Home » Archief » Mutawa (2)


[16.12.2014]

Mutawa (2)

Peter Breedveld

kerst9

Ik weet wie er op de bank slaapt, de komende feestdagen! En hij lijkt het op die Powned-orgie niet eens zo uitzonderlijk naar zijn zin te hebben, feestbeest Jan Roos. Als een meervoudig gehandicapte poppenkastpop vastgeklemd tussen al dat blote vrouwenvlees; Tiny Tim die zich te buiten gaat aan een overvloedig kerstmaal. En wordt-ie nou ook nog in zijn gezicht gesquirt door één van die strippers? Verheffend allemaal!

‘Bij Powned zijn we wel wat gewend’, aldus Roos in De Telegraaf. Maar dat is ‘m niet aan te zien in dat filmpje. Roos weet overduidelijk niet goed wat hij aanmoet met die blote vrouwen. In zijn machtspositie als razende etterbak, met een cameraman aan zijn zij en de snijtafel in het vooruitzicht, weet hij wel hoe hij een vrouw op haar plaats moet zetten. Dan valt ook de gretigheid op waarmee hij in tieten knijpt en zijn kleverige handjes vrij baan geeft. Geile viezerik.

Is waarschijnlijk getrouwd met zijn jeugdvriendinnetje en heeft het nog nooit met een andere vrouw gedaan. Zonder ervoor te betalen, althans.

Bloeddorstige heksenjagers

En nee, we gaan dit niet bagatelliseren. Dit is wel degelijk zeer ernstig. Mijn vaste lezertjes weten dat ik op het gebied van seks niet zoveel taboes heb, minder dan ik openbaar durf te verklaren in dit land van bloeddorstige heksenjagers. Maar wie anderen zijn doorgekookte spruitjesmoraal oplegt en vroom mispelt dat een burgemeester de democratie niet waardig is omdat hij met veel te jonge mannen flirt, die kan zelf maar beter van onbesproken gedrag zijn.

Die mag het alleen maar met zijn eigen vrouw doen, niet te vaak en niet te weinig, niet te wild, geen gekke strapatsen, want dat mogen wij ook allemaal niet van Dominique Weesie en zijn posse puriteinse fatsoensrakkers. Vergeet de ADO-keeper niet, wiens leven werd kapotgemaakt omdat hij wat onschuldig experimenteerde in zijn eigen slaapkamer, met zijn eigen vrouw. Dat Powned-tuig komt al overal mee weg. Jan Roos mag mensen openlijk bedreigen, kotst er racistische en homofobe beledigingen uit als een Regan MacNeil op speed terwijl iedere gewone sterveling, die iets tweet dat de Roze Khmer niet bevalt, aan de schandpaal wordt genageld en tot in lengte van dagen door dit schorem wordt gestalkt en getreiterd.

Middeleeuwse geestelijken

Iedereen mag van mij orgieën houden zoveel die wil, rondneuken, zich in zijn bek laten schijten, met zes mensen tegelijk, circusdieren, I don’t care (maar géén kinderen! God nee, iedereen keurig boven de achttien! Laat het gezegd zijn dat Peter Breedveld tegen seks met kinderen is!). Van mijn belastinggeld, good for you. Maar Powned niet. Powned schenkt Dubbeldrank in een helverlicht zaaltje van een Van der Valk-motel. Crackertje met Brie van de Euroshopper erop, muziek die Rutger zelf thuis heeft gemixt. Gordijn om de mannen van de vrouwen te scheiden, dat werk. Je houdt je aan de strenge regels die je anderen meent te moeten opleggen.

Een corrupte bende is het. Ze doen denken aan die middeleeuwse geestelijken die het volk voor het minste of geringste lieten vierendelen of op de brandstapel zetten, terwijl ze zich zelf elke uitspatting veroorloofden die Deuteronomium verbood.

Pek. En veren. Niet weglachen, niet bagatelliseren. Ik wil een onderzoek. Naar de financiën, naar het seksleven van Dominique Weesie en Rutger Castricum. Hoeveel van die orgies zijn er geweest die niet zijn gefilmd? Hoeveel heeft dat ons gekost? Onderste steen boven.

De stem van Uw Charmante Hoofdredacteur horen? Dat kan als u de Nacht van Jole terugluistert.

Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Like de Facebookpagina ‘Handen af van Quinsy Gario‘.

Peter Breedveld, Roze Khmer, 16.12.2014 @ 08:09

[Home]
 

15 Reacties

op 16 12 2014 at 10:29 schreef Jimmy:

Het lijkt eerder aannemelijk dat PowNed dit filmpje bewust heeft gemaakt om het verschil in reacties aan te tonen dat ontstond na de seksrel met Hoes en Pow. (Zoiets schreef Dijkgraaf ook al op Twitter.)

Het was de Telegraaf die er mee kwam, eigenaar van GS. Daarnaast is de timing ook wel erg toevallig.

op 16 12 2014 at 11:07 schreef frans:

Ik vraag me af of het allemaal wel echt was . Provocatie ? Fotoshop ?

op 16 12 2014 at 11:26 schreef Bertje:

Precies !

( alleen die circus-dieren vind ik in je stuk niet zo prikkelend, kijk een olifantje aftrekken die dit prettig vind tja dan ben je een trill-seeker of een leeuw pijpen met gevaar voor eigen leven Steve Irving eat your hart out dacht ik zo. Maar vaak worden dieren schandelijk seksueel misbruikt en dat is niet oké)

op 16 12 2014 at 11:49 schreef Shula:

@Bertje

Je bent niet de enige die grote moeite heeft met Peter’s vergoeilijking van bestialiteit. En dat in een adem met die wel extreem zwaar aangezette verwerping van pedofilie. Doet mij een beetje denken aan een bicurieuze moslim die roept dat homo’s van de flat gegooid moeten worden.

op 16 12 2014 at 12:07 schreef Bertje:

Shula

Lijkt me iet wat overdreven wat je daar zegt.
Tussen vergoelijken en sarcasme zit nogal een verschil lijkt mij .

op 16 12 2014 at 12:19 schreef Mario:

“Bij de Nationale Synode in Dordrecht zouden er actievoerders van de Nederlandse tak van Femen protesteren. Zij kwamen niet, maar pornoactrices, dóór PowNed ingehuurd, wel.”

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dG-D7WQArTU

op 16 12 2014 at 19:50 schreef Pickelhaube:

Dit is pure spin van Powned om van het beeld af te komen dat ze calvinistische zedenmeesters zouden zijn. Of is de boodschap eigenlijk dat heteroseksuele losbandigheid wel ok is?

op 16 12 2014 at 20:26 schreef Nicht gewusst? Doch! | Krapuul:

[…] Keulemans en hij heeft hier een transcriptie van het programma ‘Echte Jannen’ van (seks pervert) Jan Roos en zijn kompaan Jan Heemskerk in gesprek met nazi Sam de Rooy van de partij van […]

op 16 12 2014 at 20:34 schreef dewanand:

Citaat uit Peter’s tekst:
‘Iedereen mag van mij orgieën houden zoveel die wil, rondneuken, zich in zijn bek laten schijten, met zes mensen tegelijk, circusdieren, I don’t care (maar géén kinderen! God nee, iedereen keurig boven de achttien!’

Reactie v ons:

wat moraliserend enerzijds, laatste zin tussen haakjes van jou, en aan de andere kant bandeloos, normloos, beestachtig lekker.

Maar waarom begint dan de zaadlozing bij jongetjes meestal al op hun 15de (bij mij, natte dromen in bed met sperma klodder toen ik 15 was) en dan beginnen deze jochies al volop te trekken aan hun piemeltjes.

En meisjes?? Een Hindoemeid vertelde mij nog dat zij al op haar vijfde jaar met haar poesje bezig was met kussens enz. Andere hindoemeiden uit suriname pakten al op jonge leeftijd kaarsen, komkommers, boulangers he, dus hoe wat??

OOk kinderen hebben gevoelens en normale seksuele behoeften dus hoe moeten wij hiermee omgaan?? Jong geleerd, oud gedaan toch.

Enne:

OOk soloseks (masturberen, vingeren, tools enz) is volwaardige seks bij minderjarigen.

moeilijke zaak Peter, sorry.

Nog gisteren vertelde een negerman mij dat zijn blanke buurmeid van 8 jaar hem vroeg om seks…..

dewa en wieroe

op 16 12 2014 at 22:36 schreef Bertje:

Dewanand

Meisjes en Jongetjes zijn al vroeg bezig met het verkennen van hun geslachtsdelen maar het gaat om de lading die er achter zit een klein kind heeft nog geen seksuele gevoelens zoals wij die kennen.
Als een kleuter masturbeert heeft dit een totaal andere betekenis en dus lading dan wanneer een vijftien jarige dit doet.
Kleine kinderen hebben nog geen seksuele behoeftes dat komt pas later.
Lees eens een goed boek over dit onderwerp er zijn er zijn er zat hoor.

op 16 12 2014 at 22:41 schreef jaja:

De wijze waarom GeenStijl/Powned seks en erotiek benadert is agressief en ranzig. De ruftende onderkant van het Havo- en middle management-volk.

Was de VARA niet begonnen met het op kosten van de belastingbetaler publiekelijk vernederen van hoertjes, door een creep genoemd Giel Beelen?

https://www.youtube.com/watch?v=YDs3e8onyZI

op 17 12 2014 at 02:50 schreef MNb:

@Bertje zoekt het in de goede richting: “Steve Irving eat your hart out dacht ik zo”
Je laten pijpen door een leeuwin, dan ben je pas een kerel.

op 17 12 2014 at 21:43 schreef Suus:

Weet je dat ik serieus Powned nog nooit gezien heb? Wel eens fragmenten van ze in andere programma’s en dat een of andere academicus Rutger Castricum het liefst ter plekke voor zijn voordeur (waar hij hem lastig viel) de sloot in had getrapt. Wat ik geen gek idee vond want Rutger Castricum hoefde ik maar 10 seconden gehoord te hebben om te weten dat dit mijn stiel niet is. Maar om te janken dat dit met publieke gelden gefinancierd wordt.

op 18 12 2014 at 14:46 schreef Erik Tjallinks:

Helemaal mee eens!! Ik heb Castricum een paar keer bezig gezien met het op nieuw flinkse wijze “interviewen” van een paar van die domme kamerleden. Helaas lachen die maar een beetje mee, terwijl hij een dreun op zijn hoofd had moeten krijgen. Bij mijn weten heeft hij Wilders nooit zo aangepakt.

op 19 12 2014 at 12:56 schreef Rob Bloemkolk:

De mediazieke Roos woont binnen mijn gemeentegrenzen. Het digitale sufferdje Flessenpost ondervroeg hem over zijn escapades. Ik vermoed dat het geen grapje is geweest om reacties uit te lokken zoals in sommige reacties geopperd wordt. http://flessenpostuitbergen.nl/nieuws/eerder-deze-week-stond-bn%E2%80%99er-en-bekende-bergenaar-jan-roos-op-de-cover-van-de-telegraaf/5678

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS