Home » Archief » Laten we Domrechts helemaal de teringtyfus polariseren


[30.03.2023]

Laten we Domrechts helemaal de teringtyfus polariseren

Peter Breedveld

Polarisatie, dat was iets waar vooral Links en Centrumrechts een hekel aan hadden. Het werd Pim Fortuyn verweten, en later Ayaan Hirsi Ali, uit wier mond ik eens mocht optekenen dat polariseren niet altijd fout was. Het werd haar voor de voeten geworpen door een redelijk denkend mens, een Gutmensch, die zei dat ze met haar islamkritiek alleen maar gelovigen tegen zich in het harnas joeg. Dat was nodig, zei ze, om de mishandeling van vrouwen in naam van de islam voor het voetlicht te krijgen, zodat er iets aan kon worden gedaan.

Daar was ik het toen hevig mee eens en dat ben ik nog steeds. Je moet de problemen benoemen om ze te kunnen verhelpen. Afshin Ellian schreef dat de islam op de “snijtafel van de filosofie” moest worden gelegd. Was allemaal polarisatie, schoten we niks mee op, zei Links. Voor Rechts kon het niet polariserend genoeg, want we moesten benoemen tot we scheel zagen. En wie aanstoot nam, moest maar eelt kweken. Na de moord op Theo van Gogh gingen de sluizen pas echt open en werd polariseren onze vaderlandse plicht. Wilders kwam op en verwierf stemmen dankzij oproepen de koran te verbieden, de hoofddoek te verbieden, tientallen miljoenen moslims te deporteren, met scherp op Marokkaanse Nederlanders te schieten, de “totale oorlog” te verklaren aan de multiculturele elite, enzovoort. “Maar Wilders, je polariseert!” – “Hou je bek! Hij moet wel worden beveiligd!”

Suikerzieke joden

Nogal bevreemdend te zien hoe datzelfde Rechts, gedegenereerd tot Domrechts, een gedementeerde, verwilderde versie van wat eens een beweging was van weldenkende mensen die wat meer in individuele vrijheid geloofden dan het altijd wat collectivistische Links, en die meenden dat een mens moest kunnen genieten van de vruchten van zijn eigen arbeid, het is vrij bizar te zien dat die nu constant zeiken dat kritiek op Caroline van der Plas, hun nieuwste held, “polariserend” is. Dat je niet mag zeggen dat Koot & Bie, in deze tijd, niet zouden worden gecanceld door Links maar door Rechts, want dat is polariserend. Dat je PVV’ers niet op de hak mag nemen, want polariserend, enzovoort.

Ik krijg elke dag wel 20 keer te horen dat ik alleen maar kan schelden en dat mijn gescheld polariserend is. Dit uit de hoek van lieden die jaarlijks de Pim Fortuyn Award uitreiken en onlangs, zag ik, een prijs die De Schreeuw heet, een verwijzing naar Theo van Gogh, die eens schreef dat als het naar caramel rook, er suikerzieke joden werden verbrand, die eens schreef dat hij eikeltjes ging strooien op het graf van Monique van der Vens kind.

Voorvechter van het vrije woord

De Schreeuw werd onlangs uitgereikt aan Laurens Buijs, die polariseert voor de media-aandacht, roept dat non-binariteit niet bestaat maar dat astrologie wel wetenschap is en die geen tegenspraak van zijn studenten verdraagt maar toch als voorvechter van het vrije woord wordt gezien, overigens vooral door zichzelf. Deze Laurens Buijs, die zijn eigen studenten als gevaarlijke extremisten wegzet, kreeg De Schreeuw uitgereikt, vernoemd naar een polemist die grappen maakte over andervrouws dode kind, uit de handen van mensen die verontwaardigd huilen dat je polariseert als je zegt dat we ons moeten verzetten tegen extreemrechts.

Want daar was het mee begonnen, die plotselinge domrechtse weerzin tegen polariseren, met een speech van Sigrid Kaag die opriep tot verzet tegen extreemrechts, dat mensen intimideert en bedreigt en dreigt het Binnenhof te bestormen en politici voor tribunalen te slepen. Dat had Kaag allemaal niet mogen zeggen, want daarmee polariseerde ze.

Huilen om lammetjes

Ze stemmen op politici die vluchtelingen voor hyena’s uitschelden, moslims terug willen sturen naar hun “achterlijke zandbaklanden”, die moties tegen parasitaire vluchtelingen steunen, tirades houden tegen LHBTI’ers, racistische grappen maken naar aanleiding van de dood van Nelson Mandela, maar zeg er nou niks van, want je mag niet polariseren.

Domrechts is sowieso heel raar geworden. Ik zie ze huilen om lammetjes, wier moeder is afgeslacht door een wolf (in werkelijkheid waarschijnlijk een hond), vogels en vissen die massaal zouden sterven door windmolens (maar Rechts stemt wel tegen een plan om de oceanen en zeeën te beschermen) en gisteren zelfs om kinderen in Afrika, die naar lithium moeten graven voor de batterijen in elektrische auto’s (in werkelijkheid moeten ze graven naar Kobalt voor onze telefoons). Ze zijn ook tegen oorlog, opeens, vanwege de hulp aan Oekraïne.

Domrechts is nu van het harmoniemodel. Dat model komt erop neer dat wij allemaal onze kop houden en alleen nog maar doen wat Domrechts wil. Vasthouden aan de stikstofmaatregelen is polariseren, voor natuurbehoud zijn is polariseren, tegen racisme zijn is polariseren.

Roestvrijstalen Sigrid

Ik zeg: polariseer die modderfokkers het licht uit de ogen, polariseer tot ze van voren niet meer weten dat ze van achter leven, polariseer ze helemaal de teringtyfus, de cholera en de builenpest. Wees Captain Polaris, wees de Parmantige Polariseerder, drink, eet, pis en schijt polarisatie. Polariseren is onze knoflook en crucifix, en het wijwater erbij. Wees tegen polderen met polderapen. Laat ze eerst met mes en vork leren eten, eerst op de wc leren schijten, laat ze godverdomme leren lezen en rekenen, tot die tijd voeren we een Totale Oorlog tegen ze.

En laten we de Roestvrijstalen Sigrid uitreiken aan de bikkel die het meest meedogenloos polariseert.

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 30.03.2023 @ 08:47

[Home]
 

1 Reactie

op 30 03 2023 at 08:47 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS