Home » Archief » Boodschappen van haat


[27.12.2016]

Boodschappen van haat

Peter Breedveld


Foto: Ryan McGinley

De Kerstgedachte, heb ik altijd geleerd, is er één van vrede op aarde, van liefde, vergeving en barmhartigheid, van alles wat de koene beschermers van het Kerstfeest de afgelopen weken nadrukkelijk niet hebben uitgedragen. Als Gestapo’s gingen ze bij iedereen langs om te controleren of we elkaar wel een fijne kerst toewensten en niet stiekem ergens een ‘feestdagen‘ in probeerden te smokkelen. Zelfs onze koning bleef niet gevrijwaard van het gajes dat tijdens zijn kerstspeech het bloed uit de oren spoot omdat hij geen kerstboom in de kamer had staan.

Daar gaat onze cultuur over in de ogen van deze ongeletterde barbaren: paaseitjes met Pasen en met Kerst een kerststol en een kerstboom. Vluchtelingen mogen verdrinken, moslims moeten worden vergast en er wordt handenwrijvend uitgekeken naar de verkiezingen in maart, die door velen overduidelijk als Bijltjesdag wordt beschouwd. Jezus zou ze de tempel hebben uitgeranseld, Wilders en Rutte voorop.

Eten voor daklozen

Moslims, intussen, organiseerden kerstdiners voor de daklozen, zamelden voedsel voor ze in of zongen kerstliederen als geste van vriendschap en liefde, terwijl christelijke Kamerleden de gelegenheid te baat namen om nog wat extra te hitsen tegen moslims. De racisten, de haters, de verachtelijke farizeeërs.

Wie er nog aan twijfelt waar onze kwaliteitsmedia hierin staan, en ik zou dat behoorlijk naïef vinden, hoeft na het lezen van de kerstedities van NRC, de Volkskrant en Het Parool niet langer in onzekerheid te leven. Het voltallige Nederlandse journaille, een paar enkelingen uitgezonderd, steunt het racistische fascisme van Wilders. Ze kiezen hem elk jaar weer tot politicus van het jaar, komen spuitend klaar als hij in een speech weer eens opzichtig zijn gat afveegt met de democratische rechtsstaat en hameren er in hun stukjes en tweets steeds maar weer op dat we moeten luisteren naar het geteisem dat zijn aanhang vormt, en dat moslims wil vergassen en Marokkanen wil vernietigen. Elke dag die God geeft zit er weer zo’n troglodiet bij Pauw of in een ander praatprogramma zijn ongenoegen eruit te hakkelen.

Verdrinkende vluchtelingen

De media deden fanatiek mee met het verspreiden van de blakende nonsens over de vermeende kersthaat van de moslims en wat ik het afgelopen Kerstweekend in de krant las overtrof zelfs mijn stoutste verwachtingen en ik heb geen hoge dunk van de pers zoals u weet.

In Het Parool, de voormalige verzetskrant, een groot interview met Annabel Nanninga. Die verdrinkende vluchtelingen uitscheldt voor ‘dobbernegers‘, die nazi’s bewondert, die het mooi zou vinden als er in Nederland een Jood wordt doodgeschoten. Het mens staat constant overal groot in de media, alsof ze Simone de Beauvoir is, maar ze heeft niks te vertellen behalve dat ze alles en iedereen haat. En altijd gaat ze op de foto met die kutkat van d’r, want dat moet ons overtuigen dat ze een mooi mens is of zo.

Racistische haatbagger

Maar dat is ze niet. Nanninga is een racistisch monster. Hoe haalt Het Parool het in z’n botte kop om zo iemand te verheerlijken? Dit is pissen op de nagedachtenis van de verzetsstrijders die hun leven gaven in de strijd tegen types die er net zoals Nanninga over dachten. Om te kotsen, dit.

In de Volkskrant ook al iemand die geen aandacht tekort is gekomen, de afgelopen tijd: Ebru Umar, waarbij ik elke levenslust uit me voel wegtrekken als ik alleen die harses van d’r al zie. En in de kerst-editie van de Volkskrant zegt ze dit:

‘Voordeel van deze wijk is dat hier geen buitenlanders wonen, een verademing, al mag ik dat niet zeggen. Ik zie wel eens hoofddoeken lopen, maar dat zijn poetsers die na hun werk teruggaan naar hun eigen pauperbuurt. Die horen hier niet.’

Als van deze racistische haatbagger je maag niet omdraait, ben je een gevoelloze klootzak en wil ik je niet kennen. Een krant die deze bagger afdrukt, is Der Stürmer voorbij.

Onoprechte hypocriet

Dat hypocriete ‘dat mag je niet zeggen’ ook altijd van die hufters. Iedere keer als ik ‘dat mag je niet zeggen’ hoor of lees, is daar een misselijkmakende racistische tirade aan voorafgegaan waar Hitler nog wit van zou wegtrekken.

In het NRC interviewt Bas Blokker de nieuwe harpij van de VVD: Dilan Yesilgöz. Als je geen boodschap van haat en racisme verkondigt, kom je er tegenwoordig niet meer in bij de kwaliteitspers. Yesilgöz was in Nederland één van de eersten hysterisch stond de brullen over ‘Keulen‘, het startschot voor het hele Nederlandse nazidom om lekker ongebreideld haat te zaaien tegen vluchtelingen en moslims. In NRC meesmuilt ze schijnheilig dat het haar niet te doen is om allochtonen, dat haar critici blijkbaar vinden dat allochtonen verkrachters en aanranders zijn.

Die hypocrisie tekent Yesilgoz, die een boel trammelant maakt om Marokkanen die naar vrouwen sissen, maar het voor Bert Brussen opnam toen die Femke Halsema uitschold voor zeikhoer. Als Blokker een béétje journalistieke integriteit had gehad, had hij Yesilgoz daarover doorgezaagd en haar ontmaskerd als de onoprechte hypocriet die ze is. In plaats daarvan laat hij haar leeglopen over ‘links’, dat altijd overal ‘slachtoffers’ ziet. Niet lang geleden las je dit soort hatelijke gebazel alleen op sites als GeenStijl, nu vindt ook NRC dat armen en verdrukten helpen voor homo’s is.

Respect voor hoeren

Het gaat de kwaliteitspers allang niet meer om journalistiek, het gaat om het propageren van gedachtegoed als dat van Nanninga, Umar en Yesilgoz.

Slippendragers van de gevestigde orde zijn het. Een poos geleden zou ik journalisten hebben uitgescholden voor hoeren, maar ik heb teveel respect voor hoeren. Er zijn er echt maar een paar die integer zijn, de rest is een roedel honden, gek van bloeddorst, klaar om de allerzwaksten aan stukken te scheuren, om het het baasje naar de zin te maken.

En dat heeft dan een grote bek over kerst, dat zou worden bedreigd door de moslims. Laten we dit afspreken: als je meedoet met het hitsen tegen allochtonen en moslims en racisten en Nazi-bewonderaars een podium geeft, is de boodschap van vrede duidelijk niet aan jou besteed. Jij bent de Grinch, de Ebenezer, de hebberige egoïst die het meisje met de zwavelstokjes laat doodvriezen. Er nog bij staat te lachen ook.

Dus hou je hatelijke kutbek voortaan over kerst.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 27.12.2016 @ 16:06

[Home]
 

48 Reacties

op 27 12 2016 at 16:42 schreef Murat:

“Ebru Umar, die me elke eet-, seks- en levenslust ontneemt als ik alleen die harses van d’r al zie.”

Toevallig schoot vandaag exact dezelfde gedachte door mijn hoofd, toen ik die hasses van d’r in de krant zag. “Je mag het niet zeggen maar” je-zus wat een lelijk mens!

“‘Voordeel van deze wijk is dat hier geen buitenlanders wonen, een verademing, al mag ik dat niet zeggen. Ik zie wel eens hoofddoeken lopen, maar dat zijn poetsers die na hun werk teruggaan naar hun eigen pauperbuurt. Die horen hier niet.’”

Mevrouw vergeet volgens mij dat die “hoofddoeken” net zo “buitenlands” zijn als zijzelf.
Ze wordt er door dat racistisch getetter echt niet minder Turks om. Achterlijk wicht.

op 27 12 2016 at 17:11 schreef Trawant 55:

Subliem

op 27 12 2016 at 17:36 schreef ikzelf:

Je bedoelt dat het gaat over “paaseitjes met Pasen en met Kerst een kerststol en een kerstboom”, maar wel met werkend personeel in de supermarkten, op de meubelboulevards en in showrooms van allerlei pluimage? Want ach en wee hoe komen we anders onze judeo-christelijke feestdagen door als wij niet nog snel even ons kuipje halvarine en de wasverzachter kunnen halen — wat we alle dagen ervoor en erna ook kunnen en hadden moeten doen, maar ja? Als we niet ons sight-seeing tourtje kunnen maken langs uitgestelde meubels en auto’s die we toch niet gaan kopen, maar we kwamen dan ook voor de gehaktballetjes — wat we ook alle dagen hadden kunnen doen, maar wat doen je dan met de feestdagen, nietwaar? Je bedoelt die cultuur, waarvan zwarten en moslims ons komen beroven, maar die we zelf met het badwater weggooien? Want we willen toch ook Halloween in plaats van Sintemeerten, en Xmas in plaats van een Nederlandse kerst en Black Friday en Valentine’s Day?
Ik kots mijn kerstdiner van vorig jaar nog omhoog van dat crapuul dat op achterste poten steigerend schreeuwt om het bewaren van de ‘eigen cultuur’, maar niet weet te benoemen wat cultuur, laat staan die eigen cultuur is.

op 27 12 2016 at 18:01 schreef Chris:

“Dobbernegers” is zeker gebruikt, en is op zich ook wel een treffende term, alhoewel gruwelijk. Maar voor de rest interpreteer je Nanninga’s cynisme helemaal verkeerd. Sorry het te moeten zeggen. Nanninga een Nazi noemen is buiten alle proportie. En dan ook over de kop van Umar? Mee eens, maar het getuigt niet van veel professionalisme om op de man te spelen.

op 27 12 2016 at 18:27 schreef Peter:

‘Dobbernegers’ is een treffende term, maar Nanninga noemen wat ze is mag niet. Fuck you, Chris, met extra uitjes!

op 27 12 2016 at 18:44 schreef Murat:

Chris vindt “dobbernegers” een treffende term. Achterlijk figuur dat je bent.

op 27 12 2016 at 19:13 schreef Maarten:

In elk islamitisch land worden andersdenken worden vervolgd, vermoord of in de gevangenis gegooid. En meneer Breedveld heeft het over discriminatie van moslims in eigen land en over kerstmis. De moslims in nederland hebben het beter dan in welk moslimland dan ook, anders zouden ze hier niet zijn. Hoe vervormd wereldbeeld heb je dan.

op 27 12 2016 at 20:32 schreef Koos Swart:

Het is allemaal tuig van de richel bij de pers. Als ze slim waren geweest hadden ze wel echt iets anders gedaan. En wat dat geenstijl-kliekje betreft, toen het internet nieuw was stierf het meteen van de onzinwebsites over buitenaardse wezens en dat soort onzin. Daarna kwam geenstijl. Als je er iets leuks van moet maken dan duurt dat wat langer.

op 27 12 2016 at 21:11 schreef Abdel:

Een dikke fluim recht in je porem, Maarten. Met je moslims hebben het in NL beter dan welk moslimland dan ook. Flikker op, ik heb geen behoefte aan die walmende buikloop van je.

op 27 12 2016 at 21:24 schreef Sum:

Yep Peter inderdaad. De Nederlandse elite, alle krantenredacteurs en mediabazen houden, nee likken de reet van Wilders, elke dag weer. Ze zijn het tevens 200% met Wilders eens.

op 27 12 2016 at 21:42 schreef Chakir:

Oh God, daar hebben we Maarten Ergens-anders-is-t-pas-erg.
Eikel, de mensen over wie Peter schrijft die verketterd worden door sommigen en over wie JIJ het hebt, zijn —hou je vast— jouw landgenoten! Die leven en sterven hier. Als je een beetje fatsoen in je donder hebt zeg je dat het inderdaad veel te ver gaat met die ongebreidelde racisme propaganda.

op 27 12 2016 at 21:48 schreef Sum:

Zag niet zo lang geleden pseudo-Dandy Jort Kelder en ebroe bij Pauw aan tafel. Jort beweerde dat Nederturken een voorbeeld moesten nemen aan ebroe en hoe goed ze wel niet was enzo. Echt, hoe gek, hoe achterlijk kun je zijn Jort? Trouwens de term dobbernegers is van ebroe, je weet wel, die geen medelijden heeft verdrinkende kinderen. Ik hoop echt dat ze ooit in dezelfde situatie terecht komt. Dat gun ik haar van harte.

op 27 12 2016 at 22:28 schreef Martijn:

Schelden als een bootwerker is “goed Nederlands spreken” volgens Jort “Hoe-heurt-het-ook-alweer” Kelder …

op 27 12 2016 at 22:34 schreef Sasha Berkman:

Zou je haar uitleveren sum?


Sorry die was onder de gordel

op 27 12 2016 at 22:49 schreef MNb:

En ook van zeikerds als Maarten word ik spuugmisselijk, met hun “moslims moeten niet piepen als ik ze discrimineer want in hun eigen land is het nog veel erger en wie daar iets van zegt is vervormd.”

op 27 12 2016 at 23:29 schreef Mario:

“Hoe vervormd wereldbeeld heb je dan…”

Projecteer nog een beetje meer, Maarten.
https://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_projection

op 28 12 2016 at 09:03 schreef Maarten:

@Mario, MNb, Chakir,

Jullie gaan niet in op argumenten, alleen schelden. Vraag eens aan Marrokanen wat ze van negers vinden, wat ze van joden vinden, van ongelovigen of van homo’s. Zie eens wat er in Islamitische landen met deze mensen gebeurt. Als je niet eens kritisch naar jezelf kan kijken, dan heb je geen recht van spreken en te roepen dat anderen racistisch zijn.

op 28 12 2016 at 10:31 schreef babs:

Maarten,

Wat gebeurt er precies met zwarten, homo’s en joden in islamitische landen? En kom nou niet met Saudi Arabie, want geen Nederlanse moslim heeft daar wortels. Pak gewoon de hofleveraniers Marokko, Tunesië, Turkije en Indonesië.

Ben benieuwd of je over de laatste 60 jaar ook maar iets vindt dat in de buurt komt van wat in Westerse landen gebeurt met zwarten, homo’s en moslims.
http://www.volkskrant.nl/wetenschap/zweden-dwong-duizenden-tot-sterilisatie-om-raszuiverheid~a508664/
https://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_rights_in_the_United_Kingdom#Homosexuality_as_an_offence
https://en.wikipedia.org/wiki/Paris_massacre_of_1961

op 28 12 2016 at 10:34 schreef ikzelf:

Wat dan, Maarten, verandert er aan de situatie hier en met ons als je wijst op andere situaties elders? Vind je niet dat we eerst eens naar onszelf moeten kijken, onze rotzooi moeten opruimen voordat we kunnen afgeven op anderen (als we dat al ooit zouden mogen doen)?
Er is altijd wel iets aan te wijzen dat ergens anders nog slechter of minder wenselijk is dan hier. Betekent dat dan dat we nooit meer iets hoeven te veranderen, dat daarmee alles in orde is, geen verbetering behoeft?

En vergeet asjeblieft niet dat JIJ evenmin ingaat op argumenten, maar volstaat met wijzen naar anderen. Jij noemt dat misschien een argument, maar het is er geen.

op 28 12 2016 at 11:03 schreef Chris:

op 27 12 2016 at 18:27 schreef Peter:
Fuck you, Chris, met extra uitjes!

Komt eraan. Even geduld aub.

Wel leuk hoe je posts vaak alleen toelaat als je er zelf meteen een dikke vette, op de man gespeelde, reactie tegenover kan/wil/moet zetten.

En dat werkt in het onderwijs. Laat me niet lachen.

Mensenhandel ontkennen, dat is wat er gebeurt. Door de heer Breedveld, zowel door vele andere kranten. De terminologie is daarbij niet eens zo van belang. Alhoewel, eigenlijk wel, want het blijft hangen op die manier. Getuige jouw eigen lap tekst lijkt me dat wel bewezen.

“Zieligheidsindustrie” zal je dan ook wel verachten, maar kijk toch eens naar de feiten, en kom een keer uit je huis.

op 28 12 2016 at 12:03 schreef Peter:

Ik werk niet in het onderwijs, Chris. Ik ben journalist. Een goeie.

op 28 12 2016 at 12:07 schreef Edwin Vink:

@Maarten “Als je niet eens kritisch naar jezelf kan kijken, dan heb je geen recht van spreken en te roepen dat anderen racistisch zijn” Ik zou dit advies van jezelf eens in acht nemen. De discussie gaat over racisme in Nederland. Nederlandse Moslims wonen niet in SA, Jemen, Iraketc. Ze wonen in ndereland en worden HIER als vuil behandelt, en dat met jouw goedkeuren.

op 28 12 2016 at 12:24 schreef Chris:

Dat je (ook) een goed journalist bent, heb ik nooit ontkent.

op 28 12 2016 at 12:35 schreef Maarten:

Ik ben tegen racisme en tegen discriminatie. Maar ik vind eerst dat je de balk uit je je eigen ogen moet halen, voordat je de splinter uit iemand anders ogen. Als jullie de balk die er bij de minderheden uit islamitische landen is ontkennen en het alleen over de splinters hebben in Nederland, dan is dit volstrekt ongeloofwaardig. Geef nog eens antwoord op de vraag wat Moslims in NEDERLAND (dus niet in andere landen) van homo’s, joden en ongelovigen vinden?

op 28 12 2016 at 12:42 schreef MNb:

Maarten, als ik niet inga op jouw argumenten is het omdat jijzelf geen argumenten geeft. Jij geeft drogredenen en met name de jijbak – die je vervolgens nog verdubbelt ook. Je eerste jijbak heb ik al aangeduid in mijn vorige commentaar. Hij staat tussen aanhalingstekens. Je tweede jijbak is “moslims in Nld. discrimineren, dus ik doe het ook.”
Tenslotte is “spuugmisselijk” geen schelden, het geeft oprecht weer wat ik voel als ik commentaren als van jou lees, die al dik 15 jaar internet onderschijten.
Idem voor Chris. PB heeft evenmin als wie dan ook hier ooit mensenhandel ontkend en Chris is dus een vierkante leugenaar.

op 28 12 2016 at 12:49 schreef Chris:

MNb:

Als meer dan de helft van mijn posts, bijvoorbeeld over mijn thuisland, Indonesië, niet worden toegelaten door PB, ja, dan klink ik als een leugenaar. Klopt.

op 28 12 2016 at 12:53 schreef Peter:

Geef nog eens antwoord op de vraag wat Moslims in NEDERLAND (dus niet in andere landen) van homo’s, joden en ongelovigen vinden?

Maarten is een typische racist. Hij vindt dat hij moslims mag discriminreren omdat hij in Het Algemeen Dagblad heeft gelezen dat ze allemaal homo’s, joden en ongelovogen discrimineren. Ik durf er mijn hand voor in het vuur te steken dat Maarten vindt dat homo’s zelf moeten weten wat ze doen, maar wel graag buiten zijn blikveld en niet te opzichtig en dat hij echt alleen maar in joden is geïnteresseerd als die worden gediscrimineerd door moslims. Hij weet ook niet dat homohaat en antisemitisme in Nederland vooral hobby’s zijn van witte mannen, ik durf te wedden in meerderheid van het soort dat PVV stemt, ook nog.

Ik ken aardig wat moslims en niet één ervan haat homo’s, discrimineert joden of heeft iets tegen ongelovigen. Maarten discrimineert daarentegen wel moslims. Hij is als die christelijke Kamerleden die ik hierboven beschrijf: haten, haten haten en intussen doen de moslims wat hij op de één of andere verknipte manier denkt dat hijzelf doet, omdat dat in zijn christelijk-Nederlandse genen zit of zo: armen en verdrukten helpen, de kerstgedachte uitdragen.

op 28 12 2016 at 12:56 schreef Mo:

Altijd grappig diegenen die menen te weten wat ALLE moslims in Nederland denken over andere mensen.

Seriously dude?

op 28 12 2016 at 12:56 schreef jos:

Geef nog eens antwoord op de vraag wat Moslims in NEDERLAND (dus niet in andere landen) van homo’s, joden en ongelovigen vinden?

Weet jij dat Maarten? Weet jij van honderdduizenden mensen allemaal wat ze van iets vinden? Heb je ze allemaal geïnterviewd?

Maarten is de typische islamofoob/moslimhater. Hij denkt al te wéten wat moslims allemaal, stuk voor stuk, voor ideeën in hun hoofd hebben. En wetend wat moslims allemaal denken vindt hij het vanzelfsprekend dat je hen d’r allemaal op afrekent. Want waarom zou je vrouwenhaters en racisten niet kunnen discrimineren?

op 28 12 2016 at 13:05 schreef Maarten:

@Peter, helaas trek jij conclusies uit aannames en niet op basis van feiten. Ik ben tegen racisme van elke groep, dus ook tegen racisme van moslims. Mijn kritiek naar jou en naar de rest is dat jullie geen enkele kritiek hebben op de ‘gediscrimineerden’, de moslims en dat moslims zelf ook niet kritisch zijn op de eigen groep. Daarmee maken jullie jezelf niet geloofwaardig als je het over andere groepen hebt. Tenslotte Peter, heb je wel eens aan Joden gevraagd in Amsterdam hoe zij discriminatie door moslims ervaren?

op 28 12 2016 at 13:06 schreef Peter:

Kappen met dat gezeik, Chris. Ik heb al honderdduizend keer gezegd dat je één reactie tegelijk mag plaatsen. Jij plaatst er consequent drie, vier achter elkaar. De eerste reactie laat ik doe, de rest heb je voor niks gedaan. Net zolang tot het eindelijk in dat domme PVV-hoofd is doorgedrongen.

Het helpt trouwens ook niet dat je het hardnekkig over ‘negers’ blijft hebben. Grote bek over Indonesië, maar vooralsnog ben je zelf de fanatiekste racist van de hele Zuidoost-Aziatische regio. Zo’n typische Nederlander: en maar wijzen naar anderen, terwijl je pupillen de vorm hebben van hakenkruisjes.

op 28 12 2016 at 13:08 schreef Chris:

Ik ben juist geen racist. Maar mij zie je hier inderdaad niet meer terug, met je selectieve censuurbril.

op 28 12 2016 at 13:11 schreef Peter:

Mijn kritiek naar jou en naar de rest is dat jullie geen enkele kritiek hebben op de ‘gediscrimineerden’

Je bent een domme eikel, Maarten. Je blaat maar wat, allemaal feitenvrij. Je weet niks, je kunt niks.

Kijk en kijk en kijk en kijk. Sukkel.

op 28 12 2016 at 13:12 schreef Peter:

Maar mij zie je hier inderdaad niet meer terug,

O jeetje, Chris! Wat kan ik doen om je over te halen om te blijven? Wat moet ik nu? Ik ben radeloos!

op 28 12 2016 at 13:18 schreef Maarten:

@Peter, ik merk dat je geen enkel tegenargument geeft, alleen begint te schelden. Wat zegt dit hoe sterk jij in je eigen verhaal gelooft en hoe sterk jij in je schoenen staat? Geef nog eens antwoord op de vraag hoe Joden in Amsterdam discriminatie door moslims ervaren en of ze nog met een keppeltje door een ‘moslimwijk’durven te lopen?

op 28 12 2016 at 13:21 schreef Peter:

O, het ‘je-geeft-geen-argumenten-en-je-kunt-alleen-maar-schelden’-argument. En dan zelf gewoon nog een keer je racistische riedeltje herhalen en Wierd Duk parafraseren. Opbokken nu, ga maar bij Pauw zitten of zo, je racisme eruit kotsen. Hier moeten we geen PVV’ers en AD-lezers.

op 28 12 2016 at 13:49 schreef Mo:

Ik vindt et kut voor Joden met keppeltjes als ze niet door bepaalde wijken zouden kunnen lopen omdat ze gediscrimineerd worden.

Dat is niet mijn wereld.

Maar datzelfde geldt voor dames met een hoofddoek die hetzelfde ervaren.

Volgens een respectabele columniste (my ass) moeten die in hun pauperwijkjes blijven.

Wat denk jij Maarten?

Moeten Joden met keppeltjes dat ook maar doen?

op 28 12 2016 at 14:04 schreef Krek.:

@Maarten De mening van Nederlandse allochtonen over homo’s ontwikkelt zich positief.
http://www.rtlz.nl/opinie/waarom-het-wel-goed-gaat-met-de-integratie-in-nederland
Volgens deze onderzoeker zitten ze momenteel op hetzelfde acceptatieniveau als dat van de gereformeerden. En ook op vele andere gebieden gaat het prima met de integratie. Wat achteruit gaat, is het gevoel van allochtonen dat ze in Nederland thuis horen. Dat komt door mensen als jij, die er geen genoeg van krijgen om de positie en daden van enkele achterblijvers te projecteren op de hele groep.

op 28 12 2016 at 14:56 schreef Murat:

Mensen als Maarten genieten van generaliseren.
Valt geen land mee te bezeilen, die gasten.
Mensen die bevrediging krijgen van stigmatiseren zijn al verloren.
Richt je peilen liever op mensen die het waard zijn en geven om een ander.
Negeer die man.

op 28 12 2016 at 16:50 schreef Anoniem:

Verder dan een kijkje in hun beschimmelde ideeën komen lieden als maarten en chris inderdaad niet.

chris komt uit Indonesië, uit die blank ommuurde witte villawijken, nooit met een bananenblad met voedsel langs bijvoorbeeld de spoorlijn van Bandung naar Yogyakarta gestaan, wel gekocht van die koelies uiteraard want “goedkoop”.

Fuck you.

op 28 12 2016 at 17:06 schreef sjonnie:

Sorry, reactie onder anoniem was van mij.

op 28 12 2016 at 17:34 schreef MNb:

Wat Chris’ zijn Indonesische achtergrond met de leugen “Mensenhandel ontkennen, dat is wat er gebeurt. Door de heer Breedveld” weet Chris en Chris alleen. Interesseert me geen fluit of hij wel of niet langs die spoorlijn heeft gestaan. Het blijft een leugen. Daar veranderen al zijn niet geplaatste commentaren helemaal niets aan.
Spuugmisselijk word ik ervan.

op 28 12 2016 at 18:00 schreef sjonnie:

terih makasih marcel, ooit in Indonesië geweest?

op 29 12 2016 at 13:32 schreef Laurent:

Ebru Umar denkt blijkbaar dat als onverhoopt de Grote Buitenlandersuitzetting begint zij niet als buitenlander zou worden beschouwd door de betreffende uitzetters…

op 30 12 2016 at 10:24 schreef Keira:

Laurent, alleen niet aangepaste buitenlanders zullen worden uitgezet. Zij die wel geintegreerd zijn en wel bijdragen aan de samenleving zijn en blijven van harte welkom!

op 30 12 2016 at 11:54 schreef MNb:

Zoals iemand die een hond wil slaan altijd wel een stok vindt zal iemand die een buitenlander wil uitzetten altijd wel een reden vinden om te zeggen dat hij/zij niet aangepast is. Keira verkoopt holle prietpraat.

op 30 12 2016 at 12:07 schreef tonnie:

Volgens mij hoort die tuthola van een Ebru daar niet bij, ze draagt niks bij, zaait alleen haat en onverdraagzaamheid, net als haar grote voorbeeld met z’n chloorkuif…

op 31 12 2016 at 00:46 schreef ikzelf:

En wie, o beste Keira, zal dan bepalen wie en wat ‘geïntegreerd’ genoeg is en hoe hoog die bijdrage aan de maatschappij moet zijn? Hoeveel tijd krijgt iemand om aan die vage criteria te voldoen?
Geloof je werkelijk in sprookjes of denk je dat wij zo naïef zijn en jouw sprookjes geloven? Het is misschien nog net niet te laat om wakker te worden en je ogen te openen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS