Home » Archief » Waarheidscommissie


[11.09.2017]

Waarheidscommissie

Peter Breedveld

In de voormalige verzetskrant Trouw stelt Ephimenco voor ‘mensen, linkse columnisten, scribenten, activisten en meelopers die zich bedienen van termen als ‘nazi’ en Goebbels, Hitler of eugenetica erbij halen om Baudet te criminaliseren, voor een waarheidscommissie te slepen, mocht er iets gewelddadigs gebeuren met het Kamerlid’.

Ephimenco is de enige niet die meent dat pittige kritiek op Baudet, die Europa graag van vreemde smetten vrij zag, gelijkstaat aan een oproep tot moord. Half Nederland is koortsachtig aan het Pimwinnen.

Al die grote denkers wil ik het volgende ter overweging meegeven. Als het onvermijdelijk tot geweld en een aanslag leidt wanneer je eraan herinnert waar Baudet en Wilders hun bijzonder onfrisse gedachtegoed vandaan halen, als ‘demonisering’ van politici hetzelfde is als een oproep tot geweld, dodelijk geweld zelfs, waarom doe je dan zelf mee aan de hysterische stemmingmakerij tegen moslims en vluchtelingen?

Fanatieke haatpropaganda

De afgelopen jaren hebben rechtse columnisten, journalisten, politici en meelopers moslims en vluchtelingen op een afschuwelijke manier gedemoniseerd. Ze zijn neergezet als ‘woestijn-nazi’s’, erger dan AIDS, ‘dobbernegers’, verkrachters, antisemieten, ze hebben inmiddels de schuld al gekregen van de Holocaust en worden doorlopend opgevoerd als de grootste bedreiging van de Westerse beschaving.

De gevolgen van deze fanatieke haatpropaganda gaan wel wat verder dan wat verf op de deur: aanvallen op azc’s, moslima’s die op klaarlichte dag een abortus wordt geschopt, politici die bedreigd worden, hun kinderen zelfs die bedreigd worden. Vorige week nog bezetten mannen met bivakmutsen een basisschool. Zelfs kinderen zijn het mikpunt van mensen die zichzelf graag ‘islamcritici’ noemen, maar die racistische fascisten zijn, Nazi’s. Zes jaar geleden pleegde een Wilders-aanhanger een massamoord op tachtig linkse kinderen. Met die massamoordenaar verklaarde vervolgens de columnist van een andere voormalige verzetskrant, Het Parool, zich verwant.

Je doet mee aan de ontmenselijking van moslims en vluchtelingen maar je gelooft dat iemand die Baudet ‘Nazi’ noemt, medeplichtig is aan een eventuele toekomstige dodelijke aanslag op hem? Dan ben je dus vóór al dat dodelijke geweld tegen moslims, vluchtelingen en linksmensen. Als je Annabel Nanninga steeds uitnodigt in je programma, haar afschildert als sympathieke poezenmevrouw in je damesblad, dan draag je bij aan de demonisering van vluchtelingen en moslims en ben je dús medeplichtig aan het geweld tegen die groepen.

Politici aanvallen

NRC Handelsblad wijst naar de ‘de verruwing van het politieke debat’ als oorzaak van de ‘bedreiging’ van Baudet (nogmaals: wat verf op de deur en een manifest waarin geen onwaar woord over Baudet staat) maar de krant is zelf in niet te geringschatten mate medeplichtig aan die verruwing. Ik heb er oproepen in gelezen om politici fysiek aan te vallen, oproepen om je te bewapenen tegen vluchtelingen, vluchtelingen werden erin uitgemaakt voor verkrachters, Arabieren voor ‘zandnegers’, zwarten en Marokkanen werden erin ontmenselijkt en bijna elke week mocht Ebru Umar er tot voor kort haar dampende haatdrol in kwijt.

NRC, zwijg over verruwing van het debat. Je zou de naam van je vod moeten veranderen in ‘De Dagelijkse Debatverruwer‘. ‘De Schaamteloze Hypocriet‘ is ook goed. Of ‘De Gore Racist‘, hoe klinkt dat?

Theodor Holman, ook weer in de voormalige verzetskrant, heeft na al dat extreemrechtse geweld, die racistische moorden, de hakenkruizen in Charlottesville, waar een Gutmensch werd vermoord, besloten dat hij zich het meest senang voelt aan extreemrechtse zijde.

Maar hé, sleep me vooral voor je fascistische waarheidscommissie.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 11.09.2017 @ 07:44

[Home]
 

19 Reacties

op 11 09 2017 at 07:59 schreef Koos Swart:

Baudet is een neo-nazi met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ik heb geen tijd voor hollands geneuzel en een zogenaamde “waarheidscommissie”, ik ben bezig.
Niemand sleept mij waar dan ook voor. Dat heeft het CDA al geprobeerd maar is slecht bevallen.

op 11 09 2017 at 10:45 schreef Chakir:

Ook dit weer is een typische intimidatiepoging van Domrechts. “Gij zult indammen of anders een waarheidscommissie.” Het is zo venijnig en achterbaks, het maakt bijna niets uit wat je terugzegt. Daarom eens met Koos: geen tijd voor dit gelul en btw: jij staat zelf op de lijst van foute schrijvers, lang voordat je hiermee op de proppen kwam Sylvian Euginetimenco.

op 11 09 2017 at 18:44 schreef Brecht:

Beste Peter, bedank voor je mooie commentaar.

op 11 09 2017 at 20:33 schreef dewanand:

============== [wfor1346:43]

N1. Superieure Kern zinnen v Peter Breedveld:

N1.1. ‘Zelfs kinderen zijn het mikpunt van mensen die zichzelf graag ‘islamcritici’ noemen, maar die racistische fascisten zijn, Nazi’s.

N1.2. ‘Zes jaar geleden pleegde een Wilders-aanhanger een massamoord op tachtig linkse kinderen.’

N1.3. ‘Met die massamoordenaar verklaarde vervolgens de columnist van een andere voormalige verzetskrant, Het Parool, zich verwant.’

N1.4. ‘Je doet mee aan de ontmenselijking van moslims en vluchtelingen maar je gelooft dat iemand die Baudet ‘Nazi’ noemt, medeplichtig is aan een eventuele toekomstige dodelijke aanslag op hem?’

N2. Ja Peter, even googlen, ja helaas deze film wilde ik zien, toch niet geweest, stom zeg, maar hier is thierry baudet mee bezig, ref lit. Alain Finkelkraut, boek ‘Verloren beschaving’, blanke goeroe van t baudet en sid lukkassen:

War for the Planet of the Apes: mens en apenmanieren
https://www.metronieuws.nl/nieuws/showbizz/2017/07/mens-heeft-apenmanieren

N3. Ja als lange, grootgeschapen, homofiele blanke top mannen uitsterven dan is er geen hogere beschaving meer op aarde over, is vectoriele viewpoint van een afro koelie bottom homofiel.

op 11 09 2017 at 20:44 schreef Marijn:

Om Ephimenco heb ik mijn abonnement op de Trouw opgezegd. De man zou columnist in het partijblad van de PVV moeten worden als dat zou bestaan. Dat Trouw die verschrikkelijke man een platform geeft om zijn paranoïde ideeën te spuien is onvergeeflijk.

op 11 09 2017 at 21:52 schreef sum:

Media zal en moet Terry groot maken. Wilders gaat nog gekker doen om aandacht.

op 11 09 2017 at 22:42 schreef Christen:

Nee, zelfingenomen kwast, jij komt -niet voor ‘de fascistische waarheidscommissie’.
Gewoon nog eventjes wachten op Neurenberg 2, dan kom jij als islamapologeet met je mede landverraders aan de beurt.

op 12 09 2017 at 09:54 schreef Natasha:

“Radicaal Anarchistisch Feministisch Front”? Ik geloof er geen moer van dat die deur van Baudet werkelijk door n stel anarcho- tuinbroeken is beklad. Anarchistisch en Front past niet in een naam. Front , dat is voor commies en fasco’s. Radicaal? Als je anarcho-feministisch bent ben je per definitie radicaal, of nee, radikaal. Me nen k. Dat hoef je er niet bij te zetten. Het lijkt n soort knipoog naar RARA maar daar stond de eerste R eigenlijk voor Revolutionair. Er was maar één PV waar Radikaal gebruikt was en dat was de aanslag die vermoedelijk helemaal geen RARA was maar een of andere dienst , NL op Kosto’s huis. Maar nee. Ipv onwelriekende gleuven ruik ik n dikke vette Croiset walmen voor Thierry’s voordeur.

op 12 09 2017 at 10:26 schreef Marijn:

Christen: ik neem aan dat je Neurenberg 1935 bedoelt, de aankondiging van de rassenwetten.

op 12 09 2017 at 11:40 schreef Mario:

Met Natasha heb ik enorm veel moeite om deze actie toe te schrijven aan dat “RAFF”. Vooralsnog is er eigenlijk verder niets bekend, anders dan een op Indymedia geplaatst bericht. Een open platform nota bene.

Het zal mij niet verbazen wanneer zal blijken dat het hier weer om een hoax om “links” te framen gaat. Niveautje: https://en.wikipedia.org/wiki/Posobiec

Kan Baudet verder tevens wel beweren dat het kikkertje (Pepe) op z’n jasje ‘gewoon schattig’ is, blijft onverlet staan dat de “alt-right” invloeden allang gangbaar zijn in Nederland. (Recent de JOVD met hun helicoptermeme waar iemand ~Pinochetstyle~ levend uit een vliegende heli geworpen werd, bijvoorbeeld. Legio voorbeelden.)

op 12 09 2017 at 12:08 schreef Sasha Berkman:

Zo zie je maar weer hoe agressief en fascistisch die christenhonden zijn.

op 12 09 2017 at 12:17 schreef Frank assmann:

Beste Christen,hoe voelt dat nu in die nazistische bubbel? Vegeet u de laarzen niet te poetsen voor u handheffend in ganzenpas rond de salontafel marcheert.
Droom maar lekker van gaskamers bouwen voor moslims en het lynchen van Nederlanders met een kleurtje.
Bah!Wat een walgelijk volk dat misdadige dom rechts.Vreselijke haatsmurfen zijn het.
Tot zover,anoniem lafbekken.

Frank.

op 12 09 2017 at 12:56 schreef vander f:

@Natasha
ach nee joh,
het waren vermoedelijk een paar boze meiden die zich voor de gelegenheid tooiden met een spannend klinkende naam.
Maar het hele gebeuren heeft een wonderlijke draai gekregen.
Ik denk niet dat de kladderaars zo’n media circus hadden verwacht. Had ook niet moeten gebeuren.
Maar de maatschappij is dermate opgefokt dat deze onbetekenende actie ineens voorpagina nieuws is.
Bijkans de hele tweede kamer schiet in een Pimwinnende stuip, net op de radio hoorde ik twee politici praten over de beledigingen en bedreigingen die ze wekelijks krijgen.
Dat is uiteraard heel naar en vervelend, de angst die het veroorzaakt etc.
Maar nu wordt het hele scala aan ellende die publieke figuren tegenwoordig over zich heen krijgen gekoppeld aan de smeurpartijen op Baudet’s voordeur en dát was vast en zeker niet de bedoeling van de klad feministes.
Geen woord namenlijk over Baudet’s vermeende vrouwonvriendelijkheid.

op 12 09 2017 at 14:08 schreef Renzo:

natasja, ea. bewijzen misschien dat het een hoax is>? gezien de enorme agressie die baudet over zich heenn krijgt – online- vind ik die verfactie eigenlijk nog aan de kalme kant en had allang een steen door de ruit verwacht. gekken zat in NL.

Ik zou voorzichtig zijn met dit soort uitspraken. Ze ontkennen het gedreig van bepaalde mensen – alsof dat soort (“anti-“)fascisten niet bestaan.

Ok zou het dom zijn van Baudet mensen hiervoor in te huren. Groot risico op betrapt worden .

Maar goed,je bent baas over eigen gevoelens…

op 12 09 2017 at 14:39 schreef Mario:

Haha, had ik even die reactie van die zelfgenoemde “Christen” over het hoofd gezien.

Lieve “Christen”, vertel eens waar in de Bijbel staat, dat je, middels propaganda, bijltjesdag 1.1 uit kunt voeren?

veel liefs en verdere kusjes,

een Atheïst

p.s.
donder toch op, trieste toetsenbordtrut.

op 12 09 2017 at 15:35 schreef Chakir:

Hierboven plaatst één of andere Christenhond een regelrechte bedreiging aan het adres van PB (en ik neem aan dat dit heel vaak gebeurt) en op de één of andere manier heb ik een beetje het gevoel dat “men” dat toch minder erg vind dan wat vingerverf op een deur van een klootzak. En waarom? Omdat Bidet, net als Wilders een kwaadaardige racist is. En in NL kom je niet aan onze racisten. Ja, dan snap ik de titel van dit stuk heel erg goed. En als we dan toch gaan speculeren, waarom komt Bidet niet gewoon uit de kast?

op 12 09 2017 at 22:38 schreef dewanand:

============== [wfor1346:43:3]

N8. MIaauw Chakir, Peter, Sasha, Renzo, ea Fnaakters,

Die thierry baudet is toch zielig en zo kinderachtig, narcistisch, megalomaan, bekrompen, paranoide, he zeg zat hij samen met mij in de B3 van Joris Delft in 2003, 8 maanden???Ik zag daar wel rare blanken om mij heen met baarden. Heeft Baudet een psychiatrisch verleden, want hij lijkt zo op mij. Ok hij zal zeker wel langer X-apparaat hebben in zijn broek dan mij en Wieroe.

N9. Ok geloofsAxioma internationale blanke extreem Rechtse en neonassie beweging: als hogere, raszuivere blanke arische ras uitsterft dan is er geen beschaving meer op aarde, ref ‘war for planet of the apes’. Ach laten wij het houden op vrijheid van anale vinger fantasieen he, want hele bestaan is MAYA, een illusie die slechts 68 tienmiljoenste procent van de bestaanstijd v universum duurt per leven als mensaapje.

N10. REF onbeantwoorde brief aan: Thierry Baudet (Forum voor Democratie) , team geenpeil.nl /
LOT laatste 6 miljoen blanke, Hollandse, hetero mannen
2685 W 8 Pagina’s

Offeraar Dewanand en Wieroe
Offercode waction0088
Offerdatum zaterdag 2 april 2016

link:
http://www.dewanand.com/waction0088.htm

op 14 09 2017 at 18:21 schreef Natasha:

Jonge boze meiden vereenzelvigen zich helemaal niet met actiegroepen uit de jaren 80 en 90. Obsessies daarmee is meer iets voor ouwe mannelijke frusten. De persverklaring doet niet authentiek aan.

op 15 09 2017 at 14:29 schreef Natasha:

Renzo, als je ooit goed had leren lezen was het misschien nog eens echt wat met je geworden in de journalistiek. Waar beweer ik dat Baudet ‘mensen hier voor ingehuurd’ heeft? Dat zeg ik helemaal niet. Ik zeg dat er een stel met de RARA en aanverwant geobsedeerde ouwe frusten rondloopt die zo erg snakken naar dit soort acties om verontwaardigd over te wezen, dat de mogelijkheid erin zit dat ze het niet konden laten het zelf te doen. Dat hoef ik helemaal niet te bewijzen, ik opper dat dat een reële mogelijkheid is.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS