Home » Archief » Ik haat Hamas en hou van de Joden


[27.10.2023]

Ik haat Hamas en hou van de Joden

Peter Breedveld


Illustratie: Francisco Goya.

In tegenstelling tot wat u misschien over me gehoord hebt, haat ik geen Joden, ik ben dol op ze. Ik hou zoveel van ze dat ik ze zou willen knuffelen, en ik hou echt niet van knuffelen, dus kunt u nagaan hoeveel ik van ze hou, van de Joden. Alleen Esther Voet wil ik niet knuffelen, daar ben ik heel eerlijk in, maar dat heeft niks te maken met dat ze Joods is, ik vind ’t gewoon een heel erg onaangenaam mens, met die golem van d’r, die natte broodstengel. Bart Schut.

En als ik Dilan Yesilgöz was geweest had ik gezegd: Wat? Joodse scholen sluiten? Lezingen afgelasten vanwege een dreiging? Een stille tocht ter herinnering van de Holocaust afgelasten? Over mijn dooie lijk! Ik zou zoveel politie inzetten als nodig was, meer nog, en die lezing en die stille tocht zouden doorgaan, geen school bleef gesloten. En iedere modderfokker die het in zijn modderfokking hoofd haalt zelfs maar vies naar iemand met een keppeltje te kijken, zou ik persoonlijk binnenstebuiten keren. Great vengeance and furious anger. Samuel Jackson en Charles Bronson samen zou ik zijn.

Samoeraizwaard

En Hamas vind ik bloeddorstige psychopaten. Ik had er al niks mee voor 7 oktober, want ik ben van de regenboogvlag en alles, maar nu zou ik helemaal Tatsuya Nakadai op ze willen gaan. Kent u Sword of Doom? Dat wil ik met Hamas doen, ze in plakjes hakken met mijn samoeraizwaard, want ik walg van ze, ik krijg het beeld van die angstige vrouw die ze in een busje stoppen niet uit mijn gedachten, ik ga ermee naar bed en sta er weer mee op. Ze is zo bang. Ik wou dat ik superkrachten had, dan bevrijdde ik alle gijzelaars en atomiseerde ik elk Hamaslid, stuk voor stuk.

Zo goed, zo godverdomme goed? Heb ik me nu duidelijk genoeg uitgesproken? Dan nu het volgende:

Ik zou nooit, never ever door een baby heen schieten omdat die als menselijk schild werd gebruikt en ik zou nooit een hele wijk platbombarderen, met alles en iedereen erin, omdat zich daar weleens een Hamaslid zou kunnen bevinden. Dat is evil. Ik zou trouwens ook nooit iemand uit zijn eigen huis jagen en er zelf in gaan wonen. Ik zou niet kunnen slapen als ik een 15-jarige jongen zag huilen omdat ik zijn moeder had vermoord. Maar dat ben ik. U vindt dat misschien heel antisemitisch van me.

Tegen moslims hitsen

En ik zou ook nooit zoiets kwaadaardigs doen als prominente VVD’er Han ten Broeke, die tweet dat, terwijl Nederlandse Joden zich moeten verbergen, de moslims alles mogen. Met talibanvlaggen zwaaien, “From the River to the sea” schreeuwen en zo. Iemand als Ten Broeke zou beter moeten weten dan, als de spanningen al zo hoog oplopen, tegen moslims te gaan zitten hitsen.

Maar ik denk niet dat Ten Broeke echt geïnteresseerd is in vrede, en Dilan Yesilgöz ook niet en een heleboel mensen niet. Ten Broeke heeft een hekel aan Arabieren en dat soort mensen, dat weet ik nog van toen hij samen met Gert-Jan Segers (ook zo’n vredesboodschapper) zat te tweeten over “achterlijke gewoonten uit het Midden-Oosten” en zo.

Er zijn in Nederland een heleboel mensen die niet willen dat Joden en moslims vreedzaam met elkaar samenwonen in Nederland. Van Elma Drayer wéét ik bijvoorbeeld, want ik heb dat van René Süss, dat ze eens alle sjoels in Amsterdam afging om te stoken tegen moslims.

Sommige mensen willen gewoon de wereld graag zien branden. Ja, ik wéét dat er ook moslims zijn die Joden haten, heb ik over geschreven, werd ik toen voor gestraft, want daar was toen de tijd nog niet rijp voor. Was ik islamofoob en extreemrechts en zo. Niet eens zo lang geleden.

Dubbele maten

Maar er wordt hier met dubbele maten gemeten. Het CIDI gaat nu achter het Instagram-account Cestmocro aan, waar ik, moet ik bekennen, nog nooit van had gehoord. Er staan antisemitische commentaren onder de berichten op dat account, die op dit moment vooral over de toestand in Israël gaan. Commentaren als dat Hitler zijn werk af had moeten maken en zo.

Walgelijk, afgrijselijk, maar hebt u de commentaren op GeenStijl weleens gezien? Niet heel lang geleden zei Joost Eerdmans tegen Arnon Grunberg dat hij het er zelf naar had gemaakt toen iemand Grunberg in een brief schreef dat Hitler vergeten was hem te vergassen. Niemand zei daar wat van! Het CIDI niet, de natte broodstengel niet, niemand, behalve ik.

Diezelfde Eerdmans staat nu in de Tweede Kamer te balken dat er “From the river to the sea” wordt gescandeerd. Annabel Nanninga vond het jammer dat de mooie ovens van Adolf niet meer werden gebruikt, ze vond dat de Joden, met hun kilometerslange, overgevoelige tenen, maar eens op moesten houden zich in de slachtofferrol te wentelen, Nanninga heeft nu vragen gesteld aan het Amsterdamse gemeentebestuur over een “anti-Israël-demonstratie” in Amsterdam-Nieuwwest.

Hyena’s

Ik vind die hypocrisie niet te harden. De Kamervoorzitter, Vera Bergkamp, heeft het Kamerleden verboden de leus “From the river to the sea” uit te spreken. Dat is dezelfde Bergkamp die er géén probleem mee heeft dat Wilders het heeft over “tuig” uit “achterlijke zandbaklanden” dat “als hyena’s” onze wijken afstruint om onze dochters te verkrachten en alles.

Ik bedoel, hoezo schamen al die mensen zich niet kapot? Zo vol van hun eigen morele superioriteit, omdat zij Israël steunen, en beseffen dat als Israël zichzelf verdedigt, een paar duizend onschuldige doden nou eenmaal onvermijdelijk zijn.

Blinde vlek

Er zit een hardnekkige blinde vlek bij veel witte Nederlanders. Ze zien niet, en willen niet zien, dat de Palestijnen een symbool zijn voor alle volken die onderdrukt zijn door het Westen, en dat is het grootste deel van de mensheid. Veel inheemse Amerikanen staan pal voor Palestina, niet omdat ze antisemieten zijn, maar omdat ze godverdomme weten wat het is om van je land verdreven te worden en in een reservaat opgesloten te worden. Frank Waln, een Lakota-muzikant, zegt dat je niet én zionist én vriend van inheemse volken kunt zijn. Inuk-zangeres Tanya Tagaq zegt dat ze de Palestijnen “onherroepelijk” steunt. Vlak na 7 oktober tweette ze dingen waar ik van moest slikken, maar mijn volk is nooit verdreven, uitgeroeid, uitgehongerd, bestreden als ongedierte.

Er mag best wat meer begrip zijn voor mensen die de Palestijnen steunen omdat ze zelf als tweede- of derderangsburgers worden behandeld, zoals hier in Nederland moslims, Marokkanen, Turken en andere mensen van kleur. Mensen die belaagd en mishandeld worden als ze durven te protesteren tegen het racisme waar ze onder lijden. Ik ben blij dat Joris Luyendijk het eindelijk hardop zei: Marokkanen zijn hier tweederangsburgers, het is afschuwelijk hoe er hier met ze wordt omgegaan, hoe er over ze gepraat wordt.

Gebbetjes over Auschwitz

GeenStijl, dat staat bol van het antisemitisme, mag gewoon. Stel dat je een Marokkaan bent, of een Turk, of een Surinamer, en je ziet GeenStijl ongestraft grappen en grollen uithalen met foto’s van dode Holocaustslachtoffers, bloksnorretjes, gebbetjes over Auschwitz en over vergassen, en jij wordt verketterd omdat je “from the river to the sea” zegt.

Ik snap dat gebrek aan introspectie gewoon niet, de onbeschaamde schijnheiligheid van de verontwaardiging over antisemitisme, alléén als die uit moslimhoek komt. Dat is zo ondubbelzinnig walgelijk racistisch, het gebrul van allerlei polderapen over moslims is zo ondraaglijk weerzinwekkend en beschamend. En er zit geen rem op, het gaat maar door. Al die racisten, en dat zijn het, zijn zo overtuigd dat zij aan de Goede Kant staan. Net als Colijn, die vrouwen en kinderen aan de bajonet liet rijgen. Net als Westerling, die Indonesiërs standrechtelijk liet executeren. Net als de Nederlanders die in de huizen gingen wonen van Joden die waren weggevoerd.

Okke Ornstein zegt het treffend: “Als je ziet hoe Nederland moslims behandelt weet je dat je hier als jood ook niet veilig bent.”

Ik geloof niet dat ik nog een zionist ben.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 27.10.2023 @ 07:23

[Home]
 

1 Reactie

op 27 10 2023 at 07:24 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS