Home » Archief » Vieze oude man


[13.02.2019]

Vieze oude man

Peter Breedveld


Foto: Daily Portrait

De manier waarop Wierd Duk tekeer gaat tegen de jongeren die protesteren voor meer en betere maatregelen tegen de opwarming van de aarde is ijzingwekkend. Je kunt vinden dat de zorgen over de klimaatverandering overdreven zijn en daar zelfs de domste redenen voor hebben, dat is legitiem, I guess, maar zoals Duk jonge meiden verrot scheldt en slut-shamet en verdachtmaakt als een berserker, gaat werkelijk alle perken te buiten.

Opmerkelijk, aangezien Duk apestront gaat als je het zelfs maar hint dat hij zelf kinderen heeft. Andermans dochter zet hij zonder aarzelen te kakken, omdat hij het niet me ze eens is.

Als het om de Zweedse Greta Thunberg gaat, zet hij nog een tandje bij. Dan draait hij er zijn hand niet voor om haar te diskwalificeren omdat ze Asperger heeft en last heeft gehad van depressies.

Luie nepjournalist

Duk is geobsedeerd door Thunberg en lijkt zich te hebben voorgenomen er alles aan te doen haar kapot te maken. Niet als hij er echt werk voor moet verzetten, natuurlijk, want Duk is de luiste nep-journalist van Nederland. Dus schreef hij een stuk over haar in de voormalige nazi-krant waarin hij gewag maakt van ‘verhalen’, die opeens ‘opduiken’ over ‘klimaatmeisje Greta’, dat een marionet zou zijn van een geslepen pr-adviseur die grof geld aan haar zou verdienen.

Allemaal hear-say, Duk heeft helemaal niemand gesproken, niemand gebeld, hij is zelfs niet gemaild, wat zijn gebruikelijke werkmethode is – gemaild worden – hij schrijft gewoon een reeks roddels op. En de voormalige nazikrant plaatst dat gewoon.

Duk had het allemaal overgeschreven, bleek al snel uit een stuk op de website Vice. Die noemt een Duitse website als bron van de roddel. Ik tweette dus dat Duk al die bagger had overgetikt van een Duitse website. “Nee”, zegt Duk, “Het was de Svenska Dagbladet“.

O, sorry dat ik je ervan beschuldigde een Duitse website te plagiëren, het was een Zweedse krant.

Jonge vrouw besmeuren

Goed; Duk, die ongetwijfeld vloeiend Zweeds kan, tikt roddels over uit een Zweedse krant, die ook allang zijn weerlegd. Er wordt geen geld verdiend, Thunberg is geen marionet en dat ze Asperger heeft, werkt alleen maar in haar voordeel, zegt ze zelf.

Maar best wel in- en intriest, toch, dat je als middelbare man zo geweldig tekeergaat, werkelijk geen middel schuwt, om een jonge vrouw te besmeuren omdat ze idealen heeft. Dat het ook je voorstellingsvermogen te boven gaat dat jongeren helemaal uit zichzelf hun zorgen uiten over de toestand van de wereld, dat ze zelf acties organiseren en daar ook veel aandacht mee genereren, en dat je daarom maar koortsachtig probeert je lezers wijs te maken dat er een sinister complot achter die klimaatprotesten schuilt?

Actievoeren voor een betere wereld; Duk Zou zoiets nooit doen. Duk zou nooit iets voor een ander doen, of voor de gemeenschap. Duk kan alleen maar haten en kapotmaken, verdachtmaken, obsessief lasteren. Zijn bewonderaars zijn ook uitsluitend racistische, nihilistische troglodieten en als ze twee werkende hersencellen hebben, is het veel. As je Duk bekritiseert, ben je volgens hen “jaloers” op hem.

Martijn Koolhoven

Jaloers? Op een vieze oude man die zijn huwelijk naar de gallemiezen heeft geholpen omdat hij mensen uitschelden op Twitter belangrijker vond dan zijn gezin? Op iemand die schijt op elk journalistiek principe en liegt en lastert en verdraait en plagieert dat het een aard heeft? Iemand die overduidelijk seksueel gefrustreerd is, ook nog? Een schoft die losgaat op kinderen? Die mensen uitscheldt omdat ze Asperger hebben? Die jongeren intens haat omdat zij vechten voor de toekomst die hij niet heeft?

I don’t think so, fellas. Alleen het feit dat-ie voor De Telegraaf werkt, maakt hem al niks om jaloers op te zijn. Die krant had al eerder een journalist in dienst die mensen kapotmaakte door idiote complottheorietjes van onder andere de delirische psychopaat Peter Siebelt over te schrijven. Ik zou dat nooit doen, voor De Telegraaf werken. Dan maar bij de schoolkrant. Kan ik mooie verhalen schrijven over jonge mensen met idealen en ideeën, mensen die iets maken, die de wereld beter maken, die iets moois van hun leven maken.

Jonge mensen, wat is er mooier dan dat?

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Het afgelopen jaar ben ik als verdachte verhoord op het politiebureau en ging ook het klagen bij mijn baas weer een nieuwe, onverkwikkelijke fase in met de fascistische troll Jan Dijkgraaf. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 13.02.2019 @ 07:37

[Home]
 

1 Reactie

op 13 02 2019 at 07:38 schreef Peter:

Huilen? Leesfrontaalnaakt@gmail.com. Vermeld het als u niet wilt dat uw reactie wordt gepubliceerd.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS