Home » Archief » Prostaatpatiënt


[04.02.2010]

Prostaatpatiënt

Prediker

dag21

Hoe bont moet een moslimvreter het eigenlijk maken voordat zijn islamkritische medestanders hem herkennen als een psychisch gemankeerde, haatzaaiende en racistische maniak? Hadden we begin deze week al vastgesteld dat een striptease-act in een politiecel je in islamofoob-rechtse kringen een heldenonthaal oplevert; de afgelopen dagen waren we er getuige van hoe verscheidene linkse intellectuelen spontaan in de bres sprongen voor een parttime Tourettepatiënt die de wereld heeft verrijkt met essayistische pareltjes als:

Martien Pennings (midden) waant zich, getuige zijn aliassen, niet alleen de grote onbegrepen waarschuwer van het Avondland voor het apocalyptische onheil dat ons dreigt te overspoelen (Kassander), maar zelfs de hedendaagse tegenhanger van de Profeet (Leo Sar = Rasoel = Boodschapper). Zou één en ander normaliter ieder verstandig mens hard van hem doen weglopen; in deze bange tijden kronen intellectuelen als de Vlaming Wim van Rooy dergelijke zwatelaars zelfs met de eretitel: “de beste analist van het kwalijke gebeuren.”

Ziehier meteen het beste bewijs hoe correct de term ‘islamofobie’ eigenlijk is: buitensporige angst voor de islam tast onmiskenbaar het oordeelsvermogen aan. Als er iets duidelijk wordt uit zelfs maar een cursorische lezing van deze parvenu, dan is het wel dat hij niet spoort. Het vereist bijvoorbeeld een tamelijk gemankeerde psyche om in een landelijk dagblad een zelfinterview als volgt te beginnen:

Wie zou u liever nooit zijn tegengekomen? ‘Een zekere jonge vrouw. Ik heb haar besmet met herpes genitalis (…) Ik hoop in de loop van dit gesprek, mijnheer Frisch, nog even van u de gelegenheid te krijgen uit te leggen wat dat is, herpes genitalis.’ ”

Hoe pathetisch kun je zijn? Pennings selecteert zelf de vragen uit het filosofisch dagboek van de dan al jaren overleden Max Frisch; dus wie anders schept de gelegenheid voor zijn eigen exhibitionisme dan Pennings zelf? Vrolijk zet hij dezelfde quasi-spontane toon voort:

Wat staat uw geluk in de weg? Dank u wel voor de gelegenheid. Het antwoord moet luiden: herpes genitalis. Dat is een virusziekte en die heb ik, dus. Het is ongeneeslijk, besmettelijk als de pest, en manifesteert zich periodiek in, soms pijnlijke, blaasjes en zweertjes. Je kan het krijgen op alle slijmvliezen: eikel en voorhuid van de penis, schaamlippen, anus, mond en lippen, neusgaten, ogen. (…)

Ik heb het gelukkig alleen op mijn penis, maar wel vrij vaak. De verneukeratieve rottigheid is, dat, als je geen echte aanval hebt, je toch onzichtbare miniblaasjes kunt hebben en een ander besmetten. Na enig inlevend nadenken, mijnheer Frisch, begrijpt u dat een en ander het liefdesspel enigszins bemoeilijkt en belast.

En aangezien sexualiteit voor mij altijd een bevestiging van mijn vitaliteit en een overwinning op de dood betekende, staat die herpes mijn geluk danig in de weg.

Viriliteit en seksuele vaardigheid is voor Pennings blijkbaar nogal een prangende kwestie, want in hetzelfde interview beantwoordt hij de vraag wat hij als mannelijk beschouwt met een specifiek citaat uit Homerus’ Oikoia:

“(…) zo, met zo een geërecteerde penis, dan, een vrouw benaderen – en uit haar ogen spreken ontzag en begeerte, want ze ziet dat het menens is – dat vind ik nou mannelijk.”

Onze schuinsmarcheerder heeft echter uitslag op zijn plasser en geen vrouw die nog vol ontzag en begeerte zijn opgeheven lid beziet. Met lede ogen moet hij aanzien hoe hij het aflegt tegen al die viriele Afrikanen en Arabieren, zo valt tussen de regels door in zijn reactie op Nahed Selim op haatblog Hoei-Boei te lezen.

“Nahed !! Wereldwijf !!!

Dit komt wel uit mijn tenen, want ik ben een man, ook érg hetero en zo. (…)  Ik (61) zat bij lezing te grommen en op de vraag van mijn elfjarige dochter zei ik: “Papa leest een prachtig stuk.” Ze antwoordde: “Je kijkt niet blij.” Waarop ik: “De vreugde zit diep van binnen.” Grote Filosofen Met Piemel zouden hier jaloers op kunnen worden. Goddomme, Nahed, meid, dit is wel castrerend hoor! Al moet ik aan de andere kant zeggen: ik kan hier ook best een stijve van krijgen. Niks verkrachtends bedoeld, overigens. Ik ben geen Arabier of Zuid-Afrikaanse neger! Nou ja, ik ben dus heel ambivalent: tussen een assertieve erectie (geen zwarte, zo groot is-i niet) en geïntimideerd verschrompelen in, dus.

Mooi hoor. Je bent een vrouw voor een goed gesprek, Nahed. En dan heel langzaam aftasten . . . . God, wat zit ik literair mijn best te doen! Zou ik dan tóch homo zijn? Temeer daar jouw kalender aan mijn keukenmuur hangt. “Mijn keukenmuur”, dat schreef ik echt totaal gedachtenloos op . . . Geloof je me? Dag schatje.”

Zat Peter Breedveld er destijds toch niet ver naast, toen hij de schrijvers op het Vrije Volk duidde als ‘prostaatpatiënten’. Op het weblog van Stan van Houcke die bovenstaande juweeltjes wist op te diepen, vat een bezoeker het kort en bondig samen:

“Zeldzaam, zo´n combinatie van volkomen geëtaleerde frustratie en racisme: Arabieren en negers hebben veel grotere, boehoe…”

Dat Martien Pennings zich inderdaad totaal niet schaamt zijn, door seksuele frustratie gemotiveerd, racisme middels koloniale stereotypen te etaleren, blijkt wel uit het feit dat hij er zelf vol trots naar verwijst:

“Op 4 september 1993 schreef ik in Letter & Geest:

«Stephan Sanders, de homofiele huisneger van de Volkskrant, werd vorig jaar, wellicht vanwege zijn geaardheid, in elkaar geslagen door Marokkanen. Je zag hem nog lang daarna in een aantal van zijn columns worstelen met zijn progressieve identiteit. Hij was zijn linkse onschuld kwijt geraakt, zei hij.»

Bijna zestien jaar later mogen we concluderen dat Sanders zijn linkse onschuld toch geheel ongeschonden heeft weten te behouden en meer huis-neger is geworden dan ooit. Vooral in zijn lange artikel in de NRC van april over het “liberalisme” probeert hij de blanke heteroseksuele deftigheid te overtreffen in vertoon van waardigheid. De exotische speeljongen meet zich de allure van de witte elder statesman aan, compleet met het driedelig kostuum van Thorbecke.”

Ach ja, wat verbeeldt zo’n roetmop zich wel? Die hoort een bamboerokje aan te trekken en op het ritme van steeldrums met zijn negerkont te schudden. Hij kan dan wel filosofie en politieke wetenschappen gestudeerd hebben, maar zo’n kleurling moet het natuurlijk niet in zijn hoofd halen dat deftige praatjes hem zelfs maar in de buurt zouden brengen van de waardige blanke staatslieden van weleer.

O, maar wacht, dat is natuurlijk een superieur staaltje ironie van onze lichtmatroos! En uiteraard sijpelen er al evenmin gevoelens van minachting over ‘onmannelijk’ gedrag naar de oppervlakte, wanneer Martien ‘Ik-ben-een-man,-een-echte-heterofiele’ Pennings de door hem gehate Gerard Spong en Thomas von der Dunk uitmaakt voor een stel parkinghomo’s dat zich in de reet laat nemen. Homofoob? Welnee joh, ben je gek! Valt allemaal geen patroon in te herkennen, in dat herhaaldelijk dissen van flikkers en die terugkerende benadrukking dat hijzelf zo’n viriele heteroseksueel is. Pennings beste vriend is immers homo! Hij scheldt Spong en Von der Dunk gewoon uit voor reetridders omdat ze links zijn, dat is alles.

Misschien kunnen de vrienden van Pennings meteen ook even uitleggen of het volgende wellicht ook ‘ironisch’ bedoeld is:

“Een normaal mens trekt uit wat Luyendijk beschrijft maar één conclusie: veel mensen daar zijn echt anders dan in het Westen, niet alleen noodgedwongen, omdat ze in een corrupte en wrede omgeving moeten overleven, maar gewoon omdat ze wreed en corrupt zijn.

Luyendijk wordt vijf jaar lang de waarheid van het Midden-Oosten in het gezicht gesmeerd, maar hij blijft maar beweren dat het daar “net mensen” zijn en dan bedoelt hij dat de mens daar doorsnee niet beter of slechter is dan bij ons. Het is echt volkomen geschift dat boek.”

Het staat er echt! Moslims/ Arabieren zijn een ander soort mensen: ze zijn corrupt en wreed. Dat zit gewoon in hun aard. En dat Luyendijk dat niet uit zijn eigen observaties aldaar opmaakt, is omdat hij een linkse Gutmensch is. Cultuur gaat mensen namelijk op zeker moment in de genen zitten. Komt door de inteelt:

Martien Pennings (Leo Sar, Kassander) said…

Ja, inderdaad, Han, dat zijn kenmerken van het Marokkaanse ras. Een verder kenmerk, kwam nog eens naar boven onlangs in Nijmegen, namelijk dat, wanneer je Marokkanen betrapt op misdaad, de reactie er nooit een is van schuldbewustzijn -dat kénnen ze daar niet, hè, schuld – maar altijd van agressie daar nog bovenop. Jij hébt hen namelijk helemaal niet te betrappen!

Wij maken hier grapjes over “ras”, maar soms vraag ik mij toch wel eens af, hoe lang je, evolutionair gesproken, aan neef-en-nicht-huwelijken kunt doen in een “cultuur” die al millennia al zijn “waarden” bouwt rond agressieve haat jegens de Ander – de Jood, de ongelovige, de vrouw – zonder dat zulks op een gegeven moment in de genen gaat zitten.

Je mag natuurlijk nóóit denken dat mensen behalve diep-menselijk-humane verwantschap, soms ook stamkenmerken zouden kunnen hebben, want dat is racistisch natuurlijk en heel erg stout, maar “evolutionair-karakterologisch-bepaald”, zou dát mogen?”  – 19 januari 2010 07:33

Hoeveel bruiner moet een ‘islamcriticus’ het bakken voordat zijn vrienden hem op de vingers tikken en hem duidelijk maken dat ze niet met hem geassocieerd willen worden, als hij zijn onderbuikgevoelens niet binnen weet te houden? De ‘politicoloog’ Hans Janmaat werd om minder verguisd. Maar ja, dat was dan ook een mafketel, waar allerlei dubieuze types omheen hingen… (ahem!). Als onze politiek-incorrecte PvdA’ers Terstall en Mosselman ook maar een beetje consequent zijn, nemen ze het voortouw om die miskende visionair alsnog het standbeeld op het Binnenhof te bezorgen, dat hem posthuum toekomt.

Prediker (oogst van 1976) doet niet zo moeilijk en geeft gewoon grif toe dat hij een cultuursuprema-cistische, racistische, antisemitische, seksistische, homofobe, muzelofobe, mocrofobe, uit de staatsruif vretende toetsenbordtijger is, die hoog nodig een keer van bil moet; – al zouden zijn vrienden zweren dat het in het echt een vriendelijke, attente jongen met ruim hart en een sterk ontwikkeld rechtvaardigheids-gevoel betreft.

Prediker, 04.02.2010 @ 20:56

[Home]
 

71 Reacties

op 04 02 2010 at 21:10 schreef Daan:

Haha, trok die gek echt zijn kleren uit in een cel? Wat een dramaqueen.

Wanneer komt de volgende aflevering van Yezkilim’s verhaal btw?

op 04 02 2010 at 21:57 schreef matxil:

Ok, die Martien Pennings is een randdebiel, en daar zit het internet vol mee, maar is het het waard om daar zo continu op te hakken? Ik bedoel, betekent die vent iets? Hij zit op de site van Niemöller en op HVV, maar betekenen Niemöller en HVV iets? Ik woon niet in Nederland momenteel, dus misschien mis ik iets, maar worden deze debielen door ook maar iemand serieus genomen, behalve dan de werkelijk volledig doorgeslagen Wilders fans op internet?
Als het antwoord bevestigend is, begin ik me geloof ik echt zorgen te maken.

op 04 02 2010 at 22:04 schreef Peter:

Misschien heb je het stuk niet zo goed gelezen, Matxil?

In deze bange tijden kronen intellectuelen als de Vlaming Wim van Rooy dergelijke zwatelaars zelfs met de eretitel: “de beste analist van het kwalijke gebeuren.”

op 04 02 2010 at 22:27 schreef Tjerk:

Die ‘randdebiel’ zoals je dat zo adequaat formuleert, krijgt op verschillende e-maillijsten van prominente intellectuelen en opiniemakers een warm gehoor, zoals blijkt uit deze column van Tom Naegels, waarin verschillende Martien Pennings-artikelen de revue passeren.

‘Turkije haat Europa maar wil het wel plunderen’, dondert een van die mails. Een andere: ‘Moslimgeestelijke wil doodstraf voor faken van maagdelijkheid.’ ‘Ayatollah Khomeini stond het verkrachten van baby’s toe!’ ‘Stront met gif in de kop!’ – da’s een beoordeling van een journaliste van De Volkskrant – en een laatste voorbeeldje: ‘Geen vrijheid voor het Kwaad!’

Dat niet alleen, maar die intellectuelen springen ook meteen in de ring als iemand openlijk kritiek oefent op dergelijke hatelijke propaganda. Niet alleen hier, maar ook op De Standaard, naar aanleiding van die column van Naegels. Hé, daar hebben we Benno Barnard weer. Toeval?

Het zijn toch gewoon feiten die daar worden vermeld, en feiten kunnen immers geen propaganda zijn, zo betogen Pennings Vlaamse pleitbezorgers.

Juist ja: alsof de selectie van de feiten en de context die ‘feiten’ niet kleuren. Stel je voor dat we een emaillijst ontdekten van Saoudische intellectuelen en geestelijken, waar aan de hand van clipjes van Fox; anti-islamitische en arabofobe uitspraken van Ann Coulter, John Hagee, Pat Robertson, Geert Wilders etc; nieuwsberichten over schooljuffen die het met leerlingen doen; pedofielenschandalen, gezinsdrama’s en kinderen in gruwelkerkers; dierenporno, en bloederige verhalen uit Irak en Afghanistan – een beeld werd geschetst van hoe het Westen in elkaar steekt en wat het met de wereld voor heeft – zouden de heren prominenten dat aanmerken als propaganda? Het gaat immers slechts om de vermelding van feiten?

Natuurlijk zouden onze islamkritische prominenten dat aanmerken als haatpropaganda, en ze zouden er eens te meer een bewijs in zien hoe kwaadgezindt de islamitische wereld ons is. Maar niet als wij het doen. Dan mag het ineens geen propaganda heten, omdat het om ‘feiten’ zou gaan.

Maar zoals ik al zei: buitensporige angst voor de islam verbijstert het intellect, zoveel is wel duidelijk.

op 04 02 2010 at 22:38 schreef philippine:

Toch is ook aan Prediker een sneetje los.

op 04 02 2010 at 23:10 schreef Job:

Dat voortdurende borstgeklop van die man ook!

Zomaar een voorbeeldje: “Mijn stuk had de provocerende titel “Een gezond instinct voor eigen volk”, verscheen op 19 december 1998, dus meer dan twee jaar eerder dan het stuk van Scheffer en had, al zeg ik het zelf, zeker zoveel kwaliteit.” en het voortdurend weer van stal gehaalde verhaal over “Je hebt gelijk, maar je bent te vroeg.”, de reactie van de hoofdredacteur van VN op het stuk waarop Pennings buitengewoon trots is omdat het z’n tijd zo ver vooruit was.

Oef, wat vindt die man zichzelf geniaal en wat steekt het hem dat hij niet net zoveel aandacht en erkenning krijgt als een Paul Scheffer.

op 04 02 2010 at 23:46 schreef Jarich:

Ik las net op Spitsnieuws dat Prediker sprak met een onderbroekterrorist. Niet te vertrouwen, die Prediker.

op 05 02 2010 at 00:49 schreef MNb:

Dit is nou een ware Prediker; eentje die opschrijft wat ik denk voordat ik weet wat ik denk.
Matxil: als de PVV in de peilingen op 27 zetels staat is het een voorzichtige schatting te stellen dat 15% van de Nederlandse bevolking eveneens aan herpes lijdt – een nieuwe versie om precies te zijn, eentje die blaasjes en zweertjes op de grijze massa bovenin veroorzaakt.

op 05 02 2010 at 00:54 schreef Bert Brussen:

Wat Pennings schrijft is haatpropaganda. Het is jammer dat Mosselman en Terstall zich niet tenminste daarvan distantiëren.

op 05 02 2010 at 01:36 schreef Arne Mosselman:

@Bert volgens mij is het prima bekend hoe ik over dingen denk, en anders vragen mensen dat maar. ik ben een linkse rakker, ga veel (volgens de koran te intiem) om met moslims en geloof helemaal niet in een inherent kwade islam. verder kom ik op feestjes een divers pluimage mensen met de breedst uiteenlopende denkbeelden. zo mag ik bijvoorbeeld hero brinkman ook graag, alhoewel ik ook hem telkens zal tegenspreken.
als je me dat kwalijk neemt en dat hypocriet vindt, soit.

op 05 02 2010 at 01:44 schreef Benech:

Nou Tjerk, heb ik je dan al die jaren toch niet goed gekend?!?!

op 05 02 2010 at 04:29 schreef hj:

Peter: Misschien heb je het stuk niet zo goed gelezen, Matxil?

In deze bange tijden kronen intellectuelen als de Vlaming Wim van Rooy dergelijke zwatelaars zelfs met de eretitel: “de beste analist van het kwalijke gebeuren.”

Misschien een gebrek aan mijn opvoeding, maar wie mag die beste Wim van Rooy dan wel niet zijn?

op 05 02 2010 at 06:22 schreef wouter:

@hj
‘Misschien een gebrek aan mijn opvoeding, maar wie mag die beste Wim van Rooy dan wel niet zijn?’

Goed dat je enig zelfinzicht toont, hj.

En dommig dat de zichzelf zo graag als intellectuele cultuuronderlegde krachtpatser ponerende Breedveld vraagt wie Benno Barnard is.

btw, wel eens van googelen gehoord?

op 05 02 2010 at 09:07 schreef matxil:

Ik heb ook nog nooit van Wim van Rooy gehoord. :)

op 05 02 2010 at 09:42 schreef Mas Rob:

Wim van Rooy is een Vlaamse boze blanke man. Wereldberoemd, in eigen kring althans, is zijn magnus opus “De malaise van de multiculturaliteit”.

Van Rooy is belezen, naar verluidt heeft hij maar liefst 13.000 boeken, en voelt zich niet te goed om die kennis over de nietsvermoedende lezer uit te storten.

“In zijn twintig hoofdstukken voert hij driftige sint-vitusdansen uit rond begrippen, teksten en auteurs. Namen, citaten, neologismen, anglicismen, germanismen en Latijnse spreuken fluiten de lezer om de oren”,
schrijft Humo, maar dat is natuurlijk niets anders dan blinde jaloezie op zoveel geleerdheid. Zie: http://www.humo.be/tws/boeken-reviews/5368/wim-van-rooy-de-malaise-van-de-multiculturaliteit.html

op 05 02 2010 at 09:47 schreef matxil:

Is “multiculturaliteit” zelfs maar een woord? Nou ja, misschien in het Vlaams.
Het probleem met dit soort gasten is dat met ze discussieren bijna is als “shooting fish in a barrel”, maar goed, moet ook gebeuren natuurlijk.
Ik zal eens wat meer googlen op die Pennings-kwast, eens kijken of ie echt zo veel invloed heeft.

op 05 02 2010 at 09:56 schreef matxil:

Hmmm, een beetje gegoogle-ed, en het valt me op dat die Pennings continu hamert op de stelling dat de islam geen religie zou zijn maar een ideologie… Nou is mijn vraag, heeft Wilders dit nou van hem, of heeft hij dit van Wilders? Of hebben ze het beiden weer van iemand anders?

op 05 02 2010 at 10:16 schreef mariska de wollige:

Die fragmenten zijn gestoord. Hoewel ik denk dat het sterker is om je niet mee te laten sleuren in zo’n toon kan ik me de verleiding voorstellen. Een tijdje geleden ging Paul de Leeuw zomaar een voorbijlopende marokkaanse jongen toeroepen en Giel Beelen gooide zo’n jongen ook eens vanalles over moslims voor de voeten. Het is met veel mensen alles of niets. Eerst zijn alle moslims zielige sympathieke slachtoffers en iedereen die problemen aankaart is een rascist en dan gaan ze mensen die voor zover zij weten zelf niets hebben misdaan dingen verwijten omdat ze tot die groep behoren.
Voor mij zou het voor de vraag hoe we nu met de extreme islam en de gematigde moslims om zouden moeten gaan geen enkel verschil maken welk individu het eerste met het idee van de massavernietiging van joden kwam. De nazi’s hebben het uitgevoerd en heel veel westerse mensen hielpen mee of keken zwijgend toe. Het maakt hoe dan ook niet iedereen van hetzelfde geloof die daarna geboren is daarvoor verantwoordelijk. Het slechte kan in bijna ieder mens naar boven komen, afhankelijk van de situatie. En het wordt systematisch in collectivistische totaalplannen, gericht op groepsdenken met ingebakken hierarchie. Nazi’s, Pol Pot, Rwanda, Stalin, het wreed ingrijpen in het zelfbeschikkingsrecht over het eigen lichaam door katholieken en moslims. Dat er op basis van de islam vrouwen gestenigd worden maakt voldoende duidelijk dat er een gruwelijke kant aan zit.
Kinderen moeten op school niet ingeprent krijgen dat moslims met een hoofddoekje zo aardig zijn. Zelfvertrouwen gebasseerd op de illusie dat je groep zo goed is is onzinnig. Leer ze alle groepen, stereotypen en macht gezond te wantrouwen. Met jezelf en alle andere stervelingen mededogen voelen omdat we allemaal in hetzelfde bootje zitten. Gevoelens, gedachten, angsten en zorgen hebben. Inzicht geven. Leren dat iedereen ten allen tijde zelfstandig moet nadenken, weerbaar maken tegen beinvloeding en simpele denkbeekden, discussieren. Dat verschil er is, liberalisme, kritisch denken over jezelf, je eigen groep en je altijd inleven in de ander. Niet goed fout denken maar inzicht in processen en het situationele (er stond hier ooit een mooi stuk over de fundamentele attributiefout). Empathie en mededogen.
Met deze bagage zouden onze moslimkinderen naar Jemen, Afganistan en Iran kunnen gaan en hun geloofsgenoten elders empatischer leren zien, een omgekeerde verrovering van de wereld.

op 05 02 2010 at 10:33 schreef Peter:

Weg met Wouter. Komt alleen maar om te zeiken.

Mariska, hou het nou eens beknopt, alsjeblieft, oké?

op 05 02 2010 at 10:43 schreef Peter:

Ik moet zeggen, @Matxil, dat mij dat gehamer, dat de islam een fascistische ideologie en een politiek systeem is, allang vóórdat Wilders bekend werd, mijlenver de keel uithing. Ik zag het hier in de reactieruimte steeds voorbij komen. Dus dat bedoel ik: Wilders haalt zijn inspiratie van sites als Het Vrije Volk, waar Pennings zijn stukken slijt. Zijn invloed is veel groter dan je denkt.

op 05 02 2010 at 11:12 schreef Jonckheer Den Steyven Knoet:

In de redactieruimte van Breedveld c.s. worden behoorlijk wat dossiers aangelegd over politieke tegenstanders. het lijkt wel een Stasi- organisatie.
Over vijanddenken gesproken. FN teert op vijanddenken. Complottheorieën en haatconcepten. De oude stalinistische denkkaders.
Het nivo zakt helaas weg. Maar wil je je staande houden in deze wereld van geweld en intimidatie dan zal je wel mee moeten. Wie neemt je anders dan nog serieus.
Prediker is een rancuneus en impotent typje die ligt te kwijlen over zijn eigen met sperma bevlekte dossiers van andere randdebielen. Hij is niets minder dan de keerzijde (schaduw) van zijn ideologische vijanden. Triest figuur.

op 05 02 2010 at 11:27 schreef Rob:

…dossiers aangelegd over politieke tegenstanders. het lijkt wel een Stasi- organisatie.

Oh, ja, dat is ook zo. Dat mag alleen Dom Rechts in de comments, met verwijzingen naar heropvoedingskampen die na gedroomde revoluties voor ‘de linkse kerk’ zullen worden ingericht. En over kaalscheren zullen we het niet nog een keer hebben.

op 05 02 2010 at 11:51 schreef Jonckheer Den Steyven Knoet:

Rob: Hullie doen het ook! Zeiktrien. Natuurlijk mag blindlinks infiltreren. Hebben ze een patent op. Wat had je in gedachte? Rottummerplaat! Hoeveel Martien Pennings kan je daar naar verbannen?.

op 05 02 2010 at 12:18 schreef Henk:

[i]Nogmaals, ik ken Martien redelijk goed en die man is niet racistisch noch homofoob. Daar teken ik voor. Niet voor wat er uit zijn toetsenbord komt, wat ‘ie al dan niet mag hebben opgeschreven, maar gewoon hoe die achter de toog is: een lieve man die zich – in mijn ogen overigens veels teveel, en dat weten we van elkaar – zorgen maakt over de islamisering.[/i]

Zijn er nu 2 Martiens Pennings? Of zijn de vrijdenkers Terstall en Mosselman zo bekrompen dat ze helemaal niet inzien dat ze een eerste klas haatzaaier als vriend hebben?

op 05 02 2010 at 12:55 schreef Arne Mosselman:

@henk
Ik ken hem van een paar feestjes, en heb net als eddy niets racistisch noch homofoobs ontdekt. Dat is alles wat ik wil zeggen. De teksten daar gruwel ik van. Bizar en verwerpelijk.

op 05 02 2010 at 12:56 schreef Salpterzuur:

Laten we het niet al te veel hebben over Martien “Prostaathoofd” Pennings hebben. Hier wat anders:

Zes experts op het gebied van de Koran en Islam richten zich in een open brief tot de linksche Rechtbank (Showproces Wilders), Wilders Himself, Mosco Himself en de benadeelde idioten. *kuch*

Als FN’ers komen we tot de conclusie dat ze het kunstje van Hassnae herhalen, alleen kunnen zij zich experts noemen. :)

Wat is het makkelijk om jouw waarheid aan te tonen als je alleen mensen oproept die het met je eens zijn. Ach laat ook maar, ga me niet opwinden.

http://www.ikonrtv.nl/uploads/uploadedDocs/wilders%20geweld%20Islam%20%20factsheet%20deskundigen.pdf

op 05 02 2010 at 13:31 schreef hj:

Wim van Rooy is een Vlaamse boze blanke man. Wereldberoemd, in eigen kring althans, is zijn magnus opus “De malaise van de multiculturaliteit”.

Ah, dat zal het zijn. Ik ben niet zo gepokt en gemazeld in HVV-achtige kringen als de meesten hier. Dat betekent overigens ook dat het nog steeds niet zoveel zegt als hij een Pennings als “de beste analist van het kwalijke gebeuren” betitelt.

Of is er reden hem ook buiten de muffe kringetjes van miskende xeonofoben met prostraatproblemen serieus te nemen?

op 05 02 2010 at 14:11 schreef Max J. Molovich:

Het heeft toch ook wel iets, om dergelijk exhibitionistische ontboezemingen over herpes genetalis in dat zo calvinistisch vormgegeven decors van Trouw.nl te lezen.

op 05 02 2010 at 15:53 schreef Peter:

Zeg, Jonckheer, wat is je probleem nou eigenlijk? Kun je niet tegen kritiek op je geloofsgenoten? Jullie lijken wel moslims, eigenlijk.

HJ, zoals al eerder betoogd, haalt Wilders zijn teksten rechtstreeks van het Internet. Het Vrije Volk, onder andere, waar Pennings zijn bagger plempt.

op 05 02 2010 at 16:22 schreef Henk:

@Arne,

Het is niet van vandaag op gisteren dat Pennings dit soort rotzooi uitbraakt. Daar is hij al 5 jaar meer bezig. Kijk maar eens op de website van de PvdA Amsterdam waar hij uiteindelijk afgetrapt is nadat hij en zijn vriendjes Geert Geel, Lucinda, Annelies van der veer, Carel Brendel, Bernadette de Wit e.d. daar een open riool hadden van gemaakt.

Maar blijf je nu Pennings een aardige man vinden?
Met vrienden zoals Pennings heb je geen vijanden meer nodig.

op 05 02 2010 at 16:44 schreef Tjerk:

Arne Mosselman: “Ik ken hem van een paar feestjes, en heb net als eddy niets racistisch noch homofoobs ontdekt. Dat is alles wat ik wil zeggen.”

Dan bieden dergelijke feestjes blijkbaar niet de gelegenheid diep genoeg te kijken, want op het internet borrelt het wel degelijk naar de oppervlakte. En om er uit te komen moet het er uiteraard eerst in zitten.

op 05 02 2010 at 16:44 schreef mariska de wollige:

@ Peter: beknopt, oké.
Zou je eens een stuk willen schrijven waarin je formuleert wat je wel wilt, wat je goed vindt, waar je zou willen dat het heen ging, hoe wel met elkaar samen te leven en te discussieren?

op 05 02 2010 at 16:56 schreef roel:

Pennings is een fantastische vent die in zijn analyses ver voor loopt. Altijd al. Hij verdient alle lof. Zijn taal is schitterend, hij kiest zijn woorden goed, hij uit zijn oprechte woede. De Frontaal Naakt kindertjes kunnen daar niet tegen. Die nemen het liever op voor de haatideologie die de islam is. Pennings geeft echt om islamieten want hij wil hen bevrijden uit die gruwel-ideologie. Daartoe is hij bereid naar buiten te treden en oprecht te zijn. Oprechtheid is eigenlijk precies hetgeen de Frontaal naakt kindertjes ontberen. Zouden jullie toch eens moeten doen: je om de waarheid bekommeren in plaats van om relletjes schoppen.

op 05 02 2010 at 17:02 schreef Peter:

‘De Waarheid’. Nee, wij leven liever in onze leugens, Roel.

op 05 02 2010 at 17:07 schreef Tjerk:

“Zijn taal is schitterend, hij kiest zijn woorden goed.”

Smaak heb je al niet, zoveel is duidelijk.

“Speciaal voor Job Cohen!
En Pauw & Witteman.
En al die andere lieve, lieve, lieve mensen in het land!

Martien Pennings leest wel eens boeken voor geestelijk volwassenen.
Bijvoorbeeld György Konrad, “De Medeplichtige”.
Hij laat er twee pagina’s uit zien.
Zomaar.
Omdat het kan.
Tot lering en vermaak.
Ter viering van de multicultuur.
En de Gutmensch.
Proostend op de toekomst.
Er is niets aan de hand.
Gaat u rustig slapen.
De vissen in zijn aquarium, zo deelt hij mede, zijn volkomen kalm,.
Zij hebben geen geschiedenis.
Die bestaat voor hen niet.”

Martien Pennings – van Moord tot Moord

op 05 02 2010 at 17:16 schreef Tjerk:

“God, wat zit ik literair mijn best te doen! Zou ik dan tóch homo zijn?” – M.P.

op 05 02 2010 at 17:43 schreef Jonckheer Den Steyven Knoet:

Tjerk, wat ben je toch een geborneerde fluim. Ik heb verder niets met Pennings, maar jouw impertinente arrogantie is stuitend.

op 05 02 2010 at 18:15 schreef Peter:

Ik heb eigenlijk nooit iets anders van je gezien dan onbeholpen uitingen van je geborneerdheid en frustratie, Jonckheer. Je voegt niks inhoudelijks toe en je bent niet vermakelijk. Daarom: vaarwel. Of niet, kan me niks schelen, maar in elk geval opgehoepeld.

op 05 02 2010 at 18:18 schreef MNb:

“De teksten daar gruwel ik van. Bizar en verwerpelijk.”

Kijk, ik moet mijn woorden over Mosselman terugnemen. En dat doe ik met plezier. Nou Terstall nog.
Wie belangstelling heeft voor echte Arabisten en minder voor gemankeerde figuren als Pennings en die ene Jansen:

http://www.trouw.nl/religie-filosofie/nieuws/article2980669.ece/Experts__Wilders_manipuleert_Koranteksten.html

Dat is nou wel weer aardig aan Nederland. Het kan even duren – GW is al jaren bezig – maar op een gegeven moment krijgen de mensen die er verstand van hebben toch schoon genoeg van alle onzin die er over hun vakgebied wordt uitgekraamd.

Het probleem van onze Jonckheer is overduidelijk. Hij heeft een permanent stijve knoet van al die moslims in Nederland en daarbovenop de linkse kerk. Daarom raakt hij er niet over uitgepraat.

op 05 02 2010 at 18:38 schreef John Berrevoets:

Wie o wie durft te kijken naar………. . http://www.patcondell.net/

op 05 02 2010 at 18:53 schreef Peter:

Ik niet. Hij gaat altijd veel te lang door en erg gevarieerd is zijn repertoire niet.

op 05 02 2010 at 18:54 schreef vetklep:

Henk, die pvda-site heb ik maar een paar keer bezocht, maar wat ik elders van Brendel lees komt niet onredelijk op me over. Eerder als iemand die zich zorgen maakt, misschien wel juist over de pvda.

op 05 02 2010 at 19:10 schreef Mas Rob:

Waarom zou iemand dat niet durven? Retorisch sterk, inhoudelijk zwak is mijn oordeel. Pat Condell heeft wel betere filmpjes gemaakt. Hij levert zich nu met huid en haar over aan Wilders (“Wilders is a HERO not a criminal”). Het gaat helemaal niet om de “surppressed truth”, maar om de vrijheid van meningsuiting. Het zijn enge mensen die denken de waarheid in pacht te hebben.

op 05 02 2010 at 19:17 schreef vander F:

Overigens kan ik gezien de schrijfsels van Pennings niets anders concluderen dat de goede man toch enigszins geschift is.
Ik heb het geprobeerd te lezen als een sarcastische stijlvorm, maar de inhoud liegt er niet om, maar misschien begrijp ik z’n humor niet.

Nu vind je in Egypte inderdaad veel corruptie en wreedheid, en ze zijn tot op het bot racistisch,
ik heb meegemaakt hoe ze met zwarte Afrikanen omgaan en dat is ronduit walgelijk.

Maar om dat toe te schrijven aan een andere ‘mensensoort’ gaat een paar bruggen te ver,
het suggereert een aangeboren wreedheid,
en dat lijkt me flauwekul.

Wat overigens dan weer moeilijk te rijmen is met de Islam, religie is dus absoluut niet aangeboren.
Wat straffe Islamisten trouwens bestrijden aangezien ik er een heb horen beweren dat we allemaal als Moslim worden geboren,
ook volkomen geschift, maar daar hebben alle religieuze kwezels ‘last’ van.

op 05 02 2010 at 20:24 schreef Benech:

Dag Roel, visionairs als Martien Pennings kunnen nog zulke leuke stukjes schrijven, ze zijn historisch gezien gewoon bullshit. Of zie jij een moslim in een parkeergarage nog eens vertellen over het grote wereldcomplot.
Bovendien heb ik het namelijk niet zo op ‘visionairs’ die in grote complottheorien denken zonder onderbouwing (behalve de onderbuik). Helaas voor hem oordeelt het heden al negatief over hem.

op 05 02 2010 at 20:25 schreef vander F:

Wat me dan weer doet denken aan het klimaat debat,
ik zie hier parallellen.
Hautaine ‘believers’ die prompt ‘De Waarheid’ gaan uitdragen.
En de cynische tegenhanger die dan voor het gemak het hele begrip ‘klimaat’ reduceert tot veel sneeuw in oost Groningen.

Ook een volkomen ontspoort debat, voor zover je nog van debat kunt spreken.
Het doet soms meer denken aan een wederzijdse van haat en wantrouwen doordrenkte loopgraven oorlog waar men de ’tegenstander’ geen duimbreed zal toegeven, hoe krom je ook moet lullen om recht te zijn,
en waar elke nuance gelijk staat aan hoogverraad.

op 05 02 2010 at 20:29 schreef vetklep:

breek mn bek niet open over de klimaathysterie!

op 05 02 2010 at 20:29 schreef vander F:

@Benech,
alsof er geen door Islam geïnspireerde onderbuik bestaat, daar kun je eindeloze rijen parkeergarages mee vullen hoor.

op 05 02 2010 at 20:37 schreef Benech:

Vanzelfsprekend Van der F. Complotdenken is geen enkele bevolkingsgroep vreemd. Maar dan moet je ook zo eerlijk zijn om, als het ontmaskerd wordt, er gewoon afstand van te nemen. Roel doet dat niet, sterker nog, hij lijkt een volle broek te krijgen van de visionaire gaven van Martien Pennings.

op 05 02 2010 at 20:38 schreef vander F:

@Benech,
tja, dat is dan weer jammer,
zelf denken en analyseren schijnt velen niet gegeven te zijn.
So be it.

op 05 02 2010 at 20:49 schreef vander F:

@Benech,
wat me de laatste, zeg 2 maanden, opvalt is dat de lopende ‘grote debatten’ gierend ontsporen.
De boel is enorm gepolariseerd en de gevestigde regentenkliek lijkt als konijnen die in een lichtbak staren.

Ik ben de laatste tijd voor linkse hippie en voor extreem-rechtse haatbaard uitgemaakt,
louter en alleen omdat ik her en der een nuance trachtte aan te geven.
Creepy.

op 05 02 2010 at 20:54 schreef vander F:

En van die types die mij ‘ook Gij Brutus?’ voor de voeten wierpen,
blijkbaar had men mij al ergens vast ingedeeld,
want, zoals ik al schreef,
op dit moment staat nuance bijkans gelijk aan hoogverraad.

op 05 02 2010 at 21:17 schreef Job:

Hoe herkenbaar, vander F :)

Of iemand blijkt er zomaar van uit te gaan dat je wel PVV zult stemmen omdat je eens iets provocerends over moslims hebt gezegd.

op 05 02 2010 at 21:46 schreef vander F:

@Job,
maar dan in het extreme,
werkelijk, ik ben wel wat geouwehoer op de internets gewend, maar wat me de laatste maand zoal is overkomen is nieuw voor mij.
De krijsende agressie die je over je heen krijgt als ordinaire reaguurder loopt zelfs voor mij nu de spuigaten uit.

En probeer ik het bewust nog netjes te houden qua bewoordingen die ik gebruik,
maar als ik zie hoe zelfs dat opgevat wordt door sommige types is dat ronduit verbijsterend te noemen.
En enigszins beangstigend.

op 05 02 2010 at 21:48 schreef vander F:

Ik verbied dit kabinet dan ook op dit moment te vallen.

Alsjeblief zeg.

op 05 02 2010 at 21:55 schreef Benech:

Van der F: het kan mij gewoon niets schelen of iemand links danwel rechts is. Ik beoordeel mensen liefst op huh weldenkendheid, niet op hun welschreeuwendheid. Zodoende heb ik een leuk gevarieerde vriendenschaar van bijna alle politieke gezindten en achtergronden.
Voorkomt ook nog eens een massale masturbatiescene zoals die volgens mij bij HVV woedt.

op 05 02 2010 at 22:02 schreef vander F:

@Benech,
dan kunnen we elkaar de hand schudden,
beetje flauw om de masturbatie praktijken bij HVV tegen het licht te houden terwijl het zaad ook rijkelijk vloeit bij bv Joop.nl

Alhoewel een stuk netter gedeponeerd in een doekje blijft het zelfbevlekking.

En daar wordt je doof van,
zoals bekend mag worden geacht.

op 05 02 2010 at 22:08 schreef Benech:

Joop.nl, daar heb ik in alle eerlijkheid nog nooit langer dan vijf minuten gekeken. Dus dat daar een masturbatiescene heerst, het zal me een bolle zorg zijn.
Sowieso geloof ik niet zo in een coute-que-coute tegenversie van iets te berde brengen. Ofwel je krijgt een goedkoop aftreksel (pun intended) van het origineel ofwel je krijgt een slechte parodie.

op 05 02 2010 at 22:16 schreef Job:

“weldenkendheid” is dan weer zo’n pedant woord waarbij ik op mijn beurt “Alsjeblieft zeg” denk …

op 05 02 2010 at 22:24 schreef Peter:

Dat moet ik inderdaad ook toegeven, dat ik doorgaans toch meer plezier heb met de hysterische knorrepotterij op HVV dan het zelfvoldane gepreek op Joop.nl. Die bezoek ik dan ook helemaal niet meer.

Femke Halsema vindt Joop.nl ook niks aan. “Zo ouderwets links”, zei ze met een vies gezicht.

op 05 02 2010 at 22:27 schreef Benech:

“Zo ouderwets links”, zei ze met een vies gezicht.
Heb je die niet nog ergens staan? Jammer dat je die niet op Youtube hebt gezet. Zou volgens mij een regelrechte hit worden.

op 05 02 2010 at 22:38 schreef vander F:

Als Halsema nou het lef had om het hele links-rechts denken eens met een vies gezicht in de groenbak te deponeren komen we misschien nog eens los uit de modder.

Ik vind haar nog wat aarzelend naar buiten toe,
maar intern volgens mij al over de streep.

op 05 02 2010 at 22:43 schreef Peter:

Nee, dat zei ze niet voor de camera.

op 05 02 2010 at 23:47 schreef vander F:

@Peter,
dat kan ze dus niet publiekelijk zeggen,
begrijpelijk maar ook tekenend.

Het land zit gevangen in hardnekkige conservatieve structuren waarvan ieder weldenkend mens begrijpt dat ze heden ten dage niet meer voldoen om het schip op koers te houden,
ze doen de dagelijkse realiteit zoals ze zich voordoet zelfs geweld aan.
Maar geen gevestigde partij die zich buiten de uitgehakte paden durft te bewegen.

Ik vind het maar een nare bedoening en zit te denken aan een mogelijke oplossing om erger te voorkomen.

op 06 02 2010 at 01:56 schreef mariska de wollige:

Mogelijke oplossing om erger te voorkomen:
1. Er is een partij nodig die niet het nationalistische / verbiedende / moslimbashende heeft van Wilders.
2. Mensen met oog en hart voor de pechvogels van de samenleving terughalen naar de politiek: Scheffer, Cliteur, Karina Content, Joost Eerdmans, Pastors & nog een aantal degelijke bescheiden aanpakkers.
3. Rechtsstaat normaliseren. De voor de hand liggende prioriteiten stellen. Politie gaat boeven vangen i.p.v. bonnen schrijven. Justitie die het normaal op een rijtje heeft. Veiligheid staat boven “nanny state” plannen overheid.
4. Bestrijden van onwetendheid: onderwijs, onderwijs onderwijs. Nederland geeft daar in vergelijking met andere europese landen te weinig aan uit. Krtisch leren denken. Kritiek leren incasseren. Wennen aan humor. Kleinere scholen met zorg voor kinderen die dat thuis missen.

op 06 02 2010 at 02:24 schreef vander F:

@mariska,
ik zit aan een heel andere,
veel kalere richting te denken.

Ik zal dit weekeinde proberen het in een leesbaar stuk te gieten.

op 06 02 2010 at 06:15 schreef John Berrevoets:

mariska de wollige

Inderdaad van de planeet Jupo.

Komplete onzin !
En onuitvoerbaar.

op 06 02 2010 at 19:02 schreef mariska de wollige:

http://ilcovanderlinde.nl/

Ilco van der Linde heeft ooit bevrijdingspop opgezet. Daarna overal in de wereld dmv dance4life geprobeerd bescherming tegen aids normaal te maken. Volgend jaar gaat hij ook zoiets proberen met wereldvrede. Masterpeace gaat het heten. Ik geloof ook in landen als Egypte. Als jongeren uit zulke landen kunnen kiezen tussen gedachten van fanatieke imams of een coole beweging voor vredelievendheid waar ze van harte gewenst zijn zou het best eens een verschil kunnen maken.

Moeder Theresa zei ooit dat ze aan een mars TEGEN honger nooit mee zou doen, wel aan een mars VOOR betere verdeling van voedsel. Misschien is werken aan waar je voor bent inderdaad effectiever dan kritiek geven op wat je niet wilt dat mensen doen.

op 13 02 2010 at 13:02 schreef RSS agregator » Blog Archive » Knal voor je bek:

[…] geeft ook een podium aan de gevaarlijke gek Martien Pennings, bekend van zijn scheldtirades aan het adres van iedereen, die graag vreedzaam met moslims wil […]

op 26 03 2012 at 02:22 schreef Meedeinen op het ‘gezonde volksgevoel’ van ‘Henk en Ingrid’ « Mijn hersenspinsels en gedachtekronkels:

[…] echt extreem, in verschillende opzichten. Wie daar wat meer van wil vernemen kan ik dit artikel,  ‘Prostaatpatiënt’,  op de website ‘Frontaal Naakt’ aanbevelen.  Pikant, vanuit welk gezichtspunt je het ook […]

op 31 12 2012 at 00:05 schreef Discussiëren op Hoeiboei, de anonieme afwerkplek van nieuw islamofoob extreemrechts « Mijn hersenspinsels en gedachtekronkels:

[…] Het Vrije Volk  is overgegaan in de  Amsterdam Post, de thuisbasis van Martien Pennings, zie dit onluisterende portret op Frontaal Naakt. Frontaal Naakt, van Peter Breedveld, is vooral een tegenhanger van deze sites en […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS