Home » Archief » Ik word vervolgd wegens belediging van een seriebelediger


[02.03.2019]

Ik word vervolgd wegens belediging van een seriebelediger

Peter Breedveld

Ik ben gedagvaard omdat ik een troll heb beledigd die me acht jaar lang obsessief heeft geterroriseerd en grappen maakte over de dood van de moeder van mijn geliefde. Ik moet me voor de rechter verantwoorden wegens belediging, belediging!, van een man die me acht jaar lang belasterde bij mijn werkgever, die mijn geliefde consequent ‘muzelvrouwtje‘ noemde omdat ze moslim is, die mij en mijn geliefde acht jaar lang dag in, dag uit afzeek, uitschold, in onze privélevens zat te poeren me ook bedreigde, die transfobe sneren maakt over een vriendin, die werkelijk grenzeloos was in zijn hufterige gedrag, werkelijk elke dag, acht jaar lang, maar die naar de politie ging om te klagen dat ik hem had beledigd omdat ik na acht jaar eindelijk eens iets terug zei.

En dat de politie me daarna op het bureau ontbood, om uit te leggen wat me bezielt om een kerel te beledigen die me acht jaar lang dagelijks sarde en treiterde en belasterde en die grappen maakt over de dood van Hassnae’s moeder. Grappen! Over de dood van iemands moeder! dat ik daarvoor naar het bureau moest komen, vond ik al schandalig.

Maximale schade

Maar dat een officier van justitie mijn hele verklaring leest, inclusief de constatering van de politie zelf dat Hans Konings, want over hem hebben we het, me sinds 5 november 2011 obsessief beschimpte en belasterde, dat die de stapel screenshots leest die ik aan de politie heb gegeven, dat hij leest dat Konings grappen maakte over de dood van Hassnae’s moeder, en dan toch besluit dat ik vervolgd moet worden omdat ik deze gezagsgetrouwe burger, deze pilaar van de samenleving heb beledigd, dat vind ik zo onwerkelijk, zo surrealistisch. Dat tart echt alle voorstellingsvermogen. Ik kan het niet geloven, dit kan niet waar zijn, maar het is gewoon wel waar! Ik word vervolgd wegens belediging van een man die acht jaar lang zijn stinkende best heeft gedaan om niet alleen mij, maar ook mijn geliefde en de mensen met wie ik omga zo diep mogelijk te krenken, zo hard mogelijk te raken, zoveel mogelijk pijn te doen. Die echt geprobeerd heeft maximale schade aan mijn leven toe te brengen.

Wat de officier van justitie óók weet, en waar ik al jaren over klaag, is dat ik zelf, als ik aangifte wil doen van dergelijk trollengedrag op Internet, van laster, identiteitsdiefstal, cyberinbraak, het extreme, werkelijk krankzinnige stalkgedrag van de troll Ans Aarsema, die het ook al grappig vond te sneren over de dood van een goede vriend van mij en die werd bijgestaan door Hans Konings en door Arnold Kuijk alias Captain Iglo, ik steevast door de politie van het kastje naar de muur word gestuurd. De politie weigerde mijn aangifte op te nemen van een gestoorde gek die had gedreigd mijn naam in het lijk van zijn vriendin te kerven. Ze weigerde mijn aangifte van cyberinbraak, “want uiteindelijk kun je toch nooit vaststellen dat de eigenaar van de computer waarmee is ingebroken, dezelfde was die de inbraak heeft gepleegd.”

Na mijn verhoor naar aanleiding van Konings aangifte zei ik tegen de politie dat ik nu aangifte tegen hém wilde doen, en toen zei één van de agenten dat dat niet nodig was, omdat dat al in hun verslag stond. Toen weigerde de polite dus wéér mijn aangifte op te nemen!

Politie doet niks

Ik word al jaren door een anonieme lafaard gebeld op mijn werk, die me dan zijn ranzige pornofantasietjes over Hassnae in mijn oor blèrt. Politie doet niks. Hassnae werd achtervolgd en gefotografeerd tot op Schiphol door een “journalist” die haar verkrachting toewenste en opriep mij af te maken met een nekschot. Politie doet niks. Politie is hoegenaamd niet geïnteresseerd.

Iemand vult al een jaar of zo mijn persoonlijke gegevens in op allerlei internetformulieren, waardoor ik nieuwsbrieven van allerlei instanties en seksgoeroes krijg toegestuurd, pakketjes met Afrikaanse haarprodukten, hij sloot in mijn naam een abonnement af op de Privé, waarvoor ook gewoon geld is afgeschreven van mijn bankrekening. Ik vond dat te gortig worden en heb een paar uur lang gebeld met allerlei politiemensen, want dan moest ik bij de Amsterdamse politie zijn en dan weer die in mijn woonplaats en het was nog te vroeg voor aangifte en we kunnen hier niks mee en het is moeilijk en uiteindelijk gaf ik het maar op.

Maar een van mijn meest obsessieve stalkers loopt naar de politie omdat hij zich, na een terreurcampagne van acht jaar, beledigd voelt door mij, en hij krijgt de rode loper uitgerold door de politie en het OM!

Identiteitsdiefstal

Welk signaal gaat daarvan uit, denkt u? De politie en de overheid vinden het prima dat een uitgesproken antiracist en zijn Marokkaans-Nederlandse geliefde worden getreiterd en bang gemaakt, kijken toe en doen niks. En ze komen wel in actie zodra hij zich begint te verweren. Want dát gaat te ver. Trollen wordt beloond, troll beledigen: “ho, ho, meneertje, waar zijn wij mee bezig!” En dan krijg je een dagvaarding wegens belediging van een seriebelediger.

U kunt zich niet voorstellen hoe uitzinnig ik ben van woede, hoe getergd ik me voel. Dit is zo extreem, zo gekmakend onrechtvaardig.

Al meer dan tien jaar, bijna vijftien jaar, zetten mensen alles op alles om me de mond te snoeren. Ik word getrolld en bedreigd, mijn geliefde wordt bedreigd, mijn kinderen zijn bedreigd, ik ben geframed door De Telegraaf, GeenStijl en Powned. Jan Dijkgraaf probeert me voortdurend in diskrediet te brengen bij mijn werkgever, ik ben er op de nationale radio gewoon van beschuldigd zijn kinderen te bedreigen, ik ben door verschillende media beschuldigd van identiteitsdiefstal en antisemitisme, in 2013 wilde ik letterlijk dood, ik wilde er niet meer zijn, omdat ik letterlijk gek werd van die enorme overmacht die me mijn persoonlijkheid afnam en een monster van me maakte.

Zwarte ziel

Ik was daar openhartig over. Hans Konings zag dat en besloot een tandje bij te zetten, me nog intensiever te belasteren, nog vaker mijn werkgever te benaderen via Twitter, om te proberen me ontslagen te krijgen.

Wat ben je dan voor iemand? Hoe zwart is je ziel als je ziet dat iemand aan al dat geweld dreigt te bezwijken, blijkbaar constateert dat je goed bezig bent en nog wat extra gas geeft, in de hoop de genadeklap toe te brengen?

En dan naar de politie gaat als je na al die jaren zelf te kakken wordt gezet?

Ik heb indertijd de officier van justitie benaderd die zich bezighield met die identiteitsdiefstal waarvan ik beschuldigd werd. Hij zei dat ik geen moment in beeld ben geweest als verdachte. Ik heb hem kort daarna nog eens benaderd, wanhopig, met de vraag of hij me wilde helpen de troll Ans Aarsema te stoppen. Hij reageerde niet.

Nu word ik, niet door hem maar door een andere medewerker van het OM, gesommeerd om voor de rechter te verschijnen wegens het beledigen van één van Aarsema’s side-kicks. Kunt u daarbij? Ik kan het niet bevatten. Ik ben echt verbijsterd, verdoofd door de schok.

Tweets verwijderd

Hans Konings heeft intussen schielijk alle tweets verwijderd waarin hij Hassnae en mij beschimpt en belastert. Alle “muzelvrouwtje”-tweets zijn verdwenen, er staat nog een handjevol onschuldige tweets waarin hij sputtert dat hij kritiek op ons mag hebben.

Alsof die tweets niet gewoon kunnen worden opgevraagd, alsof de politie ze niet heeft gezien, alsof ik niet een shitload aan screenshots heb gemaakt.

Die peilloze achterbaksheid. Maar daar moet ik dan weer mee oppassen, omdat deze parel van plichtsgetrouwe burgerzin zich weleens beledigd zou kunnen voelen.

Steun me!

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Het afgelopen jaar ben ik als verdachte verhoord op het politiebureau en ging ook het klagen bij mijn baas weer een nieuwe, onverkwikkelijke fase in met de fascistische troll Jan Dijkgraaf. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 02.03.2019 @ 09:49

[Home]
 

38 Reacties

op 02 03 2019 at 10:11 schreef Gregor Hakkenberg:

Sterkte, Peter.

Misschien is dit juist wel een goed teken. Je kunt immers verslag doen van ‘Der Prozess’ en de puist doorprikken zodat alle viezigheid aan het daglicht komt.

Sterker, wellicht kun je nu een tegenklacht indienen op basis van al het bewijsmateriaal dat je hebt? Het kan niet anders of dit verhaal moet uiteindelijk leiden tot een smadelijke afgang van Konings.

Helaas is het zo dat er allerlei psychopaten rondlopen die de grens niet kunnen trekken tussen een beetje verbaal online dollen en daadwerkelijk schade aanrichten. Ik kan daar helaas van meepraten.

Hou vol. Wij staan achter je.

op 02 03 2019 at 10:45 schreef Theo Boon:

Beste Peter,
ik bid, hoop en denk dat jij, Hassnae en je gezin hier gelouterd uit gaan komen. Daar heb je voor nu niets aan maar reken maar dat rechtvaardigheid het langst duurt. Dat wat je gedocumenteerd en meegemaakt hebt, daar kan geen rechter omheen. Heel veel sterks in deze moeilijke tijd en mocht ik wat kunnen doen, hoe futiel ook, dan doe ik dat graag.

op 02 03 2019 at 10:59 schreef Theo Boon:

Ps: ik heb z juist je ‘Frontaal Naakt leeft’ stuk gelezen. Ik ben diep ontroerd en wat ontzettend mooi geschreven ook.

op 02 03 2019 at 11:04 schreef Laurent:

Ik hoop van harte dat je deze zaak wint.

op 02 03 2019 at 11:54 schreef Pyt van der Galiën:

De redactie van Krapuul is natuurlijk solidair met je, maar daar heb je weinig aan. De uitkomst valt moeilijk in te schatten. Onderschat dit in elk geval niet en neem een goede advocaat. Een vakbondsadvocaat zou mooi zijn, dat scheelt je een smak geld. Voor de rest sterkte en houd ons op de hoogte.

op 02 03 2019 at 11:57 schreef woelmuis:

Ik lees best wel een column van je, ik ben niet zo bezig met waar jij allemaal mee bezig bent, af en toe ga ik op zoek naar namen die je noemt, meestal vind ik dat zulke enge mensen dat ik denk, waarom KIJK ik uberhaupt. Ik ben blijkbaar een struisvogel, maar wat ik nu lees vind ik echt te zot voor woorden. Grijp hem! En ga door, dit moet niet kunnen. Succes joh !

op 02 03 2019 at 13:02 schreef Ikzelf:

Ga er vooral niet vanuit, Peter, dat rechtvaardigheid ‘het langst duurt’ of ‘uiteindelijk altijd zal zegevieren’, want dat is niet zo. Er is geen rechtvaardigheid in deze wereld. De mens is niet van nature goed, want zodra hij kan handelen en denken, handelt en denkt hij in zijn eigen voordeel, ten koste van ieder ander, zelfs ten koste van het nest waaruit hij kruipt.
Je zult zelf moeten vechten voor gerechtigheid en rechtvaardigheid — en zelfs dan nog. En niet alleen jij, wij allen zullen moeten vechten en niet langer lijdzaam toezien hoe het arrogante schuim van deze natie meent zich alles te mogen permitteren en met alles weg kan komen.
Zwijg niet, kijk niet weg als een fascist of een racist zich roert. Geef hem niet de ruimte voor zijn antisociaal gedrag. Laat hem voelen dat hij altijd op verzet kan blijven rekenen, nooit een vrije hand zal hebben. Laat zien dat mens-zijn méér is en méér oplevert dan opportunistisch animaal-instinctief en kanibalistisch gedrag.
Succes met je strijd, Peter!

op 02 03 2019 at 13:21 schreef sjonnie:

Peter heeft nog maar 32 patrons. Steun zijn werk door een patreon te worden in dit rare land.

op 02 03 2019 at 13:21 schreef machiel:

Ik heb in weinig dingen vertrouwen maar nog wel in het Nederlandse rechtssysteem. Met een goeie advocaat blijft er niets over van die Hans Konings. Sterkte!

op 02 03 2019 at 14:30 schreef Waldo Dewanand en Wieroe:

Jammer Peter, rechtsstaat is ter ziele nu, wij zitten in een Ochlocratie en de volgende fase is de Roep om een Sterke MAN. Daarom zien wij nu de opkomst van FVD en andere demagogische one issue partijtjes.

Politie pleegt obstructie van de rechtsgang.
Het systeem is ziek en ter ziele.

op 02 03 2019 at 14:58 schreef wees:

@sjonnie
32 patrons + 1

op 02 03 2019 at 15:25 schreef Huib:

Ik heb m’n patron maandbedrag bij dezen verhoogd.

op 02 03 2019 at 15:52 schreef Maurice:

Zo te horen win je dat met 2 vingers in de neus. Succes!

op 02 03 2019 at 16:55 schreef Han Keijzers:

Beste Peter, na alles dat ik hierover heb gelezen, denk ik dat deze zaak zich tegen “het slachtoffer” zal keren. It won’t be boring. Succes!

op 02 03 2019 at 17:23 schreef Brig Sala:

Heel veel sterkte
pak het secreet!Groet Brig

op 02 03 2019 at 19:02 schreef sjonnie:

@Wees @Huib, ik hoop dat alle lezers van Frontaal Naakt dit ook gaan doen.

op 02 03 2019 at 19:11 schreef Waldo Dewanand en Wieroe:

Gouden Tip voor Peter Breedveld:

1) open een fundraising met event loop op facebook voor Frontaal Naakt.

2) en bouw je eigen Frontaal Naakte beweging, partij, geloof ok als seculiere fundamentalist, zoals jij jezelf omschreef al ruim 10 jaar geleden.

3) Hoe definieer jij nu je Seculiere Fundamentalisme??? Organiseer je eigen kring van 12 discipelen ok, om de Ronde Tafel.

4) Vaak projecteren psychopaten en narcisten hun eigen tekortkomingen en frustraties op derden ok, doe ik ook. Gelukkig heb ik medicatie en anderen niet. Gisteren nog bij joris ggz delfland voor deelname wetenschappelijk onderzoek psychiatrische patienten.

op 02 03 2019 at 19:25 schreef Hans V.:

Ik hoop dat de rechter je veroordeeld tot een fikse straf wegens belediging van rechts Nederland ,
Ik hoop dat ze Hans Konings de doodstraf geven

op 02 03 2019 at 19:35 schreef wees:

Blijf vooral hopen Hans V.. Maar let daarbij een beetje op je spelling.

op 03 03 2019 at 02:25 schreef Chakir:

Godverdegodver.. Boter bij de vis reageerders: wie hier is advocaat of kent er één die Peter gratis wil bijstaan? Om hem vrij te pleiten en het OM te kakken zetten. Sterkte Peter! Ik sta 200% achter je!

op 03 03 2019 at 09:21 schreef Lex:

Wat een krankzinnig gedoe. Allereerst dat je überhaupt voor zoiets als belediging vervolgt kan worden. Maar dat men ook daadwerkelijk besluit tot vervolging van jou over te gaan -in plaats van die Hans Konings- is werkelijk fucking absurd. Te idioot voor woorden.

Maar zoals andere mensen al zeiden is dit een mogelijkheid al dit bewijsmateriaal voor een rechter te laten komen. Ik had persoonlijk al veel eerder een civiele procedure gestart aangezien de Politie een kutinstituut is en niks onderneemt. De Politie is je vijand.

Ik wens je alle kracht toe. En ik kan me niet voorstellen dat je deze zaak niet wint! Maar goed we konden ons ook niet voorstellen dat men überhaupt tot zoiets als vervolging zou overgaan. De teringlijers.

Sterkte Peter. Je staat niet alleen.

op 03 03 2019 at 11:24 schreef Kees Bruin:

Dat zo’n trol aangifte doet, is natuurlijk op zich al te gek. Maar dat justitie daar serieus op in gaat, dat is inderdaad te gek voor woorden.
Aan de andere kant: als je een beetje in de gaten houdt wat voor waanzinnige vonnissen rechters bij tijd en wijle uitspreken, en met wat voor gammele ‘argumentatie’ ze die uitspraken motiveren, dan hoef je je nergens over te verbazen.
Het staat dus te bezien hoe dit afloopt, ik verbaas me nergens meer over in verband met onze justitie en overheid.
Overigens, het is natuurlijk buitengewoon kinderachtig om aangifte te doen van belediging. Dat zou gewoon onmogelijk gemaakt moeten worden, want Jan en alleman kunnen zich overal beledigd over voelen, dus als je daar als justitie op in gaat, dan is het hek van de dam.
Ik bijv. ben in het verleden op de reactiepagina van deze site regelmatig door derden beledigd, en uitgemaakt voor racist, bruinhemd en ander fraais. Maar er is toch geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om aangifte te gaan doen van belediging? Als je beledigd wordt, mep je gewoon terug, en klaar is Kees.
Enfin, laten we er het beste van hopen voor Breedveld!

op 03 03 2019 at 12:54 schreef sjonnie:

Nee Kees, de politie had als taak aangiftes op te nemen om het OM in staat te stellen de aangiftes aan een rechter voor te leggen.
De politie en het OM falen in deze.
Peter zit nu klem door het falen van zowel de politie en het OM. Geen rechter die daar wat aan kan doen.
Er zijn voorbeelden zat welke aantonen dat de politie en het OM de weg volledig kwijt zijn.
Steun Peter, flikker je abonnement op propaganda kranten de deur uit en wordt patreon.

op 03 03 2019 at 17:54 schreef sjonnie:

Oh,”ikzelf” robert mulligan. al patreon of alleen een grote bek.

op 03 03 2019 at 18:08 schreef Petra:

Karma is a bitch. Mijn zondag kan niet meer stuk!

op 03 03 2019 at 18:55 schreef Waldo Dewanand en Wieroe:

1) Citaat:
op 03 03 2019 at 09:21 schreef Lex:

Ik had persoonlijk al veel eerder een civiele procedure gestart aangezien de Politie een kutinstituut is en niks onderneemt. De Politie is je vijand.

2) Ja Lex, ik denk dat alle aangiften van Peter gewoon onder de A12 status zijn geplaatst als formele sepots door officier v justitie op politie bureau zelf, en Peter kan dit aanvechten via een jarenlange, kostbare Bodemprocedure.

3) Ik adviseer Peter ea FNaakters om een eigen fonds op te richten hiervoor en maar die bodemprocedure op te starten en jarenlang aan te vechten in onze Hollandse Ochlocratie.

4) Ik maakte dit ook mee ok, vorig jaar drie keer, ivm seksuele laster pamflet in beeld en geschrift in mijn hele postcode gebied, politie delft plaatste mijn drie aangiften keihard op de A12 status, en lachte mij hard uit.

5) Sterkte Peter Breedveld, aub mensen steun peter in kontanten (mag chartaal in het handje) en strijd voor herstel rechtsstaat in Nederland, want morgen kan het jou overkomen.

op 03 03 2019 at 21:12 schreef Hidde:

Om welke beediging gaat het precies? Dat moeten we wel weten om deze casus op waarde te kunnen schatten.

op 03 03 2019 at 21:41 schreef Sjors:

Zelden zoveel hypocrisie en schuimbekkende en vooral onterechte verontwaardiging gelezen. Je bent een idioot van het ergste soort. Je mag verdwijnen in een donkere kerker. Zelfs de varkens zullen je niet missen. Gedrocht

op 04 03 2019 at 03:55 schreef Wout:

Als je kan wachten tot mei help ik je graag in de rechtbank. Groet, Wout Albers

op 04 03 2019 at 10:05 schreef Jasper Mekkes:

Hier zou iedere journalist in Nederland dus heel erg van moeten schrikken: Peter Breedveld vervolgd door het Openbaar Ministerie. Het zoveelste bewijs dat het OM er is om de politie (die zijn aangiften nooit opnam maar die van totaalmalloot Konings wel) in staat te stellen burgers te normaliseren. Want dat is wat hier natuurlijk aan de hand is. Met de shitload aan bewijs van belastering en beschimping door Konings zelf zou iedere logisch nadenkende officier van justitie besloten hebben de aangifte te seponeren. Maar omdat Peter hoofdredacteur is van Frontaalnaakt en daar als laatste der Mohikanen nog wel ongemakkelijke waarheden plaatst gaan de politieke en ambtenarenmolens opeens draaien. Persvrijheid mensen. Persvrijheid.

op 04 03 2019 at 10:52 schreef Hidde:

Nogmaals mensen, om welke belediging gaat het hier? We kunnen wel verontwaardigd gaan zitten doen, maar als we niet weten waar het precies om gaat, is dat nogal holle retoriek. We moeten beide kanten van de casus tot ons nemen.

op 04 03 2019 at 11:12 schreef Ikzelf:

Hidde, de zoekfunctie in jouw browser werkt niet?
Lees: http://www.frontaalnaakt.nl/archives/het-vieze-mondje-van-beroepseikel-hans-konings.html
en
http://www.frontaalnaakt.nl/archives/ik-moet-naar-het-politiebureau-komen-omdat-ik-een-laffe-internettroll-heb-beledigd.html

op 04 03 2019 at 12:36 schreef Sasquatch:

Succes Peter. Ook ik moet binnenkort voorkomen omdat ik me door een stel trollen over de emmer heb laten trekken. Het lijkt er op dat de oude blogosfeer de gramschap der smoelboekhoeren (m/v) moet voelen, mensen die zich niet laten meelmuilen werken op dat volk als een rode lap op een stier.

Voor trollen is er niets politieks aan de botte fun die ze er aan over houden, die vinden dat ze gewonnen hebben als ze naar de politie stappen nadat ze zelf alle registers open hebben getrokken.

Het fijnste aan al deze pubershit: de politie zit zelf ook op sociale media en lijkt niet te begrijpen hoe ontzettend backhackable hen dat maakt.

Nogmaals succes dus en na Joke Kaviaar en blogosfeer: unite en wees je er van bewust dat als je nog iets goeds te lezen wilt vinden je beter achter je schrijvers kan gaan staan.

op 05 03 2019 at 08:04 schreef Peter:

Beste reageerders, ‘Hidde’ is een troll. Negeer hem, alsjeblieft. Ik zie trouwens al aankomen dat ik de reactieruimte weer zal moeten sluiten wegens trollen. Het experiment heeft kort geduurd, maar dat had ik al verwacht.

op 05 03 2019 at 12:23 schreef Mehmet:

wat een verhaal Peter!
Welkom tot de club van alle moslims in deze bananenrepubliek! Dit gaat al sinds 2001 zo!
Niks nieuw onder de zon. Dagelijkse praktijk voor moslims.
Hoe voelt het nu als autochtoon om zo behandeld te worden jarenlang?
En voor de rest van de lezers: zwijgen is instemmen en tevens uw toekomst als er geen moslim meer is om te deporteren! Sterkte in je strijd!

op 05 03 2019 at 13:41 schreef Bammetje:

Wat naar voor je

Het is ook een beetje hé. Een tijdje terug, had jij iets over Wilders gezegd. Iets waar pownews meteen opdook.

Ja, dan heb je de trollen aan het dansen. Duizenden mannen, zitten achter een computer ergens, te schuimbekken, door allerlei conspiracy theorie opgefokt. verliefd op Theo Hiddeme en Wierd DUk

Helaas ben jij dan nu het doelwit, waar ze al hun agressie op botvieren en ermee wegkomen. En als je de staat niet echt in gevaar brengt, gaat de politie niet zoveel voor je doen. Al helemaal niet als het om de internetsfeer gaat. Dat ligt immers érg complex. Volg maar eens Peter R de Vries zijn docu, waarin hij een meisje helpt, dat last heeft van een filmpje van haar, dat online staat.

Ik ben het vaak niet met je eens en in het verleden heb je mijn trots gekrent. Maar dit gun je niemand !

We zouden jou meer direct moeten beschermen en je zou niet van de rechtstaat afhankelijk moeten zijn, denk ik.

op 05 03 2019 at 20:20 schreef Tessa Voerman:

Gatverdarre.
Succes Peter! En sterkte. Ik kan wel duimen dat uiteindelijk het recht zal zegevieren, maar zelfs als (als..) het dat uiteindelijk doet neemt dat het onrecht niet weg.
Hou ons op de hoogte!

op 06 03 2019 at 09:34 schreef Tonnie:

@Mehmet: sinds 2001? Nee hoor, al heel veel langer. Ethnisch profileren e.d. gebeurde al in de jaren ’70, zelf meegemaakt.

Sterkte Peter en Hassnae…

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS