Home » Archief » De intimidatieacties van The Post Online


[21.05.2015]

De intimidatieacties van The Post Online

Peter Breedveld

tok26

Hassnae interviewt aanstaande zondag in opdracht van Amnesty International in het Verzetsmuseum de vrouw van de Saoedische blogger Raif Badawi, die in de gevangenis zit en zweepslagen krijgt wegens het beledigen van de islam.

Dat mag Hassnae blijkbaar niet van de vrijheidsstrijders van The Post Online, want Ewout Klei, die van Joop.nl overliep naar The Post Online omdat Joop.nl hem te antiracistisch was, is alweer bezig met een lastercampagne tegen Hassnae. Hij dreigt Amnesty met het opzeggen van zijn lidmaatschap (dat allerwaarschijnlijkst niet bestaat), waarbij hij linkt naar een nepaccount (waarachter zeer waarschijnlijk de onvermoeibare Jan Bennink schuilgaat) waarmee Hassnae van antisemitisme wordt beschuldigd.

Jodenhaters

Deze beschadigingsactie is niet uniek, Klei is daar voortdurend mee bezig. En hij niet alleen, de halve redactie van The Post Online doet mee aan de beschadigingsacties tegen onder andere Hassnae en mij. Toen Femke Halsema bekendmaakte met Hassnae aan een televisieserie te werken, draaide heel Domrechts, Bert Brussen van The Post Online voorop, overuren om Hassnae bij Halsema in diskrediet te brengen. Brussen tweette – hij heeft de tweet verwijderd – dat het een schande was dat ‘Jodenhaters‘ voor de publieke omroep mochten werken. In een stuk dat hij eveneens heeft verwijderd, drong hij er bij Halsema op aan niet met Hassnae in zee te gaan.

Dit is geen kinderachtige Internetruzie, dit is keiharde intimidatie. Omdat Hassnae een mening heeft die Brussen en zijn companen niet aanstaan, mag ze geen betaalde opdrachten krijgen. In discussie met Hassnae gaan durft Brussen niet. Hassnae werd niet lang geleden uitgenodigd om met hem te debatteren in Pauw & Witteman, maar ze werd later afgebeld omdat Brussen had laten weten dan niet te komen.

Want laf zijn ze zonder uitzondering. Toen ik Ewout Klei een keer confronteerde met zijn verwerpelijke gedrag, daags nadat hij weer had meegedaan aan een hetze tegen Hassnae en mij, betuigde hij meteen spijt en bezwoer hij dat hij het schandalig was wat ons was aangedaan, en dat hij het goed zou maken.

Terreurcampagne

De inspanningen om ons in diskrediet te brengen en brodeloos te maken gaan onvermoeibaar door, en er gaat bijna geen dag voorbij dat het niet gebeurt, vooral The Post Online is er heel actief mee.

Zo heeft Yoeri Albrecht, de financier van The Post Online, me ervan beschuldigd hem te hebben bedreigd, zonder een greintje bewijs.

Onlangs deed een stagiair bij The Post Online, een zoon van Metro-columnist en domrechtse hufter Jan Dijkgraaf, hetzelfde.

Medewerker van The Post Online Robert van den Engel, die eerder dit jaar werd veroordeeld voor de terreur tegen Jelmer Siljee, heeft de beschadigingscampagne tegen Hassnae en mij tot koortsachtige hoogten opgevoerd. Doodsbedreiging, stalking, seksuele intimidatie, de grofste racistische verwensingen, Van den Engel liet geen middel onbenut. Allemaal met goedkeuring van Bert Brussen en zijn partner Bas Paternotte.

Wegkijken

Voor The Post Online werken allemaal mensen die zichzelf superfatsoenlijk vinden en ook overal een mening over hebben. Maar bij dit soort terreurcampagnes van The Post Online kijken ze altijd weg. Hadden ze niet gezien, hebben ze niks mee te maken, ze kénnen die mensen niet eens.

Bullshit. Je werkt voor ze. Je werkt voor boeven die er Nazipraktijken op nahouden. Voor racisten, voor fascisten, voor mensen die 24/7 bezig zijn mensen met een andere mening de mond te snoeren.

Tijd dat je je uitspreekt. Anders heb je geen recht van spreken over het ‘vrije woord‘ en over onverdraagzame moslims. Deze terreur moet stoppen.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 21.05.2015 @ 07:50

[Home]
 

11 Reacties

op 21 05 2015 at 08:29 schreef Remco:

Verbijsterend.

op 21 05 2015 at 09:19 schreef Pyt van der Galiën:

Ah ja, ik log net in op Twitter en zie die tweet van Klei meteen voorbijkomen. Hij is er nog steeds niet overheen dat jij hem na zijn vertrek bij Joop.nl eens flink hebt afgedroogd. Nogal pathetisch, eigenlijk. Klei heeft ook geprobeerd Groen Links (hij was toen meen ik nog lid) tegen jou en met name Hassnae op te zetten. Dat liep niet goed af voor Klei: niet jullie, maar hij werd uitgekotst. GL kan nu bij Vriend Klei ook al geen goed meer doen. Het ziet er naar uit dat Amnesty hetzelfde lot te wachten staat:)

Je kunt dit soort oproepen blijven plaatsen totdat je een ons weegt, maar dat gaat natuurlijk niet helpen. Ranzig rechts op TPO gaat door met lasteren en schijnheilig neplinks gaat door met de andere kant opkijken. Of collaboreert zelfs vrolijk mee. Toen Brussen/Paternotte Krapuul uit de lucht probeerden te halen, had dat de volledige instemming van Miko Flohr en Huub Bellemakers.

op 21 05 2015 at 09:40 schreef Ralph van der Geest:

Wat bij dit alles – alsof het zo al niet erg genoeg is- wat Pyt en Peter beschrijven komt, is de steeds inniger wordende band tussen politici en de nazi-blogs als ThePostOnline:
de hysterische gek Sybrand Buma (CDA), Ronald van Raak (SP) zijn slechts twee van de velen die ik aantrof op dat naziblog.
van Bommel (alweer SP) stond met Niemöller en zijn fantasietjes-in-druk op een foto te dansen op de lijken van MH17.
Vandaag proberen die lui van dergelijke blogs nog met haatstukken en tweets mensen te beschadigen en monddood te maken, morgen gaan ze over op het vergassen en verbranden van iedereen die hen niet aanstaat.

op 21 05 2015 at 09:43 schreef marcodB:

Verbijsterend inderdaad, in het bijzonder dat er ueberhaupt mensen blijken te zijn die Ewout Klei nog volgen.

op 21 05 2015 at 10:45 schreef MNb:

Wat er in rabiaat rechtse hoofden gebeurt is onnavolgbaar. Badawi is een islamcriticus. Hassnae neemt het dus op voor een islamcriticus. Rabiaat rechts keurt dat af en kiest daarmee partij tegen islamkritiek. Dat is een propagandistische zwaai die zelfs Göbbels nooit heeft volbracht.

“Voor The Post Online werken allemaal mensen die zichzelf superfatsoenlijk vinden.”
Ja, vast. Aan de onderkant van mijn spijsverteringskanaal is meer fatsoen te vinden.
Sorry, nee, mijn fout. Ene Heinrich Himmler had ook altijd de nazibek vol van fatsoen. Help een paar miljoen joden om zeep, maar zorg wel dat je je fatsoen houdt.

op 21 05 2015 at 11:09 schreef excellentie zwembad:

ewout klei is voer voor psychiaters vrees ik.

doorflippen noemden we zoiets vroeger .
ik vind het best zielig voor m en zijn familie wens ik veel sterkte toe in deze moeilijke tijden :(

op 21 05 2015 at 12:49 schreef Pyt van der Galiën:

@MNb

Maar het gaat niet om Badawi, het gaat om Peter en Hassnae. Klei is niet eens een “islamcriticus”, al schurkt hij de laatste tijd soms wat tegen extreemrechts aan. Bij Klei heeft het te maken met oud zeer, voor hem is het persoonlijk, niet politiek. Dat maakt het juist zo pathetisch. Wat uiteraard niet wil zeggen dat iemand als Klei je niet kan beschadigen.

op 21 05 2015 at 17:07 schreef MNb:

PvdG, ik had het niet over Klei. Ik weet nauwelijks wie de man is. Ik had het hierover:

“de halve redactie van The Post Online doet mee aan de beschadigingsacties”
vergeleken met een artikel aldaar genaamd

“blogger doodgestoken in Bangladesh om islamkritiek”.
Je zult begrijpen dat ik geen link geef. Daarbij verbaas ik me over een wendbaarheid die die van Göbbels nog overtreft.

op 21 05 2015 at 19:15 schreef su:

Ewout die uit de kast kwam en rechts bleek, en door de W.C. zakte….de strontbak in.

op 21 05 2015 at 21:14 schreef Sasha Berkman:

thepostonline lijkt op fox Tv in de USA.

http://thedailyshow.cc.com/videos/q5tmo2/the-poor-you-know—did-you-even-try-to-research-this-

op 25 05 2015 at 15:14 schreef Herbert:

Klei is een radicaliserende refo. En het is uiterst hypocriet Om èn voor de TPO te schrijven èn lid van Amnesty te zijn.
Alsof je in een boek het atheïsme verdedigt en bidden dat de verkoop goed gaat.

Het valt me wel op dat bij dat soort haatsites het aantal (ex?) refo’s de boventoon voert.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS