit stuk is die van william55 zelf. Bovendien “En kom niet met..” wordt vaak gebruikt om bij voorbaat om onduidelijke redenen allerlei relevante argumenten uit te sluiten in een discussie. Denk aan de beroemde “oorlogsverklaring” van Annabel Nanninga, die voor het gemak de miljoenen vredelievende moslims in Europa wil meedeporteren in haar (op de een of andere magische wijze “geweldloze”) voorziene etnische zuivering van Europa.

op 25 03 2016 at 15:10 schreef dewanand:

namastiaauw Peter,

dringend verzoek van Wieroe en mij:

1. ga je nog een multiculturele frontaal naakt liefdesclubje oprichten om bloot te recreeren en te socialiseren?? Met leuke roti/ doksa/ halal doe je ding bloot parties he.

2. FN parties om de mantra te realiseren: ‘make love, no war’

3. mannen die geen liefde hebben gekregen van een wilde koeliepoes op twee poten met haren worden altijd agressief, verdrietig, terroristisch, en ongelukkig.

4. Relgiieus extremisme (alle religieen) en Terrorisme ontstaan door een seksprobleem in de maatschappij, en nu heeft Wieroe hier een technische oplossing voor ontwikkeld.

5. Dit klinkt raar: de echte, ware, onderhuidse oorzaak van geloof en religie is seks, omdat religie de seks gewoon lekkerder maakt en spannender in het duistere peeshokje met loden dakpannen, zodat de goden en godinnen met hun superman ogen het niet kunnen zien. Zo bekijkt elke getemde huispoes het probleem van geloven.

Tsja het is altijd de 5-10 percentiel randgroep die altijd afwijkend en extreem is in elke maatschappij van mensapen, idem dito islamitische populaties wereldwijd. Die 1 rotte appel.

dewa aapje en Wieroe, koelie poes op vier poten met haren.

op 25 03 2016 at 17:53 schreef domoor:

dewanand,

het gaat er niet om dat iedereen tegen gewelddadig extremisme is. het gaat hier om meten met 2 maten.

weet je wat extreem is. een soeverein land binnenvallen die geen enkele gevaar vormde voor de Europese burger, de verhoudingen tussen bevolkingsgroepen in de gehele regio totaal overhoop halen en naderhand de boel in een gigantisch machtsvacuüm achterlatend. vervolgens de gehele regio overvloeden met wapens.

weet je wat extreem is. scholen en ziekenhuizen bestoken vanuit een container in Amerika met de trekker aan een joystick.

weet je wat extreem is. bestuurders weg te laten komen met “met de kennis van toen” i.p.v. voor het internationaal strafhof te dagen voor daden tegen de menselijkheid zoals oorlogsmisdadigers betaamd. zoals John lennon zo mooi verwoordde. “But first you must learn how to smile as you kill”. Tony Blair had een aanstekelijke lach.

op 25 03 2016 at 21:17 schreef Abdel:

Boks Peter!

op 25 03 2016 at 21:24 schreef Robin:

“De hysterische reacties, onveranderlijk van verblind linkse snit, op william55 bewijzen zijn gelijk”

Indeed, een en al extreem linkse hysterie en altijd de zelfde riedel, van de zogenaamde goedmensen, zoals die van der Geest en Berkman, die nooit, maar dan ook nooit een beetje twijfelen, of ze het misschien (ook) wel eens een beetje mis zouden kunnen hebben.
Met zulk soort mensen, is het land eigenlijk al naar de klote gegaan.

op 25 03 2016 at 21:51 schreef Peter:

Maar jij twijfelt, hè Robin? Jij pilaar van de maatschappij.

op 25 03 2016 at 23:05 schreef Mario:

Beseft Robin eigenlijk zelf wel dat ‘ie zichzelf als “goedmens” ziet, aangezien Sasha en Ralph dit volgens hem/ haar “zogenaamd” zijn?

Is toch wat met die debielrechtse rukkertjes. Weten niet eens een frame (“gutmensch”) naar behoren te uiten.
http://www.sueddeutsche.de/kultur/-gutmensch-ist-unwort-des-jahres-1.2814403

Robin, schat, als je indruk wil maken, dan moet je toch echt beter je best doen hoor. Het als een zoveelste zwakzinnige nablaten van dit soort simplistische frames is nogal hilarisch. Bij het hysterische af, zelfs!!1!

op 25 03 2016 at 23:12 schreef Sasha Berkman:

Robin: nee, jij met je neonazi retoriek over “goedmensen”, jij hebt in elk geval geen hekel aan de liegende haatzaiers van rechts met hun fascistische anti-moslimretoriek begrijp ik?

op 25 03 2016 at 23:33 schreef domoor:

ik vraag me toch eens af waar die zogenaamde rechtse gasten voor staan. hoe zijn ze rechts.. waar staan ze voor als ze rechts zijn..

als je links bent dan kan je dat uiteraard piekfijn uitleggen met dogma’s en al.. maar de ik merk op dat de zogenaamde rechtse gasten weliswaar zeggen rechts te zijn naar zonder enig vorm van nuance.

waar staat hun rechts voor

op 25 03 2016 at 23:48 schreef dewanand:

Ref cit:
op 25 03 2016 at 17:53 schreef domoor:

‘dewanand,

‘weet je wat extreem is. een soeverein land binnenvallen die geen enkele gevaar vormde voor de Europese burger, ….’

——–

miaauw, miaauw namastiaauw Domoor,

Ok, ken je die SF serie: alien, alien vs predator, enz met die piramides en aliens???

Nou feitelijk is dit waar jij het over hebt mbt je verhaal:

ok golfoorlog Irak 2003: ruim 200.000 doden toch, hoeveel honderdduizenden raketten zijn afgevuurd??? Maar joh Domoor Navo, Pentagon en Darpa testten even lekker hun nieuwste hi tech schietspeelgoed uit op zielige halal puppies en mini piemelige, Mekka psychootjes die ahw met pijl en boog terugschoten, hahahha zuiver Alien vs Predator scenario joh.

zie onder die alien USA aapjes hebben een self imagined enemy (afgekort: SI-ENEMY) nodig nu en ook in toekomst, logisch toch??? Die 1,5 miljard moslims zijn hun SI-ENEMY, leuk toch. En in 2040 komen hier die 1,5 miljard chineesjes bij.

Jij en ik zijn dom, hinderlijk stemvee en ze hebben gelukkig ons opium goedkoop gemaakt.

—— zie nazi Area 51

[DARPA] MOST ADVANCED WEAPONS | FUTURE US ARMY – NEW HD Documentary

https://www.youtube.com/watch?v=YSDuKR14TEs

op 25 03 2016 at 23:53 schreef Robin:

“Maar jij twijfelt, hè Robin? Jij pilaar van de maatschappij.”

Een klein beetje, want na mijn rondje GeenStijl, TPO,De Nieuwe Realist, Elsevier en DDS kom ik ook nog even buurten op Frontaal Naakt, al wordt het bezoeken van de laatste site, wel steeds meer een vorm van zelfkastijding.

” debielrechtse rukkertjes”
“schat”
“zwakzinnige nablaten”
“simplistische”
” hysterische”

Op mij maak je ook geen indruk Mario.

“jij hebt in elk geval geen hekel aan de liegende haatzaiers van rechts met hun fascistische anti-moslimretoriek begrijp ik?”

Ik heb een hekel aan zeer extreme linkse haatzaaiers (zoals jij Sasha) die denken dat ze altijd gelijk hebben.

op 26 03 2016 at 02:30 schreef Sasha Berkman:

Dank je wel voor het bevestigende antwoord.

op 26 03 2016 at 07:42 schreef Thomas E:

“zie onder die alien USA aapjes hebben een self imagined enemy (afgekort: SI-ENEMY) nodig nu en ook in toekomst, logisch toch??? Die 1,5 miljard moslims zijn hun SI-ENEMY, leuk toch. En in 2040 komen hier die 1,5 miljard chineesjes bij.

Jij en ik zijn dom, hinderlijk stemvee en ze hebben gelukkig ons opium goedkoop gemaakt.”

Wie zei er dat Dewanand gek is?

op 26 03 2016 at 08:47 schreef Mario:

“Op mij maak je ook geen indruk Mario.”

Onderwijl meerdere stukken tekst van mij kopiërende. Maar nee, ik maak echt geen indruk hoor.

“want na mijn rondje GeenStijl, TPO,De Nieuwe Realist, Elsevier en DDS”

Ah, de gebruikelijke debielrechtse echokamers. Welk een verassing. Oh wacht..

op 26 03 2016 at 09:31 schreef Murat:

@Thomas,

Ik zei dat. Een moment van helderheid betekent niets als je ziet wat een bagger er normaal gesproken uitkomt.

op 26 03 2016 at 10:07 schreef Walter:

Ik zie ineens in dat Murat veel slimmer is dan de rest bij elkaar. Niemand behalve hij ziet de doortrapte domheid van Dewanand. Alleen Murat. Murat wel.

op 26 03 2016 at 16:52 schreef dewanand:

Ja he Murat, Thomas E, Sasha, Domoor, ea Fnaakters,

De almacht van de Yankee ZOT:

1. Als hij op het rode knopje drukt van de Mega V3/SS vibrator, speed Mach 0,01.

2. Als hij op het rode vuurknopje drukt van de Little Man die hij op Nagasaki en Hiroshima gooit, 1945.

3. Als hij erin geslaagd is om zijn PNAC complot uit 1998 succesvol te realiseren en zie nu hij heeft lekker 1,5 miljard mini piemielige Halal vretende woestijn aapjes als vijanden die met pijl en boog terug kunnen schieten op zijn superieure Awacs, Sramjets, F16, laserkanonnen, Kruisraketjes, enz.

4. Als hij met een druk op de knop even 10 miljoen van deze halal vreters dood kan hongeren, en na een backspace klikje sterven nog eens 10 miljoen afroachtigen en hindoeachtigen de hongerdood, geheel legaal.

Geheiligd zij de almachtige, grootgeschapen, blanke, hi tech ZOT.

—— REF: PNAC 1998 voor 9/11 analyse van experts en politicologen:

WEBpublication BOOK WART0216 / EPAGE 19 of 21
Waren Bush en kringen rond Bush betrokken bij 9/11
15. Voorlopige conclusies

Offeraar (auteur) Mr. drs. J.J. v.d. Gulik
Offercode wart0216
Offerdatum 29 september 2006

http://www.dewanand.com/bush19.htm

op 26 03 2016 at 17:10 schreef sjonnie:

Beste Murat,

Ongenuanceerd; mocht je nog steeds niet begrijpen dat Dewanand blanken te kakken zet dan ben je waarschijnlijk te dom om zelfstandig te kunnen poepen.

Of alle vooroordelen met betrekking tot (vul maar in) zijn correct.

op 26 03 2016 at 17:59 schreef Bart:

Belgen willen enkel rouwen en beschouwen? Het extreem-rechtse spook waart daar al net zo lang rond als in Nederland hoor. Met het Vlaamse Blok en later het meer salonfähige NVA is dat land net zo racistisch als Nederland.

op 26 03 2016 at 20:42 schreef domoor:

België heeft een veel minder beladen rol gehad in de WW2. de politiekorpsen in België hebben niet massaal joodse onderdanen gedeporteerd zoals de Amsterdamse en Rotterdamse politiekorpsen wel deden.

ook hebben Belgische partijen een cordon sanitaire ingesteld waar ze zich gedisciplineerd aan houden in tegenstelling tot de oorlogspartij CDA en “de sjieke PVV ” de VVD.

het echt racisme in België is voorbehouden aan de “autochtone onderklasse” plus de elitaire herders. waar in het in Nederland tot in alle rangen en standen doorgedrongen is.

ik vrees doordat na WW2 te weinig tijd en energie genomen is voor collectieve boetedoening en de ideologische veren van de rassenleer niet werd afgeworpen de situatie in Nederland veel ernstiger is dan de Vlaamse .

op 26 03 2016 at 20:45 schreef sjonnie:

Kudt Dewanand, verdedig je nu die pisvlek uit Andijk?

op 27 03 2016 at 01:10 schreef Murat:

Domoor,

Goed punt.

op 27 03 2016 at 01:21 schreef Murat:

@Sjonnie,

Neen, een diepere betekenis zoeken en (in jouw geval) die zelfs zien in dat psychotisch geblaat is een teken van ongekende domheid.
Dat is net zo dom als zeggen dat GeenStijl de nieuwe Spinoza is, de radicale verlichter.
Dat projecteren van intellect op achterlijk geblaat, “het is sarcasme, het is nuance, hij houdt ons een spiegel voor!” DAT is dom Sjonnie.
Er zit geen nuance in en er zit geen sarcasme in. Kom eens uit die bubbel.
En nu hou ik er over op. Ga maar lekker in zijn reet kruipen Sjonnie.
Ik weet dat Peter flauw is van deze discussie dus ik laat het hier vanaf nu bij. Geen Dewanand meer voor mij.

op 27 03 2016 at 01:29 schreef dewanand:

op 26 03 2016 at 20:45 schreef sjonnie:

‘Kudt Dewanand, verdedig je nu die pisvlek uit Andijk?’

———
miaauw Sjonnie,

nee joh ik verdedig niemand, die (auteur) Mr. drs. J.J. v.d. Gulik heeft wel degelijk eea grondig uitgezocht hoor, en ik respecteer zijn hoge kennisniveau en hij is Pro White Race wat ik biologisch gezien erg natuurlijk vind en gezond van hem, omdat hij een blanke Hollandse man is en daar grondwettelijk recht op heeft.

Ik vind het blanke ras, BBB Arische Arctische ras toch ergens absoluut superieur, een soort Ubermensapen rastype dat gedurende de laatste ijstijd evolueerde in diepe lava grotten. Veel pure negers die ik intiem ken willen ook weten waar deze witte mensen vandaan komen en we praten er toch uren over.

Rasverschillen zijn niet alleen pigmentatie, nee ook geestelijk, hormonaal, seksueel, genitaal, cognitief, logica, ratio, ethisch, moreel, Max IQ vh ras, enz Genen coderen ook v deze aspecten als raciaal collectief en dat vertaalt zich naar taal, eetgewoonten, muziek, schrift, gedrag, moraliteit, beschaving, dharma, hard pornografie, geloof, enz.

Bekijk Gulik als individuele schrijver en denker, dat is eerlijker, en intellectueler.

op 27 03 2016 at 08:19 schreef Thomas E:

Dus je ziet de witte mens tóch als superieur, Dewanand? Nou, dank voor het compliment dan. Ik zal mijn paasdag met navelstaren doorbrengen om mijn superieure ik te ontdekken. Nu wil ik het weten ook!

op 27 03 2016 at 17:59 schreef sjonnie:

Bedankt Dewanand, blijkbaar ben ik zelf te dom om zelfstandig te kunnen poepen.

Je spoort niet.

op 27 03 2016 at 19:46 schreef Egbert:

re babs “Domoor deugt. Je ziet het echt verkeerd Egbert.”, Murat: “Eens met babs dat domoor OK is”.

domoor 23:22 wil getto’s maken onder beheer van een religieuze raad. Ik citeer domoor, verder niks, en jullie oordelen dan over mij.

Welnu. domoor met zijn getto’s en religieuze raden zegt ook nog eens: “uit het verleden is gebleken dat zo’n raad de bezorgde burger kan geruststellen”. Als jullie domoor OK vinden — ga je gang, ik zal dat onthouden. Gettos voor moslims is normaal voor jullie.

Maar niet voor mij. domoor is een troll, en jullie die hem ‘OK’ vinden zijn niet goed bij je hoofd.

Gettos voor moslims.

op 27 03 2016 at 21:04 schreef domoor:

Egbert ik dacht bijna dat ik van je verlost was.. je dwarsboomt mijn snode plan om m’n trolschap uit de luwte te houden.

ik had net die paar gasten mee ga je het weer verpesten voor me.. grommm arggg

een bekende quote van Vegeta:

You can take control of my mind and my body, but there is one thing a Saiyan always keep… his PRIDE!

op 27 03 2016 at 22:08 schreef dewanand:

Noot v Wieroe voor Egbert en Domoor:

‘Miaauw, al die mega varkens en kippen stallen en legbatterijen zijn toch gewoon ook Westerse religieus beheerde vleeslapjes ghetto’s voor deze arme, eerlijke, onschuldige Niet Mensapen??? Stel nou dat de Blanke Europese mensapen opeens kannibalisme maar legaliseren en dan dus ook gewoon legaal religieus beheerde mega ghetto kweek stallen kunnen laten bouwen voor het kweken van lekker bruin Plof Koelie mensaap vlees lapjes en overheerlijke koelie biefstukjes van de allerhoogste en malse kwaliteit ter wereld voor diepgelovige VROOMblanke kannibalen.

Dan kunnen kannibalistische blanken daarna echt schrijven op Frontaal Naakt dat de malsbruine koelie mensaapjes echt lekker zijn in letterlijke zin met Hollandse jus erbij, en een culinaire verrijking zijn v BBB Arisch Nederland.

Onze huiskrokodil Brunswijk is nu al aan het watertanden.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS