Home » Archief » Walgelijk volk


[09.09.2017]

Walgelijk volk

Peter Breedveld

Dat Domrechts die bekladde voordeur van Thierry Baudet zou gebruiken om eens lekker opzichtig in de slachtofferrol te dabben, had ik uiteraard verwacht. Ik twijfelde er niet aan dat Bert Brussen zijn snuff-foto van de dooie Sint Pim weer boven een schreeuwstukje zou plaatsen: ‘LINKS WIL BAUDET DOODVERMOORDEN!!1!’

Maar dat het ganse land zo delirisch aan het Pimwinnen zou slaan, dat verraste me toch wel. Met overslaande stem brult iedereen, van links tot rechts, dat de daders zwaar gestraft moeten worden. “WE GUNNEN ZE GEEN RUST!” blèrt de Volkskrant. Linkse rakkers willen dat de bekladders een flinke celstraf krijgen en minstens 200 uur verplichte geschiedenisles.

En ik vraag me af waarom. Begon de Holocaust ook met het bekladden van een voordeur? En de genocide op de inheemse Amerikanen? Het kolonialisme? Of hé, die miljoenen vrouwen die in de loop der geschiedenis door hun man zijn doodgeslagen, tot op de dag van vandaag, is dat begonnen met een groot seksesymbool op iemands voordeur? Ja, zeg het maar, hoor, ik weet ook niet alles.

Martelaar van het vrije woord

En raad eens wie weer één van de eersten was die hysterisch schande riep over de voordeurbekladders? Nou? Raad dan! Ja, natuurlijk, Miko Flohr. Die zijn bek houdt over die zwarte vrouw die in Hilversum wordt belaagd door racisten die je geen racisten mag noemen. Met z’n ‘hard straffen’. God, wat vind ik dat een dweil. Zihni Özdil, die een PVV’er, die opriep om ruiten van allochtonen in te gooien, een ‘martelaar van het vrije woord’ noemde, veroordeelt wel streng degenen die Baudet eraan herinneren dat niet iedereen zijn vergoelijking van seksueel geweld waardeert.

Aanvankelijk moest ik erg grinniken om die hyperventilerende gekken. CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt met z’n Pim Fortuyn, Lodewijk Asscher die vroom prevelt dat je je handen thuis moet houden. Petra Kramer merkt op dat het aantal keren, dat Asscher getwitterd heeft toen er bij vluchtelingen weer eens ruiten ingingen of op de deuren en ramen werd geklad ‘exact nul is‘. En Nausicaa Marbe die weer aan de beademing moest omdat er bij Pauw één gast zat die het hoofd koel hield. Leon Verdonschot die Twitter afgraast, op zoek naar klootzakken die niet gewoon gezellig meebrullen. Elsevier is natuurlijk ook weer hilarisch. ‘NIKS GELEERD VAN DE MOORD OP FORTUYN!’

Ik hoor dat Frank Boeijen zijn lied ‘Zwart Wit‘ opnieuw gaat uitbrengen met een aangepaste tekst: “Wiewilluuurrrverfopzunvoordeeeeuuuuur!”

Laf volk

Maar ze zijn er nóg niet mee klaar. Het verbaast me dat de noodtoestand nog niet is uitgeroepen. Het is wat verf op een voordeur, mensen! Zoveel reuring was er niet toen de auto’s van GroenLinks-politici in de fik werden gestoken, zoveel reuring is er nooit als vluchtelingen worden belaagd, als er racistische leuzen op hun huizen worden gekalkt. Daar moeten we altijd begrip voor hebben. Als boze burgers asielcentra belagen en bombarderen, moeten we luisteren naar hun zorgen. Als er een moslima in elkaar geslagen wordt, mag je dat geen racisme noemen want de islam is geen ras. Zelfs toen het huis van de Amsterdamse burgemeester Van der Laan werd beklad, en die man heeft een heiligenstatus, werd dat afgedaan met een grapje.

En op een gegeven moment vond ik het niet meer leuk. Toen maakte een enorme weerzin zich van me meester. Weerzin tegen Nederland, tegen dat laffe, opportunistische volk dat steevast de andere kant uitkijkt als een weerloze wordt onderdrukt, en pas de hooivorken en fakkels tevoorschijn haalt als er iemand eens wat terugzegt.

Dat zo’n bekladde voordeur meteen aangrijpt om te proberen alle kritiek op Baudet te smoren want “DAT KRIJG JE NOU VAN DIE DEMONISERING!“, maar dat weigert datzelfde principe toe te passen op Baudet zelf en op types als Baudet, die constant stemmingmaken tegen allochtonen en moslims, die daardoor ook daadwerkelijk worden mishandeld en vermoord en zelfs in hun gebedshuizen niet veilig zijn.

Mijn weerzin sloeg zelfs om in walging toen ik allerlei media weer stampij zag maken over de ‘plunderingen’ op Sint Maarten, dat door een orkaan nagenoeg is verwoest. Mensen zijn alles kwijt, pakken wat brood en water om te overleven en daar hebben ze hier vanuit hun luie leunstoel dan weer een grote bek over. Enfin, daar heeft Petra Kramer een mooi stuk over geschreven.

Seksueel geweld

Wat een walgelijk volk zijn mijn landgenoten toch. Als je een vluchteling in elkaar slaat wil iedereen naar jouw zorgen luisteren, maar niemand vraagt zich af wat de actievoerders bedoelen als ze het anarchisme-teken en het vrouwelijke seksesymbool op de deur van een fascistoïde seksist schilderen. Vind je het echt erger dat Baudet een vieze voordeur heeft dan dat de helft van de Nederlandse vrouwen slachtoffer is van seksueel geweld? En dat dat komt doordat mannen over vrouwen spreken zoals Baudet doet? Baudet, die zei dat Julien Blanc gelijk heeft omdat die mannen in workshops leert om vrouwen aan te randen? Die vrouwen als wilsonbekwame wezens beschouwt, niet in staat zelf na te denken, die beweert dat vrouwen juist wíllen dat je ze ‘overmant’, dat ‘nee’ heel vaak gewoon ‘ja lekker trek je niks aan van mijn gespartel ga je goddelijke gang’ betekent?

Lees dit stuk eens en kom me daarna nog eens vertellen hoe erg die bekladde voordeur is.

Taakstrafje wegens vandalisme

Lodewijk Asscher, wees een man en zeg tegen Baudet dat je altijd je handen thuis hebt te houden als een vrouw ‘nee’ zegt, ook als je haar heel erg lekker vindt. Doe eens een keer iets voor een ander, Zihni Özdil, en spreek je uit tegen de aanranders in plaats van de aangeranden. Miko Flohr… ach laat maar zitten, het zit gewoon niet in je.

Stel dat de daders worden gepakt, meer dan een taakstrafje wegens vandalisme zal er niet inzitten. Gaat iedereen weer verontwaardigd loeien over D66-rechters en Kamervragen stellen. Wat een afschuwelijk land. Echt heel erg. Een land vol Marianne Zwagermannen.

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 09.09.2017 @ 13:01

[Home]
 

33 Reacties

op 09 09 2017 at 13:14 schreef ikzelf:

In een land, waar geen spiegel meer lijkt te werken, kun je niets anders meer verwachten dan afzichtelijkheid.
Ik walg in droeve verbijstering met je mee.

op 09 09 2017 at 13:35 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Zonder afbreuk te willen doen aan je verhaal, denk ik dat de holocaust wel begon met het bekladden van een voordeur ja. Of iets dergelijks onschuldigs.

op 09 09 2017 at 13:48 schreef sum:

Tweede kamer is 2/3 extreemrechts, media (NOS, RTL, alle kranten) is extreemrechts, binnenkort worden de Universiteiten gezuiverd door een VVDer. Niet veel later zullen de rechters vervangen worden. Dan wordt het tijd voor een enkeltje. Walgelijk land, walgelijk.

op 09 09 2017 at 13:48 schreef Peter:

Ja? Stond er ook een seksesymbool op die voordeur?

op 09 09 2017 at 15:02 schreef Chakir:

Ik had het stuk over Zihni al eerder gelezen, maar weer herlezen en Jezus allemachtig, wat een adembenemend stukje tekst. De TGV dwars door de Lijnbaan over de koopgoot! Heel wat schrijvers zijn er waarschijnlijk jaloers op, gezien “de aard vh volk”. Miko Flohr verdient eigenlijk ook zo’n stuk, of nee, je hebt gelijk, hij is de energie niet waard, hypocriete klootzak die ik nooit hoor na de zoveelste aanslag op een school of moskee.

op 09 09 2017 at 15:24 schreef Chakir:

Wtf! Holocaust begon met het bekladden van een deur??? Wie bekladde wiens deur? Je bedoelt dat deuren van nazi’s werden beklad en daardoor werden zij gehard en konden zij groeien en de macht grijpen om uiteindelijk de holocaust te veroorzaken? Of bedoel je dat de deuren van joden werden beklad en daardoor de joden de holocaust uitlokte? Of misschien dat de deuren van joden en van nazi’s werden beklad en daardoor er een strijd ontstond die de nazi’s wonnen? Poe, ik ben een beetje in de war. Een ding is mij al heel lang geleden duidelijk geworden: het is niet voor niets dat er in NL zoveel joden zijn afgevoerd en NSB-sympathisanten waren.

op 09 09 2017 at 16:17 schreef Dwayne Martina:

Super goed werkstuk en super blij met deze webside het is de enigste plek waar de doortrapte kwaadaardigheid van de blanken nog aan de orde komt.

op 09 09 2017 at 16:19 schreef Defrys:

Nee Peter, dat was een hakenkruis.

op 09 09 2017 at 20:20 schreef Gerard Matthijssen:

“Zihni Özdil, die een PVV’er, die opriep om ruiten van allochtonen in te gooien, een ‘martelaar van het vrije woord’ noemde, veroordeelt wel streng degenen die Baudet eraan herinneren dat niet iedereen zijn vergoelijking van seksueel geweld waardeert. ”
Dhr. T. Baudet mag in zijn handjes knijpen. Zijn huis is slechts beklad met verf.
Vergelijk zijn geval met voormalig staatssecretaris Aad Kosto: “Op 13 november 1991 werd zijn huis in Grootschermer door een bom grotendeels verwoest. Deze aanslag, toegeschreven aan actiegroep RaRa, richtte zich tegen het asielbeleid van de staatssecretaris. Kosto was op het moment van de aanslag niet in huis” (Wikipedia, “Aad Kosto”).

Ik praat deze aanslag niet goed, integendeel. Voor mij ligt de grens bij het omspitten van de tuin van André van der Louw, toen hij als minister van CRM in 1981 had gepleit voor het “gemeenschapstakenplan” voor werkloze jongeren. Woedende FNV-jongeren hebben hem op zijn wenken bediend: door het omspitten van zijn tuin. “Participatie” avant la lettre.
In plaats van Baudet over de grens te zetten naar de geboortestreek van zijn voorouders, Henegouwen (België), past een krachtig weerwoord tegen zijn racisme en seksisme.

op 09 09 2017 at 20:45 schreef dewanand:

============== [wfor1346:42]

N1. REF Citaat:

op 09 09 2017 at 13:48 schreef sum:

‘Tweede kamer is 2/3 extreemrechts, media (NOS, RTL, alle kranten) is extreemrechts, binnenkort worden de Universiteiten gezuiverd door een VVDer. Niet veel later zullen de rechters vervangen worden. Dan wordt het tijd voor een enkeltje. Walgelijk land, walgelijk.’

N2. Hahaha Sum, ja joh, laten wij eerlijk miaauwen naar elkaar, Nederland is echt te vol, denk aan de wijze profeet wijlen drs. Hans Janmaat (14,1888), ik klapte altijd in mijn handen na zijn profetieen op de tv. Ja hij had 1000001 % gelijk: VOL=VOL.

N3. HAHAHA maar er zijn ook ruim 10 miljoen blanke Hollanders hier die het te vol maken. Natuurlijke bevolkings aantal Nederland zonder een gram voedsel import is ongeveer 2 miljoen vROOMblanke Arisch Arctische mensapen, vanuit zuiver wetenschappelijk oogpunt gezien, althans zo rekenen Wieroe en ik het voor met onze telraam van kattenbrokjes.

N4. Ik als kleingeschapen zwartjoekel heb er begrip voor dat KKK en neonassie vretende HOllanders hun land, keuken, toilet, bed, peeshokjes, naaktstranden en dark rooms dus netjes HOOGbeschaafd blank willen houden. Duivels WIT/BLANK is de norm.

op 09 09 2017 at 23:04 schreef Schijtlijster:

Weet je wat Peter, komen we van de week even jouw voordeur bekladden.
Deal?

op 10 09 2017 at 07:43 schreef Peter:

Benieuwd naar wat je erop gaat kladden, Schijtlijster!

op 10 09 2017 at 08:34 schreef Trawant 44:

Waarschijnlijk iets als “Lantveraade” waarbij de laatste ‘r’ er niet meer oppast.

op 10 09 2017 at 09:43 schreef ikzelf:

En de schijtlijsters gaan weer dreigen. Kan niet zeggen dat het me verrast.

op 10 09 2017 at 09:55 schreef Mario:

Zal zo’n schijtlijster eigenlijk wel doorhebben dat ‘ie met de hier geplaatste reactie het gekladder op de deur van Baudet uiteindelijk goedkeurt?

Want: waarom anders exact hetzelfde willen (doen)?

En dan dat ‘we’ gebruiken…moehahaha

op 10 09 2017 at 10:38 schreef sum:

Letten jullie even op de frame van “extreem links terrorisme” de laatste tijd. Gevoed door facisten van de elsevier en 80-90% van de columnisten. Ephimenco had er vandaag ook één in Trouw. Trap er niet in mensen, trap er niet in. De facisten staan op het punt NL helemaal over te nemen. @DENK heeft wel erg gelijk als ze de hoernalisten en columnisten van NL wantrouwt.

op 10 09 2017 at 11:54 schreef ex-cellentie:

Ik denk dat Bidet erg blij werd van die aandacht . Want ja als nazi’s iemand doodrijden dan moet er even gewezen worden op de gevaren van linkse activisten.
kweenie hoor maar als vrouwen die niet van verkrachting houden dat even op een deur kladden dan is dat natuurlijk veel erger dan alles.
Varkenskoppen mag je natuurlijk vrolijk ophangen want dat is kritiek uiten .
Hoe lang gaat die waanzin nog duren?

op 10 09 2017 at 15:26 schreef Martijn:

Hoeveel deuren zijn er beklad zonder dat er een aanslag of holocaust op volgde?

op 10 09 2017 at 16:14 schreef Alfred Edelstein:

De recente geschiedenis heeft aangetoond dat het (anoniem) bekladden van deuren meestal het begin is van grotere ellende waarbij mensenlevens in het geding komen. Bij voorkeur in combinatie met het naar binnen schuiven van menselijke uitwerpselen. In dit soort gevallen in de vorige eeuw in Duitsland werkte men trouwens vaker met urine.

Voor wat betreft de pogrom door tuig in Hilversum, was Miko Flohr niet de enige die hierover zijn mond hield. Geen aandacht voor deze afschuwelijke kwestie op de publieke tv of radio. Noch een protest van de anti-racisme instellingen of de anders zo energieke Antifa’s. Zo ongeveer de enige die deze Hilversumse neonazi’s krachtig veroordeelde was Leon de Winter in zijn column in De Telegraaf. Waarna van heinde en verre allerlei bezorgde mensen deze getreiterde mevrouw een hart onder de riem kwamen steken. Overigens gebruikte dit Hilversumse tuig óók uitwerpselen, de Surinaamse vlag die het pand tooide werd besmeurd met verse hondendrollen.

op 10 09 2017 at 21:38 schreef Marijn:

De holocaust begon niet bij het bekladden van een voordeur, maar in de harten van mensen, zoals alle kwaad. Helaas moet ik de schrijver van dit artikel gelijk geven, want ik ben geen fan, maar dit is een kutvolk, ja.

op 11 09 2017 at 01:21 schreef Wout Lexmond:

Alfred,

Het bekladden van een deur met een feministisch anarchistisch teken is niet het begin van grotere ellende waarbij mensenlevens in het geding komen. Het begin van de escalatie is het bekladden van AZC’s en moskeeën met hakenkruizen en xenofobe leuzen. Dat weet jij ook dondersgoed en daarom ben je dus een hypocriet.

op 11 09 2017 at 14:05 schreef Olav:

Deze zinsnede:

Weerzin tegen Nederland, tegen dat laffe, opportunistische volk dat steevast de andere kant uitkijkt als een weerloze wordt onderdrukt,

Deed me denken aan een gedicht van Slauerhoff:

http://www.dbnl.org/tekst/slau001verz04_01/slau001verz04_01_0226.php

op 11 09 2017 at 14:51 schreef Peter:

Dank, Olav. Dat gedicht is één van mijn belangrijkste inspiratiebronnen.

op 11 09 2017 at 19:18 schreef Kees Romijn:

Het ergste van dit alles is dat Mark Rutte gewoon toekijkt bij dit alles en roept dat wij in een ontzettend gaaf land leven.

op 12 09 2017 at 07:23 schreef B. Bauer:

Dat Nederland geen utopie is daar kunnen we het denk ik wel over eens zijn Kees maar als je het vergelijkt met de rest van de wereld mogen we de god van ons keuze op onze blote knietjes danken, knul.

op 12 09 2017 at 07:40 schreef Peter:

Ja ik weet het, Nederland über Alles, pik.

op 12 09 2017 at 07:59 schreef B. Bauer:

Heet jij Kees?

op 12 09 2017 at 09:46 schreef ikzelf:

De mening dat het ergens anders slechter is, maakt het hier niet goed, B.. Tenzij het leedvermaak over de slechtere situatie van anderen voor jou voldoende is om het hier dan wel goed genoeg te vinden. Maar ook dat zou te denken moeten geven. Toch?

op 12 09 2017 at 12:15 schreef Tonnie:

Dan ga je er vanuit dat B. KAN denken, ik betwijfel het.

op 12 09 2017 at 13:06 schreef Martijn:

En we zijn hard op weg zoals die rest van de wereld – waar we ons vingertje lam naar hebben opgeheven – te worden. Buma ontpopt zich als een Erdoğan van de lage landen met z’n volkslied en nationalistisch-religieuze prietpraat.

op 12 09 2017 at 16:10 schreef Bert:

Pakten ze maar water en brood. Op tv was te zien hoe mensen er met tv’s vandoor gingen.

op 15 09 2017 at 14:35 schreef Natasha:

Mijnheer Edelstein, waarom maakt u zich niet druk om belangrijkere zaken zoals de teloorgang van het NIW? Dat er bij het oudste weekblad, een eerzaaam joods weekblad, doodleuk een naziapologeet is binnengehaald door Esther Voet? Dat ze het CIDI eerder bijkans om zeep geholpen heeft boeit me niet, maar het NIW gaat me aan het hart. Wat moet Bart Schut daar? Hieronder een voorbeeld van wat dhr. Schut als een normale, betrouwbare bron ervaart, namelijk een intervieuw met Renate Lutz Lebsanft, eigenlijk Renate Ruoff, over verkrachtingen bij het oorlogseinde in Zuid Duitsland. Een vriendin van het echtpaar Terbogen. Mitglied van de BDM vanaf 1932. Iemand die de holocaust vergelijkt met een fietsongeluk! Die Himmler citeert! https://vocaroo.com/i/s05QoWOr9oX0 opmerkelijke momenten: 12:56–14:14

29:12-31:53

Deel 2 Renate Lutz teil II https://vocaroo.com/i/s1y4B3fRaYf4 opmerkelijke momenten:

00:12-2:20

5:00-6:38

23:50-26:29

26:29- 26:48 Hier is een wis gemaakt door de oorspronkelijke makers. Vermoedelijk een stukje censuur op verzoek

26:54-28:15

Deel III Renate Lutz teil III https://vocaroo.com/i/s0JtUyEmkLPs
Opmerkelijke momenten:

1:00-1:49 Ja uberlege Sie mal…

15:33- 18:55 Ic

op 16 09 2017 at 20:21 schreef Natasha:

excuses, helaas is er iets misgegaan met het shareprogramma, die de lengte van de fragmenten niet aankon.

Houden we het simpel met twee clips die genoeg zeggen. Luister en huiver en vraag u af: Is het normaal dat een journalist die anno 2015 een cassettebandje in handen krijgt met zulke uitspraken, deze verzwijgt en de geïnterviewde opvoert als betrouwbare getuige in oorlogskwesties? En vinden we dan dat deze man voor het NIW kan werken? Onderstaande korte klipjes zeggen genoeg. https://clyp.it/xcce0thl over de jodenvervolging en Martin Niemöllers Bekennende Kirche

https://clyp.it/nwnmkl1k Over Stuttgart in het Derde Rijk ‘een zuivere stad in een zuiver land’, zonder marokkanen, zoeloekaffers en zigeuners.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS