Home » Archief » Het ijzingwekkend kille Heilige Gelijk van de #Metoo-psycho’s


[03.10.2018]

Het ijzingwekkend kille Heilige Gelijk van de #Metoo-psycho’s

Peter Breedveld


Mata Hari

Van alle griezels die de sociale media vergiftigen met hun hatelijke drek – types als Wierd Duk, Leon de Winter en Bart Nijman; totale aasgieren heb ik het over, ogers, bloedzuigers – vind ik niemand zo bloedstollend griezelig als de linkse Sander Philipse. Anti-racist, feminist, op handen gedragen door de links-activistische blogosfeer, maar totaal meedogenloos. De tweets van Sander Philipse slaan me regelmatig koud om het hart.

Als je je vertwijfeld afvraagt hoe het Linkse gedachtegoed zo vaak in de geschiedenis heeft geleid tot zulke enorme massaslachtingen: Pol Pot, Mao, de Russische Revolutie: bekijk de tweets van Sander Philipse. Stalinistische zuiveringen: Sander Philipse. De Culturele Revolutie: Sander Philipse. Een rotsvaste overtuiging van het Eigen Heilige Gelijk in combinatie met een totaal gebrek aan empathie voor De Ander en een zekere machtswellust, dat is de onderliggende kracht die een type als Sander Philipse motiveert, en ik vermoed ook veel meelopers in de #Metoo-beweging, waarover ik een jaar geleden al dit stuk schreef.

Op de dag dat televisieproducent Gijs van Dam, die vorig jaar door Jelle Brandt Corstius werd beschuldigd van verkrachting, in een interview vertelt hoe die beschuldiging zijn leven heeft kapotgemaakt, dat het nooit meer leuk wordt, dat hij dood wilde, vindt Sander Philipse het nog even nodig om zijn statistiekjes en grafiekjes in stelling te brengen: zelden blijkt een beschuldiging van seksueel geweld vals te zijn. Van Dam moet dus niet zeiken.

Onschuldig ter dood veroordeeld

Het is een drogredenatie van jewelste, gebruikt door elke #Metoo-activist die dat evenwel nooit zou doen als het gaat om bijvoorbeeld een onschuldig ter dood veroordeelde. Dat zijn er evenmin veel, maar geen linksmens vindt dat een reden om je het lot van een onschuldige ter dood veroordeelde niet aan te trekken, wel?

Valse aangiftes zijn in het algemeen een uitzondering, maar ze zijn er, ook van seksueel geweld. Er zijn een paar beroemde gevallen, ook. Het geruchtmakende artikel in Rolling Stone over verkrachtingen op Amerikaanse campussen is een voorbeeld. Het aantal aangiften van seksueel geweld op Oudejaarsavond 2016 in Keulen, dat explosief steeg na de media-hype erover en waarvan een groot aantal vals bleek te zijn, is een ander.

Het gebeurt niet vaak, maar het gebeurt. De stelling dat iemand schuldig is als hij wordt beschuldigd van seksueel geweld, gaat dus niet op. Daarom geldt ook hier het simpele principe van de onschuldpresumptie. Je bent onschuldig totdat het tegendeel is bewezen. Leve de rechtstaat.

Raar verhaal

In het geval van Gijs van Dam en Jelle Brandt Corstius zijn er bovendien veel details die Brandt Corstius’ beschuldiging nogal twijfelachtig maken. Het is sowieso een raar verhaal, maar Brandt Corstius heeft tegen de politie ook nog eens gezegd dat hij niet kan bewijzen dat Van Dam hem heeft gedrogeerd, maar dat hij wel gedrogeerd moet zijn geweest, anders had-ie zich nooit zo lekker gevoeld tijdens die verkrachting. Corstius heeft ook gelogen. Hij ging met zijn verhaal naar de media, zei daarna dat hij nooit Van Dams naam heeft genoemd, wat ook constant als argument werd gebruikt door de #IksteunJelle-schreeuwers, maar hij heeft die naam gewoon wèl genoemd.

Leugenaar, rare kwiebus. Die moet je niet steunen, maar tegen zichzelf in bescherming nemen. En je moet sowieso je grote bakkes houden, want er is geen bewijs.

Van Dam is psychisch geknakt. Hij is kapot. Zijn bedrijf is kapot, zijn leven is kapot. Ik vind dat hartverscheurend. Sander Philipse niet. ‘Dan moet hij maar een gewone stervelingenbaan nemen‘, zegt-ie over Van Dam.

Wauw. Je hebt je hele leven gebouwd aan je bedrijf, iemand beschuldigt je, er volgt een trial by media, waarbij onder andere Sander Philipse de troepen aanvoerde; levenswerk kapot: “Pech voor je, dan neem je maar een gewone stervelingenbaan.”

Geestelijke gezondheidszorg

Psychisch kapotgemaakt? Zelfmoordneigingen? Dan moet hij goede geestelijke gezondheidszorg krijgen, zegt Sander Philipse.

Wat. De. Godverdommese Neuk! Sander Philipse vindt niet dat er lering getrokken moet worden uit deze zaak. Hij vindt niet dat de #Metoo-meute wat meer verantwoordelijkheidszin moet betrachten, nope, als je slachtoffer wordt van zo’n volksgericht, moet je maar naar de psychiater.

Die psycho killers-mentaliteit, en dan dat autistische muizengezichtje erbij. Sander Philipse zou, als hij die macht had, zonder aarzeling je doodvonnis tekenen als je alleen maar op een lijst staat. Hij zou je bezittingen laten confisceren en je vrouw en kinderen op straat zetten, “want het komt hoogst zelden voor dat een beschuldiging vals is.”

Het leed onder slachtoffers van seksueel geweld is ook groot, zegt Sander Philipse. O, en daarom moet er bloedwraak zijn. Daarom moeten we niet te lang stilstaan bij het geruïneerde leven van Gijs van Dam. Gijs van Dam moet de prijs betalen voor het leed van de slachtoffers van seksueel geweld.

“Er bestaat twijfel over de schuld van tenminste 39 van de 1400 veroordeelden die in de VS zijn geëxecuteerd!”

– “Nou en? Alsof het zo leuk is als je kind wordt vermoord.”

Bloeddorst van de #Metoo-strijders

Wat is er gebeurd met dat beroemde linkse principe dat het beter is als er tien schuldigen vrijuit gaan dan dat er één onschuldige lijdt? Laten we jaarlijks een ritueel houden waarbij een groep willekeurige mensen in een reusachtige houten pop worden gestopt, die daarna in brand gestoken wordt. Seksueel geweld bestrijd je er niet mee, maar het bevredigt de bloeddorst van de #Metoo-strijders. Voor even.

Sander Philipse tegenspreken betekent verrot gescholden worden door de social justice warriors op Twitter. Met veel omhaal en na het voorlezen van een lange verklaring geblockt worden door vrouwen die zelf slachtoffer zijn en het dus niet velen dat er iemand aan herinnert dat we een rechtstaat zijn. Verweten worden dat je niks geeft om de slachtoffers van seksueel geweld (“Voor ons of tegen ons”, het Bushisme dat door Links altijd zo amechtig verafschuwd wordt) en er wordt unaniem besloten dat jij “door de mand valt” en géén feminist bent.

Tegen een trial by media zijn en vóór een behoorlijke rechtsgang is géén feminist zijn. Feminisme is blijkbaar chaos, wanorde, rechteloosheid, volksgerichten, lynchpartijen. Straffeloos een leven vernietigen.

Totalitaire extremisten

“Dan neemt-ie maar een gewone stervelingenbaan.” Daar zit ook die typisch linkse afgunst in jegens mensen die het goed hebben na een leven hard werken. Leuk werk, goede inkomsten, terwijl zoveel anderen hun hele leven geestdodend werk moeten doen voor een schijntje. Wat maakt jou zo bijzonder? Zodra ze kunnen, maken ze alles kapot wat je hebt opgebouwd. Je imperium gaat ranzend ten onder. Iedereen juicht. Sander Philipse zweept de meute op.

Dit soort totalitaire extremisten, van die griezels met een kleine fanatieke achterban en dat onmiddellijk gebruiken om mensen kapot te maken.

Geef me dan maar liever honderd Wierd Duks.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 03.10.2018 @ 08:06

[Home]
 

1 Reactie

op 03 10 2018 at 08:37 schreef Peter:

HYSTERISCH krijsen? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS