Home » Archief » Pieter Omtzigt en de sharia


[27.06.2020]

Pieter Omtzigt en de sharia

Peter Breedveld


Scène uit We Are Little Zombies

Dat Pieter Omtzigt de warme steun geniet van GeenStijl en de rest van Domrechts, zou al genoeg moeten zeggen, maar ook heel veel linkse mensen zijn zeer met hem ingenomen. Omtzigt heeft als Kamerlid de onderste steen naar boven gehaald van de affaire bij de Belastingdienst, die de levens van duizenden Nederlanders heeft geruïneerd, puur uit racisme. Nu geldt Omtzigt als Kampioen van de zwakkeren en kwetsbaren, maar dat is-ie niet.

Ik ga het niet weer hebben over zijn rare capriolen in de MH17-affaire en zijn gekloot met een nepgetuige die de onschuld van de Russen moest bewijzen, dat heb ik hier al gedaan en dat zie ik veel anderen ook al doen.

Dubbel paspoort

Ik wil het hebben over Omtzigts racisme, want racisme is het als je immigranten gelijkstelt aan de “sharia”, zoals hij doet in dit interview met NRC, naar aanleiding van zijn kandidaatstelling voor het lijsttrekkerschap van het CDA (het interesseert me overigens geen ruk wie er lijsttrekker van die partij wordt want het wordt sowieso een braakbal, want alle CDA’ers zijn braakballen).

Op de vraag wat zijn visie op migratie is, antwoordt Omtzigt: “Nou, u heeft mijn rapport misschien gelezen voor de Raad van Europa, over de onverenigbaarheid van grondrechten en de sharia.” Daarna begint het doorsnee riedeltje dat we van vrijwel elke Nederlandse politicus kennen, over buitenlandse financiering en beïnvloeding en Marokkaanse Nederlanders met een dubbel paspoort en arbeidsmigranten en de afhankelijkheid van China, die kwalijk is.

Omtzigt exploiteert de angst voor het buitenland, die de afgelopen jaren is gezaaid en gecultiveerd door de Nederlandse media en de politiek door allerlei spookbeelden op te roepen, onder andere met de suggestie dat immigratie = sharia. Alsof er werkelijk een risico bestaat dat de sharia wordt ingevoerd vanwege die paar immigranten die we hier binnenlaten of omdat Marokkaanse Nederlanders een dubbel paspoort hebben en dus ontvankelijk voor invloed van de Marokkaanse overheid, en alsof die de sharia wil invoeren.

Meisjesbesnijdenis

Ik zei er wat van op Twitter en meteen stroomde mijn tijdlijn vol met ouwe witte mannen en horrorverhalen over kindhuwelijken en meisjesbesnijdenis, dat sowieso niet voorkomt bij Marokkaanse Nederlanders en dat je ook niet tegengaat door de immigratie te beperken en ook wordt besnijdenis van vrouwen niet voorgeschreven door de sharia, al zijn er geestelijke leiders die het propageren met een beroep op de islamitische leer, maar dat is zoiets als antisemitisme of racisme baseren op de Bijbel.

Als het die oude witte mannen echt om de bescherming van kinderen en vrouwen te doen is, is er meer winst te halen in de aanpak van kindermishandeling, dat een schrikbarend groot probleem is waarvoor bij de media en de politiek schokkend weinig belangstelling is. Als ze zich zo druk maken om volwassen mannen die het met kinderen doen, waarom hoor ik dan nooit iemand in de Tweede Kamer of in interviews met de kwaliteitspers stemming maken over de miljardenindustrie die het sekstoerisme is, waarbij 250.000 mensen jaarlijks naar landen als Thailand en Cambodja reizen om kinderen te misbruiken? Nederlanders zijn derde op de wereldranglijst van gearresteerde sekstoeristen in Cambodja. Met je kindhuwelijken. Een derde van de wereldwijd verspreide online kinderporno komt van Nederlandse servers. Met je kindhuwelijken.

Het interesseert niemand een zak hoeveel kinderen er worden mishandeld en misbruikt, behalve als de daders moslim zijn. Nederlanders zijn bang voor de sharia omdat die staat voor de verandering van het straatbeeld in hun wijk. Ze willen geen moskees zien en horen, geen gehoofddoekte vrouwen zien en ze willen dat “hun” van “onze” vrouwen afblijven.

Mishandeld want te bloot

Maar de sharia hebben we allang. Vrouwen die zich te schaars kleden worden door de oude witte kerels van GeenStijl gecorrigeerd en als “hoer” geschandpaald, de reaguurders daar worden ook bloedgeil van een in elkaar geslagen vrouw. Vrouwen die teveel macht krijgen, worden door de witte gnoom Jan Dijkgraaf en zijn fans voor “stinkhoer” uitgescholden, of door de witte psychopaat Bert Brussen.

In Gent kreeg een jonge vrouw de ranzigste opmerkingen naar haar hoofd geslingerd omdat ze zich, vanwege de hitte, te bloot gekleed had naar de smaak van die mannen. Ze zei er wat van en werd zo zwaar mishandeld dat ze er een lelijke zwelling in haar gezicht aan overhield. Ze tweette erover en meteen kwamen racisten uit het houtwerk gekropen om immigranten de schuld te geven maar nee, zei de vrouw, de daders zijn allemaal wit. Dat is natuurlijk ook de reden dat u Telegraaf-journalist Wierd Duk er nog niet driftig over hebt zien twitteren.

Veilig voor vrouwen

Ze krijgt veel steun, gelukkig, maar er zijn ook veel witte mensen, onder andere deze Nederlands Hervormde fatsoensrakker, die vinden dat ze het zelf uitlokt door zo bloot over straat te gaan. Zelfs vrouwen vinden dat ze haar klappen verdiend heeft. Deze conservatieve Eva Vlaardingerbroek-achtige vindt dat er sprake is van een corrigerende tik. “Anders gaat ze de volgende keer naakt naar buiten”.

U bent bang voor de sharia? Help dan deze sharia te bestrijden. Grijp in als mannen zich misdragen ten opzichte van vrouwen, kom op voor het recht van vrouwen zich te kleden zoals zij willen. Zeg er wat van als je mensen vrouwen ziet shamen omdat ze zich te sexy of niet sexy genoeg kleden. Help ervoor te zorgen dat vrouwen zich veilig en op hun gemak voelen.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 27.06.2020 @ 16:31

[Home]
 

3 Reacties

op 27 06 2020 at 21:25 schreef Scheitleister:

“Grijp in als mannen zich misdragen ten opzichte van vrouwen, kom op voor het recht van vrouwen zich te kleden zoals zij willen. Zeg er wat van als je mensen vrouwen ziet shamen omdat ze zich te sexy of niet sexy genoeg kleden. Help ervoor te zorgen dat vrouwen zich veilig en op hun gemak voelen.”

Hear hear!

op 01 07 2020 at 12:57 schreef Waldo Dewanand & Wieroe:

1) hahha Peter Breedveld, hopeloos die schatrijke, HOOGbeschaafde witte hollanders. Kan jij het begrip beschaving aub beter definieren in je betoog??

2) zie dit he,

De permanente oorlog in Europa is begonnen
Geplaatst op 14 november 2015 door E.J. Bron

Screenshot_38

(Door: Juliaan van Acker)

‘We moeten leren leven met een guerrillaoorlog’

https://ejbron.wordpress.com/2015/11/14/de-permanente-oorlog-in-europa-is-begonnen/

3) Ja Peter, wij zijn gewoon aapjes met te grote hersentjes en te grote dingen in onze broekies en slippies, meer zijn wij niet waard en onze evolutie is aardig mislukt.

op 02 07 2020 at 02:06 schreef Waldo Dewanand & Wieroe:

4) ziehier he Peter, sporen van bijna 30.000 blanke pedofiele verdachten gevonden. NIet bij vermeld he dat het blanke mannen waren. Buiten Europa is het ahw normaal om met kinderen en minderjarigen te trouwen en te seksen. Daar zijn kinderen ook vanaf heel jonge leeftijd al seksueel aktief.

5) Seksualisering van de kindertijd is toch een misdaad tegen de mensheid, zo bekijk ik het nu wel. Laat kinderen ongedifferentieerd opgroeien tot hun tienertijd.

LINK:

Sporen van mogelijk 30.000 verdachten ontdekt in Duitse kindermisbruikzaak
29 juni 2020 20:47 Laatste update: 2 dagen, 6 uur geleden
63
Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email

In een lopend onderzoek naar kindermisbruik in Duitsland heeft de politie online sporen van mogelijk zo’n 30.000 nog onbekende verdachten ontdekt.

https://www.nu.nl/buitenland/6061242/sporen-van-mogelijk-30000-verdachten-ontdekt-in-duitse-kindermisbruikzaak.html

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS