Home » Archief » Cancel Wierd Duk, cancel Geenstijl, cancel al die motherfuckers


[02.05.2022]

Cancel Wierd Duk, cancel Geenstijl, cancel al die motherfuckers

Peter Breedveld


Illustratie: Kondoh Akino.

Voor een beweging die 24/7 aan het mauwen is over het gevaar van woke, en dat je tegenwoordig niks meer mag zeggen omdat Links zo intolerant is, stelt Domrechts zich nogal onverdraagzaam op. Weird Duk, GeenStijl, een extreemrechtse politicus uit België en haatoma Marieke Hoogwout spoot het bloed uit de oren omdat Emine Uğur in haar Trouw-column had geschreven dat de media, sinds de moord op Fortuyn doodsbang om voor Links te worden versleten, klakkeloos ruimte geven aan het racistische rechtsextremisme van Wilders en soortgelijken. Duk deelt Uğur gelijk maar weer in bij de Moslimbroederschap, GeenStijl maakt een racistische naamgrap en kotst een stroom islamofobe whataboutisms uit, net als Hoogwout met haar hoofddoekobsessie en die Belgische, die over islamitische vrouwenonderdrukking begint te dreinen.

In het kielzog van deze Grote Denkers volgt dan een massa loei-agressieve trollen die Uğur en iedereen die haar steunt verrot schelden. ‘Kopvod’, ‘valse, vuurtjesstokende Islamist’, ‘excuusmoslima’ die moet ‘opdoeken’ (wa’n taalvondst) naar haar ‘heilige landen’. Maar moslims worden niet ontmenselijkt, hoor, hoe kom je d’r bij. Een Duitse Nederlander wordt toegebeten dat-ie moet oprotten naar zijn eigen land omdat we hier geen ‘moffen’ willen.

Uğur heeft naar eigen zeggen meer dan duizend haatberichten gekregen en ik geloof haar, want been there, done that. Wanneer je je in de aandacht van Wierd Duk en GeenStijl mag verheugen, word je minstens 48 uur lang geterroriseerd. Dat is een natuurwet.

Heilige Pimwin

Terwijl, wat heeft Uğur nou voor schokkends geschreven? Ze is niet de eerste die wijst op het nationale Fortuyn-trauma, waarbij media en politiek zich de schuld voor de moord op de Heilige Pim hebben laten aanpraten, vanwege de kritiek die hij kreeg voor zijn rabiate islamofobie en zijn platte populisme, door zijn aanhang steevast ‘demonisering’ genoemd. Iedereen die nu kritiek durft te uiten op Wilders, Baudet of één van de mindere goden in het neofascistische pantheon, krijgt een Pimwin voor zijn kiezen, het verwijt Wilders, Baudet, of één van die andere godjes te willen aandoen wat de Heilige Pim 20 jaar geleden is aangedaan.

En dus laat iedereen dat fascistische schorem al 20 jaar lang zijn gang gaan, vindt iedereen het normaal dat Wilders in de Tweede Kamer allochtonen en vluchtelingen in Hitleriaanse speeches staat uit te schelden voor “hyena’s” uit “achterlijke zandbaklanden” en wordt er alleen gesputterd als er ’tribunaal’ wordt gezegd. Want Wilders wordt wel al jaren bedreigd, zegt zo’n druiloor van de NOS dan.

Studentikoze neonazi

Wat verwacht je eigenlijk? Dat moslims gaan staan wachten op hun deportatie zonder zich te verweren? Het is Wilders die moslims bedreigt, en hij niet alleen. Jaren en jaren achtereen hebben de media hem voorzien van munitie in de vorm van verhalen over terroristen en verkrachters uit moslimlanden, met stijve lullen en natte kutten van opwinding tikten ze hun hagiografische stukjes over Baudet, die knappe, eloquente studentikoze neonazi met zijn Marlon Brando-blik. Wie iets anders vond, werd in de media geschandpaald en gecanceld.

“mAaR mOslImA’s dRagEn een HoOFddoEk!” O, dan heb ik niks gezegd, dan mag je full metal nazi gaan op elke getinte Nederlander die tussen de middag een warme maaltijd eet in plaats van een boterham met kaas.

Ridders van de vrije meningsuiting

Ik geloof niet dat het iemand zal lukken te weerleggen wat ik hierboven allemaal heb opgesomd. Het zijn onweerlegbare feiten en wie zegt van niet, is een wegkijker. Emine Uğur wijst alleen maar op een ongemakkelijke waarheid, maar dat mag dus helemaal niet van al die ridders van de vrije meningsuiting. Ik kan die lawine van haat alleen maar zien als een agressieve, fascistische poging Uğur het zwijgen op te leggen en het is hoog tijd dat daar een einde aan komt. Cancel Wierd Duk, cancel GeenStijl, cancel al dat nazituig. Geen tolerantie voor intoleranten.

 

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 02.05.2022 @ 07:45

[Home]
 

1 Reactie

op 02 05 2022 at 07:45 schreef Peter:

Iets te janken? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS