Home » Archief » Geweld veroordelen


[18.06.2019]

Geweld veroordelen

Peter Breedveld


Scène uit Doom Patrol

Fatsoensrakkertjes dragen mij op om het geweld tegen Pegida-Führer Edwin Wagensveld te veroordelen, maar dat doe ik lekker niet. Ik moest vooral lachen om een foto van Wagensveld, die een hele grappige imitatie doet van een huilende Stan Laurel, terwijl politie-agenten zijn belagers op afstand houden.

Eigen schuld, dikke bult. Als je ruzie komt zoeken, moet je niet janken als je die ook echt krijgt. Nee, er is hier niemand de mond gesnoerd om zijn “mening”, niemand is zijn demonstratierecht ontzegd. Je kwam sarren en treiteren en zuigen, dan ga ik geen morele verontwaardiging lopen veinzen omdat je twee mepjes op je rug kreeg. Op je rug, omdat je ondanks je stoere praatjes het record plaatpoetsen verbrak, het record poepstreep trekken, het record hazenpad kiezen, de geluidsbarrière doorbrak, op zoek naar de veilige armen van oom agent, die overigens ook niet de indruk wekte tot je fan-base te behoren.

Verdiend pak slaag

Vanachter priemende wijsvingertjes wordt plechtig gepredikt dat je van anderen hebt af te blijven, óók als het een etterbak als Wagensveld betreft. Ik weet niet of ik dat vind. Het is altijd beter om je niet uit te laten lokken, om je waardigheid te blijven behouden. Maar ik kan me situaties voorstellen waarin iemand een verdiend pak slaag krijgt. Als die iemands vrouw of zus voor hoer uitscheldt, bijvoorbeeld. Als die iemands kinderen bedreigt. Als die expres de exacte replica op schaal van de Notre Dame kapotmaakt, die iemand met luciferhoutjes heeft gebouwd en waar die drieënhalf jaar over heeft gedaan. Als die in iemands soep spuugt, als die elke dag zijn hond in iemands voortuin laat schijten. Tal van situaties meer.

Het mag niet van de wet, en dat is maar goed ook, maar je bent een wezel als je mensen willens en wetens loopt te tergen tot op het bot en daarna aangifte gaat doen bij de politie als ze je een bloedlip slaan.

Daarbij, dat tuig van Pegida begon met slaan, zoals te zien op dit filmpje en te horen in dit ooggetuigenverslag. Eén buurtbewoonster duwde een mobiele telefoon van een racist uit haar gezicht, kreeg meteen klappen en dat was het moment dat de aandacht van een aantal buurtbewoners zich op Wagensveld richtte, die stond toe te kijken hoe die buurtbewoonster werd gemolesteerd.

Moslims vergassen

En zo vreedzaam is Wagensveld zelf ook niet. Heeft een handel in wapens; stun-guns en boksbeugels en dergelijke. Ging in de bossen van Bulgarije in paramilitaire uitdossing op jacht naar vluchtelingen. Hitst tegen moslims, met als direct gevolg dat het geweld tegen moslims almaar toeneemt. Moslima’s worden in elkaar geslagen, moskeeën in brand gestoken als direct gevolg van de kwalijke stemmingmakerij van Wagensveld en zijn geestverwanten. Eén van de woordvoerders van Pegida, een mevrouw die bij Pauw aan tafel mocht komen vertellen hoe zielig en onderdrukt ze was, riep op Facebook op om moslims te vergassen. Dergelijke ophitserij heeft in Engeland en Duitsland aan al twee politici het leven gekost.

Op Twitter zit een linkse jongeman al twee dagen te brullen dat ja, Pegida deugt niet, maar het is een irrelevant groepje en moslims molesteren toch ook joden en homo’s.

Dat je een groep neonazi’s bagatelliseert en in één adem door hun acties vergoelijkt door hun haatpropaganda één op één over te nemen en verder te verspreiden. En deze jongeman is de enige niet, je hoort het constant van vertegenwoordigers van het Redelijke Midden. “Ja, Pegida mag niet, maar moslims háten toch ook joden, in de koran stáán toch ook antisemitische passages, vrouwen wórden door de islam toch ook onderdrukt?” Je leest het op De Correspondent, de jammerklachten over de oprukkende islam.

Smerige kutnicht

Terwijl de échte antisemitische passages te vinden zijn in het rijke oeuvre van Annabel Nanninga, die vorige week als senator werd geïnstalleerd in de Eerste Kamer. Op GeenStijl lezen we de oproepen om te fappen op vrouwen die door hun vriend in elkaar zijn geslagen, wordt een activiste gewoon met naam en toenaam en portretfoto voor hoer uitgescholden, wordt opgeroepen een vrouwelijke columnist met een onwelgevallige mening te bedreigen met verkrachting, opgeroepen “smerige kutnicht” Erwin Olaf te bespugen en verkrachten, enzovoort.

In het sjieke NRC Handelsblad gisteren een paginagroot interview met een Rooms-katholieke haatprediker die er, zonder een enkele kritische noot van de interviewer, zijn reactionaire bagger over onder meer transmensen en homo’s uitkotst.

Maar die koranpassages, díe zijn het probleem.

Koranpassages

Dit soort haatpropaganda is een “mening” als je Jud Süss ook een mening vindt. Moslims demoniseren door ze met behulp van uit de context gerukte koranpassages af te schilderen als bloeddorstige jodenhaters en vrouwenonderdrukkers is geen mening, dat is geweld. En wie zegt dat het Ed Wagensvelds recht is om dergelijke “meningen” te verkondigen, ongevraagd, in andermans buurt, op andermans vrije zaterdag, en pas begint te piepen als Wagensveld twee mepjes op zijn rug krijgt, die propageert grof en weerzinwekkend geweld, gelijk aan het geweld in Jud Süss.

Er wordt op sociale media altijd een foto gedeeld van een Zweedse joodse vrouw die een neonazi slaat met haar handtas. Iedereen vindt die vrouw een held, een voorbeeld en ja, dat is ze ook.

Hoezo is de boze buurman die Wagensveld een mep verkoopt dan géén held?

Vakantiegeld gehad? Dan kan er godverdomme toch wel een paar euro af voor uw favoriete hedonistische webmagazine!

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Binnenkort moet ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 18.06.2019 @ 06:31

[Home]
 

1 Reactie

op 18 06 2019 at 06:31 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS