Home » Archief » Gilly Emanuels, Jerry Afriyie en Selçuk Öztürk, token allochtonen van de week


[09.02.2019]

Gilly Emanuels, Jerry Afriyie en Selçuk Öztürk, token allochtonen van de week

Peter Breedveld


Foto: Daily Portrait

Je mag natuurlijk het recht niet in eigen hand nemen, zelfs als de politie en de burgemeester je gewoon overleveren aan het straattuig dat jou al maanden treitert en het leven zuur maakt, maar de vervolging van de zwarte Gilly Emanuels, die één van haar belagers met een stok sloeg, wekt bij bijna iedereen in Nederland bevreemding. Zeker omdat op het filmpje van het incident duidelijk te horen is dat ze uitgescholden wordt voor kankeraap en kankernegerin, en dat ze terug haar boom in moet.

Dat is geen discriminatie, zegt het OM, die slechts één van Emanuels belagers vervolgt wegens belediging en de anderen vrijuit laat gaan. “Kankeraap”, “kankernegerin”, “terug je boom in”, geen discriminatie. Maar Emanuels wordt wél vervolgd. Iedere zwarte Nederlander wist het natuurlijk allang: het recht is er niet voor hen. Zelfs de grondwet, die toch duidelijk stelt dat je niet mag discrimineren op basis van huidskleur of afkomst, is er niet voor hen.

Veroordeelde crimineel

Zwarte en bruine mensen moeten hun bek houden, anders volgen er maatregelen, blijkt ook uit de demonisering, door de media en de overheid, van de beweging Kick Out Zwarte Piet. Die neemt nu stappen tegen Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, die de totaal geweldloze en vreedzame protestgroep opvoert in een rapport Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland als een ‘extreemlinkse, antiracistische actiegroep’. Gevolg daarvan is dat KOZP door tegenstanders constant wordt gediskwalificeerd als terreurgroep, onder andere door de fascistische haatzaaier Wierd Duk in de voormalige Nazi-krant, en door de veroordeelde crimineel Jenny Douwes, die het rapport als voorwendsel gebruikte om hem niet bij haar aan tafel te willen in een talkshow.

KOZP-voorman Jerry Afriyie stelt, zeer waarschijnlijk terecht, dat het geweld tegen KOZP is toegenomen door de manier waarop de NCTV de groep opvoert in haar rapport. Afriyie werd eerder al door de politie mishandeld bij een Sinterklaasintocht en vervolgens door diezelfde politie brodeloos gemaakt, omdat hij het zou zijn geweest, die de politie had mishandeld.

De facto Apartheid

Dit is hoe Nederland omgaat met opstandige zwarten, die voor zichzelf opkomen. De letter van de wet zegt dat iedereen gelijk is, maar de facto geldt hier de Apartheid, waarbij een zwarte een andere rechtspositie heeft dan een witte.

Daar komen steeds meer niet-westerse allochtonen tegen in opstand, en ze veroveren er zelfs zetels mee in het parlement en in de gemeenteraden. Dat trekken de witte Nederlanders slecht en daarom is er al van meet af aan een haatcampagne gaande tegen onder andere de politieke partij DENK. De witte rijen hebben zich echt gesloten als het om DENK gaat, zoals ik hier al vaak heb aangetoond. Eensgezind trekken de kwaliteitsmedia en de politiek op tegen DENK.

Van de week zagen we daar weer een fraai staaltje van, toen PVV’er Machiel de Graaf een racistische tirade in de Tweede Kamer afstak naar aanleiding van de bijstandsfraude door Nederlanders van Turkse afkomst. Volgens De Graaf is het een manier om de islam te sponsoren. DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk reageerde met een jijbak en herinnerde De Graaf eraan dat-ie zelf diverse keren in opspraak was gekomen wegens fraude. Wat gewoon waar is, leerde een Google-search van drie seconden mij.

Ongemakkelijke waarheid

De Graaf ging vervolgens als een Haagse Sjonnie tekeer tegen Öztürk en dreigde dat hij hem zou najagen en dat hij “voor hem” zou zijn, wat betekent dat De Graaf Öztürk te grazen gaat nemen.

En wie kreeg er weer een standje van Kamervoorzitter Khadija Arib? Juist, Öztürk. En iedereen sprak er weer schande van, over hoe “die twee” de Kamer verlaagden tot een schoolplein en een kroeg en wat niet al.

Maar Öztürk sprak alleen maar de ongemakkelijke waarheid. Daar zijn witte Nederlanders altijd zo van, de “ongemakkelijke waarheid”, dat je die moet uitspreken, dat we het daar over moeten hebben. Dat we de islam sponsoren, dat Mohammed een kinderneuker was, dat moslims woestijnnazi’s zijn. Maar als je een witte Nederlander herinnert aan zijn eigen frauduleuze praktijken, zeker als jij niet wit bent, is er natuurlijk een grens overschreden. Dan houdt jouw ongemakkelijke waarheid op waar die van mij begint en zo.

NSB-speldjes

Arib saboteert DENK al vanaf de eerste dag dat die partij in de Kamer zit. Soms lokt ze zelf ruzie met DENK uit. Van de PVV, die racisme in de Kamer heeft genormaliseerd en er zelfs met NSB-speldjes op ging zitten, zegt ze altijd dat die zo netjes zijn en en de regeltjes zo goed in acht nemen.

Dit is de partijdigheid voorbij. Hier wordt een allochtoon met een grote mond weer zijn plaats gewezen, terwijl een witte hufter wegkomt met én naakt racisme, én een ordinaire bedreiging, die dan ook door de media en de fatsoensrakkertjes op Twitter vooral Öztürk wordt aangewreven.

Emanuels, Afriyie en Öztürk, de token allochtonen van de week.

En voor fuck’s sake, pledge een dollartje op mijn Patreon!

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Het afgelopen jaar ben ik als verdachte verhoord op het politiebureau en ging ook het klagen bij mijn baas weer een nieuwe, onverkwikkelijke fase in met de fascistische troll Jan Dijkgraaf. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 09.02.2019 @ 12:21

[Home]
 

1 Reactie

op 09 02 2019 at 12:22 schreef Peter:

Commentaar? Leesfrontaalnaakt@gmail.com. Vermeld het als u niet wilt dat uw reactie wordt gepubliceerd.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS