Home » Archief » Frontaal Naakt steeds salonfähiger!


[24.12.2015]

Frontaal Naakt steeds salonfähiger!

Peter Breedveld

kerst7

Iedere keer als ik een leuke gastschrijver op Frontaal Naakt heb, wordt die binnen de kortste keren weggekaapt door Joop.nl of OneWorld, dus ik moet de dagelijkse verversing van deze site steeds vaker zelf schrijven. Vandaar dat u weleens een paar dagen hetzelfde stuk bovenaan ziet prijken.

Je gelooft het niet – soms geloof ik het zelf niet – maar naast Frontaal Naakt doe ik ook nog andere dingen. Ik heb een baan als journalist, maar ik mag niet zeggen waar, want dan gaan fascistische apen, gepensioneerde hoogleraren en Trouw-columnisten mijn werkgever lastigvallen, maar daar doe ik dus mijn beste werk voor.

Haatimams

En ik word nog weleens gevraagd voor een programma of tijdschrijft. Zo zat ik van de week in het programma Dichtbij Nederland, waar ik iets moest zeggen over het zoveelste hypocriete verbod op ‘haatimams’. U kunt het hier beluisteren, het begint in de zevende minuut. Na mij is Frederike Geerdink aan het woord, de correspondent die Turkije uit is gezet wegens te kritisch.

Hoe dan ook, mijn rant komt erop neer dat je het voor haatimams echt niet buiten de Nederlandse grenzen hoeft te zoeken. Pak je home-grown haatimams maar aan: Theodor Holman, Nausicaa Marbe en de ongelofelijke smiecht Lodewijk Asscher, die moslims en allochtonen nog meer lijkt te haten dan Geert Wilders. Ook: als je jezelf Charlie noemt omdat je zo voor de vrije meningsuiting bent, moet je die vrijheid ook gunnen aan de moslims. Anders kun je jezelf beter Adolf noemen.

Voor het het kerstnummer van Propria Cures schreef ik een kerstverhaal, losjes gebaseerd op Dickens’ Christmas Carol en starring PVV-senator Marjolein Faber met een bijrol voor Marck Burema, de hoofdredacteur van GeenStijl.

Star Wars-hype

Voor het onvolprezen life-style magazine Aicha Qandisha interviewde ik één van mijn favoriete regisseurs, Hirokazu Kore-eda. Zijn nieuwe film, Our Little Sister, ging tegelijk met de nieuw Star Wars in première en elk beetje aandacht dat de media eraan heeft gegeven is natuurlijk ondergesneeuwd in de nogal hysterische Star Wars-hype. Jammer, want het is mijn favoriete film van 2015.

En nu we toch bezig zijn: eerder dit jaar werd ik geïnterviewd door Durf!, magazine voor de ‘ondernemende bibliotheek’. Het ging over grenzen overschrijden. Ik zeg er onder andere in: “Ik gebruik veel sarcasme en ironie in mijn stukken, en dat is, door de komst van sociale media als Twitter en Facebook, echt een risicovolle bezigheid geworden.” U leest het hier.

Verder ben ik het afgelopen jaar ook nog een paar keer geïnterviewd, door een vrouw van een magazine waar ik de naam van ben vergeten, door nog een vrouw van een ander medium waar ik de naam van ben vergeten en door Jona Lendering, maar daar heb ik nooit meer iets van gehoord. O, en ook door een journalist van NRC Handelsblad over GeenStijl. Die heb ik alleen te woord gestaan omdat hij zei dat hij het machtsmisbruik van GeenStijl aan de kaak wilde stellen. Ging-ie een fatsoenspreek houden over die grap over PVV’ers en VN-troepen, die ik vijf jaar geleden heb gemaakt.

Eindejaarslijstjes

In principe doe ik geen interviews want journalisten, vooral Nederlandse journalisten, vertrouw ik voor geen cent.

Mijn goede voornemen voor 2016 is dat ik eens beter ga bijhouden waar ik in de media opduik of genoemd word, want ik vergeet het altijd. Het Parool citeerde me nogal uitgebreid over de Onno Hoes-affaire, herinner ik me opeens en o ja, NRC Handelsblad over ‘Black Twitter’. Naar aanleiding daarvan werd ik op Twitter meteen ontvolgd door Quinsy Gario en veel andere ‘black tweeps‘, wat ik veelzeggend vind.

The Post Online en dat soort ongein tel ik uiteraard niet mee. Vroeger ging ik altijd kijken wat ze nu weer voor schandaligs over me schreven. Dat interesseert me echt geen reet meer.

Hoe dan ook, vrolijk kerstfeest! Na de kerst presenteer ik u mijn eindejaarslijstjes, want daar ben ik gek op. Als u mijn werk waardeert, overweeg dan een donatie:

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 24.12.2015 @ 10:30

[Home]
 

26 Reacties

op 24 12 2015 at 10:40 schreef Jurjen:

Mooi overzichtje! Fijne feestdagen en een goed 2016!

op 24 12 2015 at 12:02 schreef yurp:

Fijne feestdagen Peter!

op 24 12 2015 at 12:26 schreef MNb:

Tja, eenvormigheid zoals die de Nldse media tegenwoordig kenmerkt heeft één groot nadeel. Iedereen die in een land met perscensuur heeft gewoond zal het bevestigen. De media krijgen gebrek aan controverses.
Daarom ben jij een mooi cadeautje. Naar wie moeten ze anders gaan voor een tegengeluid?
Amuseer je deze feestdagen.

op 24 12 2015 at 13:12 schreef Maarten:

Fijn dat het je geen reet meer interesseert wat domrechts over je schrijft of zegt. Dat moet ook niet.
Het gaat over jouw mening en die vind ik interessant om te lezen. Dank weer voor afgelopen jaar.

op 24 12 2015 at 13:51 schreef dewanand:

mauw, mauw, namastiaauw Peter,

Beste is, zoals ik je het al verzocht om in het grijze middengebied te blijven, dus niet teveel PRO of Anti Isis, PVV, Links, Islam etc te worden.

In de harde natuur, waar geldt survival of the fittest zie je ook dat de extremere individuen (bv te tijgers met te lange tanden) sneller doodgaan en minder overlevings kansen hebben. Hierom is het niet natuurlijk en niet goed voor de eigen overleving om een extremofiel te worden.

Kijk eens naar deze publicatie, leuk he, hoge kaste, blanke meid, met wijd uitgerekte blanke scheur, zij kan zo het bordeel in van Nigeria’s miljonairswijk:

Geschreven door Charlotte Mutsaers, een echte literatuurschrijfster annex kunstenares met Grachtengordelpasje, bijbehorende prijzen en derhalve serieus genomen door iedereen met een Vpro-lidmaatschap enzo, gepubliceerd in het ultra-prestigieuze literaire bastion der Kunst en Cultuur, het literair tijdschrift Das Magazin.
—–
Schrijfster houdt pleidooi voor discriminatie in elitair prestigieus literair magazine
Geplaatst op 24 december 2015

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/24/schrijfster-houdt-pleidooi-voor-discriminatie-in-elitair-prestigieus-literair-magazine/

op 24 12 2015 at 14:54 schreef John de Beer:

Het was een roerig jaar, ook voor jou Peter. Veel dank voor je onvermoeibare inzet en het allerbeste gewenst voor 2016 voor jou en je stralende Hassnae.

op 24 12 2015 at 15:35 schreef Haes:

Beste Peter,
Geniet van de feestdagen en ik wens jou en de jouwen een voorspoedig 2016.

op 24 12 2015 at 16:12 schreef bertje:

mooi stuk van Doorgedraaid, fascistisch links

op 24 12 2015 at 16:42 schreef sjonnie:

Fijne feestdagen gewenst Peter, en dat dewanand zijn kat eens opvreet.
Nee bertje, dat bedoel ik niet letterlijk.

op 24 12 2015 at 18:27 schreef Daan:

Als ik dit zo lees, is u zoveel gevraagd, geciteerd, geïnterviewd en/of bejubeld, dat het tijd wordt om te overwegen te stoppen met uw misdaadprogramma en eens te gaan polsen of u wellicht bij de eerstvolgende landelijke verkiezingen meer dan 75 zetels zal behalen zodat u het land in uw eentje (of zijn het er meer, daar tussen die oren?) kunt gaan regeren en op het rechte pad brengen.

op 24 12 2015 at 19:04 schreef Pyt van der Galiën:

Waar verwijs je naar, bertje? Je bent me volledig kwijt.

op 24 12 2015 at 19:24 schreef jos:

Bertje moet z’n schoolgeld terug gaan vragen met z’n “fascistisch links”. Linkse fascisten komen evenveel voor als vrouwen met balzakken.

op 24 12 2015 at 20:45 schreef vander f:

@Jos,
welnee, je hebt ook kneiter conservatieve marxisten,
liberale gristenen etc.
Kan allemaal hoor, net als fascistoïde linkse rakkers.

op 24 12 2015 at 20:53 schreef sum:

Fijne kerstdagen en het beste voor volgend jaar Peter!

op 24 12 2015 at 21:18 schreef jos:

vander f, lees even ’n paar geschiedenisboeken. Fascisme is tussen de wereldoorlogen ontstaan als ’n beweging die de klassenstrijd verwierp en daarvoor trouw aan één natie of volk onder ’n sterke leider in de plaats stelde; het was een beweging van lieden die doodsbang waren dat een socialistische of communistische revolutie zou overwaaien uit Rusland. Fascisme en links (van sociaal-democratie tot communisme) staan recht tegenover elkaar. “Linkse fascist” is gewoon zwakzinnige bullshit.

op 24 12 2015 at 22:47 schreef Sasha Berkman:

Fijne feestdagen en een strijdbaar 2016

http://www.boredpanda.com/curse-sweary-coloring-book-sarah-bigwood/

op 25 12 2015 at 00:57 schreef Bertje Knor:

Ho de ene bertje ben ik niet….

Ik post onder Bertje en niet onder bertje….
Weet je wat vanaf nu onder Bertje Knor…

Zalig Kerstfeest ……..

op 25 12 2015 at 04:33 schreef Murat:

Eens met Jos. Het is een trend van deze tijd om opeens links aan fascisme te koppelen (net als Nazi’s opeens links en socialistisch te noemen). Ware het niet dat het werkelijk nergens op slaat en oliedom is. Mensen die dat roepen tetteren geschiedvervalsers als Wilders na en hebben zelf klaarblijkelijk de capaciteit niet om voor zichzelf na te denken.

op 25 12 2015 at 10:32 schreef Pyt van der Galiën:

“Links fascisme” is net zo onzinnig als “liberaal stalinisme”. “Links fascisme” is een contradictio in terminis, tenzij je het begrip “fascisme” loskoppelt van historische fascistische bewegingen. Je kunt elke vorm van totalitair denken/handelen vervolgens als “fascisme” gaan betitelen, maar dan is de term natuurlijk volstrekt betekenisloos.

op 25 12 2015 at 10:40 schreef Benedictus:

Alle goeds voor 2016 voor jullie allemaal. Peter, ik ben het niet altijd met je eens, maar ik bewonder je moed! Dat is voor mij voldoende om respect voor je te hebben. Maak er samen met je geliefden het komend jaar een mooi jaar van.

op 25 12 2015 at 11:41 schreef Han van der Horst:

Z.K.
Z.N.

op 25 12 2015 at 12:33 schreef Dennis:

Fijne feestdagen. Ik kijk nu al uit naar de lijstjes.

op 26 12 2015 at 10:07 schreef dewanand:

Leuk zeg Peter, nassie is goedkoper geworden en de neonassies worden nu vetgemest.

Ik gilde nog vorige week tegen een blanke hollandse techneut dat hij harder moet werken want de tijd is rijp voor de V3.

Het was een formidabele technologische prestatie van de nazi wetenschappers om de V1 en V2 te ontwikkelen die voorbij mach 1 en mach 2 konden vliegen. Nu gaan de nieuwste scramjet rakketten al tot mach 13.

Een open discussie over neonazisme met een warm bakje duitse nassie moet kunnen, en gelukkig hebben wij hiervoor Frontaal Naakt en onze seculiere fundamentalist Peter Breedveld.

Maar Peter denk jij niet dat je te slim bent voor Nederland als Hollandse mutant die onder dadel bomen de liefde bedrijft in Mekka, met de Koran onder de kont???

Tip nwjaar:
Peter en ik compileren een boekje met postings op FN om het te verkopen internationaal. Nu FN salonfahiger wordt is commerciele exploitatie mogelijk van de ruim 10.000 pagina’s (schatting) aan teksten op FN’s server.

Ga zo door Peter, en denk aan deze gouden tip van Wieroe en mij. IN Japan zou je eea van FN kunnen verkopen als warme broodjes.
Je weet dat pornografie in Japan niet taboe is.

op 26 12 2015 at 12:40 schreef Thomas E:

Ik denk dat jij en Pandat Wieroe wel tot mach 15 kunnen vliegen, dewanand. Op een bezemsteel. Natuurlijk met Duitse nassie en bruine nazi kattenbrokjes als einddoel.

Of toch liever een uitgenaaid koeliekutje?

op 27 12 2015 at 22:45 schreef dewanand:

miaauw mauw namastiaauw Thomas E,

Wat dacht je van Arische Ubermenschen uit het Vierde Arische Katten Kalifaat die met Mach 13 kunnen neuken in de superieure, wijd uitgerekte Arische superkutjes. Nou dat is echte Arische hard porno.

Even googlen:

nou kijk dit is pas superieure Aryan hard porno uit India:

Indian Aryan Girl fucked hard by 2 Black Shudra Goondas in seedy Hotel

http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=997223779

Nou deze arische koeliemeid krijgt zo te zien echte baka bana met chatney en madam genet.

Op dit neuktempo kan het hele blanke ras binnen 188,188 jaar toch snel lekker doodgeneukt worden. Nou wat zullen Wilders en zijn pielige PVVers dan toch erom huilen.

Beste is seksoorlogen organiseren tussen alle rassen en etnische groepen, liefst internationaal, in een grote Mausoleum, Romeinse stijl.

Immers Islam’s profeet Mohammed krijgt gelijk:

Mannen vechten voor land, goud en vrouwen,
dus alle oorlogen gaan om de geile, maaagdelijke, strakke KUTJES in werkelijkheid.

Concl:
Zet op elke hoek van de straat een lekker, strak openbaar kutje en alle oorlogen stoppen direct op aarde, want mannen hoeven dan geen oorlog meer te voeren om die lekkere KUTJES

op 28 12 2015 at 05:18 schreef Sasha Berkman:

Nieuw woord: Asielkind.
https://www.nd.nl/nieuws/nederland/asielkind-met-zeldzame-kanker-overleden.1170670.lynkx

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS