Home » Archief » Onze grootste vijand is de overheid


[15.06.2019]

Onze grootste vijand is de overheid

Peter Breedveld


Scène uit Doom Patrol

Zomaar een paar berichten in de media, de afgelopen week: 1) het Openbaar Ministerie is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de bronnen achter de Nieuwsuur-onthulling dat het Wetenschappelijk Onderzoeks- en Documentatiecentrum van het ministerie van Justitie en Veiligheid niet onafhankelijk is. 2) De Belastingdienst, die onterecht de kinderopvangtoeslag van allochtone ouders stopzette, hield belangrijke stukken achter om het onderzoek naar deze misstand te frustreren. 3) De overheid heeft willens en wetens onschuldige mensen kapotgemaakt naar aanleiding van de vuurwerkramp in Enschede, om zelf buiten schot te blijven. Er werd geknoeid met bewijzen en onderzoek werd gefrustreerd om de zaken rond te krijgen tegen mensen waarvan al van tevoren was besloten dat die schuldig waren.

Een beetje Central Park Five dus, maar op zijn polders. De openbare aanklagers in de zaak rond de Central Park Five, een groep zwarte en bruine jongeren die werden veroordeeld werden voor een brute verkrachting waar ze niks mee te maken hadden, worden pas nu, 20 jaar later gestraft voor hun verwerpelijke daden, omdat Netflix er een aangrijpende televisieserie over uitzendt, maar dat ze alle grenzen van betamelijkheid hadden overschreden, was al jaren bekend, en al die jaren zijn ze ermee weggekomen.

Racisme en machtsmisbruik

Ook hier in Nederland blijft de overheid vrijwel altijd buiten schot, en moeten onschuldige burgers en klokkenluiders boeten voor de zonden van machtige ambtenaren. De argumentatie van het OM om op jacht te gaan naar de bronnen achter het WODC-verhaal is dat het ministerie ‘mogelijkheden en instrumenten heeft om zaken die wellicht niet door de beugel kunnen veilig te bespreken, te melden en goed te laten onderzoeken’ en dat het daarom niet nodig zou zijn om naar de pers te stappen, maar juist in die WODC-affaire liep de onderzoeker die de misstanden aankaartte, tegen een muur van onwil en tegenstand aan.

Hetzelfde gebeurt bij de politie, waar medewerkers die racisme en machtsmisbruik aankaarten, worden gefrustreerd door de organisatie zelf. De misstanden bij de Belastingdienst worden onderzocht door de daders zelf! Er is geen enkele hoop voor de burger op gerechtigheid, en geen enkel uitzicht op een verbetering van de situatie, als de overheid bewijzen wegmoffelt die duiden op haar egen verantwoordelijkheid voor bepaalde misstanden.

Gevestigde hierarchie

Ik vertel de Groningers die in levensgevaarlijke bouwvallen moeten wonen door de geldzucht van onze regering, natuurlijk niks nieuws. En de honderdduizend mensen wier levens zijn geruïneerd door de Q-koorts, een direct gevolg van de intensieve veehouderij, evenmin. De nabestaanden van de gruwelijk vermoorde Mitch Henriquez weten het ook al.

De overheid is een grote moloch die er niet is voor de burgers, maar andersom. Alles wat de overheid doet, dient ter bescherming van haar eigen bestaan. En alle overheidsorganen staan in dienst van alleen dat doel. ‘Gesetz und Ordnung sind überall und immer Gesetz und Ordnung derjenigen, welche die etablierte Hierarchie schützen‘, zegt Marcuse. ‘de wet en de openbare orde dienen overal uitsluitend ter bescherming van de gevestigde hierarchie.’

Corrupte machtswellusteling

En wie die hierarchie in gevaar brengt, die moet kapot. Klokkenluiders en informatielekkers en druktemakers. “We voelen ons niet veilig meer”, hebben ambtenaren van Justititie volgens Ferdinand Grapperhaus gezegd. Grapperhaus, die zei dat hij tegen een strafrechtelijk onderzoek naar de bronnen van die WODC-affaire was, en zelf aangifte blijkte hebben gedaan. Nee, ik kan me voorstellen dat je je als corrupte machtswellusteling niet veilig voelt als klokkenluiders je in je afzichtelijke pukkelige blote reet zetten.

Gelukkig is het OM er om ervoor te zorgen dat de schuldigen zullen worden gestraft. En dat er een signaal uitgaat naar al diegenen die het in hun hoofd halen om in opstand te komen tegen de corruptie binnen het ambtenarenapparaat. Op dat we allemaal braaf blijven meemarcheren.

Vakantiegeld gehad? Dan kan er godverdomme toch wel een paar euro af voor uw favoriete hedonistische webmagazine!

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Binnenkort moet ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 15.06.2019 @ 15:30

[Home]
 

1 Reactie

op 15 06 2019 at 15:32 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS