Home » Archief » Baas over eigen seks


[11.02.2019]

Baas over eigen seks

Peter Breedveld


Foto: Daily Portrait

De Domrechtse zedenpolitie heeft het druk, op het moment. Vorige week was ze druk bezig met het schandpalen van jeugdige klimaatstakers die geestige seksuele slogans op hun borden en spandoeken voerden (“Eat my pussy instead of meat“), toen was er weer een Cambridge-professor die zomaar in haar blootje tegen Brexit protesteerde en nu is ze al twee dagen aan het hyperventileren over Jeanine Hennis, die als VN-gezant in Irak een sluier droeg.

Mag niet van Wierd Duk en Eddy Terstall. Ze hielden er hun meetlinten en maten bij en concludeerden: teveel kleding. Die professor had te weinig kleding. En teveel schaamhaar. Te weinig kleding mag niet en teveel kleding mag niet. Het moet precies genoeg kleding zijn. Duk en Terstall weten precies hoeveel. Altijd eerst even bij Duk of Terstall langs, voor je als vrouw de straat opgaat, voor een kledingcontrole.

Gelovige moslima

Duk, die altijd mails en telefoontjes krijgt van mensen die precies bevestigen wat hij allemaal al had getwitterd, kreeg nu een mail van zijn islamitische gehoofddoekte vriendin, die het ook niet vond kunnen dat Hennis een “ghimaar” droeg, want zo heet de sluier van Hennis kennelijk. Binnen een dag was die vriendin, die waarschijnlijk alleen in de fantasie van Duk bestaat, gepromoveerd tot vertegenwoordiger van alle gelovige moslima’s van Nederland.

Zo werkt dat bij Duk van de voormalige Nazi-krant. Alle domrechtse witte mannen kennen trouwens een moslima die wordt onderdrukt en hen wanhopig smeekt om haar te bevrijden door haar verhaal wereldkundig te maken.

Haar onderdrukkers zijn dan natuurlijk de moslims, maar ook Links, dat altijd tegen religie was geweest maar een uitzondering maakt voor “die andere wereldreligie waar we het niet over mogen hebben”. En dat, in de woorden van de Duitsland-correspondent van Domrechts, Sietske Bergsma, “vindt dat bloot bijdraagt aan ’empowerment’ als het zo uitkomt, maar als de islam ter discussie staat geldt verhulling ineens als een feministisch gebaar.”

Feministische empowerment

Bergsma zegt hetzelfde als Duk in zijn podcast, zegt Duk-watcher Ruud Hendriks die al die podcasts van Duk echt helemaal beluistert.

Het is niet de eerste keer dat ik deze stropop in stelling gebracht zie worden. Naakt is volgens Links feministische empowerment, meent Domrechts, behalve als het om de islam gaat, dan zijn de hijab en de boerka en de miljaar of whatever opeens feministische empowerment. Vervolgens wordt er dan overal in opiniestukken en bij Jinek en De Nieuwe Maan weer wekenlang betoogd dat Links het patriarchaat helpt de vrouw te onderdrukken die zo smacht naar de bevrijding door witte mannen als Eddy Terstall en Wierd Duk.

De grap is dat het Links gaat om de vrije keuze. Vrouwen moeten zelf kunnen bepalen of ze wat aantrekken en wat ze dan aantrekken. Willen ze naakt, dan mogen ze naakt, willen ze gesluierd, dan gaan ze ook hun goddelijke gang maar. Worden ze gedwongen om gesluierd te gaan, dan zijn ze beter af bij Links dan bij Domrechts, die haar alleen maar zien als stok om alle moslims mee te slaan.

Baas over eigen seks

Domrechts weet dat natuurlijk best, dat het Links om de vrije keuze gaat, maar er wordt met Domrechts geen discussie op een faire manier gevoerd. Er wordt altijd voor de ander bepaald wat haar of hem beweegt en wat zij of hij vindt of bedoelt. Iedereen wordt altijd geframed. Je bent altijd bezig je te verdedigen tegen onterechte verwijten en beschuldigingen.

Want wat ze echt steekt bij Domrechts is dat vrouwen de baas zijn over hun eigen seksualiteit. Als zij seksueel assertief willen zijn, is dat hun zaak, als ze naakt willen zijn is dat hun zaak en als ze dat niet willen zijn is dat ook hun zaak. Eddy Terstall heeft daar geen moer mee te maken. Wierd Duk zal zich erbij moeten neerleggen. Geen vrouw trekt zich wat aan van Wierd Duk. Wierd Duk? Wie de fok is Wierd Duk?

Geïmporteerde preutsheid

Maar Domrechts geeft natuurlijk nooit toe dat het daar om draait. Dat ze, zoals alle fascisten overal ter wereld, de baas willen spelen over de vrouw en haar lichaam. Want ze zijn zogenaamd tegen het patriarchaat, en de “verpreutsing” zou zijn geïmporteerd.

Ja, uit Hooge Zwaluwe, ja. Daar is de verpreutsing uit geïmporteerd.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Het afgelopen jaar ben ik als verdachte verhoord op het politiebureau en ging ook het klagen bij mijn baas weer een nieuwe, onverkwikkelijke fase in met de fascistische troll Jan Dijkgraaf. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 11.02.2019 @ 08:30

[Home]
 

1 Reactie

op 11 02 2019 at 08:31 schreef Peter:

Commentaar? Leesfrontaalnaakt@gmail.com. Vermeld het als u niet wilt dat uw reactie wordt gepubliceerd.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS