Home » Archief » Verzet


[10.10.2015]

Verzet

Peter Breedveld

j6

Ik heb het wel steeds aangekondigd, maar ik was vanmorgen toch geschokt te horen dat ze echt de daad bij het woord hebben gevoegd. Domrechts laat het niet langer bij oproepen op Internet om vluchtelingen te vermassamoorden, de verzetsstrijders komen nu echt achter hun toetsenbord vandaan om terreurdaden te plegen tegen opvangcentra.

In Woerden hebben er een stuk of twintig, vermomd met bivakmutsen, een sporthal in Woerden aangevallen, waar ze de oorlogsslachtoffers, die daar zitten, hebben belaagd met vuurwerkbommen.

Voorspelbaar na zo’n bericht – we hebben het vaker gezien, nietwaar – is het schaamteloos hypocriete stukje van GeenStijl waarin de ’terroristen’ ferm veroordeeld worden. In fact, Marokko-correspondent Rik Goverde zei het gisteravond nog, na het zoveelste hetzerige stukje tegen vluchtelingen op GeenStijl: ‘Linke haatzaaierij. Beetje stoken & volksmennen, en handen in onschuld wassen als brand wordt gesticht.’

Moordenaars in naam van Allah

En hoppa. Je kunt van GeenStijl een hoop zeggen, teleurstellen doen ze nóóit. Maar die aanval op die vluchtelingen, door ’terroristen’, die ‘geen haar beter zijn dan ISIS’, die is een onmiddellijk gevolg van de maandenlange haatcampagne die GeenStijl tegen vluchtelingen en moslims voert. Ik bedoel, voer het woord ‘vluchtelingen’ even in de stijlloze zoekmachine in: “Studenten 020 uit huis gejorist want ‘vluchtelingen'”; “Huis onteigend wegens AZC en een moskee”; “Face it: Vluchtelingen kosten de belastingbetaler bakken met geld”; “Asielmaffia”; “Het ergste komt nog”; “Jihadistische vluchtelingen”; “Vluchtelingen deel van Allahs plan tegen grote vijanden als Amsterdam”; “SinterKlaas Dijkhoff deelt 10.000 woningen uit” enzovoort, enzovoort, ad nauseam.

Maak het volk helemaal gek met verhalen, elke dag, de hele dag, over mensen die uit hun huis gezet worden om plaats te maken voor vluchtelingen, gratis geld voor vluchtelingen terwijl onze oudjes verwaarloosd worden, islamitische kinderverkrachters, moordenaars in naam van Allah, vluchtelingentsunami’s, terroristen, ONZE ROOMBLANKE VROUWEN!, dieven, moordenaars, rovers en dan is het Godverdomme toch niet RAAR dat een zooitje gekken een azc bestormt?

Oproep tot geweld

GeenStijl gedraagt zich als de Radio Télévision Libre des Mille Collines van Nederland, en GeenStijl niet alleen. In NRC Handelsblad stonden van de week weer drie pagina’s vol antivluchtelingenretoriek van Ebru Umar, iemand die Umar gelijk gaf (een vluchteling nota bene) en een schrijver die het jammer vond dat de boze burgers van Oranje niet hadden geprobeerd Klaas Dijkhoff te lynchen, zoals personeel van Air France een paar dagen eerder met een CEO had gedaan. Een oproep tot geweld tegen een politicus! In de NRC! Vanwege die vluchtelingen!

Maar ach, na al die NRC-stukken van de afgelopen maanden waarin vluchtelingen werden afgeschilderd als parasieten, terroristen, verkrachters, extremisten, kan dat er nog wel bij. ‘Neem ze op, en je krijgt de Arabische mentaliteit erbij’, stond ook in NRC. Die Arabische mentaliteit is dan dat ze hun eigen kinderen vermoorden en hun weldoeners in hun eigen huis verkrachten. Volgens NRC dan hè.

Vluchtelingen haten

Pas onlangs schreef ik hier nog dat al die horrorverhalen over kinderverkrachtende, vrouwen onderpissende, pindakaaspotten opendraaiende vluchtelingen geen ander doel dienen dan ophitsen. Het is een haatcampagne. Wierd Duk is niet geïnteresseerd in de ‘ongemakkelijke waarheid’, hij geeft ons legitieme redenen om vluchtelingen te haten. Zelfde met Arnold Karskens en het droesem van de journalistiek dat de Volkskrant volschrijft.

Aan de andere kant wordt het almaar toenemende geweld tegen vluchtelingen steeds gebagatelliseerd en zelfs vergoelijkt. ‘Bezorgde burgers‘, blijft Jeroen Wollaars ze noemen. De Volkskrant noemt de oproer van in Oranje ‘de slag bij Oranje‘, dus de bestorming van die Woerdense opvang zal de geschiedenis wel ingaan als het Ontzet van Woerden. Of in elk geval een poging daartoe.

De in domrechtse kringen razend populaire Zihni Özdil ondervond gisteren zijn Waterloo toen hij de oproerkraaiers van Oranje begon af te zeiken. Daar had hij toch buiten de waard gerekend, want die mensen hebben al voor hun dood een heiligenstatus verkregen. Ik kreeg op Twitter zelfs mensen tegenover me, die doorgaans aan mijn kant staan. Kritiek op de Oranjenaren is absoluut taboe. Vluchtelingen, dáár komt het gevaar van.

Wilders is direct verantwoordelijk

Ongetwijfeld komen links en rechts weer de politici en opiniemakers met hun vingertje zwaaien dat Wilders niet verantwoordelijk is voor het geweld tegen vluchtelingen (zoals ze ook deden toen Anders Breivik in naam van zijn profeet Wilders tachtig kinderen doodschoot), ook al riep Wilders op in verzet te komen: “Pleeg verzet! Accepteer het niet! Ga naar die asielzoekerscentra!”

GeenStijl publiceerde een video-opname van zijn oproep, een ‘verzetsvideo‘, waarop Wilders ook alle gemeenten met een opvangcentrum opsomde. ‘Fuck de haters’, aldus GeenStijl. Voor de goede orde, met die haters werden degenen bedoeld die vonden dat Wilders te ver ging.

Nou en zijn volgelingen hebben keurig gedaan wat Wilders hen heeft opgedragen. Dus Wilders kan roepen dat de verzetsplegers in Woerden ‘keihard moeten worden aangepakt‘, hij zal toch echt eens met die hand in eigen boezem moeten want is er direct voor verantwoordelijk, met zijn gehits.

Extreemrechtse actievoerder

Ook Lodewijk Asscher gaat niet vrijuit. Van de week zei hij nog dat Nederland op de proef wordt gesteld. Journalisten gaan daar dan nog eens driedubbel overheen met gekrijs over CRISIS! EINDSTEMMING! DREIGING! Ben je wel goed bij je hóófd? Is Rotterdam gebombardeerd door de Nazi’s? Zijn de dijken doorgebroken? Get a grip, Asscher, keep your shit together, Wierd Duk!

Tegen beter weten in hoop ik dat het geweld in Oranje en Woerden een wake-up call voor de media zijn: hou op met die haatpropaganda tegen vluchtelingen en ook tegen Arabieren en moslims. Vergoelijk het geweld en de dreigementen van ‘boze burgers’ niet. Wees godverdomme eens een journalist in plaats van een extreemrechtse actievoerder.

Oerangst van elke Nederlander

De laatste malle frats is de suggestie van een VVD-leider dat de vluchtelingen uit zijn op onze borstvergrotingen. Ik dacht ook even dat die uit dezelfde hoek kwam als de angst voor pindakaaspottenopendraaiers, maar Halbe Zijlstra bedoelt dat hij vindt dat vluchtelingen niet moeten wennen aan ons ‘welvaartsniveau‘.

En daarmee zijn we weer terug bij de kern. Die hele paniekzaaierij, het geweld tegen politici en vluchtelingen, de doodsbedreigingen, het hysterische geblèr in de media, de haatpropaganda; het draait allemaal om één ding, om de oerangst van elke Nederlander, zijn grootste nachtmerrie, wat hij het meest haat van alles.

Namelijk dat een ander wat krijgt.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 10.10.2015 @ 14:24

[Home]
 

39 Reacties

op 10 10 2015 at 14:47 schreef Quote du Jour | Afgunst jegens de verliezers - Sargasso:

[…] Breedveld slaat op Frontaal Naakt wederom spijkers met koppen in zijn duiding van het venijnige wantrouwen jegens asielzoekers dat het Nederlandse […]

op 10 10 2015 at 16:35 schreef Anoniem:

Het probleem is niet de Mensen die een veilig heenkomen zoeken, het zijn de lutsers die zich volksvertegenwoordigers noemen.

op 10 10 2015 at 16:52 schreef Ralph van der Geest:

Omdat in Nederland iedereen zo langzamerhand óf gewoon openlijk bij domrechts hoort óf een laf schijtkonijntje is en er geen enkel moreel leiderschap in dit land meer is, komt burgemeester Molkenboer van Woerden niet verder ‘gebrek aan regie’ als verklaring voor de terreur van gisteren tegen vluchtelingen.
Welnu: haat laat zich niet sturen en dit is inderdaad het voorlopige dieptepunt na een maandelange hetze tegen mensen die ales hebben moeten achterlaten. Het lijkt wel of je de NSB-krant ‘Nationale Dagblad’ leest als je de hedendaagse media zo hoort en ziet.
Ik zie Buma en Zijlstra nog wel een keer samen met Wilders flyeren tegen vluchtelingen. Als die arme mensen voor die tijd ten minste niet door toedoen van ‘bezorgde burgers’ reeds in een massagraf liggen…
Want ook politici als Zijlstra, Buma, van der Linde gedragen als Radio Télévision Libre des Mille Collines met hun weerzinwekkendheden.
Het past allemaal in de oorlog welke rijk tegen arm voert.
http://www.krapuul.nl/politiek-blog/xenofobie-2/2528988/buma-en-zijlstra-samen-met-wilders-flyeren/

op 10 10 2015 at 16:53 schreef Oranje:

Het is alomtegenwoordig en het gevaarlijke is dat alleen de uitwassen worden afgekeurd. Het is bijvoorbeeld blijkbaar al niet meer vreemd om te suggereren dat een klein dorpje dat jarenlang 1400 niet-vluchtelingen te gast had in het vakantiepark, een vreselijk onrecht wordt aangedaan als de gasten ditmaal vluchtelingen zijn.

op 10 10 2015 at 17:27 schreef su:

Marck Burema, is het hoofd van de adder. Als het sentiment links wordt in Nederland zal deze neonazi vluchten naar israhel of US of A. En die Zihni dacht dat hij vrienden had bij neonaziblog geenstijl….te triest. Wat een rukker.

op 10 10 2015 at 17:56 schreef Buurm.:

Rechts èn links zijn één grote pot stinkend nat als het gaat om politiek die verdeelt en dankzij dat heerst. De powers that shouldn’t be, c.q. de wereldbankiers financieren alle partijen in conflicten en maken hun winst over de ruggen van de onwetende massa’s die liever elkaar de hersens inslaan, dan de bankiers die hen systematisch ontdoen van alles van waarde, met de menselijke waardigheid en mensenrechten voorop. Rechts èn links dragen de wereldbankiers en hun geldhandel op handen, alsof ze de natuurlijke opvolgers van God zijn. Iedereen moet tegenwoordig zijn eigen kerk van Mammon hebben en de hypotheek daarvoor wordt graag uit het niets door de wereldbankiers (met een toetsenaanslag) bijgedrukt. Dezelfde wereldbankiers (middels hun werkmaatschappijen IMF en Wereldbank) waarschuwen u via de media alvast dat de vluchtelingen u heel veel pijn gaan doen, net als ze bedoeld hadden met hun oorlogen en volgens het principe dat de pijn van anderen hen altijd profijt oplevert. Zowel rechts als links zijn vazallen van de wereldbankiers en medeverantwoordelijk voor hun wandaden, waardoor het onderscheid maken tussen beiden richtingen alleen nog in de perceptie bestaat en niet meer in de werkelijkheid.

op 10 10 2015 at 19:06 schreef Ana:

Prima!

op 10 10 2015 at 19:06 schreef Roland:

“Het is bijvoorbeeld blijkbaar al niet meer vreemd om te suggereren dat een klein dorpje dat jarenlang 1400 niet-vluchtelingen te gast had in het vakantiepark, een vreselijk onrecht wordt aangedaan als de gasten ditmaal vluchtelingen zijn.”

Dat is niet alleen niet vreemd, het is waar.

Los van het feit dat 1400 getraumatiseerde oorlogsslachtoffers een ander publiek zijn dan 1400 vakantiegangers was het grootste probleem dat Oranje was toegezegd dat er maximaal 700 zouden komen en dat dit zeer plotseling overruled werd. Mensen stappen voor minder naar de rechter, en terecht.

Maar als dit op korte termijn de beste of enige oplossing was (wat goed mogelijk is) en de staatssecretaris komt dit persoonlijk uitleggen kun je je een beetje gedragen, lijkt me.

op 10 10 2015 at 19:17 schreef boris:

Hoe durven ze. Die Autochtonen. Rotjes afsteken in de buurt van immigranten. Tot nu was het altijd omgekeerd. Autochtonen werden genaaid door allochtonen. Zo moet het blijven!

op 10 10 2015 at 20:16 schreef betwister:

Roland,

mensen stappen naar de rechter als ze schade lijden.
De vraag is of de dorpsbewoners schade lijden doordat de afspraak geschonden is.

Ik kan mij voorstellen dat het openbaar vervoer niet meer voldoet, en voor zoiets zo de overheid maatregelen kunnen nemen.

op 10 10 2015 at 20:18 schreef betwister:

Boris,

Het effect van een rotje op een vluchteling is misschien nog groter dan op een huisdier.

iemand die de Bijlmerramp (neerstorten van een Boeing) meegemaakt had, vond het al naar als hij een helicopter hoorde.

Los daarvan denk ik dat de mensen in het AZC niets te maken hebben met het naaien van autochtonen.

op 10 10 2015 at 20:24 schreef Oranje:

Roland, 1400 was altijd al het plan en er was ook ruimte voor. Dat het werd teruggeschroefd naar 700 was afgedwongen door protesten.
Dat het getraumatiseerde mensen betreft is van belang voor hulpverleners, niet voor de gewone Oranjenaar die ze tegenkomt bij de supermarkt. Tenzij je aanneemt dat getraumatiseerde mensen op straat meer overlast veroorzaken dan de gemiddelde vakantieparkganger, wat ik als omwonende van een vakantiepark waag te betwijfelen. Ik zie “je kunt het die arme Oranjenaren niet aandoen, zoveel vluchtelingen in hun achtertuin” dus wel degelijk als stemmingmakerij.

op 10 10 2015 at 20:44 schreef Thomas E:

Wat een v-r-e-s-e-l-i-j-k-e man die Halbe Zijlstra!! Een kampcommandant met de uitstraling van een kliko. De teksten die vandaag uit z’n bek rolden. We mogen het niet te leuk voor ze maken.

Inderdaad:..’zijn grootste nachtmerrie, wat hij het meest haat van alles.
Namelijk dat een ander wat krijgt.’

op 10 10 2015 at 20:46 schreef Sasha Berkman:

Heet die schofterige smeerlap, Geert W, zich al eens uitegelaten over de slachtoffers van TTIP?
Nee he?! De smerige schoft laat zich daar niet over uit.

op 10 10 2015 at 21:09 schreef MNb:

“Verzet je, maar nooit met geweld!”
Aldus de man van de knieschoten voor Marokkaanse voetbalvandalen en de man van 80 miljoen moslims deporteren.

“een wake-up call voor de media”
Niet voor Monic Slingerland. Die stelt de essentiële vraag in Trouw: “Luistert de overheid wel genoeg naar ons?” Jup, een brave vrouw die anders over fietstochtjes naar Rome schrijft, terwijl ze in haar hoofd gesprekjes voert met Augustinus van Hippo (die al 1500 jaar dood is).

op 10 10 2015 at 21:24 schreef Roland:

Betwister: je hebt gelijk. Ik vergeleek het een beetje met planschade. Dan moet je schade wél kunnen aantonen en dat lijkt me in dit geval van tevoren niet mogelijk.

Blijft over een ‘unheimisch’ gevoel bij de Oranjes. Net als ‘gekwetst zijn’ is dat geen reden voor een schadeclaim.

Sasha, volgens mij wil de PVV zo’n beetje uit de EU (dat vind ik overigens hun sympathiekste standpunt), en dan waarschijnlijk bilaterale overeenkomsten sluiten.

op 10 10 2015 at 23:15 schreef marten:

Heel terecht Peter, wat je zegt over de schandalige stemmingmakerij. Toch moet je niet vergeten dat er ook een hoop Nederlanders zijn die de vluchtelingen juist willen helpen. (Ik las iets over 8000 nieuwe vrijwilligers bij het rode kruis). In het nieuwsbericht over de aanslag was ook te lezen dat omwonenden de aanvallers wegjoegen. Deze goede Nederlanders zijn des te prijzenswaardiger, omdat ze helpen ondanks al die stemmingmakerij tegen vluchtelingen op internet, in de krant en op TV.

op 11 10 2015 at 10:12 schreef Benedictus:

“Namelijk dat een ander wat krijgt.” Dit is een punt dat moeilijk ligt, zolang alleen de onderste laag de nadelen van asielzoekers ziet. Begin met het volgende: 1) Ook in de dure wijken asielopvang. Willem Alexander en Beatrix kunnen een voorbeeld stellen, door bij hun ook een centrum op te nemen. Beveiligen moet elders ook, dus dat maakt geen verschil meer.2) Laat mensen die hier echt niet rond kunnen komen gezellig mee eten bij het asielzoekerscentrum in hun dorp of stad. Oproer bestrijden is duurder, dan wat extra mensen mee laten eten. Deze dingen vergroten het draagvlak.

op 11 10 2015 at 11:14 schreef Lois:

Frontaal naakt? Peter Breedveld, jij als man, denk ik dan dat je juist een afbeelding van een frontaal naakte man moet gebruiken als foto/ afbeelding.
Altijd weer die naakte borst als aandachttrekker…..

op 11 10 2015 at 11:23 schreef JvdK:

Over dat vergoelijken en bagatelliseren door de media: de laatste column van Bas Heijne is daar wel weer een onwaarschijnlijk sterk staaltje van. Eerst vraagt hij zich af waarom het populisme juist in Nederland zo hoog oplaait; vervolgens laveert hij onnavolgbaar om de enorme olifant in de kamer heen door te suggereren dat de haat vooral virtueel aanwezig is. Geen woord over Woerden; geen woord over het gehits van figuren als zo’n Halbe Zijlstra; niks over de jarenlange angstzaaierij door zo’n beetje de volledige Nederlandse politiek en media. En hé, woede is ook gewoon lekker (hij schrijft het echt!).

op 11 10 2015 at 11:33 schreef babs:

Benedictus, het probleem ligt niet bij de rijken. Het probleem ligt bij armen die hun afnemende zekerheden wijten aan immigranten ipv aan neoliberaal beleid dat rijken subsidieert.

op 11 10 2015 at 15:48 schreef josef kuijpers:

Kom Peter, ben jij nou ’s de eerste die zijn inkomen reduceert tot het sociale minimum om de stroom van gelukszoekers financieel te steunen.

op 11 10 2015 at 15:56 schreef Peter:

Dit domme gelul is er toch al in overvloed op andere websites? Waarom helemaal naar hier gekomen om FN óók te vervuilen?

op 12 10 2015 at 06:45 schreef Mart:

Benedictus, als de xenofoben nu eens begonnen met niet te juichen als rijkaards de opvang tegenhouden, dan zou ik je argument respecteren.

Dus geef het goede voorbeeld, zou ik zeggen.

op 12 10 2015 at 10:29 schreef hermann:

De tijd is in Nl. rijp voor Pegida-demo’s. Dit ligt in het verschiet:

“Nach der Aufdeckung des Verbrecher-Trios, das sich den Namen „Nationalsozialistischer Untergrund“ (NSU) gab, folgten auf Erstaunen und Entsetzen kaum politische Konsequenzen. Dabei zeichneten sich Menschenverachtung, Rassismus und Mordlust in der extremen Rechten seit den letzten Jahrzehnten längst ab. Seit neuestem kommt der Rechtsextremismus in Deutschland im Schatten der sogenannten Pegida-Bewegung daher. Die Zahl der Gewalttaten schnellt in die Höhe. Manche Regionen Ostdeutschlands gelten unter Migranten längst als No-go-Area. Aber auch im Westen entstehen Hochburgen rechter Gewalt, beispielsweise in Dortmund.”
http://haskala.de/2015/10/08/tagung-dachauer-symposium-mit-katharina-koenig/

Jodenhaat, verkrachtingen, alles wat de rechtsextremisten de moslims verwijten, doen ze zelf.

“In der letzten Nacht sprühten Unbekannte an das Wahlkreisbüro Haskala Neonazi-Parolen, „Judenhure“, zwei Hakenkreuze und einen Davidstern. In der Umgebung wurden mindestens fünf weitere im Schnitt 80 cm große Hakenkreuze gesprüht, ein Gebäude wurde mit Davidstern und „Juden“ markiert.”
http://haskala.de/2015/10/09/gewalt-gegen-fl

op 12 10 2015 at 10:33 schreef SaDonkAr:

Dan Emile Roemer. Die mocht op 9-11 bij Pauw toelichten dat hij geen complot insinueert achter de onrust in Oranje. Natuurlijk, zulke verbanden kán men leggen, hijzelf doet dat beslist niet. Hij stelt alleen vragen, anderen komen met duiding. Emile zei het echt! Nee, het verband met Elvis en Kennedy zag hij niet. En jawel, Emile zelf had nota bene helemaal zelf boze bewoners zelf hoogstpersoonlijk zelf gesproken. Geen woord over onbenutte capaciteit voor noodopvang. Dát roept vragen op. Maar niet bij Emile, die kwebbelde gewichtig z’n tijd vol. De anderen zaten het gelaten uit. Wel noemde iemand Emile’s inbreng kwaadaardig. Was dat beleefdheid of overschatting?

De kijker bleef met meer vragen zitten. Wanneer sloeg z’n vrouw Emile voor het laatst? Slaapt hij liever op een luchtbed in de schuur? Lijken rijen voor douche en WC hem best wel gezellig? Hoe kreeg de gemeente die gesubsidieerde leegstand voor elkaar? Boerenslimheid, corruptie of goed bestuur? Zijn daar veel verwaarloosde dorpjes? Hoeveel van die nu lege plekken zou je minstens in gebruik moeten nemen, zodat besparing op alternatieven de kosten dekt voor flankerende oplossingen zoals taxi, bus, wifi en stewards?

Wat ziet Roemer toch in krimp en structurele onderbezetting? Weet (en krijgt) hij meer dan hij voorwendt? Wat had hij ook alweer allemaal altijd al nooit gezegd? Wanneer komt hij nu eindelijk eens met de waarheid achter 9/11? Heeft ook maar iemand ooit zijn lesbevoegdheid echt gezien? Krijgt zo’n vent gewoon een wapenvergunning? Mag hij het Mediapark zomaar op? Hoe komt de partij van hem af? En meneer Roemer, ziet u het paralogische verband al? Huh? Wat u daar in het Westerpark in vredesnaam met noodopvang moet? Hoezo vluchtelingen?

op 12 10 2015 at 14:18 schreef Gaz Typari:

Alles wordt uit de kast gehaald om de schuld maar buiten de “verzetsstrijders” te leggen. Geert Wilders is niet de oorzaak maar het gevolg. Het gevolg van het racisme onder de Nederlandse bevolking. De nazi’s onder ons.

Wilders vervolgen helpt niet. Het afkopen van het onbehagen van Henk en Ingrid met extra luiers voor oma en een moslimvrije sociale woning voor Jazzlyn en Ricardo ook niet. Het enige waar Nederland baat bij zou kunnen hebben is een volledige denazificatie.

En dat begint bij het benoemen van het probleem. “Woerden” is gewoon een terroristische daad. “Mille Collines” geen stijl is gewoon strafbaar oproepen tot geweld. Het aanvallen van de staatssecretaris is (hoe weinig sympathie ik ook voor de beste man heb) gewoon een politieke aanslag als waar Pim Fortuyn aan is overleden en Wil Schuurman haar been is verloren. Aanpakken die handel.

op 12 10 2015 at 16:43 schreef Thomas E:

De PvdA is inmiddels gezwicht voor de ‘sobere opvang’ waar Halbe mee kwam. Hup, iedereen bij elkaar in containers en op net-geen-honger-rantsoen. Dat zal ze leren! Een beetje vluchten voor bombardementen en lynchpartijen…. kom nou, alsof het geld ons op de rug groeit! Voel nu maar goed dat je het niet in je harses moet halen om hier te willen blijven.

Lang leven de gezelligheid.

op 12 10 2015 at 17:33 schreef hermann:

@ Gaz Typari schreef:
“Het enige waar Nederland baat bij zou kunnen hebben is een volledige denazificatie.”

Joseph Bachmann heeft toentertijd Rudi Dutschke (studentenleider in de jaren 60/70) proberen te vermoorden. Bachmann werd als ‘lone-wolf’ gezien, zoals Breivik.

Maar langzaamaan wordt duidelijk, welke invloed de Duitse staat hierin had. (vgl. de NSU)

“Dabei wusste nicht nur die Stasi von Bachmanns rechtsradikalen Verbindungen. Auch die westdeutschen Ermittler waren damals informiert, wie die Verhörprotokolle der West-Berliner Polizei beweisen. Doch die Beamten ignorierten diese Spuren in die Neonazi-Szene.”

http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-68073953.html

“. Denn um als “verrückter Einzeltäter” aktiv werden, bedarf es nicht nur gewisser Grundausbildungen, sondern auch ideologischer Ausrichtung – und die dürfte Bachmann in Sachen Anti-Kommunismus dort ebenso bekommen habe wie heutige Selbstmordbomber die Einschwörung auf den Dschihad.”

http://www.heise.de/tp/artikel/31/31687/1.html

Rechtsextremisten en neonazi’s zijn cosmopolieten – dat de NSU neonazi’s zijn, dat staat buiten kijf – maar welke ondersteuning krijgen ze van de staat (of staten), dat is de vraag.

op 13 10 2015 at 08:20 schreef Gaz Typari:

Het valt me trouwens op hoe lief de Joop vandaag de dag voor de bezorgde burgers is. Je ziet ze altijd zo bizar wild om zich heen slaan als iemand een keer een sigaretje rookt of dame van plezier bezoekt, maar een aanslag op een opvang vinden ze blijkbaar niet zo erg.

op 13 10 2015 at 11:45 schreef cRR Kampen:

En dit komt tegenwoordig dus heel gewoon in het Parool.

http://www.parool.nl/parool/nl/30700/OPINIE/article/detail/4161774/2015/10/12/Het-is-volkomen-logisch-wat-in-Woerden-is-gebeurd.dhtml

Meneer wil nu al een burgeroorlog.
Wat voor stukjes zijn over een jaar normaal in de kranten? Als we dus gewoon een aantal doden verder zijn?

op 13 10 2015 at 12:15 schreef Marco Meijer:

Weten we al met zekerheid wie de daders in Woerden waren? En weten we al met zekerheid dat het, ik noem maar iets, geen false flag operatie was van Antifa? Om aan te tonen hoe groot het gevaar van Domrechts is?
Ik wacht nog heel even met het trekken van conclusies.

op 13 10 2015 at 12:34 schreef Sasha Berkman:

Marco, neem een pilletje

op 13 10 2015 at 12:35 schreef Peter:

Ga je nou gewoon Antifa verdacht zitten maken, Marco? Serieus? Je wilt nog even de feiten afwachten maar je neemt zelf alvast wel een voorschotje door naar Antifa te wijzen? Zonder één enkele aanwijzing?

op 13 10 2015 at 12:46 schreef cRR Kampen:

Antwoord van Marco: ‘Hitler was links’…

op 13 10 2015 at 12:56 schreef Gaz Typari:

Nou Marco, we weten de feiten dus niet. We kunnen dus niet uitsluiten dat zowel de tweede als eerste kamerfractie van de christenunie achter de aanslag zitten. Samen met ontevreden rode kruis medewerkers. Het zou voorbarig zijn om dat uit te sluiten, nietwaar?

op 13 10 2015 at 14:40 schreef Mario:

“false flag operatie”

Het volgende pseudoniem, waar ik je onder wil zien, Marco, is: Paranoia Pietje. Het debiele zoontje van Henk en Ingrid, uiteraard.

“Ik wacht nog heel even met het trekken van conclusies.”

Zeer verstandig! Zie vooral ook:
https://en.wikipedia.org/wiki/Confirmation_Bias
https://en.wikipedia.org/wiki/Cognitive_dissonance

@Gaz
AFA heerst over de illuminienazi, en dus ook over iedereen die jij daar opsomde. ;-P

op 13 10 2015 at 15:26 schreef Gaz Typari:

Mario, tjonge, hoe kon ik dat over het hoofd zien!

op 13 10 2015 at 20:25 schreef Hans:

WAt een kut site

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS