Home » Archief » Lik pindakaas


[22.09.2015]

Lik pindakaas

Peter Breedveld

jo13
Jo Shishido

De Rijswijkse politicus Ed Braam wil niet dat er vluchtelingen in zijn stad worden opgevangen omdat die in de supermarkt de potten jam en pindakaas opendraaien om te zien wat erin zit. Ik maak geen grapje, het is serieus waar, lees het zelf maar. Behalve voor opengedraaide potten jam is Braam ook bang dat de vertrouwde caissières verdwijnen (don’t ask me), de vluchtelingen zijn fractiemedewerkers zullen verkrachten, voor plunderen en brandschatten, dat vluchtelingen zich uit verveling zullen voortplanten, voor ISIS gaan ronselen en o ja, dat ze onze parkeerplaatsen inpikken.

Dat van die jampotten was nieuw voor mij, ik dacht dat het een trouvaille van de Grote Denker Braam zelf was, maar iemand op Facebook wees me erop dat dit soort argumenten centraal wordt aangereikt door de landelijke actieorganisatie AZC-alert, die zo wil voorkomen dat plaatselijke actiecomités tegen vluchtelingen steeds zelf opnieuw ‘het wiel uitvinden’: “Niet dat het nu per se om heel grote dingen gaat, maar die mensen snappen gewoon heel veel dingen niet. Ze draaien potjes open in de supermarkt om te kijken wat er in zit. Ze kunnen de etiketten uiteraard niet lezen. Dan is het vervelend als je thuis komt en er is een lik pindakaas uit je pot.”1

Stadscommando’s

Ed Braam is de Führer van PVV-kloon (zo noemt hij dat zelf) Beter voor Rijswijk, die bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen vijf van de 29 zetels won, de grootste partij, maar door een opmerkelijke coalitie van Gemeentebelangen Rijswijk, D66, VVD, de SP en GroenLinks toch uit het college van burgemeester en wethouders werd gehouden.

Beter voor Rijswijk wil onder andere ‘stadscommando’s’ inzetten om de straten van Rijswijk weer veilig te maken (hoewel het grootste gevaar, dat je hier loopt, is dat je door een verongelijkte bejaarde in een scootmobiel van je sokken wordt gereden) en richt zich vooral op het bestrijden van iedereen die van buiten Rijswijk komt: Hagenezen, Polen, Turken en Marokkanen en natuurlijk moslims. Het is Beter voor Rijswijk gelukt waar in twintig jaar geen enkele andere partij in is geslaagd: een parkeervergunning verplichten in het stadsdeel Oud Rijswijk, door te hitsen tegen Polen uit het aangrenzende Haagse Laakkwartier.

Van de week haalde Beter voor Rijswijk het landelijke nieuws met het voornemen om een school te terroriseren die had besloten Zwarte Piet af te schaffen. Fractiemedewerker Marc Weterings, zo mogelijk een nog dommere oliebol dan Braam, gaat op 4 december met een groepje bullebakken naar de Rijswijkse Godfried Bomansschool om daar de kinderen zwart te schminken.

Landverraderskont

Daarmee lijkt mij een nieuw dieptepunt bereikt door Beter voor Rijswijk. Niet alleen wil ze de autoriteit van de schoolleiding ondergraven, wat me een big no-no lijkt, ook worden hier kinderen gebruikt als kanonnenvoer in de oorlog van Domrechts tegen alles wat niet wit, dik en dom is.

Kinderfeestje mijn linkse, islamknuffelende landverraderskont. Dit is een intimidatieactie van de plaatselijke fascisten. Een intimidatieactie zoals die inmiddels heel gewoon is geworden in Nederland. Ik mag hopen dat de politie er op 4 december flink op los nekklemt. Uit het zicht van de kinderen, uiteraard. Dit tuig mag niet eens in de straat komen waar die school staat. Handen af van onze kinderen.

En Zwarte Piet is racisme.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

1. [Bron van dit citaat is de Domrechtse website The Post Online, maar daar kan ik niet naar linken want dan wordt u ‘gerickrolled’ door de Charlies van TPO.]

Peter Breedveld, 22.09.2015 @ 07:21

[Home]
 

38 Reacties

op 22 09 2015 at 10:21 schreef Gaz Typari:

De donkere dagen voor kerst komen er weer aan. De mate waarin heden ten dage Sinterklaas wordt gehyped is volledig buitenproportioneel. Het is 22 september, 3 weken na de zomervakantie (in sommige provincies). En nu al lopen de kinderen te stuiteren.

Waarvoor? Een oude roomse geestelijke uit anatolie die 17 eeuwen geleden wat voor armen en kindjes deed en niet eens jarig was op 5 of 6 december, maar kwam te overlijden. Het zou goed zijn als op bijvoorbeeld katholieke scholen op die dag (en alleen die dag) wat aandacht aan hem werd gegeven, maar meer ook niet.

Verder kunnen pasen en pinksteren er uit en worden vervangen voor suiker- en offerfeest, al was het alleen maar omdat dat praktischer is.

Maar goed, het artikel ging over irreële angst voor vluchtelingen geloof ik.

op 22 09 2015 at 10:48 schreef Robin:

“hoewel het grootste gevaar, dat je hier loopt, is dat je door een verongelijkte bejaarde in een scootmobiel van je sokken wordt gereden”

Zo, nu weet ik ook, waarom Rijswijk (vrij) hoog staat op de misdaadmeter, het is de schuld van de bejaarden.

op 22 09 2015 at 10:55 schreef Mario:

“…maar iemand op Facebook wees me erop dat dit soort argumenten centraal wordt aangereikt door de landelijke actieorganisatie AZC-alert”

AZC-alert is niets meer dan een frontgroep van (zelfverklaarde) PVVers. Dit i.c.m. TPO maakt het zeer onwaarschijnlijk dat het om een structureel probleem gaat.

Beide staan nota bene bekend om hun vele leugens en halve waarheden.

op 22 09 2015 at 10:56 schreef marcodB:

Jeetje .. De beste parodie is de werkelijkheid zelf. Het staat er echt … “pindakaassnoepende” …. OMG!

op 22 09 2015 at 13:47 schreef MNb:

Gefeliciteerd, PB. Jouw plaatsgenoot verslaat zelfs de goofies van de Republikeinen.
Wat ik me nou afvraag – zou Bertje meedoen met die “schmink kindertjes zwart op 4 december” actie? Of blijft hij stil? Dat zegt natuurlijk ook al erg veel.

op 22 09 2015 at 17:02 schreef excellentie zwembad:

ik was eigelijk van plan niet meer te reageren wegens peters aantal-letters-beleid maar ik heb even een vraagje aan de mensen hier. Dat verhaal van die potjes open maken in de supermarkt ; ik hoorde laats ook een ‘bezorgde burger’ met een verhaal dat ze zelf gezien had dat ‘die asielzoekers’ potjes open maken in de supermarkt . Waar komt dat verhaal vandaan ? Ik heb jaren naast een asielzoekerscentrum gewoond en dat soort dingen nooit gezien . Waar is dat verhaal begonnen?

op 22 09 2015 at 18:12 schreef Haes:

@Marco
Complimenten dat je dat gehaald hebt. Zo ver was ik niet gekomen. Op een gegeven moment geloofde ik het wel, dat epistel.

@excellentie
Zal wel weer een voorbeeldje van “Zoals de waard is…” zijn. Ik herinner me van vroeger dat daar (roomblanke) studenten en ander ongeregeld zich regelmatig schuldig maakten. Vaak uit baldadigheid.

op 22 09 2015 at 18:25 schreef babs:

Zwembad, waarschijnlijk heeft zo’n PVV-blokhoofd op vakantie in het Schwarzwald zelf in de supermarkt stiekem van de zuurkool geproefd.

op 22 09 2015 at 18:57 schreef su:

Vluchtelingen zijn een verrijking voor dit land.

op 22 09 2015 at 20:53 schreef Hans V:

Mag ik het daar niet mee eens zijn ?

op 22 09 2015 at 21:09 schreef su:

Dat mag. Komt ie nog een keer: Vluchtelingen zijn een verrijking voor dit land.

op 22 09 2015 at 22:00 schreef Roland:

Vluchtelingen vormen vooralsnog vooral een kostenpost. Daarnaast vormen ze, afhankelijk van de cultuur waar ze vandaan komen, een risico. Ik zie de verrijking die de tijdelijke of permanente huisvesting van vluchtelingen ons brengt niet.

Desalniettemin ben ik van mening dat we wel een aantal vluchtelingen hier, in Nederland, moeten opvangen, en een (financiële) rol moeten spelen bij opvang elders.

op 23 09 2015 at 00:41 schreef ralph seewald:

ik blijf het tamboeren, vluchtelingen zijn parasieten, zuigen NL leeg. weg ermee, neem een voorbeeld aan Japan. 8 vluchtelingen toegelaten in 8 jaar. Of Australie, zit ook potdicht. Oprotten met dat zooitje dat gebruikt maakt van het christelijk schuldgevoel. Nou ga Nietsche een lezen die Christus is doodgegaan in AD36 ofzo.

op 23 09 2015 at 00:51 schreef Sasha Berkman:

Een vluchteling erin, een PVVer eruit. Dromen zijn mooi.

op 23 09 2015 at 03:31 schreef Murat:

@Hans V,

Dat werd ons in een vorig stuk al duidelijk, dat jij het niet zo hebt op mensen van buitenaf.

op 23 09 2015 at 11:48 schreef John de Beer:

Goed dat Peter dit fenomeen heeft gesignaleerd, wat een nare bekrompen geest die Braam. Tegelijkertijd kan hij zich als gekozen lid in de raadsfractie niet onttrekken aan democratische controle wat altijd nog beter is dan dat hij met zijn vrienden ondergronds subversieve plannen beraamt.

op 23 09 2015 at 11:54 schreef Murat:

@Peter,

Dit blog was (vooralsnog) zowat de enige oase op het internet waar dat rechts racistisch geschreeuw verre van bleef.
Andere sites doen mijn bloed koken en bezorgen me letterlijk stress omdat al dat soort comments door de moderatie heen komen.

Langzaam komen er hier steeds meer aliassen hetzelfde ranzige rechtse GeenStijl geluid verkondigen waar dit blog eerst zo fijntjes van gevrijwaard bleef.
Dat maakte het fijn hier te komen en te discussieren, omdat je wist dat mensen serieus discussieren zonder je pijn te doen en achterlijk te schreeuwen.

Dat hatelijke rechtse geluid krijgt letterlijk overal op het net (en daarbuiten) een podium.
Laat ze aub niet doordringen tot dit fantastische blog en ga vanaf nu strikter modereren (dit vraag ik met het uiterste respect uiteraard).

Die schreeuwers dragen absoluut niets bij.

op 23 09 2015 at 12:40 schreef excellentie zwembad:

jullie moesten zo nodig stemmen op partijen die er een stijve van krijgen hele landen naar het stenen tijdperk te bombarderen dus ophouden met janken – als je onschuldige burgers gaat massamoorden gaan ze op zoek naar een plek waar het veilig is . hier dus, want bommen op onszelf gooien doen we hier niet .

op 23 09 2015 at 12:54 schreef jacobus:

@GAZ…..Verder kunnen pasen en pinksteren er uit en worden vervangen voor suiker- en offerfeest, ……GEKKIE…..

op 23 09 2015 at 12:59 schreef cRR Kampen:

” Vluchtelingen zijn een verrijking voor dit land.”
Letterlijk. De batch van de jaren negentig (die nog veel groter was), brengt nu mede ons pensioen op.
We hebben er nog veel meer nodig want de vergrijzing zet gewoon door.

Overigens kan het geld me niks schelen. Ik zie ’t inderdaad als verrijking, menselijk gezien.

op 23 09 2015 at 13:08 schreef John de Beer:

Dat lijkt me nou helemaal geen goed idee. Juist types met achterlijke denkbeelden kunnen hier zien wat vrijheid en verdraagzaamheid inhoudt. Dat is nu net een van Peter’s grote verdiensten, hier vind je de keerzijde van het gelijk. Hoe meer ze naar FN komen, hoe beter het is!

op 23 09 2015 at 13:27 schreef MNb:

Je vergist je, Murat. Zolang als ik hier kom – en dat is inmiddels aardig wat jaartjes – laat PB onder strikte voorwaarden ook rabiaat rechtse commentaren toe. Jij kent waarschijnlijk de namen Sandro en Grote Piet niet meer; ik wel.
En terecht. We moeten toch weten welke rotzooi rabiaat rechts produceert? En ik verdom het om zelfs met enige regelmaat troep als GeenStijl en The Post Online te bezoeken.

op 23 09 2015 at 14:45 schreef Benedictus:

Het opendraaien van een pindakaaspot is natuurlijk niet iets om je druk over te maken. Asielzoekerscentra op zich ook niet, maar de huisvesting voor statushouders is wel een groot probleem. Het feit, dat er veel tegelijk komen kan wel als een probleem worden gezien. Gefaseerd kunnen asielzoekers goed worden opgenomen/gehuisvest, en ook naar werk worden begeleid. De meeste vrijwilligers zullen dit alleen tijdelijk doen. Ik zie toch wel onrust komen. Jonhttp://stukroodvlees.nl/ge mannen zullen snel wat zinvols te doen willen hebben. Kan daar aan voldaan worden?

op 23 09 2015 at 15:38 schreef Rosa Van de Velde:

Wat ik me afvraag zijn er ook “linkse” mensen die op “rechtse” blogjes gaan zitten schreeuwen of tegensputteren?

Ik heb eigenlijk geen zin om het zelf uit te zoeken, maar als er hier zijn die wel eens op GS enzo komen weten die dat misschien.

Ik vind het heel opvallend, al die xenofobe geluiden die zich laten horen als reactie op eerder “linkse” meningen op plekken waar die linkse meningen te verwachten zijn , zoals Joop, Sargasso en in België Knack.

op 23 09 2015 at 15:40 schreef su:

Ieder mens is ooit, sinds de mensheid, van A naar B getrokken voor een beter bestaan en/of ter overleving van natuurgeweld/oorlog. De profeet Ibrahim (Abraham) vertrok uit Urfa richting Palestina en veranderde de wereld. De Amerikanen emigreerden naar een nieuw continent, gingen niet mixen met Indianen maar slachten ze af. Spanjaarden emigreerden ook daarheen maar hielden wel van sex en gingen toch maar mixen. De hunnen…de Germanen die naar Engeland en America emigreerden. De Nederlanders naar Canada, Zuid-Afrika, Australië etc etc. Kan wel doorgaan zo. Dus… Emigratie is haast een mensenrecht zou ik bijna willen zeggen. Zonder emigratie was de mens allang uitgestorven.

op 23 09 2015 at 15:46 schreef babs:

Murat, het verschil tussen Sargasso en FrontaalNaakt is dat Peter vals onderbouwde reacties niet toelaat of afkapt. Bij Sargasso zie je dat men in discussie gaat met idioten. En dan zie je Prediker in lange betogen punt voor punt zo’n rabiaat afkleden, maar uiteindelijk krijgt de rabiaat meer likes dan Prediker Dat op zich betekent niks, maar het doet toch afbreuk.

Links moet op eigen site niet zo verdomd democratisch proberen te zijn. Slecht onderbouwd, één keer afbekken en als ze dan doorgaan niet meer plaatsen. Likes van anoniemen? Niet doen.

Je kunt beter een keer te veel afbekken en per ongeluk een keer een goed iemand wegjagen, dan je reactiepanelen te laten beheersen door het extremisme van je tegenstanders, ook al ontkracht je formeel al hun punten.

op 23 09 2015 at 15:50 schreef excellentie zwembad:

probleem met die rechtse lui is dat ze weigeren logica als oorzaak en gevolg te hanteren .

Jij wil Assad weg en bewapend allerlei extremisten en ineens gaat iedereen op de vlucht voor die extremisten .
In plaats van te zeggen “wat dom van ons dat we die extremisten bewapend hebben en dat moeten we niet meer doen” gaan ze zeggen dat de slachtoffers van onze eigen regering hier niet welkom zijn .
Wil je geen vluchtelingen? Prima niemand wil vluchtelingen , we willen allemaal dat die mensen een prettig en vreedzaam bestaan leiden in eigen land . Maar godverdomme ga dan protesteren tegen die idiote misdadige oorlogen waar wie vrolijk aan meedoen! DAN hoeven mensen ook niet te vluchten . Maar rechts denkt niet aan oorzaak en gevolg . Die zeggen “die vieze buitenlanders willen onze bejaarden beroven ” terwijl het toch echt de rechtse mark rutte is die onze bejaarden beroofd . Wat leren mensen in godesnaam op school dat ze zo ontzettend dom zijn?

op 23 09 2015 at 20:19 schreef Hans V:

Het probleem met linkse lui is dat ze gek zijn op “vluchtelingen” .Maar er zal een tijd komen dat dit soort lui voor een tribunaal komen en je zult zien dat dan ineens iedereen rechts is

op 24 09 2015 at 09:07 schreef Gaz Typari:

Rosa,
Nee die worden “weggejorist” en niet lang daarna “weggejorist en opgerot”

Zwembad: https://boldomatic.com/view/post/xKrrJg

Hans V en ralph seewald, alsjeblieft, rot op naar jullie eigen land.

op 24 09 2015 at 09:25 schreef Anoniem:

Gek genoeg zijn types als Hans V zodanig slecht in geschiedenis dat ze niet weten welke mensen er het laatst in Nederland voor een tribunaal stonden.

Hint: Bijzondere Rechtspleging.

op 24 09 2015 at 10:41 schreef Anoniem:

Jacobus,
Gekkie? Wat vier jij met pasen wat je niet met suikerfeest kan vieren? Een dagje meubelboulevard? Ongegeneerd veel te veel eieren eten?

Wij vieren alleen dat we een dagje vrij zijn (tweede paasdag).

op 24 09 2015 at 12:10 schreef excellentie zwembad:

dus als het aan hans ligt moeten mensen die gemassamoord worden gewoon braaf op hun plek blijven en als je daar anders over denkt mag je de cel in van m.

morbide

op 24 09 2015 at 12:56 schreef MNb:

Nee hoor, Hans V kent zijn geschiedenis best.

“Maar er zal een tijd komen dat dit soort lui voor een tribunaal komen.”
Geleid door een fan van Roland Freisler met als juridisch “principe” het Gezonde Volksbevinden.

op 24 09 2015 at 21:06 schreef Sasha Berkman:

Raadzaal Purmerend ontruimd

http://www.telegraaf.nl/binnenland/24534814/__Weer_woede_bij_vergadering__.html

op 24 09 2015 at 21:17 schreef Hans V:

Gaz Typari , voor jouw informatie ik ben in mijn eigen land . Wat doe jij hier trouwens gastarbeider ?

op 24 09 2015 at 21:26 schreef Sasha Berkman:

Nog 1: http://www.gelderlander.nl/algemeen/binnenland/kerk-beklad-met-leus-tegen-asielzoekers-1.5271443

op 24 09 2015 at 22:56 schreef Peter:

Oké, Hans V. Dat was je laatste reactie hier. Mongool.

op 25 09 2015 at 08:12 schreef Gaz Typari:

Hans V, je bent in je eigen land? Blijf daar. Kom niet naar NL. Des te meer plek voor vluchtelingen.

Wat ik hier doe? Ik werk me het schompes voor jouw aow dalijk. En ik ben hier niet te gast voor de arbied, maar was hier al vanaf geboorte.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS