Home » Archief » Pownews mag anonieme sukkeltjes kapotmaken, maar van Onno Hoes blijf je af


[06.12.2014]

Pownews mag anonieme sukkeltjes kapotmaken, maar van Onno Hoes blijf je af

Peter Breedveld

kerst11

Die hele toestand met Onno Hoes en zijn toy-boy zal me roesten, echt. Ik heb de berichten niet gelezen, de reportages niet gezien. Om met de altijd scherpe Rebecca van Putten te spreken: al laat Hoes zich dagelijks pijpen door een cavia, moet-ie zelf weten. Gaat me niet aan.

Wel viel me op dat de trammelant om Hoes’ escapades met een mannelijke snol een naar, homofoob ondertoontje had. Als een heteroseksuele politicus achter de meisjes aangaat, hoor je daar ook niemand over. Homo’s mogen blijkbaar geen seks buiten het huwelijk.

Ranzige riooljournalistiek

Maar wat mijn irritatie echt heeft gewekt, is de verontwaardiging over de manier waarop Pownews Hoes er heeft ingeluisd. Door de toy-boy een verborgen camera mee te geven naar zijn dates met Hoes en ik meen Hoes’ direct messages aan de toy-boy te publiceren. Jeroen Pauw zou de toy-boy een ‘ratje’ hebben genoemd en Sheila Sitalsing prees op Twitter Wouke van Scherrenburg, die de toy-boy in een televisieprogramma de oren had gewassen. Twitter ontplofte van verontwaardiging over de ranzige riooljournalistiek van Pownews. Enorm veel prominente politici, schrijvers en journalisten spraken er schande van.

Mooi natuurlijk, maar wel een beetje laat. Pownews had gisteren zijn laatste uitzending, na een jaar of vier het land te hebben geterroriseerd op precies de manier waarop Hoes werd aangepakt. Mensen werden geframed en in benarde posities gebracht om vervolgens in manipulatief gemonteerde videoreportages publiekelijk te worden afgemaakt. Daar was nooit verontwaardiging over.

Kogel door de kop

Integendeel, Pownews wordt in deze reportage van EenVandaag geprezen door alle vertegenwoordigers van de gevestigde orde, van ministers en Kamerleden tot éminence grise van de journalistiek Max van Weezel. De nadruk ligt daarbij op de manier waarop politici door Pownews werden benaderd, maar het programma heeft nogal wat kleine luyden geslachtofferd in de strijd om de kijkcijfers.

Nee, ik heb het niet over mezelf, al ben ik ongelofelijk schofterig door Pownews behandeld (jammer jongens, ik ben er nog). Ik was één van de vele schlemielen die door Pownews werden geframed. Daarbij werden nogal eens werk- en opdrachtgevers van mensen met onwelgevallige meningen opgezocht voor een rondje oud-Hollandsch NSB’en. Zelfs de hoofdredacteur van stripjournalist Joost Pollman (de broer van Peter Pontiac) moest eraan geloven toen Pollman in een ingezonden brief in de Volkskrant iets had betoogd dat de heren Weesie en Castricum onwelgevallig was. Vaste prik na zo’n behandeling is ook de lawine aan bedreigingen, die je via de telefoon en je mail voor je kiezen krijgt. Mijn kinderen zouden een kogel door hun kop krijgen of worden overreden, werd mij meegedeeld.

Hartaanval

Ik herinner me een Marokkaanse ondernemer die constant door Pownews werd getreiterd en de eigenaar van een Russische winkel die een hartaanval kreeg nadat hij door iemand van Pownews was belaagd. Daar lees je dan wat over op Joop.nl en op Frontaal Naakt, maar Wouke van Scherrenburg heb ik daar nooit over gehoord. Vier jaar lang heeft Pownews kleine ondernemertjes getreiterd en schlemielen kapotgemaakt en het kon nooit iemand ene donder schelen.

Toen Naima Tahir een mening had geuit die de Roze Khmer niet beviel, werden zij en haar man Andreas Kinneging eerst lastiggevallen door Rutger Castricum, en toen die door Kinneging afschuwelijk werd vernederd, publiceerde Dominique Weesie hun adresgegevens op televisie, waarna het paar – Tahir was nota bene hoogzwanger – door honderden wilde apen werd bedreigd, zelfs ook door een cameraman van ik weet niet meer welk persbureau.

Linkse idealen

Dus vanwaar opeens die gigantische verontwaardiging over het framen van Onno Hoes? Ik kan maar één verklaring bedenken: Onno Hoes is ons soort mensen. Hoes hoort erbij. Hoes is een bed-fellow, Hoes is gevestigde orde. Van een hardwerkende middenstander kan het niemand verrotten dat-ie een hartaanval krijgt. Daar mag hij aan kapotgaan, geen Van Scherrenburg die ernaar kraait. Maar van Onno Hoes blijf je af.

Ik wind me daar enorm over op, dat iemand als Max van Weezel dit soort beschadigingsacties ziet en dan leuk over de vernieuwende aanpak van Pownews wauwelt. Nou ja, bij Job Cohen gingen ze wel een beetje te ver, maar ze zaten toch mooi op dat Turkse Kamerlid. Van Weezel laat daarmee zien dat gewone mensen hem niet interesseren. Ook al die linkse politici, die allemaal stom voor de Pownews-camera staan te grijnzen, geven geen reet om je, met al hun linkse idealen. Als je geen vangnet van spindoctors hebt, sta je er mooi alleen voor. Dan gaat je zaak kapot, verlies je je broodwinning en sterf je aan een hartaanval. Je heet geen Onno Hoes, dus fuck you.

Verfrissend en vernieuwend

Ronald Plasterk heeft ons dit tuig op ons dak gestuurd. Je wordt van je eigen belastingcenten geterroriseerd. Moet je dit zien, nazi-aap Jan Roos die zich als een geile troglodiet tegenover vrouwen gedraagt, zelfs met zijn kleverige vingertjes aan iemands borsten zit. In Amerika zou hij zijn vermorzeld, hij zou niet eens meer bij een huis-aan-huis-blad aan de slag kunnen. Hier wordt dit soort huftergedrag ‘verfrissend’ en ‘vernieuwend’ gevonden. Hier krijgt een racistische, antisemitische (antisemitisme is in Nederland alleen een probleem als moslims of linksmensen zich eraan bezondigen) omroep gewoon subsidie. Ik schat zo in dat Roos straks aan de slag kan bij de Evangelische Omroep, dat de laatste tijd erg intiem is met Powned. Al schijnt hij de politiek in te willen om allochtonen, moslims en linksmensen te bestrijden.

Godnakende kut, die apen hebben ruim baan, worden gelauwerd door onze intelligentsia, krijgen de subsidie met vrachtwagens vol in de voortuin gestort maar weet u wát erg is? Frontaal Naakt! Wat ze dáár allemaal durven op te schrijven, dat kan écht niet! Zet het OM erop!

De stem van Uw Charmante Hoofdredacteur horen? Dat kan als u de Nacht van Jole terugluistert.

Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Like de Facebookpagina ‘Handen af van Quinsy Gario‘.

Peter Breedveld, 06.12.2014 @ 15:41

[Home]
 

20 Reacties

op 06 12 2014 at 15:51 schreef Bart:

Ik weet niet of het komt omdat Hoes bij de gevestigde orde hoort. Al eerder werden Jorritsma, Vogelaar en weet ik veel wie allemaal ook door Pownews gepakt. Het stuitende aan die repo van Hoes vind ik dat de self-proclaimed strijders voor de privacy van GS/Pownews zelf privacy van een burger zo wegflikkeren als ze er een leuk nieuwtje mee denken te scoren. Pownews was al vaak genant slecht en ongeinteresseerde baggerjournalistiek, maar hier gingen ze echt nog een streep verder.

op 06 12 2014 at 16:35 schreef Ana:

Niet vaak naar gekeken en die paar keer dat ik keek vond ik het beneden alle peil en heb ik mij gestoord aan politici die er soort sport van maakten om hierin overeind te blijven, waardoor ze er natuurlijk ook gewoon in mee gingen. Weet niet of het om Hoes is, maar dat men zich nu zo druk maakt komt ook doordat er met een verborgen camera iemand van naam in zijn meest intieme moment en onder valse voorwendselen is gefilmd. Van alle anderen was het openlijk, al was het dan met het mes op de keel. Schofterig, dit is echter nog vele malen schofteriger! Maar dat er al veel eerder op een minder hypocriete en lafhartige manier door politici en media op gereageerd had kunnen worden ben ik met je eens.

op 06 12 2014 at 16:44 schreef Benedictus:

Ook hier gaat het weer om WIE en niet om WAT. Het is maar net waar de belangen liggen van diegenen die een oordeel ergens over vellen. Daar valt niet tegen te strijden.

Het probleem elite versus het “gewone volk” stoort mij al heel lang. Dat er mede de oorzaak van dat de zwarte Piet discussie voor mij niet leidt tot een oordeel.

op 06 12 2014 at 17:37 schreef Bert:

Inderdaad, maar vertel dan ook dat Annemarie Jorritsma (geen vriendin, verkeerde partij wat mij betreft) consequent weigerde met dat PowNews-tuig te praten.
Maar gaan nu niet die volk vs. elite nonsens gebruiken om mensen als groep weg te zetten.(waar kennen we dat ook al weer van?)

op 06 12 2014 at 17:50 schreef Egbert:

Max van Weezel: “Het vertrokken Turkse PvdA kamerlid”. Turks, ja hoor. Vrij Nederland speaking (Kan zogauw geen jijbak bedenken).

Pownews heeft dit bereikt: elke politicus gaat gewoon lachen bij elke vraag. Altijd. Laatst nog Michel Rog & Enge Buma over hun #graaipiet.

op 06 12 2014 at 19:24 schreef Mario:

Egbert,

“Max van Weezel: “Het vertrokken Turkse PvdA kamerlid”. Turks, ja hoor.”

Nog sterker, kort na het opstappen van hen ging Jan Roos er naar toe, en groette met ‘salam aleikum’ i.p.v. ‘hallo’ (o.i.d.). De gelaatsuitdrukking van deze ‘Nederlanders’, als reactie op die “groet”, sprak boekdelen. Keulen en donderen.

Ook al ben je in Nederland geboren, voor bepaalde schoften zal je ‘een buitenlander’ blijven. Dat is iets wat ook Jan Roos telkenmale laat zien.

Peter, moet je dit zien over die nazi-aap Jan Roos: http://www.krapuul.nl/overig/blog/776638/jan-roos-powned-de-aanrander

op 06 12 2014 at 21:35 schreef Egbert:

Mario, mijn puntje was dat Max van Weezel dit zegt. Vrij Nederland. Hij schrijft dertig jaar voor het verzetsblad en heeft zelf niet door wat hij verkeerd zegt.

op 06 12 2014 at 22:08 schreef Mario:

Was me volkomen duidelijk, Egbert. Blijkbaar heb ik het e.e.a. niet goed onder woorden gebracht, waardoor dit misverstand is ontstaan. Ik haakte in op ‘Turkse’ terwijl het over Nederlanders gaat.

Dat dringt bij lui zoals bijvoorbeeld Jan Roos niet door. Net zomin als bij van Weezel en noem de verdere eencelligen maar op.

op 07 12 2014 at 09:17 schreef Ralph van der Geest:

Ik zeg het nog maar een keer: POWNed is een verzameling nazi’s. Jan Bennink, Jan Roos en weet ik hoe al die bruine galbakken heten.
En elke politicus die met zijn domme smoel in de camera van POWNed heeft staan grijnzen met een kabouter Plop microfoon onder zijn snuit, heult met die nazi’s. En het zijn verdacht vaak PvdA’ers, van de partij dus die absoluut niet aan cliëntelisme doet.
Zie hier: http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/731771/diederik-samsom-pvda-vol-is-vol/

en hier heb je er aantal : http://www.krapuul.nl/overig/blog/697246/de-nederlandsche-franzen-von-papen-anno-2014/

Merk op dat dat stuk PVV-stront Marcouch het ook heel leuk en gezellig heeft met de nazi’s van Jan Bennink’s POWNed.

Altijd hebben die PvdA’ers tijd voor een gezellig babbeltje met hun bruine vrienden.

op 07 12 2014 at 19:09 schreef dewanand:

ref cit:
op 07 12 2014 at 09:17 schreef Ralph van der Geest:

‘Ik zeg het nog maar een keer: POWNed is een verzameling nazi’s.’

onze reactie:

Mauw, mauw, namastiaauw Ralph van der Geest,

leuke zin poot je hier neer zeg, maar besef je niet dat nazisme of het zgn geabstraheerde biologische gewetenloze fascisme iets is dat zuiver NATUURLIJK EN BIOLOGISCH OOK GEZOND IS?

Kijk, jij bekijkt het eendimensionaal blanke nazi vs rest linksen/zwarten, maar onze visies zijn multispectraal, juist omdat wij ook vieszwarte Koelie/Hindoe Nazi’s kennen en zelfs Afro Nazi’s die alleen pepre watra eten joh uit halve kalebassen.

En ja he, misschien moet Powned maar Wieroe, als beroemde Hindoe Nazi kat interviewen. Nou dat zal een klapper worden, blote koeliekat op de buis met nazi petje op, strak in nazi pakjes, trots staart omhoog, rug recht.

Ach Ralph haal vaker nassie want nazisme is gezond.

eet ze, (kattensticks uit duitsland 1940, bruin korstje, krokant he, hmmmmm, zwart te koop in auschwitz bij Wafwaf SS bakkers)

dewanand en Wieroe
Kleingeschapen hindoe fundamentalisten
planet of the intelligent hindu chimps

op 07 12 2014 at 19:30 schreef Egbert:

Wat Peter schrijft (onnavolgbaar as it is). Spijker op de kop, en ik leer (Ik heb pas geleden via de links ontdekt dat het dus simpelweg Jan Dijkgraaf is die de Haagse Post heeft doen zinken. Hij alleen. Wat is vandaag The Journalist’s Paper?).

Maar voor mij, verder gaat het niet meer om de PVV & Powned. Het gaat om de randpartijen als PvdA, D66 en CDA, om hun kranten Vk en NRC, hun omroepen (A-Z). Wat Pyt, Ralph en Johan SvdH hier in de comments toevoegen.

op 08 12 2014 at 13:14 schreef Cees:

Moeten die links naar Krapuul nou overal?

Ik lees graag FN, maar Krapuul is van een andere wanorde en niet relevant. Een cryptische schizofreen die soms zinnige dingen zegt vind ik nog wel leuk in de panelen, maar haat narcisten die zich tooien met idealen zoals een Ralph van der Geest verpesten elke boodschap en debat.

op 08 12 2014 at 13:21 schreef dewanand:

Mauw, mauw, namastiaauw Ralph van der Geest, Egbert, Mario, ea Poedernaakte Fnaakters,

helaas zijn dit de harde feiten anno domini in Nazi Holland:

1. zeker 99 procent van de blanke Hollanders heeft diep in hun hart spijt van dat zij vroeger de grenzen wijd openden voor niet ariers en de massa immigratie met trojaanse paarden en geitjes tolereerden.

2. Nu is er overal al informele apartheid in nederland. ZElfs daten met blanke homo’s loopt vast nu door die hele rassenscheiding en veel niet arische homo’s maken dit toch erg vaak mee, incl wieroe en ik.

3. HOe moet het verder? ok simpel, kristallnacht, gevolgd door snelle blitzkrieg met gaskamers en verbrandingsovens? dit is hoe dan ook de natte vingerdroom van erg veel Hollandse nazi’s nu en het is een tijdbom onder die hele zieke Plofmultikukeluku. Het zaakje zal ooit moeten ploffen.

de plof allochtoon is gewoon niet zo lekker meer tussen de witte hollandse lakens.

maw
met dikke bleek die zaak hier reinigen, het vieze zwarte roet witwassen van PIKzwarte koelies en hindoe aapjes?

dewa en wieroe

op 09 12 2014 at 13:54 schreef Mario:

Pssst, Cees:

“Narcisme is een Freudiaanse term uit de psychologie. Het is een vorm van gedrag die wordt gekenmerkt door een obsessie met de eigen persoon (vaak het uiterlijk), egoïsme, dominantie, ambitie en gebrek aan inlevingsvermogen. Iemand die narcistisch gedrag vertoont, noemt men een narcist.

Met je “leesgenot”.

Hier, speciaal voor jou.
http://www.krapuul.nl

op 09 12 2014 at 16:07 schreef Cees:

Beste Mario,
Wat je doel is met je Wikipedia tekstje ontgaat me, maar waarschijnlijk zag je geen andere manier een relevante reactie te plaatsen waarin je weer fijn kan linken.

Ik weet niet wat je met leesgenot bedoelt, maar berichten doorspekt met zoveel mogelijk minachting en een rammelende inhoud dragen daar niet aan bij, nee. Ik vind het prima als een tekst scherp is, zolang het punt ook sterk is. Provocatie om de provocatie is een beetje zwak in mijn ogen.

En vervelender nog, het draagt ook niet echt bij aan bewustwording of aan een debat over zaken die niet kloppen, want de mensen die hun blik kunnen verruimen, negeren je.
Wat dan overblijft zijn gelijkgestemden die de minachting naar de mensen met ‘foute’ gedachten belonen met wat mooie glimmende veren na het rimmen. En dat is natuurlijk prima, maar dan gaat het voornamelijk om het ego en niet de boodschap. Dat gevoel krijg ik toch bij een aantal van jullie auteurs.

Verder schrijft niemand voor mij in het bijzonder, dus ik ben niet maatgevend, maar in mijn nabije omgeving ken ik mensen die met plezier FN lezen, maar allergisch zijn voor Krapuul. Zodoende mijn feedback eerder. Was meer voor Peter.

op 09 12 2014 at 21:10 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Als Pownews stopt wat gaan ze dan doen van mijn belastingcenten? Iemand?

op 09 12 2014 at 23:38 schreef Mario:

Beste Cees,
Dank voor je reactie, die bevestigd dat je niet weet wat Narcisme is en het je om de boodschapper gaat. Ga ik nu fijn verder op m’n piano spelen. Er is nog een viool over, trouwens. Een kleintje, wellicht, maar soit.

ps
“Dat gevoel krijg ik toch bij een aantal van jullie auteurs.”

Ik heb verder niets met krapuul.nl, dus ieder ‘Siljeetje’ is niet alleen onwenselijk maar vooral ongepast. Bij deze.

Evengoed is het fijn om te lezen, dat er meerdere personen in je (directe) omgeving deze site lezen. Jullie weten hoe te doneren?

op 10 12 2014 at 00:32 schreef dewanand:

mauw, mauw namastiaauw Jeroen S. van den Heuvel,

Hier mauwt Wieroe jou antwoord op je vraagje:

‘miaauw Jeroen SS, ja beter is dat zij Pownews vervangen door een superieure omroep van slimme Hindoe Nazi UberKatten uit Delft kennisstad zoals mij, je ken je mij nog, je ouwe stoeipoes met lange blonde haren uit je jonge fallische jaren, strakke Wieroe he met haren, geil op vier poten, frans achterlangs toch.’

tsja, een omroep van Hindoe Nazi Katten op ned tv zou leuk worden toch? Leren om duitse nassie in blik te eten, mooie kunstwerken van gebleekte Afro-nazi stoeipoesjes, rotjes en vuurpijlen leren gooien uit levensgrote tanks, en je leert alle SS HOMO (mens) seksstandjes aan het front als je ver weg bent van je Blonde Arische stootjes uit het beloofde Avondland.

enz enz mauw mauw, nu eerst een duitse nazi kattenstick tussen mijn scherpe tandjes douwen.

aldus Wieroe.

op 11 12 2014 at 09:48 schreef Linda:

Yup. Ik had al niks met pownews, maar dit is toch wel echt een stuitend dieptepunt. Het interesseert me geen fuck wat politici met hun piemel doen.

Mensen in hun privesfeer zo lasting vallen is puur terrorisme, en de macht van een media-groep onwaardig. Je vraagt je af hoe de heren van TMG zouden reageren als hetzelfde goedkope trucje op hen uitgehaald wordt.

op 11 12 2014 at 14:00 schreef Sorry Onno Hoes: sympathie en medelijden misplaatst | Krapuul:

[…] is gewerkt door die goorlappen. Daar horen we – behalve ons – niemand meer over op een enkeling na. Jullie hebben met zijn allen nagelaten om die lamstralen van Bennink en Roos c.s. al veel […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS