Home » Archief » Dit is geen discriminatie meer; dit is Duitsland in de jaren dertig


[19.12.2015]

Dit is geen discriminatie meer; dit is Duitsland in de jaren dertig

Peter Breedveld

kerst3

Als ze mij en mijn gezin uit mijn huis hadden gesleept, mijn kinderen weggehaald, ze getraumatiseerd, mijn vrouw vernederd, mij opgesloten, terwijl ik niets gedaan had? Reken maar dat ik was geradicaliseerd.

Dat was een oorlog geworden tussen mij en de staat en de samenleving die dit gedoogt, openlijk goedkeurt zelfs. Ik was gaan haten met een allesverzengende haat. Dat was echt nooit meer goedgekomen.

Mijn kinderen? Je zit aan mijn fucking kinderen? Ik was Samuel Jackson gegaan: “And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger!

Fuck yeah.

Toen ik vorig jaar naar aanleiding van de staatsterreur tegen een Huizens gezin schreef dat dit land volkomen krankzinnig is geworden, kreeg ik heel wat kritiek van lezers. ‘Er was toch iets aan de hand daar. Die man gaf inmiddels toe dat hij naar Syrië wilde afreizen om daar te gaan koppensnellen’, aldus Pickelhaube alias Jeroen Hoogeweij; ‘Je plaatst moslims weer in de slachtofferrol’, kermde Niels Scholten; ‘Moslims haten Joden!’ krijste ene Asimov; ‘Ik denk dat je in Nederland niet zomaar opgepakt wordt en dat er wel degelijk iets aan de hand was’, meende ‘Teigertje’.

Zelfmoordaanslag voorbereiden

En zo ging het door. Maar er was dus niets aan de hand. Het enige, waar dat Huizense gezin schuldig aan is, is dat het moslims zijn. In de Volkskrant, die overigens zelf ook koortsachtig meedeed aan de demonisering van dat gezin, staat nu een reconstructie van de hel waar ze doorheen zijn gegaan. Zo wordt een gezin kapotgemaakt door politiek en media. De gekste verhalen, waar ze zich niet tegen konden verdedigen. Dat ze zich bij Daesh wilden aansluiten, een zelfmoordaanslag wilden voorbereiden. ‘Mooi dat die kinderen gered zijn en gewoon op kunnen groeien in Nederland’, zei Hoogeweij. Ga jij je eens kapotschamen, jongen.

De Huizense burgemeester hield in een persconferentie stoere praatjes over het ‘jihadgezin’ en mispelt nu dat hij er is voor het gezin. Dat er persoonlijk contact is: ‘Dat doen we met aandacht en heel zorgvuldig.’

Gadverdamme, hoe krijg je het uit je hypocriete strot. Je hebt dat gezin kapotgemaakt. Je hebt die kinderen voor het leven beschadigd. Waarom zit jij er nog? Waarom zit Asscher er nog? Kan er misschien een mea culpa vanaf, een sorry? En wordt het niet eens tijd voor een parlementaire enquête naar de manier waarop de politiek en de media met moslims omgaan?

Moslimpje treiteren

Minister Lodewijk Asscher die met overslaande stem Nederlands-Turkse jongeren belastert, echt zo erg dat ze naar hun stageplaatsen kunnen fluiten, hun kansen op de arbeidsmarkt nóg verder zien slinken, dan doodleuk een jaar later staat te balken dat het zo naar voor hemzelf is, en de volgende dag gewoon weer doorgaat met moslimpje treiteren!

Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch die maar blijft drammen dat salafisme de oorzaak is van radicaliserende jongeren. Hij liegt en hij weet het. De AIVD zegt het ook: als je radicalisering wilt bestrijden moet je ook de discriminatie van moslimjongeren tegengaan.

Maar dit is geen discriminatie meer. Hier worden moslims uit hun huizen gesleept terwijl in Het Parool dit gedicht wordt afgedrukt:

Geef me 60.000 homo’s.
Geef me 60.000 hoeren.
Geef me 60.000 zwarten
Of 60.000 gelen.
Maar liever hier geen islamieten.

Gewelddadige Nazi

De maker van dit literaire briljantje, Theodor Holman, zegt gewoon openlijk dat hij op zijn eigen ontslag zou hebben aangedrongen als hij ‘joden’ zou hebben geschreven waar nu ‘islamieten’ staat. Bij Pauw zit de gewelddadige Nazi Jan Roos voor de zoveelste keer tegen moslims te fulmineren en half Nederland vergoelijkt de bestorming, met explosieven, van het Geldermalsense gemeentehuis want de moslims. De zoveelste aanslag op een allochtoon gezin, de zoveelste bezetting van een moskee door Nazituig. Het lijkt Duitsland in de jaren dertig wel.

Dat is het Nederland waar Asscher en Marcouch dan ook nog het gore boklef hebben om te klagen dat moslims met de rug van de Nederlandse samenleving staan, of op afstand van de samenleving.

Bovenmenselijke zelfbeheersing

Dudes, tel je zegeningen. Met de rug naar de Nederlandse samenleving staan is een demonstratie van bovenmenselijke zelfbeheersing waar Gandhi jaloers op zou zijn. Jullie jagen moslims gewoon naar Daesh toe. Jullie brengen mijn kinderen in gevaar, willens en wetens, omdat dat goed is voor je politieke carrière.

Maar van mijn kinderen blijf je maar beter af.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 19.12.2015 @ 15:20

[Home]
 

78 Reacties

op 19 12 2015 at 15:30 schreef Bertje:

Peter

Dikke duim voor je mooie stuk.

Deze familie zou eigenlijk een dikke vette schade vergoeding behoren te krijgen. (zo pak hem beet van een miljoen of vier)
Dit soort “fouten” kunnen echt niet en zeker niet in de huidige maatschappelijke sfeer.
Bah.

op 19 12 2015 at 15:56 schreef sjonnie:

WO1,1 miljoen vluchtelingen op een bevolking van 6 miljoen.
Dikke vinger bertje.

op 19 12 2015 at 16:35 schreef Egbert:

Voor het absoluut blokkeren van websites in Windows:
https://www.windowscorner.nl/windows8.1/workshops/ongewenste-websites-blokkeren-met-het-hosts-bestand.php

Bye http://www.parool.nl

Meer tijd voor Simon Carmiggelt.

op 19 12 2015 at 16:37 schreef Bertje:

sjonnie

mag ik even vragen wat je nou wil zeggen.
Waarom geef je mij een dikke vinger.
Mag hoor daar niet van maar het slaat in dit geval nergens op.
(maar goed je hebt je wel vaker als een redelijk ontoerekeningsvatbaar mannetje gedragen..)

Ontkennen kan niet meer. Er zijn dus echt schertsfiguren die het ‘democratische recht’ claimen om een democratisch proces met georganiseerde charges, vuurwerkbommen en doodsbedreigingen te blokkeren.
Toen soortgelijke narren het niet bestaande ‘recht om te beledigen’ claimden dacht ik nog dat het ging om (kolossale) domheid en onwetendheid. Mavo zwakstroom figuren. Hemeltergend irritant, maar onschadelijk. Brullende muizen, zeg maar.
Hoe naïef kon ik zijn? De schellen zijn mij van de ogen gevallen: de pvv is NSB 2.0. En die bestormers van AZC’s zijn eenvoudigweg de knokploegen van Herr wilders. De stupide denkwijze wordt dit soort haters door middel van de alomtegenwoordige pvv mediaterreur naar Orwelliaans recept in de domme wijd opengesperde kelen gegoten: Love is hate, war is peace, democracy is terror, democracy is terror, democracy is terror, democracy is terror, democracy is terror, democracy is terror, democracy is terror.

op 19 12 2015 at 16:56 schreef Naomi:

Deze reactie zal wel weer niet doorgeplaatst worden want weerwoord of een open discussie is vaak lastig voor Peter, maar die vrijspraak zegt me niet bijster veel. Het is de taak van veiligheidsdiensten om de dreiging weg te nemen of te ontregelen, niet om een zaak juridisch rond te krijgen. Het meeste wat veiligheidsdiensten weten haalt de rechtszaal nog niet eens, dus ik vraag me ernstig af of we met die VK reconstructie het hele verhaal wel hebben. Lijkt me toch van niet.

op 19 12 2015 at 17:03 schreef Likoed Nederland:

De islam die vanaf de Tempelberg predikt dat de Joden moeten worden uitgeroeid?
Wie is er nou nazistisch?
Het zijn de Joden die weer net zo worden behandeld als in met de jaren dertig.

http://likud.nl/2015/12/vanaf-de-tempelberg-allah-wil-dat-wij-de-joden-uitroeien/

op 19 12 2015 at 17:04 schreef MNb:

Nog nooit heeft het me zo gespeten dat ik tien of meer jaar geleden gelijk had.

op 19 12 2015 at 17:38 schreef sjonnie:

Wat probeer je nu duidelijk te maken bertje?
Veel letters plempen wekt indruk?
Dan liever (jouw woorden) een lul met vingers,of een niet te scherp potlood….

op 19 12 2015 at 17:41 schreef Harry Dillema:

Of Andy Garcia in Ocean’s zoveel: “Run and hide motherfucker, run and hide”, of woorden van gelijke strekking. Genoeg is genoeg.

op 19 12 2015 at 18:36 schreef Hermann:

@ Egbert. Dank voor Simon.

@ Bertje: “de pvv is NSB 2.0. En die bestormers van AZC’s zijn eenvoudigweg de knokploegen van Herr wilders.”

Hoe weet U dat bv. dit de knokploegen van ‘Herr wilders’ zijn? In dit geval geen AZC, maar een moskee.

https://www.youtube.com/watch?v=GNL_oCcYdD8

Het hiernavolgende is wel verbijsterend:

Die Neonazis Denny Reitzenstein und Christian Mihank haben bis Mitte November 2015 in einer Erstaufnahmeeinrichtung für Geflüchtete in Trier als Security gearbeitet. Dort bezeichneten sie Geflüchtete u.a. als „Untermenschen“ und „Minusmenschen“. Als sie aufgrund ihres rassistischen Verhaltens von einer Person gemeldet wurden, bedrohten sie diese (1). Beide Neonazis gehören der Kameradschaft „AG Nordheide“ an und sind bei dem Sicherheitsunternehmen „MX-Sicherheit“ angestellt, das noch weitere Unterkünfte für Geflüchtete in Deutschland betreut.

https://linksunten.indymedia.org/de/node/162744

op 19 12 2015 at 18:37 schreef Sasha Berkman:

Als we nu allen eens niet reageren op likoed?

op 19 12 2015 at 18:53 schreef Peter:

die vrijspraak zegt me niet bijster veel.

Dat verbaast me niks, ‘Naomi’. Maar de extremist, dat ben jij dan. Niet die moslims, maar jij. Jij bent de griezel. Jij.

op 19 12 2015 at 19:13 schreef Thomas E:

We gaan idd de kant van de jaren 30 op. We zitten helaas in een zichzelf versterkende flow. Veel moslims waren al gefrustreerd en ongelukkig in Europa, met de nieuwe toestroom van vluchtelingen komen er nóg meer gefrustreerden en ongelukkigen bij. Die zullen nóg meer als outlaws worden gezien en behandeld in hun interneringskampen of daarbuiten. Steeds meer van deze teleurgestelden gaan dan radicaliseren – in Europa of terug in hun land van herkomst. De haat en de heksenjacht van autochtone zijde worden navenant sterker. Kortom, we komen in een vicieuze cirkel die god-weet-waar zal eindigen.

Nu we met z’n allen in deze situatie terecht zijn gekomen, MOETEN we leren samenleven. We moeten cultuurkennis bijgebracht krijgen, meteen al vanaf de basisschool. We moeten leren openstaan voor ‘het andere’. We moeten het samenwerken met andere culturen als een verrijking leren zien. Blijven we echter star in onze klompen staan, dan kent Europa over 10 jaar alleen maar verliezers.

op 19 12 2015 at 19:38 schreef Hallo:

Duitsers werden ook gediscrimineerd in de jaren veertig. Gek hé.

op 19 12 2015 at 20:18 schreef sjonnie:

Nee Thomas E, het zijn de pluche plakkers op zoek naar een beter (betaald) baantje die alles de vernieling in helpen.

Vakbondslijders voorop.

Ik moet ook helemaal niks, anders dan maken dat ik mijn porseleinen troon beklim om te voorkomen dat ik in mijn broek schijt.
;)

op 19 12 2015 at 20:21 schreef Haes:

Heeft die Breivikaanbidder echt dat walgelijke gedrocht afgescheiden?
Niet te geloven…

op 19 12 2015 at 21:22 schreef MNb:

Dan bevestigt dat hem alleen maar in zijn gelijk, Sasha. Disclaimer: de volgende zin is een parodie – ik wil geen slachtoffer van de Wet van Poe worden.
“Het jodendom dat in de synagogen de joodse wereldheerschappij predikt?”
Hetzelfde verschil.

op 19 12 2015 at 22:46 schreef boris:

Is er al een Peter Breedveld standbeeld?

op 19 12 2015 at 23:23 schreef Bertje:

Zeg Sjonnie hebbie je Trolle pakkie aan ofzo.
Nee Sjonnie ik plemp hoe ik het voel en zie.

Hermann

Hoe ik het weet, geen idee joh misschien door het feit dat Wilders altijd oproept tot verdraagzaamheid en respect en altijd openlijk zich verontschuldigd voor onhebbelijk gedrag nadat hij op slinkse wijze het vuurtje opstookt.
Wat denk jezelf Herman……..

op 20 12 2015 at 10:06 schreef Thomas E:

Als je naar de laatste Deense maatregelen kijkt dan zijn de jaren 30 wel heel duidelijk in zicht. Juwelen afpakken bij de grens, hoe haal je het in je botte kop! Dierbaar familiebezit – zowat het enige dat veel mensen mee konden nemen – moet afgestaan worden als het meer dan 400 euro waard is. Zo worden vluchtelingen helemáál verschoppelingen.

op 20 12 2015 at 10:37 schreef Steven:

@Naomie, als je er van uitgaat dat veiligheidsdiensten nooit fouten maken en niet alle bewijzen op tafel leggen, dan leven we in een politiestaat en niet in een rechtsstaat. Ik zou je dan maar hoeden voor de dag dat de AIVD bij jou voor de deur staat omdat ze menen dat jij een bedrijvig vormt voor het land. Je ziet dat je zo van brave burger de ne dag, terrorist de andere dag kunt zijn.

op 20 12 2015 at 11:35 schreef Naomi:

Ok, ik ben een “griezel” omdat ik aangeef dat veel van het materiaal van veiligheidsdiensten de rechtszaal niet haalt, juridisch lastig bruikbaar is? Kan griezelig zijn, maar wat is daar feitelijk onjuist aan? Een vrijspraak is ook bepaald niet hetzelfde als onschuld.

Laat ik dan maar iets beweren dat je echt griezelig vindt: kinderen horen niet in salafistische gezinnen. Waarom worden kinderen weggehaald als die bij de christelijke “river of glory” sekte zitten en waarom worden die met een strik erom aan hun ouders geretourneerd als ze bij de slafistensekte zitten, die minstens even maf en zo mogelijk nog enger is?

op 20 12 2015 at 11:49 schreef Peter:

Nee je bent een griezel omdat je mensen wilt laten oppaken en hun kinderen wilt wegnemen zonder deugdelijk bewijs. Dáárom. Omdat je stug doorgaat met het deminiseren van mensen die NIETS hebben gedaan. Omdat de geheime dienst aantoonbaar fouten heeft gemaakt waardoor een onschuldig gezin te boek kwam te staan als een terroristengezin. En omdat je gewoon een ongelofelijke gewetenloze hufter bent. Ook ben ik het spuugzat om mijn woorden steeds door jou verdraaid te zien worden, bovendien heb ik de afgelopen maanden een ongelofelijk grafhekel aan je gekregen. Ik weet wie jij bent, hoe jij bent, wat jij bent. Ik weet dat je een griezel bent.

Dit was je laatste reactie hier.

op 20 12 2015 at 12:02 schreef sum:

De PVDA is veel erger dan de PVV ben ik sinds kort achter. Bizar

op 20 12 2015 at 13:09 schreef John de Beer:

Het Huizer gezin is het slachtoffer van een pijnlijke vergissing van de autoriteiten: akelig, vernederend, fout, pijnlijk. Maar wat is er op tegen om te proberen te voorkomen dat door ideologie verblinde figuren hun kleine kinderen meenemen naar oorlogsgebied dat tienduizenden andere kinderen met recht en reden moeten ontvluchten?

op 20 12 2015 at 13:24 schreef Peter:

Ik word hier echt geweldig kwaad om. Die hufterige blindheid. Die totale gevoelloosheid. Ik kots hiervan. Een gezin geterroriseerd, kapotgemaakt, getraumatiseerd, en John snapt echt niet wat er op tegen is. Fuck you, John.

op 20 12 2015 at 14:16 schreef Hermann:

@ Bertje: U denkt ’t te weten, maar U weet niet wie of wat ze zijn (zie video 18.36). Een opsomming van gewelddadigheden door zowel links- als rechtsextremisten in Duitsland:
https://chronik.blackblogs.org/
Ook na een eventuele veroordeling is het moeilijk om te bewijzen, of er bv. racistische motieven aan de wandaad ten grondslag lagen.
Een rechtsstaat kan niet functioneren zonder openheid en zonder feiten in acht te nemen, anders kan de staat verworden tot dictatuur. Die openheid was er m.i. niet m.b.t. het hierboven genoemde gezin, die openheid is er ook niet over de inhoud van de Teeven-deal.
Dat de staat terroristische activiteiten kan ontplooien is bijna bij niemand bekend.
https://www.youtube.com/watch?v=sp2Rm1Q3rg8
“Der Generalbundesanwalt als Institution ist ausschließlich dazu da, die Verbrechen, in die deutsche und ausländische Geheimdienste verwickelt sind, regelmäßig zu deckeln, so sie nicht der Russe zu verantworten hat.”
Citaat van ‘die anmerkung’.

op 20 12 2015 at 14:20 schreef Sasha Berkman:

De BVD, de toenmalige AIVD heeft ons de oolrog in Irak ingelogen, collaborfeert met de grootste terreurorgainsatie van de wereld, de CIA en is daarmee feitelijk een landveraderlijke organisatie die ons land (en de wereld) grote schade heeft toegebracht. Het is mede verantwoordelijk voor de huidige ellende.

http://zembla.vara.nl/seizoenen/2004/afleveringen/15-04-2004

https://books.google.nl/books?id=saPBlBJPKggC

op 20 12 2015 at 14:35 schreef Abdel:

@John: maar er was hier helemaal niks!! Waarom als burgemeester met een erectie een persconferentie geven en een gezin belasteren en kapotmaken?? Waarom niet gezegd dat er ONDERZOEK wordt gedaan, en dat afgewacht dient te worden voor er conclusies worden getrokken, ipv roepen dat je hebt voorkomen dat er een gezin is afgereisd naar het ‘kalifaat’? Waarom dus olie op het vuur gooien? En waarom NU niet een persconferentie geven dat je fout zat? Waarom niet?

op 20 12 2015 at 14:59 schreef Peter:

Als extreemrechtse terroristen Wilders expliciet noemen in hun manifesten, hem citeren bij hun bezettingen en zijn foto achterlaten bij hun aanslagen, lijkt mij dat er wel bewezen is wie hun grote inspirator is, Hermann.

op 20 12 2015 at 15:38 schreef John de Beer:

@ Peter
Waarom zo emotioneel Peter en waarom niet beter gelezen? Ik herhaal: akelig, vernederend, fout, pijnlijk. Blijft het feit dat de autoriteiten hebben toe te zien op het welzijn van onze minderjarigen, zo hebben we dat met elkaar afgesproken in Nederland. Dat ze hier een pijnlijke misser hebben begaan neemt niet weg dat ik blij ben met een toeziend oog van de instanties, tenminste als ze hun werk serieus nemen. Denk hierbij ook even aan de bezorgde vader uit Amsterdam West die herhaalde malen bij de politie en zo ongeveer alle soosjale joenits melding heeft gemaakt van het radicaliseren van zijn puberzoon die desondanks nu ergens in de hel van Syrië verblijft of misschien al is omgekomen.

@ Abdel
Wie als volwassen persoon de behoefte heeft om af te reizen naar het Kalifaat moet dat vooral doen, maar kinderen zijn ons kostbaarste bezit en die mogen we hieraan niet offeren. De burgemeester van Huizen is een publiciteitsgeile regent, van mij dan ook geen goed woord voor deze figuur.

op 20 12 2015 at 16:10 schreef dewanand:

mauw, mauw, namastiaauw Peter, Abdel, Sasha, Naomi en Fnaakters,

Interessant: kinderen en hun extremistische ouders, algemeen beschouwd.

Kinderen zijn feitelijk handelingsonbekwaam en niet toerekeningsvatbaar in juridische zin, ahw net als hondjes en katjes en zijn dus het eigendom van hun ouders en familie.

Maw kinderen zijn vogelvrij en rechteloos, maar bij ernstige geestelijke en lichamelijke mishandeling en verwaarlozing kan de staat het ouderschap ontzeggen.

Wat doe je als kind als je ouders extremisten zijn??? Mijn vader is koelie fascist en feitelijk leren alle kinderen zo rassenhaat van hun ouders, incl negers ea rassen.

Rassenhaat is natuurlijk en biologisch gewoon een noodzaak om de eigen soort (kaste, clan, volkssoort, stam) in stand te houden en niet uitgeneukt te laten worden door andere groter geschapen rassen.

Vaak hebben blanke mannen commentaar op mij als ik met een blanke vrouw wil praten in gezelschappen. Dus de vreemdelingenhaat is echt extremer geworden in ned en Peter probeert hier wat aan te doen op FN.

Veel succes Peter, al lijkt het erop dat je water naar zee wil dragen, ga door m pennenhoeren.

dewa aapje en Wieroe, hindoe nazi (homo) katje.

op 20 12 2015 at 16:43 schreef Hermann:

@ Peter. Wilders als grote inspirator. En dan? Rechter Götzl (NSU München) heeft alle nazipropaganda, gevonden in een garage, van het trio in de rechtzaal voorgelezen. En toen? Langzamerhand wordt duidelijk, dat de neonazi’s door de veiligheidsdienst is opgetuigd om containers vol wapens te transporteren (spionnen werkten daar ook aan mee) en drugs en prostitutie. Van o.a. Nederland via Duitsland naar de Balkan en Turkije. De veiligheidsdiensten hebben veel geld nodig. En er moet een vijand zijn om de daden te rechtvaardigen. Die dag toen Michèle Kiesewetter werd vermoord, heeft de Am. veiligheidsdienst 2,3 milj. € op een bank in Heilbron gestort. Je laat dossiers verdwijnen, pakt gezinnen op: ’t zal wel ’n reden hebben en moslims zijn de vijand. Een staat geeft nooit wat, maar neemt altijd. Volgeladen schepen van Indonesië naar Nederland, maar niet omgekeerd.

https://www.youtube.com/watch?v=cgkQXJ3mugY

Was het NSU trio ook spion? Dat valt niet uit te sluiten.

op 20 12 2015 at 16:58 schreef Bertje:

Hermann

Ik kan hier dus echt heel moe van worden.
Het is toch wel overduidelijk dat de aanvallen gepleegd worden door xenofoben / racistische geweld liefhebbende “bezorgde” burgers.
Al dat tuig dat aanwezig was kwam voornamelijk uit de gemeente zelf. Mensen die hun haat omzetten in daden.

John

Er is niets op tegen om kinderen tegen extremisme te beschermen. Maar als de overheid in dit geval zelf dus de extremist is, wie beschermd de kinderen dan tegen de overheid.
Jij in elk geval niet.

op 20 12 2015 at 17:08 schreef Peter:

Waarom zo emotioneel Peter

Nee John, waarom zo koud en hardvochtig? Wie niet emotioneel reageert op de manier waarop deze fami;ie wordt geterroriseerd, is een monster. En ik heb goed gelezen. Je disclaimer dat het vervelend en pijnlijk is, doet niets af aan het feit dat je in reactie op de hel, waardoor dit gezin gaat, vraagt wat erop tegen is ‘om te proberen te voorkomen dat door ideologie verblinde figuren hun kleine kinderen meenemen naar oorlogsgebied’.

Niets, natuurlijk. Maar dat is niet wat hier gaande is. Hier worden onschuldige moslims uit hun huis gesleept omdat dit land fascistisch is geworden en zijn racisme de vrije loop laat. Dat is niet een ‘pijnlijke misser’ maar een onvergeeflijke misdaad.

op 20 12 2015 at 17:40 schreef Hallo:

Het gewelddadige optreden van de azc-demonstranten heeft zijn oorzaak niet in Wilders maar in sociaal economisch factoren, uitsluiting en politieke doofheid.

op 20 12 2015 at 17:43 schreef John de Beer:

@ Peter

Noem het zoals je het noemen wilt, maar in essentie zijn we het eens. Met mijn emoties maak ik deze Huizer familie trouwens ook niet blij na deze wanprestatie van het openbaar bestuur.

Overigens hebben we in dit land structureel te maken met kille bureaucraten, maar op basis van dit incident mag nu ook weer niet worden geconcludeerd dat ze racistisch of fascistisch zouden zijn. Dat zijn wel hele grote woorden die ik liever reserveer voor het echte bruin. We hadden de bestuurders wel van racisme of fascisme kunnen betichten indien ze hadden geredeneerd dat het hier om Nedermoslims gaat die men liever ziet gaan dan komen, maar zo is het juist niet gegaan. Integendeel.

@Bertje

Ach Bertje, wat kan de eenling doen tegen ‘de overheid’? Ik vrees dat je een wat te romantisch beeld heb van wat de burger vermag. Dat men zich niet door het verstandige individu laat tegenhouden, heeft het verleden ons wel geleerd.

op 20 12 2015 at 18:02 schreef Peter:

maar op basis van dit incident mag nu ook weer niet worden geconcludeerd dat ze racistisch of fascistisch zouden zijn.

Om te beginnen is het geen incident. Dit is de zoveelste grove schending van de rechten van allochtonen door een overheid die de afgelopen tijd – en als vaste lezer van FN weet je dat heel goed – vooral bezig is m et het marginaliseren en demoniseren van allochtonen.

Daarbij zou dit niet gebeurd zijn als die mensen geen moslims waren. Dan wordt er met verhit gemoed van alles verkeerd geïnterpreteerd, worden er hysterische conclusies getrokken en draconische maatregelen genomen. Intussen loopt de met kapmessen zwaaiende en kinderen bedreigende Jan Roos nog vrij rond.

Fascistisch en racistisch. We zijn het niet eens, John. Jij blijft de boel hardnekkig downplayen, ik vind het inmiddels tijd om te gaan benoemen. En met emoties maak je dat gezin niet blij, maar met jouw koude hardvochtigheid evenmin. Ik denk zomaar dat zo’n familie blijer is met mij dan met jou.

op 20 12 2015 at 18:16 schreef dewanand:

REf Cit:
op 20 12 2015 at 16:43 schreef Hermann:

‘@ Peter. Wilders als grote inspirator. En dan? Rechter Götzl (NSU München) heeft alle nazipropaganda, gevonden in een garage, van het trio in de rechtzaal voorgelezen. En toen? Langzamerhand wordt duidelijk, dat de neonazi’s door de veiligheidsdienst is opgetuigd ‘

——- vette kokosnootje:

Herr Hermann,

maak je geen grote denkfout??

De echte, onzichtbare Hollandse neonassies eten toch elke week nassie uit 1940 en dat kunnen zij nu lekker halen bij hun afhaal chineesjes, compleet met duitse plofkip erin.

Denk aan Wieroe he die elke dag heerlijke dure, verse, malse duitse nassie katten brokjes vreet uit 1940, om verlicht te raken en om te dromen over een nieuw Arisch Katten Kalifaat van tenminste tienduizend jaar, lekker lui in zijn warme mandje.

Precies zoals Wieroe als Uberkat hebben wij Ubermensapen als individuen elk onze eigen natte vinger, optel en aftrek dag dromen.

Jammer of toch wel goed he Hermann, dat zo weinig mensapen hun grote, geheime vinger, optel en aftrek dromen omzetten in daden.

Anders zouden er zeker meer nassie staatjes zijn op de wereld dan het huidige aantal.

op 20 12 2015 at 18:23 schreef MNb:

@Abdel: ik bewonder je dat je nog de moeite kunt opbrengen om een zinnige reactie op JdB te schrijven. Uit zijn reactie blijkt dat het vergeefse moeite is – het dringt gewoon niet door zijn extra dikke schedel heen. Let ook op het lamlendige “maar ik heb toch gezegd dat het verschrikkelijk was?”, alsof dat enige verschil maakt. Let vooral op dit juweeltje:

@JdB: “kinderen zijn ons kostbaarste bezit en die mogen we hieraan niet offeren”
Nee – we mogen ze alleen offeren aan de angsten van kaaskoppen met rondgevreten buikjes.

@Abdel: na een kleine 15 jaar ben ik er nogal moe van en daar ben ik beslist niet trots op. Maar wees ervan verzekerd dat ik je iig moreel steun (ook al is dat niet veel) als je je verzet tegen de neo-bruine terreur. Behoor je tot de verkeerde bevolkingsgroep dan ben je schuldig tot het tegendeel bewezen is.

op 20 12 2015 at 19:53 schreef Kleine Dingen | Wat ik wil zeggen…:

[…] las ik een artikel van @frontaalnaakt waarvan de titel de hele dag in mijn hoofd ronddwaalde. De titel was: Dit is […]

op 20 12 2015 at 22:13 schreef babs:

Ik gun NL een flinke zeespiegelstijging.

op 20 12 2015 at 22:19 schreef Beukman:

Ben zelden zo kotsmisselijk van een krantenstukkie geweest als van dat waar bovenstaande over gaat, niet in het minst van de Huizer burgemeester en al die andere zakkenwassers die hun straatje nu schoonvegen. Ze beroepen zich stuk voor stuk op hun plicht. Waar heb ik dat eerder gehoord?

Zo oorverdovend de aandacht was die het oppakken van dit gezin destijds kreeg, zo muisstil is het in de pers nu de waarheid aan het licht is gekomen. Parallel hieraan is het walgelijke feit dat het gezin nog steeds niet publiekelijk gerehabliliteerd is.

De vader geeft vanwege zijn geloofsopvatting vrouwen geen hand, staat in het artikel. Normaal gesproken fileren eigenborstklopperiodieken als geenstijl zulke mannen. Ik vermoed dat zelfs zij beseffen dat ze zich belachelijk zouden maken om dat hier ook te doen.

Het is heel begrijpelijk dat dit gezin al enige tijd de intentie koestert om te zijner tijd naar een islamitisch land te verhuizen. Misschien ga ik nog wel met ze mee ook.

op 20 12 2015 at 22:38 schreef John de Beer:

@ Peter

Ga me alsjeblieft niet voor de voeten werpen nu we elkaar niet kunnen vinden in de ontspoorde kwestie in Huizen, dat ik fan ben van Jan Roos. Niet iedereen die er een andere mening op nahoudt, past in dezelfde rechtse/bruine/racistische/fascistische mal. En dat jij voor het gezin in Huizen kiest is zeer nobel (dat zou ik overigens ook doen), maar waarop is mijn hardvochtigheid gebaseerd? Omdat ik vind dat de Kinderbescherming gewoon zijn werk moet doen? Als ik van mening was dat moslimgezinnen door de overheidsdiensten moeten worden overgeslagen zou dat pas echt hardvochtig zijn. En inderdaad ook ik betwijfel of ze ook maar iets hebben aan enige vorm van monddienst.

En dan @ Mnb

Ook jij graag beter lezen aub. Waar staat “ik heb toch gezegd dat het verschrikkelijk was”???
Mee eens, het offeren van kinderen aan kaaskoppen met volgevreten buiken lijkt mij zeker niet verstandig. Met al mijn kritiek op dit land van middelmatige, provinciaalse en naar binnen gerichte Calvinistische rukkers zou dit toch wel een rare opvatting zijn. Dus als je een vijand nodig hebt prima natuurlijk, maar zoek die dan in andere kringen.

op 20 12 2015 at 23:31 schreef Beukman:

Het is maar een vraag @John, maar heb jij dat Volkskrantstukkie eigenlijk wel gelezen?

op 21 12 2015 at 02:13 schreef MNb:

Gaan we kommaneuken, JdB?

“Ik herhaal: akelig, vernederend, fout, pijnlijk.”
Ik herhaal = ik heb toch gezegd.
Verschrikkelijk = akelig enz.

Of ben je zodanig aan het aftakelen dat je niet meer weet wat je 7 uur tevoren zelf geschreven hebt?
Je kan het herhalen zo vaak je wilt. Je eerste twee commentaren op deze pagina deugen niet. Kan je twee dingen doen. Jezelf te kakken zetten door eindeloos te draaien of gewoon toegeven dat je een faux pas hebt begaan. Het eerste lijkt gemakkelijker, het tweede is gemakkelijker.

op 21 12 2015 at 09:32 schreef Nrosa:

Deze burgemeester presteerde het te melden dat hij zich niet geroepen voelde om z’n excuses aan te bieden, omdat ‘hij maar een klein radertje in het geheel was geweest’. Toen draaide m’n maag zich om….

op 21 12 2015 at 11:38 schreef Johan:

Ik ben zeer pessimistisch over waar het naartoe gaat. Het feit dat de aanhang van de PVV steeds groter en gewelddadiger wordt, geeft mij sterk het idee dat het merendeel van de mensen gewoon achterlijk is (de goedpraters niet uitgezonderd) en dat het alleen maar erger gaat worden.

Ik scherm me de laatste tijd gewoon af. Ik heb mijn Facebook- en Twitter-account verwijderd. Even wat rust van al die reactionaire politiek.

Dat alle racisten in Nederland in hun stront mogen stikken, met name de huichelachtige stropdasracisten.

op 21 12 2015 at 12:03 schreef Hermann:

Zonder de veiligheidsdiensten (VD) geen georganiseerde nazi-scene in de voormalige DDR. Tino Brand kreeg ‘know-how’ en geld om dit te organiseren, later een dolk in de rug; tijdens zijn werk als V-mann (spion) zat hij in (kinder)prostitutie (was VD bekend), is nu daarvoor veroordeeld. Tino was niet meer nodig. Plannen bestonden om ergens anders in Dld. neonazi’s te organiseren, bestond al in voormalig DDR en had geen zin meer. Dit is dus geen probleem uit de voormalige DDR, zoals veel mensen beweren.
In 2000 werd er openlijk over gesproken -video zelfs op Rutube gewist, hier nog te zien:
https://vimeo.com/148698477
Eén van de geïnterviewden, Ralf Wohlleben, zit vast wegens medeplichtigheid aan de NSU.
Verdere inkomsten van de neonazi-scene: muziekoptredens en gevechtsgala’s, ook als ‘recruiting’.
https://linksunten.indymedia.org/de/node/158634
Sinds het proces NSU meer vragen dan antwoorden, wel duidelijk lijkt: orchestratie VD. Zichtbaar voor krantenlezers: neonazi’s en ‘bezorgde burgers’. Dat zijn de niet al te snuggere meelopers die als pionnen gebruikt worden. Grote overeenkomsten met RAF. Links of rechts, om ’t even lijkt.
De staat of VD geeft niets om mensenrechten.

op 21 12 2015 at 12:20 schreef Emil:

Peter,

Zeg wordt het niet eens tijd dat jij je laat bekeren tot de islam?

op 21 12 2015 at 12:37 schreef Hermann:

Op dit moment worden enige mensen van de VD (LvF, bv. deze

https://lfv.hessen.de)

verhoort. Geeft enig inzicht.

NSU-Watch Hessen ‏@nsuwatch_hessen 3 min.3 minuten geleden
Fehling bezeichnet die NPD als konservative Rechte, sind ja nicht gewaltbereit #hlt #nsu

NSU-Watch Hessen ‏@nsuwatch_hessen 4 min.4 minuten geleden
Fehling: 2006 war rechte Szene nicht auffällig gewaltbereit, nur auf der Kirmes gab es Stress #hlt #nsu

NSU-Watch Hessen heeft geretweet
Pitt von Bebenburg ‏@PvBebenburg 10 min10 minuten geleden
#NSU-Ausschuss: ExVS-Mann Fehling über seine V-Leute: Ich hatte nur “konservative Rechte”. Seltsame Sprache. Er meint NPD und Reps.

V-Leute = spionnen.
VS = Verfassungsschutz

op 21 12 2015 at 14:02 schreef Sasha Berkman:

hey Emil,

moet jij niet eens weer iets op dat belachelijke blogje van je onaneren?

op 21 12 2015 at 14:37 schreef Kloefkapper:

Emil:

‘Maar de truck is, om het in een ander kader te vatten, en niet langer te kijken of jij het zelf leuk vond, maar of die uitspraak metafysische waarheid bevat. Vaak is dat zo, en de wereld wordt komisch en minder ernstig’

op 21 12 2015 at 14:38 schreef dewanand:

Hi Peter, namastiaauw,

Wil je uitleggen wat het opvoedings en indoctrinatie verschil is voor de onschuldige kinderen in de diverse soorten gezinnen, bv :

1. Kinderen met ouders die radicale moslims zijn.

2. KInderen met ouders die radicale hindoes zijn

3. KInderen met ouders die radicale Jehovah getuigen zijn

4. Kinderen met ouders die streng gereformeerden of Katholieken zijn.

5. Kinderen met ouders die streng gelovige Kosher JOden zijn.

enz enz nog heel lange lijst

kinderen zijn gewoon net als hondjes en katjes volgens de wet en dus rechteloos, vogelvrij, en ook waardeloze troep.

Zo denken veel ouders in werkelijkheid over hun kinderen:

Kinderen die hinderen.

op 21 12 2015 at 16:18 schreef Sasha Berkman:

lol@kloefkapper

op 21 12 2015 at 16:18 schreef Koos Swart:

Ze hebben mij ook aangehouden zonder concrete aanleiding. En nog wat intimideren ook. Ik intimideer gewoon terug. Ik mocht ze toch al niet. En in dit geval is dat heiligschennis en dat staat genoteerd. Ik heb de enige oplossing, een koranvertaling die niet oproept tot een kalifaat maar tot het opzetten van een soort vakbond. Die hebben ze nodig. Maar ik ben toch niet gek?

op 21 12 2015 at 16:30 schreef Hermann:

Kijk, kijk, kijk. Net op Twitter verschenen.

NSU-Watch Hessen heeft geretweet
Hanning Voigts ‏@hanvoi 8 min.8 minuten geleden
Der Ausschuss macht jetzt weiter mit Herrn R., 2006 Dezernatsleiter im Bereich Islamismus – ein Vorgesetzter von Temme also. #hlt

Temme, Andreas Temme, V-mann, was in de internetshop toen Halit Yozgat vermoord werd. En zou niets gezien hebben.

https://de.wikipedia.org/wiki/Halit_Yozgat

Hier de rechtbankverslagen:

http://www.nsu-watch.info/tag/andreas-t/

Hier de reconstructie:

https://www.youtube.com/watch?v=ExjmCrl_6gA

Temme wordt door sommigen wel ‘Klein Adolf’ genoemd. En zijn baas was dus ‘Dezernatsleiter im Bereich Islamismus’.

Er zijn rond de 2,2 miljard christenen en 1,6 miljard moslims. Deze tegen elkaar opzetten is als een brandende lucifer in een kruitvat.

http://file.arbeitskreis-n.su/nsu/Temme_Telefon/temme_hess_das_ZOB.pdf

op 21 12 2015 at 16:36 schreef Peter:

Zeg Hermann, hou daar eens mee op, die lappen Duitse tekst met links naar nog meer Duitse tekst. Formuleer gewoon een argument en plaats dat. Dit is gewoon overvoeren met off-topic informatie.

op 21 12 2015 at 18:03 schreef Hermann:

@ Peter. Misschien ’n dubbele post. De Huffington Post, hier een Engelstalige link, dat doet je misschien deugd:

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Huffington_Post

Dit schrijft de Huffington over Angela Merkel”

http://www.huffingtonpost.de/2015/08/28/so-sieht-es-aus-wenn-merkel-mit-nazis-spricht_n_8055162.html#

(wat ‘klikken’ dan is het artikel te lezen)

Was dit in het Nederlandse taalgebied te lezen?

http://fatalistblog.arbeitskreis-n.su/wp-content/uploads/2015/12/KKLA00120214578520.jpeg

Ik wacht je reactie geduldig af, of je nog gediend bent van mijn bijdragen.

op 21 12 2015 at 18:08 schreef Peter:

Nee Hermann, nee. Gewoon niet. Argument formuleren. Links zijn geen argument. Je blijft maar doorgaan: hier staat dit, lees dit artikel, lees dat. Genoeg.

op 21 12 2015 at 18:49 schreef Peter:

En nee, Hermann, we gaan er niet eindeloos over discussiëren met nóg meer woorden. Je moet gewoon doen wat ik zeg.

Sheesh!

op 21 12 2015 at 20:01 schreef AntiSoof:

Tja.
Mijn vrees is dat er met opzet zoveel mensen naar Europa en dus ook naar Nederland worden gehaald.

Men pleegt m.i. in feite bewust een aanslag op onze Europese en Nederlandse identiteit.

Dat (o.a.) moslims de dupe worden van het hierdoor ontstane spanningsveld is natuurlijk schrijnend te noemen. En het is makkelijk om dezelfde moslims zelfs als daders aan te wijzen zoals sommigen doen.

Maar zou het niet zo kunnen zijn dat er onder onze ogen een gigantische transportatie van volkeren plaatsvindt? Deze wordt aangestuurd door de gebruikelijke bronnen. Er zijn zelfs ‘politici’ die hier gewoon rond voor uitkomen.

Maar goed. Discrimineren, angst en onzekerheid zijn gevolgen van het gesleep met volkeren. Het zijn geen oorzaken, het zijn gevolgen. Gevolgen die gebruikt worden door juist, weer de politici, om zo hun plannen te verwezenlijken.

Politiek is inspelen op de (oer) gevoelens van ons mensen. Dat inspelen is een krachtig wapen. En het volk kan zich er niet tegen verweren, het volk is zoals het is. Een mens discrimineert van nature bijvoorbeeld. Als men dit fenomeen onderdrukt, dan veroorzaakt dat júist nog meer spanningen.

En dat wéten ze.

op 21 12 2015 at 20:45 schreef Sasha Berkman:

http://www.joop.nl/wereld/detail/artikel/35213_jk_rowling_rekent_af_met_racisten/

please Peter, schrijf hier wat over.

op 21 12 2015 at 22:06 schreef vander f:

Alsof jeugdzorg/kinderbescherming het extra op allochtone kinderen heeft voorzien.
Die mafklappers slepen van alles en iedereen uit huis.
Niet alleen in Huizen.

op 22 12 2015 at 08:14 schreef John de Beer:

@ Mnb

Zeg Mnb bepaal jij hier wat er deugt? Komt al aardig in de buurt van alles wat jij zegt te verfoeien.

op 22 12 2015 at 10:28 schreef Egbert:

Nou Sasha, je link heeft genoeg commentaren die duidelijk maken: “hoezo racisme?”.

En dat terwijl diezelfde Rowling zegt dat het boycotten van Israel “discriminatory” is. Want ja, die Arabieren zijn maar moslims, dus dan mag Apartheid Israel er op los schieten en bombarderen. Dat heet bij haar Cultural Bridges, weet je wel.

http://www.theguardian.com/world/2015/oct/22/israel-needs-cultural-bridges-not-boycotts-letter-from-jk-rowling-simon-schama-and-others

op 22 12 2015 at 17:35 schreef dewanand:

REF Cit:
op 21 12 2015 at 16:18 schreef Koos Swart:

‘Ze hebben mij ook aangehouden zonder concrete aanleiding. En nog wat intimideren ook. Ik intimideer gewoon terug. Ik mocht ze toch al niet. En in dit geval is dat heiligschennis en dat staat genoteerd. Ik heb de enige oplossing, een koranvertaling die niet oproept tot een kalifaat maar tot het opzetten van een soort vakbond. Die hebben ze nodig. Maar ik ben toch niet gek?’

———— antw

Ja ja, Herr/ Shri Koos Swart, namastiaauw,

Hier schrijf je iets dat erg interessant is:

ontwikkeling van vakbonden (labor unions) in alle landen buiten de Westerse wereld, islamitisch, Hindoeistisch, Afrikaans, latino, enz.

Ik zou aan een koran geleerde moeten vragen hoe islamitische vakbonden in de zuivere islam moeten functioneren.

Ik kreeg net een mail van Winwide delft, en die wilden met mij wel samenwerken.

Islam moet intern hervormen denk ik, en ik als half moslim kan een katalytische invloed uitoefenen.

Geloof is mensapen werk en daarom niet perfect, dus hou hier aub altijd rekening mee. Geen enkel geloof is perfect omdat geen enkele mensaap perfect is, zo simpel zit dit in elkaar.

dewa aapje en Wieroe, koelie katje.

op 22 12 2015 at 18:09 schreef MNb:

Ah JdB, die optie was ik vergeten: beschuldig de ander van wat je zelf doet, bv. met een vooringenomen vraag als “wanneer heb jij voor het laatst je vrouw geslagen?” of “bepaal jij ….?”
Maakt het er evenmin beter op, JdB. Je zet je zelf te kakken, niet mij.

op 23 12 2015 at 01:22 schreef dewanand:

REF Cit:
op 21 12 2015 at 20:01 schreef AntiSoof:

‘Tja.
Mijn vrees is dat er met opzet zoveel mensen naar Europa en dus ook naar Nederland worden gehaald.

Men pleegt m.i. in feite bewust een aanslag op onze Europese en Nederlandse identiteit. ‘

—— antw
Mooi geschreven AntiSoof,

Wieroe miaauwde zonet dat hij jou 100.0000000…. procent gelijk geeft en hij heeft nu gezworen dat hij harder zal werken en dieper zal mediteren over dit probleem in de heilige Avondlanden van de hogere, superieure, grootgeschapen Germanen en lange (ongepigmenteerde) BBB Arische gedrochten, dag en nacht wil Wieroe nu in katten yoga standjes gaan mediteren in zijn luie, warme mandjes om deze naties van ijskoude, kille, harde, onwetende duisternis te redden.

Maar het kromzwaard van Islam is nu al 1400 gestaald, gezuiverd en vlijmscherp getrokken dus een blanke westerling zal met zijn scherp geslepen (anale) dildo’s en vibrators niet zo snel een man to man duel kunnen winnen van de almachtige duizendkoppige, Hydraachtige Islam.

Tsja?? Is Europa nog te redden, want die Xtools en giftige islamitische Buttplugs zitten er zo lekker diep in.

dewa aapje en Wieroe, slimme koeliepoesje.

op 23 12 2015 at 13:26 schreef standards:

Die moslims gaan jullie twee maten ergens steken waar de zon niet schijnt.

op 23 12 2015 at 14:46 schreef AntiSoof:

dewanand,
Mijn woorden zijn enkel een samenvatting van de gegevens die ik zag op het internet. Er wordt heel openlijk geschreven en gesproken door top-mensen over deze zaken.

Wat betreft mediteren, tja dat lijkt mij ook wel één van de wijste dingen die men kan doen.

op 23 12 2015 at 14:52 schreef Paul Hoekveld:

Het treurige van dit land en wellicht van grote delen in Europa is dat deze column geschreven moet worden en alles raak is.

op 23 12 2015 at 14:52 schreef Paul Hoekveld:

Het treurige van dit land en wellicht van grote delen in Europa is dat deze column geschreven moet worden en alles raak is.

op 23 12 2015 at 20:18 schreef sjonnie:

Veel plezier Peter met jouw blog voor de hele familie. Het zal wel, jammer.

op 24 12 2015 at 00:51 schreef dewanand:

nou Peter en fnaakters,

Wieroe en ik zaten teveel dom te katten op facebook en zijn wij lekker 7 dagen totaal geblockt daar. Maar de tweets van Peter worden flink doorgekopieerd naar de PVV groups van facebook, gezellige cybertoop is dit.

Wel verzoekje aan Peter:

namastiaauw Peter,

Jouw site Fnaakt moet de intellectuele grijze zone blijven tussen alle extremistische, verkeerd geevolueerde mensaap soorten, dus hanteer aub deze erecode als je een analyse opstelt. Laat de grijze hersencellen winnen van de primaten met te grote geslachtsdelen, overloaded met testosteron.

Ja de hele mensapen wereld zit met een moordend testosteron probleem nu.

kijk hier, overtuigend bewijs dat Adolf Hitler gewoon seksueel gehandicapt was, zo zie je maar weer dat elk psychisch probleem te herleiden is tot een seksueel gerelateerd probleem.

maw: grootste probleem van ons mensapen is SEKS.

http://www.nu.nl/wetenschap/4185746/medisch-rapport-bewijst-adolf-hitler-geen-rechtertestikel-had.html

op 25 12 2015 at 00:00 schreef pietuithellevoet:

Islam, christendom of welke religie dan ook brengt alleen maar ellende.

Daarom is het ook van de zotte dat racisme en godsdienst (islam) op één hoop gegooid worden. Wie denkt dat voorschriften uit het stenen tijdperk nu nog steeds letterlijk opgevolgd moeten worden is potentieel een gevaar voor de samenleving.

Geloof wat je wilt, maar doe dat thuis en val er anderen niet mee lastig. Voor zowel christenen als moslims zou moeten gelden: je mag geloven, maar je kunt er geen rechten aan ontlenen. Helaas is dat nog ver weg.

op 28 12 2015 at 01:41 schreef Olav Meijer:

Helemaal eens met dit verhaal.

…..wat dit gezin is aangedaan is meer dan schandalig. De lafheid, de koppigheid om eigen fouten ruimhartig toe te geven, en het opportunisme van de burgemeester van Huizen en de Raad voor de Kinderbescherming zijn buitensporig.

De burgemeester had er een triomfantelijk PR-gebeuren van gemaakt, en nu verschuilt hij zich erachter, dat hij het allemaal niet alleen deed en “niet communiceert over strafzaken”. Dit is natuurlijk belachelijk, omdat hij als onderdeel van de z.g. “driehoek” wel degelijk met strafzaken te maken heeft, maar bovendien zulk formalisme juist in dit geval totaal niet op z’n plaats is. Juist door zijn prominente rol zou hij zich ervoor in moeten spannen dat het gezin (waarvoor hij “burgervader” hoort te zijn) uitdrukkelijk en grootscheeps publiekelijk wordt gerehabiliteerd.

Ook de Raad voor de Kinderbescherming verschuilt zich achter “gezamenlijke verantwoordelijkheid” en het niet hebben van de regie. Alsof hij niet b.v. voor een veel betere opvang van de kinderen had kunnen zorgen, met name bij de grootouders van moeders kant.

De AIVD krijgt dus de Zwarte Piet toegespeeld en hoeft zich verder niet te verantwoorden. Gemakkelijk

op 28 12 2015 at 01:43 schreef Olav Meijer:

(vervolg)

Gemakkelijk, toch? De medewerkers van de Raad en de burgemeester wassen hun handen in onschuld. En het betrokken gezin zit nog steeds met de brokken. Kotsmisselijk word je van dit soort “autoriteiten”.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS