Home » Archief » Het 498e stukje van een witte suprematist over dat DENK precies zo is als de PVV


[09.10.2016]

Het 498e stukje van een witte suprematist over dat DENK precies zo is als de PVV

Peter Breedveld

on16

Er zit niet veel ontwikkeling in de manier waarop het journaille over DENK schrijft. ‘Polariseert en is het spiegelbeeld van de PVV’, is een adequate samenvatting van alles wat er tot nu over gezegd is. Dit nieuwe stuk in de Volkskrant van Peter Wierenga is geen uitzondering, met als enige noviteit het malle verwijt dat DENK zich met de samenleving bemoeit, wat volgens mij de raison d’être is van elke politieke partij. Waarom zou je er anders één oprichten?

Verder gaat Wierenga de hele bingokaart af: DENK provoceert, nagelt huichelende PvdA-allochtonen aan de schandpaal (opeens vinden witte journalisten dat je niet mag discrimineren), polariseert in plaats van te verbinden, wantrouwt de pers (je kunt in Nederland nog beter een praktiserende pedofiel zijn dan dat je de pers wantrouwt, want dan moet je oppleuren) en is het SPIEGELBEELD van de PVV. Het staat zelfs in de kop, alsof niet al 498 keer eerder is geconstateerd dat DENK PRECIES zo is als de PVV.

Nou ja, met dit verschil: Kuzu of Öztürk worden niet elk jaar door het journaille uitgeroepen tot SUPERDUPERMEGAKAMPIOENPOLITICUS van het universum, zoals Geert Wilders. DENK wil ook geen mensen vervolgen vanwege hun geloof of de deuren langs om bijbels in beslag te nemen. Eigenlijk is er best wel megaveel verschil tussen de PVV en DENK, als je het zo bekijkt.

Antidiscriminatiemaatregelen

De overeenkomsten die Wierenga tussen de beide partijen ziet, zijn meestal overeenkomsten die zoveel partijen hebben met de PVV – ik heb die maatschappelijke bemoeizucht al genoemd – of totaal idiote vergelijkingen. Zo had de PVV kritiek op Ella Vogelaar omdat ze voorspelde dat Nederland van ‘joods-christelijke’ identiteit naar een ‘joods-christelijk-islamitische’ traditie zou evolueren en dat is volgens Wierenga hetzelfde als de kritiek van DENK op Lodewijk Asscher omdat die niks voor allochtonen doet.

En de antidiscriminatiemaatregelen die DENK voorstelt, getuigen volgens Wierenga van dezelfde ‘dwingelandij’ die de PVV aan de dag legt door Zwarte Piet te verplichten en zich met tentoonstellingen in musea te bemoeien.

Ik heb bij dergelijk gezwatel altijd de neiging om Hans Teeuwen te citeren: “Je gaat toch ook geen foto’s van je moeder in je bier gooien?!” Zo kun je elke partij vergelijken met de PVV. GroenLinks wil het eigen risico in de zorg afschaffen: PRECIES als Zwarte Piet verplichten!

Joodse achtergrond

En steevast is er ook altijd de suggestie dat DENK een stelletje antisemieten is: ‘door te hameren op Asschers ‘dubbele maat’ suggereert DENK dat diens joodse achtergrond een rol speelt in het beleid.’ Werkelijk altijd als een allochtoon kritiek heeft op Asscher, wordt hem of haar antisemitisme verweten. Allochtonen met een moslimachtergrond worden sowieso altijd gebrandmerkt als antisemieten als ze iets zeggen wat witte mensen niet bevalt. Daar is een woord voor: racisme.

En net zoals bij al die andere witte beschouwingen ontbreekt ook bij Wierenga weer de zelfkritiek en de échte analyse. Behalve ik heeft nog geen enkele journalist – google maar, je vindt ze niet – zich afgevraagd waaróm DENK bestaat, waaróm de pers gewantrouwd wordt. Antidiscriminatiemaatregelen, díe zijn uit den boze, niet de discriminatie. De Volkskrant vecht als een leeuw om te mogen discrimineren, bijvoorbeeld door in beroep te gaan tegen haar veroordeling wegens het stigmatiseren van een onschuldige moslim als terrorist op de voorpagina.

Enge allochtonendingen

Lodewijk Asscher – en als je het nou wilt hebben over een politicus die ‘wel heel erg naar de PVV heeft gekeken’ en die zich met de samenleving bemoeit, dan is Asscher je man – discrimineert allochtonen, niet alleen door ze een contract te willen laten ondertekenen waarin ze beloven geen enge allochtonendingen te doen of zelfs maar te denken, maar door ze constant weg te zetten als ISIS-aanhangers, sleeper-agents van Erdogan, sharia-gekkies, enzovoort maar daarop te wijzen, mensen, dat is vloeken in de kerk, dan ben je een vuile antisemiet.

Van de week werd bekend dat de hoogste baas van de politie, Gerard Bouman, de agenten die verantwoordelijk zijn voor de gewelddadige dood van Mitch Henriquez, garandeerde dat ze hun baan zouden behouden. Ook besloot het OM in hoger beroep te gaan tegen de vrijspraak van Jerry Afriyie, die bij een sinterklaasoptocht werd mishandeld door de politie maar zich voor de rechter moest verantwoorden omdat hij de politie zou hebben mishandeld.

Allochtonen met praatjes

En tenslotte verscheen er een interview met Mark Rutte in Het Parool die verklaarde dat allochtonen met praatjes maar moeten oppleuren.

Drie recente voorbeelden die ons er nog eens aan herinneren dat allochtonen en voorstanders van de multiculturele samenleving niets te verwachten hebben van de gevestigde orde. Niet van de politiek – zeker niet van Asscher – en niet van de pers. Dat is waarom DENK bestaat, dat is waarom iemand als Sylvana Simons zich bij DENK aansluit en dat is waarom een witte man als ik straks op DENK gaat stemmen. Want het is, in tegenstelling tot wat Peter Wierenga beweert, de enige partij die het juist niet van de PVV heeft afgekeken. De enige partij die de PVV niet probeert te overtreffen in islamofobie en allochtonenhaat.

Vette zelfgenoegzaamheid

Maar omdat politici en politieke commentators hardnekkig weigeren die factoren onder ogen te zien – want dan moet ook de hand in eigen boezem – gaan ze het straks nog voor elkaar krijgen overrompeld te worden door de vijf zetels, die DENK straks in maart pikt.

En ik zie ernaar uit, om die volvette zelfgenoegzaamheid van die bolle witte koppen te zien wegsmelten.

Meer over mij weten? Lees dit interview met mij van Enis Odaci op Nieuw Wij.

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 09.10.2016 @ 10:56

[Home]
 

29 Reacties

op 09 10 2016 at 11:10 schreef Trawant 93:

‘Bolle Witte Koppen’, mooie naam voor een multi-etnische indie-rockgroep.
Verder hulde (Ik zou een slechte anonieme trawant zijn mocht ik hier geen ‘hulde’ roepen)

op 09 10 2016 at 12:01 schreef Murat:

Helemaal eens, Peter.

Let op, de gevestigde orde gaat er alles aan doen om die partij kapot te krijgen. Een heel smerig spelletje gaat straks nog gespeeld worden.
Als minderheden zich gaan organiseren (zie de geschiedenis in de VS bijvoorbeeld), gaat de witte gevestige orde smerige spelletjes spelen om die bedreiging uit de weg te ruimen.

op 09 10 2016 at 12:02 schreef Bart Verduur:

Iedereen racist noemen met wie je het niet eens bent, is echt heel erg 1970, Peter…..

op 09 10 2016 at 12:05 schreef Peter:

Dat doe ik dan ook niet, Bart, ouwe stropopfetisjist. Ik noem alleen racisten racist.

op 09 10 2016 at 12:28 schreef Abdel:

De pvv wil minder Marokkanen. Waarom? Omdat het Marokkanen zijn. Wanneer heeft DENK iets in die trant geroepen?
Die zeggen dat ze willen verbinden. Wanneer heeft de pvv iets in die trant geroepen?

op 09 10 2016 at 12:36 schreef Krek.:

Als “spiegelbeeld van de PVV” betekent dat DENK alles is wat de PVV niet is, dan lijkt me dat een groot compliment.

op 09 10 2016 at 14:50 schreef sylvia:

hahahahahaha! wat een wereldcolumn weer:)

op 09 10 2016 at 15:13 schreef Han van der Horst:

Er zijn te weinig allochtonen in Nederland, om die term voor het gemak maar te gebruiken, om DENK te laten uitgroeien tot een substantiële partij. Daarvoor heeft men veel blanke kiezers nodig. Anders blijft het bij die vijf zetels maximaal. Als je dan gaat kijken naar welke delen van het blanke electoraat voor DENK zouden willen gaan, dan kom je bij Groen Links uit en een heel klein beetje D66.

op 09 10 2016 at 15:48 schreef sjonnie:

Of lieden zoals ik die na jaren dezelfde pulp weer iets om voor te stemmen hebben.

op 09 10 2016 at 16:01 schreef Barbara:

‘ volvette zelfgenoegzaamheid van die bolle witte koppen ‘

Mooi dat je eens goed in de spiegel hebt gekeken, Peter!
No worries, de tijd van landverraders zoals jij komt is nabij! Ga nog maar even verder met je inlikken biij de Turkse fascisten van Denk.

op 09 10 2016 at 16:06 schreef MNb:

“Polariseert en is het spiegelbeeld van de PVV.”
Dat klopt toch heel goed, lijkt me. Ik zou het DENK kwalijk nemen als het niet polariseerde tegen de PVV en alles wat er achteraan hobbelt. Met de PVV is zoveel mis dat het alleen maar een aanbeveling is om daar het spiegelbeeld, dwz het tegenovergestelde van te zijn. Spiegelbeeld en origineel staan namelijk lijnrecht tegenover elkaar tov de spiegel. Krek snapt zijn wis- en natuurkunde ook, zie ik.

op 09 10 2016 at 16:23 schreef Chakir:

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, iedereen moet zich vrij voelen, onbeperkt en onbelemmerd kunnen uiten etc.. zucht…. Allemaal waar, maar hoe moeilijk is het toch om te snappen dat racisme giftig is en ondermijnend is voor een “vriendelijke” maatschappij? En dat hypocriet gedrag zelfs door een kind van vier feilloos wordt herkend. En dat instituten, of dat nu de politiek is (Rutte met z’n invechten of Asscher met z’n bullshit contract) of de journalistiek (Telegraaf met z’n tuigvlogggers of t AD met z’n apocalyptische waarschuwingen) hierin een verantwoordelijkheid dragen? Mocht het ooit misgaan met deze samenleving in de nabije toekomst, ik mag hopen van niet, dan weet u dames en heren bij wie je in ieder geval niet hoeft te rekenen op een onderduik adres als je wordt bedreigd. Zie in dit verband de trieste doodsbedreigingen aan het adres van de Kinderombudsman nav de zwarte pieten strijd. Weinig ophef hierover gezien bij de politiek, ik heb het over de bedreigingen. Meneer Brenninkmeijer, kunt u alstublieft terugkomen?

op 09 10 2016 at 17:19 schreef Trawant 93:

“No worries, de tijd van landverraders zoals jij komt is nabij!”

huh?!

De tijd is nabij? De tijd komt nabij? De vierde dimensie, Peter1!!! Pas maar op!

op 09 10 2016 at 18:48 schreef chebchalet:

Goed stuk weer Peter, de spijker op de kop!

op 09 10 2016 at 19:15 schreef tonnie:

@Barbara – lik jij je dan in bij die chloorkuif? Brrrr….dan ga je nog dommer en racistischer kletsen..

op 09 10 2016 at 19:59 schreef sjonnie:

Tonnie, we gaan het druk krijgen met die rots ;-).

op 09 10 2016 at 20:34 schreef MNb:

Het is toch wel handig om te weten wat Barbara en co met figuren als PB en ik (bloed- en cultuurverrader) voorhebben. Het woord Vrijheid heeft voor haar dezelfde betekenis is als voor de Bruinhemden rond 1930.

op 09 10 2016 at 21:24 schreef dewanand:

Dikke 5,66 voor Chakir, citaat:

op 09 10 2016 at 16:23 schreef Chakir:

‘Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, iedereen moet zich vrij voelen, onbeperkt en onbelemmerd kunnen uiten etc.. zucht…. Allemaal waar, maar hoe moeilijk is het toch om te snappen dat racisme giftig is en ondermijnend is voor een “vriendelijke” maatschappij?’

———
N1: miaauw zeg PVV en Denk zijn elkaars inverse ahw eerste promoot soort Euro apen centrisme en tweede promoot verkapte islamcentrisme.

N2: miaauw, wanneer komt een mooi Frontaal Naakte Partij he Senor Peter Breedveld, compleet met mooie blote advertenties en meer gezamenlijke, verplichte multiculturele naaktrecreatie in heel Nederland. Samen naakt zijn in multiraciale context werkt toch hartvertederend, en het schept hechte banden met bilmaatjes die zich letterlijk bloot gaven, ook van andere rassen en volkeren. Bloot socialiseert en integreert superieur.

N3: Die polarisatie en radicalisatie zijn nu ziekelijk, hoog tijd om Frontaal Naakt te gaan met z’n allen: Heiligste miaauw Bonobo mantra: ‘make love, no war’ Dit is toch het ideale Eden volgens de Bijbel ea in het hiernamaals.

N4: ene duivel door andere vervangen, ziek

op 10 10 2016 at 07:24 schreef Blanche Blankaert, Blankenberge:

PURE EN ONVERSNEDEN OIKOFOBIE !

op 10 10 2016 at 07:53 schreef gilles wattel:

Het voor mij schokkende van al dit soort schrijverij en discussie, ik kwam hier alleen terecht door een verhaal over de Armeense kwestie bij Joop, waar ik wegens de zoveelste blokkade niet kan reageren, om de schrijfster te antwoorden, zin wordt lang, het schokkende is hoe de hoofdzaken nooit worden genoemd. Voor goed begrip, ik stemde nooit PVV, Wilders ongenuanceerde Islam haat is mij een gruwel. Ik zie zelfs de Islam als minder erg dan katholicisme en streng calvinisme. Blijft dat wij ons vanaf 1960 van de religieuze overheersing hebben ontdaan, en daarna weer zoiets hebben binnengehaald. Wat betreft het binnenhalen van andere culturen, ook niet Moslims vormen een probleem. Ik ken een Amsterdams gezin wat Indiërs in het appartement beneden zich kregen. Zij verhuisden, etensgeuren en rotzooi in het trappenhuis. Ik ken een Surinamer die werkt als een echte Nederlander, en inmiddels de pest heeft aan z’n mede Surinamers, die niet veel zin in werken hebben. Het opvallende is dat je op Duitse tv redelijk veel perfect geïntegreerde ‘Turken’ ziet, waarvan je alleen nog aan de naam hun afkomst ziet, zoals de voorzitter van de Groenen. et kan dus wel.

op 10 10 2016 at 08:12 schreef Peter:

We weten het nu wel, Gilles. Dit is het standaardgezwatel van de racistische kleinburger. Al zo vaak gehoord en gezien en gelezen. Je voegt NIETS nieuws toe. Geen verdere inzichten, geen verrassende standpunten, geen intellectuele of morele uitdagingen. Weg met jou.

op 10 10 2016 at 08:35 schreef Nrosa:

Nou, deze onzin heeft u ook niet van uzelf.

op 10 10 2016 at 08:37 schreef Nrosa:

Ik reageerde op Blance Witterdewit.

op 10 10 2016 at 11:17 schreef Mario:

“…bij Joop, waar ik wegens de zoveelste blokkade niet kan reageren”

Ik heb medelijden met de moderatie van die site. Telkens deze onnozele onderbuikertjes moeten blokkeren.

op 10 10 2016 at 12:23 schreef Chakir:

“Dikke 5,66 voor Chakir” @dewanand Als je ‘m maar niet te dik doet, anders wordt ‘t 6,66. Dat kan niet de bedoeling zijn…

op 10 10 2016 at 16:08 schreef Edwin Vink:

Ja, ik heb ook etensgeuren van mijn buren in het trappenhuis,….zucht.

op 10 10 2016 at 19:45 schreef Chakir:

Hey Gilles! Je hebt werkelijk geen idee hoe jij een vrouw (of man) moet versieren hè? Tip 1: zorg ervoor dat je niet meelijwekkend overkomt, maar sterk en zelfverzekerd (“waar ik wegens de zoveelste blokkade niet kan reageren”). Tip 2 Vermijd ten alle tijden het beledigen van zijn/haar intellect (“Ik zie zelfs de Islam als minder erg dan katholicisme en streng calvinisme”). Tip 3 Zorg voor ijzersterke anekdotes, vermijd belachelijke clichés (“Ik ken een Surinamer die werkt als een echte Nederlander”)
Als jij je alleen al aan deze drie tips houdt, dan ben jij de oplossing voor die dame of heer. Het kan dus wel…

op 10 10 2016 at 21:52 schreef dewanand:

op 10 10 2016 at 12:23 schreef Chakir:

“Dikke 5,66 voor Chakir” @dewanand Als je ‘m maar niet te dik doet, anders wordt ‘t 6,66. Dat kan niet de bedoeling zijn…’/

——— reactie dewa aapje en wieroe

N5: hahahaha Chakir, heeft te maken met de tentamens he vroeger technische universiteit delft, wb. Altijd tijdnood dus je ziet hoeveel punten een vraag oplevert en maakt dan altijd even snel de makkelijkste eerst en daarna werk je door tot de moeilijkere die je absoluut zeker kan maken, door punten tellend tot je zeker weet dat je tenminste een dikke 5,56 aan GOEDE punten hebt gehaald, en dat is afgerond dan een dikke 6, vak gehaald he, Bingo.

N6: Nog steeds zit ik in studentenmode: elke tekst moet tenminste 5,56 scoren he om een voldoende te krijgen van Allah, Hanuman, Shiva, Durga Maata, God, Altecrea, Satan, Lucifer, Wodan, Freya, enz enz later he als ik aan de poorten sta van de Petrus voor het eindoordeel met al mijn boeken en teksten.

N7: hele logica uit N6 is zuiver hindoeistisch geloven en denken, als Hindoeachtige. Dit aspect typeert een raszuivere Hindoeachtige, zowel genetisch als zuiver geestelijk, religieus, het erkennen als volwaardig van alle zeta entiteiten.

op 13 10 2016 at 23:07 schreef Sasha Berkman:

Ik geef peter gewoon even een knuffel.
Wat een gezeik zeg.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS