Home » Archief » Brekend! Ruttes coronabeleid blijkt inderdaad rampzalig!


[28.10.2021]

Brekend! Ruttes coronabeleid blijkt inderdaad rampzalig!

Peter Breedveld


Illustratie: Al Buell

Gisteren vielen mijn landgenoten de schellen van de ogen omdat Nieuwsuur onthulde dat, hou je vast, het coronabeleid van Rutte en Jaap van Dissel rampzalig is en duizenden doden veroorzaakt. “Schokkend!” tweeten de mensen, “Onze regering trok zomaar haar eigen plan, had geen boodschap aan andere landen, luisterde niet naar de Wereldgezondheidsorganisatie! En oooo! Rutte zei dat hij het virus ging laten rondrazen om groepsimmuniteit te creëren!

Ik heb niet gekeken, want er leek me niets nieuws te worden geopenbaard. Ik zei dat namelijk in het voorjaar van 2020 al allemaal. Ik heb er het afgelopen anderhalf+ jaar op gehamerd dat jullie niet allemaal zo obsessief met de wappies bezig moeten zijn, dat Rutte verantwoordelijk is voor het onnodig hoge aantal besmettingen en het onnodig hoge aantal doden.

Parasieten als Sywert

Rutte liet Schiphol het virus en alle nieuwe varianten importeren en verspreiden over de hele wereld, de kabinetten Rutte hebben de zorg uitbesteed aan de markt, waardoor ziekenhuizen afhankelijk werden van partijen die hun eigen financiële belang lieten prevaleren boven het algemene belang, waardoor parasieten als Sywert van Lienden multimiljonair konden worden met ondeugdelijke mondkapjes.

En Jaap van Dissel was de eerste die beweerde dat corona maar een griepje was, terwijl in Italië de ziekenhuizen al overstroomden. Dat we rustig carnaval konden blijven vieren, dat mondkapjes gevaarlijk waren vanwege de “schijnveiligheid”, dat de mensen in de Aziatische landen, die corona wél succesvol bestreden, nou eenmaal volgzaam van aard waren. Dat de hele wereld gek was, behalve Nederland. Nederland had een intelligente lockdown. Dus moesten de boekhandels dicht, terwijl iedereen elkaar op Schiphol en de Albert Heijn de IC in stond te hoesten.

Noord-Korea

Maar het is niet de schuld van Rutte en Jaap van Dissel alleen. U, beste lezers, draagt ook verantwoordelijkheid, met uitzondering van de enkeling die niet riep dat het geen tijd was voor kritiek, dat iedereen zich als één man achter Rutte moest scharen, dat Rutte de Enige Ware Staatsman was, dat je dan maar lekker naar Noord-Korea moest gaan als je vond dat Rutte wel erg veel macht naar zich toetrok, dat de straffen voor ongehoorzaamheid wel érg draconisch waren.

Die niet stond te juichen toen een vreedzaam protesterende vrouw een schedelbreuk werd gespoten met een waterkanon. Die niet schreeuwde om meer en harder politiegeweld, want wappies, wappies, wappies.

Media en publiek hebben iedereen, die openlijk vraagtekens durfde te plaatsen bij het dodelijke coronabeleid van Staatsman Rutte, keihard geïntimideerd. Je moest je bek houden, je was een wappie, het was schandalig wat je zei, schaamde je je niet. “O, meneer is ook al viroloog!” Zelfs het optreden van die domme boa’s werd tot het exclusieve expertiseveld van de virologen gerekend. Een journalist werd bijna gelyncht door zijn collega’s omdat hij een “domme vraag” aan Rutte had gesteld in plaats van dat-ie de Grote Staatsman had geëerd en bedankt en gevraagd waar hij al die wijsheid en goedertierenheid toch aan had verdiend als nietige persluis.

Je werd gegaslight als een malle als je herinnerde aan die groepsimmuniteit waar Rutte het over had gehad. Dat had ie nooit gezegd, dat loog je, dat was totale waanzin. De wetenschapsredacteur van de Volkskrant, Maarten Keulemans, had regelmatig meltdowns op Twitter als hij zag dat iemand het Vaderlandse Coronabeleid durfde te bekritiseren. Het klimaat was behoorlijk verstikkend.

Gecensureerd

En nu heeft Nieuwsuur “onthuld” dat Rutte en Jaap van Dissel “groepsimmuniteit” nastreefden door het virus “gecontroleerd” zijn gang te laten gaan. Nou, nou, poeh, poeh. What gave it away? O, het was gewoon op televisie met een miljoenmiljard kijkers die zich werkelijk alles op hun mouw lieten spelden, want ze waren zo bang, zelfs dat er niet was gezegd wat er zojuist was gezegd.

Nu gebeurt hetzelfde met de vaccins. Er was ons bijna honderd procent immuniteit beloofd, maar wie dat, nu blijkt dat je na een halfjaar alweer een booster-shot nodig hebt om beperkt beschermd te blijven, in herinnering brengt, wordt toegeblaft dat zoiets nóóit gezegd is, dat dat ook niet kan, want de vaccins waren nieuw, de effecten op termijn waren nog niet bekend.

Wááát?! Bitch, Ad Verbrugge zei dat in een interview met NRC en dat werd gecensureerd door de redactie! Je was een wappie als je erop wees. Nu haalt iedereen zijn schouders op: “wisten we toch allang?” Dat ging ook de hele coronacrisis zo door. Eerst ontkennen, dan: “wisten we toch allang”. Mondkapjes helpen wel degelijk. “Wisten we toch allang?” Corona is airborne, “wisten we toch allang?” Maandenlang agressief ontkennen en daarna doen alsof je het altijd al gezegd had.

En dat tweette ik dan net en toen kwam er iemand zeggen dat het “achteraf makkelijk praten is.” Echt, dan verdien je toch gewoon een dictatuur.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 28.10.2021 @ 09:24

[Home]
 

1 Reactie

op 28 10 2021 at 09:25 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS