Home » Archief » Naakte Arabieren Kijken


[23.02.2013]

Naakte Arabieren Kijken

Peter Breedveld

arab24
Illustratie: Jaroslav Čermák

Wat ik nu toch weer lees op de website van Trouw! Er schijnen in de islamitische wereld dus vrouwen te zijn die de boel daar helemaal op de kop zetten door in hun blote bips rond te paraderen! Terwijl je dus bij moslims vooral denkt aan onderdrukte vrouwtjes in burqa’s die door hun man worden geslagen omdat dat moet van de koran, en die niet weten dat abortus hun door God gegeven recht is en zo.

Maar nee, er schijnt dus een Egyptische blogster te zijn die zomaar haar blote pipi aan iedereen laat zien op het Internet en er zijn Tunesische en Marokkaanse actrices die alles uittrekken en er is een naaktkalender en alles. Sjonge zeg, daar lees je normaal eigenlijk nóóit iets over!

Veranderende seksuele moraal

O wacht, daar lees je tóch wel over, namelijk meer dan een jaar geleden op deze site! Of nee, zelfs meer dan drie jaar geleden al! In fact, er wordt zeer regelmatig geschreven, al jarenlang! Wie regelmatig Frontaal Naakt leest, en dan vooral de stukken van Hassnae Bouazza, is al heel lang op de hoogte van de veranderende seksuele moraal in de islamitische wereld, en de invloed die die heeft op de politiek en op het dagelijkse leven.

En dan doet dus de Internetredactie van Trouw net of ze het allemaal zelf ontdekt heeft. Trouw, dat een paar weken geleden over Hassnae’s boek Arabieren Kijken schreef dat het, behalve in de passages over haar eigen leven, niet doordrong tot ‘een andere laag van de Arabische cultuur’. In Arabieren Kijken wordt uitgebreid stilgestaan bij de ‘schokgolf van de naakte feministen’ die de krant nu zo opgewonden beschrijft.

Met steniging bedreigde pinguinvrouwtjes

Puur jatwerk is het. Ik zou me er niet zo druk om maken als niet zowat alle Nederlandse media Arabieren Kijken arrogant terzijde schuiven, omdat iedereen allang zou weten dat de Arabische wereld meer te bieden heeft dan vlagverbrandende haatbaarden en met steniging bedreigde pinguinvrouwtjes (waarom schrijven jullie daar dan niet over? Ik weet het al: Gij zult Arabieren haten), of omdat uit het boek juist zou blijken dat het zonder de hulp van de verlichte blanke westerling niks wordt met de vrouwenemancipatie daar, of omdat het niet de diepte ingaat, dat Hassnae een apologeet is, enzovoort.

En dan twee weken later wel met een halve stijve het vier jaar oude nieuws brengen dat er in de islamitische wereld – hoe is het mogelijk! – vrouwen zijn die hun naakte lichaam in de strijd tegen de islamistische dictatuur gooien. Die verhalen lagen al die tijd voor het oprapen, op Frontaal Naakt, dat door alle redactie dagelijks helemaal wordt uitgespeld in de hoop mij op een boerenbraadlul of iets dergelijks te kunnen betrappen, en niemand maakt mij wijs dat dit verhaal over de naakte feministische schokgolf niet hevig is geïnspireerd door dat waardeloze boek van Hassnae.

Enthousiaste loftuitingen

Dat boek gaat lekker, overigens, ondanks het feit dat de roomblanke, met een enkele domrechtse excuusallochtoon aangevulde redacties in Hilversum Hassnae uit hun programma’s weren omdat ze weigert zich te lenen voor de dagelijkse portie Arabierenhaat waar de Nederlandse kijker blijkbaar niet zonder kan. De blanke sahibs en sahiba’s mogen zich te goed voelen voor Arabieren Kijken, wie wél nieuwsgierig is naar de ander, beleeft er veel plezier aan, blijkens de enthousiaste loftuitingen op Hassnae’s eigen website.

Voor veel Marokkaanse Nederlanders is Arabieren Kijken een feest van herkenning. Ik begrijp hun verrukte reacties wel. Nederlandse media schrijven hele krantenpagina’s vol over moslims, Arabieren en Marokkanen, ze praten er televisieavonden over vol, maar Hassnae’s Marokkaanse lezers herkennen zichzelf daar niet in. Zíj hangen niet de hele dag rond op straat, roven geen tasjes en dreigen niet in de prostitutie te belanden. Maar ze kennen wel de televisieprogramma’s en de Arabische sterren die Hassnae beschrijft, ze hebben het ook aan de stok gehad met mannen die het Rifstof nog tussen hun tenen hadden zitten en ze hebben geworsteld met gevoelens die misschien niet meteen te verenigen waren met hun geloof.

Kaktussen neuken

Voor hen is Arabieren Kijken een belangrijk boek. Daar herkennen ze zich wél in. En dat die sjieke blanke meneren en mevrouwen in hun roomblanke mediabolwerken dat niet zien, is exemplarisch voor hun myopie. Dag-in, dag-uit mekkeren over Marokkanen die weigeren te ‘integreren’, maar er tegelijkertijd keer op keer blijk van geven dat het je geen moer interesseert wat die Marokkanen beweegt, wat ze denken en voelen. Behalve natuurlijk als ze uit frustratie over hun besnijdenis kaktussen gaan neuken.

Dames en heren grachtengordelbewoners, hier is uw kans! Leer de moslimse medelander kennen, koop Arabieren Kijken, leg het onder uw kussen, koop ook een exemplaar voor op uw werk. Jat eruit, maar wees er dan wel gewoon eerlijk over!

Overigens zijn de regionale Nederlandse media aanmerkelijk progressiever dan de landelijke. Vanmorgen was Hassnae te gast in het programma Bijlage van RTV Noord Holland. Hier terug te beluisteren.

Verwen uzelf en koop Arabieren Kijken bij onze vrienden van De Koperen Tuin. Maar bij de Ako of de Bruna mag ook, uiteraard.

boeken, Peter Breedveld, 23.02.2013 @ 12:20

[Home]
 

42 Reacties

op 23 02 2013 at 14:37 schreef Hugo Schrijvers:

Je bent nu toch wel een beetje paranoide aan het worden, Peter. Ik kan me niet voorstellen dat Trouw jouw blogje kent. Jouw lezers moet je meer zoeken bij de werkelozen, de psychiatrisch patienten ( Sasha!), de alcoholisten en ander maatschappelijk mislukt linksvolk.

op 23 02 2013 at 14:41 schreef Ralph van der Geest:

In “Oceanië”, de griezelstaat uit George Orwell’s boek “Nineteen Eighty Four” is er sprake van een dagelijkse ‘2 minuten haat’.
Welnu, soms als ik kennis neem van de inhoud van ‘P&W’, het geraaskal in de bruine haatbode van Philippe-huilie-huilie-Remarque of de voormalige verzetskrant ‘Trouw’ waarin de haatsite ‘GeenStijl’ aan de man gebracht wordt als zijnde het mooiste en het beste sinds de Verlichting denk ik dat wij in vergelijking met de bewoners van “Oceanië” heel wat beroerder af zijn met de dagelijkse ’24 uur haat’ die over ons uitgestort wordt als een nimmer aflatende vieze bruine stroom diaree.
Het is daarom ook dat ik zo weinig mogelijk nederlandse tv of kranten zie: ik word er fysiek onpasselijk van.
Geef mij maar een goed boek.
‘Arabieren Kijken’ bijvoorbeeld, ik heb ervan genoten.

op 23 02 2013 at 15:27 schreef dewanand:

namaste Peter,

lees deze vertaling door mij uit een boek van een Vedische expert uit Suriname:

‘De emigranten van de maan-dynastie in de Arabische wereld (De naam Arabier is afgeleid van het Sanskriet woord ‘Arva’ dat paard betekent) volgden alleen de maancyclus in hun kalender en negeerden de zonnecyclus totaal.’
Bron citaat:
Compilatie Vedische Concepten

Auteur: Devanarayan Arya (M.A.)
Gepubliceerd door Manav Seva Pratishthan (Regd.), New Delhi, India.
November 2008.
ruim 400 pag, vertaald door Dewanand.

Feitelijk zijn de Arabische volkeren dus afkomstig uit het oude India, Aryawart en hun migratie begon ruim 4000 jaar geleden, hierom zijn de culturele overeenkomsten tussen hen en de Hindoes heel groot, nu is dit volk geislamiseerd, maar in wezen zijn zij heel Vedisch, cultureel Indiaas, en zelfde ras of genenset, gepigmenteerd caucasisch.

Ruim 70 procent van de Arabische volkeren wil af van islam en men zoekt een alternatief via India, de Bollywood cultuur en indiase films.

blanke Hollanders zijn gewoon achterlijk, kleinzielig en bekrompen denk ik vaak. Domme blanken houden zichzelf dom.

dewanand

op 23 02 2013 at 16:12 schreef Hugo Schrijvers:

Wij domme hollanders zijn anders wel veel beter in het naakt rondhuppelen dan de koelies en de arabieren. Trouwens ik vind het beter dat de arabieren hun kleren in het openbaar zoveel mogelijk aanhouden, want ik kan ze niet bepaald aantrekkelijk noemen. Soms is die islamitische lappenkleding dan zo gek nog niet.

op 23 02 2013 at 16:17 schreef MNb:

“Ik kan me niet voorstellen dat Trouw jouw blogje kent.”
En ja, daar is de bevestiging van

“dat het je geen moer interesseert wat die Marokkanen beweegt”
Gewoon even de zoekfunctie van Trouw gebruiken op Frontaal Naakt, Peter Breedveld en Hassnae, Hugo, dan zul je zien hoe goed ze deze site kennen op de redactie van Trouw. Maar ik kan me levendig voorstellen dat dat voor domrechts zoals jij die belichaamt nét een denkstap te ver is. In die zin ben je geëxcuseerd.

op 23 02 2013 at 16:24 schreef Peter:

Met Hugo Schrijvers ben ik nu ook wel klaar. Trollen doe je maar lekker in het bos. Dag Hugo.

op 23 02 2013 at 16:39 schreef Micha:

Beste Peter,

Ik lees je blog al vrij lang, maar dit is de eerste keer dat ik mij geroepen voel om te reageren.

je geeft alle media de schuld dat ze negeren, neemt iedereen de maat die er een andere mening op na houdt, en draagt dit ook hartstochtelijk uit.

Met andere woorden, je maakt jezelf op dit gebied praktisch onmogelijk.

Het is jou site, jou mening (vaak eens zelfs) maar door alle ruis, die je zelf veroorzaakt, zal werkelijk niemand zijn vinger aan je willen branden.

Je staat bekend als “the boy who cries foei”
je deelt flink uit, maar als men die geste teruggeeft heeft altijd die andere dat gedaan.

Op deze manier blijft het bij bloggen voor een klein publiek.

En dat is jammer!

Serieus

op 23 02 2013 at 16:41 schreef sabaroth:

Geweldig, ik heb weer in een deuk gelegen.
Ik moet er niet meer aan denken dat dit weblog ooit zou verdwijnen, snel 50 pleuries overgemaakt en ga zo door

op 23 02 2013 at 16:46 schreef Peter:

Je probeert het wel, Micha, maar echt lekker komt het er allemaal niet uit, hè?

op 23 02 2013 at 17:00 schreef RJ:

@ Micha: jouw*

op 23 02 2013 at 17:14 schreef Tayfun Balçik:

@ Micha, moet PB ook moslims de schuld van alles geven om niet buiten de boot te vallen?

op 23 02 2013 at 19:08 schreef dewanand:

namaste Hugo Schrijvers,

naakt lopen is al duizenden jaren normaal in heel India voor duizenden sadhus, sannyasis, en swami’s, mannen en vrouwen, die moksha of samadhi hebben gerealiseerd en het wordt zelfs voorgeschreven als de ultieme boete (tapas) levenslang. Plus moeten ze dan niets bezitten en leven van vuilnis en aalmoezen, zitten ruim 50.000 in India. Kijk bij youtube beelden Kumb Mela dan zie je duizenden Hindoes bloot he, een grote jaarlijkse nudisten show in India, bij de heilige rivieren, Ganges en Brahmaputra, samen 50 miljoen hindoes daar.

Ik kijk naar harde feiten en ik ken islam wel redelijk sinds mijn jeugd als jihad strijder, en hierom kan ik bewijzen dat moslims niet de schuldigen zijn van de economische ellende, eurocrisis, bankencrisis, maatschappelijke faillisement blanke ras, kinderporno blanken, psychische drama’s blanke gekken, blanke seriemoordenaars, dood zuipen tot coma blanke meiden, uitnaaicultuur van blanke meiden vanaf 12 jaar normaal nu, enz. Ja, man jullie blanken doen dit zelf en zijn te dom en te achterlijk of misschien echt genetsich gehandicapt en hierom verdoemd om zo weggevaagd te worden. Jullie blanke ras sterft uit en dat is jullie karma.

op 23 02 2013 at 21:15 schreef Sasha Berkman:

Het grappige is dat die Hugo, net zoals Grote Piet, het lef had om mij onfatsoenlijk te noemen :)

“Jullie blanke ras sterft uit en dat is jullie karma”

Alleen als je je blank voelt :)

op 23 02 2013 at 23:07 schreef dewanand:

namaste Sasha Berkman,

Ik geloof dat je een vrouw bent en uit Nederland komt, maar je opmerking, ‘alleen als je je blank voelt’ is interessant.

Ik ben dus hindoestaans suri he, goudbruingekleurd en hoor tot het hindoeras, hyperras, vuilnisbakkenras, of zonneras zoals de Vedás dat noemen. Maar interessant is dat de hindoe/vedische filosofie juist zegt dat je niet je kleed of lichaam bent maar je ziel/atma dus. Nu heb ik de theorie ontwikkeld om mijzelf dus door te differentieren tot het niveau van mijn atma of ziel, dus heb ik nieuwe inzichten in wat ik ben en wat niet. Het kleed is vergankelijk.

Mail mij als je meer wil weten uit mijn theoretisch onderzoek en kom langs bij mij en Wieroe. Kan voor jou interessant zijn. Onfatsoenlijk ben je niet, gewoon logisch denk ik.

dewanand
delft
waldo@ziggo.nl

op 24 02 2013 at 08:02 schreef Ralph van der Geest:

@denawand, wat hebben Ziggio en Milka met elkasar gemeen? Juist, ze adverteren op fascistische sites als GeenStijl en De Dagelijkse Standaard. Ze voeden dus het fascisme.
Zo zie hier een beginnetje van een zwarte lijst van bedrijven die het fascisme in dit land aanwakkeren en financieren.
Boycotten die handel dus.

op 24 02 2013 at 08:58 schreef sjap:

@dewanand
Als blanke man ben ik nooit het slachtoffer van enige discriminatie.
Je bent de eerste die het voor elkaar krijgt toch discriminerende opmerkingen jegens mij te maken en dus kan ik voor het eerst protesteren. Bij dezen: het wegzetten van blanken als dom, achterlijk en ‘misschien echt genetsich (sic) gehandicapt’ is stigmatiserend en racistisch. Racist.

op 24 02 2013 at 10:28 schreef abib:

ik kan dewanand alleen maar gelijk geven. Sterker nog hij heeft gelijk. Het blanke ras zal ten onder gaan. En liever vandaag dan morgen. Sjap is een huilebalk. En als het zover is in Nederland zal er veel veranderen!

op 24 02 2013 at 14:31 schreef marten:

Wow, rassenhaat op basis van generalisaties en stereotypen, hoe verheven dewanand! met in de bonus nog een wens tot genocide van abib!

op 24 02 2013 at 15:29 schreef MNb:

En daar zijn de volgende twee sukkels die niet verder kijken dan hun domme neus lang is en daarom Dewanand van rassenhaat beschuldigen. Dewanand generaliseert en stereotypeert iederéén, inclusief zichzelf. Let vooral op het woord vuilnisbakkenras.
De tweede sukkel stelt “het blanke ras zal ten onder gaan” gelijk aan genocide. Nee dus. Dewanand wil het blanke ras elimineren door interraciale sex en daartoe massaal gekleurde meisjes op gefrustreerde blanke domkoppen als Sjap en Marten afsturen. De biologie geeft hem gelijk als hij stelt dat de kinderen die daarvan het gevolg zijn minder dom zullen zijn dan Sjap en Marten. Bovendien stelt Dewanand dat dat een onvermijdelijk en onomkeerbaar proces is. Daar ben ik helaas minder zeker van. Wel is heeft Dewanand uitstekend begrepen dat generalisaties en stereotyperingen zinloos zijn geworden als de gehele mensheid tot hetzelfde vuilnisbakkenras behoort.
Wel, ik heb mijn steentje al bijgedragen. Mijn zoon is half om half en dat heeft de volledige goedkeuring van Dewanand; ik mag hopen ook van Abib.

op 24 02 2013 at 15:59 schreef sjap:

@MNb

Hilarisch. En aangezien alles mbt ras hier toch bespreekbaar is het volgende.
Latina’s en negerinnen hebben gemiddeld een lager IQ dan een blanke. Je stelling is onzin. Als ik daarentegen een kind met een aziatische vrouw zou krijgen dan zou daarvan het gevolg zijn dat dat kind minder dom is dan ikzelf.

op 24 02 2013 at 16:18 schreef herman van der helm:

Hugo Schrijvers zegt:

“Wij domme hollanders zijn anders wel veel beter in het naakt rondhuppelen dan de koelies en de arabieren. Trouwens ik vind het beter dat de arabieren hun kleren in het openbaar zoveel mogelijk aanhouden, want ik kan ze niet bepaald aantrekkelijk noemen. Soms is die islamitische lappenkleding dan zo gek nog niet.”

Dan moet ik de eerste blanke nog tegenkomen die zo open met naakt omgaat:

http://ayselbodur.com/art/art-project-1/

op 24 02 2013 at 16:23 schreef abib:

Beste MNb
Dat dewanand zichzelf ook stereotypt wil niet zeggen dat zijn andere opmerkingen niet racistisch zijn.
Verder sterke analyse. Inderdaad is mijn zoon ook half om half.
Best Marten, je had ook kunnen vragen wat ik denk dat er gaat veranderen. Misschien iets anders dan dat jij denkt…
Beste Peter, je matige betoog geeft toch weer interessante, wel echter off topic discussies.

op 24 02 2013 at 16:39 schreef marten:

dewanand zijn godsdienst is nog niet eens van de grond gekomen, maar de eerste kerkvader is er al in de vorm van MNb. Ik ben op de hoogte van zijn plan tot rassenmenging maar in mijn ogen kom je niet weg met hatelijke generalisaties en stereotypen als je dat óók voor jezelf doet. Eigenschappen toedichten op basis van ras is wetenschappelijk gezin onzinnig, en racisme bestrijdt je het beste door dit te benadrukken. Niet door telkens over raciale eigenschappen te beginnen zoals dewanand doet. Om MNb’s beschuldiging van domheid en frustratie kan ik eigenlijk alleen maar lachen.

op 24 02 2013 at 16:49 schreef Peter:

Beste Abib, jammer dan wel, dat jij het gemiddelde niveau weer wat omlaag haalt.

op 24 02 2013 at 17:03 schreef marten:

Ik zou het persoonlijk erg jammer vinden als de uiterlijke diversiteit verloren zou gaan door massale interraciale voortplanting. Eén of twee generaties zou alle fun hebben, waarna de mensheid voor de rest van zijn bestaan gedoemd zou zijn tot eenheidsworst. @abib: waarom leg je dat niet uit, in plaats van het als een soort dreigement neer te typen?
ontopic: de redactie van Trouw is kennelijk nog een blank bastion, laten we daar de dewanand-brigade van mooie donkere meisjes op afsturen. Het afkraken van Hassnae’s boek door iemand die het ogenschijnlijk niet gelezen heeft en daarna wél Hassnae’s werk als eigen gevonden nieuws presenteren verraad hun houding jegens allochtonen: ze gebruiken als het uitkomt, maar als ze er mee kunnen scoren steken ze een mes in je rug.

op 24 02 2013 at 17:47 schreef Jona:

@Hugo Schrijvers

Ik kan me heel goed voorstellen dat Trouw Peters “blogje” kent. De Volkskrant heeft ooit eens een stukje van mijn, nog veel kleinere, blog overgenomen, inclusief spelfout. Over het algemeen heb ik nog wel vertrouwen in de schrijvende pers, maar er is een element van gemakzucht.

op 24 02 2013 at 18:52 schreef abib:

Beste Marten
Hartelijk dank. Er zit zeker een kern van waarheid in je stelling. Eenheidsworst zou zeker saai zijn. Tevens duidt je reactie het mankement, in mijn ogen, van discussies op internet aan. Veel van de nuance gaat direct verloren, waarbij mijn opmerking meteen als een ‘dreigement’ wordt gezien. Ik snap trouwens dat dit zo kan overkomen. Was geenszins de bedoeling.

@Peter, dank voor de opmerking. Het is ook nooit goed voor jou toch? Schrijft een onderdeel van de main-stream media een keer over de veranderende moraal in de Arabisch wereld is het weer niet goed. Want dan is het weer gejat. Heb jij en Hassnae nu opeens het monopoly op deze ontwikkelingen? Of ben je op je pik getrapt, dat ze het boek niet goed recenseerden? Ooh vergeten… Natuurlijk als een iemand over SNS schrijft, dan mag niemand anders daar meer over schrijven.

op 24 02 2013 at 18:56 schreef Peter:

Ik dacht eigenlijk dat ik hierboven duidelijk genoeg had beschreven wat me precies dwarszit, Abib. Misschien moet je wat beter leren lezen.

op 24 02 2013 at 19:11 schreef Hiepo-kriet:

Peter, ’n beetje mededogen is wel op z’n plek.

Ik vermoed dat Hugo ooit bruut en vooral heel beslist is afgewezen door een Arabische schone. Sindsdien kan hij niet anders dan ontkennen dat den bronzen Arabische mens -al dan niet gekleed- een stuk esthetischer oogt dan de gemiddelde witkop.

Door z’n eerste reactie voel me persoonlijk zeer aangesproken, dat moet ik ‘m nageven.

op 24 02 2013 at 19:12 schreef abib:

Beste Peter,
ik reageerde niet op je opmerking. Daarvoor bedankte ik je alleen. Wat je dwars zit maakt me verder niet zoveel uit.
Ik gaf een reactie op je betoog. Indeed wat beter leren lezen.

op 24 02 2013 at 19:15 schreef Peter:

Abib, ik heb geen zin in absurde discussies met onvermoeibare domme drammertjes als jij. Kennelijk heb je niet alleen mijn betoog slecht gelezen, je begrijpt je eigen reacties niet eens.

De volgende reactie kan maar beter inhoudelijk en constructief zijn, anders krijg je een IP-ban.

op 24 02 2013 at 19:21 schreef Peter:

Ze gaan altijd voor de IP-ban. Kunnen zich niet helpen.

op 24 02 2013 at 22:15 schreef MNb:

“Latina’s en negerinnen hebben gemiddeld een lager IQ dan een blanke.”
Hilarisch inderdaad – sjap beschuldigt Dewanand van racisme en countert binnen de kortste keren met racistische domheid.
IQ-testen lijden aan culturele vooringenomenheid om de simpele reden dat ze worden gemaakt door blanken voor blanken. Dat effect is bij psychologen al jaren bekend.
Overigens is de moeder van mijn zoon noch latina noch negerin.

“Eigenschappen toedichten op basis van ras is wetenschappelijk gezin onzinnig.”
Klopt, domoor Marten. Daar racisme uit afleiden is een non-sequitur. Moet je wel meer dan drie hersencellen in werking stellen.

“waarna de mensheid voor de rest van zijn bestaan gedoemd zou zijn tot eenheidsworst.”
Van biologie heb je niet veel begrepen, als je dat denkt. Overigens, domoor Marten, heb ik nergens geschreven dat ik me achter Dewanand’s voorstel schaar, al ben ik er ook niet tegen. Ik ben alleen politiek incorrect genoeg om de consequenties ervan door te denken. Dat is voor jou blijkbaar te moeilijk.

Ook hilarisch dat domrechts enerzijds altijd klaagt over policor en nu piept als Dewanand zeer politiek incorrect over Nederlanders schrijft.

op 24 02 2013 at 22:49 schreef Peter:

Een beetje aardiger voor Marten graag, MNb. Hij is goed volk.

op 24 02 2013 at 22:52 schreef Tayfun Balcik:

Goed Volk denkt niet :)

op 24 02 2013 at 23:14 schreef marten:

Ik weet niet wat ik geschreven heb dat je mij tot de categorie domrechts indeelt.
dewanand’s rassentheorie staat me niet aan vanwege de generalisaties. Eenheidsworst is waar DWN naar streeft om racisme te doen verdwijnen (dat zeg je zelf). Ik wil racisme bestrijden door mensen nu eens te laten doordringen van het feit dat ras alleen uiterlijke opsmuk is. En inderdaad zou niet alle variatie verloren gaan bij massale interraciale seks, maar fenotypen van recessieve genen zouden aanmerkelijk zeldzamer worden. De mensen die houden van blond met blauwe ogen of van een Japans uiterlijk zouden er in DWN’s scenario bekaaid vanaf komen. Ik heb overigens niks tegen interraciale seks, hoe meer hoe beter, maar bewaar wel wat diversiteit voor de toekomstige generaties.

op 24 02 2013 at 23:23 schreef acin:

peter, volg je nu een tijdje. Heerlijk hoe je weer tekeergaat!

op 24 02 2013 at 23:42 schreef marten:

@MNb waarom ben je zo fel op mensen die dewanand bekritiseren? Ben je verliefd op Wieroe?

Ik ben het overigens eens met je kritiek op sjap, hij is wél domrechts.

op 25 02 2013 at 11:37 schreef Maarten:

Toen ik dat las in de Trouw ging ik ervan uit dat het door Hassnae geschreven was. De naam van de schrijver ontbrak of vond ik niet. Ook een reageerder ging hiervan uit, als ik me goed herinner.

op 25 02 2013 at 13:57 schreef sjap:

@ MNb

Hilarisch inderdaad – sjap beschuldigt Dewanand van racisme en countert binnen de kortste keren met racistische domheid.
IQ-testen lijden aan culturele vooringenomenheid om de simpele reden dat ze worden gemaakt door blanken voor blanken. Dat effect is bij psychologen al jaren bekend.

Mijn feit staat als een huis. Culturele vooringenomenheid van IQ-testen is flauwekul. Bestaat niet. Is nooit bewezen. Niet-talige iq-testen zijn all over the world te gebruiken.

En ik hoop niet dat ik je simplistische wereldbeeld heel erg verstoor; ik ben niet domrechts. Ik ben hoogbegaafd en stem al jaren pvda/pvdd en heb gekozen voor een absurdistische nickname.

op 25 02 2013 at 14:40 schreef dewanand:

namaste Marten, MNB, ea Fnaakters,

Dilemma is dit: Rechtse visie is rasvervuiling en linkse visie is rasverrijking. Maar dit is gewoon bij alle volkeren en rassen wereldwijd zo. Hindoestanen, ook in India willen hun vuilnisbakkenras absoluut zuiver houden, zeggen ze dan Khattar Hindoe, dus raszuivere Hindoe aap. Helaas is 70 procent van dit Hindoeras of hyperras nu genetisch gedegenereerd door kaste inteelt van bijna 1400 jaar, en uithuwelijken, waardoor de seks gewoon slechter werd en er niet goed geneukt werd in die koeliekutjes door superlullen. Gevolg een biologisch inferieur koelieras overal en hierom leer ik hihdoemeiden om maar te paren met vele lekkere lange blanke mannen, als rasverrijking. Inferieure koelie DNA dus wegneuken.

mbt blanken, zie onderstaande analyse van mij, klein boekie:

WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 01 of 27
Voordelen blank houden Nederland

http://www.dewanand.com/blank01.htm

In Nederland zijn er nogal wat regio’s die door inteelt gedegenereerd zijn, wel blank maar inferieur: zeeland, Ede christenen, delen brabant, friesland, enz. Een leger potente zwarten is best solution,.

Wat is nou zuiver blank, germaans, arisch? of koelie?

dewanand

op 25 02 2013 at 19:12 schreef Maarten:

@marten en dewande
Racisme verdwijnt niet wanneer we allemaal eenheidsworst zijn. Er is altijd wel iets om groepen te onderscheiden.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS