Home » Archief » Islamterreur in het zwembad + update


[21.04.2017]

Islamterreur in het zwembad + update

Peter Breedveld


Illustratie: Kō Kojima

Er wordt weer massaal aangerand en onder de pet gehouden, mensen! Niet in Keulen, deze keer, maar in Den Haag, in zwembad Het Zuiderpark, dat zelfs ‘oorlogsgebied’ is volgens Den Haag FM. De bezoekers worden er geteisterd door groepen jongens die de boel slopen, tienduizenden euro’s aan schade veroorzaken en meisjes aanranden, vooral bij de Wildwaterkreek ofwel de ‘aanrandkreek’. De meisjes wordt daarom geadviseerd zich ‘niet te uitdagend te kleden’. De gemeente Den Haag is op de hoogte maar doet niks en houdt de alarmerende berichten ‘doelbewust achter’.

Bij de PVV weten ze al precies hoe de vork in de steel zit: duidelijk gevalletje ‘taharrush‘, islamitische groepsaanranding (in werkelijkheid is ‘taharrush‘ gewoon het Arabische woord voor seksuele intimidatie). Precies als in Keulen! Islamitische jongetjes tussen de 8 en 13 jaar veroveren het zwembad zelfs door langdurig ‘Allahu Akbar‘ te schreeuwen. Het personeel mag niks doen, want dat tast de jongens aan in hun eergevoel.

Allememaggies! Vroeger moest je minstens Rotterdam bombarderen om Nederland op de knieën te krijgen, tegenwoordig volstaat een ferm ‘Allahu Akbar‘, en je hoeft nog niet eens de baard in de keel hebben gehad.

Racistische vooroordelen

U raadt het al: I’m calling bullshit. Zeker gezien de brief van het zwembadpersoneel, die de aanleiding vormt voor al dat rumoer, geschreven blijkt te zijn door één (1!) voormalig personeelslid, dat zeg maar niet helemaal vrij is van racistische vooroordelen. Hij signaleert niet alleen de problemen in het zwembad, hij heeft een hele antropologische studie van zijn brief gemaakt, waarbij alle bekende clichés over moslims de revue passeren: ze vallen alleen ‘onze Hollandse meiden’ lastig en niet ‘hun eigen meisjes’, islamitische vrouwen komen dik ingepakt zwemmen en ze krijgen korting met een ‘Ooievaarspas’ voor minder draagkrachtige Hagenaars, terwijl ze in dikke auto’s komen voorrijden die ze betalen van hun ‘criminele inkomsten’.

Ik bedoel come on, ben ik nou zo scherp of is de rest van het journaille weer zo gretig om in het zoveelste bullshitverhaal over verkrachtende moslims te tuinen? Zouden de media niet een béétje terughoudender moeten zijn na alle onzin over de ‘shariadriehoek‘, het Motivactiondebacle van Lodewijk Asscher en de hysterie rond ‘Keulen’? Waarom keil je meteen zo’n brief online als je direct ziet dat het de schrijver meer te doen is om zijn ‘islamkritiek’ dan om wat zich daadwerkelijk in dat zwembad afspeelt?

Baantjes zwemmen

Omroep West interviewt een slachtoffer van de islamitische aanranders en op de Facebook-pagina van de omroep meldt zich in rap tempo een heel leger van slachtoffers, net als met Keulen. Enige scepsis is niet misplaatst, want de Google-recensies van het zwembad zijn juist overwegend positief. Ja, er wordt door een enkeling geklaagd over rotjongens maar dat was in mijn tijd ook al en ik sluit niet honderd procent uit dat ikzelf één van de rotjongens was. We gingen niet naar het zwembad om baantjes te zwemmen. Je kwam er om stoer te doen en meisjes te versieren.

Daarbij worden grenzen overschreden en daar is de badmeester voor. Dat vraag ik me dan af: als iedereen weet dat er bij de ‘Wildwaterkreek’ meisjes aangerand worden, waarom is daar niet permanent toezicht? Zelf had ik al drie badmeesters in mijn nek als ik door het zwembad rende, waarom kun je er nu vrijelijk meisjes aanranden? Waar zijn de vaders, de broers, de vriendjes, de omstanders om die meisjes te ontzetten? Is het echt zo dat een jongetje van acht alleen maar ‘Allahu Akbar‘ hoeft te roepen om een zwembad te veroveren?

Ik bedoel, wat zijn dat voor een watjes, daar?

Sarcastische grap

Het hele verhaal werd gisteren voor het einde van de middag al uitgeblazen door de Haagse wethouder Rabin Baldewsingh: er was inderdaad een groep vervelende jongens waartegen is opgetreden, rakkertjes met diverse achtergronden die twee keer zwemkleding naar beneden hebben getrokken en een toiletpot hebben vernield. Schade: 350 euro.

Geen islamterreur, geen oorlogsgebied, geen massa-aanrandingen, niks onder de pet gehouden, maar wel veel stemmingmakerij, oproepen moslims te verdrinken en dergelijke en PVV’ers en Wierd Duk-achtigen die weer bizarre islamitische religieuze leerstukken uit hun duim gaan staan zuigen, die gewoon door hoogopgeleide mensen worden geloofd: ik maakte op Twitter een sarcastische grap en zei dat in de koran staat dat Allah oproept tot het aanranden van schaarsgeklede vrouwen en een juridisch adviseur van het ministerie van Binnenlandse Zaken vroeg me waar dat precies in de koran staat!

Badmeester geïnterviewd

Baldewsing heeft met het zwembadpersoneel gesproken dat zegt zich niet te herkennen in de aantijgingen. Ik vroeg me al af waarom Omroep West en Den Haag FM geen badmeesters had geïnterviewd, of een bestuurslid van het Zuiderparkbad, alleen maar slachtoffers. Omdat die dat hitsverhaaltje niet bevestigen, natuurlijk. De Roze Khmer er overheen, die menselijke Pfanzertank van The Post Online, Annabel Nanninga, en dan heb je de échte slachtoffers: de moslims, tegen wie de haat weer is aangewakkerd voor een paar dagen. Wat zeg ik? De komende jaren zal het zwembad voortdurend opgevoerd worden als schrikbeeld van de islamisering van Nederland.

Het journaille kan weer trots zijn op zichzelf.

UPDATE: Omroep West bericht over een bijeenkomst van het zwembadpersoneel dat zou zeggen dat er ‘een kern van waarheid’ zit in de brief van de ex-medewerker. Alleen één anoniem lafbekje onderschrijft de brief volledig en die heft het over vechtende politie-agenten. Geen woord meer over massa-aanrandingen. Nee, ’s avonds zijn er jongeren die zonder te vragen shampoo pakken. Het is me wat.

Een opmerking over de brief: Omroep West schrijft hier dat de brief door één voormalige medewerker is geschreven die beweert namens de rest van het personeel te schrijven. Elders wordt steeds gesuggereerd, maar nooit expliciet gezegd, dat de brief ondertekend zou zijn door twintig personeelsleden. Ik vermoed dat de brief, als die al is ondertekend, alleen de handtekening bevat van die ene ex-medewerker, maar dat de media gezichtsverlies willen beperken door te blijven doen alsof het voltallige personeel in opstand komt tegen ‘Allah Akbar’ roepende, aanrandende en tienduizenden euro’s schade veroorzakende Arabieren.

De Islam Democraten roepen intussen op tot aangifte wegens discriminatie tegen de ambtena(a)r(en) die de brief heeft/hebben geschreven, maar daar is de ChristenUnie het niet mee eens, omdat die ‘personeel en slachtoffers steunen, niet de daders’. De CU heeft dus blijkbaar geen boodschap aan wethouder Baldewsing, die zegt dat de verhalen over islamterreur onzin zijn.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 21.04.2017 @ 08:37

[Home]
 

74 Reacties

op 21 04 2017 at 08:54 schreef Martijn:

Het is om gillend gek van te worden. Die hele riedel: gruwelijk nieuws, landelijke oriëntalistisch getinte verontwaardiging, feiten even boven tafel … et voila: storm in een glas water (wat nauwelijks opgemerkt wordt en die leugens blijven maar rondspoken) …

El… ke… keer… weer…

Als ze zeggen dat ze “allahu akbar” roepen denk ik al dat hun fantasie op weer eens op hol slaat (zoiets als dat verscheuren van de vergunning in Keulen, dat klinkt toch gelijk al als een verzinsel van een angstig figuur?) … áls ze het al hebben geroepen is het gewoon pesten, want het is zó makkelijk die tata’s op de kast te krijgen.

Vrije pers is een nobel streven maar soms vraag je je serieus af waar het goed voor is.

op 21 04 2017 at 09:48 schreef Rob van Kan:

En je kunt het blijven ontkrachten maar het heeft allang geen zin meer. Die beker, ik heb het al vaker gezegd, gaat helemaal worden leeggedronken.

op 21 04 2017 at 10:53 schreef Ina Dijstelberge:

Het lijkt wel of al die fascisten journalisten helemaal vergeten zijn hoe het in hun jeugd toe ging, hoe ze zelf als puber jongetje waren en zelfs als volwassen kerels. (zie bijvoorbeeld Roos en Baudet) Ik ben van de generatie korte rokjes met druk knoopjes en jongetjes van 8 jaar vonden het toen super leuk om op het schoolplein het rokje af te trekken. Later tijdens mijn puberteit was het een sport van de puistenkoppen om je bovenstukje van je bikini los te maken en af te pakken. En zo kan ik wel een hele reeks van dit soort ongein opnoemen. Maar nee de ‘moeslims’ zijn de boosdoeners. Heerlijk makkelijk om te doen voorkomen dat de witte man onschuldig en heilig is. Bah.

op 21 04 2017 at 10:57 schreef Kees Bruin:

Zo is het, de slachtoffers, die moet je niet geloven, nee de officials van het zwembad en een PvdA-wethouder, die alles ontkennen, die moet je geloven. Schei toch uit, hou toch op!

op 21 04 2017 at 11:00 schreef MNb:

“vroeg me waar dat precies in de koran staat!”
Ik vond het antwoord “in hoofdstuk 15” wel geestig.

op 21 04 2017 at 11:06 schreef Gonnie:

Eind jaren zeventig werd mijn bikini bovenstukje al losgetrokken door hele witte dorpsjochies, werkten ook altijd in groepen en terroriseerden het hele zwembad.

op 21 04 2017 at 12:08 schreef ikzelf:

Vraag jij je nooit af, Bruin, waarom jij zo graag die andere kant dan wilt geloven? Produceer dan bijvoorbeeld de rekeningen voor die tienduizenden euro’s schade en we praten verder. Tot die tijd geloof ik het verhaal dat het allemaal weer zwaar overdreven is om vooral stemming te maken. Want die keerzijde zien we telkens weer terug komen. Dat, Bruin, kun zelfs jij niet ontkennen.

op 21 04 2017 at 12:17 schreef Biki-Niek:

@ Kees Bruin.

De badmeesters staan daar om de boel in de gaten te houden en indien strafbare (of zelfs criminele) feiten gepleegd worden, om hier melding van te maken bij de Pliesie, dat is hun werk. Het personeel en bestuur zou er juist bij gebaat zijn om in media over zulke gebeurtenissen te getuigen, dan weten de mensen dat het probleem opgelost wordt.

BTW, mijn zusje vertelde me zonet dat jij haar ongewenst fysiek seksueel​ bejegend hebt, dus zie dan ook geen reden haar niet te geloven, want ‘slachtoffers’ kunnen immers niet liegen, die zijn onfeilbaar!

op 21 04 2017 at 14:38 schreef Kees Bruin:

@Biki 12:17 We kunnen drie dingen doen: of we geloven de slachtoffers, of we geloven de officials, of we geloven geen van beide.
In de gegeven omstandigheden lijkt het mij de meest logische optie om voorlopig de slachtoffers te geloven. Natuurlijk kunnen mensen voor slachtoffer spelen en liegen, maar in dit geval gaat het om een bekend fenomeen dat al talloze keren beschreven is. We hebben het niet over kabouters, maar over een bepaald soort jongeren die om zulk gedrag bekend staan.
Maar als u liever de lezing van de zijde van de ‘officials’ gelooft, ik zou zeggen: ga uw gang.

op 21 04 2017 at 15:15 schreef Peter:

Kees de Bruin gelooft in de slachtoffers omdat die zeggen dat het Marokkanen waren. Daar voelt Kees zich fijn bij.

op 21 04 2017 at 15:25 schreef Kees Bruin:

@Peter 15:15 Ik voel me daar helemaal niet fijn bij. Het zou nl. veel beter zijn geweest als die vrouwen en meisjes gewoon met rust gelaten werden. Daar gaat het om, maar dat wordt in het bovenstaande welles-nietes spel volledig uit het oog verloren.

op 21 04 2017 at 15:31 schreef Peter:

Het is geen wellesnietesspel. Er is één racistische brief van één ex-medewerker die door zijn voormalige collega’s wordt tegengesproken, er is een kapotte toiletpot en er zijn tien rotblagen die allemaal een toegangsverbod aan hun zwembroek hebben hangen. Geen aanrandingen, geen islamisering. Jammer voor je.

op 21 04 2017 at 15:37 schreef ikzelf:

Wie zegt hier dat de versie van de ‘officials’ (say what?) blindelings geloofd moet worden? Hier wordt gezegd dat de versie van de slachtoffers/getuigen niet blindelings moet orden geloofd en dat is iets anders dan wat jij er weer van probeert te maken.

Draai niet om de dampende stront heen, Bruin, zegt toch gewoon dat jij met alle geweld die slachtoffers/getuigen WILT geloven. Niet omdat ze geloofwaardiger zijn (want wie doet nou niet eens aangifte als er sprake is van tienduizenden euro’s schade en van TAL van aanrandingen?), maar omdat Bruin graag zijn racistische vooroordelen bevestigd wil zien (“een bepaald soort jongeren die om zulk gedrag bekend staan”, “een bekend fenomeen dat al talloze keren beschreven is”). Alsof valse getuigenissen en schromelijke overdrijving nooit voor komen en nog nooit beschreven zijn.

op 21 04 2017 at 16:03 schreef Chakir:

Zo, de dagelijkse portie Pokon is weer verstrekt aan de Racisme woekerplant. Ik hou m’n hart vast, hoeveel tijd en energie dit moet gaan kosten om die plant terug te snoeien zonder al teveel schade. En ondertussen wil Bruintje Kees gewoon simpel “dat vrouwen en meisjes met rust gelaten worden”. Wat een sensationele inzicht verschaf jij mij zeg! Bruintje! Ik moet hier even van bijkomen…

op 21 04 2017 at 16:04 schreef Martin:

Slachtoffers te over die zich melden, maar volgens Peter is het toch allemaal nep.
Lekker massakaraktermoordje van je.

Hetzelfde verhaal horen we nu al dertig jaar achter elkaar, in iedere middelgrote stad in Nederland zo een beetje. September was het Utrecht, Augustus was het Eindhoven. Tilburg, Rotterdam, Helmond….allemaal al lang aan de beurt gekomen.

Maar nee hoor, het is een hetze van racistische autochtonen die het toch allemaal alleen van horen zeggen hebben. Onderbuikstemmers. Bedreiging van personeel en groepsaanrandingen. Allemaal nooit gebeurd, hooguit wat kwajongens gedrag. En die witte jongetjes doen toch net zo erg?

Jij bent zo druk bezig met het verdedigen van rechten en goede naam van de allochtoon, dat je die van de autochtoon maar onder de bus gooit. Gelegenheidsprincipes noemen we dat.
Een bruinhemd wat lult over karaktermoord maar er zelf zeker niet vies van is.

Hier nog maar een artikel van fascistisch dagblad Trouw, uit 1998 !
https://www.trouw.nl/home/op-vrijdagavond-is-de-lol-eraf~a0642c3b/

Twintig jaar verder en we zijn geen steek opgeschoten. Kotsbeu ben ik het.

op 21 04 2017 at 16:26 schreef sjonnie:

Als dit de manier is om andersdenkenden weg te zetten als dom gepeupel dan donder ik op.

Ooit gaf Frontaalnaakt feiten weer, nu schijten allerhande pisvlekken hun ranzige bagger neer.

De neuk Peter.

Oh, en bespaar je de moeite.

op 21 04 2017 at 16:43 schreef Chakir:

Oké Martin, je hebt mij overtuigd. Marokkaanse jochies zijn allemaal verkrachters. En nu?

op 21 04 2017 at 16:45 schreef Trawant 15:

Andersdenkenden? Als in mensen die smullen van verhalen van vermeende groepsverkrachtingen door de verkeerde soort jongens?

op 21 04 2017 at 17:11 schreef Martin:

Nee Chakir,

geen stromannetjes op mij.

Nérgens – en je mag me citeren – zeg ik dat ALLE Marokkaanse jochies verkrachters zijn.
Maar wat ik wel zeg is dat het een stelselmatig en structureel probleem is.
Niet ALLE. Maar relatief VEEL TE VEEL.

En nu? Eindelijk! Goeie vraag!

In ieder geval stoppen met die onnozele tegenwerpingen zoals op dit blog.
Het maar doodzwijgen van het probleem door politici zodat alleen die malloot Wilders er nog over spreekt.
Dat een lokale partij als Islamdemocraten zich bezig houdt hoe hier mee om te gaan binnen de gemeenschap i.p.v. maar weer de racismekaart te trekken op het personeel.

Er is een probleem.
Ik zou eens willen dat we hier gewoon nuchter en eerlijk naar willen kijken en zien wat werkt.Gezamenlijk.

Alleen zwemmen met pas en id? Langere verboden? Verplichte cursus voor pa en zoon?
Wie een beter idee heeft mag roepen.

Ik heb helemaal geen behoefte om de strontkar te legen over wie dan ook.
Ik ben het gewoon beu, beu, beu….

op 21 04 2017 at 17:21 schreef Peter:

Wat nou, doodzwijgen? Er wordt enorm veel lawaai gemaakt, het staat in alle media, iedere racist met een internetverbinding heeft er zijn plasje al over gedaan, er wordt helemaal niks doodgezwegen.

Dat doen jullie altijd: zaniken dat er niet over gesproken wordt, dat het doodgezwegen wordt, dat je het er niet over mag hebben, terwijl iedereen over niks anders zanikt.

Er is gewoon niks aan de hand. Paar rotjochies. Kapotte toiletpot.

Maar feiten doen jullie niks. Al word je ermee bewusteloos gelsagen, je blijft doen of ze er niet zijn. Want je wilt Marokkonanen haten, moslims haten. Dat is het gewoon. Geef het toch toe: je bent een racist en je krijgt een dikke lul van al die verkrachtende Arabieren. Het appelleert aan het donkerste van je reptielenbrein.

op 21 04 2017 at 17:22 schreef ex-cellentie:

@martin

Jij geeft mij als autochtoon een slechte naam :)

op 21 04 2017 at 17:40 schreef Martin:

“Er is gewoon niks aan de hand. Paar rotjochies”

Slaap lekker.
Ik heb die “rotjochies” mogen mee maken.
Collega’s in de horeca ook.
Een vrouw in haar kruis grijpen, buitengezet worden en dan met 20 andere tieners verhaal halen.

Andere toko: eerst even een meisje goed betasten en knijpen waar het vriendje bij is en als die dan boos wordt een leuk excuus hebben om er met tienen op in te slaan.

Anders neem leuk je dochter mee en ga van een afstandje toe staan kijken in het zwembad.

Sellout.

op 21 04 2017 at 17:50 schreef Peter:

O, je hebt zelf een paar anekdotes, en daarom moet dat van die islamisering van het Zuiderparkbad ook waar zijn.

Nee, ik ben niet het type dat blijft staan toekijken als iemand mijn dochter lastigvalt. Er is meer voor nodig dan een kereltjke dat Allah Akbar roept om mij bang te maken.

Jullie loopt het dun door de broek als je een moslim ziet. Ik heb daar geen last van.

Kijk, bijeenkomst van het personeel van het zwembad: ‘Niet iedereen herkent zich in de brief, maar zegt dat er ‘wel een kern van waarheid’ in zit.’ Ha! Een kern van waarheid. Alleen een anoniem lafbekje onderschrijft de brief helemaal. Ik wed dat-ie dik is en een kaalgeschoren kop heeft. En dat-ie PVV stemp.

‘Ik heb meegemaakt dat ik iemand voor de politie in bedwang moest houden omdat de agent zelf naast mij lag te vechten.’ What. The actual. Fuck. Dus het is de politie die loopt te vechten!

‘Ze pakken gewoon je shampoo, zonder het te vragen. Dat hoort niet.’

Zo, van massa-aanrandingen door Allah Akbar schreeuwende woestelingen naar shampoo pakken zonder te vragen. Zo veroveren de Arabieren onze zwembaden. Door shampoo te pakken zonder te vragen.

op 21 04 2017 at 17:59 schreef Chakir:

Als we dan toch gaan generaliseren, whatt the heck, so be it. Als je bij dit soort berichten in de “stress” schiet, dan heb je een KUTjeugd gehad. En Martin, jij hebt gewoon kutjeugd. En flink ook. Pubers, specifieker: STOERE pubers in een GROEPJE vertonen in bepaalde omstandigheden dit soort ongewenst gedrag nu eenmaal. Als je als (ouwe) lul naar beneden trapt, tot daar aan toe, maar het racistische sausje, dat is godverdomme verwerpelijk. Ik heb die groepjes trouwens in m’n jeugd ook gezien, dat waren dan gewoon witte kinderen van “aso” families, zoals dat dan genoemd werd door “nette” ouders. Wisten zij veel dat hun kinderen daar ook ook gewoon bij hoorden.

op 21 04 2017 at 18:00 schreef sjonnie:

Nee Trawant, als in dat ik tot 10 moet tellen en anderen domweg blijven trollen.

op 21 04 2017 at 18:46 schreef jacky:

helaas is mijn dochter daar slachtoffer van geworden ,en ik kan zeggen dat het erg ver is gegaan .kind durft dus nergens meer heen.nu word het afgedaan als niet waar.niet mijn dochter is dus het slachtoffer maar de marokaantjes.vandaag of morgen lopen jullie de kas dat wij vrouwen op staan en geloof me ik ben nu zover dat als ik de eerste de beste dader in mijn handen krijg ik hem persoonlijk casteer.en niet op een vriendelijke wijze.maar op de manier draaien en rukken maar.als maar de hand boven hun hoofd blijven houden omdat het moslims zijn is bij mij nu over ,was altijd van voor iedereen plaats .maar nu terug allemaal.en zeker mannen .wat een walgelijk soort .wij hebben jullie niet nodig jullie ons wel .

op 21 04 2017 at 19:01 schreef Martijn:

“Ze pakken je shampoo” haha, ze jatten je sporttas, ze douchen de boiler leeg, klinkt als “de slachter van Schipmuiden” uit die Waardenberg & De Jongsketch. :D

op 21 04 2017 at 19:11 schreef Martin:

Ik ben geen fucking racist. Ik scheer niet iedereen over een kam. Ik stem links, ben voor het ophogen van ontwikkelingshulp, het opnemen van méér asielzoekers, anoniem solliciteren, sancties op discriminerende bedrijven, en woon hier prima tussen heel veel Turken. En ik lees tussen de regels ook wel dat je gewoon een aardige kerel bent Chakir.

Maar ik ben er gewoon meer dan fucking klaar mee dat één kleine bevolkingsgroep nu al twintig jaar lang tien keer meer overlast veroorzaakt dan de omvang rechtvaardigt.
Ik ben er klaar mee te moeten horen hoe ik, vrienden, en kennissen geslagen en bedreigd zijn om nauwelijks tot geen enkele reden whatsoever.

Als ik persoonlijke verhalen vertel ben ik subjectief.
Als ik die niet vertel heb ik een onderbuik.
En als ik 20 jaar nare onderzoekscijfers overleg waarin een factor zeven tot tien oververtegenwoordiging staat…ja wat dan eigenlijk? Vertel eens?

Zijn we nog links of alleen maar anti-rechts uit de onderbuik?

op 21 04 2017 at 19:34 schreef Gerard Matthijssen:

Het gaat over grensoverschrijdend gedrag in het zwembad. Uiteraard hoort het personeel daar tegen op te treden. In mijn jeugd – eind jaren zestig- was er een gespierde jongeman, die indruk maakte op “sommige meiden” door op het grasveld bij het zwembad een zwakkere jongen in een gemene polsklem te houden (“Lutje, Lutje”, riepen die meiden – Lutje was afkorting van zijn achternaam). Een broer van mij nam het op voor de zwakkere jongen, en incasseerde klappen, maar hield vol, tot mijn oudste broer de “spierbundel” in bedwang hield; met een minimum aan geweld. Tot de badmeester kwam, en er een einde aan maakte. Wat nou, “islamitische terreur”? Hufters waren er altijd al. Sociale controle helpt.

op 21 04 2017 at 20:18 schreef Chakir:

Linkse racisten, die zijn het ergst van allemaal. Doe mij maar gewoon een extreemrechtse hardcore Nazi, weet je tenminste waar je aan toe bent.

op 21 04 2017 at 20:47 schreef Anoniem:

Bruintje Kees liegt dat de officials van het zwembad en een PvdA-wethouder alles ontkennen, dus hem moeten we zeker niet geloven.

op 21 04 2017 at 22:38 schreef ex-cellentie:

ik ben er fucking klaar mee dat een steeds grotere groep de fucking racist uithangt

voor elke radicaliserende moslim staan er een paar duizend radicaliserende oikofielen paraat om voor niet racistische bedoeld de grootste nazitaal uit te slaan .

Dat is mijn mening maar dat mag je niet zeggen in dit extreem rechtse kutland

op 21 04 2017 at 23:38 schreef Sien:

In mijn jeugd waren er rotjochies en die heb je kennelijk nog steeds.
We wonen nu met meer in dit kleine kikkerlandje dus het aantal rotjochies stijgt ook. Daar is geen rocket-science voor nodig.

@jacky: vervelend wat er met je dochter is gebeurd, lijkt me een traumatische ervaring. De dader is gewoon een eikel met een slechte intentie. Staat los van Marokkaan-zijn af.
Mijn eigen (gehandicapte) zoon is mishandeld door een groep voetballertjes van een gerespecteerde Haagse club. Dit waren overigens verschillende nationaliteiten bij elkaar.

Rot gedrag zegt dus meer iets over groepsdruk dan over nationaliteit.

op 22 04 2017 at 00:55 schreef Martin:

Ik ben er fucking klaar mee om neer te schrijven wat werkelijk iedere godvergeten instantie al lang en breed bevestigd heeft maar niet langs de dikke onderbuik van sommige neplinkse mensen komt zonder een Godwinnetje.

Heb ik kritiek op Amerika? Jeuj! Heb ik kritiek op Israel? Jeuj! Heb ik kritiek op racistische Nederlanders als het weer 5 december is? Jeuj! Heb ik kritiek op Wilders? Jeuj! Heb ik kritiek op eikels die geen vluchtelingen op willen vangen? jeuj! Heb ik kritiek op een klein gedeelte van een minderheid wat gewoon tien keer teveel overlast veroorzaakt? Eeeeeh, ben je racist? Scheer je iedereen over een kam? Overdrijf je niet? En ja ik pas ze ALLEMAAL toe. Jij niet.

Misschien wil je eerst even je huichelachtige gelegenheidsprincipes onder de loep leggen. Principes zijn niet arbitrair toepasbaar.

Groetjes uit nog steeds een van de meest linkse landen ter wereld.

Wie heeft het trouwens over radicalisatie? Niemand hier behalve jij.

op 22 04 2017 at 01:20 schreef MNb:

Oeps.
Anoniem hierboven dat ben ikke, MNb. Andere computer, alweer vergeten mijn gegevens in te voeren.

@Sien: volgens de eerste bron die ik las (dwz. voor PB er over schreef) zijn de rotjochies in dat Haagse zwembad ook van gemengde etnische komaf. Net als met Marokkaanse voetbalvandalen is het helaas een teken van integratie. Maar dat willen rabiaat rechts en hun hielenlikkers al helemaal niet horen.

op 22 04 2017 at 06:14 schreef Peter:

Waarom heb je kritiek op Wilders? Omdat ie z’n haar verft? Vanwege zijn Limburgse tongval?

op 22 04 2017 at 10:28 schreef ex-cellentie:

@martin

klopt men zou het eens vaker over radicalisering moeten hebben waar het mensen die anderen het licht in de ogen niet gunnen betreft .
Nederland is een sterk geradicaliseerd land geworden met bijnazi’s in de tweede kamer .

Maar blijf maar wegkijken straks hebt u het natuurlijk weer nicht gewusst

op 22 04 2017 at 11:43 schreef ikzelf:

@Martin:

“En als ik 20 jaar nare onderzoekscijfers overleg waarin een factor zeven tot tien oververtegenwoordiging staat…ja wat dan eigenlijk? Vertel eens?”

Nee, vertel jij eens. Wat wil je daaruit concluderen? Jij draagt het hier als een argument aan, jij mag uitleggen waarom jij denkt dat het een argument is.
Ik voorspel je nu al dat je geen rekening houdt met het soort criminaliteit waarin jouw beoogde groep oververtegenwoordigd is en dat je je ogen sluit voor de andere soorten criminaliteit waarin andere groepen oververtegenwoordigd zijn, je geen rekening houdt met de oververtegenwoordiging van diezelfde groep in de onderste lagen van de bevolking, etnisch profileren, dat een aantal soorten criminaliteit helemaal niet eens opgespoord worden, enz., enz..
Wedden dus dat je generaliseert en erg veel over één kam scheert? Wie is hier dan ‘neplinks’?

op 22 04 2017 at 13:13 schreef Chakir:

@ikzelf: wat mij steeds vaker en sneller op kast krijgt is die pure intellectuele luiheid vd zogenaamde hoogopgeleiden. Gewoonweg te laks zijn om die verdomde hersencellen (die wel degelijk aanwezig zijn) eens aan t werk te zetten. En elke keer dat “ja maar de cijfers”. Als we die redenatie (oververtegenwoordiging etnische groep bij bepaalde misstanden) eens volgen bij die luie donders, dan mogen nooit, maar dan ook echt never nooit niet, de Witten:
– In aanraking of directe nabijheid van kinderen komen (grootste kinderpornonetwerk ter wereld)
– Financiële instellingen leiden (ABN/Fortis)
– Bouw- of vastgoedonderneming leiden (grootste fraudes ooit blootgelegd)
– Belastingdienst leiden (immorele afspraken multinationals, belastingontwijking)
– Katholieke kerk leiden (kindermisbruik)
– VVD lid zijn
Dit gaat dan alleen over NL vd laatste decennia. Maar goed, ik volg die redenatie dus niet. Willem Schinkel legt het hier naar mijn idee heel goed uit: https://decorrespondent.nl/4889/wie-politieke-correctheid-zegt-staat-met-lege-handen/514176824238-13c6963d

op 22 04 2017 at 15:09 schreef Poligraf Poligrafovich Sharikov:

Volgens mij is dit weer typisch zo’n geval van nepnieuws: het is niet waar, maar we hadden het zo graag willen plaatsen als het dat wel was geweest dat we het lekker toch doen.

op 22 04 2017 at 21:27 schreef Kazonga:

Ja, ”snel nieuws’ is wel vaker totaal onvolledig nieuws.

Maar intussen zijn de’messen’ al geslepen. En dat steekt.

op 22 04 2017 at 21:27 schreef Martin:

@chakir

– In aanraking of directe nabijheid van kinderen komen (grootste kinderpornonetwerk ter wereld)
– Financiële instellingen leiden (ABN/Fortis)
– Bouw- of vastgoedonderneming leiden (grootste fraudes ooit blootgelegd)
– Belastingdienst leiden (immorele afspraken multinationals, belastingontwijking)
– Katholieke kerk leiden (kindermisbruik)
– VVD lid zijn

Ja, allemaal waar. Je zult ook nauwelijks een Nederlander vinden die dat ontkent.
Boodschap: Zie je hoe makkelijk dat ging?

Neem er een voorbeeld aan i.p.v. krijsend de racistenkaart te trekken, of kulsmoezen te berde te brengen, alleen omdat een minderheidsgroepering terechte kritiek krijgt. Onderbuikje? Ik denk van wel ja.

op 22 04 2017 at 23:11 schreef ikzelf:

“Je zult ook nauwelijks een Nederlander vinden die dat ontkent.”

Je verzint ze waar je bij staat, nietwaar Martin? Heb je werkelijk geen flauw benul van hoe de realiteit eruit ziet, Martin?

Jij noemt de kritiek ’terecht’, maar dat is omdat je die zelf uit. Toets die eens aan de realiteit en ga dan reageren. Je wordt keer op keer gevraagd naar onderbouwing, maar die geef je niet; vragen beantwoord je niet; alle tegenwerpingen en beargumenteerde twijfel verwerp je met loze kreten of negeer je helemaal.
Als je een discussie wil aangaan, prima, maar doe dat dan inhoudelijk en niet op de trollerige manier die je hier de laatste dagen meent te moeten tentoonspreiden. Zit hier niemand op te wachten.

“… krijsend de racistenkaart trekken”

Nog geenstijl-eriger kan het niet meer worden. Da’s dan nog één geluk.

op 23 04 2017 at 00:31 schreef Chakir:

“Maar goed, ik volg die redenatie dus niet”, schreef ik. NIET. Dat heb je heus wel gelezen. Die voorbeelden zijn aangepakt zoals het hoort: strafrecht, parlementaire enquete, onderzoekscommissie noem maar op. Maar bij moslims is het de inferieure cultuur of religie. Of allebei. Instantly! Als je zegt moet je dat niet als alle andere… voordat je bent uitgesproken dan is t wegkijken, doodzwijgen, etc. Zeg maar wat jij hierboven schrijft. En meer van die racistische taal als “rechten vd autochtoon onder een bus gooien”. We hebben dus allochtoons recht en autochtoons recht, Martin? Ach fuck it, je bent gewoon een racistische lul. Veel succes nog tussen die Turken van jou. Ik ben klaar.

op 23 04 2017 at 01:18 schreef Murat:

Martin piept over Marokkaantjes die hun handen niet thuis kunnen houden.

Mijn zusje (halfbloedje) heeft zo verschrikkelijk veel last van handtastelijke corpsballen, in Groningen nog wel! En wit!
In bepaalde kroegen is het ie-de-re keer raak.
Heb haar dus al moeten adviseren die plekken te vermijden.

Die smeerlappen kunnen geen genoeg krijgen van een getint meisje. Worden ze helemaal wild.

Tuig van de onderste richel.

Nee, heer Martin, je gaat mij niet overtuigen dat het een cultureel dingetje van Marokkanen is.

op 23 04 2017 at 10:47 schreef Kees Romijn:

Waarom werd het slapen op de Dam destijds verboden ? Juist. Het zou overlast veroorzaken. Vrouwen van mariniers zouden niet meer rustig over de Dam kunnen lopen, want dan zouden zij lastig gevallen worden. Er kwam toen een APV die het damslapen verbood. De werkelijkheid was echter iets anders: de vrouwen van de mariniers werden destijds versierd door nozems ( meestal met lang haar ) en dat vonden de mariniers niet leuk. De mariniers veegden de Dam toen schoon om van de zogeheten overlast af te zijn. En er kwam een Algemene Plaatselijke Verordening die het damslapen verbood.

op 23 04 2017 at 12:34 schreef Hein v Meeteren:

Breedveld, het is weer puntgaaf. Je hebt de hysterici weer ontmaskerd. Iedere keer dat ik bulderend van het lachen én instemmend je stuk lees maak ik 15.- euri aan je over. Tot de voedselbank. Of hongerlijdend kind. Maar je werk is top. De roze tank van tpo. Precies.
Thanks, buddy.

op 23 04 2017 at 17:29 schreef Anita:

Ik vermijd zwembaden vanwege de enkele vieze witte mannen, die consequent toevallig tegen je aan zwemmen, ook vanuit de diepte, vanwaar ze goed uitzicht hebben op de zwemmende dames. Ik vermijd bars en drukke cafés omdat er altijd wel een stiekemerd in mijn billen knijpt en je er natuurlijk nooit achter komt wie het deed.
En ik ken veel witte dames die dezelgde ervaring hebben. Niets nieuws onder de zon. Tot een getinte hetzelfde gedrag vertoont. Dat heb je opeens alle poppen aan het dansen. We weten ondertussen toch allemaal wel dat de kranten dergelijk nepnieuws gretig publiceren vanwege de kijk en koopcijfers? Natuurlijk gaan ze factchecken, ze moeten er toch niet aan denken dat ze opeens geen verhaal meer hebben?

op 23 04 2017 at 20:50 schreef Dennis:

Mensen , ongeacht wat er hier allemaal voor onzin word verteld , zou het niet eens een keer waar kunnen zijn dat een groep moslim jongeren meisjes aanrand ?

op 23 04 2017 at 21:49 schreef Peter:

Ja dat is mogelijk. Maar dat is niet wat er is gebeurd in het Zuiderparkbad. Daar werd shampoo gepakt zonder te vragen.

op 23 04 2017 at 23:06 schreef Martin:

@ikzelf

onderbouwing? waar is die van jou? Je gooit wat termen waarvan je hoopt dat het ontlast.

Hier repliek.
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/hoeveel-criminaliteit-er-onder-marokkanen

Inclusief correctie voor sociaaleconomische factoren die je graag aanhaalt.

Heb ik je al eerder willen geven maar dat liet de site niet toe.

En nogmaals,

Turken:
– ook moslim
– evengroot aantal
– kwamen vanuit en in dezelfde sociaal-economische omstandigheden
– arriveerden rond het hetzelfde tijdstip.

Wereld van verchil.

Vraag aan jou en Chakir: hoe komt dit?

De moeilijke vragen zijn het beantwoorden meestal waard.

op 23 04 2017 at 23:22 schreef Martijn:

Misschien is het ook gebeurd in het Zuiderparkbad, de vraag is of het meer gebeurt door getint volk. Voor het gemak altijd aangeduid als “moslimjongeren” want anders past het niet in je frame. Getuige onder Anita’s ervaring hierboven (en velen met haar) kunnen “judeo-christenjongeren” (en -ouderen) er ook wat van.

Dus tijd om de torah en de bijbel te gaan uitspellen.

Oh nee, verlichting. Nou, “in je broekje”, want die kontknijpende kerels kunnen nauwelijks verlicht genoemd worden, Baudet zou zulk oermannelijk gedrag vast toejuichen, als je maar wit bent, Bach luistert en lavendel snuift natuurlijk.

Lees “Occidentalisme” van Buruma/Cohen en “Al Qaida and what it means to be modern” van Gray maar eens om te zien dat de verlichting echt niet stilletjes het moslimhuisje voorbij is getrokken, al komt dit soort informatie niet echt aan bij volk dat zichzelf liever blijft feliciteren met z’n eigen, superieure beschaving.

op 24 04 2017 at 02:21 schreef Kazonga:

@op 23 04 2017 at 20:50 schreef Dennis:

Ja, verdampt! Dat vraag ik mij ook steeds af: is er leven op Pluto? :/

op 24 04 2017 at 07:59 schreef Peter:

Zeg Martin, ga je nu de komende weken blijven hameren op de cijfers die aantonen dat Marokkanen criminelen zijn? Wat is daar precies de bedoeling van? Wat zegt dat over het Zuiderparkbad? Geldt voor jou dat omdat de cijfers aantonen dat Marokkanen de negatieve lijstjes aanvoeren het Zuiderparkbad dús wordt veroverd door ‘Allah Akbar’ schreeuwende aanranders van acht? Waarom heb je eigenlijk kritiek op Wilders?

Je blijft onvermoeibaar je eerste en tot nog toe enige argument herhalen. Ik heb al een stuk of tien reacties van je gespiked, het doet je helemaal niks. Je lijkt wel een robot. Ben je een robot?

op 24 04 2017 at 12:12 schreef MNb:

Wat denk je, Dennis, zou het niet mogelijk zijn dat een gemengde groep jongens rotzooi schopt in een zwembad? Zo ja, wat is dan de bedoeling van je vraag? Dom doen?

op 24 04 2017 at 12:13 schreef ikzelf:

@Martin:

Jij komt met een bewering, jij moet die onderbouwen, niet ik. Heel typisch dat je meteen de tafel probeert om te draaien ter ‘verdediging’, of wat jij denkt dat daar voor doorgaat.
Dat jouw ‘argument’ maar blijft onderstrepen dat je loopt te generaliseren als een gek (“ik zie vaak Marokkanen in ‘Opsporing verzocht’, dus zullen andere Marokkanen ook wel rotzooi schoppen bij dat zwembad” — zoiets), dat zie je niet eens en dat verkies je te negeren om het even hoe vaak je erop gewezen wordt. Ook typisch.

Maar goed, je vraagt iets en ik heb het fatsoen om je te antwoorden:
http://www.flipvandyke.nl/2012/12/marokkanen-en-criminaliteit/
http://www.flipvandyke.nl/2014/04/marokkanen-de-cijfers/

Tip: stel jezelf eens de moeilijke vragen en probeer je bewust te worden hoe veel van die vragen je op de automatische piloot beantwoordt. Je zult schrikken van jezelf — zal wel niet, maar zou toch moeten.

op 24 04 2017 at 16:08 schreef MNb:

Ja Ikzelf, met statistiek kun je leuk jongleren. FvD doet het niet, want het deugt niet, maar de kans om slachtoffer te worden van een criminele kaaskop is toch echt tien keer zo groot als van een morokje.

op 24 04 2017 at 16:41 schreef Chakir:

Sorry Peter, behoorlijk off-topic al die cijfer, dat was jouw punt niet volgens mij. @ikzelf: Flip geeft geen verklaring voor het verschil tussen Turken en Marokkanen. Weet jij of iemand anders of daar onderzoek naar gedaan is? Zou het kunnen dat onder Turken, een sterkere sociale cohesie onderling is in NL dan onder Marokkanen? Turken staan daardoor sterker onder invloed van een soort beschermende zuil, die het snel uit de band springen van de jeugd beter kan voorkomen, misschien? Marokkanen zijn een heterogenere groep die in rap tempo en soms onbeholpen “uitwaaieren” in de maatschappij. In m’n jeugd wat t juist stoer om vooral niet zo heilig te zijn als je ouders en vooral te genieten vd dingen die je ouders nooit hebben meegemaakt in hun jeugd. Als je oom je maar niet zag. De islamhaat vd afgelopen jaren icm met ouders die hier zijn geboren of van kinds af aan wonen heeft weer andere effecten. Jongeren die zich meer verdiepen in hun achtergrond bv. Maar ik weet t dus niet. Wat wel zeker bullshit is: alle islamitische landen zijn Sodom en Gomorra want “hun cultuur is inferieur aan de joods-christelijke”. De straatCULTUUR en meer algemeen de jeugdCULTUUR zoals je dat wereldwijd z

op 24 04 2017 at 16:43 schreef Chakir:

De straatCULTUUR en meer algemeen de jeugdCULTUUR zoals je dat wereldwijd ziet in alle grote steden, van Rio tot Casablanca, die wil ik nog wel geloven.

op 24 04 2017 at 18:07 schreef Dennis:

MNB : het gaat hier niet over een gemende groep dus jouw vraag is dom.
Begrijp niet waarom mensen meteen zo onvriendelijk tegen elkaar doen hier . Bij het agressieve af. we kunnen elkaar toch ook respecteren ? Niet iedereen is zo intelligent en welbespraakt zoals sommigen dat hier zijn.

op 24 04 2017 at 20:08 schreef ikzelf:

@Chakir: het sociaal-culturele verschil tussen (generaliserend) Turken en Marokkanen zal vast een rol spelen. Ik weet niet of er uitputtend onderzoek is gedaan naar een verklaring voor de verschillen, maar de paper van de Graaf, Kalmijn, Kraaykamp en Monden geeft wel een redelijk overzicht van de sociaal culturele verschillen: https://www.cbs.nl/NR/rdonlyres/13BBFEC1-C294-4BBD-9D32-4B195D093AA5/0/2011k4p61b15art.pdf.

Generalisatie is alleen maar toelaatbaar als je over algemene zaken en tendensen spreekt, nooit over specifieke en individuele gevallen. Wil Martin niks over horen. Begrijpelijk, want dan klopt er niets meer van zijn ‘argumentatie’.

op 24 04 2017 at 20:16 schreef ikzelf:

Heb je de brief van dat voormalige personeelslid gelezen, Dennis? Daarin is toch echt sprake van -ik citeer-: “vooral allochtonen met een islamitische achtergrond”, “met name Noord-Afrikaanse jongeren”, “jongens van Marokkaanse en/of Turkse afkomst”. Dus: “vooral”, “met name”, “en/of”. Ik lees geen “uitsluitend”. Lijkt me dan dus toch wel degelijk een gemengde groep.

op 24 04 2017 at 20:29 schreef Peter:

Lezen jullie mijn stuk eigenlijk wel? Dat het om louter moslims zou gaan is allang door wethouder Baldewsingh ontkracht.

op 24 04 2017 at 22:18 schreef Dirk:

Moslims. Ik ken er vele. Die zwemmen niet eens met meisjes, laat staan dat ze ze aanranden. Die mogen “per ongeluk” naar een paar billen kijken, 2e keer is zondig. Die zitten nog overal gescheiden, op n feestje, bruiloft etc. Ik geloof niet dat het moslims zijn dus. Wat wel? Jonge mannetjes die worstelen met hun puberteit. Vaak ook nog vanuit een wat bekrompener cultuur, zoals wij in de jaren 70. Ben ik gek of pak je dat soort kutventjes gewoon bij kop en staart en flikker je ze t zwembad uit of schrijf je een klachtenbrief? Waar zijn de (spier)ballen gebleven vraag ik me af. We zijn een laf volkje van jankerds geworden. Integratie moet van 2 kanten komen en soms zullen wij, autochtonen inclusief, weer wat minder soft moeten worden om de boel draaiende te houden. Ik ken nl geen volwassen man die t normaal vindt dat zijn kind zich zo gedraagt als je hem of haar erop aanspreekt.

op 24 04 2017 at 22:42 schreef MNb:

Je laat je mooi kennen, Dennisje.

op 24 04 2017 at 22:47 schreef Richard:

Belachelijk om de moslims weer de schuld te geven zullen ze ook alles verzinnen. Schaam je door zo een onozele nieuws te geven

op 24 04 2017 at 23:13 schreef Martin:

@Peter&@chakir

Nee ik ben geen robot.
Ik herhaal de vraag omdat ik steeds geen antwoord kreeg en het een bijzonder groot en opmerkelijk verschil vind.
Daarnaast ontkracht het ook wel het “je hebt de pik op moslims” wat nog naar me gegooid werd.

@ikzelf
Flip van Dyke heb ik eerder gezien. Interessant maar een hoop data en een hoop gegoochel. Ik moet daar ergens de komende dagen voor gaan zitten voor ik een fatsoenlijk antwoord kan geven.
En nee, ik generaliseer niet. Dit zijn cijfers op macro niveau, simpel.
Die opmerking over opsporing verzocht en geenstijl zijn best wel cheap. Dat is jouw plaatje wat je bedenkt over mij. Net als het volgende.

“Je zult ook nauwelijks een Nederlander vinden die dat ontkent.”

Je verzint ze waar je bij staat, nietwaar Martin? Heb je werkelijk geen flauw benul van hoe de realiteit eruit ziet, Martin?

Seriously…?
De gemiddelde Nederlander *verdedigt* of *ontkent* de Belastingdienst, graaiende multinationals, frauderende bouwfirma’s, misbruik plegende priesters?

Koekoek, jij komt ook al een tijdje niet meer buiten denk ik..niet je scherpste moment.

op 24 04 2017 at 23:54 schreef Chakir:

Je hebt helemaal gelijk Dirk! Alleen dit baart mij zorgen:
“en dan heb je de échte slachtoffers: de moslims, tegen wie de haat weer is aangewakkerd voor een paar dagen. Wat zeg ik? De komende jaren zal het zwembad voortdurend opgevoerd worden als schrikbeeld van de islamisering van Nederland.” En dat is helaas niet alleen maar omdat PB dat schrijft.
PS toch wel gelezen PB ;)

op 25 04 2017 at 08:48 schreef Martijn:

Er is een deel mensen dat gewoon echt dingen verzint bij hun vooroordelen. Ik las eens ergens op een forum ttv die “boerkinidiscussie” dat ie iemand in een boerkini in het zwembad had gezien die liep te spugen en ander asociaal gedrag vertoonde.

Ik kan dat gewoon slecht geloven. Het kan eens gebeurd zijn maar dat opvoeren als typerend gedrag past niet bij het beeld wat ik heb van gesluierde vrouwen. Mensen zien wat ze willen zien of combineren volgens mij ook rustig een rochelende puber met een gesluierde vrouw, imo.

Ik kende ook een Marokkaans/Nederlands stell en zij was/is Marokkaans maar stak Wilders in bepaalde opzichten naar de kroon. Zij beweerde dat ze altijd vuil werd aangekeken door Marokkanen. Vanwege haar witte vriend maar ook haar moderne voorkomen. Nu geloof ik grif dat er mensen zijn die zo’n gemengde relatie afkeuren en dat laten blijken (mensen blijven me verbazen wat betreft die grote bek), maar ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat het gedeeltelijk ook in haar hoofd gebeurde, maar ja, ik kan dat moeilijk hard maken natuurlijk.

Anyway, de waarneming en herinnering daaraan van mensen en van sommige mensen in het bijzonder is een moeilijk ding.

op 25 04 2017 at 11:28 schreef ikzelf:

@Martin:

Jij zegt dat je de versie van de open brief gelooft omdat Marokkanen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit, maar je beweert glashard dat je niet generaliseert. Wat versta jij onder ‘generaliseren’ dan? Er is echt helemaal geen belletje dat bij jou gaat rinkelen als je jezelf tegenspreekt?

Chakir zegt dat, jouw redenering volgend, geen enkele witte Nederlander meer In aanraking of directe nabijheid van kinderen zou mogen komen, financiële instellingen, bouw- of vastgoedondernemingen, de belastingdienst, de
katholieke kerk mogen leiden of VVD lid mogen zijn. Daarop zeg jij dat dat vrijwel geen enkele witte Nederlander dat ontkent. Wie leidt dan al die bedrijven en instanties? Vrijwel uitsluitend witte Nederlanders. Ik zie de rest van wit Nederlander daar nou eens nooit tegen protesteren, net op straat, niet in geschrift. Vervolgens verdraai je Chakir’s woorden compleet om toch je gelijkje te menen kunnen halen.

Ik geef het op. Er wil maar niets tot jou doordringen en je verdraait je eigen woorden net zo hard als je de woorden van een ander verdraaid leest. Ofwel je trolt, ofwel je zelf gekozen domheid staat iedere discussie in de weg. Heb ik beide geen behoefte aa

op 26 04 2017 at 16:50 schreef Kees Bruin:

Gisteren meldde Omroep West dat er per direct 6 maatregelen mbt het zwembad zijn genomen, omdat “het wangedrag onacceptabel is”. Zou er verdomme tóch iets aan de hand zijn daar?

op 26 04 2017 at 17:49 schreef Peter:

Ja Kees, een mediarel omdat iemand shampoo had gepakt zonder te vragen.

De maatregelen bestaan onder meer uit het aanpakken van mensen die zich misdragen. Dat werd kennelijk nog niet gedaan.

Maar geen zwembadjihad van Allah Akbar schreeuwende islamitische verkrachters dus.

op 01 05 2017 at 21:56 schreef dwaalhaas:

vraag het aan de “slachtoffers” hoe hun dit alles ondergingen.. zij hebben wel het recht te oordelen & veroordelen op basis van hun ervaring(en)

op 07 07 2019 at 20:28 schreef Martin:

Nou jongens, twee jaar terreur verder. Ligt het nog steeds aan die gemene racistische Ollanders? Faciliteer rustig verder, doei!

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS