Home » Archief » Sander en het Kankerfonds, Wierd en de Joden


[11.08.2022]

Sander en het Kankerfonds, Wierd en de Joden

Peter Breedveld

Sander Schimmelpenninck is een bezig baasje. Ik zag de columnist/journalist/documentairemaker vorige week oesters vissen met zijn hond en hij blijkt ook ambassadeur te zijn van het Kankerfonds. Dat mag helemaal niet van Domrechts, de beweging die 24/7 op moslims/vluchtelingen/allochtonen/deugmensen/joden, sorry, ‘globalisten’ scheldt en die een actie is begonnen om Schimmelpenninck gecanceld te krijgen. Het initiatief is van Elise de Windt, een anonieme troll die ons al jaren probeert wijs te maken dat ie een zwarte vrouw is, maar overduidelijk een dikke, witte, morsige kerel is in een huis vol oude kranten. Het type dat de Science Summits van Willem Engel bezoekt.

Witte racistische mannen die zich voordoen als zwarte vrouwen zijn een genre apart op de sociale media. Witte mensen zijn gek op mensen van kleur die hen geruststellen door te verzekeren dat racisme in Nederland niet bestaat, dat juist allochtonen heel erg racistisch zijn. Maar iedere keer Zihni Özdil, Lale Gül, Erdal Balci en Fidan Ekiz gaat snel opvallen, dus verzint Domrechts er gewoon zelf een legertje excuusallochtonen bij. Enter Elise de Windt.

En die speelt het daags na de zoveelste nationale paniekaanval over “woke” en de cancelcultuur, waardoor niemand meer iets durft te zeggen, klaar om van het Kankerfonds te eisen dat het Schimmelpenninck loost omdat die, jawel, “op dagelijkse basis en grove wijze grote groepen burgers beledigt”. Onder de tweet van De Windt de gebruikelijke stoet van voornamelijk anonieme nazifreaks die hun niet-bestaande maandelijkse donatie aan het fonds intrekken vanwege Schimmelpenninck, want de strijd tegen kanker is natuurlijk niet zo belangrijk als het monddood maken van iemand met een mening die je niet aanstaat. “Sorry, kankerpatiënten, maar somebody is wrong on the internet!”

Is Wierd Duk een antisemiet?

Cancelcultuur bestaat, schreef ik al eens, maar het is wel een cultuur die voornamelijk door Domrechts in stand wordt gehouden. Zie ook de aangifte tegen Arnon Grunberg waar Wierd Duk mee dreigt omdat Grunberg de truth-bomb heeft durven droppen dat waar Duk en zijn aanhang verschijnen, antisemitisme nooit ver weg is.

Ik vind dat nou niet direct een eye-opener; de aanhang van Duk bestaat voornamelijk uit imbecielen die denken dat de Joodse zakenman George Soros de veroorzaker is van alles waar zij een hekel aan hebben, van volksvervanging tot klimaatmaatregelen en dat de “globalisten” uit zijn op wereldheerschappij, wat gewoon een moderne versie is van de good old Protocollen van de Wijzen van Zion.

Maar zonder zijn aanhang blijft om Duk ook altijd de ranzige geur van antisemitisme hangen, zoals om iedereen die amechtig betrokkenheid met de Joden veinst, maar altijd alleen maar als stok om moslims mee te slaan. “De Jood die het goed gaat is de filosemiet een doorn in het oog”, schreef ik in dit stuk. Duk hanteert in zijn schotschriften tegen moslims, vluchtelingen, allochtonen en zwarte activisten ook precies de schema’s die antisemieten altijd hebben gebruikt tegen Joden, met clichés over moslims die onze instituties binnendringen om hun sinistere “agenda” op te leggen. Zie hier hoe hij dat bij historicus Nadia Bouras een keer deed. Mijn hypothese is dan ook dat Duk, was het de mode geweest om dag in dag uit Joden verdacht te maken, in zijn “Voormalige” Nazikrant gewoon gezellig dááraan had meegedaan. Hij gebruikt simpelweg de oude nazi-sjablonen voor de nieuwe paria’s van onze samenleving.

Aangifte en cancelling

Domrechts eist altijd het recht op om dit soort racistische bagger met vrachtwagenladingen tegelijk over ons uit te storten, maar als iemand een keer iets terugzegt, en vaak gaat dat op aanzienlijk eloquentere en geestiger wijze – zie Sander Schimmelpenninck – wordt er steevast gedreigd met aangifte en cancelling. Dat hele leger van racistische, islamofobe, seksistische, homofobe witte Duk-rukkers, dat altijd preekt dat moslims/allochtonen/lhbti-plussers/vrouwen maar eelt op hun ziel moeten kweken, hunkert zelf naar een safe-space, waar de witte fragiliteit gevrijwaard blijft van kritiek, tegenspraak en hoon.

Hoe dan ook realiseerde ik me door de hele ophef rond Schimmelpenninck dat ik geen donateur van het Kankerfonds ben. Dat heb ik dus net even rechtgezet. Kunt u ook doen, door hier te clicken.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 11.08.2022 @ 11:48

[Home]
 

1 Reactie

op 11 08 2022 at 11:50 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS