Home » Archief » Onze superieure Nederlandse cultuur


[06.09.2016]

Onze superieure Nederlandse cultuur

Peter Breedveld

stier3

Volgens minister Edith Schippers, die psychische ziektes niet als echte ziektes beschouwt (met een tsunami aan verwarde mannen in het nieuws als gevolg) is ‘onze’ Nederlandse cultuur superieur aan alle andere culturen.

Ik zal u zeggen wat die cultuur behelst. Onze cultuur is een homo dwingen om een fotomodel te zoenen, met een televisiecamera erop en een boel volk er omheen. En dan die smerige kutnicht bedreigen en belagen omdat-ie niet gezellig meedoet. Dát is onze cultuur.

Onze cultuur is lachen om een ‘lekkere PvdA-chick’ die door haar vriend in elkaar is geslagen, foto’s van haar zoeken op het Internet, en iedereen oproepen te gaan ‘fappen’ op die foto’s, dát is onze cultuur. Met z’n allen het recht van een witte racist verdedigen om Femke Halsema voor ‘zeikhoer’ uit te schelden is onze superieure Nederlandse cultuur.

Bedreigingen en bombardementen

Onze cultuur is ‘verzet’ organiseren tegen asielzoekerscentra in de vorm van bedreigingen, bombardementen, bestormingen van gemeentehuizen en daarna net doen alsof die asielzoekerscentra op democratische wijze zijn tegengehouden. Dát, Edith Schippers, is onze cultuur.

Twee weken de staat van beleg afkondigen als er een Turk door rood rijdt, maar amechtig wegkijken als een journalist, tegenwoordig aspirant-Kamerlid, woest met een kapmes zwaaiend dreigt de ‘kankerkoppen’ van een groep kinderen, vertegenwoordigers van een inferieure cultuur, af te hakken. Onze su-pe-rieure Nederlandse cultuur. Nederland hartje Marokkaanse kankerkopafhakkende racisten. Met een voorkeur voor nazi-uniformen.

Oorverdovend zwijgen als de vicepremier de boel belazert is onze superieure Nederlandse cultuur.

Seksueel geweld

Homorechten zijn in Nederland vastgelegd dankzij de wegkijkende, relativerende linkse Gutmensch, niet dankzij de conservatieve, met het begrip ‘joods-christelijke’ fetisjerende rechtsmensen waar Edith Schippers graag mee optrekt. Onze superieure Nederlandse cultuur heeft nog steeds niet het schrikbarend hoge percentage seksueel geweld kunnen terugdringen. Nederland is ook op dat gebied superieur: meer geweld tegen vrouwen dan waar ook in de EU.

Houzee!

Nu ga ik vertellen op welke manier ik al jarenlang dag in, dag uit profiteer van onze superieure Hollandse cultuur.

Ik schrijf namelijk al tien jaar over de uitingen van die superieure cultuur waarvan ik er hierboven een paar heb opgesomd. Helaas laten onze fel bevochten Nederlandse vrijheden het niet toe dat ik de vinger zo genadeloos op deze zere plekken leg. Om die reden worden mijn geliefde en ik uitgescholden en bedreigd en gedemoniseerd op het Internet en in de kwaliteitskranten. Kijk, nog een mooi staaltje superieure Hollandse cultuur: ‘FUCK OFF ben je niet goed bij je kankerkop stinkhoer!’. Mijn geliefde is een mosliminsect dat verdelgd moet worden. Komt uit de stal van die superbeschaafde, gesoigneerde, homoknuffelende vrouwenvereerder Joshua Livestro, overigens.

“Maar in 2004 weigerde een imam Rita Verdonk een hand te geven!”

U verwart mij met iemand die dat een jota interesseert, mevrouw Schippers.

Seksueel geweld

Onze superieure cultuur is dat ik een kritisch stuk schrijf over journalist Wierd Duk die, heel superieur, op televisie de vader verdacht maakt van een Syrisch jongetje dat verdronken is in de Middellandse zee, waarna Duk samen met een paar racistische trollen tegen mijn werkgever gaat klagen dat die dat zomaar accepteert, dat ik er in mijn vrije tijd en op mijn privéblog wat van vind dat Duk hele onsmakelijke dingen zegt over kinderen die het slachtoffer zijn van de bommen van zijn idool Wladimir Putin.

Dát is onze superieure cultuur, dát zijn onze Nederlandse vrijheden, dat mijn werkgever elke dag die God geeft, de hele dag door, wordt benaderd door trollen die mij verdacht maken. Die me ervan beschuldigen antisemiet te zijn, nepaccounts aan te maken, ISIS te steunen, mensen te bedreigen en, godbetert, meningen te hebben die de dames en heren niet aanstaan! In 2013 ging ik er bijna aan onderdoor. Begin dit jaar spande onze vicepremier samen met een troll en met de hufteromroep Powned, ook zo’n verrukkelijke vrucht van onze superieure Nederlandse cultuur, om te proberen mij de mond te snoeren.

O, wat ben ik blij dat ik in Nederland geboren ben, waar het sinds 1940-’45 nog steeds onverminderd populair is om de buurtjes aan te geven. Onze superieure Nederlandse cultuur.

Vuige persbreidel

Onze vicepremier die gebruik maakt van de diensten van een geobsedeerde troll die in twee maanden tijd 1300 tweets wijdde aan mij en aan mij alleen, en die dat al vier jaar lang volhoudt. Onze fucking superieure Hollandse cultuur. Onze Nederlandse vrijheden.

“Een Turk maakt een journalist het spreken onmogelijk!”

Nee, echt, zie de hete tranen van verontwaardiging over deze vuige persbreidel over mijn wangen biggelen, mevrouw. O wacht, mijn wangen zijn droog. I don’t give a fuck, namelijk.

Mosliminsect dat verdelgd moet worden

De opdrachtgevers van mijn geliefde, het mosliminsect dat verdelgd moet worden volgens de vertegenwoordigers van onze superieure cultuur, worden steevast lastiggevallen door journalisten die haar onvermoeibaar belasteren. Het werken wordt haar bijna onmogelijk gemaakt. Iedereen kijkt weg, het zwijgen is oorverdovend. Want superieure Nederlandse cultuur.

Ik neem aan dat je nu wel weet, Edith Schippers, wat je van mij met die superieure Nederlandse cultuur van jou mag doen.

Meer over mij weten? Lees dit interview met mij van Enis Odaci op Nieuw Wij.

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 06.09.2016 @ 07:46

[Home]
 

17 Reacties

op 06 09 2016 at 10:13 schreef tonnie:

geen woord aan toe te voegen Peter, had het interview gisteren al gelezen.
Dat ethnisch profileren -ik schreef het al eerder- daar wordt ik al bijna 30 jaar mee geconfronteerd helaas – mijn zoon is immers moslim. Ik zou zoveel kunnen schrijven, maar dat lukt me niet meer helaas.

op 06 09 2016 at 10:14 schreef Floris Schreve:

Het is echt heel irritant om als homo opeens geclaimd te worden door rechts (dus het excuusknuffeltje te worden van types die, als er geen moslims waren, je het liefst zelf van een gebouw af zouden flikkeren). Maar sinds Fortuyn worden we als mascotte opgeëist door oa Verdonk (die meevoer met de gaypride), de neprevianen, die meestal niets van de ironie van Reve begrepen hebbben, de nieuwe conservatieven (terwijl Kinneging nog iets daarvoor had geschreven dat de liefde zich dient af te spelen binnen een monogaam huwelijk tussen man en vrouw- trouwens het conservatisme keerde zich oorspronkelijk tegen de Verlichting) t/m zelfs de tokkies van de PVV, die normaalgesproken flikkers op hun bek zouden timmeren. Want als de islam in beeld komt heeft opeens iedereen last van het Verlichtingsvirus.

op 06 09 2016 at 12:22 schreef John de Beer:

@ Floris

Laten we blij zijn dat ook de tokkies van de PVV tegenwoordig voor homorechten zijn. Wellicht om de verkeerde redenen, maar homosexuelen kunnen niet genoeg geaccepteerd en ondersteund worden na decennia van discriminatie en achterstelling. Dit kan natuurlijk zo weer omslaan, maar voorlopig moet iedereen met z’n poten van onze homo’s afblijven. Dat is dan tenminste een positieve bijvangst van de aanwezigheid van de onverdraagzamen van een religie die zijn oorsprong vindt op het Arabisch Schiereiland.

op 06 09 2016 at 12:37 schreef Murat:

Mooi interview Peter.
Ontzettend belangrijk dat jij er in deze tijden bent. Dat is geen overdrijving.

op 06 09 2016 at 13:13 schreef jos:

@JdB

“De positieve bijvangst” van de aanwezigheid van moslims is vooral dat het de mythe van de tolerantie en het pluralisme in Nederland heeft ontkracht.

op 06 09 2016 at 13:28 schreef Sasha Berkman:

Sodemieter toch op JdB, PVVers zijn de meest homovijandige nederlanders die er bestaan.

op 06 09 2016 at 14:19 schreef Murat:

JdB, je laat je weer heerlijk kennen. Naar mannetje ben je.

op 06 09 2016 at 15:42 schreef Mario:

“Laten we blij zijn dat ook de tokkies van de PVV tegenwoordig voor homorechten zijn.”

Laten we vooral niet vergeten dat het gros van de online PVV presentatie, sorry Greet, niets heeft met ‘die homo’s’. Wil je Europeesiaanse PVV resultaten? No Spang!

http://www.mepranking.eu/8/state.php?st=NL&order=SCORE#ranking

Ik hoef toch werkelijk niet te gaan linken naar de (inter)nationale intenties, voor wat betreft PVV en homofobie? Onlosmakelijk verbonden.

http://www.volkskrant.nl/pvv/pvv-kiezer-negatiefst-over-homos~a2892977/

Ik kan, helaas, de meest recente niet 123 terugvinden, onder mijn bladwijzers. Oeps. Kom ik evt. op terug.

U zei?

op 06 09 2016 at 18:16 schreef John de Beer:

Het wordt eentonig mannen, jullie lezen slecht en zijn weer erg emotioneel. Het gaat erom dat allerlei types tot PVV-ers aan toe, om opportunistische redenen de Islam betreffende, tegenwoordig homosexualiteit toejuichen en voor homo’s zeggen te willen opkomen. Los van de twijfelachtige reden hiervoor is dit natuurlijk pure winst; Holland komt massaal op voor zijn homo’s!

Je kan het enigszins vergelijken met de strijd tegen de kruisraketten in de jaren ’80. Het verzet tegen de kernwapens werd gebundeld door het Chistelijke IKV en ofschoon een groot deel van de tegenstanders zich bevrijd had van de religie en deze zelfs wantrouwde, onder wie ikzelf, lieten we ons hierbij motiveren en inspireren door deze kerkelijke organisatie. De door het IKV georganiseerde vredesdemonstraties dreven honderdduizenden de straten op, een imposante score! Al met al en volgens de wijze woorden van Joop den Uyl: het enige dat telt is het resultaat!

op 06 09 2016 at 19:50 schreef tonnie:

“zeggen te willen opkomen”, ja ja, zal wel. Ze zeggen zoveel, helaas.

op 06 09 2016 at 19:53 schreef Sasha Berkman:

“Het wordt eentonig mannen, jullie lezen slecht en zijn weer erg emotioneel” Je zit hier niet op een of andere aivd breeving lulletje rozewater.

op 06 09 2016 at 22:48 schreef tonnie:

tja, gelukkig lezen wij vrouwen wel goed kennelijk

op 07 09 2016 at 12:44 schreef dewanand:

mooiste citaat tekst Peter:

‘Bedreigingen en bombardementen’

‘Onze cultuur is ‘verzet’ organiseren tegen asielzoekerscentra in de vorm van bedreigingen, bombardementen, bestormingen van gemeentehuizen en daarna net doen alsof die asielzoekerscentra op democratische wijze zijn tegengehouden. Dát, Edith Schippers, is onze cultuur.’

———
Miaauw, miaauw namastiaauw Herr/ Shri Peter Breedveld,

N1: eigenlijk heb je het toch over de hypocriete Piet Hein, zijn naam is groot’ cultuur van de lange, grootgeschapen, verdomd superieure, blanke Hollandse mensaap beesten?

N2: ja joh, ik lag gisteravond nog met zo een superieure blanke biman in bed, hij kon mij niet afwerken want zijn apparaat was echt te groot v mij, dus eerlijk gezegd is het waar dat blanke hollandse mannen toch blanke mega joekels hebben en seksueel erg creatief mee omgaan in bed.

N3: Toch moeten alle buitenlanders, mn viesbruine hindoe aapachtigen leren om eerst respect te tonen voor de inheemse, hardwerkende, superieure blanke Hollanders en diep leren bukken zonder condooms, vanaf de eerste dag op schiphol.

N4: het is de wil van Allah, Krishna, Jezus, Laksmi maata, Durga maata enz enz dat blanken superieur zijn

op 07 09 2016 at 15:15 schreef Mart:

Het valt toch elke keer weer op, die mensen die elk woordje van een Moslim van alle kanten bekijken om het maar negatief uit te leggen, tot en met volkomen verkeerd begrip van Islamitische theologie tentoontstellend, maar die elk woord van bruinrechts gewoon voor waar aannemen.

Korter en simpeler voor John: ga je grootje voor de gek houden. De PVV en zijn aanhang zijn de eersten om homo’s een roze driehoek op te spelden als ze klaar zijn met de gele halve maan voor de moslims.

op 07 09 2016 at 15:44 schreef MNb:

Laten we JdB één ding nageven: hij bevestigt feilloos Toto’s commentaar “De techniek is altijd hetzelfde.”
Let intussen ook op hoe hij impliceert dat emoties iets negatiefs zijn en daarmee volstrekt niet op de hoogte blijkt van recente psychologie.

http://www.annualreviews.org/doi/abs/10.1146/annurev-psych-010213-115043

Nogal wat mensen hier hebben besloten dat JdB een trol en een leugenaar is. Natuurlijk spelen emoties daarbij een centrale rol. Dat zou domweg niet anders kunnen.

op 07 09 2016 at 18:03 schreef Floris Schreve:

@John de Beer, het lijkt me een beetje kort door de bocht (en juist heel erg des PVVs) om uitsluitend naar de islam te wijzen als een veroorzaker van homofobie. Niet bekend met ‘de Joods/Christelijke traditie’ op dit gebied? Het verhaal van Ibrahim en Lut uit de Islamitische traditie kent zijn oorsprong in een andere religie. Homo’s hebben het niet fijn in de hedendaagse islamitische wereld, maar er is weinig reden om je uit naam van de Joods/Christelijke traditie op de borst te roffelen. Dat homo’s het hier beter hebben is niet dankzij die vaak misplaatst bejubelde traditie, maar er zwaar op bevochten.

op 08 09 2016 at 11:48 schreef dewanand:

Miaauw, miaauw, namastiaauw Floris Schreve,

Dit schrijf je mooi zo:

‘Homo’s hebben het niet fijn in de hedendaagse islamitische wereld, maar er is weinig reden om je uit naam van de Joods/Christelijke traditie op de borst te roffelen. Dat homo’s het hier beter hebben is niet dankzij die vaak misplaatst bejubelde traditie, maar er zwaar op bevochten.’

—–
Ik ben van plan nu ism Wieroe om het homofobe Delft eens aan te vallen en door elkaar te roffelen.

Eerste actie is Legal Cyber Attack op DWH. Doc is al af. En net zolang doorgaan tot zij bezwijken en op de knieen neervallen voor hun Grote Katten Fuhrer Wieroe de Grote.

ja je schrijft het mooi:

‘Dat homo’s het hier beter hebben is niet dankzij die vaak misplaatst bejubelde traditie, maar er zwaar op bevochten.’

Ik neem dit mee he v de cyber attack teksten, en je naam zal erbij genoemd worden, mail naar ons als je meer kwijt wil of wil participeren.

Ik zelf sta super laag, viesbruin, lagere kaste koelieaap, triseksueel, psychiatrisch patient, te kort, te kleingeschapen, niet blank, geen titel, ja ’there is always a smaller coolie ape’.

dewa aapje en Wieroe de Grote Uberkatten Fuhrer van Delft kennisstad

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS