Home » Archief » De etnische stem


[08.09.2016]

De etnische stem

Peter Breedveld

stier12
Foto: Ruven Afanador

Meteen na publicatie van Edith Schippers’ Schoo-lezing ontplofte mijn Twitter-tijdlijn van verontwaardiging. Ook op Facebook staken niet alleen de vertegenwoordigers van allerlei inferieure culturen, maar ook superieure Westerlingen hun woede niet onder stoelen of banken.

Maar in NRC Handelsblad, dat gisteren Twitter benoemde als ‘thermometer van de publieke opinie‘, stond de volgende dag geen woord van kritiek op Schippers. Schippers’ oproep is zowel scherp als verfrissend’, prees de krant de minister. Volkskrant-columnist Bert Wagendorp, die ik toch altijd heb gezien als een ouderwets-linkse policor allochtonenknuffelende Gutmensch, schreef zelfs dat wie Schippers’ toespraak leest, een premier hoort.

Noord-Koreaanse lofzang

En zo hadden alle media niets dan lof voor Schippers, die het had aangedurfd om op te roepen ‘onze vrijheden’ te verdedigen en ten strijde te trekken tegen intolerantie, wat toch een beetje een ‘gevoelig onderwerp’ bleef. De mythe dat niemand meer voor onze vrijheden durft op te komen en kritiek te leveren op de islam, elke dag gelogenstraft want bijna niemand doet nog iets anders (alleen Ewald Engelen en Joris Luyendijk willen nog weleens een andere urgente kwestie, de economie, tackelen), is blijkbaar hardnekkiger dan een kalknagel.

Niemand die had opgepikt dat Schippers de Nederlandse cultuur als de beste had uitgeroepen en eigenlijk vooral ‘de islam’ wegzette als bedreiging van die superieure cultuur. Om nog maar te zwijgen van de Noord-Koreaanse lofzang op haar eigen zorgbeleid, waarmee ze dit alles inleidde.

Dat laat nog eens goed zien hoe eenkennig de spierwitte redacties zijn, zelfs zo erg dat ze iedereen met een niet-westerse achtergrond van zich vervreemden. Niet slim, want in de Randstad begint de witmens snel tot een minderheid te behoren. Wie commercieel denkt, weet dat die dus óók de vertegenwoordigers van andere etnische en culturele groepen moet gaan bedienen. Maar de redacties – NRC, Volkskrant, Trouw, Pauw, De Wereld Draait Door, EenVandaag – zijn in de greep van een ideologie, die van het witte suprematisme. Dezelfde ideologie die alle politieke partijen behalve DENK gevangen houdt.

Witte eenkennigheid

Gisteren zaten weer alle witte suprematisten te stomen van woedende verontwaardiging, zij omdat PvdA-dissident en DENK-oprichter Tunahan Kuzu weigerde de Israelische premier Netanyahu een hand te geven. Kuzu wordt nu uitgescholden voor antisemiet en alles, maar dat doet hem niks want het doet de DENK-achterban niks. Het verwijt antisemitisme is inmiddels zo uitgehold dat het krachteloos is geworden. Wat Kuzu deed was electoraal heel slim. Ik zag van tevoren al potentiële DENK-stemmers die zich op zaten te vreten omdat Kuzu Netanyahu zou ontmoeten (GroenLinks had verstek laten gaan). Met zijn demonstratieve afwijzing van Netanyahu’s hand heeft hij hen nog wat steviger aan zich gebonden.

Ook hier toont zich weer die witte eenkennigheid. In een Nederland dat rap aan het veranderen is vanwege de verandering van de bevolkingssamenstelling, waarin de Israëlische mishandeling van de Palestijnen dagelijks via sociale media op ieders ontbijtbordje wordt geponeerd, kun je niet langer onbevangen met Netanyahu op de foto. Veel Nederlanders, en het gaat dus om Nederlanders, voelen zich daardoor verraden.

Niet lang geleden vervreemdde Trouw haar eigen columnist Nuweira Youskine van zich toen ze had geschreven dat de dood van Ariel Sharon haar koud liet en hoopte dat hij in de hel de consequenties van zijn aardse daden moest ondergaan. ‘Nuweira wilde een andere kijk op de figuur Sjaron laten zien’, schreef de hoofdredacteur in een uitgebreidde verontschuldiging aan de Trouw-lezers, ‘een perspectief zoals dat in de Arabische wereld beleefd wordt’.

Etnische stem

Trouw besefte toen niet dat Nuweira niet het perspectief van de Arabische wereld liet zien, maar van een groot deel van de Nederlandse bevolking. De Nederlandse bevolking. En Trouw beseft dat nog steeds niet. Gisteren schreef Trouw-redacteur Lex Oomkes ontzet: ‘de etnische stem gaat de Kamer in‘. Hij deed het in een stuk vol onbewezen beweringen over DENK en vooral ook verkrampte ontkenningen van de werkelijkheid. Het is Oomkes een raadsel hoe het zover heeft kunnen komen dat nu allochtonen hun partijtje mee gaan blazen in het parlement en niet langer dienen als de hulpjes van hun witte meesters en hij is er niet blij mee.

Oomkes is lang de enige niet. Binnen alle politieke partijen zitten ze met hun handen in het haar. Hun excuusallochtonen zijn niet langer in staat het allochtone gevaar te bezweren, de redacties zetten hun allochtonen in om te waarschuwen: DENK verdeelt alleen maar!

Het mag niet baten. Ze zijn cloeloos. Allemaal zitten ze op Twitter, thermometer van de publieke opinie, maar ze hebben dit niet zien aankomen omdat ze alleen witte mannen, meisjes die Fleur heten en Özcan Akyol volgen.

Lodewijk Asscher

En het is alsof de moslimlegers weer voor de poort van Wenen staan. Ik vind het prachtig.

O, en het heeft de NRC-redactie behaagd een opinie van Jona Lendering af te drukken, die daarin uit de doeken doet hoe Lodewijk Asscher mij heeft genaaid.

Meer over mij weten? Lees dit interview met mij van Enis Odaci op Nieuw Wij.

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 08.09.2016 @ 07:49

[Home]
 

28 Reacties

op 08 09 2016 at 08:11 schreef Haes:

Mooi interview met Enis Odaci!
En ik hoop echt dat het stuk van Jona positieve gevolgen voor je heeft.

op 08 09 2016 at 08:15 schreef Murat:

Retesterk!

Die nadruk op NEDERLANDERS ook. Prachtig.

op 08 09 2016 at 08:26 schreef yurp:

“Niet slim, want in de Randstad begint de witmens snel tot een minderheid te behoren.” is niet helemaal waar. Weliswaar worden de grote steden snel gemengder en zal bijvoorbeeld in Rotterdam over enkele decennia wellicht de autochtone bevolking in de minderheid zijn, in de kleinere en middelgrote plaatsen in de randstad schommelt het percentage ‘niet westerse allochtonen’ tussen de 5 (bijv. Woerden) en de 15/20 (Gouda/Zoetermeer). De angst dat straks de witmensen in de minderheid zullen zijn is wat nogal wat witmensen richting de PVV trekt terwijl uiteindelijk buiten de grote steden de verkleuring van de bevolking relatief klein blijft. Dat gezegd hebbende vind ik het sowieso goed dat de onder de spruitjeslucht en intolerantie zuchtende moslims en gekleurde Nederlander een stem krijgt met DENK. Zou nog beter zijn als dit straks niet meer nodig is.

op 08 09 2016 at 08:35 schreef Peter:

Weliswaar worden de grote steden snel gemengder..

De eerste reactie is meestal een pedante. In Amsterdam is de witte bevolking nu al geen meerderheid meer, Yurp.

En ik hoop echt dat het stuk van Jona positieve gevolgen voor je heeft.

Haha! Dank Haes, maar ik voorspel je: dat stuk zal alleen maar meer shit uitlokken. Ik word intens gehaat.

op 08 09 2016 at 08:59 schreef Anton:

Bam! Weer zo’n kanon. Goed ook die nadruk op Nederlanders. Geweldig!

op 08 09 2016 at 09:05 schreef Peter:

Heb het gevoel dat Anton een beetje zit te trollen.

op 08 09 2016 at 09:46 schreef Han van der Horst:

In Rotterdam daalt volgens het CBS het blanke aandeel van de bevolking tot vijftig procent. Daarna gaat het dalen zodat de stad geen etnische meerderheid meer kent maar een echte multietnische stad wordt zoals Delhi, Jakarta of Manila met vele talen en volkeren. Als je hete nationaal bekijkt hebben nog geen drie op de zeventien miljoen Nederlanders een niet-blanke achtergrond. En dat gaat de komende decennia stijgen tot zo’n vijf miljoen. Dat is een heel ander beeld. Als DENK dus meer wil worden dan een getuigenispartij zal zij ook moeten inbreken bij het blanke electoraat. Ik besef nu dat ik op een heel Amerikaanse manier naar verkiezingen zit te kijken.

op 08 09 2016 at 10:36 schreef Trawant 99:

Hallo ‘onbekende’ Nederlander :D

op 08 09 2016 at 20:45 schreef Nöhlert:

Wederom maakt mijn hart een sprongetje na het lezen van dit stuk Peter.

op 09 09 2016 at 08:34 schreef Rene:

De Nederlandse pers is poeslief voor Schippers omdat ze voor traditionele politieke partijen zijn. De hoofdredacties zitten vol met babyboomers die wanhopig vasthouden aan die veilige verzuilde samenleving.

Met het stuk profileert Schippers zich sterk tov de PVV, dus is het een goed stuk. Om dezelfde reden wordt Denk zwart gemaakt, want bedreiging voor de PvdA.

op 09 09 2016 at 08:56 schreef babs:

Han, als DENK de enige partij wordt die zich op een stevige manier teweerstelt tegen fascistische krachten, en dat is zeker niet ondenkbaar, zal een fors deel van het blanke electoraat binnen hun bereik komen. Niet zozeer de blanke elite, die blijft bij GrL, VVD en D66, maar wel niet-racistische SP’ers en niet-racistische Christenen.

op 09 09 2016 at 20:15 schreef Sasha Berkman:

Denk zal onze Koerdische vrienden niet helpen en is dus een onderdeel van het probleem.

op 10 09 2016 at 08:42 schreef Murat:

Sasha, hoe weet je dat? Is dat een aanname, of heb je daar bewijs voor?
Ben ik oprecht nieuwsgierig naar.

op 10 09 2016 at 11:56 schreef dewanand:

REF Cit:
op 08 09 2016 at 09:46 schreef Han van der Horst:

‘In Rotterdam daalt volgens het CBS het blanke aandeel van de bevolking tot vijftig procent. Daarna gaat het dalen zodat de stad geen etnische meerderheid meer kent maar een echte multietnische stad wordt zoals Delhi, Jakarta of Manila met vele talen en volkeren. Als je hete nationaal bekijkt hebben nog geen drie op de zeventien miljoen Nederlanders een niet-blanke achtergrond. En dat gaat de komende decennia stijgen tot zo’n vijf miljoen. Dat is een heel ander beeld. Als DENK dus meer wil worden dan een getuigenispartij zal zij ook moeten inbreken bij het blanke electoraat. Ik besef nu dat ik op een heel Amerikaanse manier naar verkiezingen zit te kijken.’

—— antw:

Interessant, maar hoe zit het met wie of wat Nederlander is. Wie kan dit bewijzen??? MOeilijke zaak.

Is DENK nou de stem van de niet blanke ingezetenen van Nederland???
Hoog tijd om DENK aan de tand te voelen.

Radicale moslims, negers, Hindoeachtigen, Aziaten samen in een Multi etnische vingerclub en dan samen bloot strijden en oprijden tegen de lange, grootgeschapen superieure blanke mannen. Klinkt geil. Zeker de wil van Allah, Hanuman, Krishn….

op 10 09 2016 at 12:24 schreef Sasha Berkman:

Murat ze zien de PKK als een terroristische organisatie begreep ik.

op 10 09 2016 at 12:49 schreef Peter:

Ziet niet iedereen in Nederland de PKK als een tereurorganisatie? Er was even een korte verliefdheid vanwege al die fraaie Koerdische vrouwen die tegen IS streden, maar officieel is de PKK toch een terreurorganisatie.

op 10 09 2016 at 13:34 schreef Pyt van der Galiën:

Ziet niet iedereen in Nederland de PKK als een tereurorganisatie?

Ik niet. Het verzet van de Koerden is legitiem. Om Wikipedia even te citeren: “Since the 1970s, the European Court of Human Rights has condemned Turkey for the thousands of human rights abuses against Kurdish people. The judgments are related to systematic executions of Kurdish civilians, torturing, forced displacements,thousands of destroyed villages, arbitrary arrests, murdered and disappeared Kurdish journalists.”

De VS en de EU hebben de PKK inderdaad bestempeld als een terroristische organisatie. Ietwat merkwaardig, want het Syrische filiaal van de PKK, de PYD en haar militie YPG, zijn – effectieve – bondgenoten van de VS in de strijd tegen ISIS.

op 10 09 2016 at 14:15 schreef sjonnie:

Knokploeg Leeuwarden was ook illegaal.
Je mist het punt wat Peter maakt Pyt.

Sasha, DENK is een politieke partij die zich bezig houdt met de Nederlandse politiek, opkomt voor “mijn vrienden”.

op 10 09 2016 at 14:22 schreef Sasha Berkman:

wat Piet zegt. Dat de EU en de amerikanen de PKK terroristisch noemt zegt mij persoonlijk niets.

op 10 09 2016 at 16:15 schreef Murat:

Sasha,

Dat betekent niet dat DENK het niet zou hebben op Koerden.
De PKK en etnische Koerden in Nederland zijn toch twee verschillende dingen.
Ik heb nog geen bewijs gezien dat DENK slecht nieuws is voor Koerden in Nederland.

op 10 09 2016 at 20:03 schreef Sasha Berkman:

Murat:

https://m.facebook.com/DenkNL/photos/a.1551593525125435.1073741828.1550088745275913/1644838885800898

Denk polariseert gretig mee.

Ik kan daar niet op stemmen.

op 10 09 2016 at 23:16 schreef Fons Knop:

Ik ook niet. Maar waar moet je dan in godsnaam wel op stemmen? Niet stemmen is ook zo leeg.

op 11 09 2016 at 01:12 schreef dewanand:

zie dit DENK, ja misschien moet deze splinternieuwe niet blanke partij iets intelligents doen, wat nooit eerder in de geschiedenis van Europa gedaan is door een dergelijke migranten partij.

Jammer dat men weer naar leuke poppetjes gaat kijken ipv naar harde, droge, zielige economische en maatschappelijke crisis cijfers.

PVV had een primeur met een geblondeerde Indo Nederlander en DENK komt nu met een tegenspeelster van zwaarder en intelligenter kaliber.

Tsja met Sylvana Simons als lijsttrekker van DENK kan deze partij alle 3 miljoen exotische stemmen trekken, reken uit hoeveel VIP zetels eruit rollen dan voor de luxe WC’s op het Binnenhof??? Ja he al die EZELIGE politici willen deze gouden WC’s voelen.

—————- uit media:

Denk heeft een groot electoraal potentieel onder met name Turkse Nederlanders, maar hoe groot hun aanhang werkelijk is lijkt moeilijk te peilen.

Sylvana

De recente onrust in Turkije levert de partij aandacht op en met Sylvana Simons hebben ze een populaire tv-persoonlijkheid aan zich gebonden wat Denk meer aandacht geeft dan andere kleine partijen.

http://www.nu.nl/politiek/4315879/waarom-verkiezingen-in-2017-zinderend-spektakel-worden.html

op 11 09 2016 at 04:39 schreef Murat:

@Sasha,

Uit de eerste paar alinea’s van de link die jij me stuurde:

“DENK roept op de veiligheid van Nederlanders met zowel een Turkse, als een Koerdische achtergrond te waarborgen….”

“Tevens roepen wij de minister op om de terroristische organisatie niet een kans te geven om een wig te drijven tussen inwoners van Nederland met een Turkse en Koerdische achtergrond”

Nogmaals, buiten het feit dat ze de PKK als een terroristische dreiging zien, zie ik geen bewijs dat ze het niet op Koerden hebben.

op 11 09 2016 at 11:32 schreef Sasha Berkman:

Murat: ik vind dat persbericht hysterisch en kwaadaardig. Zolang de PKK in de terroristenhoek wordt gezet zal er nooit een oplossing voor het probleem komen. Ik vergelijk ze graag met het ANC.

Toevallig nu op de website van trouw: http://www.trouw.nl/tr/nl/39683/nbsp/article/detail/4374341/2016/09/11/Verder-leven-tussen-het-puin-van-Diyarbakir.dhtml

Dyarbakir is niet de enige stad die totaal in puin is geschoten de laatste maanden.

AlS je daar je verdriet of woede over uit ben je meteen een PKK-symphatisant.

op 11 09 2016 at 12:46 schreef Anton:

Ik vergelijk ze graag met het ANC

Het ANC was een terroristen club .
Mandela heeft zelf mee geholpen aan gewelddadige overvallen en bomaanslagen . De PKK is dezelfde terroristenkliek

op 11 09 2016 at 13:32 schreef Murat:

Sasha,

Ik weet dat de hele kwestie erg gevoelig ligt en, om hier een oordeel over te vellen, heb ik mezelf niet genoeg ingelezen, zoals ik bijvoorbeeld wel heb gedaan in de Palestijnse kwestie.

Wat ik wel weet is dat de situatie voor de Koerden in Turkije niet goed is.

Mijn oordeel over DENK staat dus ook helemaal los van deze kwestie.
Dat zij de PKK als terroristische organisatie bestempelen was voor mij geen reden om te denken dat dit te extrapoleren was naar een afkeer van Koerden in Nederland zelf.
Volgens jou is dit wel zo, dat neem ik dan van je aan maar ik behoud mezelf een dosis ‘afwachten’ en zien waar het heengaat met DENK.
Let’s wait and see.

op 11 09 2016 at 20:06 schreef Sasha Berkman:

OK, laat ik dan maar klip en klaar stellen dat denk afstand moet nemen van Erdogan voordat ik ooit op ze stem.

Erdogan is niet alleen een koerdenmoordenaar:

https://fsrn.org/2016/07/turkeys-alevi-minority-sees-dark-days-ahead/

Dit speelt zich nu in real time nu af daar: http://www.bbc.com/news/world-europe-37333041

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS