Home » Archief » Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep


[01.06.2024]

Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

Peter Breedveld

Van de week zag ik voor het eerst een video van de wereldberuchte Andrew Tate, een aflevering van zijn YouTube-show waarin Thierry Baudet te gast was. In de 67e minuut begint Baudet te orakelen over Joodse filosofen die het kader van de denazificatie pleitten voor de vernietiging van het heteroseksuele huwelijk en de westerse beschaving. “Dat is wat we cultureel marxisme noemen”, zegt hij.

Dat Baudet en zijn Forum voor Democratie rabiaat antisemitisch (en racistisch) zijn, wist iedereen al, maar zo expliciet heb ik het geloof ik nog niet eerder gehoord, dat de Joden volgens Baudet onze beschaving bedreigen. En daar willen de coalitiepartners van onze aanstaande nieuwe regering straks mee samenwerken. Beslist niet met Links, maar wel met antisemitische complotwappies. En dan op televisie gaan zitten kraaien dat het antisemitisme bij de Afrikanen en Arabieren zo diep ingebakken zit.

Charisma en zelfvertrouwen

Maar die Andrew Tate (wiens aandacht overigens onmiddellijk afdwaalt als Baudet over die Joodse filosofen begint), daar schrok ik eigenlijk vooral van. Hij is een troglodiet, misogyn, homofoob en er komt een continue baggerstroom van hatelijke onzin uit, ijzingwekkend opruiende haatpropaganda, maar hij heeft charisma en hij is ook eloquent. Naast hem is Baudet een hakkelende schlemiel. Andrew Tate, die is echt gevaarlijk. Hij steekt hele tirades af over dingen waar hij overduidelijk geen reet van weet, maar hij doet het met veel overtuigingskracht en blaakt van zelfvertrouwen.

Een paar weken geleden waarschuwde Femke Halsema voor zijn invloed op veel jongeren, die zijn vrouwen- en LHBTI-haat integreren in hun eigen levensstijl en zo een gevaar vormen voor hun omgeving.

Bas Heijne hartje verkrachtingsgoeroe

Goed dat Halsema dat doet, maar mag ik in herinnering brengen dat, toen tien jaar geleden influencer Julien Blanc in opspraak kwam omdat hij mannen leerde hoe ze vrouwen moeten verkrachten, hartelijk aanbevolen door Thierry Baudet, de ganse Nederlandse elite voor hem op de bres sprong? Dat Bas Heijne vond dat Blanc moest kunnen zeggen wat hij wilde, dat iemand in NRC betoogde dat vrouwen Blanc dankbaar moeten zijn? Dat Annabel Nanninga zei dat we niet over Blanc moesten zeiken maar over islamitische vrouwenhaat? En Ebru Umar wist te melden dat vrouwen Julien Blanc geil vinden? Lees het hier nog maar eens na.

En toen hadden we de hoerroepers van GeenStijl al in onze armen gesloten. Hun agressieve vrouwenhaat – ze riepen hun lezers onder andere op zich af te trekken op de foto’s van een lekkere PvdA-chick die door haar vriend in elkaar was geslagen – wekte pas weerstand toen ze een machtige witte vrouw, Loes Reijmer van de Volkskrant, te grazen namen.

Dus goed, hoor, dat je je druk maakt om de verderfelijke invloed van Andrew Tate, maar je had best een beetje eerder in actie mogen komen, maar toen ging je liever achter mij aan, omdat ik wel al waarschuwde voor de normalisering van vrouwen- en LHBTI-haat door GeenStijl, Julien Blanc en Thierry Baudet.

PVV’ers zijn zielig

Ik word altijd een beetje pissig van die vijftien jaar te laat ingedaalde inzichten die ik dus al wel had, maar waar ik voor werd verketterd en terechtgewezen, en gewaarschuwd dat ik het woord “racisme” inflatoir maakte. Dat ik eens met PVV-stemmers moest gaan praten. Dat het ze ging om de verschralende zorg en de onbetaalbare huur en dat ze heus geen immigranten en moslims haten.

Jaren en jaren heb ik volgehouden dat juist ik PVV’ers serieus nam en luisterde naar wat ze echt zeiden en dat ze moslims wilden vergassen en vluchtelingen in tienen wilden hakken. En dat media en politiek hard bezig waren dit fascistoïde racisme te normaliseren. God, wat een gezeik heb ik ermee gehad. Dat mijn toon niet goed was en mijn woordkeuze verkeerd en dat ik ontslagen moest worden en zelfs geen vrienden mocht hebben.

O, PVV’ers toch wel racistisch

En wat. Staat er vandaag. In NRC? Dat onderzoek uitwijst dat het “radicaalrechts” (want nu mag je weer geen extreemrechts meer zeggen) eerst en vooral om immigranten te doen is en dat “radicaalrechts” volkomen is genormaliseerd.

Ja, sorry hoor, verkeerde woordkeuze, maar godverdomme, dat kon je toch vijftien jaar geleden óók al zien? En wéér niet even een verontschuldiging aan mijn persoontje in een apart kader, want jullie hebben wel mij het leven heel erg zuur gemaakt omdat ik het al zei toen Matthijs Rooduijn er nog geen statistiekje van had gemaakt.

Wilders mainstream sociaaldemocraat

En feitelijk is het nu te laat om er nog iets aan te doen. Extreemrechts gaat de Europese verkiezingen winnen, want de media hebben de kiezer overal wijsgemaakt dat zijn problemen allemaal verdwijnen als de immigranten dat ook doen en zelfs nu nog zijn ze Wilders & Co als een malle aan het normaliseren. Zie bijvoorbeeld dit stuk in de Volkskrant, waarin Wilders kritiek krijgt van “uiterst rechts”. Dus nu is Wilders een centrumrechtse CDA’er, of wat?

Het is nauwelijks te geloven, ze leren het echt nooit. En over vijf jaar geven ze de schuld aan weer een nieuwe influencer en de algoritmes van de sociale media.

 

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 01.06.2024 @ 16:18

[Home]
 

1 Reactie

op 01 06 2024 at 16:18 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS