Home » Archief » Doofpot


[16.01.2016]

Doofpot

Peter Breedveld

b14
Illustratie: Steve Epting

Hoi, Nazi! Ja, u inderdaad, met uw moslimobsessie en uw derdehands rassentheorietjes en uw bewondering voor Wierd Duk. U wilde het over een doofpot hebben? Wat dacht u van deze doofpot: de Volkskrant, 7 december 2013: ‘Niet 63, maar 849 racistische moorden in Duitsland‘.

Was onder het tapijt geveegd. Extreemrechts is al jaren een gigantisch probleem bij onze oosterburen, maar de overheid hield de cijfers expres laag want ‘rechts-extremisme schaadt het imago van de Duitse democratie in binnen- en buitenland.’

Geweld tegen moslims

Is dat ooit ‘benoemd’ in De Wereld Draait Door? Is rechtsextremistisch, racistisch geweld, dodelijk geweld, ooit ter sprake gekomen in Pauw? Wilders deelt ‘verzetsspray’ uit tegen moslims, op Facebook is een Nederlandse extreemrechtse groepering in alle openheid bezig een zwaarbewapende militie te vormen.

Met het groeiende aantal aanslagen op moskees en het toenemende geweld tegen vooral vrouwelijke moslims is dat genoeg reden tot zorg, maar hebt u Matthijs van Nieuwkerk al in een angstpsychose zien schieten?

Dat bedoel ik. Tot op de dag van vandaag is het taboe om een link te leggen tussen de massamoord door Anders Breivik en het gedachtegoed van Wilders, die Breiviks inspirator was. Meteen na de eerste berichten over de massa-aanrandingen in Keulen wezen mensen al op dergelijk seksueel geweld door witte mannen, maar dat was wat anders. Een witte vrouw vindt het vast lekkerder om te worden aangerand door een witte Neanderthaler dan door een Noord-Afrikaan of een Syriër.

Verkrachting als oorlogswapen

Seksueel geweld is al sinds mensenheugenis een veelgebruikt wapen ter intimidatie en onderdrukking van tegenstanders. Niet alleen op het Egyptische Tahrirplein, maar ook in de Balkanoorlog, vooral door de christelijke, blanke Bosnische Serviërs. De oude Grieken beschouwden verkrachting als een volstrekt respectabel onderdeel van de edele kunst van het oorlogsvoeren. Ik bedoel, als we het toch over onze beschaving hebben, waarom dan niet even naar de bakermat gekeken, toch?

Zelf ben ik betrekkelijk laat geïnteresseerd geraakt in de Griekse mythologie, en het viel me toen meteen op dat er eigenlijk geen Griekse held het product is van een romantisch samen-zijn van twee consenting adults, zoals dat zo mooi in het Engels heet. Vooral oppergod Zeus kreeg ‘m blijkbaar niet omhoog als er niet een beetje gewelddadige dwang aan te pas kwam. Rape culture wordt er bij ons tijdens de lessen Grieks op beschaafde wijze ingegoten.

Overweldigd en bereden

Niet dat ik denk dat de vertegenwoordigers van de superieure Westerse beschaving, die Hassnae te verstaan geven dat zij en haar moeder moeten worden verkracht, veel lessen Grieks hebben gehad. Ik denk dat het genetisch bepaald is, die neiging om de vrouwtjes eronder te houden met seksueel geweld. Ik zie het zo vaak, bij mannen van allerlei verschillend pluimage, dat ik me afvraag of ik wel helemaal normaal ben, aangezien ik die aandrang helemaal, totaal, erewoord, niet heb. Misschien heb ik teveel vrouwelijke hormonen. Mannen hebben me mijn hele leven al uitgescholden voor homo.

Kijk, de bij Domrechts immens populaire ‘volksschrijver’ Gerard Reve, die wist ook hoe je de vrouwtjes eronder houdt: ‘Ik zal elke brutale meid in spijkerbroek de kleren van het lijf scheuren & haar aan u geven, opdat ze lere en voele wat het is om door een man overweldigd en bereden te worden.’

Ongemakkelijke waarheid

Als er nou één ongemakkelijke waarheid is, dan is het wel dat seksueel geweld in alle culturen in gelijke mate voorkomt. Het ligt niet aan de islam of de Arabische cultuur of aan de genetische opmaak van bruine mannen. Vanmorgen leerde ik van Flip van Dyke dat verkrachting binnen het huwelijk in Nederland pas sinds 1991 strafbaar is (heb het gecheckt en het klopt). Als vijftienjarige zag ik eens een Clint Eastwood-film waarin een opstandige vrouw door Eastwood werd verkracht om haar een lesje te leren. Dit overduidelijk in dezelfde ‘humoristische’ geest als het kattebelletje van Reve.

Het valt me op dat er in Nederland weinig aandacht is voor de aanwijzingen dat het seksuele geweld in Keulen op Oudejaarsnacht een zorgvuldig voorbereide actie was, gezien bijvoorbeeld het handgeschreven Hoe & Wat voor de aanrander, dat op één van de verdachten is gevonden. Zinnetjes als ‘Ik wil je neuken’ werden blijkbaar van tevoren doorgesproken en opgeschreven op spiekbriefjes.

Geile Arabier

Ik was, zover ik kan zien, de eerste en in elk geval één van de weinigen die het bericht erover (met een foto van het briefje) op Twitter zette en ik werd alleen door de rechtse haaibaai Dilan Yesilgoz (VVD) geretweet. Die retweet werd daarna weer ongedaan gemaakt en ik vind dat veelzeggend.

Ik begrijp het wel: dat briefje wijst erop dat de aanrandingen een ordinaire oorlogstactiek waren, die ook deel uitmaakt van de strategie van de PVV in de strijd tegen politieke tegenstanders, en in Nederland is het van levensbelang om de mythe van de bloeddorstige, geile Arabier te blijven voeden. Daarom wordt een haatpropagandist als Wierd Duk vereerd en een nuchtere feitenroeper als Leo Lucassen intens gehaat.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 16.01.2016 @ 15:33

[Home]
 

40 Reacties

op 16 01 2016 at 17:05 schreef Egbert:

Ik snap niet hoe het briefje met vertalingen bewijst dat het “een zorgvuldig voorbereide actie” tot oorlogszuchtige overheersing is. Is vertalen nu crimineel, terwijl een native Duitssprekende vrijuit gaat voor hetzelfde taalgebruik?

Beste opmerking totnutoe over het “georganiseerde” van Keulen is van Leo Lucassen: zakkenrollersbendes, modus operandi.

op 16 01 2016 at 19:04 schreef Maurice:

Je zegt dus dat die briefjes er opzettelijk door de politie ‘zijn gevonden’ om de beeldvorming te beïnvloeden, of wijzen die briefjes op de zakkenrollerstactiek om het slachtoffer door afleiding/intimidatie makkelijker te kunnen rollen?

op 16 01 2016 at 20:02 schreef babs:

849. Dat is wel bizar veel. Zegt vooral veel over de politie dat ze er zo lang van uit zijn gegaan dat Turken elkaar nu eenmaal vermoorden. Opgeruimd staat netjes, zullen ze hebben gedacht. Ook moet haast elke immigrantenfamilie wel iemand kennen die door de nazi’s is vermoord. Echt bizar.

op 16 01 2016 at 21:50 schreef Peter:

Ik ga ervan uit dat de briefjes echt zijn en dat zou dan volgens mij op een zorgvuldig doorgedachte tactiek gaan ipv om hitsige dronken mannen.

op 16 01 2016 at 23:54 schreef Haes:

Door mijn (intuïtieve) afkeer van Reve, kende ik deze ingezonden brief van hem niet, maar hij bevestigt dat mijn afkeer terecht is.

op 17 01 2016 at 10:27 schreef Ralph van der Geest:

“Het kan zijn dat ik het verdrongen heb, of dat ik al lijd aan dementie of alzheimer, maar ik kan mij niet herinneren dat ik ooit een vrouw heb aangerand of heb meegedaan aan groepsverkrachting.

Mijn verlegenheid won het altijd van mijn wellust.”

Ook deze wannabe massamoordenaar en Breivik-fan zou grag vrouwen verkrachten. Hij is er echter te verlegen voor. Dus niet het morele besef dat je van vrouwen (en mensen überhaupt) afblijft als ze ‘nee’ zegt maar ’te verlegen’ beschermt vrouwen kennelijk vooralsnog tegen dit monster. Ik zou er niet graag (als man of vrouw) mee in de tram willen zitten. Zijn naam: Theodor Holman.

op 17 01 2016 at 18:16 schreef herman van der helm:

“Hij is er echter te verlegen voor.”
Dat geldt voor heel veel mannen denk ik. En als er dan maar ruim alcohol genuttigd wordt kan dat verlegen wegvallen.

op 17 01 2016 at 20:30 schreef Roel:

De militie die op facebook bezig is, zegt onbewapend te zullen zijn. Wel met uniform. Ook eng, maar toch stukken minder dan je hierboven stelt.

op 17 01 2016 at 21:47 schreef Mario:

Roel, dit is wat de oprichter van die militie eerder zei:
http://i.imgur.com/hdioGUg.jpg

PP staat voor Pro Patria, trouwens. Die andere extreemrechtse groepering. Meer info: http://kafka.antenna.nl/

Het ongewapend/ tegen geweld en meer van dat blabla, is enkel maar om zo keurig mogelijk ‘over te komen’. En blijkbaar met succes, aangezien jij en waarschijnlijk anderen die frame rustig napraten.

op 18 01 2016 at 09:06 schreef Roel:

Mario,

Ik praat de frame niet rustig na, maar de link in het artikel blijkt niet naar een bron te gaan waarin wordt gesproken over bewapening, integendeel. De link die jij geeft overigens ook niet.

op 18 01 2016 at 10:56 schreef Egbert:

Opdat wij niet vergeten: zij die door de mand vielen. @YoeriAlbracht

Dit is wat YA tweette op 12 januari: wat is schadelijker voor de samenleving: de verkrachtingen of het toedekken door de politie #Rotherham #Keulen #Zweden. In DWDD mocht hij het toelichten (waarna Swydert “een nul teveel” van Lienden zo afging).

Eerst wat klein vuil wegwerken: 1. Waarom ‘verkrachtingen’ niet ‘aanrandingen’ geschreven? 2. Wat betekent die afpersersgrijns van YA bij de introduktie? 3. Rotherham is “sinds 2009 zes jaar onder de pet gehouden door journalisen”: niet waar, een leugen, valse opzet. Al in 2010 veroordelingen en in 2012 artikel in The Times. 4. YA over Inna Shevchenko (FEMEN): “Exactly my point” (16 jan): nee, het tegenovergestelde van jouw punt YA. JIJ bent de xenofoob in dit verhaal, die de slachtoffers alleen maar gebruikt voor zijn eigen racisme.

Dit is de makke van YA: hij noemt WEL Rotherham en Zweden, maar NIET de katholieke kerk en NIET Jimmy Savile. Racist filter

op 18 01 2016 at 10:59 schreef Mario:

Roel, je had natuurlijk zelf even de moeite kunnen nemen?

http://i.imgur.com/e3WZdXm.jpg

Rechtstreekse links zijn een beetje lastig, aangezien sommige zijn afgesloten/ afgeschermd.

Zoals, het Twitteraccount van de oprichter Jean de Zwaan:
https://twitter.com/Roodbaard

Of facebook (althans voor mij, kan aan browsersettings liggen):
https://www.facebook.com/DSDA-921761274527281/

Twitter zoek:
https://twitter.com/search?q=dsda&src=typd

Of neem dit hakkelend gebrabbel van Jean de Zwaan:
http://www.amsterdamfm.nl/dsda-krabbelt-terug/

op 18 01 2016 at 11:06 schreef Mario:

Roel, lees tevens, of juist vooral, ook de reacties onder de berichten van DSDA. Men juicht geweld -tegen Nederlanders- veelal toe.

Sorry voor dubbele posting, Peter.

op 18 01 2016 at 18:53 schreef Sjap:

Seksueel geweld komt in alle culturen in gelijke mate voor. Taharrush, aannemende dat dat een bestaand fenomeen is, is toch wel echt nieuws voor Europa, Peter.

op 18 01 2016 at 19:06 schreef vander F:

Mwoah, dat het een vooropgesteld en voorbereid plan was om op nieuwjaarsnacht eens even lekker te gaan aanranden en beroven lijkt me wat over da top.
Dat er criminele groepjes zijn die zakkenrollend willen toeslaan op zo’n nacht lijkt me evident, doen ze op alle drukbezochte openbare gelegenheden, en die gasten gaan dat echt niet organiseren met andere criminele clubjes, zeker de concurrentie uitnodigen, echt niet.

Dat er bezopen Noord Afrikanen maar ook asielzoekers rondliepen was evident, en die zijn, veelal lijkt me, niet gewend om flink te zuipen.
Hier mag dat in het openbaar, zeker op ouwejaarsavond, lijkt me voor jongemannen spannend om mee te maken, met vuurwerk omgaan, ook zoiets.
En dan met je bezopen harses niet doorhebben dat je zware vuurpijlen niet horizontaal op mensen behoort af te vuren want best wel link spul.
Dat gezamenlijk afspreken om los te gaan (niet criminelen) zal best, zuipen en feesten,
en dan vervolgens op z’n ‘Egyptisch’ groepsgewijs vrouwen lastig vallen, het zou me niet verbazen. http://newsmonkey.be/article/62625
Maar een ‘zorgvuldig voorbereide actie’?
Denk het niet, te diverse achtergrond van lui, ‘verse’ asielzoekers, Marokkaanse criminelen etc.

op 18 01 2016 at 19:35 schreef Peter:

Ik vind “dat lijkt me wat over de top” echt het beste argument dat ik ooit heb gehoord. Ik bedoel, WAUW! Vander F! Je bent doorgaans al zo overtuigend, maar hier overtref je jezelf echt!

op 18 01 2016 at 20:33 schreef Bertje Knor:

Er zijn nu al over de 700 aangiftes.(in Köln van aanranding en verkrachting)
Dus dat betekend bij zo een 800 “Arabieren” zo een 1,20 Vrouw per geile Arabier.
Hmm en in de media zie ik alleen maar plaatjes en filmpjes van rellend schorem op de Domplatz.
Das merkwaardig waar zijn de filmpjes en plaatjes van de geile Orgies, huilende vrouwen, verscheurde kleding stukken etc.
O wacht die andere paar duizend mensen bij de Domm hebben natuurlijk niets gezien en dat komt omdat de Arabieren zich netzoals de Joden zich ontzichtbaar kunnen maken……(de Duivels)

Gebruik nu toch een keer je logisch verstand!!!

op 18 01 2016 at 20:52 schreef vander F:

Ach ja, is ook minimaal, je mot het wat kort houden nietwaar?
Deze hele discussie, dit Keulen verhaal, is natuurlijk gefundenes fressen voor types van allerlei allooi,
PVV gekkies, besliste feministes, bange witte mannetjes, progressieve Prinzipienreiters, botte racisten en Wierd Duk (weird duck? wat dachten die ouders).
Maar goed, veel ‘over the top’ gekrijs in media land en selfmade internet,
proberen wat nuance aan te brengen in dit verhaal komt je op dit moment van links tot rechts te staan op minimaal een honende ontvangst.

Met ‘over the top’ bedoel ik dus de hele nu gaande discussie in brede zin en niet alleen jouw bovenstaande kritiek hierop, en mijn behoefte aan nuance hierin.
Ik erger mij nogal aan besliste opmerkingen à la;
‘alle Arabieren zijn etc etc’ en ‘ allemaal racistische PVV tokkies etc etc’ dan wel ‘allemaal wegkijkers’ of ‘allemaal fascisten’.
Allemaal nogal ‘over the top’,
cool the fuck down people, laat je niet voor andermans opgefokte karretje spannen.
Zoiets.
Je mag zomaar zelf nadenken en je hoeft je niet te voegen naar door anderen bepaalde gestaalde hokjes,
fuck ‘m.
Ik weiger me in een hokje te laten stoppen,
heb ik niet nodig, anderen blijkbaar wel.

op 18 01 2016 at 22:21 schreef Sasha Berkman:

“Niet 63, maar 849 racistische moorden in Duitsland‘” dat was in 2013. Recentere cijfers zouden interesant zijn.

https://www.oneworld.nl/vrede-veiligheid/de-cijfers-zijn-duidelijk-rechtsextremisten-zijn-dodelijker-dan-jihadis

Ik heb heb op deze websites in het verleden vaker links geplaats (wikipedia) met cijfers over extreem rechtse moorden/doden, oa in een discussie met Big pete, ik heb de links niet meer helaas.

Silvio Meier heb ik persoonlijk gekent. Een week voor de moord op hem was ik nog te gast bij hem.

NSU: Topje van de ijsberg.

op 18 01 2016 at 22:37 schreef Sasha Berkman:

aanvulling: https://de.wikipedia.org/wiki/Todesopfer_rechtsextremer_Gewalt_in_Deutschland

op 18 01 2016 at 22:39 schreef Roel:

Mario,
Dank voor de linkjes, duidelijk. Misschien dat Peter de link in het stukje kan aanpassen.

op 18 01 2016 at 22:57 schreef Sasha Berkman:

“op z’n ‘Egyptisch’ groepsgewijs vrouwen lastig vallen” Ja joh, het zijn net joden die egyptenaren!

Je zet het notabene zelf tussen aanhalingstekens, met andere woorden je framed egyptenaren op dezelfde manier als de nazis (goebels) vroeger ‘joden’frameden.

Je bent te ziek voor woorden.

op 18 01 2016 at 23:41 schreef Bertje Knor:

Sasha

En das nou precies waarom sinds 2014 de Duitse Staat een waarschuwing heeft uitgegeven over extreem rechts haar opkomst en daden.
(Ben even de naam kwijt van het orgaan die deze waarschuwingen officieel uitgeeft, sicherheits staats …….ofzoiets)

op 19 01 2016 at 07:50 schreef vander f:

kolere Sacha, ik zet het juist tussen aanhalingstekens omdat het zo in de pers verscheen, maak jij er weer compleet het tegenovergestelde van en smijt mij en passant in de nazi hoek.
jIj bent hier de Goebelliaanse smeerlap met je geframe,
halve zool.

op 19 01 2016 at 11:46 schreef babs:

LOL, een waarschuwing. Ruim 100 moorden per jaar en dan 14 jaar later met een waarschuwing komen.

Er gaat iets niet helemaal goed in Duitsland. Er wordt meer gestaakt dan in Frankrijk (ook dat blijft veelal uit het nieuws, omdat het tegen onze vooroordelen in gaat), vroeger maakten ze dure auto’s, maar die gingen nooit kapot, nu maken ze dure auto’s met talloze gebreken die stiekem kankergassen uitstoten en, last but not least, er vallen meer doden onder de moslims dan in Gaza.

op 19 01 2016 at 12:56 schreef Thomas E:

hmmmmm Babs, Duitsland maakt nog steeds topauto’s. Ze hadden natuurlijk niet over die uitstoot moeten liegen, maar daarin lijken zij nu niet de enigen te zijn. En wat betreft de gedode moslims: er wonen in Duitsland wél bijna 2x zoveel moslims als in de Gazastrook. Dus het lijkt me dat je Duitsland iets te hard over de knie legt.

op 19 01 2016 at 13:00 schreef Bertje Knor:

Babs

Deze waarschuwing is nou net gebaseerd op zo een 10 jaar onderzoek en is naar ik weet de tweede in de moderne geschiedenis van Duitsland.
(RAF was de eerste.)
Het is meer als een “waarschuwing” ik kan de juiste woorden even niet vinden.
Ik zoek wel even een link.

op 19 01 2016 at 13:38 schreef Sasha Berkman:

OK, vander F. Ik bied je hierbij mijn excuses aan. Ik heb je foutief geinterpreteerd.

op 19 01 2016 at 13:56 schreef babs:

Thomas,

OK, 2x minder doden en 2x meer moslims; Duitsland is 4x minder erg dan de Gaza-strook. Nou, de doelstellingen zijn gehaald hoor.

Het valt me serieus op dat Duitsland problemen heeft. Dat is me ook bij zakelijke bezoeken aan het land steeds weer opgevallen, verarming, slechte dienstverlening, stakingen, nepotisme. Zeg maar het tegenovergestelde van de reclame.
https://www.youtube.com/watch?v=iwSbJnmyURA

op 19 01 2016 at 16:23 schreef Hermann:

De NSU is een geval apart: of de beide Uwe’s in de camper zelfmoord hebben gepleegd is nog lang niet duidelijk. Deze week in het gerechtsgebouw in Erfurt wordt dit verder onderzocht. Nieuwe foto’s van de camper duiken op. De vraag bestaat, of Beate Zschäpe wel in de Frühlingsstr. 26 aanwezig was, toen de bovenste verdieping in de lucht vloog. Ook dat is nog niet duidelijk. Geen vingerafdrukken, geen DNA, geen enkel bewijs dat de NSU de daden begaan heeft. Slachtoffers (ook bomaanslag Keupstr.) merendeels Koerden. Rechtsextremisten als undercoveragenten ingezet door BfV, LfV, BND en MAD. Bekend uit getuigenverhoren. Drugshandel en de aanwezigheid van Am. inlichtingendiensten in Heilbron. Maar niets is nog bewezen, wel zijn vele, vele dossiers gelekt en op internet te vinden. Dat maakt de NSU anders dan bv. de IRT affaire. De msm vertellen niets – het stukje van de Volkskrant is ‘Lügenpresse’, door linksgeoriënteerde mensen in de 60’er jaren bedacht. De BND (komt voort uit nazi-Duitsland) heeft bevoegdheden na NSU sterk uitgebreid. Deze week: DNA gevonden na overval van 3 RAF leden en linksextremistisch geweld. Ja, er is wat aan de hand, maar wat is niet duidelijk. Ook Keulen niet.

op 19 01 2016 at 17:50 schreef Egbert:

Ja Hermann, dat is nou juist het punt van de NSU moorden: Duitse politie en geheime diensten hebben niet gezocht in rechtse kringen.

op 19 01 2016 at 20:47 schreef Sasha Berkman:

Rechts geweld in de BRD Is veel breder dan de NSU en speelt al veel langer ook. Doofpot is een understatement.

op 20 01 2016 at 13:49 schreef Hermann:

@ Egbert. Politiedossiers, o.a. “Soko Bosporus” allemaal te vinden op internet. Bij de eerste moorden aandacht naar drugsgerelateerd geweld, een mogelijkheid, die nog steeds niet is uitgesloten. Vier mannen uit Nederland, die contact hadden met één of meerdere slachtoffers uit Keulen, hebben begin deze eeuw jarenlang in de gevangenis gezeten vanwege drugssmokkel. De moord op Michèle Kiesewetter en de gelijktijdige mislukte moordpoging op Martin Arnold in Heilbronn, zouden die racistisch gemotiveerd kunnen zijn? Met al die ‘V-Leute’ in de rechtsradicale scène, zou het mogelijk zijn, dat de NSU zo lang kon onderduiken? Matthias Dienelt, ‘V-mann'(undercouver) had het huis aan de Frühlingsstr. 26 in Zwickau gehuurd en woonde in de gedeelde woning aldaar. De wapens zijn na de brand in zijn woning gevonden, niet in de woning van Beate Zschäpe en de Uwe’s. En de politie zou niets geweten hebben van de NSU?

Was het maar zo eenvoudig, dat de politie niet gezocht heeft – de NSU wordt met de dag complexer. Gelukkig is er nu voor iedereen de NSU sinds 6-11-2011, ter geruststelling. Lees de dossiers maar eens, allemaal te vinden op internet, maar verslijt mij niet voor dom.

op 20 01 2016 at 19:24 schreef Egbert:

Ja Hermann, maar pas nadat ze ze er niet meer omheen konden, november 2011. Vier hoofden van inlichtendiensten zijn ontslagen. Vier! De dossiers met hints lagen jarenlang onder hun neus, maar ze hebben gewoon niet gezocht.

Je kunt nog eens een lijstje maken van “dat is twijfelachtig” en “ook in verband gebracht met”, maar dat pleit de politie niet vrij van moedwillige nalatigheid. Integendeel.

op 20 01 2016 at 20:55 schreef Sasha Berkman:

Wat moet ik zeggen:Zo gewelddadig is extreems rechts in Europa

Wereldmorgen.be

Extreem of niet, rechts is een groot probleem volgens mij. Rechts staat aan de basis van de huidige problemen, rechts is het probleem bij het zoeken naar een oplossing.

op 21 01 2016 at 10:34 schreef Hermann:

@ Egbert. Dat BMZ, en de mensen waar ze mee omgingen, neonazi’s waren, is juist. De vraag is echter, heeft de NSU die 10 moorden gepleegd? Het proces is opgehangen aan de “Paulchen Panther’ DVD, maar de herkomst van die DVD is onduidelijk en lijkt na 4-11-2011 gemanipuleerd te zijn. Na 2007 in Heilbronn duiken de dienstwapens van de politieagenten plotseling in 2011 weer op, nadat de camper in een loods is onderzocht (niet op de plek des onheils). Raar! Bovendien, bij alle moorden zou een Ceska in ’t spel zijn, maar de Ceska duikt in de scène pas op, nadat de eerste 2 moorden al gepleegd zijn. De getuigenverklaringen heb ik gelezen; later is door het Duitse OM de datum van overdracht van het moordwapen vervroegd. Er wordt door de Duitse overheid met bewijs gesjoemeld, dat is wel duidelijk. Waarom is niet duidelijk. Omdat de dossiers gelekt zijn, voor de eerste keer in zo’n omvang, maakt deze NSU-zaak zo interessant. Getuigenverklaringen in de verschillende rechtszalen, zo op internet te lezen.

Dat de NSU deze moorden heeft begaan (er zijn nog 5 soortgelijke moorden op haast identieke manier, ook met een Ceska, in Frankrijk en Turkije begaan), dat is nog helemaal niet duidelijk.

op 21 01 2016 at 10:50 schreef Peter:

Hier probeert Hermann heel fanatiek, met een verbetenheid die ik vooral bij Domrechts vaak zie, met een tsunami aan feitjes zonder enige bronvermelding die sowieso schier onleesbaar is, een rookgordijn op te trekken met de kennelijke bedoeling de suggestie te wekken dat het wel meevalt met de extreemrechtse terreur in Duitsland.

op 21 01 2016 at 11:24 schreef Egbert:

Hermann: De vraag is echter, heeft de NSU die 10 moorden gepleegd? Driewerf: Nee, nee, nee, dat is de vraag niet.

De vraag is waarom de Duitse politie zelf niks heeft ontdekt. Ze bleven maar suggereren aan familie dat het slachtoffer wel in de drugshandel zou zitten. De politie noemde hun onderzoek “Bosporus”: dat zegt al genoeg over hun benadering. (De pers kwam met “Döner-moorden”).

Alle twijfel die jij probeert te zaaien komt op hetzelfde neer: voor de politie komt het goed uit als hun blindheid voor extreem rechts er niet te dik bovenop ligt. PS op een volgende post van jou reageer ik niet meer.

op 21 01 2016 at 12:39 schreef Hermann:

@ Peter. Ik maak duidelijk dat dossiers door de papiermolen gaan, delen uit dossiers zwart gemaakt worden, dossiers wegens ‘vertrouwelijk’ niet aan het OM gaan, bewijsstukken gemanipuleerd worden etc.. U ziet, overeenkomsten met Nederland. Al is de NSU niet mijn ‘bloedgroep’en zal dat ook nooit worden, maar de NSU bij voorbaat beschuldigen en veroordelen voor 10 moorden, zonder dat daar een veroordeling aan ten grondslag ligt, en voorlopig ook geen bewijs, is niet zoals dat in een rechtsstaat behoort te gaan. Vandaar de aanval op het stuk in de Volkskrant. Enige maanden geleden heb ik, met een link naar Mehmet Daimaguler, aangegeven hoeveel extreemrechtse terreur er in Duitsland is. Tevens heb ik aangegeven, dat er wel degelijk ook een extreemlinkse terreur in Duitsland is: beide veroordeel ik met klem.

Zonder rechtsspraak vervallen we in barbarij.

Zowel links als rechts kijkt met verbijstering naar het NSU proces; hier is een staat aanwezig, die aantoonbaar de rechtsgang belemmert en naar zijn hand probeert te zetten.

Maar je hebt gelijkt, mijn bronvermelding is schier onleesbaar, niet voor iedereen trouwens, en dat laat ik nu maar achterwege.

op 22 01 2016 at 22:40 schreef Sasha Berkman:

Nog een doofpot: https://www.rt.com/news/329793-alleged-kurd-civilian-shooting/

Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS