Home » Archief » Verlos ons van de Roze Khmer (2)


[12.12.2014]

Verlos ons van de Roze Khmer (2)

Peter Breedveld

kerst7

Angelsaksische valstrik nekt Hoes’, aldus NRC Handelsblad. Volgens de krant is het Angelsaksisch, ón-Nederlands, om de Maastrichtse burgemeester aan de schandpaal te nagelen wegens zijn onfatsoenlijke seksleven, zoals Pownews heeft gedaan.

Wéér die mare van het tolerante Nederland, dat door die nare buitenlanders wordt bedreigd. Iedereen was tolerant en toen kwam Pownews met z’n Angelsaksische fratsen en toen was iedereen opeens niet meer tolerant.

Overspelige vrouwen

Maar zo werkt het natuurlijk niet. Het is oer-Hollandsche spruitjesmoraal die Hoes heeft genekt, en Pownews is gewoon een geupdate versie van de strontkar, waarop in gereformeerde dorpen onzedelijke vrouwen werden rondgereden. Niks ‘Angelsaksisch’ aan.

Waarom maakt niemand zich druk om het offensief tegen onze privacy van het monster Geenstijl? De redactie van deze website speelt sinds jaar en dag schout, vierschaar en beul in de strijd tegen onzedelijk gedrag’, schreef ik inmiddels zes jaar geleden op deze website. ‘Met al die verboden en beperkingen die de overheid ons de laatste tijd oplegt en waartegen ook Geenstijl zich regelmatig luidruchtig verzet, loopt een eerzame burger tegenwoordig meer risico het aan de stok te krijgen met de fatsoensrakkers van Geenstijl dan met André Rouvoet of Hirsh Ballin.’

Zedelijke bekrompenheid

Ik heb er sindsdien constant op gehamerd dat GeenStijl en de televisieversie ervan, Powned (samen de Roze Khmer), een grotere bedreiging voor onze privacy vormen dan alle afluisterende overheden bij elkaar. Niet alleen dat, de Roze Khmer heeft een dictatuur van morele en zedelijke bekrompenheid weten te vestigen die we hier sinds de overwinning op de Spanjaarden niet meer hebben gezien.

Ik heb in dat eerste stukje in 2009 ook voorspeld dat ik, puur door dat te schrijven, de toorn van de Roze Khmer over me zou afroepen. Dat de wraak verschrikkelijk zou zijn. Dat is precies wat er is gebeurd.

De tietjes van Femke Halsema

Pas nu Onno Hoes is geofferd op het roze altaar van de benepen kleinburgerlijkheid, gaan serieuze media en politici het ook zien. Intellectuelen hebben zich jarenlang in de luren laten leggen door de ogenschijnlijk schalkse aanpak van de brutaaltjes van Pownews. ‘Verfrissend’ en ‘vernieuwend’ heette het om Femke Halsema te vragen hoe haar tietjes erbij hingen, Rutte te vragen of-ie nog had geneukt.

Nu is het eindelijk duidelijk dat er met een vette grijns gewoon een puriteinse moraal werd opgelegd. Halsema werd als vrouw op haar plaats gezet. Als zij het parlementsgebouw komt uitlopen, vraag je niet naar het debat, dat ze net heeft gevoerd, maar naar haar borsten. Rutte werd te verstaan gegeven dat een premier een vrouw hoort te hebben.

Die ondervragingen van Pownews verschillen niet zoveel van de ‘maagdelijkheidstesten’ van de Egyptische militairen op het Tahrirplein. Het is terreur, bedoeld om het land te zuiveren van seksuele vrijheden en vrijgevochtenheid. Jan Roos die de borsten van een schaarsgeklede dame betast: haar straf voor het feit dat ze zich onbetamelijk kleedt. En ook de Joden moeten hun plaats weer kennen.

Hitsige praatjes

Aan de vele beschouwingen van het geval Hoes te zien, is het iedereen wel duidelijk dat een heteroseksuele politicus nimmer op dezelfde manier zou zijn aangepakt als hij een dertig jaar jonger meisje met hitsige praatjes zou hebben proberen te versieren. Ach, de bewijzen zijn er: Ruud Lubbers, de hele Tweede Kamer neukt rond. Toen ik als kelner bij Nieuwspoort werkte werden ze me aangewezen: het neukertje van minister Zus, daar deed minister Zo het mee. Iedereen wist het, niemand kon het iets schelen. En waarom ook? Je staat onder veel druk, maakt lange dagen, bent veel van huis. Wie kan het je kwalijk nemen als je eens wat stoom afblaast? Goed voor het land!

Die tijden zijn voorbij. We moeten allemaal weer in het gareel. Neuken in de missionarisstand, de gordijnen toe, met iemand van onze eigen leeftijd. Zedelijk kleden, geen geflirt, ‘en indien uw oog u tot zonde verleidt, ruk het uit en werp het van u. Het is beter voor u met één oog ten leven in te gaan, dan met twee ogen in het hellevuur geworpen te worden.’

Lekker pijpmondje

Interessant is de recentste column van vuilnisbakkentroglodiet Jan Dijkgraaf die het niet vindt kunnen dat een 53-jarige tegen een twintiger zegt dat-ie een lekker pijpmondje heeft, een week nadat Dijkgraaf opriep een rechter ‘onvruchtbaar te beuken’. Rechters die onwelgevallige vonnissen vellen, moeten worden gebeukt, 53-jarigen dienen het vuur in hun lendenen te doven.

Zelf wil de 52-jarige Dijkgraaf de 25-jarige Monique Samuels verkrachten. Dat roept hij gewoon in het openbaar. ‘Verfrissend’ ‘vernieuwend’, ‘lekker brutaal’. Alleen vind ik het niet zo vernieuwend. Elk bruut regime in de wereldgeschiedenis heeft er op deze manier de wind ondergehouden. Echt, alleen het nazi-uniform ontbree.. O, wacht.

De stem van Uw Charmante Hoofdredacteur horen? Dat kan als u de Nacht van Jole terugluistert.

Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Like de Facebookpagina ‘Handen af van Quinsy Gario‘.

Peter Breedveld, 12.12.2014 @ 10:06

[Home]
 

28 Reacties

op 12 12 2014 at 11:18 schreef wees:

Mooi gesproken.

op 12 12 2014 at 12:14 schreef babs:

Zou zo’n Hoes schadevergoeding kunnen eisen? Dat hij schade lijdt is duidelijk. Het is de moeite van het proberen waard, alleen financiële ellende zal de roze khmer stoppen.

op 12 12 2014 at 12:20 schreef Ralph van der Geest:

Goed verwoord. Ik vind sympathie met Hoes misplaatst. Over zijn seksleven heb ik geen oordeel, ik vind dat ieders persoonlijke zaak. Ik wil slechts opmerken dat PN en GS voor het establishment waar Hoes ook toe behoort nuttig waren om het fascisme in dit land salonfähig te maken en ik weet vrijwel zeker dat we Hoes nooit over PowNed gehoord zouden hebben in afkeurende zin – heeft ie het opgenomen voor die Russische winkelier bijvoorbeeld? – als zijn privéleven niet door dat roze schorriemorrie aan barrels geholpen zou zijn. Nu de hond een keer flink in de hand van het baasje heeft gebeten, roept het baasje pas dat de hond vals is en dat is pas echt de schande na zoveel slachtoffers die zich niet hebben kunnen verdedigen tegen dat nazi-tuig. http://www.krapuul.nl/overig/blog/817155/sorry-onno-hoes-sympathie-en-medelijden-misplaatst/

op 12 12 2014 at 13:10 schreef Egbert:

Het CIDI had ook geen moeite met het anti-Semitisme van Powned en GeenStijl. Want als je anti-Moslim bent mag dat van Ester “Haal de ISIS oorlog naar Nederland” Voet.

Onno Hoes was al die jaren voorzitter van CIDI. Onno zal denken: ‘stank voor dank’.

op 12 12 2014 at 13:56 schreef Pickelhaube:

Nouja, ik was in het verleden altijd tegen dit soort misselijke acties van Pownews en ben dat nu ook, ondanks het feit dat het establishment het nu ook gehad heeft met die omroep. Beter. Dan kan kan de bijl er nu misschien wel in. Ben het verder volledig eens met Peter en had daar vanochtend al een verhitte discussie over op Barracuda, die schreef:

Noem Barracuda conservatief, maar een echte burgemeester is in zijn ogen nog steeds Bert Dijkstra in Swiebertje, waardig grijs met grote ketting, vaderlijk van karakter, met een Saartje aan zijn zij. En hij koestert de illusie dat ze er nog zijn, en niet alleen in Oudewater.

Precies de spruitjesmoraal waar Peter het ook over heeft. Maar dan serieus.

Wel blij als er een nieuw informatieblokje komt tussen Nieuwsuur tot aan het sportonderdeel en Pauw. Brandpunt lijkt me wel een goede kandidaat.

@Ralph: Ik vind het niet eerlijk om hem anders te behandelen omdat je het oneens bent met zijn beleid, of positie. Dan blog je daarover en fakkelt hem af, maar ga je iemand niet op die manier ten val brengen. Ik vond zijn softdrugsbeleid helemaal kut

op 12 12 2014 at 16:40 schreef Erik Tjallinks:

GeenStijl en Powned zijn helemaal niet bezig met het omvormen van de publieke moraal, maar zijn de doorgeschoten zeventiger jaren-babyboomers die de stijl van Sjef van Oekel in het echt willen laten zien, nu het publiek geen verzonnen toneel meer wil, maar alles “in het echt”. Ja, dat is pas spannend, de echte premier vragen of hij geneukt heeft, een burgemeester uitlokken tot een homo-date, het lijkt wel een gedateerde strip van Wim T. Schippers. Ik word niet goed!

op 12 12 2014 at 17:21 schreef Ralph van der Geest:

Hoi Pickelhaube, dank voor je reactie. Ik vind niet dat ik Hoes anders behandel dan anderen, ik erger me aan de mateloze hypocrisie en het gejank over wat er gaande is nu – zoals Peter hier eerder opmerkte – ‘eentje van ons’ door die nazi’s te grazen is genomen terwijl die ‘ons’ zich anders nooit hebben laten horen en, sterker nog, in één bed lagen met diezelfde nazi’s ter facilitering van hun agenda….
De overheid – inclusief Hoes – had het op moeten nemen voor die winkelier, voor Anouk, Olaf en al die anderen die door dat geteisem geterroriseerd zijn. Dat ze dat willens en wetens nagelaten hebben en nu wel beginnen te janken toont de stuitende karakterloosheid aan van ‘ons’, dat wil zeggen: onze regeerders. Duidelijker kan ik niet zijn denk ik.

op 12 12 2014 at 17:56 schreef MNb:

Dan wel van WT Schippers op een bijzonder slechte dag.

op 12 12 2014 at 18:06 schreef Brenda van der Veer:

Ooit hadden we Gert en Hermien, nu hebben we GeenStijl en DDS, weet je.

op 12 12 2014 at 18:48 schreef Bertje:

hoogwaardigheidsbekleders versus het gewone volk.
Is van alle tijden.
Geen Haan kraait er naar als jan een waxine lichtje naar een Hema auto gooit maar o weh o weh als jan een waxine lichtje naar een koetsje gooit.
De bloedzuigende roddelpers staat en stond altijd al paraat om de eerste steen te werpen, niks nieuws!
Met je fotocamera al leunend op de kist van de overledenen om maar een mooi plaatje te kunnen schieten van de nabestaande. Net zo laag en net zo verwerpelijk als een middenstander met een camera lopen treiteren en hem bestoken met domme vragen.
Het schorem heeft alleen hun werkgebied uitgebreid ze hebben de leestafeltjes van de dames-kapper verlaten.

op 12 12 2014 at 18:55 schreef Pickelhaube:

@Ralph

Ik ben het met je eens dat ze meer met die winkelier, Olaf en anderen hadden moeten doen, maar dat betekent niet dat we het niet op moeten nemen voor Hoes, toch? Ik zei er in al die eerdere gevallen wat van en doe dat nu ook.

Daarnaast zou het zonde van het kansje om Powned te slopen zijn als je er niets mee doet. Daar sta Ik verder pragmatisch in.

Ze zijn nu bang bij Powned. Heel bang.

op 12 12 2014 at 19:21 schreef Rob:

Ik vond al dat de PVV ons naar een soort Iran leidt – maar inderdaad, de popi jongens en meisjes van de Nieuwe Truttigheid doen keihard mee.

op 12 12 2014 at 20:21 schreef Thomas E:

Recht op karaktermoord. Recht op schoffering. Recht op hinderlijk volgen. Recht op binnendringen van de privésfeer. Recht op verzieken van iemands leven.

Al die ‘rechten’ gelden blijkbaar zolang het slachtoffer de gang naar de rechter niet maakt. Leuke sfeer daar aan die Noordzee.

op 13 12 2014 at 11:49 schreef Ana:

Uitstekend stuk.

op 13 12 2014 at 12:01 schreef Quote du jour | Doodgekookte spruitjes - Sargasso:

[…] terug naar de jaren vijftig. In de woorden van Peter […]

op 13 12 2014 at 22:54 schreef Benedictus:

Ik denk dat de opmerkingen van Hoes over de gemeenteraad meer kwaad bloed heeft gezet dan zijn date op zich. De Raad wilde laten blijken dat hun controlerende rol er niet een is om in je zak te steken, dus hebben ze Hoes laten bungelen. Hoes had de opmerkingen over de Raad beter achterwege kunnen laten.

Wat zijn sexleven betreft, daar heeft niemand wat mee te maken en zou geen reden mogen zijn om iemand niet te steunen.

Tja, als je mensen met wie je samenwerkt voor een slappe hap te kijk zet t.o.v. mensen die dat niet hoeven te weten, ben je ook een beetje dom.

op 14 12 2014 at 01:35 schreef Suus:

Oeps, daar ging je me toch bijna een Godwinnetje maken. Foei, foei, foei Peter ;)

op 14 12 2014 at 02:33 schreef Marco de Groot:

Wat is dat voor gemeenteraad, die Onno Hoes elegant de nek omdraait, om iets waar ik maar niks schandelijks in kan ontdekken.

op 14 12 2014 at 07:24 schreef Pickelhaube:

@Benedictus

Dat zou bizar zijn, want het betreft onrechtmatig verkregen “bewijzen”. Die uitspraken zijn dan ook “fruits of the poisonous tree“, zoals dat in de VS genoemd wordt. Daarnaast weten we niet precies wat Onno wel en niet gezegd heeft, want Pownews knipt nogal in zijn itempjes en wat we wel konden horen was nog niet eens zo fout. Na zijn uitspraken over de gemeenteraad zei hij bijvoorbeeld “grapje”, maar dan staat de audio ineens veel zachter dan eerder.

Dus de bewijzen zijn onrechtmatig verkregen en werden ook nog eens gemanipuleerd.

op 14 12 2014 at 16:58 schreef Benedictus:

Pickel

Ik ben het met je eens dat de opmerkingen over het belachelijk maken van de Raad onrechtmatig zijn verkregen, maar ik blijf het dom vinden. Grapje of niet. Mensen laten zich nu eenmaal niet graag beledigen, dan telt de ratio vaak niet. Een burgemeester moet altijd op z’n hoede zijn met vreemden als hij over zijn medewerkers uit de school klapt. Natuurlijk is Pownews fout, daarover geen verschil van mening met jou.

op 14 12 2014 at 18:29 schreef Mario:

@Benedictus

Op dat moment was ratje Hasselt allang geen vreemde meer. Daarvoor was er meermalen, gedurende langere tijd, contact tussen hen beide. Check de tijdslijn, voor je nog meer onzin gaat uitkramen.

op 14 12 2014 at 18:52 schreef Pickelhaube:

Ik vind het nogal inconsequent om de actie van dat ratje te veroordelen, maar wel wat daaruit volgt te gebruiken om Onno mee te bekritiseren.

op 15 12 2014 at 10:18 schreef Benedictus:

Het is gewoon niet handig om je baas (de Raad) te beledigen als je er aan de andere kant voor je baan afhankelijk van ben.

op 15 12 2014 at 14:43 schreef Pickelhaube:

In je vrije tijd onder vrienden moet je kunnen zeggen wat je wilt, dat kan en mag geen gevolgen hebben voor je publieke rol. Wie klaagt en zeurt er nou niet over zijn werk?

Wat dat betreft ben ik meer van de Franse traditie waarin het privé leven van publieke figuren off-limits is. Past veel beter bij de vrije Nederlandse seksuele moraal, in plaats van die Angelsaksische hypocrisie.

op 15 12 2014 at 18:47 schreef Benedictus:

Hieromtrent heeft een burgemeester een andere positie dan de raadsleden zelf. Een burgemeester hoort boven de partijen te staan, dat neemt zijn positie met zich mee. Hij of zij moet met alle betrokkenen een goede relatie hebben.

op 15 12 2014 at 19:39 schreef Pickelhaube:

Je zevert, benedictus. Wat heeft “boven de partijen staan” nou te maken met opmerkingen die je tegen vertrouwelingen in de privé sfeer maakt? Precies.Niets.

op 16 12 2014 at 11:05 schreef Benedictus:

Zaken blijven niet altijd in de privésfeer. Zolang het geheim blijft gebeurt er inderdaad niets.

Gebleken is dat de Raad Onno Hoes liet bungelen. Zelf zie ik zijn opmerkingen over de Raad als de belangrijkste reden. Dat wordt niet gepikt van een burgemeester t.o.v. de Raad maar wel van een raadslid t.o.v. de burgemeester.

op 09 01 2015 at 02:36 schreef Steven:

Ehhh… Onno Hoes is domrechts. Leve powned!

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS