Home » Archief » Elk zijn eigen Erdogan


[08.03.2016]

Elk zijn eigen Erdogan

Peter Breedveld

yuji8
Illustratie: Yuji Moriguchi

Gisteren werd het onderstaande me onder de aandacht gebracht. Een onderonsje van Bart Schut, Esther Voet, Ewout Klei en NOS-correspondent Jeroen Wollaars. Het stamt al van augustus, rond dezelfde tijd dat Powned en Jan Dijkgraaf me er openlijk van beschuldigden Dijkgraafs zoon met de dood te hebben bedreigd, daarbij uiteraard nadrukkelijk mijn werkgever noemend (Van Dijkgraafs beschuldiging bleef, na herhaaldelijk aandringen op het produceren van bewijs, uiteraard niets over).

Op zich is het allemaal niks nieuws. Zoals altijd word ik van absurde zaken beschuldigd: antisemitisme, vrouwenhaat, ‘hoer’-roepen, stalken, Daesh aanhangen, daarna wordt nadrukkelijk mijn totale onbelangrijkheid benadrukt, maar tegelijkertijd vastgesteld dat ik ontslagen moet worden.

wolschut

wolklei

wolvoet

Moskeebestuur

Ben ik geschokt? Allang niet meer. Dit gebeurt al zó lang bijna dagelijks (of waarschijnlijk gewoon dagelijks, maar ik neem er niet altijd kennis van). Maar het deprimeert me wel. Die extreme negativiteit. Vaak, als ik zoiets tegenkom, krijg ik de neiging om het bijltje er meteen bij neer te gooien. Doe ik het hiervoor? Heb ik hier zin in, elke dag? Dit houdt allemaal op zodra ik stop me te bemoeien met het multicultidebat.

Ik kom regelmatig een studievriendin tegen op het station. Ze vindt Nederland een geweldig land. Ze heeft haar gezin, haar werk, ze zit in het bestuur van haar moskee. “Ik lees dat allemaal niet”, zegt ze. Haar gemoedsrust is jaloersmakend. Ik wil dat ook, een niks-aan-de-hand-leven.

Maar ja, dan vertelt ze tussen neus en lippen door wel dat haar moskee, naar aanleiding van recente gebeurtenissen, een terreurverzekering is aangeboden. “Ik wist niet eens dat dat bestond”, zegt ze. Je kunt je afsluiten wat je wilt, de werkelijkheid sijpelt uiteindelijk ergens ooit binnen.

Gevaarlijke bullshit

Dus don’t get your hopes up, fellas. Ik ga niet stoppen. Ik kan het ook niet, zwijgen als ik zie hoe mensen, waar ik om geef, worden bedreigd door een volksmenner en zijn aanhang. En dat dan zogenaamde weldenkende mensen zeggen dat er niks aan de hand is. Dat ze documenten hebben gelezen en zeker weten dat Wilders geen kwaad in de zin heeft. Dat hij alleen maar de dingen benoemt. Als de boer die zijn kippen geruststelt: “Van de vos heb je niks te vrezen, dames! Ik heb er een boek over gelezen en daarin staat dat-ie juist dol is op kippen.”

Er is teveel gevaarlijke bullshit die onweersproken blijft. Althans, de media geven geen ruimte aan mensen die de bullshit weerspreken. Vergeet niet: ik was de enige, de enige die waarschuwde dat er nog niks bewezen was over ‘Keulen’. Iedereen, iedereen deed mee met de koortsachtige hetze tegen vluchtelingen die onmiddellijk volgde op de eerste berichten over ‘massa-aanrandingen.’

Ik ben gevaarlijk

Ik doe niet gewoon gezellig mee, de grootste zonde die je kunt begaan in dit land. En ik word gehoord, dat zie je wel aan het feit dat mijn stuk over Keulen, pas twee maanden oud, nu al één van de tien meest gelezen stukken in het elfjarige bestaan van Frontaal Naakt is.

Ik ben gevaarlijk. Daarom word ik niet gewoon belachelijk gemaakt of simpelweg genegeerd. Nee, ik moet kapot. Mij leven moet kapot. Ik moet in diskrediet gebracht worden bij mijn werkgever vanwege een mening die ik in mijn vrije tijd, op mijn privésite uit. En dat heeft niks van doen met Jodenhaat, ik ben de vrouwvriendelijkste man die ik ken, ik heb weleens ‘hoer’ geroepen, maar alleen naar mannen en nu doe ik dat niet meer, uit oprecht respect voor hoeren. Aan nepaccounts doe ik niet, dat is de specialiteit van het groepje waar Asscher en Wol zich door laten informeren. Daesh-fan? Ik weet waar die antisemitisme-beschuldigingen vandaan komen, maar waar ze het vandaan halen dat ik een aanhanger ben van Daesh, it boggles the mind. Het zal Wollaars’ en Asschers bron Ans Aarsema wel zijn.

Lief zijn voor moslims

Elke dag proberen ze me werkloos te maken. Laatst deed zelfs de vicepremier het. De vicepremier! Vanwege mijn mening, en die is dat je lief moet zijn voor de moslims, en voor vluchtelingen. En dat je mensen niet mag discrimineren om hun huidskleur. Dat is tegenwoordig extreemlinks.

En mijn ontslag is niet genoeg. Nee, mijn relatie moet ook kapot. Hans Konings, eigenaar van het bedrijf KAMA Systems Amsterdam, docent Spaans en docent websites bouwen aan de Volkskuniversiteit, één van de fanatiekste bloedzuigers in het Breedveld-haat-groepje, die mij ook totáál irrelevant vindt, vond het grappig te speculeren dat Hassnae, aan het eind van de in de islam gebruikelijke rouwperiode van veertig dagen, publiekelijk bekend gaat maken.

hans konings

Laag vuiligheid

Deze bacterie heeft dat zo eens zitten berekenen, veertig dagen, dat moet rond 17 maart zijn, en gaat dan zitten poeren in iemands intense verdriet om haar moeder om een puntje te scoren bij zijn vriendjes, te proberen ons te raken. Kan het lager? Kan het smeriger? Laat het antwoord maar zitten. Ik weet inmiddels: het kan altijd viezer. Dat groepje rond Wollaars, Voet, Schut en Aarsema slaagt er iedere keer weer in een diepere laag vuiligheid aan te boren.

En hier doen journalisten, Pownews, Joop.nl, zelfs de vicepremier, zelfs NRC Handelsblad, aan mee. Allemaal wijzen naar Erdogan, maar ze zijn geen haar beter. Allemaal zijn ze hun eigen Erdogan. Mensen kapot maken, proberen zo veel mogelijk pijn te doen, maximaal te beschadigen, liefst dood te maken, vanwege hun mening.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

aarshaaretz

Peter Breedveld, 08.03.2016 @ 08:39

[Home]
 

25 Reacties

op 08 03 2016 at 09:08 schreef babs:

Als je ooit civiel iets wil doen, is dit misschien wel je beste kans. Wat Schut doet is onrechtmatig en aan de reacties van allerlei belangrijke mensen kun je zien dat het je naam aantast. Dat er schade is, is duidelijk. Helaas is lastig aan te tonen hoe veel.

Zo ingedikt en zo onrechtmatig en met zo veel belangrijke mensen, dat ga je nooit meer tegenkomen. Wel jammer dat het weer een tijd geleden is, maar de schade ontstaat als andere mensen dit lezen, niet pas wanneer jij dit leest.

Als je dit pad overweegt, is dit de beste kansen die ik ooit heb gezien. (Ik ben geen advocaat, voorafgaande is mijn lekeninschatting.)

op 08 03 2016 at 09:55 schreef Murat:

You have our full support. Je bent niet alleen.

op 08 03 2016 at 10:37 schreef MarcodB:

Ik vermoed dat de overwegingen van Babs te positief zijn. Ik heb zelf een keer een gesprek gehad met een jurist over dit soort bewuste webafbraakpraktijken n.a.v. een aktie van Bas Paternotte.
De mate van bescherming blijkt in de praktijk nogal tegen te vallen. Zelfs in een clear-cut case moet je zelf nogal wat kosten maken en het is het maar de vraag of je echt wint, want kale kippen kun je niet plukken.
Dat er iedere keer weer in een diepere laag vuiligheid aangeboord wordt, is een tragische waarheid Peter. Immers, -1- de actie van vorige week heeft niet het beoogde effect gehad, dus moet -2- er volgende week nog iets laakbaarders worden geprobeerd. En -3- dat werkt dan ook weer niet. Terug naar -1- Enzovoort…

op 08 03 2016 at 11:08 schreef babs:

Zou best kunnen dat ik te positief ben en ik weet niet hoe kaal de kip Schut precies is. Zal wellicht niet al te veel aan te plukken zijn, want kan duidelijk niks, dus lastig in te denken dat iemand hem ooit ergens voor betaalt.

Wel houd ik staande dat er zelden een betere kans zal komen. Het is in mijn ogen nu of nooit. Prima als dat nooit blijkt te zijn, natuurlijk.

Heb ook even opgezocht wat Peter eind augustus allemaal schreef. Dat was een uitstekende week, met stukken over Wol (bezorgde burgers) en Voet (die zichzelf in de NRC mocht schoonlikken). In het stuk over Voet wordt Schut genoemd als extreem rechts. Hoe op twitter te zoeken op eind augustus weet ik niet. Via Google lukt het me niet.

op 08 03 2016 at 11:30 schreef John de Beer:

Het is één grote gore vuiligheid van het allerlaagste allooi. En vergeet niet: je hebt beet, anders zouden deze ratten niet uit hun holen komen! Laat je alsjeblieft niet intimideren Peter, gewoon doorgaan zoals je al 11 jaar doet, dat is de allerbeste remedie!

op 08 03 2016 at 12:58 schreef M:

@Babs

Geen account nodig:
https://twitter.com/search-advanced

Als je graag gaat scrollen, dan kan je op een trefwoord zoeken en dan op de ‘live’ tab klikken. Dit sorteert de zoekfunctie naar de laatst geplaatste bericht waar dat woord in voorkomt.

Oh, en even een mogelijke andere tip: gebruik (standaard) je rechtermuisknop om een link in een nieuwe tab te openen. Geen nieuw venster/ window, maar ’tab’. Dit scheelt nogal namelijk.

@Peter: ‘don’t let the bastards grind you down!’
Alle mogelijke liefde/ sterkte/ wijsheid voor jullie in deze complexe tijden.

op 08 03 2016 at 14:00 schreef babs:

haha, gevonden. Schut claimde dat hij meer en knappere Marokkaanse vrouwen neukte en dus geen racist kon zijn (ofzo, het is nogal onnavolgbaar). Peter reageerde dat Schut nooit met een vrouw is geweest zonder te betalen. Kennelijk raakte dat een gevoelige snaar.

op 08 03 2016 at 19:30 schreef Pyt van der Galiën:

Wat Marco zegt. Vergeet die juridische procedures, het gaat je klauwen vol geld kosten en de uitkomst is onzeker. Raak ze waar het pijn doet: met inhoudelijke kritiek. Gewoon blijven bestoken en laat de stalkers en lasteraars dood vallen. Makkelijk gezegd wellicht, maar andere wegen zijn er niet, tenzij je bereid bent een klein kapitaal in te zetten voor een juridische procedure met een onzekere uitkomst.

op 08 03 2016 at 20:33 schreef sum:

Wat is er eigenlijk mis met Erdogan? Vrijheid is relatief. Nederland is ook geen vrij land. Iemand die dat beweert liegt keihard. Leve de telefoontaps in Nederland…nr 1 in de wereld met taps. Vooral moslims worden getapt want die zijn vijand nr 1. tenzij anders bewezen.

op 08 03 2016 at 20:49 schreef Peter:

En dat maakt Erdogan de nieuwe Mandela of wat?

op 08 03 2016 at 21:15 schreef Ikzelf:

Alleen wie ertoe doet wordt aangevallen. Al die aandacht voor jou, Peter, is dus niets anders dan een geweldig compliment. Je raakt kennelijk de juiste zenuw. Blijf daar vooral aan pulken!

op 08 03 2016 at 21:16 schreef sum:

Wat jij hem wilt noemen Peter. De percepties vanuit het Westen kennen we wel hoor.

op 09 03 2016 at 04:23 schreef domoor:

waarom een vergelijking trekken tussen een paar onbeduidende figuren die in het globale debat hooguit een muizenscheet voorstellen en een man die werkelijk immense macht bezit.

hoe zouden die mafkezen die het continue op Peter gemunt hebben zich gedragen als zij op de troon van erdogan hadden gezeten.
ben geen erdoganfan. macht corrumpeert en de corrupten verlangen naar macht. hij doet precies zoals alle andere machtswelluste lieden en dat valt hem niet kwalijk te nemen.
fact of life.

ik weet in ieder geval dat ze zichzelf een mooi maatpak van Boss aangemeten zouden hebben. sorry voor de Godwin.

en wat maakt Mandela een heilige Peter. Mandela is naar mijn mening de stootkussen geweest die de witte elite van Zuid-Afrika nodig had. in die functie was hij een prima waterdrager.

” het heeft hem en zijn directe kring persoonlijk geen windeieren gelegd”

die lui in de townships hebben zich laten sussen door een mooi heldenverhaal met bijbehorende heiligenverering en niet te vergeten hoop vanuit een hopeloze situatie. maar de desillusie zal de despoten op een andere spoor brengen. Zimbabwe is de blauwdruk.
persoonlijk hoop ik dat ik het aan het verkeerde eind heb en dat de herverdeli

op 09 03 2016 at 04:30 schreef domoor:

oh ik ben beperkt in het aantal tekens. goed om te weten. maar Peter laat je niet gek maken door die lasterlijke nitwits.
jij zal één van de voormannen zijn in het verzet mocht het zover komen.

Peter jij bent onze opper-ideoloog en zelfs bij verschil van inzicht zal je gesteund worden door de zwijgende minderheid.

trouwens je nog steeds een betere schrijver dan een spreker. dus laat je pen schreeuwen en maak ze verbaal kapot.

op 09 03 2016 at 08:17 schreef babs:

Peter had het aan de stok met een minister en die minister kwam niet verder dan een valse Facebookpost. Onvergelijkbaar met Turkije onder Erdogan. Onze democratie brokkelt ook wat af, maar blijft onder de betere van de wereld.

op 09 03 2016 at 08:24 schreef Peter:

Zet Asscher onder dezelfde omstandigheden op de huidige positie van Erdogan, en je hebt een Erdogan, zet Bart Schut erop en je hebt iets ergers dan Erdogan. Dat ik nog niet in een cel zit, of erger, danken we aan het Nederlandse systeem dat door vorige generaties is gebouwd, het is niet de verdienste van Asscher of één van zijn generatiegenoten. Die zijn juist hun stinkende best aan het doen alles af te breken. Ook: dat gezin dat uit zijn huis werd getrokken en gescheiden van zijn kinderen, de zwarten die ‘onwel’ worden na een nekklem, voor hen is Nederland niet één van de betere democratieën ter wereld. Het is allemaal relatief.

op 09 03 2016 at 09:35 schreef babs:

De afbraak gaat in landen als Rusland en Turkije naar mijn mening sneller dan in Nederland. Deels wellicht omdat het systeem in Nederland moeilijker af te breken is, deels zeker ook omdat Erdogan en Putin talentvoller zijn dan de Nederlandse machthebbers, maar ik denk ook dat Asscher minder slecht is. Asscher kan niet tegen kritiek en laat zien zijn macht te misbruiken als hij kritiek krijgt, daar staat tegenover dat Asscher voor zijn politieke leven verstandige dingen heeft geschreven over grondrechten. Ik zie Asscher vooral als zwak. Dan nog kan hij gevaarlijk zijn, maar in mijn ogen onvergelijkbaar met Putin, Erdogan of bijvoorbeeld Cheney.

op 09 03 2016 at 09:49 schreef Murat:

Of die somaliers die met geweld uit een internet café werden gebeukt door M.E.’ers omdat de buurvrouw dacht dat ze aanslagen aan het beramen waren.
Of dat Marokkaanse gezin dat onterecht voor het Ikea gebeuren een trauma in geramd zijn (geen excuses uiteraard!).

Peter maakt hier in zijn laatste comment een goed punt. Namelijk over de betrekkelijkheid van onze democratie.

op 09 03 2016 at 09:51 schreef Peter:

Wat Asscher heeft geschreven over grondrechten kunnen alleen holle woorden zijn, aangezien hij steevast publiekelijk zijn reet afveegt met die grondrechten. Dat heb ik keer op keer laten zien in mijn stukken. Wie allochtonen een contract wil laten tekenen waarin ze beloven de Nederlandse normen en waarden te respecteren, heeft niets met grondrechten. Wie op ‘oorlogspad’ is tegen het salafisme, respecteert grondrechten niet. Wie een criticus probeert kalt te stellen dmv laster, is een grondrechtenhater. Erdogan heeft ook aardige dingen over Koerden gezegd. Wat betekent het? Helemaal niks. Woorden zijn goedkoop, vooral uit de mond van een politicus.

op 09 03 2016 at 09:58 schreef Gaz Typari:

Asscher vermoedt dat Turken geen moeite zullen hebben met het contract, aangezien er onder Turkse Nederlanders toch nog aardig wat Erdogan fans zitten. Immers, de normen en waarden van Asscher zijn gelijk aan die van Erdogan.

op 09 03 2016 at 10:20 schreef domoor:

wat is er eigenlijk zo erg aan erdogan. hij was de eerste president die toenadering tot de Koerden zocht voordat de strijd in Syrië uitbrak. Turkije neemt miljoenen vluchtelingen op. interne machtspolitiek is van alle tijden. hoe was dat in 1934 toen Nederland de grenzen voor de Duitse joden sloot omdat het land overspoeld zou raken. ik vrees dat de nurenberg rassenwetten niet uit het collectief systeem is van menig witte Nederlander. figuren zoals Bart schut proberen dat gevoel weer te cultiveren bij degene met een wat lager intellectueel vermogen. ik denk dat het racisme wat zeer degelijk onderhuids latent aanwezig was nu tot wasdom aan het komen is. nu vooral omdat niet neutrale oftewel superieure nieuwslezers een podium krijge op een zogenaamd “neutrale apolitieke” omroep.
net zoals veel moslims kleur moeten bekennen wanneer er islamitische extremisten wandaden plegen vanuit een superioriteitsgevoel wat door vele vele moslims ook herhaaldelijk categorisch als abject wordt gekenmerkt. zo zouden witte westerlingen ook kleur moeten bekennen wanneer witte racisten superioriteitsgevoel op basis van etniciteit tentoonspreiden. waar blijft de massale verontwaardiging uit die groep.

op 09 03 2016 at 15:09 schreef Floris Schreve:

Tja, als je je door Cpt Iglo laat rimmen ben je inderdaad een hoer. Ik kan er niets anders van maken. Overigens niet bedoeld als schoffering van de professionele sekswerker

op 09 03 2016 at 15:51 schreef Thomas E:

Wat een in- en in-vuile aantijging van die Aarsema, dat ‘harassment against Dutch-Jewish politicians’! Alsof de joodse origine van vaders kant ook maar iets te maken heeft met Peters bezwaren tegen Asscher. Hebben zijn bezwaren tegen Wilders soms ook te maken met diens joodse voorouders van moeders kant? En zijn bezwaren tegen Hitler? Ook vanwege dat verdachte joodse DNA? Hoe slinger ik een karaktermoord het Net op. Walgelijk!!

op 09 03 2016 at 16:19 schreef Mario:

“ik weet in ieder geval dat ze zichzelf een mooi maatpak van Boss aangemeten zouden hebben. sorry voor de Godwin.”

https://en.wikipedia.org/wiki/Hugo_Boss#Nazi_Germany_and_World_War_II

“Godwins” zijn altijd prima; wat boeit een of andere -nota bene-> online “wet”, oh gij, ‘geïndoctrineerde’?

op 11 03 2016 at 11:14 schreef Egbert:

Heeft Asscher eigenlijk wel een ministerie?

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS