Home » Archief » Kloteweekend


[12.06.2017]

Kloteweekend

Peter Breedveld


Foto: Iwase Yoshiyuki

Het hele land werd in diepe rouw gedompeld toen bekend werd dat de verdachten van de moorden op Romy en Savannah wittewitte minderjarige jongens bleken te zijn, allebei bekenden van de slachtoffers. Naar aanleiding van de dood van Savannah werden er door media en bezorgde burgers al meteen twee daders aangewezen, twee getinte mannen, vreemdelingen, vluchtelingen, MOSLIMS! Maar helaas, die waren het niet.

The Post Online ging wanhopig op zoek naar iets waarmee de moorden toch nog in de schoenen van de buitenlanders konden worden geschoven. En verdomd. Eén van de daders blijkt te zijn opgegroeid in een multiculturele wijk. Nou, dan kun je natuurlijk niet anders dan moordenaar van roomblanke meisjes worden, want wie met pek omgaat wordt ermee besmet. Nationale knuffeltroglodiet Henk Bres stopte zijn volgers op Twitter een hart onder de riem: niet opgeven, niks staat nog vast, het kunnen nog moslims zijn!

Guus Meeuwis

Maar iedereen wist wel: dit wordt niks. Romy en Savannah werden snel vergeten toen het land werd opgeschud door een kerel die stond te filmen bij een Guus Meeuwis-concert (weer niks) en in Amsterdam leek het afgelopen weekend eindelijk prijs te zijn: een auto die met hoge snelheid op een groep toeristen inreed.

Godverdomme, daar gingen de vlaggen alvast uit, de Champagne werd ontkurkt, want het was zover, jongens, de aanslag, waar Domrechts nou al zo lang zo vurig om bidt, was een feit! “WE GAAN OP MOSLIMJACHT! WAT IS DIE GUTMENSCH STIL!” Ronny Naftaniel gooide er nog wat benzine op want ER WAREN DRIE ISRAELISCHE SLACHTOFFERS BIJ!

En toen kwam de politie wéér roet in het eten gooien. De bestuurder van de auto bleek niet opzettelijk te hebben gehandeld, maar ‘onwel’ te zijn geworden. Hij had een ‘medische achtergrond’.

Bloedsuikerspiegel

NEIN NEIN NEIN! AT5 kwam meteen met een aantal ooggetuigen die zelf hadden gezien: HET WAS EEN AANSLAG! IEMAND DIE ONWEL WORDT DOET DIT NIET!

Sorry zegt de politie, maar de man werd echt onwel. Hij heeft diabetes en had last van een lage bloedsuikerspiegel, geen moslim, geen aanslag. Sorry.

Dat viel niet lekker bij Leon de Winter. Die heeft de hele zondag geprobeerd om er toch nog een islamitische aanslag van te maken. De politie jokt! Ze wil gewoon niet toegeven dat het een aanslag is! Op zeker dat bestuurder moslim is! Hij zal wel hebben gevast, en dan neem je als diabeticus willens en wetens het risico om mensen letsel toe te brengen. AANSLAG! AANSLAG! AANSLAG!

Sancerre

Maar het begon ook tot Leon door te dringen dat dit ‘m ook niet ging worden. Eerst Meeuwis, nu weer suikerziekte. Dus ging hij maar aan de Sancerre.

Wat een kloteweekend.

O maar wacht, er is weer iets in Malmö! Ook weer ‘onwel’, zeker!

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij. Mij financieel steunen kan nu ook op Patreon.

Peter Breedveld, 12.06.2017 @ 07:18

[Home]
 

20 Reacties

op 12 06 2017 at 07:31 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Ik word hier gewoon echt niet goed van ik snap niet hoe we dit volhouden.

op 12 06 2017 at 08:32 schreef jos:

Maar stel dat Romy en Savannah wel door Afghaanse asielzoekers omgebracht waren. En stel dat die bestuurder bij Amsterdam CS wel een jihadist was. Wat voor “gelijk” wil men eigenlijk halen?

op 12 06 2017 at 09:06 schreef Thomas E:

Hahaha. Goed stuk, leuk geschreven.

op 12 06 2017 at 09:08 schreef Martijn:

Ben er nog niet uit of het om te huilen of om te lachen is.

op 12 06 2017 at 09:41 schreef Martijn:

Nou jos, hun gelijk is dat als er een niet deugt dat ze allemaal niet deugen en ook nooit zullen deugen.

Maar dat mag je natuurlijk niet zeggen … dus dat suggereren ze dan.

Heel subtiel, door bijvoorbeeld foto’s van terreurslachtoffers op je tijdlijn te kwakken.

op 12 06 2017 at 09:53 schreef Murat:

Martijn,

Dan mogen we volgens hun logica nu zeggen, door dat de daders wit zijn, dat ook zij allemaal niet deugen.

Eens kijken of ze dat nu ook accepteren.

op 12 06 2017 at 10:12 schreef MNb:

Moet je daarvoor echt kijken, Murat? Ik weet het antwoord met mijn ogen dicht.

op 12 06 2017 at 10:15 schreef Martijn:

Dat was sarcasme, hè? ;)

Ben bang dat dat soort omkeringen niet gaan werken, zie Anne-Fleur Dekker.

Ik snap die rechtsmensen niet, in mijn eigen nabijheid iemand die zelf – zoals die Bres – na de nodige misstappen diverse kansen heeft gehad (en benut) maar een “getinte” moet bij het minste of geringste paspoortloos uit een vliegtuig gedonderd worden.

Ik ben te netjes om zo’n jijbak te maken en ben ook bang dat het niks uithaalt.

op 12 06 2017 at 11:08 schreef hamar:

Beetje selectief wel he. Niemand zit volgens mij op een aanslag te wachten.
Wat betreft de duiding van 1 van de verdachten: Hij hield van treinspotten en woonde in een multiculturele wijk in den Bosch.
Heb ik al kwade treinspotters gehoord Nee dus maar kennelijk hebben die iets minder lange tenen. En dat iemand die als geradicaliseerd te boek staat groot fan is van Guus Meeuwis is natuurlijk heel normaal. Lijkt me dat dat men daar miss wel iets heeft voorkomen maar dat zal ook wel weer niet mogen zeker.

op 12 06 2017 at 11:28 schreef Murat:

Daar is “HAMAR” weer a.k.a. PIET.

op 12 06 2017 at 12:09 schreef ~M:

Hey, “Hamar”, één van de vele voorbeelden welke toont dat men -letterlijk- wacht op een aanslag.

“Smerig #nosjournaal zeg de waarheid en vertel dat het een aanslag was op Amsterdam cs”
https://twitter.com/misterybert/status/873933784114135044

Legio voorbeelden beschikbaar. Maar dat weet jij waarschijnlijk drommels goed..

op 12 06 2017 at 12:32 schreef hamar:

Je hoort mij ook niet beweren dat er niet een paar randdebielen die een zodanige kronkel hebben dat ze overal een complot inzien, maar mag toch hopen dat dit een zeer kleine minderheid is.

op 12 06 2017 at 14:41 schreef ~M:

Hey, “Hamar”, hoeveel stemmen heeft de PVV er nog maar bij gekregen? De fascistoïde varkentjes van FvD?

Met je zeer kleine minderheid.

Blijf jij maar “hopen”.

op 12 06 2017 at 19:04 schreef Rob:

Nou, valt mij wel op dat de aanslag-hopers flink worden afgezeken op Twitter. Lijkt wel meer assertiviteit te ontstaan.

op 12 06 2017 at 20:06 schreef Gerard Matthijssen:

Ik snap die (extreme) rechts-Menschen niet: ze worden toch op hun wenken bediend [sarcastische ondertoon]? Ze hebben hun portie aanslagen allang binnen.
Naast de moord op Theo van Gogh door Mohammed B. zijn daar o.a.: het in brand steken van een islamitische basisschool in Eindhoven (Volkskrant, 17-06-2003), aanslag op de koninklijke familie en omstanders door Karst T. in Apeldoorn, 30-04-2009, schietpartij door Tristan van der V. in Alphen aan den Rijn, 09-04-2011, aanslagen met vuurwerk- c.q. brandbommen op noodopvang asielzoekers in Woerden (NU.nl 10-10-2015) en op een moskee in Enschede, februari 2016 (daders zijn veroordeeld, NRC 27-10-2016).
Wildersvriend Breivik blijft buiten beschouwing, want het gaat hier over Nederland.
Die extreem-rechtse blanken moesten eens in de spiegel kijken. Er zijn genoeg terroristen en “gewone” criminelen, verkrachters en moordenaars, van hun “eigen soort”.
Zijn ze de moord op Marianne Vaatstra (Veenklooster, 1999) nu al vergeten? De schuldige was geen asielzoeker, maar een (autochtone) bekende van het slachtoffer.

op 12 06 2017 at 20:31 schreef Sum:

Jongens, het gaat even te ver nu. De idioten als Dukkie et al. moeten per direct van hun functie gehaald worden. De Winter mag nooit meer op TV komen. Deze mensen zijn echt gestoord.

op 13 06 2017 at 00:06 schreef Chakir:

Weer een tegenslag voor Domrechts: Front National weggevaagd. Als twitter de thermometer in de maatschappij is, dan zijn die laag-bij-de-grond-opmerkingen van die hypocriete klootzakken waarnaar gelinkt wordt in t stuk de laatste stuiptrekkingen. The Devil wordt uit het zieke lijf verdreven. Dat is optimistisch beredeneerd. In elk geval: twitter legt de ware aard van mensen bloot en weet je bij wie je niet moet zijn tijdens donkere dagen.

op 15 06 2017 at 23:08 schreef Frank:

Kijk ook even hoe Duk probeert nieuws te maken met een documentaire over “Juden Hass”, die door Arte en de ‘publieke’ omroep WDR geweigerd werd:

24 uur lang online: “Juden-Hass: BILD zeigt die Doku, die ARTE nicht zeigen will” met een cc-tje naar Esther Voet en Bart Schut.

Voet schrijft wanneer durft de Nederlandse ‘publieke’ omroep dit eens uit te zenden?

Half uurtje later: ‘Must see: links/rechts/kerken/islam/NGO’s/EU: antisemitisme is overal. Docu is nietsontziend: “Juden-Hass”

Om twee uur in de nacht: “Die antisemitisme-docu op #Bild is echt een ding: “Legal oder illegal?: Bild.de zeigt Antisemitismus-Doku”

De volgende morgen om 7 u 24: “Juden-Hass-Doku – Riesen-Echo auf Ausstrahlung bei BILD”

Om 8 uur 48, in het AD: “Duits rumoer om film over antisemitisme in Europa”

Auteur: Wierd Duk.

15 Juni: een stuk van Bart Schut in het NIW: “De kwaadaardige tumor die antisemitisme is groeit en groeit, maar links Nederland kijkt liever de andere kant op”

Het gaat hier om een documentaire(uit 2014) die door Arte is geweigerd vanwege een te eenzijdig beeld. Mede auteur Leon de Winter werd geweigerd door Arte vanwege te ‘Islamofoob’.

op 15 06 2017 at 23:12 schreef Frank:

De reden dat het niet werd uitgezonden wordt hier even haar fijn uit de doeken gedaan:

http://www.zeit.de/freitext/2017/06/14/antisemitismus-dokumentation-funk/

op 15 06 2017 at 23:25 schreef Frank:

Kortom: Duk heeft zijn puntje weer gemaakt:

Esther Duk, Bart Duk, Joost Niedükker, Syppie Duknia en Jan Duk zijn weer allemaal voor zijn karretje gespannen.

Hoelang nog voordat die Nijenhuis in de gaten gaat krijgen dat Duk allang een transfer ‘a la Marbé’ aan het voorbereiden is naar de Telegraf?

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS