Home » Archief » Foute Fennema


[02.10.2015]

Foute Fennema

Peter Breedveld

reiko12
Reiko Ike

Meindert Fennema heeft zich met zijn laatste oprisping op The Post Online, waarnaar ik niet direct kan linken omdat de Charlies van TPO die link omleiden naar de laster van een totaal door mij geobsedeerde psycho of naar een filmpje van Rick Astley, definitief gevestigd als epigoon van Domrechts. Fennema volgt keurig het inmiddels overbekende domrechtse patroon: opruiende leugens over mij verspreiden en daarbij nadrukkelijk mijn werkgever noemen.

Een doorzichtige poging van Fennema, die vindt dat de racist en de antisemiet Hans Janmaat ten onrechte de mond werd gesnoerd, mij de mond te snoeren.

Kwade wil

Even over die PVV-tweets van vijf jaar geleden, waar ik nog bijna dagelijks over lastiggevallen word door domrechtse apen. Ik heb niet gezegd dat die een grap waren ‘om mijn baantje te redden’, zoals Fennema beweert, maar omdat dat zo wás, en iedereen zag dat meteen. Ook tweette ik niet dat PVV’ers doodgeschoten moeten worden, maar dat VN-troepen beter PVV’ers kunnen doodschieten dan Afghanen. ‘Zo grotesk, dat je kunt spreken van een ‘irrealis’’, schreef Jan Zandbergen van HP/De Tijd. ‘Je moet van kwade wil zijn om die opmerking serieus te willen nemen’, aldus Volkskrant-columnist (toen van De Pers) Peter Middendorp.

Maar ik had te lang teveel domrechtse types getergd en daarom besloot een Telegraaf-journalist, die niet lang daarna werd ontslagen omdat hij dergelijke geintjes voortdurend flikte, er een lekkere rel van te maken door te suggereren dat ik uit hoofde van mijn functie had opgeroepen PVV’ers dood te schieten. Ik word sinds die tijd nauwelijks nog serieus bedreigd (daarvoor meerdere keren per dag en direct na die Telegraaf/GeenStijl-hoax nog even een paar duizend keer heel erg), want Domrechts ontdekte dat er een betere manier is om mij het zwijgen op te leggen: klagen bij mijn werkgever en hopen dat die mij ontslaat.

Ruggegraatloze opportunist

Vooralsnog zonder succes: ik zit er nog, tot grote woede en frustratie van horden TPO-, GeenStijl-, Elsevier– en Telegraaf-lezers. Want mijn werk doe ik uitstekend en tot volle tevredenheid; mijn grondwettelijk gegarandeerde vrijheid van meningsuiting beoefen ik op mijn eigen privéwebsite, die helemaal niets met mijn werkgever te maken heeft, zoals uw postzegelverzameling of bondagefetisj niets met uw werkgever te maken heeft. Er is er maar één de baas over Frontaal Naakt en dat ben ik.

Verder vindt Fennema het een schande, en daarbij wordt weer nadrukkelijk mijn werkgever genoemd, dat ik op mijn privésite, op Frontaal Naakt dus, schreef: ‘Fennema was dus een ruggegraatloze opportunist die de rassentheorieën van Janmaat aanhing en stiekem CentrumPartij stemde maar zich bij GroenLinks aansloot omdat dat beter was voor zijn carrière. Nu hij met pensioen is en leuk geld verdient door extreemrechts van wetenschappelijke legitimiteit te voorzien, komt hij uit de kast.’

Kijken we nog een keer naar zijn gesprek met Paul Witteman, afgelopen zondag in Buitenhof, dan horen we Fennema ondubbelzinnig toegeven dat hij een ‘meeloper’ was die niet met Hans Janmaat gezien wilde worden omdat hem dat zijn carrière zou kosten. Hij beaamt dat Janmaat racist was én hij noemt hem een visionair, bovendien beweert hij dat het heel belangrijk is om over de rasfactor te spreken als bepalend voor het gedrag van mensen, en dat dit in de medische wereld heel geaccepteerd is. Geloof me vooral niet op mijn woorden, kijk en luister zelf even.

Racistische theorieën

Voorts prijst Fennema een boek aan van Joost Niemöller, hij heeft er zelfs een voorwoord in geschreven, die de laatste tijd triomfen oogst met totaal verwerpelijke en, belangrijker, door de wetenschap achterhaalde theorieën over inferieure en superieure rassen. Niemöller dreigde ook eens dat, mocht Wilders door een rechter veroordeeld worden wegens haatzaaien, alleen een gewelddadige bestrijding van de islam nog mogelijk zou zijn.

Onlangs maakte Fennema bekend graag promotor van PVV’er Martin Bosma te zijn, die kennelijk wil promoveren op zijn vervalsing van de geschiedenis van Zuid-Afrika.

Dus wat is er nou zo schandalig aan dat ik zeg dat hij een ruggegraatloze opportunist is die eerst stiekem, uit carrièreoverwegingen, en nu openlijk racistische theorieën aanhangt en zijn pensioen aanvult met het legitimeren van extreemrechts? Zeg het me. Volgens mij is er geen woord van gelogen en allemaal verifieerbaar.

De kern van Fennema’s schamele poging tot Kaltstellung van mijn persoontje is de ‘hoax’ waarin ik zou zijn getrapt. Ik citeerde namelijk uit een Elsevier-interview met Janmaat, waarin hij zegt, of gezegd zou hebben, dat minister van Justitie Hirsch Ballin moest aftreden omdat zijn vader een Jood was en omdat Joden, als rondtrekkend volk, geen publieke functies kunnen vervullen.

Openbare functies

Nu is Fennema in het bezit van het hele archief van Janmaat, met daarin ook de geluidsopname van dat Elsevier-interview. Daaruit heeft hij een fragment getranscribeerd dat ik hier integraal plaats, omdat de Charlies van The Post Online het me nu eenmaal onmogelijk te maken naar de bron te linken:

Elsevier: ‘Over joden spreekt u nooit hè?’

Janmaat: ‘Laat ik zeggen, dat zijn volgens mij en volgens de partij geen bijzondere mensen. We praten over Nederlanders als we over Nederlanders praten, maar ik dacht dat de heer Van Thijn tot een joodse minderheid behoort, wat we leuk vinden, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen kritiek mogen hebben op z’n politieke optreden.’

Elsevier: ‘Maar niet omdat hij joods is?’

Janmaat: ‘Nee, nee. Maar om hetgeen dat hij doet.’

Elsevier: ‘En om het aantal generaties dat hij in Nederland zou wonen, of niet in Nederland woont, bijvoorbeeld…’

Janmaat: ‘Ik moet zeggen dat ik het totaal niet weet.’

Elsevier: ‘Hirsch Ballin.’

Janmaat: ‘… die komt hier niet…’

Elsevier: ‘Die komt uit Duitsland.’

Janmaat: ‘Ja maar die is nu katholiek geworden hè. Hahaha.’

(-)

Elsevier: ‘Maar waarom mag hij het niet worden vanwege dat generatiegedoe?’

Janmaat: ‘Nou, omdat wij vinden dat dat veel te snel is. Kijk, die mensen zijn naar Nederland gekomen en eh ja uit Duitsland gevlucht. Dat is wel allemaal makkelijk voor te stellen maar er is helemaal niet duidelijk gemaakt waarom naar Nederland. Lag dat dichterbij of sprak ze dat aan? Dat is helemaal nooit gezegd. Of alleen maar omdat ze hier terecht konden? En als ze het hier dan weer niet bevalt, dan gaan ze ook weer verder. Dat mag dan allemaal, maar dan moet je hier geen openbare ambten gaan vervullen.’

Elsevier: ‘Dat geldt toch niet voor de joden? Nou ja, die leefden in diaspora waarin ze altijd voortgaan van het ene naar het andere land. Van Rusland naar Israël, van Israël naar Amerika.’

Janmaat: ‘Een beetje nomadentrekkers.’

Elsevier: ‘Precies.’

Janmaat: ‘Maar dat wil ik ze niet kwalijk nemen, maar dan vind ik niet dat ze in openbare functies moeten komen. Dat slaat niet op die groep alleen, dat mag Gabor ook niet. Ik weet niet of hij een jood is, maar…’

Elsevier: ‘We vroegen ons even af, want u maakt zo’n duidelijk onderscheid voor joden. Maar zoals u het nu zegt geldt dat dus ook voor die groep.

Janmaat: ‘Voor die groep maken wij geen uitzondering. De mensenrechten gelden voor de joodse minderheid (als) voor iedereen, maar ze hebben niet meer rechten dan een ander. Dus als een ander dat niet zou mogen, dan mogen zij het ook niet. In Nederland geldt dit verbod helemaal niet, maar wij zouden daar een voorstander van zijn.’

Echte Nazi

Ik zie in dat fragment ook wel dat Elsevier hier vreselijk zit te zuigen, en dat Janmaat uiteindelijk nogal kort-door-de-bocht geciteerd wordt, toch zegt Janmaat hier wel degelijk dat Joden, als ‘nomadentrekkers’, niet in openbare functies moeten komen. Ik heb mensen voor minder als antisemiet aan de schandpaal genageld zien worden.

Ook wil ik u de volgende foto niet onthouden:

Hans-Janmaat-Florrie-Rost-van-Tonningen-en-Wim-Vreeswijk

Proost! Hans Janmaat met extreemrechtserd (maar dat mag ik vast niet zeggen) Wim Vreeswijk, en de weduwe Rost van Tonningen. De fucking weduwe Rost van Tonningen. Een Nazi. Ik bedoel een echte, uit de Tweede Wereldoorlog. Maar dat is vast allemaal ook een hoax.

Effectief wapen

Rest me nog op te merken dat Fennema zich vreselijk druk maakt om de beschuldiging van antisemitisme aan het adres van Janmaat, maar het geen punt vindt Janmaat racist te noemen. Het tekent de hypocrisie die de laatste tijd steeds explicieter is geworden ten aanzien van racisme en antisemitisme.

Racisme is oké, antisemitisme (nog) niet. Ik vermoed dat dit is omdat de beschuldiging van antisemitisme zo’n effectief wapen is in de strijd tegen de moslims.

Smakelijk!

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 02.10.2015 @ 11:53

[Home]
 

37 Reacties

op 02 10 2015 at 13:26 schreef Floris Schreve:

Ik blijf het indrukwekkend vinden dat een (zelfverklaard!) ‘meeloper’ zo meedeint op de golven van de tijdgeest. Net als Theodor Holman, Stephan Sanders en nog een paar van die avant-gardisten (Niemöller hoort daar trouwens ook wel bij), die nu zo spitsroeden lopen, gewoon omdat het moet. Uiteraard in de Post Online, het meest profetische orgaan van deze tijd. Omdat het een innerlijke roeping is en deze tijd vraagt om zulks heldendom. De goedpraters van de DDR tot begin jaren tachtig zullen veel herkennen in de schedelmeters en de postume Janmaat rehabiliteerders van nu. Het is wachten op de meeloopmemoires van de toekomst ;)

op 02 10 2015 at 13:53 schreef jos:

Er is een volstrekt foute theorie in omloop, namelijk dat afkeer van moslims meer acceptabel is dan antisemitisme omdat moslim-zijn een keuze zou zijn terwijl je als jood wordt geboren.

Onzin. Hoe een moslimhater een moslim ziet (gewelddadig, intolerant, vrouwenhatend enz.) is niet hoe een moslim per definitie is. Het is de moslimhater die de keuze maakt om een moslim bij voorbaat al zo te zien. Een willekeurige moslim wordt in een hokje geplaatst waarvoor hij/zij helemaal niet gekozen heeft.

(Er zijn nog andere argumenten, b.v. dat een “moslim” niet meer kan geloven en praktiseren maar nog steeds een emotionele band kan hebben met de oorspronkelijke cultuur waarin hij geboren is en zichzelf als moslim identificeert, zoals dat ook onder “christenen” en “joden” bestaat; of het feit dat met “moslims” in feite Turken, Marokkanen enz. bedoeld wordt en dat etnische categorieën simpelweg iets anders opgeplakt krijgen om racisme te maskeren).

op 02 10 2015 at 14:45 schreef MNb:

“Volgens mij is er geen woord van gelogen en allemaal verifieerbaar.”
Nou PB, precies dat is er zo schandalig.

op 02 10 2015 at 15:01 schreef Max:

Het nieuwe fascisme tiert welig in Nederland onder leiding van een geesteszieke ophitser met zijn meelopers,alleen voor bewust blind spelenden niet te zien,de rest die waarschuwt wordt bedreigd,geïntimideerd,geschoffeerd,de les gelezen etc etc.
De meesten houden hun mond en lopen uit lafheid en angst met de club bedreigers mee.

Ze zijn racistisch,keren zich tegen moslimmigranten,vooral die uit Arabische landen

op 02 10 2015 at 16:13 schreef Ralph van der Geest:

Max slaat de spijker op zijn kop. Weet je wie ook zijn bek dicht hield toen Meingele Fennema zijn eugenetica zat uit te venten? Diederik Samsom. Schokkend? Nee, zijn partij levert in de vorm van Lodewijk Asscher immers een minister voor eugenetica/ schedelmeetzaken aan Bruin II.
Het fascisme is in Nederland nooit weg geweest. Om het weer op te laten bloeien is er dit keer niet eens een fascistisch bezettingsleger van over de grens nodig.

op 02 10 2015 at 16:21 schreef Sam:

Fennema weet dondersgoed dat de weduwe Rost van Tonningen een goede vriendin was van Janmaat en Vierling en de rest van die partij. Vierling is nooit omzichtig geweest in zijn antisemitisme. Het feit dat Fennema het antismitisme van de Janmaat-kliek ontkent, geeft al heel duidelijk aan dat er iets niet helemaal snor zit met die Fennema. Het zou natuurlijk ook wat zijn, dat Fennema nu opeens openlijk zijn antismitisme zou belijden zoals zo veel GroenLinkers onbeschaamd doen in hun Israel-haat. In Duitsland is het nog erger: daar zijn het de Groenen die zitten te popelen om weer eens lekker joden te gaan doden met bombardementen op Israel. We houden Fennema in de gaten.

op 02 10 2015 at 17:04 schreef jos:

Types als Sam zijn echt smerig, bah ! Anti-Israëlisch sentiment gelijkstellen met jodenhaat en daar bovenop nog liegen dat de Duitse Groenen Israël willen bombarderen.

op 02 10 2015 at 17:43 schreef hermann:

@ Ralph van der Geest
“Het fascisme is in Nederland nooit weg geweest.” Niet alleen in Nederland. Bent U hiervan op de hoogte? Colonia Dignidad had zelfs directe verbindingslijnen naar Amerika. (De rest kunt U zelf opzoeken.)

https://www.youtube.com/watch?v=5oObdFq78_s

En natuurlijk naar Argentinië gevlucht, waar anders naar toe.

https://de.wikipedia.org/wiki/Paul_Sch%C3%A4fer_(Colonia_Dignidad)

Mijn ouders hebben toentertijd op de CD gestemd – een tegenstem, zoals ze het toen beargumenteerden, als ik me goed herinner.
Wat ik me ook herinner is, dat vele ‘bezorgde burgers’ tegen de ideeën van Janmaat waren en geen goed woord voor hem over hadden.

En dit onderschrijven tegenwoordig de ‘bezorgde burgers’:

“Die Ausbreitung des Islam bedeutet folglich, dass unsere Nachkommen – und wahrscheinlich schon wir selbst – aufgrund der kulturellen Expansion und der demographischen Entwicklung in zwei, drei Jahrzehnten in einer weitgehend islamisch geprägten Gesellschaftsordnung leben müssen, die sich an der Scharia und dem Koran orientiert und nicht mehr am Grundgesetz und an den Menschenrechten.“
(Politically Incorrect)
https://www.youtube.com/watch?v=M-39Unh0X2E

op 02 10 2015 at 18:18 schreef su:

Complimenten Peter, hoe jij rascisten weet te duiden en hun leugens ontmaskert. En hun kwaadaardigheid laat zien. Zo schandalig dat in Nederland met Universiteit Leiden voorop, zulke kwaadaardige professoren rondlopen.

op 02 10 2015 at 18:38 schreef Floris Schreve:

Sam dan mag je ook uitleggen waarom Fennema in zijn Wildersbiografie (die helemaal niet zo negatief naar Wilders is) niet zwaar inzet op de contacten van Wilders met Israëlisch extreem rechts (Lieberman etc.) en met Pro-Israëlisch extreem rechts in de VS (Bat Ye’or, Pamela Geller, het David Horowitz Freedom Center). Als Fennema werkelijk deze gevoelens zou koesteren, zou hij immers vol op het orgel zijn gegaan. Dus Sam, klopt niet helemaal wat je probeert te suggereren. Het is eerder het omgekeerde.

op 02 10 2015 at 19:05 schreef Sam:

Jos, wie tegen het voortbestaan van Israël is, is een antisemiet.

De Groenen hebben gepleit voor Duits militair ingrijpen tegen Israël.

Fennema trekt foute conclusies uit het feit dat artsen soms onderscheid dienen te maken in de behandeling van mannen, vrouwen, hindostanen, aziaten et cetera, wanneer dat de behandeling ten goede komt.

op 02 10 2015 at 19:14 schreef hermann:

Tegenwoordig wordt de muziek van Heino ten gehore gebracht op Colonia Bavaria (Colonia Dignidad). Tegelijkertijd voedt muziek de rechts-extremisten en neonazi’s van Duitsland en één van hun helden is Heino.

Lied uit nazi-Duitsland:
https://www.youtube.com/watch?v=Md7h0tsBpQ0

Heino heeft er ’n Heino-song van gemaakt:
https://www.youtube.com/watch?v=LRozi3g5Noo

Bij een optreden van Heino en Andre Rieu (ze weten heel goed, wat ze aan elkaar hebben) gaat Gerd Leers in het publiek helemaal los.
https://www.youtube.com/watch?v=qHX34uMNXQ8

Tja, kennelijk erotiseert het fascisme, de zucht naar macht, het ignoreren en wanneer nodig vernietigen van mensen, die niet aan de top zijn gekomen. Het kopen van liefde, prostitutie, niets anders dan dat.

https://www.youtube.com/watch?v=bHz3tD-_Nd0

op 02 10 2015 at 20:38 schreef p.wielaard:

Ja, Fennema is van ver gekomen. Hoewel, CPN, PSP en Groen Links. Maar dat “voortschrijdende inzicht” is er bij de heer Breedveld ook. Mensen kunnen nu eenmaal andere inzichten ontwikkelen. Dat maakt je eerder wijzer dan ruggengraatloos.

op 02 10 2015 at 20:55 schreef Egbert:

Die Meindert Fennema schijnt een BN-journo’er te zijn, maar laat ik nou gans niet weten wie dat is. Moet ik hem nu uitzoeken, of zal ik hem overslaan?

op 02 10 2015 at 21:27 schreef hermann:

@ p.wielaard

U wordt in ’t kneppelhoutpad gestuurd (zie de gedichten van Paul Celan, en in dit geval de gedichten, die over Heidegger gaan).

Ik heb lang getwijfeld om de link te geven. Fennema en consorten zijn niet dom. Maar niet bedacht om ’t menselijk welzijn. Het is me bekend, waar de heer Peter Breedveld vandaan komt en dat hoeft niet tussen “”.

Ik vermoed dat Fennema, Wilders en Bosma de site wel kennen. Het kost dagen, weken om daar een beetje inzicht in te krijgen – maar de 3 heren lijken mij de tijd daarvoor wel te hebben. De site laat processtukken zien, die geheim zijn. Duitse politici hebben gevraagd de officiële stukken in te zien om te vergelijken met die uit de link. Dat werd geweigerd. De eigenaar van de site woont in Cambodja, naar eigen zeggen.

@p. wielaard, je weet niets. En daar kan ik me bij aansluiten.

Hier is de link:
http://arbeitskreis-n.su/blog/2015/04/11/wie-soll-man-auf-diesem-chaotischen-blog-noch-bestimmte-infos-finden/

Voor enige ‘echte’ documenten:
http://fdik.org/nsuleaks/

op 03 10 2015 at 09:30 schreef Tim:

De rehabilitatie van Janmaat is een belangrijk element in de strategie van extreem-rechts (door Pyt van der Galiën nieuw conservatisme genoemd). Janmaat wordt (opnieuw) tot symbool gemaakt. Eerst stond hij symbool voor het kwaad (terecht in mijn ogen), maar nu wordt hij tot symbool gemaakt van de repressieve krachten uit het linkse kamp. Straks gaat zo’n Fennema of Niemöller (of Wilders zelf) iets over de behandeling van Janmaat roepen: “Dit nooit meer!” en zo wordt ook de hedendaagse kritiek op Wilders gesmoord.

Fennema is trouwens volslagen de weg kwijt, uit Buitenhof: “In de medische wetenschap is het heel belangrijk om over ras te spreken En ik vind dat dat een legitiem debat is. In de zin van: rassen bestaan en die hebben invloed op het menselijke gedrag.”
-“Zegt u dat u zelf een racist bent? Nee toch?”
“Ik geloof dat zelf niet.”

Hoe kun je als wetenschapper (professor in de politicologie) uitgebreid verhalen over ideeën die in een andere wetenschap zouden leven om er dan simpelweg aan toe te voegen dat je het zelf niet gelooft. Fopwetenschap dus?

op 03 10 2015 at 09:54 schreef Waldo van Dungen:

Mooie foto van Dhr Janmaat, maar ik zag ook foto’s van van Rompuy en Khadaffi.

http://www.ukipmeps.org/uploads/image/rompuy-gaddafi-cropped-ap-sc400.JPG

op 03 10 2015 at 10:53 schreef fantomas:

Grappig, al die vingerwijzingen hier van linkse moraalridders. Dat zijn dan dezelfde mensen die totalitaire en ondemocratische instituten als de VN en de EU een warm hart toedragen.
Dat zij zelf in wezen geen haar verschillen van diegene die zij met het (s)linkse vingertje veroordelen, komt geen moment in hun, tot grote hoogte verheven morele denken, op.
U volgt hetzelfde pad als degene die u veroordeelt; angst leidt tot onverdraagzaamheid, censuur en illusie-politiek.

op 03 10 2015 at 11:31 schreef p.wielaard:

Vooral de legitimatie van geweld van links is griezelig. Ze stoppen immers het ultieme kwaad en dan zijn alle middelen geoorloofd. Kijk naar Volkert en de reden dat hij geen levenslang kreeg. Alsof ‘ie de nieuwe Von Staufenberg was. Als de “goeden” aan de macht komen, duurt het nooit lang voordat de gevangenissen weer vol stromen.

op 03 10 2015 at 11:45 schreef Peter:

Oké Wielaard, met deze hysterische leugenpropaganda heb je je krediet hier voorlopig weer verspeeld. Terug naar de donkere krochten van GeenStijl maar weer, haatsmurf.

op 03 10 2015 at 12:52 schreef Mario:

Hey fantomas, leuke reactie, maar kijk eerst eens hoeveel vingers van jezelf, naar jezelf wijzen.

Jij bent nochtans degene die hier, al vingerwijzende (linkse moraalridders, bijv.), zijn/ haar verheven morele denken tentoonstelt.

Pot, ketel, zwart, dus.

op 03 10 2015 at 13:02 schreef Thomas E:

@Tim
Ik denk dat Janmaat indertijd de klok heeft horen luiden wb de ‘medische legitimiteit van rassen’. Inderdaad is er verband tussen bepaalde aandoeningen en etniciteit. Sikkelcelanemie komt veel meer voor bij negroïde mensen, het Kaposi sarcoom werd voornamelijk gevonden bij dogmatische joden (tot het veel gezien werd bij mensen met Aids), diabetes komt ook vaker voor bij niet-westerse bevolkingsgroepen, en zo zijn er nog wel meer. Maar de oorzaak heeft veel minder met de etniciteit te maken dan met zaken als ‘inteelt’, huidpigment, het leven in malariagebieden, of hygiëne. Dus wat Janmaat beweerde is hooguit interessant voor epidemiologen en statistici, en niet of nauwelijks voor praktiserende medici.

op 03 10 2015 at 13:50 schreef Herbert:

De communist Fennema heeft dezelfde tocht gemaakt als Martin Bosma, Pim Fortuijn en iemand als Ger Zwertbroek.

F. beweert dat hij slechts een meeloper was. Dat is zo’n beetje het standaard verweer van iedere kampbeul die voor de rechter staat.

Door zijn reactie in TPO zie ik dat jij hem vol geraakt hebt. Petje af!

Nu had ik sowieso een hekel aan CPN-ers met een universitaire achtergrond omdat ze het debat vergiftigden met hun complottheorieën en retoriek, de CPN-ers van de UvA waren het ergst van allemaal.
Hoogleraren die een andere mening hadden dan die van de CPN werden gewoon weggetreiterd op de Zevende Faculteit. De Culturele Revolutie van Mao werd nog tot eind jaren ’80 door hen verdedigd. Ook door Fennema.
Hier nog een leuk linkje: http://www.dereactor.org/home/detail/professor_fennema_en_de_nederlandse_politiek/

Dat Fennema zich aansloot bij GroenLinks is feitelijk onjuist. De CPN ging op in GroenLinks, met Fennema er bij.

Hier nog wat CPN-streken van Fennema: http://www.parool.nl/parool/nl/34261/PS/article/detail/4155621/2015/10/03/Het-Bloemendaalse-moeras-waar-ging-het-mis.dhtml

op 03 10 2015 at 19:28 schreef Sasha Berkman:

“De communist Fennema” onzin

op 03 10 2015 at 22:38 schreef Mo:

Fennemereet, Niemoller en de rest van die ouwe verzuurde sukkels: heb 1 boodschap voor jullie soort:

you’re fucked

Dit soort sukkels denken dat hun wereldbeeld de mijne is.

No fucking way

op 03 10 2015 at 22:47 schreef Mo:

http://darbarnensover.aftonbladet.se/chapter/english-version/?mod=e2this

op 03 10 2015 at 23:02 schreef Mo:

dat een soort van geleerde dr zijn mini tolly in de ass van een uberracist als niemoller stopt en er gasten zijn die dat een geweldige ervaring vinden

zegt genoeg over dit land

op 03 10 2015 at 23:17 schreef Sam:

Verhelderend en uitstekend onderbouwd. Zo kennen we Sasha Berkman – die niets heeft van een demagoog.

op 04 10 2015 at 00:52 schreef Anoniem:

Theodor Holman, Bart Schut, Bernadette de Wit, Joost Niemöller en nu Meindert Fennema, allemaal werken ze of hebben ze gewerkt voor De Groene Amsterdammer. Dubieus blad is het geworden.

op 04 10 2015 at 02:21 schreef @WillemvanLunenburg | Internetarchief-plus:

[…] foute Meindert Fennema: http://www.frontaalnaakt.nl/archives/foute-fennema.html … 1 retweet 0 […]

op 04 10 2015 at 11:22 schreef Henkie:

Zo fout als maar kan

op 04 10 2015 at 17:22 schreef Sasha Berkman:

Sam, Hij is op zijn best een ex-communist (als hij er ooit een geweest is)

op 04 10 2015 at 22:00 schreef dewanand:

REF Cit, tekst Shri Peter Breedveld:
‘…… mijn grondwettelijk gegarandeerde vrijheid van meningsuiting beoefen ik op mijn eigen privéwebsite, die … zoals uw postzegelverzameling of bondagefetisj niets met uw werkgever te maken heeft. Er is er maar één de baas over Frontaal Naakt en dat ben ik.’

———-
mauw mauw namastiaauw Peter,
jazeker hier heb je een sterk punt zeg.
Maar waar eindigt de grens tussen prive en werk vs prive en openbaar??? Je eigen vinger geheimen op je site pleuren met je geile pennen vol glijmiddel?? Ja, mag dat van Allah, god, krishna enz??

Ok sportief pennenhoeren in cyberspace op WWW met voldoende glijmiddel om het niet al te bloederig en pijnlijk te houden lijkt mij toch erg beschaafd en het hoort ook zo toe te gaan in een echte kenniseconomie van HOOGgeleerde mensapen, die dom en vals willen brullen in alle toonladders van de Intel chip in de pc.

Het digitale pennehoer spel op WWW moet je toch netjes spelen, ook Cyber SM, en Cyber elektro SM, met stroomstootjes moet je toch fatsoenlijk spelen.

Maar een verzoekje:
zet aub geen foto’s meer van al die lelijke geile Sino mongooltjes, he op FN, versier FN eens met leuke, blote Afro’s en koelies

op 05 10 2015 at 03:17 schreef WARZAZAT-PUTIN:

Dat jullie nog brood op de plank krijgen is me een raadsel….stelletje strontvliegen!

op 05 10 2015 at 14:13 schreef Herbert:

@Sacha, als je jarenlang lid van de CPB bent geweest, dan ben je een communist. Als de CPN nu nog had bestaan was hij nog lid.
En zijn communistische streken heeft hij nog steeds niet verloren, lees Het Parool.

op 05 10 2015 at 20:27 schreef Sasha Berkman:

Herbert: Met all respect! Maar je wil toch niet beweren dat dat zwijn ooit een communist was?

Hij was zelfs geen socialist. En opportunistische rat, ok?

op 06 10 2015 at 15:06 schreef hermann:

In ieder geval kan Fennema niet meer voor de voeten geworpen worden, dat hij deel uitmaakt van ‘die Lügenpresse’.

Promotor van Bosman wil hij worden – ook al een man, wars van ‘die Lügenpresse’. Meindert en Martin – jongens van stavast.

Dit zijn ook jongens van stavast en verklaarde tegenstanders van ‘die Lügenpresse’.

https://juergenpohl.wordpress.com/2015/04/17/vht-198-wie-man-die-lugenden-nazi-zeugen-festnageln-kann/

Na deze zware kost een kort liedje met een leuk melodietje.

https://www.youtube.com/watch?v=JmL38TFdqlM

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS