Home » Archief » Wat een fraai gezelschap, die Vrienden van Israël


[13.01.2023]

Wat een fraai gezelschap, die Vrienden van Israël

Peter Breedveld

Onversneden en overduidelijk antisemitisme uit de vieze mond van een lelijk zwarte aap en een kut Marokkaan op NPO. Grijp je in ombudsman of moeten wij andere middelen inzetten?tweet professor David Pinto naar aanleiding van het praatprogramma OP1 waarin Israël door de twee presentatoren eerst met Iran werd vergeleken en toen een Apartheidsstaat werd genoemd.

Eigenlijk is met die tweet alles gezegd over de lieden die iedereen, die Israël bekritiseert, beschuldigen van antisemitisme. Ze zijn niet allemaal zo eerlijk als David Pinto, maar van Esther Voet tot Wierd Duk, Elma Drayer en Jan Dijkgraaf en Bart Schut, het zijn allemaal botte racisten. Allemaal zijn ze vooral bezig met antisemitisme door zwarte apen en kut-Marokkanen, al noemen ze die dan schijnheilig moslims, of nog schijnheiliger “aanhangers van die andere wereldgodsdienst”.

Bloedsprookje

Echt waar, als het je van antisemitisme beschuldigt omdat je het niet oké vindt dat Israël Palestijnse kinderen doodschiet, is het steevast iemand die nooit iets te zeggen heeft over het antisemitisme van witte Nederlanders, bijvoorbeeld Bart Nijman of Annabel Nanninga. Het Nieuw Israëlitisch Weekblad voerde zelfs campagne voor Thierry Baudet, die eigenhandig de Hitlerjugend de Tweede Kamer binnenloodste. “Wilt u via de voorzitter siegheilen, alstublieft?” Neem ook Gert Jan Segers, die er werkelijk altijd de islam bijhaalt als het over antisemitisme gaat (Hitler was een moslim, moet u weten!). Maar hij had wel meteen excuses klaar toen een groepje christelijke boeren voor een vluchtelingenopvang stond te blèren dat alle zwarten naar Auschwitz moesten. Kwam door de verschraling in de zorg en zo.

Zodra echter een mens van kleur het woord Israël maar verkeerd spelt, duikelt het schorem over elkaar om die voor antisemiet uit te schelden. Dan wordt ook de hele gemeenschap, die die persoon geacht wordt te vertegenwoordigen, als schuldige aangewezen. Want dan zit het antisemitisme in hun cultuur ingebakken of hebben ze daar thuis geen besef van de Holocaust. De Holocaust, dat is die onuitsprekelijke misdaad tegen de menselijkheid, de genocide op zes miljoen Joden door witte Europeanen, het sluitstuk van tweeduizend jaar hardnekkig Europees antisemitisme. Antisemitisme dat in de Europese cultuur zit ingebakken, zeker ook in de Nederlandse, gezien uitdrukkingen als “Jodenfooi” en “Jodenstreek” die kennelijk niet uit onze vocabulaire weg te branden zijn. Ook de mythe van de Joodse drang naar wereldheerschappij is nog steeds dominant in de Nederlandse cultuur, alleen gaat het dan niet expliciet over “Joden” maar over George Soros, de Rothschilds en een elite van reptilianen die kinderbloed drinken. Het bloedsprookje, inderdaad. Vrijwel altijd witte westerlingen, die deze delirische onzin verspreiden.

Moraalridder des Vaderlands

Maar o wee als je Israël bekritiseert, en heel expliciet bent over de reden voor die kritiek, namelijk de onderdrukking van de Palestijnen, en ik kan er echt niet bij dat zichzelf beschaafd noemende lieden die groedpraten, dan komen types als Wierd Duk wel even uitleggen dat je dat doet omdat je een hekel aan Joden hebt. En als een journalist, columnist of presentator van kleur het doet, moet die weg, zie ook Nuweira Youskine, zie Hanina Ajarai. Die mogen alleen het evangelie van de superieure witte man verkondigen, zie Fidan Ekiz, zie Assita Kanko.

Dat een ongelofelijk racistische, homofobe, misogyne hufter als Jan Dijkgraaf het initiatief heeft genomen voor een klachtenregen bij de Ombudsman van de NPO met de oproep om “dezelfde daadkracht te tonen als tegen Ongehoord Nederland”, de domrechtse omroep die boetes kreeg opgelegd wegens het schenden van de journalistieke code door OP1, mogen we de gotspe van de week noemen. Jan Dijkgraaf, die opzichtig zijn reet afveegt met elke journalistieke code die hij maar vinden kan, die Femke Halsema voor stinkhoer uitschold, een rechter bedreigde dat hij hem impotent zou schoppen, die fantaseert over het verkrachten van mondige vrouwen, die mensen bedreigt en intimideert en die zich toch een soort Moraalridder des Vaderlands waant. Flikker toch op.

Extreemrechtse regering

Van antisemitisme beschuldigd worden is één van de ergste dingen die je kunnen overkomen in Nederland. Althans, dat was het tot voor kort. Tien jaar geleden overkwam mij het, na een fanatieke campagne van de geestelijk gestoorde blogger Laurence Blik, die het samen met Jan Bennink voor elkaar kreeg Elma Drayer voor haar karretje te spannen, waarna ik in Trouw heel achterbaks voor antisemiet werd uitgemaakt. Ik schaamde me zo dat ik dood wilde, want als witte Europeaan heb ik me altijd geschaamd, en schaam ik me nog steeds, voor de Holocaust. Die was de onvermijdelijke uitkomst van mijn witte cultuur.

Inmiddels betekent die beschuldiging niks meer. Ze is zo uitgehold door de hierboven genoemde types dat ik er niet meer bang voor ben en meteen weet waar ik de beschuldiger plaatsen moet, in het kamp van de islamofoben, “gevaar van woke”-roepers, van de witte suprematisten en de hypocriete trollen met hun achterbakse briefjes en farizeeërsblogjes. Wie antisemitisme wil bestrijden, moet dáár zijn, niet bij kritische mensen van kleur.

Israël is heel goed te vergelijken met Iran en het voert iets wat je heel goed een Apartheidsbeleid zou kunnen noemen tegen de Palestijnen. Het land heeft godverdomme net een extreemrechtse regering gekozen.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 13.01.2023 @ 12:40

[Home]
 

1 Reactie

op 13 01 2023 at 12:41 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS