Home » Archief » Aangifte tegen GeenStijl


[06.05.2014]

Aangifte tegen GeenStijl

Peter Breedveld

ei5

Na de moord op Theo van Gogh door een moslimextremist richtte de woede van een groot deel van de Nederlanders zich vooral op Van Gogh en zijn neiging om de islam te bespotten. Het ging om moslims die ’tot in het diepst van hun ziel werden gekwetst’ door afbeeldingen van Mohammed en dergelijke. In andere landen waren ook aanslagen gepleegd op bespotters van de profeet, voor velen het bewijs dat moslims niet in een moderne, democratische rechtsstaat passen.

Als je denkt dat iemand in Nederland te ver gaat, moet je aangifte doen, zeiden toen veel opiniemakers enigszins neerbuigend. De rechter doet dan een uitspraak en zo gaat dat in een rechtsstaat als Nederland.

Juridische lat

Sinds Van Gogh is er niet één geval van moslimgeweld meer geweest in Nederland. En hoewel moslims het de afgelopen jaren ongelooflijk voor hun kiezen hebben gekregen, zijn ze daar opvallend goed gehumeurd onder gebleven. Het advies om kwetsende uitingen langs de juridische lat te laten leggen, hebben ze in hun oren geknoopt. Eén keer is Wilders aangeklaagd en vrijgesproken door de rechter.

Onlangs is er weer aangifte gedaan omdat hij een zaal vol racisten stond op te ruien tegen Marokkanen en nu organiseert Nourdine Tighadouini, door GeenStijl-redacteur Bart ‘Jodenstreken’ Nijman ‘Nouredine de zotte zandneger‘ genoemd, een aangiftebijeenkomst tegen GeenStijl.

Middeleeuwse zandbak

Maar wéér is het niet goed. Integendeel: ook die aangiftes tegen lieden, die discriminerende en kwetsende uitspraken doen over moslims en allochtonen worden weer gezien als bewijs dat moslims geen benul hebben van hoe een democratische rechtsstaat werkt. Ze moeten van Nijman terug naar hun middeleeuwse zandbak en volgens Spits-columnist en vuilnisbakkenvorser Jan Dijkgraaf bedreigt Tighadouini de vrijheid waarvoor de mensen, die we eren tijdens de Dodenherdenking, zijn gestorven. Dijkgraaf roept in het kader van die hardbevochten vrijheid om Marokkanen voor zandneger uit te schelden, op tot geweld tegen Tighadouini.

Maar ook in het ‘progressieve’ kamp is men niet te spreken over de aangifte tegen GeenStijl. Asha ten Broeke eigent zich zelfs het jargon van Jan Dijkgraaf toe en spreekt van ‘sneuneuzerij‘. Ze hoopt dat het OM de aangiftes zal negeren.

Beste Champagne

De boodschap aan de allochtonen van Nederland is duidelijk: je mag geen geweld gebruiken tegen mensen die er een dagtaak van maken je te vernederen, maar je mag ook geen aangifte doen. Je mag helemaal niks doen. Je bent een allochtoon en je moet fijn je bek houden terwijl iedereen over je heen pist. Je moet het heerlijk vinden. Je moet zeggen dat de pis van Bart Nijman heerlijk smaakt, naar de beste Champagne. En of je misschien meer mag.

Wie er wel mag oproepen tot aangifte? The Post Online, natuurlijk. Onlangs riep die op om aangifte te doen tegen de website Krapuul. De oproep was onder meer ondertekend door Nederlands Kampioen Feminisme Annabel Nanninga, de Dodenherdenkingverstoorder van GeenStijl en door Bart Nijman, die onlangs op zijn vermelding in de jaarlijkse antisemitismerapportage van het CIDI reageerde met een antisemitische tirade waar Hitler nog rode konen van zou krijgen.

Hard bevochten vrijheid

Ik heb toen niks gehoord van Jan Dijkgraaf, noch van Asha ten Broeke. Niemand vond dat de hard bevochten vrijheid van meningsuiting werd bedreigd, niemand sprak van ‘sneuneuzerij’.

Stelletje achterbakse hypocrieten.

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, Roze Khmer, 06.05.2014 @ 07:20

[Home]
 

26 Reacties

op 06 05 2014 at 07:41 schreef Rosa:

Ze moeten gewoon lekker geïntegreerd aangifte doen, en ik hoop dat ze winnen.Gewoon, omdat Nederland (nog steeds) een rechtsstaat is.

op 06 05 2014 at 07:41 schreef Pickelhaube:

Absoluut mee eens. Het lijkt wel alsof GeenStijl een nieuwe “norm” stelde wat smaad en laster betreft. Mensen die te dom zijn om op te poepen, maar menen de “erfenis van van Gogh” te representeren met hun haatzaaierij en misdadige platitudes. Al in het stukje over de jodenhaat van Bart Nijman stipte ik aan dat het strafbaar gedrag betrof en er eigenlijk aangifte tegen gedaan zou moeten worden. Het is de hoogste tijd dat er een tegenbeweging ontstaat om grenzen zoals die al sinds jaar en dag in onze rechtsstaat bestaan nog eens te onderlijnen, wellicht door een paar voorbeelden te stellen.

Ik kijk de laatste tijd naar de Micha Kat’s van deze wereld, omdat die zich evengoed op de erfenis van van Gogh beroepen en weer een paar stapjes verder gaan dan GeenStijl in hun misdadige gedrag. Er moet een rem op komen.

op 06 05 2014 at 09:52 schreef Pyt van der Galiën:

Kort maar krachtig.

Ik ben géén voorstander van een verbod op GS, maar ik zie niet goed in wat er mis is met aangifte wegens discriminatie.

op 06 05 2014 at 10:04 schreef laarmans:

Geen Stijl haalt in het geval zandneger en rifapen de vrijheid van meningsuiting tevoorschijn en het recht op belediging.Waar staat in het Wetboek van Strafrecht het recht om een medemens te beledigen? Integendeel. Iedereen heeft het recht zich te uiten en iedereen heeft het recht via een rechtszaak, gebaseerd op Artikel 137c, om aan te tonen dat er een belediging of laster heeft plaatsgevonden.Het beledigen c.q vernederen is geen ironie zoals GS mij doet geloven. Maar is kwade opzet, met vrijheid van meningsuiting heeft dit niks te maken.Daarom sta ik achter de aangifte. Succes.

op 06 05 2014 at 10:19 schreef Rob:

We hebben een wet die duidelijk is over discriminerende uitlatingen. Wie denkt dat die wet is overtreden, mag aangifte doen. Wie denkt dat die wet niet goed is, mag ijveren voor aanpassing ervan.
En zo werkt dat in een rechtstaat.

op 06 05 2014 at 10:20 schreef Lucas:

Historich perspectief:

Marokkaanse vlag op 4 Mei. Een grof schandaal

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/05/willen_jullie_meer_of_minder_marokkaanse_vlaggen_op_vier_mei.html

PENOSE TEGEN NOZEMS
Onderwereld veegt de Dam schoon
Politie keek toe

http://home.kpn.nl/rpn60/volkskrant.2-9-59.htm

op 06 05 2014 at 10:44 schreef Rob:

Historisch perspectief:

http://fr.wikipedia.org/wiki/Spahis#Participation_des_spahis_aux_campagnes_de_la_lib.C3.A9ration

http://en.wikipedia.org/wiki/Moroccan_Goumier#World_War_II

http://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Moroccan_Armed_Forces#Origins

http://www.oorlogsgraven.org/nederlands/begraafplaatsen/zeeland/kapelle.html

De op één na laatste link geeft 300.000 Marokkaanse troepen aan Geallieerde zijde. Ter vergelijking: de Prinses Irenebrigade (Nederlandse Geallieerde troepen) telde zo’n 1500 man. De rest van Nederland zat thuis te hopen op een handje kopgeld.

op 06 05 2014 at 12:15 schreef jvdheuvel:

Die lui die nu aangifte doen tegen Geenstijl zijn nog hartstikke dapper vergeleken bij Der Muilkorver Online. Die waren, ondanks maandenlang ermee dreigen, niet in staat om zelf aangifte te doen maar probeerden hun nieuwe politieke vriendjes op te hitsen om voor Der Muilkorver Online het vuile werk op te knappen en Krapuul de mond te doen snoeren. En dan liefst Zijne Excellentie de vice-premier, die kan Krapuul vast wel aan dachten ze. Dat zou helemaal mooi zijn toch? Lodewijk Asscher het schoothondje van Bas Paternotte en Bert Brussen.

op 06 05 2014 at 12:48 schreef cRR Kampen:

“Marokkaanse vlag op 4 Mei. Een grof schandaal”

Allicht. In Marokko waren Joden immers wel veilig!

op 06 05 2014 at 12:49 schreef wiske:

historisch perspectief verfilmd
https://www.youtube.com/watch?v=6_EuwDYfA-M
http://en.wikipedia.org/wiki/Days_of_Glory_(2006_film)

op 06 05 2014 at 15:26 schreef edo:

Ik ben niet voor aangifte, maar ik vind het niet sneuneuzerij en ik begrijp het wel. En Bart Nijman is klaarblijkelijk net als Bert Brussen een ziekelijk hypocriet naargeestig mens die zich zelf niet beoordeelt met de maatstaven waarmee hij anderen beoordeelt. Freaking hell, hoe haal je het in je hoofd om dat soort dingen te schrijven en zelf voor een verbod voor iemand anders te pleiten. Hebben die mensen een spiegel thuis, vraag je je af. Volslagen matteklap.

op 06 05 2014 at 15:59 schreef Ralph van der Geest:

Hulde aan Nourdine Tighadouini.
http://www.krapuul.nl/overig/blog/154504/hulde-aan-nourdine-tighadouini/
Alleen al zijn moed is inderdaad onvergelijkbaar veel groter dan dat van heel fascistisch Nederland bij elkaar, inclusief de dreksite van Bert-‘rifapen’-Brussen.

op 06 05 2014 at 17:30 schreef dewanand:

namaste crr Kampen,

Leuk he, Marokkaanse vlag uithangen. Op vrouwendag (int 8 maart) zouden alle meiden hen gedragen slipjes en bikini’s moeten uithangen he?

Ik maakte gisteren wat foto’s van de Nederlandse vlaggen in mijn flat en in Tanthof (delft), toch meer dan ik ooit had verwacht. Is echt mooi om te zien, rood/wit/blauw, stijf gestreken uithangen met een rode, gedragen mini-bikini als wimpeltje.

Wieroe als Hindoe Nazi kat had twee witte lakens opgehangen buiten als teken van de capitulatie van zijn hindoe nazi kattenleger, en de foto’s waren wel mooi. Moet alles nog op site zetten komende dagen.

Arme Wieroe maakte zelfs een rouwgedicht om zijn Grote Katten Fuhrer te herdenken die 69 jaar geleden zelfmoord pleegde, omdat zijn soortgenoten in Nazi Duitsland de lekkerste nazi kattenbrokjes kregen van de hele wereld. Zie het gedicht hieronder van Wieroe die dus nu de kat dit wijs maakt.

Nieuwste miauw Sanskriet gedicht van Wieroe, de Hindoe Nazi kat uit Delft kennisstad, zie dit:

Miaauwallah: ‘Mein Führer, Adolf Hitler stierf 69 jaar geleden’

Offeraar Wieroe, de Hindoe Nazi kat
Offercode S209
Offerdatum 30 april 2014

http://www.dewanand.com/s209.htm

op 06 05 2014 at 23:10 schreef MNb:

Je vergeet nog iets.
Buitenlanders en vooral moslims mogen ook niet demonstreren.
[/sarcasme]

op 07 05 2014 at 12:47 schreef edo:

Overigens wil ik wel even zeggen dat Asha ten Broeke, hoewel ik het niet eens ben met haar bewoording hier, op zich zelf prima vind. Ik begrijp dat het in het verkeerde keelgat schoot dat ze Robert Engel sympathiek noemde. Wellicht vergeeft ze meer dan anderen zouden doen, maar ze lijkt me een oprecht mens, en ze blijft zeggen wat ze vindt. Het lijkt me ook niet dat ze voor een verbod is voor Krapuul, dat ze niet voor een aangifte hier is en over thepost niks heeft gezegd, betekent niet dat ze hypocriet is. Sterker nog het is vrij duidelijk dat ze tegen de meningen is die op geenstijl worden geventileerd, ze is alleen niet voor aangifte. Ik ook niet, maar ik zou het geen sneuneuzerij noemen.
Voor de rest zegt ze volgens mij over het algemeen helemaal niet zoveel verkeerd.
Ze houdt zich volgens mij dapper staande tussen al het verbale geweld.

op 07 05 2014 at 13:58 schreef Natasha Gerson:

Het is historisch volstrekt legitiem en correct om een Marokkaanse vlag halfstok te hebben hangen op 4 mei in NL bvb in buurten waar veel Marokkanen wonen, zeker in buurten waar dit mensen uit de Souss en de Atlas betreft. Typisch voor de Roze Kmer en ook het NL beleid om niet verder te kijken dan Cadzand en de Grebbeberg. De eerste gealieerde soldaten die op 17 april 45 via de Elzas de Ludwiglijn doorbraken waren Marrokaanse regimenten olv de omstreden Vichy-dissident de Castres. Wel degelijk onder deze vlag. Tegelijkertijd zijn niet alleen de Marokkaanse joden maar ook heel veel Europese gered door Hassan’s weigering opgave van het aantal joden te doen in de kolonie tov Petain en cs. “Wij hebben geen joden alleen Marokkanen”. Was fijn geweest als de NL regering een soortgelijke opstelling had gehad. Wat dat betreft is de Marrokaanse vlag nog terechter dan de Nederlandse.

op 07 05 2014 at 14:11 schreef Sasha Berkman:

Ik hoop op een stevige geldboete.

op 07 05 2014 at 15:45 schreef dewanand:

Noot Natasha Gerson:

De lange rok van onze moeder was onze vlag vroeger toen wij nog peuters waren en dat is voor elke man ook de eerste wapperende vlag die hij ziet en waaronder hij beschutting en bescherming zoekt tegen zon, hagel, regen en overig gevaar van buitenaf.

Elke man in Nederland zou dus op 5 mei de oude lange rok van zijn moeder buiten moeten ophangen aan een vlaggestok om zijn bevrijding en redding te vieren en om zijn moeder (maata) te eren en haar te herdenken.

Nou Peter ea Fnaakte mannen hier gaan jullie snel kijken op zolder of je die oude, lange beschermingsrok van je moeder nog kan vinden uit je peutertijd.

dewanand en Wieroe
hindoe fundamentalisten
planet of the intelligent hindu chimps

op 07 05 2014 at 16:43 schreef laarmans:

Zelfs op een site als joop wordt één van de aangevers,namelijk Frank van der Linde, overlopen door lieden die het adagium van Pim Fortuyn aanhangen. “Ik zeg wat ik denk en ik denk wat ik zeg”.Je mag dus onbeperkt beledigen,lasteren,discrimineren, schelden, alles is geoorloofd, want vrijheid van meningsuiting,toch? We zijn Hollanders, recht voor zijn kroten.Dat de vrijheid van meningsuiting beperkt wordt door de wet ( uitspraak van Fortuyn zelf ) doet er niet toe.Net als het gebrek aan innerlijke beschaving, want da’s iets voor fatsoensridders.Toch?

op 07 05 2014 at 20:40 schreef dewanand:

namaste Peter ea Fnaakters,

kijk dit boek gaat over het taboe aangaande de blanke pedofielie in Nederland. Dus ja, vingertje wijzen, richting natte koeliepoes (Wieroe), vieze marokkanen die een week niet gedoucht hebben en dus dan echt kilometers stinken, vieze negers die twee weken niet gedoucht hebben, nog viezere slum koelies die jaren in het heilige, vieze riool water van de ganges poepten eerst en daarna direct hen mond reinigden en een lekkere douche namen daar.

Nou kijk, Wieroe googelde net dit:

De oorverdovende stilte. Omtrent pedofilie: het gepolariseerde debat voorbij (Cahiers Seksuele Psychologie & Seksuologie, nr. 2)
Front Cover
John Humblet
Garant, 2007 – Pedophilia – 135 pages

Bron, google books:
http://books.google.nl

Heel gek is wel dat bijna alle jongeren (hindoestanen, marokkanen en ook blanken) die ik ondervraag altijd zelf beginnen te praten over pedofilie en argwaan voelen dat ik dus aandacht schenk aan hen. Dus feitelijk denken deze jongeren dat ik seks zoek met hen, en dit geeft aan hoe ziek en geseksualiseerd nederland nu is, terecht dat er perverse sites zijn, zoals geenstijl, krapuul, dewanand.com, FN, gregorius nekschot, enz.

dewa en wieroe

op 07 05 2014 at 21:54 schreef Sacha:

Volgens mij wordt er nergens gesteld dat er geen aangifte gedaan _mag_ worden (sterker, Geenstijl moedigt het zelfs impliciet aan). Men heeft alleen wel een mening over de (potentiële) aangiftes. En dat valt weer onder de noemer vrijheid van meningsuiting.

Lang verhaal kort: niks aan de hand.

Het is afwachten wat er met de aangiftes wordt gedaan. Dan praten we weer verder.

op 07 05 2014 at 22:16 schreef Peter:

Tuurlijk Sacha, er wordt opgeroepen tot geweld tegen Tighadouini en Van der Linden, hun adres wordt op GeenStijl gepubliceerd, ze worden bedreigd en geïntimideerd, gedemoniseerd, Bart Nijman braakt er zijn racistische bagger uit maar hé, niemand zegt dat ze geen aangifte mogen doen!

op 07 05 2014 at 23:41 schreef Sacha:

Reden te meer om aangifte te doen dus.

op 07 05 2014 at 23:59 schreef Sasha Berkman:

Ik vindt de trage handelingsbereidheid van het OM schandalig.

op 08 05 2014 at 06:58 schreef Rosa:

En dat is altijd zo als het om extreem-rechts gaat, Geeft te denken…

op 12 05 2014 at 14:56 schreef Sasha Berkman:

Tegen Joke Kaviaar treden ze wel heel doortastend op inderdaad:
https://www.indymedia.nl/node/22816

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS