Home » Archief » Zeikhoer


[30.03.2016]

Zeikhoer

Peter Breedveld

cr18
Illustratie: Ramon Martinez

Dat Bert Brussen Femke Halsema vanachter het officële Twitter-account van The Post Online uitscheldt voor ‘zeikhoer‘, is op zich niet heel interessant. Brussen gaat al jaren ongestraft als een berserker tekeer en heeft inmiddels een naam gemaakt met staaltjes van zijn literaire brille als ‘Rifapen‘, ‘sneue hoer‘ en ‘hebben ze je een negerpik in je hol gedouwd‘. Dat laatste deed niets toen Brussen het riep, maar er werd een uitzending van Pauw & Witteman aan gewijd toen een Turk het parodieerde.

Same old, same old, dus. Wat écht interessant is, is dat een heleboel mensen, die normaal alleen wegkijken als zoiets gebeurt, het daar nu niet bij laten en Brussen zelfs te hulp schieten en te vuur en te vlam zijn recht verdedigen om Halsema voor zeikhoer uit te schelden. Voor vuilnisbakkenvorser Jan Dijkgraaf is het zelfs het startschot om Halsema eens echt goed helemaal verrot te schelden. Dobberneger-roeper Annabel Nanninga laat zich uiteraard evenmin onbetuigd. Ook de ‘tweede man‘ van The Post Online, Bas Paternotte, geeft Halsema nog even een trap na.

Beter podium

Journalist Elma Verhey vindt zelfs dat we respect moeten hebben voor de ‘dwarse meningen’ van Bert Brussen. Halsema heeft dat ‘zeikhoer’ volgens haar zelfs verdiend omdat ze The Post Online een ‘minderwaardig medium’ zou hebben genoemd. Dat deed Halsema niet, ze zei dat een stuk van Verhey, waarvoor ze Verhey complimenteerde, een beter podium verdient. Sommige mensen kunnen gewoon niet goed met complimenten omgaan, I guess. Zelf denk ik dat de stukken van Verhey op The Post Online precies zijn waar ze horen, tussen alle andere racistische, seksistische, islamofobe, hatelijke en beroerd geschreven drek.

Ook journalist Phaedra Werkhoven, naast Telegraaf-columnist nota bene hoofdredacteur van ‘Mamafamily.nl‘, vindt dat we niet zo’n drukte moeten maken over Brussens oprisping. “Bert is Bert“, zegt ze. En nou gaat mama de piepers opzetten.

Maar het interessantst vind ik de reactie van VVD-politicus Dilan Yesilgoz. “Hé”, zegt ze, “Halsema haalde ook uit, Brussen mept alleen maar terug.” Niet vergeten: Halsema’s ‘uithaal’ bestond eruit op te merken dat een stuk van Elma Verhey een beter podium verdiende dan The Post Online. Om die reden mag je van Yesilgoz worden uitgescholden voor ‘zeikhoer’.

Seksuele intimidatie

Pikant, want Yesilgoz heeft altijd het hoogste woord als het gaat om de bestrijding van seksuele intimidatie op straat: ‘straatintimidatie komt in Amsterdam op grote schaal voor. Zo’n 30 procent van de vrouwen heeft op een of andere manier last ervan gehad: ’s avonds worden omringd door jongens; dingen die naar je geroepen worden, en als je niet reageert ben je een ‘hoer”, zegt ze in dit interview. Wat ik vermoedde, is nu bevestigd: Yesilgoz interesseert het geen biet als vrouwen voor hoer worden uitgescholden, behalve als Marokkanen het doen. Bert Brussen mag van haar, en van al die andere keyboardridders die zich altijd zo geweldig druk maken om vrouwenonderdrukking en seksuele intimidatie door moslims en Marokkanen, zwelgen in zijn witte privilege en vrouwen voor hoer uitmaken en roepen dat ze dood moeten en dat ze verkracht moeten worden en alles. Brussen is wit, geen moslim, domrechts en dan is het geen enkel probleem. Opstaan tegen seksuele intimidatie door witte rechtse mannen levert geen politieke winst op, dus Yesilgoz is nadrukkelijk niet geïnteresseerd.

Wat voor mij geen verrassing is, want er was ook niemand die wat zei toen een medewerker van The Post Online opriep mij dood te schieten en Hassnae te laten verkrachten door een ‘spreekwoordelijke neger’.

Laagje hypocrisie

Wat ik u evenmin wil onthouden, zijn de reacties van Bart Schut en Marck Burema, alias Pritt van GeenStijl. Ik ben totaal irrelevant in hun ogen, ze worden niet moe te benadrukken hoe onbelangrijk ik ben, maar het ging bij hen wel onmiddellijk over mij toen Brussen Halsema voor zeikhoer uitschold. Brussen scheldt, ik word straks weer door Lodewijk Asscher aan de schandpaal genageld. Kijk, zelfs The Post Online doet mee. Iedere keer weer een nieuw, dieper laagje hypocrisie aangeboord. Het stelt niets voor bij deze gasten.

En dan heb ik het nog niet gehad over de morele lafaards die weer net doen of ze niets hebben gezien. Ja, Miko Flohr, ik heb het over jou, met je grote bakkes over alles. Moet je geen afstand nemen van het verbale geweld van je vriend of vind jij seksueel geweld ook oké zolang blanken het doen? Weet je nog dat je meedeed aan een haatcampagne van The Post Online tegen Krapuul.nl, dat de Heilige Lodewijk had gekwetst? Dat moest toen van jullie strafrechtelijk worden vervolgd.

Sissende Marokkanen

En zo legt Brussen weer mooi de stuitende hypocrisie van Domrechts in al haar afzichtelijke naaktheid bloot, en die van de geleedpotigen die er omheen wriemelen en glibberen. Laat ik niemand van hen ooit nog iets horen zeggen over sissende Marokkanen of seksistische moslims. Ze hebben hen he-le-maal niets te verwijten.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 30.03.2016 @ 07:32

[Home]
 

23 Reacties

op 30 03 2016 at 08:07 schreef Ralph van der Geest:

“Journalist Elma Verhey vindt zelfs dat we respect moeten hebben voor de ‘dwarse meningen’ van Bert Brussen.”
Vandaar dat de VARA een platform voor fascisme is geworden! Ik dacht al: het moet ergens vandaan komen, dat dol zijn op Nazi’s, PVV-tuig en haatpubers die voortdurend in allerlei VARA-programma’s mogen aanschuiven om de onderbuik leeg te laten lopen. Dat is respect hebben voor ‘dwarse meningen.’ Ik begrijp het nu helemaal.

op 30 03 2016 at 09:46 schreef domoor:

wat mij nou weer frappeert is hoe de postonline en vier doorgefokte literaire nitwits zo in beeld mogen blijven. sinds ze niet meer financieel gesteund worden door een mediabedrijf die inmiddels ook wel begrijpt dat hun publiek te dom is voor ietwat te “dure” woorden voor al die goedkope varkenskoppen. het domrechtse publiek overstijgt niet het niveau van sesamstraat.

des te opmerkelijker dat ze continue te gast mogen zijn in een of ander radio/tv-programma terwijl hun flutsite niet eens voldoende lezers trekt om rendabel door het leven te trekken. dat terwijl ze daar alle middelen voor hadden. als media zijn ze al volkomen nietszeggend en dus totaal irritant voor het grote achterlijke publiek.

wie zijn hun goeddoeners in Hilversum. moeten ze niet ontmaskerd worden. maar Peter je bent op de goede weg. als ze je monddood willen maken tot aan de vicepremier aan toe zit je op het juiste spoor.

keep on the good work

op 30 03 2016 at 10:13 schreef sum:

De stuitende hypocrisie van deze lui. Die Yesilgoz die elke dag rechts likt. En dan nog dat Jan-Roos-Referendum over hemzelf binnenkort….wat een triestheid allemaal. Afgelopen decennium is gewoon verloren tijd geweest.

op 30 03 2016 at 11:07 schreef Daphne:

Ik vind wat Bert Brussen zegt, schrijft of twittert a priori oninteressant. Hierin verschillen FN en ik diep en ten principale van mening, ik weet het.
Interessanter vind ik de reactie van Femke Halsema, die zich nu zal realiseren dat haar neo-liberale islamofobe uitstapjes haar in de hoek waar ze vrienden dacht te hebben gemaakt niets hebben opgeleverd.

op 30 03 2016 at 11:30 schreef domoor:

sum

ik ben het eens met Jan Roos in dezen.

ik ben ook tegen het akkoord met Oekraïne

op 30 03 2016 at 11:34 schreef Murat:

Daphne, dat is een optimistische kijk.
Mij hebben de laatste tien jaar geleerd dat mevrouw waarschijnlijk nog beter haar best gaat doen om door dat tuig leuk gevonden te worden (ten koste van….Vul maar in).

op 30 03 2016 at 12:17 schreef Peter:

En weer begint domoor over een off-topic onderwerp. Volgens mij is-ie wel degelijk een troll. Laatste kans, Domoor: nog één keer off-topic en it’s off you go.

op 30 03 2016 at 12:31 schreef Pyt van der Galiën:

Miko Flohr is overigens lid van GL, evenals TPO-redacteur Huub Bellemakers. Sowieso onbegrijpelijk dat niet alleen Flohr, maar ook SP’ers als Kwint en Van Raak zich laten misbruiken als schaamlapje voor wat welbeschouwd een ordinair extreemrechts blog is. Bij Flohr is het onnozelheid, bij Van Raak – die echt wel slim is – opportunisme, denk ik.

op 30 03 2016 at 13:10 schreef MNb:

De reacties op de bagger van Brussen en co zijn wel amusant. Dat is inclusief de zielige poging van Nanninga om zo ruig te klinken als een bootwerker die drie maanden geen vrouw heeft gezien.

op 30 03 2016 at 15:00 schreef Mario:

Ik weet niet hoe er rechtstreeks naar te linken, maar er zwerft een video/ .gif van Bert Brussen op het internet rond, waar hij -oh, ironie- nogal met z’n vingertje loopt te wapperen. Gelijk z’n grote vrind https://nl.wikipedia.org/wiki/Francisco_van_Jole#Weblogs uit de tijd waar psychiatrisch merk Bertje B. ook al een lul was. Bertje blijft een extreemrechtse loser.

op 30 03 2016 at 15:18 schreef Pyt van der Galiën:

@MNb

Ja, die pose moest ik ook om lachen. Onbedoeld heel grappig.

@Daphne

Ik heb niks met Halsema of met GL, maar ik zou haar niet ‘neo-liberaal’ noemen. Dan zit je écht nog wel even op een ander niveau. Er bestaat ook de neiging de verrechtsing van GL aan Halsema toe te schrijven, maar die is al ingezet onder Rosenmöller – en inderdaad voortgezet onder Halsema. De verrechtsing werd binnen de partij breed gedragen.

op 30 03 2016 at 15:30 schreef Hans Naaktloper:

Inderdaad, de pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet. Niks nieuws overigens, rechts zou rechts niet zijn al ze niet allemaal leugenaars en uitbuiters zouden zijn. Dan toch zie ik wel met stijgende verbazing aan Peter, dat je zo van leer trekt tegen dat tuig, alsof er ooit enig argument kan worden gegeven dat een rechts iemand z’n mening laat kantelen. Rechts is en was in de geschiedenis de kracht van het conformisme en conservatisme, zij zijn gewapend met een absoluut geloof in henzelf en hun belangen. Je ageert tegen ‘mensen’ met een prychopatische inborst, daar past wellicht een ander medicijn.

Dat bevestigd meteen dat ik dus wel kritiek mag hebben op sissende moslims, omdat ik kritiek heb op alle klootzakken die ongevraagd naar vrouwen sissen en omdat ik dat zelf nooit doe.

@ MNb
Hoe klinkt volgens jou een bootwerker die drie maanden geen vrouw heeft gezien? Zegt dat iets over de bootwerker of over jou?

op 30 03 2016 at 17:10 schreef Thomas E:

@Hans N
‘Dat bevestigt meteen dat ik dus kritiek mag hebben… enz’
Waar slaat ‘Dat’ op, Hans? En trouwens: sissen alleen rechtse mannen naar vrouwen? Ik snap je overgang naar die nieuwe alinea niet goed.

op 31 03 2016 at 10:09 schreef domoor:

als zelfs sissen verboden wordt dan moeten alle slangen het land worden uitgezet.

arme koudbloedige diertjes. ze hebben het al zo moeilijk in ons “koude” klimaat.

waar kunnen de slangen naartoe vluchten.

op 31 03 2016 at 10:39 schreef Peter:

Ook aan dit soort lolligheden heeft niemand wat, Domoor. Wees dan tenminste nog grappig. Het gaat niet over slangen, maar over seksueel geweld tegen vrouwen, en dat dit in NL alleen als probleem wordt gezien als De Ander zich er schuldig aan maakt.

op 31 03 2016 at 11:10 schreef Murat:

Inderdaad, domoor, je humor begint bijna op Dewanand’s geratel te lijken ;)

op 31 03 2016 at 12:15 schreef MNb:

Hans N, ik suggereer dat je de tweet van Nanninga opzoekt. Als je IQ met minstens twee cijfers wordt geschreven zul je de vergelijking vast wel begrijpen. Wat het zegt over de bootwerker, mij of Nanninga mag je helemaal zelf uitmaken. Fijn, niet?

op 31 03 2016 at 13:07 schreef domoor:

Peter

ik merk op dat je de “pik” op me hebt.
ik ga gewoon mee in de absurdistische discussie.
tja humor hé… wat kan je daar nou weer over zeggen. ik schijn er volledig gespeend van te zijn. Dit is zo’n non-discussie.
dat is hetzelfde als Marcouch zegt dat de homoparade langs de grachten van Amsterdam West moet lopen om de moslims maar eens wat tolerantie bij te brengen terwijl de meeste”Marokkanen” (daar doelen in het algemeen op) het totaal niet boeit wie of wat zich afspeelt in die boten.

aangezien je het sissen als een van je hoofdpunten maakt in je betoog kon ik niks anders verzinnen dan een sissende exotische anaconda die al die hulpeloze argeloze Amsterdamse bij voorkeur blonde dames zullen verorberen.

Peter gun iemand z’n pleziertje

op 31 03 2016 at 13:21 schreef Peter:

Je pleziertjes doe je maar lekker op je eigen blog. We gaan er verder niet over discussiëren. Het irriteert me dat discussies onder mijn stukken steevast verzanden in ruzies of slap gelul. Ik ga dus strenger modereren.

op 31 03 2016 at 14:09 schreef Hans Naaktloper:

@Thomas E
“dat’ refereert zowel aan de eerste alinea van mijn stukje, omdat ik mijzelf niet reken tot diegenen die de pot verwijten dat ze zwart ziet, en aan de opmerking over de beperkte waarde van de eenzijdige verontwaardiging over sissende moslimmannen in Peter’s artikel. Vrouwvijandig gedrag is zeker niet voorbehouden aan welke groep dan ook. Ik denk dat ongevraagd/ongewenst sissen naar vrouwen blijk geeft van een onvolgroeid emotioneel kader.

@MNb
Mijn IQ staat hier toch niet ter discussie? Te jouwer informatie, mijn I.Q. wordt uitgedrukt in vijf digits, over de plaats van de floating point laat ik me niet uit.
Ik kom hier op deze site omdat dit een van de plekken is waar vooroordelen en bekrompenheid worden aangekaart, onderzocht en bestreden. Mijn opmerking aan jou is gericht tegen de neerbuigendheid die uitgaat van de aanname als zou een bootwerker een onwelvoeglijk geluid laten horen. Dat had je natuurlijk best begrepen, maar in plaats van een mea culpa, kom je met een ad hominem aan mijn adres. (Flauw, zoals: Laat me raden, jouw E.G.O. is zo groot dat je huis is voorzien van een dubbelbrede voordeur?)

*
prychopatisch moet zijn: psychopatisch

op 31 03 2016 at 16:19 schreef Abdel:

Hypocrisie, meten met twee maten.. het bestaansrecht van domrechts is hieraan ontleend. Veel kwaadaardiger zijn de fatsoensrukkers uit linkse en liberale hoek die vinden dat domrechts het récht heeft om hypocriet te zijn en te meten met twee maten. Want… daar gaan we… vrijheid van meningsuiting….

op 31 03 2016 at 17:10 schreef MNb:

HN, ik bediscussieer jouw IQ helemaal niet. Ik formuleer slechts een als-dan bewering. Ik ben onmiddellijk en volkomen bereid aan te nemen dat jouw IQ in vijf digits wordt uitgedrukt. Als je nou ook nog de betreffende tweet van Nanninga opzoekt is de conclusie: je zult vast wel mijn analogie begrijpen. Daarna mag je zelf uitmaken wat deze zegt over de bootwerker, mij of Nanninga. Dat lijkt mij nou zo fijn voor jou, dapper moraalriddertje van me dat je er bent.
Nee, HN, ik kom niet met een ad hominem. Jouw vraag is er ook geen. Een ad hominem is een type drogreden en dus een bewering. Vragen zijn geen beweringen en kunnen wellicht beledigend zijn, maar geen ad hominem.
Hoe groot mijn E.G.O. is laat ik aan anderen over. Degenen die mij het beste kennen denken van niet. En warempel: mij voordeur is niet dubbelbreed.
Dus dankjewel voor je compliment.
Tenslotte: alle mensen laten wel eens een onwelvoeglijk geluid horen. Bootwerkers zijn mensen en mijn aanname is dan ook hoogstwaarschijnlijk correct.

op 31 03 2016 at 18:38 schreef Mario:

“Te jouwer informatie, mijn I.Q. wordt uitgedrukt in vijf digits, over de plaats van de floating point laat ik me niet uit.”

Beste Naakdtlooperdt, je bent bekend met https://en.wikipedia.org/wiki/OT_VIII ?

Hey, just floatin’ tha needle. It’s thursday, even! ;-p

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS