Home » Archief » Kom niet aan onze zwartenhaat


[08.04.2017]

Kom niet aan onze zwartenhaat

Peter Breedveld


Scène uit The Last Temptation of Christ

Elma Drayer las dat de NPO wil dat allochtonen ‘in onze programmering niet vooral problematiserend benaderd worden’, en verslikte zich bijna in haar levende hamster. “VOORTAAN ALLEEN NOG MAAR JUBELVERHALEN OVER ALLOCHTONEN!” krijste ze met overslaande stem en schreef er subiet een boos stukje over.

Heel Domrechts verloor toen de controle over zijn kringspieren en het hysterische geloei was weer niet van de lucht. “ALLOCHTOON KNUFFELEN!1!1”, jankte De Telegraaf. ‘NPO SCHAFT FEITELIJKE BERICHTGEVING AF1!11!’, mispelde GeenStijl (kom Godverdomme niet aan de feitelijke berichtgeving want dan krijg je GeenStijl tegenover je!) ‘KNETTERGEKKE NPO!!1!!’, aldus De Dagelijkse Stürmer, enzovoort.

Dagelijkse haatpropaganda

De Nederlandse racist, sorry, ‘realist’ wil zijn dagelijkse portie haatpropaganda, zijn haat moet worden gevoed met meer verhalen over homohatende en antisemitische moslims, onderdrukte moslima’s, gewelddadige zwarten, extreemrechtse Turken, verkrachtende Syriërs en terroristische Naffers. Ga niet in de weg staan van zijn fix, want dan scheurt hij je aan stukken. Hij. Heeft. Recht. Op zijn zwartenhaat.

Ik zeg ‘hij’ en ‘zijn’, maar het rabiaatrechtse tuig dat het liefst gisteren nog moslims uit hun huis zou trekken en deporteren, is steeds vaker vrouw, valt me op. Dat gedoe met ‘hij/zij’ en ‘zijn/haar’ vind echter ik lelijk, dus vandaar. Voel je evenwel vooral aangesproken als je vrouw bent en ook verontwaardigd was dat de NPO haar verantwoordelijkheid neemt ten aanzien van de beeldvorming rond allochtonen.

Gelukkig kwam daar de cavalerie in de vorm van de nieuwe excuusallochtoon van de VVD, Dilan Yesilgöz. Die sprak schande van het jaarplan van de NPO, waaruit Drayer citeerde, en waarin volgens haar staat dat het afgelopen moet zijn met negatieve berichtgeving over allochtonen. Ze bleek het rapport helemaal niet te kennen en Drayer verkeerd te citeren en viel genadeloos door de mand in een radioprogramma, wat de programmamakers uiteraard op de woede van de domrechtse pers kwam te staan. ‘SCHUIMBEKKENDE WOEDE VAN LINKS PROPAGANDAKANAAL!!1!1! foetert The Post Online over de ‘politiek correcte NPO’.

Etnisch gerelateerd onderwerp

Maar uit de citaten van Drayer blijkt helemaal niet dat de NPO negatieve berichtgeving over allochtonen zal gaan mijden en alleen nog maar ‘jubelverhalen’ wil. Er staat, als Drayer correct citeert en dat moet je altijd maar afwachten, dat de NPO allochtonen niet langer vooral wil problematiseren.

Dat betekent dat de NPO eindelijk inziet dat ze allochtonen inderdaad vooral opvoert om te laten zien dat ze de samenleving belasten: als criminelen, terroristen, homohaters, jodenhaters en vrouwenonderdrukkers. Daar hamer ik al jaren en jaren op, en uit een recent rapport van Motivaction blijkt dat ik gelijk heb: Nederlanders met een migrantenachtergrond zitten veelal in talkshows om mee te praten over etnisch gerelateerde onderwerpen als Zwarte Piet en de toestand in het Midden-Oosten.

Hassnae heeft er een paar heel nare ervaringen mee. Ze is een paar keer aangeschoven in het programma Pauw & Witteman, waar ze constant de rol van Kutmarokkaan mocht komen vertolken. Eén keer moest ze zich zelfs verantwoorden voor de daden van een Palestijnse terrorist, waarna ze een lawine van racistische en seksistische haat voor haar kiezen kreeg, die tot op de dag van vandaag voortduurt. Van de week werd ze zowaar gebeld door de redactie van Pauw om over iets te komen spreken dat niks te maken had met haar etnisch-culturele achtergrond, namelijk de verkiezing van het beste restaurant ter wereld, iets waar ze echt ontzettend veel van weet en waarover ze ook smakelijk kan vertellen. Maar natuurlijk ging het feest niet door. Ze moest plaatsmaken voor een witte middelbare man die onlangs schreef dat de Peruaanse keuken het helemaal gaat worden, de komende tijd (die hype duurt nu al jaren en is zelfs al zo’n beetje voorbij).

Turk die mooi kan zingen

Goed dat de NPO dit probleem nu eindelijk onder ogen ziet en daar iets aan wil doen. Voorspelbaar dat racistische schreeuwlelijkerds er een boel stennis over maken. Elma Drayer, Wierd Duk, The Post Online en De Telegraaf Media Groep verdienen hun geld aan allochtonenhaat, ze leven ervan, het is hun raison d’être. Dilan Yesilgöz zit alleen maar bij de VVD als stok om allochtonen en moslims mee te slaan, volgens de redenatie “als een allochtoon het zelf zegt, zou het wel heel racistisch zijn dat in twijfel te trekken.”

Maar niemand hoeft bang te zijn dat zijn stroom nieuwsberichten over gruwelijke aanslagen en parasitaire vluchtelingen stopt. Duk zal heus nog wel een tijdje zijn wekelijkse nummertje ‘het-Westen-wordt-bedreigd-door-de-islam-maar-dat-mag-je-niet-zeggen-want-dan-ben-je-meteen-een-racist’ in het Algemeen Dagblad mogen doen. De NPO wil daar alleen iets bíj doen. De enge moslims en criminele allochtonen blijven, maar af en toe wil de NPO ook eens een moslim opvoeren die baanbrekend genetisch onderzoek doet, of een Antilliaan die het fileprobleem oplost, of een Turk die heel mooi kan zingen.

Kut voor Elma Drayer, maar zoals ze zelf al zegt, de publieke omroep is van iedereen, niet alleen maar van de witte suprematisten.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten (een pleonasme) en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 08.04.2017 @ 10:24

[Home]
 

14 Reacties

op 08 04 2017 at 14:19 schreef MNb:

“zijn haat moet worden gevoed”
Dat heb ik eerder gelezen: bij een zekere Charlie Chaplin look-alike (Godwin alert!) die een eerdere Stürmer opdracht gaf verhalen te schrijven over Polen die jonge onschuldige Duitse meisje verkrachtten, om een paar dagen later na lezen schuimbekkend over het tapijt te rollen.
Plus ca change, plus c’est la meme chose.

op 08 04 2017 at 16:45 schreef Kees Romijn:

En waar komt al deze haatpropaganda nu vandaan ? Juist. De Europese Unie.

op 08 04 2017 at 17:21 schreef Trawant 79:

Kees je bent bij de verkeerde vergadering!

op 08 04 2017 at 18:13 schreef Bulut:

Nee Kees, die haatpropaganda komt bij de roomblanke Nederlanders vandaan. Het zijn nu juist de Nederlandsche witmenschen die dat racisme vertonen zoals hier keer op keer wordt aangetoond!

op 08 04 2017 at 20:31 schreef Sneue anonieme lul die onder de naam van een vaste reageerder post:

Racisme zie je sowieso eigenlijk alleen bij blanken.

op 08 04 2017 at 21:30 schreef Thomas E:

Hee grappig. Iemand heeft mijn identiteit overgenomen. Maar sorry alter ego, ik ga hier niet in mee. Wél als je stelt: ‘Racisme gekoppeld aan een ingebakken superioriteitsgevoel’. Want ‘gewoon’ etnisch racisme is van alle volken en alle tijden.

op 08 04 2017 at 22:50 schreef Chakir:

Bah, gore lui. Steeds maar dat gif uitkotsen. Waar halen ze in godsnaam de energie vandaan? Anyway, die lui zijn als loden waterleidingen. Wil je geen vergiftiging oplopen is het verstandig om er maar niet van te drinken en goed te luisteren naar mensen die waarschuwen voor de kwalijke effecten ervan. At the end worden ze toch allemaal vervangen, gelukkig maar.
Heeft niets met bovenstaande te maken, maar die Pauw ziet er tegenwoordig echt uit als een spook, daar wil je toch sowieso niet naast zitten.

op 09 04 2017 at 07:28 schreef Sum:

Erdogan heeft dus gelijk….overblijfselen van het nazisme

op 09 04 2017 at 14:44 schreef dewanand:

============== [wfor1346:15:1]

N1. Citaat: op 08 04 2017 at 20:31 schreef Sneue anonieme lul die onder de naam van een vaste reageerder post:

‘Racisme zie je sowieso eigenlijk alleen bij blanken.’

N2. Miaauw, Thomas E, Sneue…, Peter, ea,

Ok laten wij eerlijk zijn over de liefdes en haat gevoelens voor elkaar in de zieke multkukeluku, en misschien is de klassieke, prehistorische strategie toch het beste a la Bonobo, onze echte verre voorouders.

N3. Ja, ziehier, wij zijn Porno Sapiens, geevolueerd vanuit de Bonobo’s in feite, ahw.

Bonobo sex
https://www.youtube.com/watch?v=oVJcN81_Abs

Amazing Bonobo Mating Like Human
https://www.youtube.com/watch?v=LHKUJNTo8LU

N4. Advies aan Peter: miaawu Peter, ga aub toch wat seksuologie studeren in deeltijd, want ja dan pas zal je ons als mensapen met vergrote neocortex (7maal) beter begrijpen, en ook de hindoe halfapen en de Afroachtigen, en Afro mixen, die dus het KUTTIGE blanke ras nu homeopatisch verdunnen a la Thierry Baudet. Blanke ras zo seksueel verdunnen is lekker en gezond, op naar ronde 13 met benen wijd en opgepompte gifslangetjes.

op 09 04 2017 at 14:55 schreef Sasha Berkman:

Erdogan verwijt dan wel de ketel dat hij zwart ziet.

op 10 04 2017 at 13:49 schreef Distrodensity:

Tsja, het is bekend dat de mens aan letterlijk alles verslaafd kan raken, dus ook aan haat.

op 10 04 2017 at 17:37 schreef ikzelf:

Verslaafd raakt alleen wie er voordelen in ziet. Vraag je dus af waarom en welke voordelen iemand ziet in het koesteren van haat.

op 10 04 2017 at 21:56 schreef Sasha Berkman:

Ik hou van vrijheid en haat fascisme. Beide even gezond, hebben ook met elkaar te maken. We hebben een wereld te winnen.

op 20 04 2017 at 07:44 schreef Kshatriya:

@ Sasha Berkman
Ik ben tegen alle totalitaire ideologieën.
Dus tegen extreem-rechts, tegen nazisme, maar natuurlijk ook tegen Maoïsme, Stalinisme (oftewel, waar socialisme uiteindelijk in ontaardt), tegen cultureel marxisme en de politieke islam, maar ook tegen het verouderde kastensysteem zoals het tegenwoordig toegepast wordt.
Wij hebben vast gemeen dat we allebei van vrijheid houden en fascisme haten, maar ik ben misschien wat minder tolerant jegens intolerante doctrines.
Geeft allemaal niet, want het is een vrij land. Nu nog wel.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS