Home » Archief » Holocaustje spelen


[24.02.2018]

Holocaustje spelen

Peter Breedveld

Er is op dit moment een grote groep Nederlanders te gast in Zuid-Korea en wat gebeurt er als Nederlanders de gastvrijheid van een vreemd volk genieten? Juist! Dan gaan ze hun gastheren even flink de oren wassen over alles wat ze anders doen dan de Nederlanders. When in Rome, do as the Dutch do, is een bekend Nederlands gezegde. Af en toe belandt daarom een lompe sukkel in een Cambodjaanse of Birmese gevangenis, maar dat is voor de Nederlander alleen maar meer bewijs van zijn eigen gelijk, zoals alles voor Nederlanders altijd het bewijs is van hun eigen gelijk.

Schaatser Jan Blokhuijsen belandde niet in de gevangenis, maar kreeg volgens De Dagelijkse Farizeeër half Korea over zich heen omdat hij meende zich in een persconferentie te moeten uitspreken tegen het eten van hondevlees.

‘Koreanen zijn zeer emotioneel op sociale media. Wie iets zegt wat ze niet zint, wordt overladen met dreigtweets’, schrijft De Dagelijkse Farizeeër. Ik moest onbedaarlijk lachen om dat zinnetje, omdat ik onwillekeurig dacht aan de Zwarte Piet-discussie in ons eigen land, die door de rationele, broodnuchtere Nederlanders met zoveel wellevendheid wordt gevoerd. Minstens twintig witte mannen en een paar vrouwen in de menopauze schreeuwen nu met het schuim op de lippen tegen hun computerscherm dat ik aan “whataboutism” doe.

Witte indringers

Dat die Koreanen zich niet laven aan onze wijze adviezen, zeg! Ga je helemaal naar Korea om de Koreanen te vertellen hoe ze voortaan moeten leven, word je bedreigd door die emotionele hondenvreters! Gelukkig zijn wij Nederlanders, bekend om de beschaafde manier waarop wij met varkens en koeien omgaan, heel anders, bijvoorbeeld als iemand bezwaar maakt tegen een kinderfeest met als thema ‘cowboys en Indianen’. Daar gaan we dan kalm over in gesprek, en we luisteren goed naar de argumenten tegen dat thema, want daar zitten heel steekhoudende bij. Want tenslotte is het inderdaad zo dat de Indianen, die we tegenwoordig liever ‘inheemse Amerikanen’ noemen, nagenoeg zijn uitgeroeid door de witte indringers uit Europa, en dat de manier waarop hier doorgaans inheemse Amerikanen worden af- en uitgebeeld, is gebaseerd op ontzettend racistische stereotypen.

O nee, daar gaan we helemáál niet kalm over in gesprek. Als een stel hondsdolle Zuid-Koreanen schelden we de tegenstanders van dat cowboys en Indianenfeest weer helemaal verrot, en we schuiven onze nationale Brulboei Dilan Yesilgöz naar voren om de Nederlanders op te roepen allemaal aangifte te doen tegen de klootzakken die ZOMAAR! KRITIEK HEBBEN! OP ONS RACISTISCHE KINDERFEEST! Want het lijkt inderdaad wel alsof we niet in staat zijn iets voor kinderen te organiseren dat niet seksistisch, racistisch of anderszins bot, ranzig, smakeloos, kwetsend en bot en lomp en bigot is. Kijk, hier is weer zo’n frikandellen etende klompendanser die claimt dat zijn voorouders door de inheemse Amerikanen zijn uitgeroeid.

Israeliërs en Palestijnen

Wat dat betreft is Nederland net Hamas, die Israel beschiet vanuit Palestijnse woonwijken, zich tussen Palestijnse burgers verschuilt zodat ze Israel, als die iets terugdoet, ervan kunnen beschuldigen op Palestijnse burgers te schieten. Nederlanders botvieren hun racisme, en bij God, ze zijn verslaafd aan racisme, expres via kinderfeestjes, en als dan iemand er wat van zegt roepen ze: “OOO! KIJK ES! DIE KLOOTZAK WIL KINDEREN HUN KINDERFEESTJE AFPAKKEN! WAT EEN HUFTER BEN JE DAN WANT VAN KINDEREN BLIJF JE AF!”

Leer mij Nederlanders kennen. Een laffer, achterbakser, hypocrieter volk vind je simpelweg niet.

Ja, “anti-zionisten”, kom maar. Wel via de mail hè, reageren kan hier niet meer.

Anyway, ik had het ook anders gedaan, de discussie over cowboys en Indianen. Aangifte doen en dan die oliedomme Anousha Nzume erbij die haar onoprechte heilige verontwaardiging eruit brult alsof het om een kinderpornofeestje gaat, het is niet zo productief. De mensen staan er niet bij stil, Anousha. Ze hebben altijd cowboytje en indiaantje gespeeld. Als iemand zo’n feest organiseert, is het beter om even te bellen. “Kunnen we even praten? Cowboytje en Indiaantje spelen is niet zo onschuldig als het misschien lijkt.”

Holocaustje spelen

Maar het is zeker problematisch. Dukkie Duk blèrt meteen weer dat iemand niet op een universiteit hoort te werken omdat ze een vergelijking maakt met de Holocaust (‘Holocaustje spelen’), maar zo raar is die vergelijking niet. Inheemse Amerikanen zaten de witte christenen, net als de Joden, in de weg en toen hebben ze eerst geprobeerd ze van hun land te krijgen en naar stukken land te verhuizen die toch niemand wilde (totdat daar weer olie of goud gevonden werd, natuurlijk) en toen dat niet werkte begon het grote uitroeien.

Of eigenlijk liep dat allemaal een beetje door elkaar heen: het was uitroeien, deporteren, uitroeien, deporteren, maar you get the idea. Je moet hier altijd doen alsof de Holocaust iets totaal unieks was, nog nooit eerder door een volk een ander volk aangedaan, maar zo is het gewoon niet. Witte christenen hebben zich altijd schuldig gemaakt aan genocide, en wat de inheemse Amerikanen is aangedaan is ongekend.

En het gaat nog door. Nog steeds worden inheemse Amerikanen onderdrukt, wordt hen hun cultuur afgenomen, hun taal, hun rechten. De Amerikaanse politie schiet meer inheemse Amerikanen dan zwarte Amerikanen dood. Witte Amerikanen maken zich schuldig aan meer geweld tegen inheemse Amerikanen dan tegen elke andere etnische of culturele minderheid in Amerika.

Wrede roodhuid

Meer over inheemse Amerikanen weten? Luister naar de inheemse Amerikanen zelf. Dat kan, bijvoorbeeld door naar de muziek te luisteren van Supaman en Frank Waln. Vooral die laatste ontleedt op zijn nieuwe album onverbiddelijk de populaire cultuur als bron van het huidige racisme tegen inheemse Amerikanen. ‘Who made the red man red?‘ is de titel van één van zijn nummers. Waar komt toch dat beeld van de wrede, krom sprekende roodhuid vandaan.

Luister eens, informeer je eens, voordat je weer begint te schreeuwen. Dilan Yesilgöz, ugh! wat een walgelijk wijf.

Turkje en Armeniërtje

Weet je wie ook heel lekker met kritiek op de zwarte hoofdstukken in hun geschiedenis omgaan? Turken! Tunahan Kuzu van DENK, dat een multiculturele partij is en beslist géén Turkenpartij, is in alle staten omdat de Nederlandse overheid nu officiëel de Armeense genocide erkent. Via een Turks medium richt de Nederlandse parlementariër zich tot Nederlanders van Turkse afkomst en preekt dat het voor hen onacceptabel is dat de Armeense genocide wordt erkend.

En dat voor een volk dat zelf zijn slavernijverleden en zijn koloniale misdaden niet erkent, foetert Kuzu.

Nu geloof ik ook niet zo in de oprechte bedoelingen van Nederland, wat die Armeense genocide aangaat, het is gewoon een stok om Nederlandse Turken mee te slaan, maar je kunt niet de Armeense genocide niet willen erkennen en tegelijkertijd Nederland verwijten dat het zijn slavernijverleden niet erkent. Wat trouwens lulkoek is want zelfs Baudet en Wilders ontkennen niet dat Nederland zich aan slavenhandel heeft schuldig gemaakt.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 24.02.2018 @ 16:19

[Home]
 

1 Reactie

op 24 02 2018 at 16:26 schreef Peter:

Schuimbekken? Leesfrontaalnaakt@gmail.com

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS