Home » Archief » Nederland hartje Marokkaanse kankerkoppenafhakkende white power extremisten


[16.08.2015]

Nederland hartje Marokkaanse kankerkoppenafhakkende white power extremisten

Peter Breedveld

f13
Illustratie: Nikolay Bogdanov-Belsky

GEWELD TEGEN JOURNALISTEN!1!!1 brulde Nederland verontwaardigd toen Jan Roos zijn Chuck Norris-verhaaltje over de twaalf zwaarbewapende, agressieve Marokkanen opdiste. Wie twijfelde aan Roos’ relaas, PRAATTE GEWELD TEGEN JOURNALISTEN GOED!!1!. Volgens NOS-correspondent Jeroen Wollaars was je een ‘gekkie‘ als je Roos niet geloofde. Nieuwsuur-medewerker Jan Eikelboom ging ervan uit dat Roos ‘niet met de feiten rommelde‘. Filmmaker Martin Koolhoven verklaarde fier ‘JE SUIS JAN ROOS‘. Theodor Holman beloofde Jan Roos de volgende keer bij te staan met de kris van zijn vader.

En toen bleek dat Roos toch wel heel erg met de feiten gerommeld had, toen bleek dat hij het irrelevante detail van het kapmes in zijn kofferruimte van zijn auto had verzwegen, toen bleek dat Jan Roos met dat kapmes had staan zwaaien naar een handvol KINDEREN, die hij had gedreigd HUN KANKERKOPPEN AF TE HAKKEN!!1!, toen bleef het stil.

Nou ja, niet stil, The Post Online maakt zich nu zorgen om de veiligheid van kankerkoppenafhakkende, rechtse journalisten.

Groot taboe

Geweld tegen journalisten, het ergste dat er is. Journalisten zijn heilig, al dragen de meeste niets bij aan de samenleving. De meeste verspreiden alleen maar leugens, wakkeren allochtonenhaat aan, maken reputaties kapot, zijn godsgruwelijk dom en kwaadaardig en hypocriet maar er is nooit zoveel verontwaardiging, niet over geweld tegen hulpverleners, seksueel geweld tegen vrouwen, het bedreigen van kinderen, KINDEREN, lieve mensen, dan er is over geweld tegen Nederlandse journalisten.

Dat geweld komt er meestal op neer dat je probeert een medewerker van Powned, die jou de weg probeert te versperren, wegduwt, of een journalist die jouw huis probeert binnen te dringen een klap voor zijn bek geeft, hell, zelfs als je een journalist weigert te woord te staan, wordt dat al als geweld tegen een journalist gezien. Het is een groot taboe, journalisten in Nederland hebben altijd gelijk, ze liegen nooit en je mag ze niet bedreigen of geweld tegen ze gebruiken, al dreigen ze je met een kapmes de kop af te hakken.

Er zijn twee uitzonderingen, natuurlijk. De eerste uitzondering is Hassnae. Journalist, maar tevens een Marokkaanse stinkhoer (mét kankerkop) die weigert voor haar blanke meesters te buigen, dus die mag, nee MOET dood, verdelgd als een mosliminsect, die mag je oproepen te laten verkrachten door een ‘neger’ en dan schrijft Vrij Nederland over je dat je een hele sympathieke kerel bent die een ‘reaguurdersspel’ speelt.

Knuppelachtig ding

De andere uitzondering ben ik. Ik ben ook journalist, maar iedereen mag me bedreigen, mijn kinderen bedreigen, mijn geliefde bedreigen, er is niemand die er schande van spreekt. Niemand die GEWELD TEGEN EEN JOURNALIST! roept. Jeroen Wollaars vindt het ‘gedoetjes‘. Toen Jan Roos mij bedreigde, niks. Jan Bennink riep op mij in elkaar te slaan, NIEMAND zei wat. Medewerker van The Post Online Robert van den Engel riep op mij op te hangen en dood te schieten, verontwaardiging BLEEF UIT. Ik werd twee dagen geleden nog bedreigd door een ‘PVV forever‘-figuur en heb Theodor Holman gevraagd zijn kris van de muur te halen om me bij te staan. NUL reactie.

Jan Roos beweert met zijn blote handen, slalommend door een REGEN VAN STENEN, twaalf Marokkanen te hebben verjaagd, zonder een schrammetje, zonder een deukje in zijn auto: GEWELD TEGEN JOURNALISTEN! WAAR GAAT DIT HEEN! WAAROM DOET NIEMAND WAHAHAHAHAAT! Jan Roos geeft daarna zelf toe te hebben gelogen en het irrelevante detail van zijn ‘knuppelachtige ding’ te hebben verzwegen, roept duidelijk hoorbaar op een geluidsopname dat-ie KANKERKOPPEN af gaat hakken: “Laten we eerst maar eens rustig de details afwachten jongens en geen overhaaste conclusies trekken.”

Marokkaanse straatterroristen

Een reageerder op deze site suggereert dat we Jan Roos zelf eens vragen wat dat voor knuppelachtig ding is, dat-ie in zijn kofferbak heeft. Nou, zegt Roos, kijk, hier ligt het, en dan haalt-ie een langwerpige ballon tevoorschijn. – “O zie je wel, het is maar een ballon. Iedereen heeft voor zijn beurt gepraat. Wat nou, Jan laat het toch zelf zien? Nee, nee, nee, Jan Roos rommelt niet met de feiten, zo is hij niet. WAAROM DOET NIEMAND WAT TEGEN DIE MAROKKAANSE STRAATTERRORISTEN!

Een regen van stenen. De volgende dag liet Roos op Twitter een plek zien waar twee, drie stenen uit waren getrokken. Volgens die Marokkaanse jongens had hij ze er zelf uitgetrokken, maar Marokkanen liegen altijd en blanken nooit, behalve Peter Breedveld. Die is dan ook geen journalist, die is schoolkrantredacteur. Dus geweld tegen hem is gewoon geoorloofd.

Die stenen zouden in het voor de zoveelste keer aangepaste verhaal van Roos door de jongens zijn stukgeslagen voordat ze ze naar Roos gooiden (met drie stenen krijg je geen regen). Ik heb nog geen greintje bewijs gezien. Geen stukken steen, geen deuk in zijn auto.

Hekel aan Joden

Wel is Jan Roos, de tata die voor niets en niemand wijkt, het land uitgevlucht. Kunt u zich voorstellen dat een Nederlandse Marokkaan, die op een geluidsopname dreigt kankerkoppen af te hakken, die op de foto poseert met een verboden wapen, te weten een kapmes, die een gecertificeerde extremist is met een grafhekel aan homo’s, allochtonen en, jawel, JODEN, dat die het land zomaar zou kunnen verlaten?

Natuurlijk niet. Maar Jan Roos mag gewoon weg. Omdat-ie blank is, omdat-ie rechts is en omdat Nederland een uitermatige smerig, racistisch strontgat is.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 16.08.2015 @ 11:54

[Home]
 

31 Reacties

op 16 08 2015 at 12:18 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Van NOS’er Jeroen Wollaars, een groot fan van Pegida, mocht het Nederlandse publiek in januari niet weten dat Ed der Holländer, die op 1 van de demo’s een toespraak voorlas van Geert Wilders, handelaar is in o.a. airsoft wapens, maar ook stroomstootwapens, pepperspray, vouwmessen en ploertendoders. Allemaal verboden in NL. Dat heeft Wollaars toch maar mooi onder de pet gehouden. De redactie van Krapuul kreeg een collectieve block op Twitter toen we er hem op wezen. Het stond wel 3 maanden later op pagina 12 van de Telegraf overigens dat moet ook gezegd worden. Ik weet niet of ie ook kapmessen verkoopt en ook niet of ie veel aan Nederlanders verkoopt met zijn webshop.

op 16 08 2015 at 13:13 schreef Maarten:

Het probleem is helaas niet alleen in Nederland zo. Hier een mooie video uit Duitsland van een nieuwspresentratrice, die ongeveer hetzelfde zegt als dat Peter al jaren doet.

op 16 08 2015 at 13:49 schreef MNb:

Rabiaat rechts heeft er een handje van halve zolen tot held uit te roepen. Horst Wessel was ook zo’n zielepoot.

op 16 08 2015 at 14:35 schreef Sasha Berkman:

Je kunt ze beter non-journalisten noemen.

op 16 08 2015 at 16:37 schreef su:

Die neppe jan is toch een fucking laffe tata, de redneck. Met zijn kapmes tegenover kinderen. En maar janken en janken. Zo creeer je haat in de samenleving. Nog steeds wacht ik op de aangifte wegens poging tot doodslag, verboden wapenbezit, openbare orde verstoring, laster, aanzetten tot haat tegen Nederlanders (ja die Marokkanen waar ze het over hebben zijn gewoon Nederlanders, iedereen die beweert dat ’t niet zo is mag oprotten naar de Noordpool). Dat ze je in je bek mogen tuffen jannnetje, elke dag weer..

op 16 08 2015 at 18:45 schreef MNb:

Maarten, je vb. laat meteen het verschil zien. ARD is gevestigde media. In Nld. kom je zoiets niet tegen. In Nldse reguliere media krijgen diezelfde racistische nobodies nog een lekker duwtje in de rug.

op 16 08 2015 at 19:28 schreef Jon:

Je kunt erop wachten dat meer Pownews en Geenstijl-journalisten de komende tijd bonje krijgen of klappen oplopen. Wedden dan dat ze in dat geval in een slachtofferrol gaan kruipen? Ja, precies wat ze moslims steevast verwijten, de slachtofferrol.
De dames en heren moeten goed begrijpen dat lichamelijk aangebrachte pijn of geestelijke pijn niet zoveel hoeft te verschillen. Geestelijke pijn kun je oplopen door vernederd, gesard, geminacht en bespot te worden, de basis van GeenStijl “journalistiek.” Wat is het verschil tussen een agressieve roze miceofoon voor je kop krijgen of een tik voor je neus?
Aandachtshoer Jan Roos heeft vast en zeker binnen twee maanden weer een aanvaring of een matpartij. Natuurlijk kan hij daar dan weer niks aan doen, hij is immers de good guy en degenen die het zat zijn en hem op z’n nummer zetten met z’n gezuig en gesar de ‘bad guys.’
Er komt een tijd dat Jantje Roos, kutturkje Ebru Umar en grootverdiener Rutger Castricum de bal een keer keihard terug voor hun bekkies krijgen. En reken maar dat ze dan huilie huilie doen en jammeren dat de persvrijheid in het geding is. Lachen. Stumperjournalistiek.

op 16 08 2015 at 20:39 schreef Sasha Berkman:

“Je kunt erop wachten dat meer Pownews en Geenstijl-journalisten de komende tijd bonje krijgen of klappen oplopen.”

Sorry hoor maar dat geloof ik niet. Hoe gaan ze dat betalen?

Aan de andere kant, ik weet ook niet wat ik zal doen als ik zo’n roze butplug voor mijn snuiter geduwt krijg.

op 16 08 2015 at 20:40 schreef M:

kutturkje

Laat je racistische bagger, samen met je geweldfantasie, maar achterwege, Jon. Je bent wat dat aangaat dus net zo’n stumper als ….

op 16 08 2015 at 21:24 schreef Jon:

Aha M. Afkorting van?
Lieve jongen of dame, op GeenStijl worden altijd namen beledigend verbasterd. Ebru Umar en Annabel (Lellebel)Nanninga hebben hoog in het vaandel staan dat ze geen boodschap hebben aan ‘gekwetste mensen.’ Best. Maar dan moeten ze ook tegen Kutturkje en Lellebel kunnen. En Jan Roos moet je Roosje Tulp kunnen noemen. Verheffend van mij om de GeenStijliërs een koekje van eigen deeg te geven? Nee, ik ben er niet trots op. Maar ik vraag me af hoe de “ik heb geen boodschap aan gekwetsten” zich zullen voelen als ze dagenlang afgezeken worden, hun namen tot scheldwoorden transformeren en ze met foto + snorretje door het slijk worden gehaald.
Ik noem Ebru Umar een Kutturk omdat ze het steevast over Kutmarokkanen heeft. Zoals ik eerder aanhaalde, ze noemde Job Cohen vorige week een ‘slacht mens’ terwijl die zijn vrouw net had begraven. Wie kaatst moet kunnen ontvangen, nietwaar?
Wel eens op de Twitteraccount van Lellebel Nanninga gekeken? Er staat “Ik heb geen boodschap aan gekwetsten.”
Vorig jaar zomer, tijdens de rellen in de Schilderswijk, blèrde Lellebel moord en brand omdat ze werd gehinderd. Ach gut, ze werd gekwetst. Zielig. Haar vrijheid van pers…Boodschap? Ha

op 16 08 2015 at 22:21 schreef John de Beer:

Dus als ik je goed begrijp: het begrip kutmarokkaan stuit je tegen de borst en daarom noem je Ebru Umar een kutturk. En dus vind je racistische uitingen eigenlijk gewoon heel erg goed!

op 16 08 2015 at 23:09 schreef Jon:

Beste Johnny Beer,lees mijn reacties goed, ik ben nergens over racisme begonnen. Een zwarte joekel, een rooie vuurtoren of een een spleetoog, laat mensen vooral schelden als ze daar behoefte aan hebben. Goed lezen, als haat-journalisten van GeenStijl anders denken stelselmatig snorretjes opplakken, vernederen dmv naamsverandering of het benoemen van K-Marokkanen, dan moeten ze er tegen kunnen een keer een koekje van eigen deeg te krijgen. Ik ben niet van de ‘andere wang toedraaien’als er gemept wordt. Een Turkse als Ebru Umar die stelselmatig Marokkanen K-Marokkanen noemt, mag je best een keer Kutturk noemen. Niet omdat dit zo verheffend is, maar een beetje een spiegel voorhouden over de eigen lelijkheid die eruit gekraamd wordt, kan denk ik geen kwaad. Zo duidelijk? Niet lullen verder over ‘racistische uitlatingen erg goed vinden’ aub. Slaat nergens op. Goed lezen.

op 17 08 2015 at 06:30 schreef Peter:

Beste Jon, ik dacht dat ‘kutturkje’ een verwijzing was naar het etiket dat Ebru Umar zelf eens plakte op Nederlanders van Turkse afkomst die haar stukjes niet lusten.

We gebruiken hier niet andermans etnische achtergrond om die persoon te beledigen of te vernederen.

Wij zijn beter dan zij. Punt.

Dit was het laatste hierover. Jullie krijgen het werkelijk waar iedere keer voor elkaar overloos over dingen te ouwehoeren die niets met het stuk te maken hebben waarop je reageert.

op 17 08 2015 at 07:48 schreef SIGILUX:

[img]http://m.metronieuws.nl/columns/2014/05/kutturkjes-kus-me-kont[/img]

Mag ik even? Nee hoor Jon, Ebru Lunar gebruikt niet alleen ‘kutmarokkanen’ maar ook ‘kutturkjes’, ze heeft zelfs een tumblr naar genoemd op advies van Bart Nijman en tot grote tevredenheid van Jan Dijkgraaf, dus effe dimmen, M.
https://twitter.com/jndkgrf/status/395226983522525185

op 17 08 2015 at 11:07 schreef MNb:

Jon profeteert: “de bal een keer keihard terug voor hun bekkies krijgen”
Is al gebeurd en er is op FN uitgebreid verslag van gedaan.

http://www.frontaalnaakt.nl/archives/konijntje-castricum.html

Het maakt geen enkel verschil – behalve voor Kinneging dan, want die is sindsdien met rust gelaten.

op 17 08 2015 at 11:12 schreef Peter:

Klopt niet, Kinneging is daarna nog op allerlei mogelijke manieren belaagd. GeenStijl heeft zelfs geprobeerd door middel van WOB inzage te krijgen in zijn personeelsdossier.

op 17 08 2015 at 15:47 schreef MNb:

“is daarna nog op allerlei mogelijke manieren belaagd.”
Aha, dat heb ik gemist. Dus Kinneging is geen uitzondering.

op 17 08 2015 at 19:07 schreef Jan Koert:

Ik ben het helemaal met je eens, Peter. Jan Bennink is er bijvoorbeeld de oorzaak van dat ik niet meer onder mijn eigen naam kan twitteren en ik bijna mij werk verloor. Ik vind het verschrikkelijk dat zich journalist noemende mensen, zich zo over andere Nederlanders durven uitlaten. Daarmee bewust een bevolkingsgroep zwaar beledigen en demoniseren. Goede journalisten zouden hier afstand van moeten nemen. Maar blijkbaar is het milieu inmiddels zo, dat je minderheden compleet mag afbranden. Zonder een Godwin te maken, doet mij dit erg denken aan de vooroorlogse jaren in Duitsland maar ook Nederland.
Waar is het hoor en wederhoor gebleven? Degene met de grootste bek wint helaas, gevolgd door tokkies die inmiddels hun verstand niet meer gebruiken en gewoon meehuilen.
Nederland is niet gastvrij, tolerant meer. Alleen in naam nog.

op 17 08 2015 at 20:01 schreef su:

Nederland is nog een erg mooi land met een fijne, leefbare cultuur. Alleen dat geenstijl tuig moet weer terug in zijn donker cloacale grot. De meltdown van de geenstijlfascisten is wel gaande overigens. Van gekheid weten ze niet wat ze moeten liegen.

op 17 08 2015 at 20:25 schreef dewanand:

op 17 08 2015 at 19:07 schreef Jan Koert:

Ik ben het helemaal met je eens, Peter.
Nederland is niet gastvrij, tolerant meer. Alleen in naam nog.

————-
Vraagje aan Jan Koert:
ben jij een blanke hollander??

Kan je niet beter uitleggen waarom de tolerantie uit de jaren 70 nu in Nederland totaal genazificeerd is tot:
1. schijntolerantie
2. Ontkenningsfase, nee het gaat niet om je inferieure apenkleur hoor zwartje.
3. Intelligente rassendiscriminatie, categorisch overal in heel nederland v letterlijk elke blanke Hollander.
4. Ook een soort integrale sociale en seksuele apartheid. Her en der wel van misneukjes buiten het blanke peeshokje.

Veel oude, door ontelbare blanken uitgenaaide en volgespoten hindoe meiden zeggen mij nu joh er komt oorlog, een nieuwe holocaust, en ik spuit alvast wat extra massa verkrachtingsgel in al mijn gaten.

op 17 08 2015 at 22:06 schreef Karel de Willem:

Ebru Umar is een verspilling van atomen. Een leger en zinlozer wezen bestaat niet. Sterker nog Ebru Umar schijt. Waar anderen denken en zodanig zijn schijt Erbu Umar en bestaat zij ook geheel uit schijt. Zij is lelijk en dom en daar kan ze weinig aan doen.
Daar put ik troost uit.
Eigenwaarde komt voort uit identiteit. Deze dingen zijn haar vreemd. Zij kent enkel stront omdat ze haar hele leven omringt is geweest door stront. Zij bezit dan ook geen ziel. In plaats daarvan is er een afgrond bestaande uit stront. Zij is de reden dat Turkije niet bij de EU is toegetreden. Zij is de reden dat panda’s niet neuken, de poolkappen smelten en zij is de reden dat baby’s huilen.

op 18 08 2015 at 00:18 schreef L.Brusselman:

De Godwin is verzonnen om mensen de mond te snoeren ,ik heb er schijt aan.
Het zijn gewoon kolere NAZI’s.

op 19 08 2015 at 15:56 schreef M:

dus effe dimmen, M.

Neuh

(hartje)

op 19 08 2015 at 23:35 schreef Sasha Berkman:

http://speld.nl/2015/08/13/zevenkoppige-draak-ontkent-mishandeling-jan-roos/

op 21 08 2015 at 19:03 schreef Mo:

sorry voor elke rechtse cocksucker, het stikt van de mocros’s in Hollandistan,

deal with it or die

maar komt goed stelletje domme kaaskoppen met de intelligentie van een bierviltje

de laatste alinea is bedoelt voor iedereen die zich aangesproken voelt :-)

ps Peter, die Ebrubitch is a dumb bitch,die tweet van haar waarin ze alle Marokkanen wegzet als een stuk vuil incl hun ouders was de druppel.

Het verwondert mij niet dat zij door elke zichzelf respecterende Turk in Nederland wordt gezien als een stuk stront met wallen,

wat een kutwijf

amen

op 22 08 2015 at 17:03 schreef MNb:

De bierviltjes voelen zich aangesproken, Mo.

op 23 08 2015 at 16:43 schreef Mo:

sorry MNb

JeSuisBierviltje

op 24 08 2015 at 14:22 schreef Sasha Berkman:

staat dat stuk van Hassnae in het NRC ergens online?

op 25 08 2015 at 18:44 schreef Marcel:

Jeetje Peter, ik had al tijden niet meer hier gekeken.

Ik heb even rond geklikt op je site en vraag me af wat er gebeurt is met je.

Moet je niet eens een lange vakantie nemen om tot rust te komen?

Nederland een ‘uitermate racistisch strontgat’? Doe eens even normaal zeg.

op 22 09 2015 at 08:01 schreef ‘Bezorgde burgers’ ‘plegen verzet’ | Krapuul:

[…] al in hun broek doen bij de gedachte alleen al iets uit te halen. Wat volgende keer: zwaaien met machetes à la iemand die zijn uiterste best doet dag in dag uit het klimaat in dit land totaal te verzieken? Of […]

op 06 10 2015 at 08:00 schreef Framen | Krapuul:

[…] lijf gaat met een machete? O wacht! Iets dergelijks hebben we recent ook al meegemaakt en ook die opruiende en racistische crimineel loopt nog vrij rond. Ik wil er maar mee zeggen dat als er vandaag of morgen een keer doden vallen, […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS