Home » Archief » Stel Domrechts onder preventief toezicht, tot het gevaar is geweken


[26.02.2022]

Stel Domrechts onder preventief toezicht, tot het gevaar is geweken

Peter Breedveld


Scène uit: Halfaouine (Férid Boughedir, 1991)

De onder het mom van journalist opererende extreemrechtse agitator Wierd Duk staat, behalve als doorgeladen racist, ook bekend als de fanatiekste Poetin-verdediger van Nederland. Rusland onder Poetin, dat was volgens Duk een paradijs van vrede en harmonie, waar je alles mocht, zolang het maar geen gendergedoe was en je je niet bemoeide met de politiek. Duk is evenwel niet zo achterlijk dat-ie Poetins aanval op Oekraïne gaat zitten verdedigen, dat zou ‘m nu in grote moeilijkheden brengen.

Maar in plaats van dat ie zich een poosje héél koest houdt en níet de aandacht op zichzelf vestigt, zoals een normaal mens doet wanneer hij zich realiseert dat hij al die tijd de apologeet van een bloeddorstige dictator is geweest, GEEFT HIJ GEWOON DE MOSLIMS WEER DE SCHULD!

Duk neemt geen momentje voor bezinning, hij piekert er natuurlijk niet over om publiekelijk toe te geven dat hij het fout heeft gezien, dat hij beseft dat hij in grote mate mede-verantwoordelijk is voor de verspreiding van Poetin-propaganda in Nederland en het rijp maken van de Nederlandse geestjes voor Rotterdam als de meest westelijke haven van Poetins Tsarenrijk (Jan Bennink is jaren geleden al begonnen met een Loi-cursus Russisch). Nee, hij trekt Trouw-columnist Emine Uğur, waarschijnlijk ’s lands puurste ziel, voor wie Duk een haatobsessie heeft, er aan haar hoofddoek bij om haar erop te wijzen dat Poetins “moordcommando’s” (een week geleden zou hij er niet over hebben gepiekerd te suggereren dat Poetin “moordcommando’s” op vreedzame burgers af zou sturen) ISLAMITISCHE TSJETSJENEN ZIJN!

Wereld vernietigen

Zo! Nou jij weer! Al die tijd de weg helpen plaveien voor de man die heel West-Europa, heel de wereld met één druk op een knop kan vernietigen, en die ook dreigt dat te doen, mocht iemand het in zijn hoofd halen de Oekraïnse verdedigingsmacht te komen versterken, maar kijk eens jongens, het is die kwaadaardige Emine Uğur die ons samen met haar broeders en zusters in het geloof bedreigt!

Ik zweer het, van alle verachtelijke pisvlekken op de Domrechtse onderbroek is Wierd Duk de goorste en meest weerzinwekkende. Hij tapijtbombardeert ons met zijn Nederlands Hervormde hypocriete achterbaksheid met een hondsbrutale onbeschaamdheid die bijna respect afdwingt. Zonder met zijn ogen te knipperen overschakelen van agressieve Poetinverdediger naar Poetin-criticaster, en de moslims de schuld geven. Wat. Een. Kakkerlak.

Vijfde colonne

Beetje lange inleiding voor wat ik eigenlijk wil zeggen: we zijn daadwerkelijk in gevaar nu Poetin heeft gedreigd Europa in één groot Hiroshima te veranderen. We mogen ons gelukkig prijzen als we straks daadwerkelijk die onbetaalbare gasrekening in de mail krijgen. Daaruit volgt dat we in Nederland een vijfde colonne hebben, een vijand in ons midden, staatsgevaarlijke sujetten en dat zijn Baudet, Wilders, Ja21, Ongehoord Nederland, GeenStijl, de hele domrechtse beweging die in Poetin een bevrijder ziet van de LHBTI-plusbeweging, van ‘transgenderterreur‘ en het gevaar van woke, een beschermer van onze conservatief-christelijke waarden. Die Poetin zelfs bleven verdedigen toen hij bijna 300 Nederlanders vermoordde.

Sommige domrechtserds proberen ons te bedotten met een veroordeling van de Russische agressie (maar goed, daarna wel weigeren je uit te spreken voor de soevereiniteit van Oekraïne) maar die fanatiek campagne gevoerd hebben tegen een Europees verdrag met Oekraïne, puur om de democratie te ondermijnen en die het vertoog blijven steunen dat het Europa is die Poetin heeft uitgelokt (“Look what you made Putin do!“), en zich bovendien nu al verzetten tegen het opvangen van Oekraïnse vluchtelingen en daar ook weer ruimhartig een podium voor krijgen aangeboden door de media.

Baudet afluisteren

We zijn de facto in staat van oorlog, dus moeten we daar niet iets mee? Is het echt verstandig om al die staatsgevaarlijke gekken Poetins boodschap overal rond te laten bazuinen? Is het geen landverraad om de publieke omroep als doorgeefluik van Poetin te laten fungeren? Moet Ongehoord Nederland niet onmiddellijk uit de lucht, moet Domrechts niet preventief onder toezicht worden gesteld, moeten Baudet en Wilders niet worden afgeluisterd, moet het elektronische berichtenverkeer van Duk en zijn vrienden niet worden uitgeplozen, in elk geval tot het gevaar is geweken?

Ik heb het niet over Guantanamo. Niet over preventief tegen de muur zetten. Ik heb het over alles op alles zetten om een reële dreiging in beeld te krijgen. Kunnen we lang of kort over lullen, maar de privacy van zomaar een burger is niet hetzelfde als de privacy van een Domrechtse Poetin-Versteher. Daar, ik zeg het. Openlijk een ideologie aanhangen die het Vrije Westen haat zou gewoon reden moeten zijn voor extra belangstelling van de anti-terreurdiensten.

 

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 26.02.2022 @ 11:22

[Home]
 

1 Reactie

op 26 02 2022 at 11:23 schreef Peter:

Commentaar? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS